HostGator-prisfastsættelse 2020

Bør du klikke på HostGator’s planer?

hostgator featured billede lilleHostGator er en populær hostingudbyder, der sigter mod at gøre hosting let og overkommelig for sine brugere.


Vi satte det igennem vores strenge forskningsproces for at se, hvor godt det levede op til sit omdømme, og det’det er sikkert at sige, at HostGator wowed os, og kom ind som den næstbedste hosting-udbyder i vores placering, lige bag Bluehost.

Men gjorde HostGator’s priser formår også at imponere os?

HostGator tilbyder seks forskellige typer af hosting, og hver hosting-type indeholder tre forskellige prisplaner. At’er meget at vælge imellem – med så mange planer, priser, rabatter, funktioner og hostingtyper på tilbud, hvordan skal du vide, hvilken der virkelig er bedst for dig?

HostGator-priser: Hurtigt overblik

HostGator-planer starter på kun $ 2,75 pr. Måned for delt hosting – det tilbyder også VPS, WordPress, cloud, forhandler og dedikerede hostingplaner. Dedikeret hosting er den dyreste og starter ved $ 118.99 pr. Måned. Dette er nedsatte priser, så kig efter fornyelsesomkostninger plus eventuelle ekstra gebyrer, såsom domæner, CodeGuard-sikkerhedskopier og andre ekstramateriale.

Vi’er her for at hjælpe. Denne artikel fordeler hver af HostGator’s hosting planer og priser, se et godt kig på eventuelle ekstra omkostninger, du kan forvente, plus læg nøjagtigt ud, hvordan det måler sig ved siden af ​​sine konkurrenter.

For at starte med her’s en hurtig oversigt over HostGator’s prisplaner:

 • Delt hosting: $ 2,75 til $ 5,95 per måned
 • Cloud hosting: $ 4,95 til $ 9,95 per måned
 • WordPress hosting: $ 5,95 til $ 9,95 per måned
 • Forhandler hosting: $ 19,95 til $ 24,95 per måned
 • VPS hosting: $ 29,95 til $ 49,95 per måned
 • Dedikeret hosting: $ 118.99 til $ 148.98 pr. Måned

Yderligere information

 • Læs vores HostGator anmeldelse for et fuldt kig på HostGator’s præstation i vores forskning, fra funktioner til kundesupport
 • Sammenligne de bedste webhostudbydere i vores dybdegående gennemgang
 • Sammenlign over 50 planer i vores dybdegående gennemgang af Billigste webhostudbydere

1

Hvor meget koster HostGator-planer?

HostGator’s prisplaner starter med sin delte hosting Hatchling-plan, der koster kun $ 2,75 pr. måned for din første periode, og fornyes til $ 6,95 pr. måned efter det. Derefter stiger priserne, når du arbejder dig op gennem planerne og forskellige hostingtyper.

Tjek nedenstående tabel for en fuld oversigt:

Grundlæggende bedre bedst Delt

Sky

WordPress

forhandler

VPS

Dedikeret

$ 2,75 $ 3,95 $ 5,95
$ 4,95 $ 6,57 $ 9,95
$ 5,95 $ 7,95 $ 9,95
$ 19,95 $ 24,95 $ 24,95
$ 29,95 $ 39,95 $ 49,95
$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98

Dette er en kort oversigt over hver hostingpakke, så du får et indblik i, hvor meget hver enkelt koster. Disse priser afspejler diskonterede planer for nye brugere – vi’Jeg dækker det mere detaljeret derefter, og dykk derefter ned i detaljerne i HostGator’s forskellige hostingtyper og deres omkostninger nedenfor.

Ikke sikker på, hvilken type hosting du har brug for? Her’er en hurtig fordeling for at hjælpe dig med at vælge:

 • Delt hosting: bedst til små, basale websteder med lav trafik, f.eks. blogs på en enkelt side.
 • Cloud hosting: bedst til websteder, der oplever vandreture og fordybninger i trafikken, såsom butikker, der kører online-salg.
 • WordPress hosting: bedst til WordPress-websteder i alle størrelser.
 • Forhandler hosting: bedst for dem, der starter deres egen hostingvirksomhed.
 • VPS hosting: bedste valg til de fleste standardwebsteder – det’er en opmuntret opgradering fra delt hosting.
 • Dedikeret hosting: bedst til meget store websteder og online butikker, der har brug for avanceret tilpasning og sikkerhed.

2

Sådan fungerer HostGator-prissætning

Du’Jeg har lagt mærke til, at HostGator’s priser er ret overkommelige. Wow! Bare $ 2,95 pr. Måned for hosting, tænker du måske det’er fantastisk! Hvad skal jeg ellers vide, hvornår det er’er så billigt?!

Der er godt en vigtig ting at vide – HostGator, som de fleste hostingudbydere, tilbyder rabatter til nye brugere. Disse rabatpriser er dem, der vises på HostGator’s hjemmeside, fordi det’er en fantastisk måde at komme i gang med din plan.

Denne rabat varer i din første periode. Det betyder, at hvis du tilmelder dig en årsplan, får du det første år til den nedsatte pris; Hvis du tilmelder dig en toårsplan, får du de to første år med rabat. Det’Det er også værd at vide, at du betaler den samlede sum på forhånd, når du først tilmelder dig.

Så hvad sker der, når din første periode er forbi? Godt, din plan fornyes med den normale sats – det er, hvor meget planen normalt koster uden rabatten. F.eks. HostGator’s Hatchling-plan koster $ 2,75 til at begynde med, men fornyes ved $ 6,95, når din første periode er forbi.

Planlæg billigste rabatpris Billigste fornyelsespris% Besparelser pr. Måned Delt

Sky

WordPress

forhandler

VPS

Dedikeret

$ 2,75 $ 6,95 60%
$ 4,95 $ 8,95 45%
$ 5,95 $ 9,95 40%
$ 19,95 $ 29,95 33%
$ 29,95 $ 89,95 67%
$ 118,99 $ 189 37%

Dette er almindelig praksis blandt webværter, og kan virkelig fungere i din favør ved at give dig en hel del på din første hostingplan. Det betyder dog, at du er nødt til at holde begge øjne åbne og altid kontrollere den almindelige pris, før du springer fødderne – eller rettere, kreditkort – først ind i en plan.

Dette vil hjælpe dig med at undgå skyhøje fornyelsespriser senere ned på linjen!

Stadig forvirret? Don’t bekymre dig – fra nu af vi’Jeg vil diskutere både rabatpriser og almindelige priser, så du ved nøjagtigt hvad du har’tilmelder sig til!

Du drager mest fordel af HostGator’s rabatter, hvis du tilmelder dig en længere faktureringscyklus. Dog dig’Vi har masser af valg – HostGator leverer en række abonnementslængder:

 • 1 måned
 • 3 måneder
 • 6 måneder
 • 12 måneder
 • 24 måneder
 • 36 måneder

hvis du’glæder mig over det “fastlåse” i lang tid, så sparer du mest penge ved at vælge en længere faktureringscyklus – månedlige planer lyder muligvis tiltalende, fordi de’er mindre af et engagement, men de’er også dyrere i det lange løb.

HostGator viser priser for den 36-måneders faktureringscyklus på sit websted. Så for at vende tilbage til Hatchling-planen, du’Jeg får kun den billigste $ 2,75 pris, hvis du tilmelder dig i 36 måneder. Den samme plan koster $ 10,95, hvis du vælger en, tre eller seks måneders planer.

3

HostGator delte hostingomkostninger

Delt hosting er den mest basale form for hosting – det’er meget begrænset, men dette gør det også yderst overkommelig. Den største fordel ved delt hosting er, hvor billigt det er – dit websted deler en server med andre sider, hvilket betyder, at ressourcer er spredt mellem jer alle.

Hvis andre websteder bruger for mange af disse delte ressourcer, lider dit websted – for eksempel kan det gå ned, hvis et andet sted får en stigning i trafikken. Dette gør delt hosting bedst til meget små, enkle websteder med lav trafik.

HostGator’s Delte hostingplaner

HostGator har tre delte hostingplaner, der spænder fra $ 2,75 til $ 5,95 pr. Måned (i en 36-måneders faktureringscyklus og med den oprindelige rabat). Planerne starter ved:

 • Hatchling-plan: $ 2,75, fornyes ved $ 6,95 pr. Måned
 • Baby plan: $ 3,95, fornyes ved $ 9,95 pr. Måned
 • Forretningsplan: $ 5,95, fornyes ved $ 14,95 pr. Måned

hostgator delte hostingpriserHostGator’s delte hostingplaner spænder fra $ 2,75 til $ 5,95 per måned, hvilket gør det til en overkommelig mulighed for at komme i gang online.

Her’er et nærmere kig på, hvordan deres funktioner stables op – vi’Jeg går nærmere ind under tabellen:

Hatchling Plan Baby Plan Forretningsplan Første rabatpris

Normal pris

% rabatbesparelser

Diskplads

båndbredde

Antal domæner

Gratis dedikeret IP

Backup-funktion

Gratis SSL

$ 2,75 $ 3,95 $ 5,95
$ 6,95 $ 9,95 $ 14,95
60% 60% 60%
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
1 Ubegrænset Ubegrænset
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

Når du ser på de tilgængelige funktioner, kan du undre dig over, hvad forskellen er mellem ubegrænset og ubegrænset. Lade’s kig hurtigt for at fjerne enhver forvirring.

Umeteret betyder dig’genopkræves ikke for den mængde ressourcer, du bruger – men der er stadig en grænse for, hvor meget du kan bruge. Det’Det er meget usandsynligt, at dit websted nærmer sig disse grænser, men HostGator vil sende dig en e-mail, hvis det ser ud til, at du måske overskrider deres grænser.

Ubegrænset betyder virkelig der’s ingen grænse – så du kan så mange domæner, som du vil!

En anden funktion du’Jeg vil se, at meget er SSL (Secure Sockets Layer). Dette krypterer information, der passerer mellem dine besøgende og dit websted, beskyttelse af data fra hackere eller lækager. Google advarer besøgende, når de’genindtastning af et usikret websted, så det at have SSL er virkelig en vigtig funktion.

Vi anbefaler kun Hatchling-planen til meget små websteder – som navnet antyder, er dens funktioner bedst til websteder, der lige er startet online. Du kan kun være vært for et domæne, og det kan du også’t opgradere dit SSL-certifikat for ekstra beskyttelse.

Babyplanen er en god mellemgrund for $ 3,95 pr. Måned – du kan være vært for et ubegrænset antal domæner, og hvis du vil opgradere til privat SSL, kan du det. Dette gør det til et bedre valg, hvis du’kører mere end et websted eller har brug for bedre sikkerhed.

Forretningsplanen har de mest avancerede funktioner, der giver dit websted mere plads til at vokse. Det’er også den bedste plan, hvis du’driver en lille online butik. Du får en gratis opgradering til en Positiv SSL (som tilbyder et højere sikkerhedsniveau end den grundlæggende version), og SEO-værktøjer, der hjælper folk med at finde dit websted online.

Så hvilken plan skal du vælge? Hvis du har behov for at være vært for mere end et domæne, er Baby-planen dit bedste valg. Hvis du vil drive en lille online butik, så gør du det’Jeg har brug for forretningsplanen. For blot at være vært for et enkelt sted der’s lige ved at komme i gang, vil Hatchling-planen få dig på dine fødder.

Yderligere information

 • Leder du efter billig delt hosting? Din søgning slutter her med vores dybdegående gennemgang af 6 bedste billige delte hostingudbydere
 • Læs vores anmeldelse af 8 Bedste delte hostingtjenester at finde den bedste kvalitet delte hosting på markedet

4

HostGator Cloud-webhostingomkostninger

Cloud hosting er hvor dit websted’s data gemmes på tværs af flere virtuelle servere i stedet for fysiske servere som normalt delt hosting-anvendelser. Dette betyder, at hvis en server mislykkes, vandt dit websted’t gå ned, fordi en anden server automatisk overtager. Cloud-hosting er meget skalerbar, pålidelig og alsidig.

Hvis du har brug for ekstremt fleksibel hosting for at håndtere stigninger i trafik, er cloud hosting et godt valg – det’s foretrækkes normalt af onlinebutikker, der oplever store trafikstifter som følge af salg og sæsonmæssige tendenser.

HostGator’s Cloud Hosting-planer

HostGator har tre cloud-hostingplaner, der spænder fra $ 4,95 til $ 9,95 pr. Måned:

 • Hatchling-plan: $ 4,95, fornyes ved $ 8,95 pr. Måned. Du får et gratis domænenavn og SSL-certifikat, uovervåget båndbredde og kan være vært for et websted.
 • Baby plan: $ 6,57, fornyes ved $ 11,95 pr. Måned. Du får de samme funktioner som Hatchling-planen, men kan være vært for ubegrænsede websteder.
 • Forretningsplan: $ 9,95, fornyes ved $ 17,95 pr. Måned. Du får de samme funktioner som Baby-planen, plus SEO-værktøjer og et bedre SSL-certifikat.

Den største begrænsning af den billigste Hatchling-plan er, at du kun kan være vært for et websted, og det har en lille hukommelsestilladelse. HostGator anbefaler sin $ 6,57 pr. Måned Babyplan i stedet, hvilket giver dig mere plads til vækst og samtidig holder prisen ret rimelig.

hostgator sky hosting planerHostGator’s cloud-hosting-planer starter ved $ 4,95 per måned og tilbyder flere ressourcer end dets normale web-hosting-planer.

HostGator’s skyhost-hostingplaner lover bedre hastigheder, pålidelighed og ressourcer end dets normale delte hosting. Men hvad får du faktisk for dine penge? Tabellen nedenfor fordeler hver plan’s funktioner:

Hatchling Plan Baby Plan Forretningsplan Første rabatpris

Normal pris

% rabatbesparelser

Diskplads

båndbredde

Antal domæner

Gratis dedikeret IP

Backup-funktion

Gratis SSL

Hukommelse

Antal CPU-kerner

$ 4,95 $ 6,57 $ 9,95
$ 8,95 $ 11,95 $ 17,95
45% 45% 45%
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
1 Ubegrænset Ubegrænset
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2 GB 4GB 6GB
2 4 6

Du’Jeg vil bemærke en lighed mellem funktionerne her og dem, der findes i den delte hostingplan. Så hvorfor stigningen i pris? Nå, cloud hosting giver dig bedre ydelse, fordi du har adgang til flere servere.

Det’er det værd at vide, at ressourcer stadig deles ud i stedet for at blive dedikeret til din konto – men dig’har meget mere kontrol over dine ressourcer, og hvor meget du har’genbrug, hvilket gør det lettere at administrere.

Den største forskel her er tilføjelsen af ​​hukommelse og CPU-kerner. Jo mere hukommelse du har, jo bedre fungerer dit websted i tider med høj trafik – vi anbefaler, at Baby-planen er sikker, medmindre dit websted er rigtig lille.

CPU står for central behandlingsenhed, og er den del af en computer, der udfører de fleste af de vigtige handlinger for at holde tingene kørende.

Heldigvis gør du det ikke’t behøver at bekymre sig for meget om, hvad en CPU-kerne er. Du skal bare vide, at jo flere CPU-kerner du har, jo flere data kan dit system håndtere, og jo bedre ydeevne får dit websted. Simpelthen: jo flere kerner du har, jo bedre!

For de fleste websteder skal mellem to og fire CPU-kerner være fine – dig’Jeg har kun brug for mere end det, hvis du’kører komplekse programmer (som avanceret spil) via dit websted.

Samlet set er Hatchling-planen fin for nybegyndersteder med lav trafik, men $ 6,57 pr. Måned Babyplan er bestemt værd at betale for. Det giver værktøjer til at håndtere mere trafik, hvilket giver dit websted plads til at vokse. De fleste mennesker vandt’t har brug for de ekstra, der følger med forretningsplanen, medmindre du’kører et komplekst websted.

Yderligere information

 • Har du det bedste efter det bedste? Læs vores anmeldelse af Bedste Cloud Hosting-udbydere for at sikre dig, at du får en førsteklasses service

5

HostGator WordPress-hostingomkostninger

Er der nogen WordPress fans derude? Det er chancerne for dig’har brugt – eller i det mindste hørt om – WordPress, da det er magtfuldt 34% af internettet! Og hvad har alle disse WordPress-websteder brug for? Du har det – de har brug for hosting.

WordPress-vært imødekommer de specifikke behov, der følger med at køre et WordPress-websted. For eksempel inkluderer det normalt bedre sikkerhed og beskyttelse, migrationstjenester og opdateringer for at holde dit WordPress-sted sikkert og køre uden problemer.

HostGator’s WordPress-hostingplaner

HostGator har tre WordPress-hostingplaner – den billigste starter ved $ 5,95 pr. Måned, mens den dyreste kommer ind på $ 9,95 pr. Måned:

 • Startplan: $ 5,95, fornyes ved $ 9,95 pr. Måned. Vær vært for et websted med gratis SSL og domænenavn inkluderet. Understøtter op til 100 000 besøg pr. Måned.
 • Standard plan: $ 7,95, fornyes ved $ 15,95 pr. Måned. Host op til to websteder, med gratis SSL og domænenavn inkluderet. Understøtter op til 200 000 besøg pr. Måned.
 • Forretningsplan: $ 9,95, fornyes ved $ 22,95 pr. Måned. Host op til tre steder, med gratis SSL og domænenavn inkluderet. Understøtter op til 500 000 besøg pr. Måned.

Godt at vide… prisen på din plan påvirkes af antallet af websteder, du vil være vært for. For eksempel kan du være vært for fem steder på forretningsplanen, men dette sætter prisen op til $ 11,95 pr. Måned i stedet for den pris, der er vist ovenfor.hostgator prissætning wordpress hosting planerHostGator har hosting-planer, der er specielt designet til WordPress-websteder, der starter på kun $ 5,95 pr. Måned.

Den plan, du vælger, afhænger i vid udstrækning af antallet af websteder, du har – for eksempel, hvis du har mere end et websted, så du’Jeg har brug for mindst $ 7,95 pr. måned standardplan. Se på nedenstående tabel for at hjælpe dig med at bestemme:

Startplan Standardplan Forretningsplan Første rabatpris

Normal pris

% rabatbesparelser

Diskplads

båndbredde

Besøg pr. Måned

Antal steder

Gratis domæne

Gratis SSL

Gratis sikkerhedskopier

Lagring af sikkerhedskopier

Automatisk fjernelse af malware

Automatiske WordPress-opdateringer

$ 5,95 $ 7,95 $ 9,95
$ 9,95 $ 15,95 $ 22,95
40% 50% 57%
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
100.000 200.000 500.000
1 2 3
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
1GB 2 GB 3GB
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

Alle planer inkluderer også en gratis migrationstjeneste for alle brugere, der har brug for at overføre deres nuværende WordPress-sted til HostGator’s servere.

Hvis du kun har et WordPress-websted, så har $ 5,95 pr. Måned Starter-planen alle de vigtige funktioner, du har’Jeg skal have succes. Gratis sikkerhedskopier op til 1 GB, et gratis domænenavn og automatiske opdateringer er alle inkluderet for at gøre dit liv så let som muligt.

Hvis dit websted gennemsnitligt får mere end 100.000 besøg pr. Måned, eller hvis du har flere websteder at være vært, er du’Jeg har brug for en mere avanceret plan.

De vigtigste fordele ved Standardplanen er, at den kan håndtere dobbelt så meget trafik end Startplanen, og også fordobler din sikkerhedskopiering. Det’er en afrundet plan, der passer til de fleste almindelige WordPress-websteder, hvad enten du er’re skalering op eller bare krydser støt sammen. Du kan være vært for op til to websteder på denne plan – et godt valg, hvis du’kører flere projekter!

Forretningsplanen giver et stort spring i antallet af besøgende, det kan håndtere pr. Måned – op til 500.000! Dette gør det bedst, hvis du’re virkelig gunning for bigtime vækst og har brug for din plan for at støtte store mængder trafik.

HostGator inkluderer alle de vigtigste funktioner, som alle sine brugere kan nyde, så dit valg kommer virkelig ned på to hoved ting:

 • Antallet af websteder, du skal være vært for
 • Hvor meget trafik disse websteder genererer pr. Måned

Baser din beslutning på disse faktorer, og du skulle ende med den perfekte WordPress-hostingplan til dig!

Yderligere information

 • Undrer du dig over, om du kan få en bedre aftale et andet sted? Se vores gennemgang af Bedste billige WordPress-hosting at finde ud af!
 • Læs vores sammenligning af 8 bedst styrede WordPress-hostingudbydere hvis du’re efter en virkelig professionel service

6

HostGator-forhandler-hostingomkostninger

hvis du’er på udkig efter at oprette din egen hostingvirksomhed, dig’Jeg har brug for forhandler-hosting. Det er her du betaler for hosting og derefter videresælge det til dine egne klienter for at tjene penge. Det’er en fantastisk måde at starte en hostingvirksomhed på, fordi du ikke gør det’t er nødt til at betale for omkostninger såsom servervedligeholdelse.

HostGator giver dig magten og teknologien, og du leverer dine kunder hosting, tjenester, support og mere. Det’er en populær mulighed hos webdesignere, freelancere og spirende webhosts – forhandlerhosting er, hvor mange store navne i hostingindustrien startede!

HostGator’s Plan for forhandler-hosting

HostGator har tre hosteller-planer for forhandler, der spænder fra $ 19,95 til $ 24,95 pr. Måned:

 • Aluminium plan: $ 19,95, fornyes ved $ 29,95 pr. Måned. Du får 60 GB diskplads og 600 GB båndbredde.
 • Kobberplan: $ 24,95, fornyes ved $ 41,95 pr. Måned. Du får 90 GB diskplads og 900 GB båndbredde.
 • Sølvplan: $ 24,95, fornyes ved $ 59,95 pr. Måned. Du får 140 GB diskplads og 1400 GB båndbredde.

Disse er meget dyrere end planerne vi’vi har set så langt, fordi de inkluderer meget flere funktioner. Dette er et tilfælde, hvor du er nødt til at se nøje på fornyelsesomkostninger – rabatpriserne betyder, at du kan få sølvplanen til samme pris som kobberplanen, men deres fornyelsespriser afspejler deres sædvanlige værdi.

hostgator-forhandler-hostingplanerForhandlerhosting er bygget til dem, der har brug for at sælge hosting til klienter, og priserne starter ved $ 19,95 pr. Måned.

Forhandlerhosting har smukke tekniske funktioner – det siger sig selv, at hvis du bare har brug for hosting til dit personlige websted, så er denne type hosting ikke’t til dig.

Aluminium Plan Kobber Plan Sølv Plan Første rabatpris

Normal pris

% rabatbesparelser

Diskplads

båndbredde

Antal domæner

Gratis SSL

Gratis WHMCS-software

Automatiske sikkerhedskopier

Antal MySQL-databaser

WHM kontrolpanel

cPanel-kontrolpanel

$ 19,95 $ 24,95 $ 24,95
$ 29,95 $ 41,95 $ 59,95
33% 41% 58%
60GB 90GB 140 GB
600GB 900GB 1.400 GB
Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;

Den største forskel mellem planerne er mængden af ​​lager og båndbredde, du får med hver enkelt – dette er den nemmeste måde at beslutte, hvilken plan der er bedst for dig.

Godt at vide… Vælg altid den plan, der imødekommer dine største behov. Selv hvis du f.eks. Har brug for 900 GB båndbredde, men ikke’Hvis du har brug for 90 GB lagerplads, skal du stadig bruge din øvre grænse og vælge Kobberplan. Ellers begrænser du dig selv fra første dag!

Den billigste aluminiumsplan er bedst for dem, der lige er startet, eller freelancere, der sælger til et lille antal kunder. Det kan også være en god pasform for dem, der har brug for flere servere, da det kan træne billigere og mere håndterbart end at købe flere webhostepakker.

For en standardstørrelse, der sælger til en større håndfuld klienter, bør Copper-planen være en behagelig pasform. Det har mere opbevaring og båndbredde, hvilket giver dig plads til at vokse din virksomhed.

For endnu flere ressourcer er Silver-planen det indlysende valg – det kan dog blive temmelig dyrt, når rabatperioden er forbi, så sørg for, at din virksomhed virkelig har brug for de ekstra funktioner, før du opgraderer.

I tilfælde af at du’igen i mørket om et par af disse tekniske funktioner, her’er en hurtig oversigt:

 • WHMCS er en klientadministrationssoftware, der hjælper dig med at administrere din faktureringsproces
 • cPanel er et populært kontrolpanel, hvor du administrerer dit websted og systemindstillinger – det er, hvad dine klienter bruger til at køre hosting for dig’vi har solgt dem.
 • WHM (Web Hosting Manager) kontrolpanel giver dig mulighed for at oprette cPanels til hver af dine klienter. Dette er, hvad du bruger til at administrere alle dine klienter’ konti.
 • MySQL er et databasesystem, der gør det nemt for dig at tilføje og administrere indhold

Aluminiumsplanen er et godt sted at starte, hvis du’er du usikker på, hvor mange ressourcer du har brug for – selvom du måske ikke ønsker at låse dig ind i en langsigtet plan til at begynde med. HostGator gør det gratis og nemt at opgradere, så du kan starte med den laveste mængde lager og båndbredde og vokse derfra.

Yderligere information

 • Sørg for, at du vælger den bedste vært til jobbet med vores gennemgang af 5 Bedste forhandlerhostingstjenester.

7

HostGator VPS-hostingomkostninger

Normalt, når du’har vokset op delt hosting, det næste trin op er VPS hosting. Dette er en type hosting, hvor sider stadig deler en server, men du deler med færre websteder, så hver har sit eget sæt ressourcer. Det’er en hurtigere, sikrere og mere pålidelig type hosting, der leverer bedre ydelse end delt hosting.

Dette er bedst for almindelige eller mellemstore websteder, der har brug for mere ensartet hosting, end delte planer kan give. hvis du’hvis du f.eks. driver et forretningswebsted, er VPS-hosting et smart valg.

HostGator’s VPS-hostingplaner

HostGator har tre VPS-hostingplaner at vælge imellem, lige fra $ 29,95 til $ 49,95 pr. Måned:

 • Snappy 2000-plan: $ 29,95, fornyes ved $ 89,95 pr. Måned. Du får 2 GB RAM, 120 GB diskplads og 1,5 TB båndbredde.
 • Snappy 4000-plan: $ 39,95, fornyes ved $ 129,95 pr. Måned. Du får 4 GB RAM, 165 GB diskplads og 2 TB båndbredde.
 • Snappy 8000-plan: $ 49,95, fornyes ved $ 159,95 pr. Måned. Du får 8 GB RAM, 240 GB diskplads og 3 TB båndbredde plus 2 ekstra CPU-kerner.

Vi’kommer ikke til at lyve – disse priser er ret dyre sammenlignet med andre udbydere på markedet!

hostgator vps hosting-planerHostGator’s VPS-planer er fyldt med funktioner, hvilket gør det til et stærkt valg – den eneste fangst er dens høje priser.

Hvorfor opkræver HostGator så meget for sine VPS-planer? Lade’s se på de funktioner, du får for at se, om det’er værd at dine hårdt tjente kontanter:

Snappy 2000 Plan Snappy 4000 Plan Snappy 8000 Plan Første rabatpris

Normal pris

% rabatbesparelser

Diskplads

båndbredde

Antal domæner

Gratis SSL

Gratis sikkerhedskopier

Hukommelse (RAM)

Antal CPU-kerner

Root-adgang

Dedikerede IP-adresser

$ 29,95 $ 39,95 $ 49,95
$ 89,95 $ 129,95 $ 159,95
67% 69% 69%
120GB 165GB 240GB
1.5TB 2TB 3TB
Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2 GB 4GB 8GB
2 2 4
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
2 2 2

der’der er ikke noget galt med HostGator’s funktioner – det giver dig alt hvad du har’d har brug for at køre dit websted. Det eneste sted, det falder ned her, er værdi for pengene på grund af dets dyre priser.

Heldigvis er den billigste plan et godt udgangspunkt – du får en enorm mængde båndbredde for at give mulighed for trafikspidser plus en anstændig mængde hukommelse og lagerplads til at beholde dit websted’s ydeevne glat.

Hovedårsagen til opgradering til Snappy 4000-planen ville være et behov for mere lagerplads, da resten forbliver stort set det samme. Båndbredde skubber op til 2 TB, men du’Jeg føler kun fordelen ved det, hvis du virkelig sprang ud af din båndbredde på den billigste plan.

Hvad angår Snappy 8000-planen, det’Det er svært at anbefale det at vide, at det koster $ 49,95 pr. måned med en rabat. Stadig, hvis du’glæder dig over pålideligheden og kraften, der følger med HostGator’s funktioner og don’t mind shelling out, dig’Jeg vil nyde en massiv 3TB båndbredde – der skal håndtere så meget trafik, som du kan kaste på dit websted!

Alle planer har fuld root-adgang, som giver dig adgang til dit websted’s server. Dette betyder, at du har total kontrol over dit websted’s indstillinger – du kan tilpasse din server til dine specifikke behov.

Yderligere information

 • Læs vores anmeldelse af Bedste VPS-hostingudbydere for at se om HostGator opretter listen
 • HostGator’s VPS-planer er’t den billigste – for mere overkommelige priser, læse vores gennemgang af Bedste billige VPS-hostingudbydere

8

HostGator dedikerede hostingomkostninger

Dedikeret hosting er den mest avancerede type hosting – og den dyreste! Det er her dit websted får en hel server til sig selv, hvilket giver dig det ultimative niveau for ydelse, hastighed og sikkerhed.

De fleste steder don’t har brug for dette ekstreme niveau af hosting, men det’er bestemt passende, hvis du’kører en enorm online butik, et websted med iøjnefaldende trafikniveauer eller har meget følsomme sikkerhedskrav.

HostGator’s dedikerede hostingplaner

HostGator kom ud som den bedste udbyder til dedikeret hosting i vores forskning. Det har tre dedikerede hostingplaner, der spænder fra $ 118.99 til $ 148.98 pr. Måned:

 • Værdi Server-plan: $ 118.99, fornyes ved $ 189 pr. Måned. Du får 4 CPU-kerner og 8 GB RAM.
 • Power Server-plan: $ 138.99, fornyes ved $ 249 pr. Måned. Du får 8 CPU-kerner og 16 GB RAM.
 • Enterprise Server-plan: $ 148,98, fornyes ved $ 289 pr. Måned. Du får 8 CPU-kerner og 30 GB RAM.

Som du kan se, er dette stor hosting, designet til store websteder med store budgetter!

hostgator prissætter dedikerede hostingplanerDedikeret hosting er en avanceret løsning med priser, der starter ved $ 118.99 pr. Måned.

Hvis du ikke gør det’t har meget teknisk viden, du kan kæmpe for at få mest muligt ud af dedikeret hosting – dens funktioner er avancerede og dig’Jeg har brug for nogle erfaringer for at komme i kontakt med dem. Vi anbefaler den administrerede hostingløsning da det gør livet meget lettere!

Værdi Server Plan Power Server Plan Enterprise Server Plan Første rabatpris

Normal pris

% rabatbesparelser

Diskplads

båndbredde

Gratis SSL

Hukommelse (RAM)

Antal CPU-kerner

Root-adgang

Dedikerede IP-adresser

$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98
$ 189 $ 249 $ 289
37% 44% 48%
1 TB HDD 2 TB HDD
eller
512 GB SSD
1 TB SSD
fastprisadgang fastprisadgang fastprisadgang
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
8GB 16GB 30GB
4 8 8
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
3 4 5

Godt at vide… du don’t få gratis sikkerhedskopier med nogen af ​​disse planer – det’s tilbydes som ekstraudstyr, så du’Jeg vil sandsynligvis tilføje dette, når du tilmelder dig.

Værdien Server-planen på $ 118.99 pr. Måned er et godt udgangspunkt – det gør det ikke’t sænke dig med funktioner, hvilket gør det til et håndterbart valg. 8 GB RAM er masser af hukommelse, og fire CPU-kerner skal være nok til at holde dit websted kørende.

Den eneste ulempe med den billigste plan er, at den bruger HDD (Hard Disk Drive) opbevaring. Dette er ikke’t dårligt, men det vandt’t være så hurtig som den nyere SSD (Solid State Drive) opbevaring der kommer med mere avancerede planer.

HostGator anbefaler Power Server-planen, og hvis du gør det’Vi har budgettet til at strække sig til $ 138.99 pr. måned, det’er et solidt valg. Du får vælge mellem HDD og SSD-lagring for en ting, hvilket betyder, at du kan vælge den hurtigere mulighed, hvis du vil.

De fleste brugere vandt’t har brug for Enterprise Server-planen, og bestemt ikke med det samme – denne plan er noget at arbejde mod. Otte kerner og 1 TB SSD-lager ville blive spildt “normal” websteder – sørg for dig’igen får værdi for dine penge ved at vælge den plan, der er’Jeg arbejder hårdest for dig!

Yderligere information

 • Se på Bedste dedikerede serverhosting i vores dybdegående gennemgang af de bedste udbydere
 • Dedikeret hosting er den dyreste type, men du kan stadig få stor værdi for pengene – vi afslører Bedste billige dedikerede serverhosting i vores detaljerede gennemgang

9

HostGator-hostingplaner vs konkurrent-hostingplaner

Vi’Vi har set på hver af HostGator’s hosting planer i detaljer, så du skal have en ret god idé om, hvilken du ville vælge til dit eget sted. Men inden du gør det, vil du sandsynligvis vide, om du kunne få en bedre aftale andetsteds, ikke sandt?

HostGator’s priser matcher temmelig godt i det store og hele med sine største konkurrenter, InMotion og Bluehost. Det’er ikke den billigste, men samlet set lægger det nogle tiltalende tilbud på bordet. På tværs af alle hostingplaner her’Sådan varierer disse tre bedste konkurrenter i pris:

 • HostGator’s priser varierer fra $ 2,75 til $ 289 pr. måned
 • Bluehost’s priser varierer fra $ 2,95 til $ 209,99 per måned
 • I bevægelse’s priser varierer fra $ 3,99 til $ 589,99 per måned

HostGator sidder temmelig tæt på Bluehost inden for det samlede prisinterval, og du kan tydeligt se, at det tilbyder meget billigere priser end InMotion, når det kommer til deres bedste prisplaner. Men hvordan sammenligner de planmæssigt? Lade’s kig (alle priser vist i tabellen er kun rabatpriser):

HostGator Bluehost InMotion Delt

Sky

WordPress

forhandler

VPS

Dedikeret

$ 2,75 – $ 5,95 $ 2,95 – $ 13,95 $ 3,99 – $ 13,99
$ 4,95 – $ 9,95 N / A $ 21.04 – $ 69.34
$ 5,95 – $ 9,95 $ 2,95 – $ 49,95 $ 4,99 – $ 10,99
$ 19,95 – $ 24,95 N / A $ 15,39 – $ 89,94
$ 29,95 – $ 49,95 $ 18.99 – $ 59.99 $ 29,19 – $ 69,34
118,99 $ – 148,98 $ $ 79,99 – $ 119,99 $ 105,69 – $ 519,49

Mens HostGator muligvis ikke tilbyder de billigste priser på markedet, har den en tendens til at have en mere overkommelig øvre grænse for sine prisplaner.

HostGator tilbyder bedre værdi for pengene end InMotion, og dens delte planer giver dig bedre værdi end Bluehost’s. Vi’har allerede set, at HostGator ikke er’t det bedste værdi valg til VPS hosting, men bortset fra det er dens planer temmelig godt matchet med sine konkurrenter.

Yderligere information

 • Gjorde InMotion’s pris fange øje? I så fald skal du læse vores fulde InMotion Hosting anmeldelse for at lære mere om denne topudbyder
 • Bluehost er berømt for sin WordPress-hosting – find ud af hvorfor i vores Bluehost anmeldelse
 • Bluehost tilbyder temmelig konkurrencedygtige priser – tjek dens planer i vores Bluehost-prisfastsættelse
 • HostGator og Bluehost er de bedste rivaler – se hvem der vinder i vores Bluehost vs HostGator sammenligning

10

Andre omkostninger at tænke på

Når du tilmelder dig hosting, du’Jeg finder der’s en hel række andre ting, som du enten burde, kunne eller definitivt skal få. Nogle tilbehør vælges endda automatisk, når du kommer til kassen – lad’s se på, hvilke andre omkostninger du kan forvente af HostGator, hvis du tilmelder dig.

hostgator prissætter ekstraomkostninger til kassenDu’Jeg finder ekstra tjenester tilgængelige på kassen siden, når du tilmelder dig hosting. Nogle er automatisk valgt, så kontroller altid din plan omhyggeligt!

1. Domænenavne

Nogle af HostGator’s planer – dets WordPress-hosting, for eksempel – inkluderer et gratis domænenavn. Dette er en fantastisk bonus, men ikke alle planer inkluderer et domæne gratis. Heldigvis kan du købe dit domænenavn direkte fra HostGator – men hvor meget koster det?

HostGator’s domænepriser fungerer på lignende måde som dets hostingomkostninger – i dette tilfælde diskonteres det første år, og du betaler derefter den normale pris bagefter. Her’et kig på nogle af dets priser:

 • .com: $ 12,95 om året, fornyes ved $ 17,99
 • .org: $ 12,95 om året, fornyes ved $ 17,99
 • .internet side: $ 9,95 om året, fornyes ved $ 15
 • .net: $ 12,95 om året, fornyes ved $ 17,99
 • .mig: $ 15 om året, fornyes ved $ 19,95

Dette er temmelig høje fornyelsespriser, men det kommer med fordelen ved at have dit hosting- og domænenavn alt sammen ét sted!

2. SSL-certifikater

HostGator inkluderer en gratis Let’s Krypter SSL-certifikat på alle dets hostingplaner. Dette giver dig grundlæggende beskyttelse, men hvis du ønsker et mere avanceret sikkerhedsniveau, kan du købe premium SSL-certifikater gennem HostGator.

Der er tre SSL’er at vælge imellem:

 • Positive SSL: 19,99 dollar om året (fornyes ved 39,99 dollar om året)
 • SSL med flere domæner: 79,99 dollar om året
 • Udvidet validering SSL: $ 269,99 om året

Du don’t er nødt til at købe en af ​​disse – det’s hovedsageligt til websteder, der har brug for et ekstra niveau af tillid og sikkerhed, såsom online butikker.

Godt at vide… Du kan købe Positive SSL ved kassen, når du tilmelder dig hosting, men så donerer du ikke’t få startrabatten.

3. CodeGuard

CodeGuard er en backup- og sikkerhedssoftware, der giver dig beskyttelse mod, at ting går galt. Det kører daglige, automatiske sikkerhedskopier til dit websted, fortæller dig om uautoriserede ændringer og lader dig gendanne dit websted til en tidligere version, hvis noget ikke går i plan.

Prissætningen starter ved $ 2 pr. Måned for din første periode, og fornyes derefter til $ 23,95 pr. År. Du kan tilføje dette som en ekstra ved kassen, når du tilmelder dig en hostingplan. Står op – det kommer ofte allerede valgt, så hvis du ikke gør det’t vil have dette med dig’d skal du sikre dig, at denne boks ikke er’t kryds.

4. SiteLock-overvågning

Dette er en nyttig funktion, der overvåger dit websted dagligt og advarer dig, hvis dit websted bliver hacket eller injiceret med ondsindet kode. Temmelig skræmmende ting, ikke? At’hvorfor HostGator lister det som en “højt anbefalet” tilføjelse ved kassen.

SiteLock-overvågning koster $ 24.99 pr. År – dette tilføjes på din hostingplan og kommer forudvalgt af HostGator. Dobbeltkontrol for at sikre dig, om det er tilfældet’s krydset i for ikke at undgå overraskelser ved betaling.

5. Andre tillæg

Andre ekstramateriale, du måtte finde ved kassen, inkluderer en professionel e-mail-adresse, som koster $ 6 per måned, og HostGator SEO-værktøjer, som koster $ 35,40 per år. Disse don’t kommer normalt automatisk valgt, så hvis du vil have dem som tilføjelser, skal du blot markere dem, du ønsker!

Godt at vide… HostGator’s 45-dages pengene-tilbage-garanti gælder for dens hostingplan og domænefortrolighed. Det gør det ikke’t udvide til alle domænenavne, du måske har købt dig selv. Hvis din plan inkluderer et gratis domæne, trækker HostGator et gebyr på $ 15, så du kan beholde dit domæne.

HostGator-prisfastsættelse: Opsætning

Vi’Vi har dækket indlæg og outs på HostGator’s prisplaner, fra de billigste til de dyreste pakker, hvordan de kan sammenlignes med de bedste konkurrenter, og markeres de ekstra omkostninger, du skal se ud for.

Nu skal du vide, om HostGator’hosting-planer er rigtige for dig – og hvilken du ønsker at se nærmere på. Vi’Vi har dog talt om en masse forskellige planer, så lad det være’s har en hurtig oversigt over HostGator’s planer…

HostGator-prisoversigt

 • Delt hosting: $ 2,75 – $ 5,95 pr. Måned.
 • Cloud hosting: $ 4,95 – $ 9,95 pr. Måned.
 • WordPress hosting: $ 5,95 – $ 9,95 pr. Måned.
 • Forhandler hosting: $ 19,95 – $ 24,95 pr. Måned.
 • VPS hosting: $ 29,95 – $ 49,95 pr. Måned.
 • Dedikeret hosting: 118.99 – $ 148.98 pr. Måned.

Shared, WordPress og VPS hosting er de mest valgte hostingtyper, men det afhænger virkelig af dine individuelle behov – og dit budget!

Husk, at den oprindelige rabat vandt’t holder evigt, så Kontroller altid fornyelsespriserne, før du tilmelder dig. Pas på ekstraomkostninger ved kassen – Hostgator tilbyder masser af ekstraudstyr, som du kan vælge og vælge, f.eks. Domænenavne, sikkerhedskopieringstjenester og SEO-værktøjer – så vær omhyggelig med at gennemgå din plan, før du afslutter dit køb.

Vores endelige dom af HostGator’priser er positive. Det’er en ekstremt stærk hostingudbyder, så selvom dens planer er’t altid den billigste, du kender dig’får du en god service af høj kvalitet for dine penge. Dens fælles hosting tilbyder især stor værdi for pengene.

FAQ

Tilbyder HostGator gratis forsøg?

Desværre ikke – hosting-udbydere don’t giver gratis forsøg på deres hostingplaner. De tilbyder dog en pengene tilbage-garanti, så du kan prøve deres hosting-planer helt risikofri. HostGator har en 45-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er ret generøst!

Kan du til enhver tid annullere din HostGator-konto?

Ja! Hvis du annullerer inden HostGator’s 45-dages pengene tilbage garantiperiode, dig’Jeg får en fuld refusion af din hostingplan. Hvis du annullerer efter denne periode, annulleres din plan den næste fornyelsesdato, medmindre du specifikt anmoder om din konto om at lukke tidligere. Det’det er værd at sige det Annullering af din plan gør ikke’t annullerer automatisk dit domænenavn.

Får du et gratis domæne med HostGator?

Ja, men kun på visse pakker – så vær forsigtig og kontroller, før du tilmelder dig. Det hele afhænger af den type hosting, du vælger. F.eks. Giver dets WordPress og delte hostingplaner et gratis domæne, men dets VPS-planer don’t.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me