Hostinger Review 2020: Overkommelig og funktionsrig


Bedst til

Bedst til rabatpriser


hostinger logo

Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Hostinger er bedst kendt for sine overkommelige priser og mange forskellige funktioner, men det har nogle ulemper, der er værd at overveje. Læs videre for at afgøre, om Hostinger er den rigtige udbyder til dit websted.

Vi afvejer fordele og ulemper ved denne europæiske hostingudbyder

At lede efter en hostingudbyder kan føles som en skræmmende opgave. Der er så mange muligheder derude, og de ser alle temmelig ens ud på overfladen. Men vores team hos Website Builder Expert har gjort en dybgraving for at afsløre styrker og svagheder hos hver udbyder. Vi’har brugt timer på at undersøge og krydsehenvise deres respektive funktioner og har hjulpet almindelige mennesker – ikke tech-eksperter – at komme online i 10 år.

hvis du’hvis du overvejer at bruge Hostinger som din hosting-udbyder, skal du læse videre til ekspertdommen. Men først en hurtig oversigt:

stjernevurderingsgrafik

Hostinger fordele

 • WordPress planer: en stærk onboarding-oplevelse på de fleste WordPress-planer sikrer stor brugervenlighed
 • Både Windows og Linux hosting tilgængelig: ud over konventionelle Linux-planer tilbyder Hostinger også Windows-hosting på VPS-planer
 • Flersproget kundesupport: Hostinger’s kundesupportagenter er tilgængelige på mange sprog og er stationeret over hele verden

Hostinger Cons

 • Lav oppetidsprocent: holdt op til branchestandarder, Hostinger’s oppetidsgaranti kan bare’t konkurrere
 • Ingen dedikeret plan: Hostinger gør det ikke’t tilbyder enhver dedikeret hostingplaner
 • Ingen telefonsupport: mens kundesupportindstillinger, Hostinger gør har er robuste, gør denne udbyder ikke’tilbyder endnu ikke support via telefon

Hostinger i korte træk

Hostinger blev grundlagt i Litauen i 2004 og nåede en milepæl for brugeren i en million i 2011. Siden da er Hostinger vokset til at omfatte et antal datterselskaber; drevet af datacentre i syv lande tjener firmaet og dets tilknyttede virksomheder nu over 29 millioner brugere med over 10.000 nye tilmeldinger hver dag.

Pålidelighed og ydeevne

Ingen webhost kan garantere 100% oppetid. Når det er sagt, dig’Jeg vil sige mod noget i området 99,97-99,99%, hvilket svarer til mellem 50 og 150 minutter nedetid pr. år.

Nu har Hostinger en masse styrker, men vi’Jeg skal være ærlig: oppetid er ikke’t en af ​​dem. Denne udbyder garanterer 99,9% oppetid, hvilket svarer til ca. 7 timer og 53 minutter af nedetid pr. år. Naturligvis repræsenterer dette tal det værste tilfælde, men ideelt set dig’d vil gerne undgå muligheden for mere end 1-3 timers nedetid pr. år.

Når du vejer op Hostinger’s styrker og svagheder, kan du undre dig over, hvor meget en mindre end stjernernes oppetid betyder noget for dine specifikt sted. Uptime er især vigtig, hvis du’er vært for et e-handelswebsted, fordi jo mere nedetid du oplever, jo mindre salg bliver du’Jeg kan lave det. God oppetid betyder noget overalt, men vi siger, at det skal være en make-or-break-faktor for e-handelswebsteder.

Brug for mere rådgivning om e-handel?

 • Gratis hjemmeside skabeloner for e-handel
 • Bedste e-handelssoftware

Typer af hosting og funktioner

Hostinger tilbyder fire forskellige typer af hosting: delt, WordPress, Sky, og VPS. Delt og cloud-hosting er de billigste og mest begyndervenlige muligheder. WordPress-hosting er fremragende til blogging, mens VPS (Virtual Private Server) -hosting er bedst egnet til større websteder, der kræver flere ressourcer.

Tænk på hver hosting-type som en paraply. Under hver er der forskellige planer, du kan vælge imellem for bedst at rumme dit websted’s behov. Funktioner varierer på tværs af planer, men vi’Vi har neddelt højdepunkterne i hver nedenunder.

Hostinger delte planfunktioner

Delte planer er den billigste, nemmeste måde at være vært for et websted på. Hostinger’s delte planer er sikre og brugervenlige, og de mere avancerede elementer bliver taget hånd om for dig.

Enkelt delt Premium delt Forretningsdelt
E-mail En konto Ubegrænsede konti Ubegrænsede konti
båndbredde 100 GB Ubegrænset Ubegrænset
Backups Ugentlig Ugentlig Daglige
Gratis domæne Ingen Ja Ja
SSH-adgang (Secure Shell) Ingen Ja Ja

Hostinger WordPress Plan Funktioner

Hostinger’s WordPress-planer køres også på delte servere og tilbyder den samme brugervenlighed og overkommelige pris.

Enkelt WordPress Premium WordPress Business WordPress
E-mail En konto Ubegrænset Ubegrænset
båndbredde 100 GB Ubegrænset Ubegrænset
Automatiske sikkerhedskopier Ingen Ugentlig Daglige
Gratis domæne Ingen Ja Ja
SSH-adgang Ingen Ja Ja

Vi’Vi har set en masse positive kommentarer om Hostinger’s WordPress-onboarding til kunder, så du kan også forvente betydelig brugervenlighed, når du tilmelder dig en WordPress-plan.

Hostinger Cloud Plan-funktioner

Mens delte planer betyder flere websteder, der deler en server, betyder skyplaner, at dit websted er vært i skyen – en service, der findes på flere servere.

Hele Hostinger’s cloud hosting-planer inkluderer en dedikeret IP-adresse, et gratis domæne og ubegrænset båndbredde. Her’s hvor de begynder at afvige:

Forretningsstart Erhvervsfaglig Cloud Global
websteder 300 300 300
SSD-opbevaring 40 GB 80 GB 200 GB
vædder 3 GB 6 GB 16 GB
CPU-kerner 2 4 8

Hostinger VPS-planfunktioner

VPS-hosting skaber et virtuelt miljø, der imiterer en dedikeret server – hvilket betyder, at du får mange af fordelene ved dedikerede ressourcer, men til en lavere pris.

Hostinger’s VPS-planer leveres med et brugerdefineret kontrolpanel, autoinstallatører med populære web-scripts og operativsystemskabeloner og 128 GB RAM pr. server. Hostinger’s VPS-planer er kategoriseret efter mængden af ​​CPU (Central Processing Unit) strøm, der er givet til serveren, vist på “vCPU” bokse nedenfor. Planerne er også differentieret ved stigende mængder hukommelse, opbevaring og båndbredde:

1vCPU 2vCPU 3vCPU 4vCPU 6vCPU 8vCPU
Hukommelse 1 GB 2 GB 3 GB 4 GB 6 GB 8GB
Opbevaring 20 GB 40 GB 60 GB 80 GB 120 GB 160 GB
båndbredde 1000 GB 2000 GB 3000 GB 4000 GB 6000 GB 8000 GB

Hostinger’De delte, WordPress-, cloud- og VPS-planer tilbyder alle en fremragende vifte af funktioner. Men hvis du’har haft erfaring med andre hostingudbydere, eller har shoppet rundt i et stykke tid, spekulerer du måske på, hvor Hostinger’s dedikerede planer er.

Dette er en væsentlig ulempe ved Hostinger: det gør det ikke’t tilbyder dedikeret hosting, som de fleste andre udbydere gør. Selvfølgelig vil dette kun gøre eller bryde din beslutning, hvis du’du leder efter en dedikeret plan, men det’er også en vigtig faktor, hvis du vil starte med en delt eller VPS-plan og stadig ønsker mulighed til sidst skalering op til dedikeret.

Dedikerede hostingplaner betragtes generelt som det næste trin op efter VPS. De’er meget dyrere og bedst egnet til meget store forretnings- og e-handelswebsteder. Hvis du tror, ​​at en dedikeret plan kan være for dig, kan du tjekke vores placering af de bedste dedikerede hostingudbydere for at lære mere.

Prisfastsættelse

32% af de mennesker, vi undersøgte, hed “funktioner” som deres afgørende faktor, når du vælger en udbyder, mens “prisfastsættelse” fik andenpladsen med 27% af stemmerne. Dette er ideelt, da Hostinger udmærker sig i begge kategorier.

I betragtning af det store udvalg af hostingtyper og funktioner kommer hver Hostinger-plan til en anden pris. Hostinger’s priser er meget konkurrencedygtige med resten af ​​branchen, lige fra $ 0,80 til $ 129,95 / måned.

Vi ved hvad du’tænker du igen – hvorfor en så enorm rækkevidde? Nå, Hostinger adskiller sig ikke fra andre hostingudbydere i dens brug af fristende lave introduktionspriser. Jo mere tid du forpligter dig til under dit første køb, jo flere penge sparer du – men kun ved det første køb. Dette er værd at huske på ved kassen.

For eksempel gælder den indledende $ 0,80 / måned kun, når du køber den fælles delte plan i fire år i forvejen, hvilket betyder, at du betaler i alt 80 cents x 48 måneder = 38,40 $ ved kassen.

Don’t bekymre dig – du don’t har at forpligte sig til fire år foran! Du kan vælge at betale forskud på enten: fire år, to år, et år eller en måned, og priserne varierer i overensstemmelse hermed. Vi anbefaler at købe et år i forvejen, fordi det’er ikke for meget af et engagement, og dig’Jeg sparer stadig nogle penge.

Vi’har nedbrudt Hostinger’s intervaller i nedenstående tabel, der viser både den indledende pris for et år betalt forskud og fornyelsesprisen på et år betalt forskud.

Hostinger-prisoversigt

Hosting Type Indledende pris Fornyer kl
Delt $ 1,95-5,85 / måned $ 7,99 til 15,95 / måned
WordPress $ 1,95-5,85 / måned $ 7,99 til 15,95 / måned
Sky $ 12,95 til 59,99 / måned $ 29,00 til 100,00 / måned
VPS $ 4,95 til 45,95 / måned $ 9,95 til 129,95 / måned

Hostinger tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der gælder for alle dens planer. Dette er temmelig standard i hele hostingindustrien, men stadig et stort plus.

Også, hvis du’er studerende, du’er berettiget til Hostinger’s 15% studerendes rabat. Du kan få adgang til rabatkoden ved at verificere din studerendes status gennem Student Beans gratis.

 • Vores vejledning til billigste webhostudbydere
 • Vores vejledning til bedste webhostingudbydere

Sikkerhed

Hostinger’s Delt forretningsplan inkluderer et gratis SSL-certifikat, som er ideelt til små virksomheder, der ønsker at beholde deres klienter’ datasikker. Hvis du er’t på den delte forretningsplan, dig’Jeg skal købe et SSL-certifikat separat.

At skulle købe SSL på basisniveau separat fra en hostingplan er usædvanligt. Hvis du imidlertid vil opgradere til mere forbedret sikkerhed, er Hostinger ikke forskellig fra konkurrenterne ved at opkræve en ekstra omkostning.

hostinger ssl priser

SSL Certificate Activation er standard SSL-certifikatet, der leveres gratis med nogle andre hostingudbydere, mens Comodo PositiveSSL Certificate er en forbedret sikkerhedsforanstaltning, der koster et ekstra gebyr hos enhver hostingudbyder. Comodo-certifikatet er bedst til e-handel, fordi det inspirerer tillid hos kunder, der bliver nødt til at indtaste personlige oplysninger på dit websted. Vi’d anbefaler standard SSL Certificate Activation til mindre og mere personlige websteder.

Hostinger har også for nylig aktiveret tofaktorautentisering for sine brugere, hvilket betyder, at du kan bruge begge dine e-mails og telefonnummer for at identificere dig selv som ejer af din konto. To-faktor-godkendelse tilføjer et yderligere, manuelt lag af sikkerhed til hver konto.

Yderligere information

 • Lær mere om, hvordan du sikrer et websted med vores detaljerede guide

Kunde support

Hostinger tilbyder robuste kundeservicemuligheder, herunder et videnscenter, 24/7 live chat, e-mail og supportbilletter. Hostinger’s kundesupportteam er flersproget og udstyret til at stille spørgsmål fra hele verden.

hostinger kundesupport muligheder

Men Hostinger’s fremragende tilbud er dets omfattende bibliotek med artikler, der skal bruges. Disse dækker alt fra at oprette en dropdown-menu til duplikering af en side i WordPress.

hostinger vejledning tilbud

Men hvor imponerende disse tutorials er, mangler Hostinger stadig en nødvendighed, når det kommer til kundesupport: et telefonnummer. Denne provider tilbyder ikke support via telefonen, hvilket kan være frustrerende, hvis du finder live chat lidt upersonlig. Hostinger planlægger at implementere intern telefonstøtte en gang i 2020, men indtil da er deres live-chat 24/7 den næste bedste ting.

Stadig, hvis du mener, at Hostinger kan være en god udbyder af dit websted, don’lad dets mangel på telefonstøtte udskyde dig. “Telefon support” faktisk bundet til sidst sted, da vi spurgte brugere, hvordan de bedst kunne modtage support – live chat vandt med 32% af stemmerne, efterfulgt af e-mail med 26%.

Hostinger-brugere taler også meget om de supporttjenester, den tilbyder gør tilbud. En bruger ved navn Kay taler om at være “virkelig imponeret over, hvor hurtig svaret var på min forespørgsel, og hvor hurtigt det blev løst,” mens et lille forretningssted konkluderer, at Hostinger’s supportteam “er ikke bare ledetråd, men virkelig interesseret og motiveret til at hjælpe med de udfordringer, som alle i denne branche står overfor.”

Sarah, en anden Hostinger-bruger, forklarer, hvordan dens støtte har hjulpet hende med at vokse sin freelance-forretning:

“Onlinechat-kundesupporttjenesten har været utrolig hurtig og effektiv med at hjælpe mig med et par indledende problemer på min nye konto. Jeg sætter virkelig pris på det fantastiske niveau for støtte til mig som nybegynder. Det er meget betryggende og positivt at have sådan lydhør og venlig støtte, hvilket gør livet lettere for en ny freelancer, der er i gang med så mange andre ting at organisere såvel som et websted. Tak så meget, Hostinger Client Support Team!”

Yderligere produkter

Windows VPS Hosting

Windows-hosting er den bedste (og ofte den krævede) hosting-type for websteder, der bruger andre Windows-værktøjer eller sprog. Windows-servere er det største alternativ til populære Linux-servere, som alle Hostinger planlægger vi’De tidligere diskuterede køres.

Det’er meget vanskeligere at finde en Windows-hostingudbyder end en Linux-hostingudbyder, men Hostinger tilbyder begge.

For mere information om Windows-hosting, kan du læse vores gennemgang af 5 bedste Windows-hostingudbydere

E-mail-hosting

E-mail-hosting er den service, der bogstaveligt talt driver e-mail-servere. Det fungerer uafhængigt af webstedshosting og gør det muligt for dit websted at bruge domænespecifikke e-mail-adresser, f.eks. At have domænebaseret e-mail-adresser giver dit websted troværdighed, og hvis du’når du kører et e-handelswebsted, giver det kunderne en anden grund til at stole på din virksomhed.

Minecraft Hosting

Denne sidste er måske den mest niche. Hostinger tilbyder Minecraft-hosting, som gør det muligt for brugere at spille det populære videospil på en multiplayer-server. Du kan vælge mellem fem forskellige planer, som alle inkluderer øjeblikkelig opsætning, en mobilapp og automatiske off-site-sikkerhedskopieringer.

Hostinger anmeldelse: Afsluttende tanker

Stor værdi for pengene og et stærkt udvalg af funktioner gør Hostinger til et konkurrencedygtigt valg på markedet. Dog er lav oppetidsprocent og ingen dedikerede hostingplaner klare ulemper at overveje, før du træffer din beslutning.

Hvis du ikke gør det’t vil gå på kompromis med oppetid, eller hvis du kender dig’kommer til at have brug for en dedikeret plan, og prøv derefter HostGator – ikke kun rangerer den først i vores forskning til oppetid, men den tjener også den eftertragtede titel af den bedste dedikerede hosting-udbyder.

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map