HostPapa-anmeldelse: Uafhængighed til en pris


Bedst til

Dyre fornyelsespriser


Samlet bedømmelse

3 ud af 5 stjerner

HostPapa er en uafhængig hostingudbyder, der tilbyder et par attraktive funktioner i sine hostingplaner og appellerer mest til små virksomheder. Dens lave startomkostninger betyder, at de fleste har råd til dets billigste planer, selvom dens fornyelsesomkostninger kan være temmelig dyre. Dens lille størrelse appellerer til nogle, men dens grænser kan udsætte andre.

Hvad er fordele og ulemper ved HostPapa?

Fordele

 • Grundlæggende plan understøtter op til to websteder i stedet for et
 • Gratis domæne uden skjulte omkostninger

Ulemper

 • Prisbillige tilføjelser ved kassen
 • Ingen gratis sikkerhedskopier

HostPapa kort fortalt

Det er aldrig nemt at vælge en websteds vært, især når du’er lige ved at starte. Der er så mange virksomheder at vælge imellem! Skal du gå med et velkendt navn som f.eks Kom så far eller HostGator, eller med et mindre kendt firma som i dag’s emne, HostPapa?

Baseret i Canada fakturerer HostPapa sig selv som en webhost for små virksomheder. Virkeligheden er imidlertid, at dens delte hostingpriser er lave nok til at de er åbne for alle, der har brug for at opbygge et websted.

Det store spørgsmål er dog, om HostPapa er det rigtige valg for dig. For at hjælpe med at bestemme, vi’har vurderet det ud fra dets funktioner, værdi for pengene og ydeevne.

Spoiler-alarm for dem, der er kort tid – HostPapa er på ingen måde en dårlig løsning, men det kommer bunden af ​​vores placering. Med en samlet score på 65% gør den det ikke’t konkurrere helt mod de store kanoner. Hvis du vil vælge det bedste, kan du læse vores anmeldelse af de bedste hosting-udbydere.

Grundplanen med to domæner er den ægte blikfang. Til det meget specifikke behov er HostPapa fremragende værdi. Ellers kæmper det for at matche sig. HostPapa er en af ​​de få uafhængige webhostudbydere, der er tilbage i branchen, men den uafhængighed betyder, at de simpelthen ikke gør det’t har ressourcerne fra sine konkurrenter.

HostPapa startede officielt livet i 2006, og siden da er det vokset til at være vært for mere end 500.000 websteder, skønt webstedet, der er bygget med, siger, at antallet af websteder er nærmere 200.000.

HostPapa er et fullserviceselskab, der tilbyder domænekøb, webstedsopbygning og webhosting. Interessant nok gør det det ikke’t tilbyder dedikeret serverhosting, hvor kunderne har kontrol over deres egen hardware. I stedet tilbyder virksomheden de mere almindelige delte og virtuelle private server-hosting samt tilbyder en forhandlertjeneste.

Yderligere information:

Topudbydere af webhosting – vores sammenlignende gennemgang af HostGator, Bluehost og GoDaddy Hosting

Pålidelighed & Ydeevne

HostPapa’s oppetid er temmelig standard på 99,97 procent. At’s et godt antal. Det’Det er umuligt at forvente, at et firma har 100 procent oppetid, fordi problemer (såvel som vedligeholdelse) opstår, især på internettet.

Ikke desto mindre ønsker du et firma, der tilbyder oppetid så tæt på perfekt som muligt. En driftstid på 99,97 procent udgør mindre end tre timers nedetid om året. At’er et stort antal og tilbyder en høj grad af pålidelighed, uanset om du’planlægger at køre en blog eller en butiksfront.

HostPapas funktioner

HostPapa’s grundlæggende web hosting plan, Forret, bruger en blanding af standardfunktioner du’Jeg finder overalt såvel som et par overraskelser. For det første giver den laveste niveaupris mulighed for at være vært for op til to websteder på din konto. Det er usædvanligt, da de fleste webværter kun tillader et enkelt websted på sin mest basale plan.

Det Forret pakken har også, hvad virksomheden kalder “Væsentlige funktioner”, der inkluderer gratis webstedsoverførsel, Cloudflare CDN, en-til-en-træning, gratis SSL via Let’s Krypter, cPanel Kontrolpanel, Starter Website Builder, 24/7 support og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

HostPapa tilbyder også et gratis domæne, når du betaler for et helt års webhosting. Denne funktion er ofte ramt eller misset. Nogle webværter tilbyder det, og andre don’t. Hvad’s nøgle er, at HostPapa gør, og der ikke’Det ser ud til at være skjulte gebyrer for det gratis domæne, som der er med andre værter.

Starter-pakken giver mulighed for 100 GB diskplads til dine websteder, hvilket er en god mængde lagerplads. Det’s ikke de ubegrænsede beløb, der I bevægelse tilbud, men det’er så god eller bedre end nogle af de større hostingfirmaer.

HostPapa tilbyder også ubegrænset båndbredde, selvom du kan blive straffet for overdreven brug, hvilket heller ikke er ualmindeligt. Som HostPapa beskriver det, virksomheden’s politik er at levere alle de hardware-ressourcer, som et typisk websted har brug for, selv i tider med øget trafik uden at koste dig ekstra. Synes rimelig.

Hvis dit websted bliver vanvittigt stort, sætter HostPapa til sidst begrænsninger for dit websteds ydeevne for ikke at påvirke andre kunder. Stadig dig’d bliver nødt til at blive temmelig stor, før du bekymrer dig om det.

Er HostPapa nem at bruge?

HostPapa tilbyder ikke fakturering fra måned til måned, og virksomheden afviste at give os en prøvekonto for at tjekke dens grænseflade. Vi kan hurtigt tale om tjenesten’s grundlæggende checkout-proces, som er forholdsvis enkel.

For Starter-planen begynder du med at vælge din plan og din tidsforpligtelse, som gør det klart for dig omkostningerne’Jeg betaler. Under dette er der dog to dyre tilføjelser, der er mærket som “det væsentlige websted”, begge priser til $ 20 per år. Den første er SiteLock Security Seal, som bare er en anden måde at sige SiteLock-beskyttelse plus et pænt ikon til dit websted. Den anden er automatisk sikkerhedskopiering.

Begge er valgfri, men HostPapa gør det ikke’t gør dette indlysende, da der ikke er nogen afkrydsningsfelter. I stedet bruger det markeringsikoner, der omdannes til rød annullering “x” ikoner, når du holder musen hen over dem. der’s også en sidebjælke i højre side, der viser din total ordre, hvor du også kan annullere disse tilføjelser.

Derefter kommer du til afsnittet om tilmelding til domænenavn, hvor du kan betale for domæneprivat, som beskytter dine personlige oplysninger fra WHOIS-domænedatabaser.

Derefter skal du give vores personlige oplysninger og betalingsoplysninger. Generelt set en relativt let proces, men det kan være lidt mere indlysende, hvordan du annullerer de oprindelige add-ons til høje priser.

Kunde support

HostPapa’s support starter med sin Knowledge Base, som er en række supportartikler organiseret efter emne. Dette er det bedste sted at starte, når du har nogle grundlæggende spørgsmål om, hvordan du kommer i gang med et nyt produkt eller tilføjer dig’har købt.

Hvis du søger efter HostPapa-fora, du’Jeg finder en side, der formodes at være vært for et fællesskabsforum, hvor medkunder svarer hinanden’ spørgsmål. Imidlertid er der i øjeblikket lidt eller intet indhold overhovedet på forumsiden.

Videnbase om HostPapa-gennemgangHostPapa har ikke døgnåbnet telefonsupport eller tech-billetter, men det videncenter er omfattende

Når du har brug for avanceret hjælp, tilbyder HostPapa live chat og 24/7 telefonsupport. hvis du’spørger bare om der’s er dog et problem med din server, HostPapa har en netværksstatusside for at fremhæve eventuelle problemer. På denne side vises også planlagt vedligeholdelse’kommer op.

Prisfastsættelse & Værdi for pengene

HostPapa’s priser for delt webhosting spænder fra $ 3,95 pr. måned med en tre-årig forpligtelse op til $ 20 pr. måned for Pro-planen uden en særlig tilbudspris.

Hvis du vælger den dedikerede WordPress Hosting-plan, der tilbyder bedre ydelse og specialiseret support til WordPress-blogs, kan du betale de samme $ 3,95 pr. Måned med en 3-årig forpligtelse til $ 22 per måned for Pro-niveauet.

hvis du’Når du er interesseret i VPS-hosting, er der 5 forskellige prisniveauer, der spænder fra $ 50 til $ 300 pr. måned.

Yderligere information:

WordPress Review – hvor vi diskuterer ind og outs ved at opbygge et websted med WordPress

HostPapa’s sted i hostinguniverset

HostPapa’Priserne er gode, men for at få dem er du nødt til at forpligte sig i samme længde som en old-school cellekontrakt. Hvis du ser dig omkring, kan du finde andre hostingfirmaer, der kræver 2 eller nogle gange endda et års forpligtelser.

Når det er sagt, hvis du’er villig til at gøre det fulde engagement så HostPapa’s Starterpakke er meget god værdi for dem der ønsker at sammensætte to websteder.

Konklusion: Er HostPapa det rigtige for dig?

HostPapa tilbyder temmelig gode pakker og værdi for dets pris, især i de nedre ender. Ulempen er, at du er nødt til at forpligte dig til tre år for at få den bedste pris, selvom det ikke er usædvanligt i hostingverdenen.

Det gør det ikke’t har den mest omfattende pakke enten. Med udbydere som HostGator og Bluehost, du har flere valgmuligheder og flere funktioner. Hvis du imidlertid ønsker at støtte et af de eneste uafhængige hostingfirmaer derude, kan HostPapa være et besøg værd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map