Hvor meget koster det at være vært for et websted?

Sammenlign priser fra de bedste webhotelleverandører

Så hvor meget koster det at være vært for et websted? Delt hosting (den billigste art) koster $ 2,75 – $ 15 / måned, og dedikeret hosting (den dyreste art) koster $ 80 – $ 730 / måned.


Men der er mange muligheder imellem. Der er flere forskellige typer af hosting at vælge imellem, og mange forskellige variabler ved spil. Vi’Jeg gennemgår omkostningerne ved hver af de fem mest populære typer hosting i detaljer.

koster at være vært for et websted

I slutningen af ​​denne artikel kan du forvente at vide:

 • Hvilken type hosting du har brug for (hvis du ikke gør det’t ved det allerede)
 • Hvor meget denne type hosting koster
 • Hvilke er de billigste udbydere

Lade’s komme i gang.

1

Webhosting omkostninger forklaret

Omkostninger til webstedshosting kan variere med priser, der starter så lave som $ 2,75 pr. Måned og eskalerer helt op til $ 729 – eller endda højere. Omkostningerne afhænger af en række faktorer, såsom den type websted, du har, hvor mange månedlige besøgende, du forventer at have, og om du har brug for ekstra tjenester, såsom automatiske sikkerhedskopier og en e-mail-konto.

At kende den slags hjemmeside, du vil køre – eller i øjeblikket køre – gør det lettere at finde ud af, hvilken slags hosting du har brug for. Du’Jeg skal også finde ud af det serviceniveau, du har brug for.

En simpel WordPress-blog, for eksempel, kan starte med en billig, delt hosting-service. Når først denne blog får en høj grad af popularitet, vil den uundgåeligt kræve en mere robust type hosting med ubegrænsede båndbreddegrænser eller opbevaring.

Der er fem typer af hosting vi’kommer til at diskutere i denne artikel, da de er de mest almindeligt anvendte af webstedsejere.

Delt hosting

Dette er webhosting på begynderniveau. Hvis du har et websted med meget lav trafik med en statisk side eller en WordPress-blog, er dette den bedste mulighed. Delt hosting er ofte den billigste form for webhosting, men også den mindst robuste, da din hjemmeside er et af de mange websteder, der deler ressourcerne på en enkelt server.

VPS Hosting

Virtuel privat server-hosting, eller VPS-hosting, er det næste trin op fra delt hosting. Den store forskel er, at det for alle formål ser ud som om du’kører din egen server. I virkeligheden er dit websted stadig et af flere websteder, der deler en enkelt server, men der er færre websteder, der deler ressourcer – hvilket betyder, at dit websted er’s ydeevne skal være bedre.

Dedikeret hosting

Med dedikeret hosting betaler du for din egen server. Disse tjenester er typisk lagdelt baseret på, hvor stærk din server vil være, samt om webhosten administrerer tjenesten eller virksomheden administrerer den internt. Ikke hver dedikeret hostingudbyder tilbyder administrerede tjenester, selvom nogle gør det.

Cloud Hosting

Du’vi har sandsynligvis hørt tale om “skyen,” et tåbeligt udtryk, der er beregnet til at beskrive onlinetjenester som Dropbox eller OneDrive. Hvad det faktisk betyder er en klynge af servere, der arbejder sammen, så en webtjeneste aldrig går ned (eller går meget sjældent ned). Cloud-hosting er derfor en gruppe servere, der arbejder sammen for at holde dit websted kørende. Hvis den ene server går ned, samler den anden op, og så videre. Som du måske forestiller dig, gør cloud hosting ikke’t kommer billig – men hvis du kan’t har råd til endda et par timers nedetid, det kan være den bedste mulighed for dig.

WordPress Hosting

Før vi begynder, lad’det er klart for en ting: du kan køre et WordPress-websted på stort set enhver webhostingstjeneste. Administreret WordPress-hosting handler ikke om at køre et WordPress-sted i sig selv’s om at få en service der’er indstillet til at imødekomme behovene på WordPress-websteder. Det inkluderer nøglefunktioner som 24/7 support og automatiserede sikkerhedskopier eller andre elementer, du muligvis ikke får med regelmæssig delt hosting.

Ikke sikker på, hvilken hostingtype der er bedst for dig? Du kan læse vores sammenligninger af:

 • VPS vs delt hosting
 • VPS vs dedikeret hosting
 • WordPress vs cloud hosting

At’s fordelingen af ​​alle vores webhostingtjenester. Inden vi går nærmere ind på omkostningerne ved webhosting, skal du huske på, at når din webhostingsplan stiger i funktioner, vil den normalt øges i omkostninger.

Se på HostGator’s for eksempel delt hostingplan. Hvis du starter med den billigste plan, kan du kun bruge denne plan til et enkelt domæne (webadresse). De to højere niveauplaner tillader dog ubegrænsede domæner. Det højeste niveau har også tilføjet fordele, såsom gratis søgemaskineoptimeringsværktøjer og en dedikeret IP-adresse.

hostgator delte hostingpriserJo dyrere den delte hostingplan, du tager med HostGator, jo flere funktioner får du. hvis du’d vil gerne finde ud af mere om, hvilke udbydere vi anbefaler til hver type hosting, se på guiderne nedenfor.

 • Bedste delte hosting-tjenester
 • Bedste VPS-hostingudbydere
 • Bedste dedikerede serverhosting
 • Bedste Cloud Hosting-udbydere
 • Bedste WordPress-værter

2

Hvor meget koster webstedshosting?

Lad nu’s se nærmere på omkostningerne ved forskellige typer hosting. Meget af priserne dig’Jeg ser her er den første salgsfremmende pris, hvor du betaler en bestemt pris for et bestemt beløb på måneder eller år med service. Når din salgsfremmende periode er forbi, kan dine månedlige omkostninger muligvis stige.

Delt hosting

$ 2,75 – $ 15 per måned

Delt hosting er hvor de fleste mennesker starter deres webhostingrejse.

Af de top fem delte hostingudbydere tilbyder DreamHost den billigste delte hostingplan til kun $ 2,59 / måned. HostGator kommer på et tæt sekund med $ 2,75, mens Bluehost og InMotion’s topplan delte hosting-planer er begge i pricere ende, koster henholdsvis $ 13,95 / måned og $ 14,71 / måned.

Værtsindtastningsplan Midtplan Plan Højeste plan
I bevægelse $ 6,39 $ 8,49 $ 14,71
HostGator $ 2,75 $ 3,95 $ 5,95
A2 Hosting $ 3,92 $ 4,90 $ 9,31
Dreamhost $ 2,59 $ 5,95
Bluehost $ 3,95 $ 5,95 $ 13,95

VPS Hosting

$ 5 – $ 80 per måned

VPS-hosting er det næste trin op fra delt webhosting, når trafikken begynder at stige på et websted.

Blandt vores top fem leverandører af VPS-hosting tilbyder Bluehost og iPage begge de billigste VPS-hostingplaner til $ 19,99 / måned hver til entry-level-planer, mens iPage også tilbyder den priciest top-tier VPS-plan, til $ 79,99 / måned. I gennemsnit er Bluehost billigste på tværs af de tre planer.

Værtsindtastningsplan Midtplan Plan Højeste plan
I bevægelse $ 29,19 $ 47,39 $ 69,34
A2 Hosting $ 32,99 $ 46,19 $ 65,99
Bluehost $ 19,99 $ 29,99 $ 59,99
iPage $ 19,99 $ 47,99 $ 79,99
HostGator $ 29,95 $ 39,95 $ 49,95

Dedikeret hosting

$ 80 – $ 730 per måned

hvis du’Vi har besluttet at betale for din egen server, trafikken skal blive temmelig alvorlig, og dine behov vokser ud fra de lavere niveauer af hostingplaner.

Dedikeret hosting er den mest varierende pris. Af vores top fem dedikerede hostingudbydere kommer den billigste plan fra Bluehost til $ 79,99 / måned. Midt-niveau planer er prissat mellem $ 99,99 / måned og $ 349 / måned. Den dyreste plan er Siteground’s $ 729 / måned øverste niveau plan.

Værtsindtastningsplan Midtplan Plan Højeste plan
HostGator $ 118,99 $ 138,99 $ 149,00
Bluehost $ 79,99 $ 99,99 $ 119,99
I bevægelse $ 105,69 $ 166,59 $ 238,99
A2 Hosting $ 141,09 $ 207,49 $ 290,49
SiteGround $ 269 $ 349 $ 729

Cloud Hosting

$ 4,50 – $ 240 per måned

Cloud-hosting er det, du henvender dig til, når nedetid kan vise sig dødelig for din virksomhed. Denne form for hosting sørger der for’er altid en server til rådighed, klar til at levere dit websted til verden.

Cloud-hosting er relativt billigt. Af vores top fem udbydere kommer den mest overkommelige plan fra DreamHost til kun $ 4,50 / måned. Der kan være en ganske variation i, hvad du får med en cloud-hostingplan, og dette afspejles i omkostningerne; HostGator’s dyreste cloud-hostingplan koster kun $ 9,95 / måned, mens SiteGround’s er $ 240 / måned.

Værtsindtastningsplan Midtplan Plan Højeste plan
A2 Hosting $ 5 $ 10 $ 15
SiteGround $ 80 $ 160 $ 240
I bevægelse $ 21,04 $ 42,24 $ 69,34
HostGator $ 4,95 $ 6,57 $ 9,95
Dreamhost $ 4,50 $ 12 $ 48

WordPress Hosting

$ 4,99 – $ 290 per måned

Disse planer er for dem, der har brug for dedikerede og specialiserede tjenester, der er designet til WordPress-websteder og blogs.

Igen kan der være en ganske forskel i, hvad du får fra en WordPress-hostingplan til en anden, og dette afspejles i prisen. Af vores top fem WordPress-hostingudbydere tilbyder SiteGround faktisk den billigste plan til $ 3,95 / måned. WPEngine’s øverste niveau plan er den dyreste på $ 290 / måned.

Værtsindtastningsplan Midtplan Plan Højeste plan
Bluehost $ 19,95 $ 29,95 $ 49,95
A2 Hosting $ 11,99 $ 18,99 $ 36,98
I bevægelse $ 4,99 $ 8,99 $ 11,99
WPEngine $ 35 $ 115 $ 290
SiteGround $ 3,95 $ 5,95 $ 11,95

3

Ekstra omkostninger til webhosting til overvejelse

En hosting-pakke er en ting, men der er ofte nogle “skjult” gebyrer, som du måske ikke rigtig tænker på, før du’er allerede i gang. Ud over hostingpakken skal du f.eks. Eje et domænenavn. Nogle gange er din domænenavnsregistrering inkluderet i din hostingpakke, mens andre gange henvender du dig til en domæneregistrator.

Her’er en oversigt over nogle af de ekstra omkostninger, du skal overveje.

Domænenavnsregistrering

Typisk koster $ 10 til $ 15 pr. År

Når du kører et websted, har du brug for et domænenavn. Dette er webadressen, som du lægger på dine visitkort, indkøbsposer og andet virksomheds markedsføringsmateriale. De fleste mennesker vælger et .com-domænenavn, men du kan også vælge mellem .net, .biz eller landsspecifikke suffikser såsom .ca eller .us.

Domænenavnsregistrering har nogle ekstra gebyrer for sig selv, såsom beskyttelse af personlige oplysninger, der holder dit navn og adresse ude af offentlige WHOIS-lister.

Det’Det er også værd at påpege, at det ikke altid er det bedste valg at holde dit domænenavnsregistrering hos din webhostingudbyder. Hvis du nogensinde skulle ønske at forlade din webhost, er det lettere at have dit domæne registreret med tjenester som Domain.com eller GoDaddy, da du’Jeg undgår besværet (og de potentielle omkostninger) ved at overføre dit domæne til en ny registrator.

omkostninger til godaddy-domæneregistreringDu kan købe et brugerdefineret domænenavn til dit websted fra din hostingudbyder eller fra domæneregistratorer som GoDaddy. Tjek vores fulde oversigt over domænenavnsomkostninger for mere information.

Office 365 eller G Suite

Tilføjelse af forretnings-e-mail og produktivitetssuiter koster typisk $ 6 til $ 15 pr. Måned

Ikke alle værter leverer denne service, men en række af dem giver dig mulighed for at købe forretningskonti for G Suite eller Office 365 til gode priser. Slutresultatet er, at du kan have din virksomheds e-mail i Gmail eller Outlook.com.

SSL-certifikater

Varier fra fri til $ 450 pr. År med en gennemsnitlig pris på omkring $ 50

Når du har et SSL-certifikat, får dit websted den lille grønne lås i URL-linjen i en browser. Dette er et must for enhver webside, der håndterer økonomiske transaktioner, eller hvor brugere har brug for at logge ind på webstedet. Mange websteder vælger at bruge SSL, selv når de’er bare enkle sider, der viser information, fordi Google ofte favoriserer websteder, der bruger SSL i forhold til dem, der ikke gør’t.

I disse dage leverer de fleste webværter gratis SSL-certifikater med deres mellem- til højt niveau planer; husk dog, at hvis du har den tekniske know-how til at håndtere kommandolinjen, kan du få et gratis SSL-certifikat via Let’s Krypter.

a2 hosting ssl-certifikatomkostningerDu kan købe en række premium SSL-certifikater fra A2 Hosting, der sikrer dit websted og dine besøgende data. Vil du spare på sikkerhed? Tjek vores placering af 10 bedste gratis SSL-hostingudbydere.

SiteLock

Typisk koster omkring $ 24 per år

Ikke alle webværter tilbyder SiteLock ekstra sikkerhed som en del af deres tjenester, men dem, der normalt opkræver omkring $ 2 pr. Måned. SiteLock tilbyder funktioner som daglige malware-scanninger, webapplikations firewalls og DDoS-angrebbeskyttelse. Om SiteLock er værd at pengene er noget af en debat online, men vi vandt’t komme ind på det her. Nogle webværter tilbyder også SiteLock-tjenester gratis som en del af deres pakker.

Automatiseret sikkerhedskopiering og gendannelse af webstedstjenester

Webstedets sikkerhedskopier med webhost er ofte gratis, men koster muligvis $ 2 pr. Måned eller mere

Ligesom din pc derhjemme, lønner det sig at få dine webstedsfiler kopieret til et andet sted, der ikke er din webhost-server, hvis det værste sker. Nogle planer inkluderer sikkerhedskopier gratis, mens andre vandt’t opkræver for at gemme sikkerhedskopien, men opkræver muligvis et gendannelsesgebyr, hvis dine data forsvinder.

Husk, at du kunne tage backup af webstedet selv, men det tager normalt lidt teknisk know-how. Du’Jeg skal også administrere dine sikkerhedskopier for at sikre, at de er det’arbejder og kopierer korrekt.

Ønsker mere information? Se vores guide til omkostninger til vedligeholdelse af websteder for at se, hvor webhosting passer ind med andre udgifter. 4

Hvor meget koster det at være vært for et websted: Resume

Nu ved du, hvor meget webhosting skal koste, baseret på den type hosting, du har brug for, fra de tjenester, vi anbefaler. Der er bestemt en bred vifte af prisindstillinger med hosting, der koster fra så lidt som $ 2,75 til mere end $ 700 pr. Måned.

Hvis du vælger en pris med en højere pris, eller i en hel masse år til en lavere pris, tilbyder mange webværter en begrænset tids pengene-tilbage-garanti. Disse varer ofte mellem 30 og 90 dage. På den måde kan du prøve tjenesten, og hvis du ikke gør det’t kan lide det, kan du gå væk uden at miste din investering.

For at gennemgå her er de fem typer webhosting, vi kiggede på, sammen med deres prisklasser:

Omkostninger ved at være vært for et websted:

 • Delt hosting: $ 2,75 – $ 15 per måned
 • VPS Hosting: $ 5 – $ 80 per måned
 • Dedikeret hosting: $ 80 – $ 730 per måned
 • Cloud Hosting: $ 4,50 – $ 240 per måned
 • WordPress Hosting: $ 4,99 – $ 290 per måned

Det vigtige problem at huske med webhosting er, at den type websted du’At køre igen dikterer ofte den type webhosting, du har brug for.

Begynderwebsteder i næsten alle kategorier bør gå til delt hosting. VPS, Dedicated og Cloud-hosting er til mere aktive websteder, hvor sidstnævnte er vigtigere for websteder, der kan’t har råd til nogen nedetid. WordPress-hosting er i mellemtiden specifikt til WordPress-baserede websteder, der ønsker den specialiserede support og funktioner, som administrerede WordPress-hosting-tjenester tilbyder.

Når først du’Vi har valgt din hostingplan, don’glem ikke at overveje de ekstraudstyr, vi diskuterede. Du’Jeg er på vej til at køre et aktivt og velholdt websted på kort tid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map