iPage Hosting anmeldelse: Billig og lidt munter

Værdi er en stor overvejelse, når man ser på webhostingtjenester, da mange af dem tilbyder lignende funktioner. Mens du kan differentiere produkter efter hastigheder, responstider og usædvanlige funktioner, kommer det hele ned til værdien. Med andre ord, hvor meget ydelse og support kan du få til den bedste pris?


At’s det synspunkt iPage tager til hjertet. iPage tilbyder nogle af de billigste introduktionspriser omkring $ 2 per måned. Prisen stiger naturligvis efter den indledende periode, men der’det er ikke tvivl om, det har en af ​​de laveste omkostninger vi’har set endnu for nye brugere.

Men er et lavt første gangs tilbud nok til at gøre iPage til den rigtige webhost til dig? Lade’s tage et dykke ned i dets forskellige funktioner, garantier og web-hosting planer for at se, hvad iPage tilbyder.

Fordele:

 • Meget lav introduktionspris for delt hosting
 • Gratis domæner på adskillige webhotellplaner

Ulemper:

 • Postindledende priser er lidt forvirrende
 • Den oprindelige VPS-plan har ikke den samme værdi som konkurrenter

iPage: En kort historie

Som firma har iPage eksisteret i lang tid. Det blev grundlagt i 1998, skønt Internet Archive’s poster viser, at iPage.com-domænet i 1999 var ubrugt og til salg.

Uanset begyndte iPage livet som en webtjenesteudbyder – hovedsagelig en destinationsside som Yahoo. I 2002 blev det lanceret som en webhostingudbyder, der i øjeblikket ejes af Endurance Group, det samme firma bag Bluehost og HostGator. I sin nuværende form er iPage vært for mere end en million websteder og har to datacentre.

Pålidelighed & Ydeevne

De fleste webhostingtjenester fremsætter grandiose krav om deres oppetid, som f.eks. Garantier på 99,99 procent og lignende. Ikke så med iPage. Virksomheden gør det ikke’t fremsætte overhovedet krav til oppetid på dens destinationsside.

Vores forskning fandt, at iPage har en driftstid på 99,94 procent, hvilket svarer til lidt over fem timer om året med nedetid. At’er ikke mange timer i et kalenderår, men husk, at konkurrenter kan lide Bluehost og SiteGround har oppetidsprocenter omkring 99,98. Afhængig af den type websted, du kører, kan en 99,94 procent oppetid stadig være inden for din fejlmargin.

Der er dog modstridende resultater derude. Hosting Facts rapporterede en oppetid på 99,97 procent af oppetid i 2017 for iPage, hvilket giver mindre end tre timers nedetid på et år. Måske sælger iPage sig selv kort!

Funktioner

I modsætning til andre webhostingtjenester tilbyder iPage en “en størrelse passer alle” delt hosting plan. Det grundlæggende i denne plan inkluderer ubegrænset diskplads, skalerbar båndbredde, et gratis domæne og ubegrænset domænenavne. Du får også en gratis webstedsbygger der’er begrænset til seks sider og mobiloptimering. De fleste webstedsværter bruger cPanel-kontrolpanelet, men iPage vælger vDeck-kontrolpanelet.

Bemærk funktionen ubegrænset domænenavne, som er usædvanlig for grundlæggende konti. Det’det er ikke klart, hvor tålmodig iPage ville være, hvis du gik ud og gik live med 10 websteder, men hvis du vælger 2 eller 3, vil det sandsynligvis være fint.

Den skalerbare båndbreddefunktion er også interessant. Pålydende det’er ikke så forskellig fra den ubegrænsede båndbredde, som andre webværter tilbyder. Det, der bemærkes, er, at iPage er villig til at sætte et tal på hvad “ubegrænset” midler. Det’er en slags indirekte nummer, men det giver dig stadig en idé om, hvad du kan forvente.

Virksomheden siger, at dens skalerbare båndbreddegaranti er i stand til at understøtte “mere end 99,95 procent” af sine kunder’ båndbredde kræver. For dem, der kæmper for dårligt af dens politikker, siger iPage, at det vil arbejde med webstedet for at hjælpe dem med at gå over til en mere passende hostingplan.

Nogle af de andre grundlæggende iPage-omslag inkluderer et-klik-installation til WordPress, support til Drupal, Joomla, PixelPost samt forumplatforme som Gbook og phpBB.

Selvom iPage ikke gør det’t reklamerer virkelig for dette på sin destinationsside, det tilbyder andre tjenester ud over delt hosting. der’er et specialiseret WordPress-hosting, der inkluderer et gratis domæne i et år, ubegrænset lagerplads og båndbredde og forudinstallerede temaer og plugins. Hvis du betaler lidt mere, får du også WordPress dedikeret support, automatisk fjernelse af malware og SiteLock-sikkerhed.

Evaluering af iPage-funktioneriPage Hosting tilbyder en vasketøjsliste med funktioner. Mellem dette og prissætningen kunne begyndere gøre det meget værre

Dens begyndende virtuelle private server (VPS) -pakke, kaldet Basic, har en enkelt kerne-CPU, 1 GB RAM, 40 GB diskplads, 1 TB båndbredde, 1 IP-adresse og et gratis domæne i et år.

At være sløv, det er ikke meget værdi. En single-core CPU på en VPS er simpelthen ikke en fantastisk mulighed, og normalt har bundniveau VPS-pakker lidt mere båndbredde. Men den gratis domæneregistrering er en dejlig ekstra.

Hvis du har brug for en dedikeret server, hvor du har kontrol over hardware, tilbyder iPage det også.

Er iPage nem at bruge?

Tilmelding til en iPage-konto er relativt simpelt. Det starter med et enkelt søgefelt, hvor du finder et nyt domænenavn eller indtaster et, du allerede ejer. Hvis du vælger at søge efter et nyt domæne, viser det ikke kun, om dit foretrukne .COM er tilgængeligt, men også andre domæner på højt niveau, f.eks. NET, .CLUB og .US.

På næste side vælger du længden på din periode. For at få den absolut bedste pris skal du tilmelde dig i tre år, men der er også 1- og 2-årige muligheder.

Dernæst beder iPage dig om at vælge en række tilføjelser. Flere tilføjelser er valgt som standard, men du kan annullere dem, før du tjekker ud. De automatisk valgte tilføjelser inkluderer domænefortrolighed, websikkerhed og sikkerhedskopiering og gendannelse af websted.

Andre tilføjelser inkluderer WordPress-optimering, en pakke, der inkluderer temaer og plugins, automatisk registrering og fjernelse af malware, et tilpasset kontrolpanel og et højere niveau af support. der’s også en SSL-certifikatindstilling og G Suite fra Google.

Nogle af disse tilføjelser er værd at bevare. Domænesikkerhed, som koster $ 10 for det første år og $ 13 pr. År efter det, holder dine personlige oplysninger private. Hvis du ikke gør det’t Brug denne indstilling, så havner dit navn, adresse og telefonnummer i en offentlig database med webstedsejere kaldet en Whois-database. Afstiv dig selv for nogle kolde opkald.

Site backup koster $ 1 pr. Måned og er sandsynligvis det værd (du forudbetaler for hele din forpligtelsesperiode) for ikke at miste nogen af ​​dine webstedsdata.

Efter at have behandlet add-ons flytter du til betalingssiden, og kort efter er din hostingplan klar til at rulle.

Prisfastsættelse & Værdi for pengene

Mens iPage ikke gør det’t har forskellige planer, det har forskellige prisniveauer baseret på længden af ​​dit oprindelige tilsagn. Hvis du for eksempel vælger en treårsperiode, betaler du $ 2 pr. Måned. Når din første periode er forbi, betaler du $ 8 pr. Måned som den normale pris.

Hvis du vælger den to-årige plan, er prisen $ 2,50 per måned og derefter $ 9 per måned efter de to år er op. Den tre-årige plan er $ 3 per måned, og derefter dig’Jeg betaler op til $ 10 pr. måned for resten af ​​din tid med iPage. Det’er et underligt prissystem designet til at tilskynde dig til at tilmelde dig i tre år for at få iPage’s bedste almindelige pris.

WordPress-hostingpakkerne har to niveauer. Den første er $ 3,75 pr. Måned for den indledende periode med en almindelig pris på $ 7,50 derefter. Den højere niveau WP Essential plan er $ 7 per måned for den indledende periode med en almindelig pris på $ 10,50.

For VPS-pakker starter iPage til en introduktionspris på $ 20 (almindelig $ 25) og går op til $ 80 pr. Måned (almindelig $ 100). Dedikeret hosting starter i mellemtiden ved $ 120 og går helt op til $ 240.

iPages sted i hostinguniverset

hvis du’er villig til at forpligte sig i tre år, iPage tilbyder den billigste startpriser for delt hosting vi’set så langt. Hvis du går med to år, er det’er stadig billigere end mange andre tjenester til $ 2,50, og hvis du vælger prisen for et år’s omtrent det samme som nogle af de billigste tjenester vi’har set på.

Da det har forskellige regulære priser, er det kun $ 8 pr. Måned, der er konkurrencedygtig med større webhostingfirmaer. Dets dedikerede WordPress-priser er gode, og basisniveauprisen på $ 3,75 pr. Måned er meget lav, men VPS-grundlæggende plan er ikke så god, som du kan finde andre steder.

Uanset pris er det faktum, at du kan bruge mere end et domæne på delt hosting uden at betale ekstra.

Konklusion: Er iPage det rigtige for dig?

Hvis prisfastsættelse for de første tre år er det, der betyder noget for dig, er iPage et fremragende valg. der’er simpelthen ingen sammenligning med det pris på $ 2 pr. måned fra webværterne vi’set. Efter det første tilbud er priserne mere typiske og kan faktisk være højere, hvis du går med en kortere første gangs forpligtelse.

I det hele taget tilbyder iPage stor værdi ved de oprindelige pristilbud for delt hosting, og det er bestemt værd at kigge efter dem, der lige er startet med et nyt websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map