SiteGround-gennemgang: Solid service, kvalitetssupport

Når du tænker på skræddersyede, håndværksprodukter, har du en tendens til at tænke på keramik, tøj og måske endda kaffe, men webhosting? Hvilken skør snak er det? SiteGround tilbyder det, det kalder webhosting “udformet med omhu.” Det siger, at hastighed er dens lidenskab, sikkerhedsløsninger dens specialitet og teknisk support dens stolthed.


Det lyder helt sikkert rart, men hvordan ryster al denne marketingtale ud i virkeligheden? At’s, hvad denne artikel sigter mod at finde ud af, når du kører dig igennem de uendelige valg af webhostingtjenester. Hvordan ved du, hvilken der er den rigtige for dig eller tilbyder de tjenester, du har brug for? Hvad er en rimelig pris, og hvad’s et vanvittigt beløb, eller afhænger det?

Lade’s dykke ned i detaljerne i SiteGround for at besvare nogle af disse spørgsmål, og hjælpe dig med at tage en bedre beslutning om webhosting. SiteGround kommer på 5. plads i vores webhosting-placering, hvor han får et bundsolid 80%. Lade’s komme ind i hvorfor.

Fordele:

 • Automatiske daglige sikkerhedskopier gratis
 • Automatiske WordPress-opdateringer til alle brugere
 • Fremragende vidensbasesider

Ulemper:

 • Ikke den billigste webhosting omkring

SiteGround: En kort historie

Baseret i Bulgarien blev SiteGround grundlagt i 2004 af en gruppe venner ud af deres universitets sovesale. Virksomheden har tre kontorer i Europa og et i USA, der beskæftiger mere end 400 ansatte. Det siger, at det er vært for mere end en million domæner.

Pålidelighed & Ydeevne

SiteGround har en side dedikeret til spørgsmålet om oppetid, som er et mål (udtrykt i procent) af hvor ofte netværket er aktivt og online.

SiteGround hævder en oppetid på 99,99 procent; vores forskning har imidlertid dette nummer lidt lavere på 99,98 procent. Uanset hvad det er’er en stor procentdel for nedetid. I løbet af et år udgør begge procenter mindre end to timers nedetid.

Det’det er simpelthen umuligt at holde et netværk kørende uden problemer 100 procent af tiden. Til sidst vil der være problemer, der forårsager korte afbrydelser – endda Google går ned lejlighedsvis.

Stadig ønsker du, at dette nummer skal være så tæt på 100 procent som muligt, og SiteGround giver det.

Funktioner

Hvis du starter med et WordPress-baseret websted, kan SiteGround muligvis være stedet for dig. Virksomheden tilbyder administreret WordPress-hosting på alle sine planer, hvilket betyder, at virksomheden håndterer vigtige tjenester som automatiske opdateringer til WordPress. SiteGround understøtter også WordPress-kommandolinjestyring (WP-CLI) på alle planer, hvilket ikke er så almindeligt.

At’s ikke at sige, at SiteGround kun er til WordPress; det understøtter alle former for andre indholdsstyringssystemer såvel som statiske websteder på generiske servere. Da WordPress er en populær mulighed for millioner af websteder rundt om i verden, dedikerer SiteGround dog nogle særlige fordele til kunder, der følger med open source-blogplatformen.

Hvis du kommer fra en anden webhost og ønsker at bringe dit websted med dig, tilbyder SiteGround gratis webstedsoverførsler på alle planer, hvor en virksomhedsagent vil håndtere overførslen for dig.

SiteGround’er grundlæggende Start op delt hostingplan understøtter et enkelt websted, 10 GB diskplads, uovervåget dataoverførsel, en gratis træk-og-slip-site-builder, gratis e-mail-konti, gratis daglige automatiske sikkerhedskopier, cPanel-hosting-kontrolpanelet og et enkelt-klik-installationsprogram til WordPress.

Mens SiteGround tilbyder overvåget dataoverførsel, understøtter StartUp-pakken kun ca. 10.000 besøg pr. Måned. At’er ikke meget, men det’er mere end nok til et websted, der lige er startet.

GoGeek, sin topplan plan tilføjer også WordPress iscenesættelse, hvilket gør det lettere at teste ændringer på dit websted, før du frigiver dem live. Top-tier-pakken leveres også med Git-versionskontrolsystemet forudinstalleret. Git er et værktøj til registrering og kontrol af alle kodningsændringer og er rygraden i det populære udviklerwebsted, GitHub. Git er en avanceret brugerfunktion og er nyttig, hvis du har et team af udviklere, der arbejder på dit websted.

SiteGround tilbyder også et cloud-hostingprodukt til dem, der har behov for at opskalere deres websteder baseret på efterspørgsel. Dette serviceniveau er bedst egnet til websteder med stor trafik såsom virksomheder og populære online destinationer eller tjenester.

Der er fire niveauer til cloud-hosting-pakker: Indgang, Forretning, Plus, og Super Power. Disse planer handler om hardware og båndbredde. Entry tilbyder en Linux-container (virtualiseret operativsystem) med 2 CPU-kerner, 4 GB hukommelse, 40 GB SSD-lager og 5 TB dataoverførsel. Den øverste niveau Super Power-plan tilbyder 8 CPU-kerner, 10 GB hukommelse, 120 GB SSD-lagerplads og den samme 5 TB dataoverførsel.

SiteGround tilbyder også tilpassede hosting-løsninger til virksomheder.

Er SiteGround nem at bruge?

Tilmelding til SiteGround er relativt let. Når du har valgt din ønskede hosting-pakke, tilbyder SiteGround enten at registrere et nyt .COM-domæne for $ 16 pr. År eller give dig mulighed for at bruge et af dine egne domæner.

Vi’d anbefaler at du medbringer dit eget domæne, selvom du ikke gør det’t har en endnu. Faktum er, at du kan finde en domæneregistrator med billigere priser end SiteGround. Men hvis du ikke gør det’t vil have det ekstra besvær med at oprette et domæne fra en ekstern udbyder, så kan ekstraomkostningerne være det værd.

Når først du’igen gennem domænesektionen, kræver SiteGround alle dine kontooplysninger – navn, e-mail, adgangskode, betalingsoplysninger og så videre.

Mod bunden af ​​denne skærm i Køb oplysninger sektion, SiteGround tilbyder to tilføjelser til StartUp-pakke kunder. Den første er overførsel af websteder, som er gratis, og SiteGround’s egen Site Scanner drevet af U.S.-baseret webstedssikkerhedsfirma Sucuri. Sidstnævnte tilføjelse koster automatisk $ 20 pr. År, hvilket hæver prisen markant, hvis du’er ikke opmærksom ved kassen. Det’s er altid forfriskende at se en webhost, der ikke gør det’t gør det.

Kunde support

SiteGround’s supportmuligheder begynder med dens flere viden sider. Den primære er den ene er den generiske Knowledge Base-side med svar på generelle spørgsmål, der er organiseret efter emner som hosting, cPanel, applikationer, fakturering og så videre.

Hver sektion har artikler skrevet af virksomheden, der hjælper med mange af de mest almindelige problemer. Hvis du ikke gør det’t se dit problem på Knowledge Base-landingssiden, du kan bruge søgefeltet øverst til at bore dybere.

SiteGround-videnbaseSiteGround-videnbasen er en af ​​de bedste omkring. Selv hvis du ikke bruger deres service, er det en værdifuld ressource til alle ting webhosting

Ud over den vigtigste vidensbase findes der også dedikerede tutorials til WordPress, Joomla, Magento og Drupal.

Hvis DIY-ruten ikke er’SiteGround tilbyder også 24/7 telefon- og live chat support samt problemer med billetter, som ikke fungerer for dig.

Prisfastsættelse & Værdi for pengene

For nye kunder kræver SiteGround mindst et års engagement for at få sin bedste pris. Prisfastsættelse for StartUp-pakken starter ved $ 4 pr. Måned, og du kan forpligte dig til en 1-, 2- eller 3-års serviceplan til den pris. Alternativt kan du vælge en enkelt prøveperiode på en måned for $ 4 plus a “opsætningsgebyr” på $ 15.

At’s en dejlig mulighed for alle, der ikke er’t er sikker på, at de vil holde det ud med SiteGround i lang tid. Ulempen er imidlertid, at du efter den første måned skal betale den ikke-så-specielle ordinære pris på $ 10 pr. Måned.

SiteGround’s andre prisniveauer har lignende muligheder. GrowBig-pakken er det næste niveau og tilbyder flere webstedshosting, 20 GB diskplads og omkring 25.000 besøg pr. Måned for $ 6 pr. Måned – den ordinære pris er $ 15 pr. Måned.

Den øverste niveauplan, som vi sagde tidligere, kaldes GoGeek og har en startpris på $ 12 pr. Måned. Denne plan indeholder flere webstedshosting, 30 GB diskplads og omkring 100.000 månedlige besøg. Du får også flere “nørdet” avancerede funktioner, hvoraf nogle er nævnt ovenfor. Den normale pris for GoGeek er $ 34,95 pr. Måned.

For skyhosting er prissætningen af ​​indgangspakker $ 80 pr. Måned, Business er $ 120 pr. Måned, Business Plus er $ 160 per måned, og Super Power er $ 240 per måned.

SiteGround’s Placer i Hosting Universet

SiteGround er en dejlig service med nogle store plusser til at anbefale det, såsom automatiserede WordPress-opdateringer til alle. Mens andre værter gør det, er det’Det er sjældent at se dette på værtsniveauerne i købkælderen. Det’Det er også dejligt at se en anden webhostingvirksomhed, der er foran med sin prisfastsættelse og en der ikke’t vælger dig automatisk til add-ons til dyre priser.

Dog gør SiteGround ikke’t har de samme fordele for lavere niveaukunder, som større webværter kan lide HostGator og Bluehost gøre. Mange af dem, for eksempel, don’t sætter grænser for antallet af besøgende, du får hver måned, i det mindste til et punkt. Virksomheder vil begrænse adgangen til dit websted, hvis du bruger for meget båndbredde for ikke at skade andre kunder, der bruger den samme server som dig. Men der er ingen hårde grænser, som der er med SiteGround.

Konklusion: Er SiteGround det rigtige for dig?

SiteGround er en god service, der tilbyder anstændig værdi for pengene. Hvis din største bekymring er pris, kan du bestemt finde billigere alternativer, men det’er ganske almindeligt, at de fleste indledende pristilbud kræver et 3-årigt tilsagn. SiteGround, derimod, giver dig sin specielle pris for et enkelt år eller endda en måned – selvom du’Jeg betaler fuld fragt efter den første måned. Det giver dig mulighed for at få fordelene ved en billigere pris uden et utrolig langt engagement.

Ud over prisen er nogle af de basale administrerede tjenester, den leverer, såsom automatiserede WordPress-opdateringer, en fordel, og de gratis automatiserede daglige sikkerhedskopier er også et stort plus. Begrænsningen af ​​en båndbredde er en klar ulempe, men SiteGround er stort set konkurrencedygtig. Det største spørgsmål med SiteGround er, om du vil opgive dens ekstra funktioner til fordel for en billigere pris andre steder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map