SiteGround-prisanmeldelse 2020

SiteGround er kendt for sin pålidelighed og glade kunder. Faktisk kan hosting-udbyderen prale af en 99,7% lykke bedømmelse fra dem, der bruger dens service.


Men hvad med SiteGround’priser? Er dens planer god værdi for pengene? Og tilbyder det specielle rabatter? Nedenfor, vi’Jeg svarer på alt det og mere.

Webstedsbyggerekspert arbejder på troen på, at alle, der har brug for et websted, skal komme online på den mest effektive måde.

SiteGround-gennemgang

For at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan det er, vi’har lagt i timevis med research for at finde de bedste funktioner og tilbud. For dem der haster her’er et første kig på, hvor godt SiteGround har fungeret i vores forskning på tværs af nogle centrale hostingområder, herunder alt det vigtige ‘Værdi’ score:

Som du kan se, SiteGround’værdien for pengene score ser temmelig gennemsnitlig ud. Hvad’Men det er vigtigt at kunne sile gennem sine overprispriser og afsløre dem med ægte værdi – som vi’Jeg fremhæver hele vejen igennem.

Hvis du vil se et mere samlet billede af, hvad SiteGround handler om, kan du læse vores dedikerede SiteGround-gennemgang.

Yderligere information

Bedste webhostingstjenester – Find ud af, hvem de 11 bedst bedømte udbydere er

Sammenligning af webhostingdiagram – Se side om side på funktionerne, der tilbydes

1

Delt hostingpriser

Delt hosting er den mest basale – og generelt billigste – type hosting. hvis du’Når du ser efter at få dit websted online for så lidt som muligt, er delt hosting det bedste valg.

SiteGround’s prisstruktur for delt hosting kan blive lidt forvirrende, så hold os med.

SiteGround har tre delte hostingplaner, der spænder fra $ 3,95 / måned til $ 11,95 / måned. Denne pris gælder kun for din første periode, men betyder én gang’er ovre (du kan forpligte dig til en, to eller tre års sigt), du’Jeg opkræves fuld pris.

Regelmæssig prisfastsættelse starter ved $ 11,95 / måned. Det ‘særlige priser’, som SiteGround kalder dem, er i det væsentlige loyalitetsrabatter. Hvis du forpligter dig til at betale for hosting i de næste tre år på forhånd, fantastisk! Du’ll spar mellem 66% og 70% hver eneste måned.

SiteGround delte hostingpriserSiteGround’s fælles hostingprissætning er ret midt på vejen sammenlignet med andre topudbydere.

Problemet er ikke alle’er så sikker på at forpligte sig til en udbyder så længe. Hvis du kun vil betale for et år og se, hvordan det går, skal du’Jeg får kun 12 måneder på kl ‘speciel pris’.

SiteGround’s delte hosting priser er også temmelig midt på vejen. Du kan få billigere rabatterede priser (og et bedre produkt) fra dem som HostGator eller Bluehost, mens 1&1 IONOS tilbyder endda delt hosting for et penge om måneden for det første år!

SiteGround-delte hostingfunktioner

Nedenfor er et par nøglefunktioner, som du kan forvente af SiteGround, og hvordan dens planer er forskellige.

Funktion StartUp GrowBig GoGeek SSL-sikkerhed Daglige sikkerhedskopier cPanel Dashboard SuperCacher Prioritetsstøtte
&# 10004; &# 10004; &# 10004;
&# 10004; &# 10004; &# 10004;
&# 10004; &# 10004; &# 10004;
x &# 10004; &# 10004;
x x &# 10004;

Vi værdsætter, at disse vilkår kan være ukendte, så her’er en hurtig oversigt over, hvad hver enkelt betyder:

SSL-sikkerhed – Et certifikat, der sikrer din besøgende’s data, når de gennemser og interagerer med dit websted. Du kan se, om et websted har SSL ved det lille hængelåssymbol ved siden af ​​webadressen.

Daglige sikkerhedskopier – SiteGround giver dig mulighed for at gendanne dit websted til en tidligere tilstand, hvis du løber ind i problemer. Disse sikkerhedskopieringer sker dagligt, så det’det er det sidste punkt du’Jeg vil kunne gendanne fra.

cPanel Dashboard – Tænk på dette som dit kontrolcenter. Brugt af næsten alle de store hostingudbydere er cPanel et dashboard, hvor du kan foretage ændringer på dit websted og dets hosting.

SuperCacher – Når nogen har besøgt dit websted, SiteGround’s SuperCacher gemmer en kopi af den side, de har besøgt. Dette betyder, at hvis de kommer tilbage til siden på et senere tidspunkt, vil det’Jeg vil indlæse hurtigere for dem.

Prioritet support – SiteGround tilbyder 24/7 support til alle sine kunder via billetter, live chat og telefon. hvis du’angående GoGeek-planen, bliver dine hjælpeanmodninger prioriteret foran andre kunder.

8 Bedste delte hostingtjenester – Find din perfekte udbyder

6 billige udbydere af delt hosting – Efter et køb? Se de bedste budgetmuligheder

2

Cloud hosting priser

Cloud-hosting giver dig den perfekte balance mellem magt og overkommelige priser. I stedet for at binde dig til en server, trækker den ressourcer fra mange forskellige steder og skaber en ‘virtuel’ server i stedet.

SiteGround tilbyder fire cloud-hostingplaner samt muligheden for at oprette din egen tilpassede plan. Opsatte planpriser spænder fra $ 80 / måned til $ 240 / måned, mens en top spec specielt lavet plan kan sætte dig tilbage på hele $ 2.100 / måned.

SiteGround skyhostepriserSiteGround’s skyhosting er meget fleksibel og giver dig mulighed for at vælge dine egne ressourcegrænser.

Disse planer er utroligt dyre i sammenligning med andre udbydere. For eksempel tilbyder A2 Hosting cloud-hosting fra så lidt som $ 5. SiteGround’s service kan være mere magtfuld, men efter vores mening gør det ikke’t garanterer de månedlige gebyrer, der er iøjnefaldende.

6 bedste cloud hosting-udbydere – Find ud af, hvordan man kommer på sky ni med disse værter 3

Dedikerede hostingpriser

Dedikeret hosting er til store virksomheder, hvis websteder tiltrækker tusinder af besøgende pr. Måned. Det’er bredt set som den mest kraftfulde type hosting.

Der er tre SiteGround dedikerede hostingplaner, som alle er skræmmende dyre. Indtastningsplanen sætter dig tilbage $ 269 / måned, og for at opgradere dig’Jeg kigger på enten Strømplan ($ 349 / måned) eller Super Power-planen ($ 729 / måned).

SiteGround dedikerede hostingpriserSiteGround har tre dedikerede hostingpakker, som er meget kraftfulde, men meget dyre.

Fra vores forskning fandt vi, at HostGator var den bedste udbyder til dedikeret hosting. Ikke kun det, HostGator’s dyreste plan koster kun $ 20 mere end SiteGround’s Indgangsplan. Madness!

SiteGround har dog nogle meget kraftige funktioner. Tjenesten administreres fuldt ud for dig der’s 24/7 VIP-support, og tjenesten integreres problemfrit med websteder, der er bygget på alle større indholdsstyringssystemer, herunder WordPress, Joomla og Magento.

Du kan også vælge, hvor du vil have din server til at huse – i USA, Europa eller Asien. Et tip er at have din server nærmest hvor størstedelen af ​​dit websted’s besøgende er baseret – jo mindre afstand data skal rejse, jo hurtigere indlæses dit websted.

Når det er sagt, fandt vi stadig SiteGround’s planer om at blive overpris. 1&1 IONOS kom først i vores forskning for dedikeret værdi for pengene.

SiteGround dedikerede hostingfunktioner

Dedikeret hosting handler om magt – hvor meget lager du får, hvad dine båndbreddegrænser er, og hastigheden på dit websted’s præstation. Nedenfor kan du se nøjagtigt, hvor magtfuldt dit websted kan være med hver plan.

Feature Entry Power Super Power SSD-opbevaring vædder båndbredde CPU-kerner
480GB 960GB 2 x 960 GB
16GB 32GB 64GB
10 TB 10 TB 10 TB
4 4 2 x 6

SSD-opbevaring – Solid State Drives hjælper med at gemme dit websted’s information. De er mere moderne end traditionelle harddiske og hjælper dit websted med at indlæse hurtigere.

vædder – Hukommelse med tilfældig adgang er forskellig fra SSD, idet den midlertidigt gemmer data. Det vil hjælpe med at køre dit websted, når du bliver bedt om det, før du sletter anmodningen, når den er færdig. Dette er, så information kan gemmes på ubestemt tid.

båndbredde – Båndbredde er overførslen af ​​dit websted’s data fra sin server til en computer, når nogen lander på dit websted. Jo mere båndbredde du har, jo flere kan få adgang til dit websted samtidigt.

CPU-kerner – Centrale behandlingsenheder kan betragtes som hjernen på din computer. De hjælper med at køre opgaver og holder alt krydde over. Jo mere du har, jo mere ‘intelligent’ dit websted er, hvilket betyder, at det kan udføre opgaver hurtigere.

9 Top dedikerede hostingudbydere – WHO’er den bedste af de bedste?

HostGator anmeldelse Find ud af, hvordan HostGator snapper sin konkurrence

4

WordPress Hosting Priser

WordPress-hosting er designet specifikt til websteder bygget på WordPress. Det leveres med en masse seje funktioner, der gør det nemt at være vært for et WordPress-sted.

Der er tre WordPress-hostingplaner på SiteGround. Til alt er de samme planer, som SiteGround bruger til delt hosting, lige fra $ 3,95 / måned til $ 11,95 / måned.

I lighed med delt hosting er disse priser kun tilgængelige i din første tilmeldingsperiode, der kan være mellem et og tre år. Derefter er priserne tilbage til de almindelige gebyrer på $ 11,95 / måned – $ 34,95 / måned.

SiteGround wordpress hosting priserSiteGround’WordPress-hosting fungerer fra de samme planer som dets delte hosting.

SiteGround er personlig anbefalet af WordPress, og tilbyder god værdi for pengene. For sammenhæng, WordPress’ andre anbefalede udbydere – Bluehost og DreamHost – starter deres planer på henholdsvis $ 29,99 / måned og $ 19,95 / måned.

Hvis du driver en e-handelsbutik på WordPress, kan du endda få specifik hosting for WooCommerce også. Kort sagt, SiteGround’WordPress-hosting er en af ​​sine allerbedste tjenester.

SiteGround WordPress Hosting Funktioner

Fordi SiteGround bruger de samme planer for sin WordPress-hosting som sin delte hosting, er funktionerne de samme. Du får dog nogle tilføjede WordPress-ekstra, som er tilgængelige på alle tre planer. Disse inkluderer:

Installationer med ét klik – SiteGround har en indbygget funktion, der giver dig mulighed for at integrere dit WordPress-websted med sit cPanel-dashboard med kun et enkelt klik.

Automatiske opdateringer – SiteGround leverer automatiserede opdateringer til al WordPress-software. Mindre opdateringer forekommer hver anden uge, mens større opdateres hvert par måneder. Dette er noget der’s taget sig af for dig.

8 Bedste WordPress-værter – Ord på gaden er, at dette er de otte værter for dig

Bluehost anmeldelse – Udforsk WordPress’ nummer én anbefalet udbyder

DreamHost-anmeldelse – Sov let efter at have læst om alt, hvad DreamHost har at byde på

5

Forhandler hosting priser

Forhandlerhosting er det sted, hvor du køber et år’er værd at være vært, og sælg det derefter videre til en anden. Det’s bruges normalt af webdesignbureauer og udviklere, der ønsker at tilbyde kunder mere end blot oprettelse af websteder, eller dem, der ønsker at starte deres eget webhostingsfirma.

Forhandlerhosting fungerer på en meget anden måde end andre typer webhosting. Du køber ‘kreditter’, som svarer til et år’er værd at delt hosting. Disse kan derefter videresælges til andre mod et månedligt gebyr.

I det væsentlige bliver du mellemmand mellem hostingudbyderen og den person, der’s bruger faktisk hostingtjenesten. SiteGround tilbyder tre forskellige niveauer af prisfastsættelse, der er baseret på hvor mange kreditter du køber.

Et til fire kreditter koster dig $ 49 hver. Fem til ti koster $ 45, mens 11+ er $ 42. Du skal købe mindst fem kreditter for at komme i gang, og du kan sælge disse til enhver når som helst.

SiteGround-forhandler-hostingpriserSiteGround’s forhandlerhosting fungerer på et kreditsystem. Hver kredit repræsenterer et år’er værd at delt hosting.

Tænk på forhandler-hosting som at bede nogen om at designe et WordPress-websted til dig. De don’t ejer WordPress, men de’er meget kyndig og er klar til at hjælpe dig. Hvis du sælger hosting, skal du vide, hvordan det fungerer, og bør støtte dem, du sælger det til.

5 bedste udbydere af hostforhandlere – Find den udbyder, der fungerer for dig 6

Enterprise Hosting Priser

Enterprise hosting er en plan designet af dig. Du bestemmer, hvilke ressourcer du har brug for, og hvordan dit websted skal være vært. Udbyderen administrerer alt for dig, men det, de administrerer, er helt op til dig.

SiteGround’virksomhedens hosting er skræddersyet til dig. På grund af dette er der ingen fast prisfastsættelse, med planer, der arbejder ud fra et pristilbud.

Dit bedste valg er at komme direkte i kontakt med SiteGround for at diskutere dine nøjagtige hosting-krav.

Casestudie: GREENPEACE

Et eksempel på, hvor SiteGround har leveret en virksomhedspakke, er hos GreenPeace. Miljøorganisationen havde meget specifikke behov, fordi den forventede enorme stigninger i trafikken, når man kørte en ‘Gem Amazon’ kampagne.

SiteGround’s løsning var at opbygge en hostingplan på tværs af to datacentre – det ene USA-baserede, det andet i Europa – og designe en privat skyinfrastruktur til høj redundans uden signalpointsvigt.

Takket være SiteGround lykkedes det GreenPeace med succes at håndtere alle de trafikspidser, der fulgte med den tunge mediedækning, og nu skubber tættere på sit fundraising-mål.

Yderligere SiteGround-omkostninger

En ting der’Det er vigtigt at få dit websted online er at købe et domænenavn.

SiteGround dækker en masse ting, som du muligvis skal betale ekstra for med andre udbydere – sikkerhed, sikkerhedskopiering, en webstedsbygger osv. – men en ting du skal tænke over er et domænenavn.

Dit domænenavn er det, der vises efter www. – for eksempel: ‘websitebuilderexpert.com’

Omkostningerne til et domæne varierer afhængigt af, hvilken type domæne du ønsker – .com er det mest almindelige, da SiteGround opkræver $ 15,95 / år for disse domæner.

SiteGround-domænepriserDu kan købe et domæne med SiteGround på samme tid, du tilmelder dig dets hostingplaner.

For en hurtig prisopdeling af de mest populære domæneafslutninger, se vores tabel nedenfor:

Domæne SiteGround-pris .com .net .org .info .co.uk
$ 15,95 / år
$ 17,95 / år
$ 17,95 / år
$ 17,95 / år
$ 19,95 / år

Hvad er et domænenavn? – Vores guide til begyndere

SiteGround-priser: Resume

Og… træk vejret. At’s alle typer hosting af SiteGround-tilbud – alle dens individuelle prisplaner, under ét tag.

På nuværende tidspunkt bør du vide, hvilken slags funktioner dit websted har brug for, hvilken type hosting du har brug for, og hvilken plan der passer bedst til disse behov.

For at sammenfatte kan du se alle priserne til prissætning af SiteGround-tilbud her:

SiteGround-hostingpriser

 • Delt hosting: $ 3,95 / måned – $ 34,95 / måned
 • Cloud Hosting: $ 80 / måned – $ 240 / måned
 • Dedikeret hosting: $ 269 / måned – $ 729 / måned
 • WordPress Hosting: $ 3,95 / måned – $ 34,95 / måned
 • Forhandler-hosting: $ 42 / kredit – $ 49 / kredit
 • Enterprise Hosting: Citere

Alle SiteGround-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Det betyder, at du kan prøve enhver hostingplan i en måned, og hvis du ikke gør det’t kan lide det, kan du annullere for en fuld refusion. der’s bogstaveligt talt ingen risiko involveret!

hvis du’er du stadig usikker på, hvorfor ikke tjekke en af ​​de andre bedst bedømte udbydere vi’har du testet? Du kan læse vores oversigt over de bedste webhosts eller sammenligne dem side om side i vores sammenligningskort for webhosting.

FAQ

Hvor pålidelig er SiteGround?

SiteGround er meget pålidelig. Det har en oppetid på 99,98%, hvilket betyder, at de websteder, den er vært, kun er nede i gennemsnit et minut om ugen. Det’Det er umuligt for en hostingudbyder at garantere 100% oppetid, men SiteGround’s 99,98% er temmelig darn tæt.

Hvor rangeres SiteGround i de leverandører, vi’har testet?

Temmelig godt, faktisk. Det gik bare glip af en top fem placering og kom ind med en samlet score på 4 stjerner ud af 5. HostGator er den bedste udbyder vi’har testet, og scoret 4,6 stjerner. Hvad det virkelig kommer ned til, er dog den individuelle type hosting, du har brug for.

Hvad hosting er SiteGround bedst til?

WordPress hosting. Det’anbefales som en af ​​de tre største udbydere af WordPress selv, og tilbyder stor værdi for pengene. Det har også specifikt hosting til WooCommerce, så det understøtter også e-handel. Vi ville ikke’t anbefaler dog dens dedikerede hosting – det’s forfærdeligt overpris.

Hvad er den bedste hostingtype for små virksomheder?

Igen kommer det meste af dette til din virksomhed’ personlige behov – men for den overordnede service skal du se på HostGator, InMotion eller Bluehost. For at få en bedre fornemmelse af disse tre udbydere og mere skal du læse vores guide til den bedste webhosting til små virksomheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map