SiteBuilder.com Review 2020 – 7 cruciale dingen die u moet weten


Best voor

Makkelijkst te gebruiken


sitebuilder-logo

Algemene beoordeling

4 van de 5 sterren

SiteBuilder is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer, maar het blijft achter bij andere websitebouwers vanwege de beperkte functies en het ontwerp. Om een ​​prachtige, interactieve site of schaalbare winkel te bouwen’is het waard om ergens anders te kijken.

Wat zijn de voor- en nadelen van SiteBuilder?

Voordelen

 • Makkelijk te gebruiken
 • Snel een eenvoudige website bouwen
 • Basis e-commercefuncties op het hoogste plan

Nadelen

 • Functies van lage kwaliteit
 • Geen SSL-certificaat
 • Verouderde en onbuigzame sjablonen

Overzicht van SiteBuilder

SiteBuilder’De slepen-en-neerzetten-editor haalt uw basiswebsite snel uit de blokken. – maar het maken van zeer eenvoudige sites is echt alles’s geschikt voor. Als je nog meer wilt, SiteBuilder heeft gewonnen’t krachtig genoeg voor je zijn.

Hier bij Website Builder Expert willen we u de beste en meest nauwkeurige informatie geven die we kunnen. Dat’s waarom we uren besteden aan het onderzoeken van elke bouwer die we beoordelen.

SiteBuilder scoorde goed voor het gebruiksgemak, maar had moeite om zijn concurrenten bij te houden op alle andere gebieden, inclusief functies en waar voor uw geld. Als gevolg hiervan kwam het binnen als de laagst scorende websitebouwer, met slechts 3,6 sterren op vijf.

Dus waarom scoorde het zo slecht? We kijken naar allerlei factoren in ons onderzoek, van waar voor je geld tot klantenondersteuning; SiteBuilder behandelt de basis, maar het mist de hoogwaardige functies en aanpasbaarheid van het ontwerp waarmee het een meer ontwikkelde website kan ondersteunen.

In werkelijkheid, er zijn andere bouwers op de markt die het veel beter doen.

Terwijl SiteBuilder’s eenvoud is op dit moment misschien prima voor u, dat is het gewoon niet’t heeft het sap om uw website op lange termijn aan te drijven en te schalen. Het’alsof je vertrouwt op een scooter in plaats van op de gezinsauto.

Het bouwen van uw website isn’t een eenmalig project. Het’is nog maar het begin.

Naarmate uw aanwezigheid op het web groeit, u ook’Ik heb uw websitebouwer nodig om u bij te houden.

Onze best beoordeelde websitebouwer, Wix, ontwikkelt voortdurend nieuwe manieren om u te helpen en te inspireren. Website-bouwers zoals Wix zullen uw ambities altijd bijbenen. SiteBuilder heeft gewonnen’t.

In onze diepgaande SiteBuilder-review, we’Ik leg uit waarom.

Hoe gemakkelijk is SiteBuilder te gebruiken?

“SiteBuilder’s sjablooneditor gebruikt slepen en neerzetten en WYSIWYG (‘wat je ziet is wat je krijgt’) om u te helpen een eenvoudige site te bouwen zonder een enkele regel code te kennen.”

Aan de slag: snel en gemakkelijk

Gebruiksgemak is SiteBuilder’nummer één prioriteit, en de websitebouwer scoorde 4,3 van de vijf sterren in onze gebruiksvriendelijkheidstests. Deze score geeft weer hoe SiteBuilder presteert in de vroege stadia van het bouwen van websites. Maar hoe meer onze gebruikers hun pagina’s wilden aanpassen, hoe meer gefrustreerd ze werden door de beperkingen.

SiteBuilder ondersteunt Social Login, wat betekent dat u zich met één klik kunt aanmelden met uw Google- of Facebook-account. Dit bespaart verrassend veel tijd en gedoe!

Dan is het’s direct aan het werk. U moet een domein kiezen (bijvoorbeeld www.mybeautifulwebsite.com), uw plan kiezen en uw betalingsgegevens invoeren. Betaal vooraf, of u nu kiest voor een maandelijks, jaarlijks of tweejarig abonnement. Als je eenmaal’Heb je aankoop bevestigd, dan kun je bouwen!

De redacteur begint met een briefing ‘begeleide tour’. Staren naar een leeg scherm of een niet-aangepaste sjabloon kan intimiderend zijn, dus de rondleiding helpt je op weg.

sitebuilder rondleidingSiteBuilder’s rondleiding introduceert alle redacteuren’s tools en helpt u op weg

Basic Template Tweaks: Zeer eenvoudig

SiteBuilder heeft vooraf ingevulde sjablonen die u kunt bewerken. Dit begeleidt uw ontwerp, geeft u een lay-out om mee te werken en maakt het gemakkelijk om te visualiseren hoe uw site er eenmaal uit zal zien’s leven.

SiteBuilder’Dankzij de slepen-en-neerzetten-bedieningselementen hebt u eenvoudig controle over de basisaanpassingen van sjablonen.

Het’s niet de ‘pure drag-and-drop’ van Wix – dat kan’niets verplaatsen – maar u krijgt wel een eenvoudige editor die dat niet doet’t vereist enige kennis van codering.

Het toevoegen van foto’s is een fluitje van een cent, zolang u ze uploadt vanaf uw computer of SiteBuilder gebruikt’s grote bibliotheek met gratis afbeeldingen.

Al uw geüploade snaps worden opgeslagen in uw SiteBuilder-bestandsbeheerder, wat betekent dat u hebt gewonnen’Je hoeft dezelfde foto niet twee keer te uploaden.

En om u het gedoe van het gebruik van afzonderlijke software te besparen, heeft SiteBuilder een gratis, gebruiksvriendelijke, ingebouwde foto-editor.

sitebuilder foto-editorSnijd, verbeter en pas uw foto’s aan met SiteBuilder’s gratis foto-editor

SiteBuilder’De foto-editor wordt mogelijk gemaakt door Photoshop’s maker Adobe, maar het’is veel eenvoudiger dan Photoshop.

Het biedt een eenvoudige werkbalk met opties voor het versieren van je foto’s met tekst, krabbels en leuke stickers, evenals het bijsnijden en verbeteren van je foto’s.

Sommige andere websitebouwers hebben ook geïntegreerde foto-editors (inclusief Wix), maar SiteBuilder’s is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Krediet waar het is’s verschuldigd!

Diepere aanpassing: frustrerend

Het’Het is gemakkelijk genoeg om pagina’s, secties en extra functies aan uw SiteBuilder-site toe te voegen door ze naar de sjabloon te slepen.

Het probleem komt wanneer u ze wilt aanpassen en herschikken.

Secties moeten achter elkaar worden gerangschikt en kunnen’niet in plaats daarvan naast elkaar worden neergelegd. Dit vermindert uw lay-outkeuzes echt.

sitebuilder secties layoutHet is gemakkelijk om secties aan pagina’s toe te voegen, maar ze moeten achter elkaar worden ingedeeld

Wat’meer kan je wel’t functies en secties tussen pagina’s verplaatsen. Als u bijvoorbeeld een aangepaste kaart op uw startpagina heeft, kunt u dat doen’Verplaats het later niet naar een nieuwe pagina.

Dit beperkt uw vrijheid om uw site in de loop van de tijd uit te breiden en te verbeteren.

Stel je voor, om een ​​analogie te gebruiken’hangen foto’s in uw nieuwe huis. Na verloop van tijd, jij’opnieuw foto’s in uw huis willen verplaatsen – niet alleen rond dezelfde muur!

Probeer Wix voor een eenvoudigere bouwervaring. Het’is een eenvoudige drag-and-drop-builder en heeft veel geavanceerdere aanpassingstools, wat betekent dat u binnen een paar uur een professioneel ogende site kunt maken.

als jij’re na snelheid en een hoofdpijnvrije bouwer, bekijk Wix ADI of GoDaddy. Deze gebruiken allebei Artificial Design Intelligence om een ​​website voor u te maken.

Het enige dat u hoeft te doen, is informatie invoeren over de website die u wilt maken en de bouwer gebruikt deze gegevens om een ​​gepersonaliseerde website voor u te maken. Het duurt minuten (hooguit!) En is de meest moeiteloze manier om een ​​website te bouwen.

In tegenstelling tot SiteBuilder biedt GoDaddy een gratis proefversie en met Wix kun je gratis bouwen, zodat je kunt spelen om te zien welke je het leukst vindt.

SiteBuilder is in het begin net zo eenvoudig als Wix en Weebly, maar hoe moeilijker je het gebruikt, hoe moeilijker het wordt! Als je een site wilt’is supergemakkelijk te beheren terwijl het groeit, jij’d beter af met Wix.

Klanttevredenheid

Hoewel SiteBuilder iets meer dan vier sterren scoorde vanwege het gebruiksgemak, deed het dat niet’t krijgt gloeiende punten voor klanttevredenheid. Met slechts 3,6 van de vijf sterren’Het is veilig om te zeggen dat het niet zo is’blaas geen sokken uit.

Hier’s wat slechts een paar van onze gebruikers dachten over SiteBuilder:

“De eerste indrukken waren geweldig, maar naarmate de tijd verstreek, werd het echt frustrerend.”

“Hoewel het bepaalde functies heeft die gemakkelijk in uw website kunnen worden ingebouwd, is het negatieve het onvermogen om de stijl te bewerken. Je eigen site maken is een echte uitdaging.”

Dit benadrukt een heel belangrijk punt: alleen omdat een bouwer gemakkelijk te gebruiken is, is dat niet het geval’ik meen het niet’is leuk om te gebruiken.

Ja, SiteBuilder maakt het supereenvoudig om uw site op te zetten, wat geweldig is voor beginners! Maar deze eenvoud houdt u tegen als het gaat om uw eigen maken. Uw website is uw merk – u wilt dat deze persoonlijk en uniek is.

Het mag niet’Het zal niet moeilijk zijn om uw website eruit te laten zien zoals u dat wilt. Het moet gemakkelijk te bewerken en aan te passen zijn – en dat’s waar SiteBuilder naar beneden valt.

Verdere informatie

 • Geïnteresseerd in Wix? Lees onze Wix recensie om meer te ontdekken over hoe het gebruiksgemak combineert met geweldige aanpassingen
 • Wix ADI in het oog springend? Lees onze Wix Editor versus Wix ADI Review om meer te weten te komen
 • Heeft u behoefte aan snelheid? Bekijk onze GoDaddy Website Builder Review om erachter te komen wat deze eenvoudige en snelle bouwer te bieden heeft
 • Kan’vind je geen bouwer om de plek te raken? Bekijk onze Website Builder-vergelijkingstabel om de toonaangevende merken naast elkaar te zien en je perfecte match te vinden
 • Bekijk ons ​​artikel over de Beste website-bouwers en vind vandaag je beste keuze

Hoe goed zijn de sjablonen van SiteBuilder?

“SiteBuilder krijgt alle punten voor het enorme aantal sjablonen dat het biedt, maar verliest punten als het gaat om hun kwaliteit. De sjablonen missen de wow-factor en strakke professionaliteit van Squarespace en Wix’s ontwerpen.”

Sjabloonnummers: honderden, voor de meeste branches

SiteBuilder heeft honderden websitesjablonen om uit te kiezen. Ze’re georganiseerd in categorieën, waaronder Design & Creatieve, professionele services, bruiloften, blogs en online winkel.

Met zo’n breed scala aan industrieën die worden bestreken, zou er echt iets voor iedereen moeten zijn!

sitebuilder-sjablonenSiteBuilder biedt honderden branchespecifieke sjablonen, vooraf gevuld met inhoud

Sjabloonkwaliteit: Seenvoudig maar verouderd

Alle SiteBuilder-sjablonen worden geleverd met branchespecifieke dummy-foto’s en achtergronden, die u kunt bewaren als u dat wilt of gemakkelijk kunt vervangen.

Dit betekent dat de sjabloon die u kiest in feite een kant-en-klare website op zich is. De dummy-inhoud bespaart veel tijd wanneer u alleen snel een snelle site online moet hebben.

voorbeeld sitebuilder-sjabloonSiteBuilder’s sjablonen staan ​​vol met branchespecifieke inhoud die u kunt bewaren of bewerken

Wees echter voorzichtig wanneer u’opnieuw het kiezen van uw sjabloon. Jij hebt gewonnen’niet meer kunnen wisselen zodra uw site live is, wat betekent dat u’opnieuw toegewijd aan één ontwerp. Dit is echt jammer, want het betekent dat je het kunt’t ontwikkel de stijl van uw merk naarmate uw site groeit. Geen facelifts of make-overs toegestaan!

Dit zou in orde zijn als SiteBuilder’s sjablonen waren gemakkelijk aanpasbaar. Maar de realiteit is, jouw website’s ontwerp is zeer afhankelijk van de door u gekozen sjabloon. Dit is geweldig als u een zeer hands-off benadering van het uiterlijk van uw site wilt, omdat het’is al voor u geformatteerd. Maar het’is niet zo aantrekkelijk als u controle wilt over de esthetiek van uw site.

Als u een bouwer met meer vrijheid wilt, kunt u met Weebly en Squarespace uw sjabloon wijzigen. Squarespace heeft de beste kwaliteit en flexibiliteit, terwijl Weebly meer structuur heeft om je ontwerp te begeleiden.

Dit is een ander geval waarin SiteBuilder naast zijn concurrenten valt. In vergelijking met bijvoorbeeld Squarespace, SiteBuilder’s sjablonen kijken verouderd en ouderwets. Ze’opnieuw door Squarespace uit het water geblazen’s strakke en moderne ontwerpen.

Andere website-bouwers hebben enorme ontwerpteams in dienst om de wereld te produceren’s beste sjablonen en meest innovatieve sitefuncties. SiteBuilder heeft het gewoon niet gedaan’t investeerde evenveel tijd of moeite in de sjablonen, en dus ook in de sjablonen’s niet in de voorhoede van nieuwe ontwikkelingen zoals Wix en Squarespace zijn.

SiteBuilder’s sjablonen zijn schoon en duidelijk, maar missen de hoogwaardige designerkwaliteit van Squarespace en de veelzijdigheid van Wix. Ze bestrijken een groot aantal industrieën en toepassingen en maken het gemakkelijk om uw site in te stellen. Maar uiteindelijk beperken deze sjablonen uw aanpassing veel te veel om iets anders te maken dan basisontwerpen.

Verdere informatie

 • Zie onze Website Builder-vergelijkingstabel om topbouwers naast elkaar te vergelijken. Bekijk ontwerpbeoordelingen en meer om uw ideale merk te vinden
 • Lees onze Weebly Reviewvoor een volledig overzicht van deze populaire websitebouwer
 • Lees onze Beoordeling van Squarespace-sjablonen om erachter te komen waarom het toonaangevend is in design
 • Verleid door Wix? Bekijk onze Wix-sjablonen beoordelen om te zien of het de perfecte match is voor uw website

Hoe goed zijn de extra website-functies van SiteBuilder?

“SiteBuilder’s extra functies zijn erg basic. Als u uw bezoekers meer geavanceerde functies wilt bieden, SiteBuilder’s tools en apps gewonnen’niet kunnen leveren.”

Ingebouwde websitefuncties: beperkt

SiteBuilder biedt tientallen gratis extra functies, van eenvoudige contactformulieren tot mailinglijstknoppen, live sociale feeds en video- en muziekspelers.

helaas, deze functies missen de kracht en kwaliteit om uw website echt te ontwikkelen of te schalen. Ze’zijn zeer beperkt in vergelijking met die van andere websitebouwers zoals Wix.

SiteBuilder bijvoorbeeld niet’t bieden boekingen, kalenders, site-zoekfunctie of een e-mailmarketingfunctie, en doet dat niet’t hebben ook geen ledengedeelte. Wat’Bovendien biedt het slechts 50 MB tot 10 GB opslagruimte, terwijl Wix 500 MB tot 50 GB biedt.

SiteBuilder’s 50MB is gewoon niet’t genoeg opslagruimte om uw website de beste start te geven. Het’is een klein bedrag, en jij’Ik zal het in een oogwenk ontgroeien. 10 GB is misschien een tijdje goed, maar dat is het niet’t genoeg lange termijn. Je wilt mikken op groei, niet remmen omdat jij’opnieuw bezorgd dat je het niet doet’niet genoeg opslagruimte hebben.

Jij kan’U kunt zelfs geen fotodiavoorstellingen toevoegen aan uw SiteBuilder-site. Diavoorstellingen zijn voor veel sites een essentiële online functie geworden, van kleine bedrijven tot bruiloften.

Wat’meer kan je wel’t upload uw eigen video’s. SiteBuilder laat je alleen een video toevoegen door een link naar YouTube of Vimeo in te sluiten. En om muziek toe te voegen, moet je SoundCloud gebruiken.

Dus als u uw SiteBuilder-site tot leven wilt brengen met multimedia, dan bent u dat’Begin eerst met het bouwen van een YouTube-, Vimeo- of SoundCloud-kanaal!

sitebuilder extra functiesDe gratis extra functies van SiteBuilder missen kracht en variatie

Het’is echter niet allemaal slecht. Je krijgt het eerste jaar een gratis domein, waarna het wordt vernieuwd tegen de normale prijs. Dit kan overal tussen zitten $ 9,98 en $ 442,80 afhankelijk van het niveau en de lengte van je plan, dus het’is het waard om van tevoren te controleren.

U krijgt verkoopfuncties op het hoogste e-commerceplan, zodat u producten via uw website kunt verkopen. Deze functies omvatten het maken van kortingscodes, verzendbeheertools en het toepassen van productvarianten zoals maat en kleur.

SiteBuilder’s eCommerce-abonnement is alleen geschikt als u slechts een paar items wilt verkopen.

Het doet het gewoon niet’t hebben het bereik of de diepte van functies die meer ondersteunen dan een zeer eenvoudige winkel. Daar’er is niet veel op het gebied van analysefuncties, dat kan’t uw productpagina aanpassen, en daar’is geen verlaten winkelwagenherstel om klanten te vangen die de kassa vroegtijdig hebben verlaten.

Als u een websitebouwer wilt die u betere e-commercefunctionaliteit biedt, probeer dan Wix. Het heeft verkoophulpmiddelen van betere kwaliteit, terwijl u nog steeds veel creatieve controle krijgt. als jij’Re serieus over e-commerce, ga naar Shopify – it’s perfect voor alles van self-starters tot geavanceerde winkels.

Apps van derden: niet genoeg

Naast de ingebouwde functies heeft SiteBuilder ook een app-markt.

Het beste van SiteBuilder’s App Market is hoe eenvoudig het is om deze apps aan uw site toe te voegen. Van afbeeldingen tot sociale media, u kunt SiteBuilder integreren’s apps zonder poespas.

SiteBuilder doet dat echter niet’Het heeft niet hetzelfde bereik als in de Wix App Market of Weebly App Center. Deze app-markten bieden honderden add-ons van derden waarmee uw bezoekers nog meer met uw website kunnen doen. SiteBuilder’Met App Market kunt u daarentegen slechts een klein aantal tools integreren.

U kunt de social feed-tool My Social Suite, de beveiligingstool SiteLock en Amazon toevoegen’s virtuele assistent Alexa. Maar dat’s over het.

SiteBuilder doet dat niet’heeft niet genoeg functies en apps van derden om uw website te laten opvallen.

Verdere informatie

 • Andere websitebouwers hebben betere functies dan SiteBuilder – vergelijk ze in onze Website Builder-vergelijkingstabel

Hoe goed is de hulp en ondersteuning van SiteBuilder?

“SiteBuilder heeft een goede FAQ sectie – maar dat’s zo goed als de hulpbronnen krijgen. De Knowledge Base-artikelen zijn slecht en de livechat is akelig.”

Helpcentrum: mist details en organisatie

Zoals eerder vermeld, stelt SiteBuilder u meteen op uw gemak met een duidelijke, vriendelijke rondleiding door de sjablooneditor.

Maar zodra u vastloopt in het bouwen en uitbreiden van uw site – en onderweg een aantal problemen tegenkomt – u’Ik vind de Help-knop niet’t gedetailleerd genoeg om u te ondersteunen of te inspireren.

SiteBuilder’De kennisbank heeft een degelijke SiteBuilder FAQ van één pagina, maar de how-to-artikelen zijn te kort – en er zijn geen’t genoeg van hen. Ze anticiperen ook niet op het soort problemen dat u kunt tegenkomen bij het bouwen van uw site.

Hoewel de kennisbank doorzoekbaar is, heb je waarschijnlijk gewonnen’t veel resultaten krijgen. We hebben gezocht ‘mobiel’ en kreeg vijf resultaten, die allemaal niet over de mobiele editor gingen. Daarna hebben we het geprobeerd ‘garantie’, in de hoop op informatie over een geld-terug-proefperiode – en helemaal geen resultaten behaald.

sitebuilder helpcentrumSiteBuilder’s kennisbank mist diepte en detail en de zoekfunctie is slecht

Helpcentra zijn vaak de eerste plaats waar u naar kijkt als u hulp nodig heeft bij het bouwen van uw website. Ze’bent ook een goede indicatie van een dienst’s allround kwaliteit. Het Wix Help Center is bijvoorbeeld enorm, boordevol artikelen en video’s die zowel vermakelijk als nuttig en informatief zijn. SiteBuilder’s is niet.

Eén-op-één-hulp: langzaam en vaag

Als je vastloopt, wil je een-op-een hulp – vooral als je kunt’t vind de antwoorden die u nodig hebt in de kennisbank.

Dus het’geweldig om te zien dat SiteBuilder 24/7 gratis live chat heeft (plus telefonische ondersteuning in de VS). Maar het’s geen livechat zoals u die kent van andere webtools.

In plaats van een vriendschappelijke “Hoe kunnen we u vandaag helpen?” chatballon, je moet een formulier invullen met je naam en e-mailadres. Wacht dan.

sitebuilder live chatDirect een-op-een hulp nodig? SiteBuilder’s live chat is niet’t aan de baan

Uiteindelijk kwam er een supportteamlid om met ons te chatten, maar hun antwoord was traag en vaag. Het voelde alsof ze antwoorden uit de kennisbank overnamen. Andere keren deed het advies dat we kregen niet’zelfs onze vraag niet beantwoorden. Dit gebeurde niet’t wekt precies veel vertrouwen!

Gelukkig voor ons deden we dat niet’ik heb eigenlijk geen hulp nodig. Maar als je dat doet, jij’zullen veel betere ondersteuning willen dan dit.

Livechat en telefonische ondersteuning zijn handig, maar alleen als ze dat zijn’zijn echt nuttig – en SiteBuilder’s ondersteunende middelen zijn dat niet. Nogmaals, SiteBuilder mislukt wanneer u verder gaat dan de basis.

SiteBuilder-prijzen: is het een goede prijs-kwaliteitverhouding?

“SiteBuilder’s plannen niet’t bieden waarde op lange termijn. Ze lijken op het eerste gezicht goedkoop, maar don’Laat u niet misleiden door verkooppromo’s. De waarheid is dat ze’opnieuw te duur voor wat je krijgt.”

SiteBuilder Pro-abonnementen: te duur

U kunt kiezen uit drie Premium-abonnementen van SiteBuilder. Alle drie hebben momenteel 50% korting, wat betekent dat ze’re niet slechte waarde – maar er zijn veel vangsten!

sitebuilder-prijzenSiteBuilder’s premium plannen zijn momenteel de halve prijs, maar vergeet niet om altijd de kleine lettertjes te lezen

De aanbieding voor de halve prijs is alleen van toepassing op uw initiële ‘betalingstermijn’ (maand, jaar of twee jaar). Dan jij’Het volledige tarief wordt automatisch in rekening gebracht – maar liefst $ 442,80 voor twee jaar SiteBuilder eCommerce.

Introkortingen zijn leuk, maar uw websitebouwer heeft een langdurige relatie. Don’laat je niet afleiden door de 50% korting – je moet budgetten voor de lange termijn, en dat doen we niet’Denk niet dat SiteBuilder op lange termijn de moeite waard is.

Zoals met de meeste andere websitebouwers, bespaart u in het algemeen geld door een jaar of twee vooraf te betalen.

SiteBuilder-abonnement Betaal maandelijks ($ / maand) Betaal jaarlijks ($ / maand) Betaal voor 2 jaar ($ / maand) Pro Premie e-commerce
$ 9,98 $ 9,22 (bespaar 7%) $ 7,68 (bespaar 23%)
$ 12,98 $ 12,29 (bespaar 5%) $ 11,98 (bespaar 8%)
$ 24,98 $ 19,98 (bespaar 20%) $ 18,45 (bespaar 25%)

Alle drie premium-abonnementen bevatten…

 • Website builder slepen en neerzetten
 • Gratis hosting
 • Aanpasbare (ish) sjablonen
 • Gratis domeinnaam voor een jaar ($ 16 om te behouden als je SiteBuilder verlaat)
 • Honderden sjablonen
 • Geen SiteBuilder-advertenties
 • Indiening van de site bij Google en andere zoekmachines
 • Advertentiekredieten
 • Prioritaire ondersteuning (Premium-abonnement en hoger)

Dit is een behoorlijk aantal functies, maar je krijgt maar een of twee extra’s als je door de plannen gaat. Eerst ontgrendel je prioriteitsondersteuning op het Premium-abonnement en vervolgens verkoopfuncties op het eCommerce-abonnement. Dat’is niet genoeg om uw website te schalen!

SiteBuilder bood vroeger een gratis abonnement aan, maar heeft het sindsdien geannuleerd. Dit heeft zijn prijs-kwaliteitverhouding enorm beïnvloed in vergelijking met zijn concurrenten.

Kijk maar eens naar Wix, Weebly, SITE123, Opvallend – ze laten je allemaal je site gratis bouwen, zolang je wilt. Squarespace niet’Het heeft geen gratis abonnement, maar zit boordevol indrukwekkende en hoogwaardige functies om de prijzen te rechtvaardigen.

SiteBuilder biedt wel een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus u kunt het uitproberen. Maar het’is nog meer een verbintenis dan Wix of Squarespace’s gratis proefperiode, waar je don’u hoeft geen kaartgegevens in te voeren om u aan te melden.

Eigenlijk, u krijgt minder waar voor uw geld met SiteBuilder dan met andere websitebouwers. als jij’Als u $ 143,76 per jaar betaalt voor het Premium-abonnement, verdient u meer dan wat SiteBuilder u geeft.

Bekijk onze platforms om erachter te komen welke platforms de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden Website Builders vergelijkingstabel. Als u een online winkel wilt bouwen, zie dan onze Online winkelvergelijkingstabel. Op zoek naar een gratis abonnement? Lees onze recensie van de Beste gratis website-bouwers om ervoor te zorgen dat u de juiste voor u kiest!

SiteBuilder’s huidige 50% promo deal isn’t slechte waarde. Maar tegen normale tarieven zijn de premium-abonnementen dat niet’t een goede prijs-kwaliteitverhouding vergeleken met andere websitebouwers.

Verdere informatie

 • Wix biedt veel waar voor uw geld, vooral als u uw site wilt laten groeien – lees onze Wix Pricing Review voor meer informatie en kies uw perfecte plan
 • Opvallend biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding van elke bouwer en is perfect voor beginners. Bekijk onze opvallende recensie om erachter te komen waarom!
 • Lees onze Squarespace Pricing Review voor een volledige kijk op wat je’betalen met zijn tariefplannen
 • Bekijk onze Weebly Pricing Review om uit te zoeken of dit de juiste keuze is voor uw budget. Ideaal voor kleine bedrijven!

SiteBuilder Review: samenvatting

We hielden heel erg van SiteBuilder… voor het eerste half uur dat we eraan hebben besteed.

Daar’Geen leercurve, geen jargon over hosting en domeinen en geen lastige technische taken bij het opzetten van uw website.

U’re direct aan het werk, met een heleboel sjablonen om uit te kiezen en een rondleiding door de slepen-en-neerzetten-editor. Eenvoudige aanpassingen zijn (enigszins) eenvoudig.

Maar jij niet’wil niet alleen basisaanpassingen. U wilt een mooie, interactieve website bouwen die u in de loop van de tijd kunt uitbreiden – zonder dat dit de aarde kost.

SiteBuilder kan dat’t bieden kwaliteitskenmerken of strakke ontwerpen. U’Ik zal moeite hebben om uw sjabloon te personaliseren zodat uw website er precies zo uitziet als u wilt. En voor de lange termijn prijs u’d betalen, dat’is gewoon niet goed genoeg.

Als u een unieke website wilt die bezoekers een ervaring van hoge kwaliteit biedt en potentieel heeft om te groeien, dan is SiteBuilder niet de juiste keuze voor u.

Zoals elke bouwer heeft SiteBuilder zijn eigen voor- en nadelen. Het is n’t een slecht product – het scoorde immers goed voor gebruiksgemak en is beginnersvriendelijk. U hoeft alleen maar zorgvuldig te kiezen waarvoor u het gebruikt. Wij’d zou het alleen aanbevelen voor zeer eenvoudige sites of voor kortlopende webprojecten.

SiteBuilder’s verdachte prijzen, slechte ondersteuningsmiddelen en gebrek aan functies maken ons terughoudend om het aan te bevelen voor langdurig gebruik.

Uiteindelijk is SiteBuilder een ietwat verouderde bouwer die dat niet is’t neemt dezelfde stappen als zijn concurrenten om gelijke tred te houden met de vooruitgang in de branche. Het voelt een beetje achtergelaten en, nou ja, eenvoudig.

Als SiteBuilder niet is’t proberen om te verbeteren of te concurreren met toonaangevende merken zoals Wix, hoe kunt u dan verwachten dat u uw eigen concurrenten bijhoudt?

SiteBuilder Review: veelgestelde vragen

Kan ik SiteBuilder gebruiken voor mijn bedrijfswebsite?

We zouden niet’SiteBuilder niet aanbevelen voor uw bedrijfswebsite. Dit komt omdat het’s eigenlijk alleen geschikt voor het maken van zeer eenvoudige websites, en niet’niet over de functies beschikken die uw bedrijfsgroei ondersteunen.

De beperkte aanpassing van SiteBuilder’s sjablonen betekent dat u moeite zou hebben om een ​​sterk of uniek merk voor uw website te creëren.

Ten slotte zou u in SIteBuilder geen waar voor uw geld vinden’s tariefplannen. Voor langdurig succes raden we een meer ontwikkelde en up-to-date bouwer aan.

Bekijk onze vergelijking review van de Beste website-bouwers voor kleine bedrijven om de drie beste keuzes te ontdekken.

Als je online wilt verkopen, bekijk dan onze Vergelijkingstabel van de beste online winkelbouwer om vandaag je perfecte match te vinden.

Is SiteBuilder gratis?

Jammer genoeg niet! SiteBuilder bood vroeger een gratis abonnement aan, maar biedt dit niet langer. Je kunt nu kiezen uit drie premium plannen: het Pro-plan op $ 7,68 per maand, het Premium-abonnement op $ 11,98 per maand en het eCommerce-abonnement op $ 18,45 per maand.

Er is een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus je kunt het proberen zonder meteen iets te doen.

Daar’s meestal een uitverkoop van 50%, maar deze promoprijzen zijn alleen van toepassing op uw eerste termijn, dus houd altijd rekening met toekomstige kosten! De waarheid is dat SiteBuilder zonder zijn gratis plan een slechte prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Bekijk onze Beste gratis website builders review om de juiste gratis bouwer voor u te vinden. Of bekijk onze lijst met de Goedkoopste websitebouwers om lage prijzen te vergelijken.

Is SiteBuilder goed??

SiteBuilder heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Het’is zeer eenvoudig te gebruiken, waardoor het een beginnersvriendelijke websitebouwer is. Het’is goed voor het snel en gemakkelijk bouwen van zeer eenvoudige websites.

Maar afgezien daarvan, het worstelt om te concurreren met betere bouwers zoals Wix, Weebly en Squarespace. Dat doet het niet’Het heeft niet de functies, kwaliteitsontwerpen of maatwerk om het bouwen van een website op de lange termijn plezierig te maken. Dat’s waarom het kwam als laatste in ons onderzoek, het ontvangen van de laagste scores van elke websitebouwer.

Na een paar uur raakten onze gebruikers gefrustreerd door SiteBuilder’s extreme beperkingen.

Wil je iets beters vinden? Wix is ​​de beste allround websitebouwer op de markt en stond bovenaan in ons onderzoek. U kunt lezen waarom we het ten zeerste aanbevelen in ons geheel Wix recensie.

Of ga naar onze Website Builder-vergelijkingstabel om te zien hoe elke bouwer zij aan zij presteert. Bekijk sterbeoordelingen, prijzen en functies, lees beoordelingen en kies zelf! U’vind zeker de beste bouwer voor u.

Meer informatie

Als SiteBuilder niet is’t voor jou, Bekijk onze vergelijkingsgrafiek voor Website Builder. Bekijk sterbeoordelingen, functies, prijzen en meer naast elkaar om gemakkelijk de perfecte bouwer voor u te vinden.

Online verkopen? We don’SiteBuilder niet aanbevelen voor e-commerce en in plaats daarvan een platform zoals Shopify of BigCommerce. Zie onze Vergelijkingstabel voor Online Store Builder voor een zij aan zij kijk naar de toonaangevende e-commercebouwers en start uw online winkel.

Andere websitebouwers om te proberen

 • Het beste voor prachtige sjablonen, functies en aanpassingen: Wix
 • Beste voor kleine bedrijven en portfoliowebsites: Weebly
 • Beste voor designer-sjablonen: Squarespace
 • Het beste voor het bouwen van een schaalbare online winkel: Shopify
 • Premium-abonnement met de beste prijs-kwaliteitverhouding: Weebly Starter-plan
 • E-commerceplan met de beste prijs-kwaliteitverhouding: Wix eCommerce-abonnementen
 • Goed voor zakelijke websites: 1&1 IONOS MyWebsite
 • Goed voor klantenondersteuning: Site123

Andere nuttige recensies om te lezen

 • Website Builder-vergelijkingstabel
 • Beste e-commerce website-bouwers
 • Wix recensie
 • Squarespace Review
 • Weebly Review
 • SITE123 Beoordeling
 • Opvallend review
 • GoDaddy recensie
 • 1&1 IONOS Review
 • Shopify-beoordeling
 • Wix eCommerce recensie
 • Beste gratis website-bouwers
 • Goedkoopste websitebouwers
 • Beste website-bouwers voor kleine bedrijven
 • Beste Portfolio Website Builders

Vond onze SiteBuilder-beoordeling nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map