1 & 1 IONOS Review 2020 | Er det den bedste forretningswebbygger?


Bedst til

Bedst til virksomheder med hvid krave


1 & 1 IONOS

Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Hvis du har forsøgt at oprette et websted til din lille virksomhed, er hjælp til rådighed. 1&1 IONOS MyWebsite giver dig alle de værktøjer, du har’Jeg bliver nødt til at oprette et strålende sted og gør det med et halvt øje på fremtiden.

Hvad er fordele og ulemper ved 1&1 IONOS?

Fordele

 • Skalerbare værktøjer til at hjælpe virksomheder med at vokse
 • Skabeloner dækker en lang række industrier
 • Masser af funktioner, der er lette at integrere

Ulemper

 • Skabeloner er’t så godt designet som dem fra andre webstedsbyggere
 • Ingen gratis plan tilgængelig
 • Dateret interface

Oversigt over 1&1 IONOS

1&1 IONOS MyWebsite er en webstedsbygger designet til den professionelle. Dens design, funktioner og interface er alle rettet mod at hjælpe små virksomheder med at komme online.

Men før vi går ind på dette, lad’s gå et trin tilbage.

En webstedsbygger er et online program, der hjælper dig med at opbygge dit eget websted. Du don’Det er ikke nødvendigt at vide, hvordan man koder, gør du ikke’t har brug for at uddele tusinder af dollars, og det’Jeg tager kun et par timer at oprette!

Her hos Website Builder Expert tester vi tonsvis af webstedsbyggere. Vi don’t vil bare fortælle dig om de bedste på markedet – vi vil parre dig med en webstedsbygger, der imødekommer dine personlige behov.

Nu det’s ryddet op, vi’Jeg vil lede dig gennem hvor god 1&1 IONOS er det virkelig.

Hvor nemt er det at bruge?

Er det kun for små virksomheder?

Læs videre for at finde ud af det…

Yderligere information

Denne anmeldelse dækker 1&1 IONOS’ webstedsbygger, MyWebsite. Virksomheden tilbyder også hosting – du kan læse vores 1&1 IONOS-hostinganmeldelse her.

Hvor nemt er 1&1 IONOS til brug?

Formålet med en webstedsbygger er at gøre design af et websted så hurtigt og nemt som muligt. Som de fleste, 1&1 IONOS giver dig skabeloner at arbejde ud fra.

Disse skabeloner fungerer som din startbase. De’er opdelt i kategorier og kommer med eksempletekst og billeder, så du hurtigt kan få en fornemmelse af, hvordan dit websted vil se ud.

1 & 1 skabeloner1&1 IONOS har masser af skabeloner at vælge imellem, så du får en god start.

Når først du’har bestemt dig for din skabelon, kan du begynde at udfylde den med dit eget indhold. Synes det er enkelt nok, ikke?

Højre. Men vi vil gerne vide, hvor let du finder det. For at gøre dette fik vi hverdagslige mennesker til at teste 1&1 IONOS og feedback på deres tanker. Her er bare nogle af deres kommentarer:

Brug af skabeloner giver en form for komfort, vel vidende at meget af arbejdet allerede er gjort for dig.

Nogle ting var lette at forstå og ganske intuitive, som at ændre ting på en side. Du skal blot klikke, og de dukker op.

Det eneste store problem, som folk møder op, var at forsøge at tilpasse 1&1 IONOS’ skabeloner. Du kan placere dit indhold i en skabelon, men det kan være frustrerende at flytte ting rundt på siden.

Dette skyldes, at redigeringsgrænsefladen fungerer i sektioner. Du kan flytte ting rundt i hvert specificeret afsnit, men ikke til et sted, du vil på siden. Dette betyder dog, at dit websted aldrig ser rodet ud.

hvis du’Hvis du leder efter en webstedsbygger, der tilbyder total kreativ kontrol, bør du tjekke vores Wix-gennemgang.

Bedste hjemmeside bygherrer – Tjek cremen af ​​afgrøden i webstedets bygningslandskab.

Kundetilfredshed

Så hvad synes brugerne om 1&1 IONOS MyWebsite?

Nå, da vi spurgte, 60% af mennesker sagde, at de ville anbefale 1&1 IONOS til en ven.

Dette viser ikke kun, at de fleste havde en positiv oplevelse med 1&1 IONOS, men det antyder også, at platformen har mere brug end bare forretning.

Er 1&1 IONOS rigtigt for dig?

1&1 IONOS til blogging

Blogging er en af ​​1&1 IONOS’ største styrker.

1&1 IONOS tilbyder funktioner, der er specifikt designet til blogging, såsom visning af artikelkategorier, tilladelse af kommentarer til indlæg, social bogmærke, en søgefunktion og en RSS-feed.

Dette gør det til en fantastisk webstedsbygger at bruge, hvis du har brug for et blogging-sted, eller hvis din virksomhed har en blog, den ønsker at markedsføre. hvis du’er ivrig efter at lære mere om, hvordan du starter din egen blog, læse vores guide.

1&1 IONOS til erhverv

Det er her 1&1 IONOS kommer til sin egen. MyWebsite-webstedsbyggeren er oprettet for at hjælpe små virksomheder med at komme online.

1&1 IONOS kommer med et gratis domæne for det første år, en personlig e-mail-konto, indbygget e-mail-marketing, integration af sociale medier og værktøjer til SEO (søgemaskineoptimering).

Det kan også oversætte dit websted til flere sprog. Dette er godt, hvis du’ønsker du at markedsføre dine tjenester i forskellige lande, men mere om det senere.

5 bedste websitebygere til små virksomheder – Tjek de andre topplatforme for websteder til små virksomheder.

1&1 IONOS til e-handel

I fortiden så vi 1&1 IONOS’ e-handelsfunktionalitet som bare en nyttig tilføjelse, men det’er kommet langt siden da. Der findes nu tre planer, hvoraf den mest avancerede (Online Store Expert) giver dig mulighed for at integrere din butik med Facebook, Instagram, Ebay og Amazon og sælge op til 1.000.000 produkter / tjenester. Slet ikke dårligt!

Mens det’s har stadig en lang vej at gå for at matche kraften i dedikerede e-handelsplatforme som Shopify it’er bestemt meget mere skalerbar end andre webstedsbyggere med en e-handelsplan.

 • Sammenligningskort for e-handel med webstedsbygger – Se vores detaljerede oversigt for en fuld oversigt over markedet for onlinebutikbygger.
 • 5 Bedste e-handel websted bygherrer – Klik her for at få vist vores liste over de bedste online-butiksbyggere.

1&1 IONOS til portefølje

Porteføljens websteder er bestemt ikke’t en styrke på 1&1 IONOS. Skabelonerne har en mere corporate fornemmelse for dem, og i betragtning af din mangel på kreativ kontrol gør de det ikke’t virkelig arbejde for kunstneriske industrier.

Du kan oprette fotogallerier, tilføje attester og integrere live feeds fra dine sociale medier. Dette er fantastisk til at fremvise noget arbejde, men det’er ikke nok, hvis det’s hovedfokus på dit websted.

Squarespace er den klare vinder, når det gælder opbygning af kreative porteføljesider. Dens skabeloner er moderne og stilfulde, og det’det er ikke kun os, der siger det – det’bruges også til mange professionelle fotografer og kunstnere.

1&1 IONOS til skalerbarhed

Takket være dets indbyggede marketingværktøjer, SEO-funktioner og flersproget oversættelse, vi’d siger 1&1 IONOS er meget skalerbar.

Dit websted kan vokse med din virksomhed, og du kan endda begynde at sælge online, hvis du ønsker det. Igen, 1&1 IONOS er til små virksomheder og blogsider: hvis det’s den type websted, du har’igen efter dig’Jeg kan ikke udvikle din virksomhed / blog uden problemer.

Værktøjer og funktioner

Når det gælder tilføjelse af funktioner (eller widgets, som de kalder dem), 1&1 IONOS gør processen så let som muligt.

Fra sidepanelet (til højre) kan du trække og slippe alt, hvad du kan lide, lige ind på dit websted – ja, det’så let!

Tænk på det som lidt som PowerPoint. Vælg den ønskede widget, og træk den derefter dit sted’d gerne placere det på din side.

Tekst, videoer, sociale knapper, kort, kontaktformularer – du navngiver det, 1&1 IONOS lader dig integrere det.

Disse widgets er kategoriseret for at gøre dem enkle at finde. Du kan også søge efter noget specifikt i linjen ovenfor.

Med hensyn til værktøjer, det’s har nogle virkelig gode, der kan hjælpe dig med at vokse og skille dig ud. Nedenfor er tre af de vigtigste:

Flersproget oversættelse

Du don’t har brug for at stole på den til tider flake Google Translate. Med 1&1 IONOS, du kan oversætte dit websted’s indhold på 62 forskellige sprog. Ikke kun det, hvis du’d kan du lide flere sprog på dit websted på én gang, du kan have op til 25 til enhver tid. Muy bien!

1 & 1 widgets

Dette er et fantastisk værktøj for alle, der arbejder internationalt. Du don’t er nødt til at begrænse dig til det amerikanske og britiske marked – annoncere dine tjenester på spansk, fransk eller endda mandarin!

Mål besøgende

Et pænt værktøj 1&1 IONOS-tilbud giver dig mulighed for at ændre dit websted’s indhold baseret på hvem’s ser det, eller hvilken tid på året det er.

Lade’s siger du’er tandpleje og vil fortælle nye kunder, at de kan få en gratis konsultation. Du kan indstille dit websted, så nye besøgende kan se det gratis konsultationstilbud, men andre vandt’t – forbløffende!

Dette fungerer også til sæsonbestemte tilbud. Du kan ændre, hvad folk ser på dit websted, så de afspejler kalendermåneden.

Hjælp og support

1&1 IONOS tilbyder support 24 timer i døgnet via e-mail og telefon. Oven i det har den live chat tilgængelig fra 8 til 20 og en dedikeret vidensbase.

Prikken over i’et er dog den nye personlige konsulent. Dette er en medarbejder, du kan kontakte direkte for henstillinger, forklaringer og rådgivning.

1 & 1 hjælpDisse personlige konsulenter er eksperter og vil være i stand til at hjælpe dig med eventuelle specifikke problemer, du måtte have.

Er 1&1 IONOS God værdi for pengene?

1&1 IONOS har to typer prisplaner – e-handel og ikke-e-handel.

Den eneste ikke-e-handelsplan er ‘Online plan’. Det’s din grundlæggende webstedsbygger, der leveres med alle de 1&1 IONOS’ grundlæggende funktioner. At være en ikke-e-handelsplan, kan du’t sælge online med det.

hvis du’d gerne sælge gennem dit websted, har du tre e-handelsplaner at vælge imellem:

 • Online butik – $ 15 / måned
 • Online butik avanceret – $ 25 / måned
 • Online butiksekspert – $ 45 / måned

1 & 1 IONOS-e-handelsplaner1&1 IONOS tilbyder tre e-handelsplaner, der spænder fra $ 15- $ 45 / måned.

Den største forskel mellem e-handelsplanerne er antallet af produkter, du’er i stand til at lagre; med Online Store-planen kan du sælge op til 5.000. Planlæg det med Online Store Advanced’s 10.000, og med Online Store Expert-planen kan du sælge op til 1.000.000 produkter.

Den anden nøgleforskel er antallet af andre kanaler, du’er i stand til at integrere sig med. Med Online Store-planen, du’er begrænset til en Facebook-butik. Online Store Advanced-plan tilføjer Instagram til blandingen, og med Online Store Expert planlægger du’Vi har også muligheden for Amazon og Ebay. Selv hvis du kun vil dabbe i andre kanaler, for $ 45 / måned er Online Store Expert-planen helt sikkert vejen at gå.

Alle planer (e-handel eller ikke-e-handel) leveres med et gratis domæne- og e-mail-konti, sociale medier og forretnings widgets og et flersproget oversætterværktøj. Vi kan tænke på meget værre måder at bruge fem dollars på!

der’s ingen gratis prøveversion eller plan med 1&1 IONOS, men til $ 60 for hele året, regner vi det’Det er værd at tage et kig på og se, hvad du synes.

1&1 IONOS-gennemgang: Resume

1&1 IONOS er en solid webstedsbygger, der ikke’t foregiver at være noget, det er’er det ikke.

Hvis du vil have et prangende, kunstigt websted, er der masser af andre platforme derude at vælge imellem. Men hvis du ønsker et seriøst websted, der skal markedsføre din virksomhed, 1&1 IONOS MyWebsite er webstedsbyggeren til dig. Du kan sammensætte et websted hurtigt og nemt uden at bruge en formue – eller endda bruge meget overhovedet.

Med fantastiske værktøjer som e-mail-marketing, flersproget oversættelse og 24/7 hjælp og support, dig’Jeg har alt, hvad du har brug for for at få dit websted hurtigt og køre, og derefter skaleres effektivt, når tiden kommer.

Vi’d anbefaler, at små virksomheder og bloggere tilmelder sig 1&1 IONOS og se hvad de synes. Det’er så billige som fem dollars om måneden og kan hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

1&1 IONOS-gennemgang: Ofte stillede spørgsmål

Hvad med 1&1 IONOS-vært?

1&1 IONOS’ hostingtjenester er adskilt fra webstedsbyggeren. Det tilbyder webhosting, cloud-hosting og dedikeret hosting. hvis du’er interesseret i at lære mere om hosting, læse vores artikel om ‘hvad der er vært’ her.

Hvordan kan 1&1 IONOS hjælpe mig med at rangere på Google?

Der er mange måder at forbedre dit websted på’s placering, men 1&1 IONOS har nogle virkelig nyttige SEO-funktioner til at give dig den bedst mulige chance. Det er muligt at skrive dine egne metatitler og beskrivelser, få support til søgeord og integrere Google Analytics.

Er 1&1 IONOS’ skabeloner mobilvenlige?

Ja! Alle 1&1 IONOS-skabeloner er mobile lydhør, hvilket betyder, at de automatisk tilpasser sig de passer til telefon- og tabletskærmstørrelser. En ting at være forsigtig med, er dog, at du kan’t ændre skabeloner, når dit websted er gået i live. Noget at huske på, når du oprindeligt vælger en: gå efter en skabelon, der kan vokse med dig.

Fundet vores 1&1 anmeldelse af IONOS?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me