Duda Website Builder Review 2020: Skal du bruge det?


Bedst til

Hjælpsom designhjælp


Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Duda er en designfokuseret webstedsbygger, der er perfekt til dem, der ønsker et poleret, attraktivt websted, men har brug for deres skabelon for at udføre det meste af arbejdet. Du kan hurtigt bygge, oprette widgets og personalisere dit websted – men du’Jeg betaler for privilegiet. Duda’er lidt dyrere end konkurrenter, med planer, der starter ved $ 14 pr. måned.

Hvad er fordele og ulemper ved Duda?

Fordele

 • Fantastisk række apps og widgets, som du kan tilføje – eller endda bygge dig selv! Dette hjælper brugerne med at tænke uden for boksen og tilføje flere unikke funktioner til deres websteder – ikke mange bygherrer gør personaliseringen så let.
 • Du får et anstændigt niveau af kreativ kontrol, men det’s inden for skabelonen’s grænser. Dette kan være en god ting for dem, der er’t for fortrolig med design, men ønsker stadig en attraktiv hjemmeside.
 • Dette er en bygherre, der generelt udmærker sig i enkelhed – selvom det afhænger af, at du stort set holder dig til designretningslinjerne for din skabelon.

Ulemper

 • Dyr prisplaner og ingen gratis plan – den billigste plan koster $ 14 per måned, når den faktureres årligt.
 • Selvom Duda’s designfunktioner er rigelige, det gør det ikke’t giver mange stærke webstedsfunktioner – for eksempel gør andre bygherrer mere med hensyn til Search Engine Optimization (SEO).
 • I brugertest fandt nogle, at Duda var ganske klodset og vanskeligt eller forvirrende, hvis du prøver at skubbe skabelonen’s grænser – hvis du’igen efter total kreativ frihed, så er Duda ikke’t din bedste mulighed.

Oversigt over Duda

Over 450.000 virksomheder bruger Duda’s webstedsbygger, som sigter mod “gøre webdesign smertefrit” gennem dets enkle og kreative design. Alt hvad du behøver er en internetforbindelse, og du kan komme i gang med at opbygge din Duda-webside på få minutter – ingen tekniske færdigheder er nødvendige.

duda website builder hjemmesideDuda er let for enhver at bruge, men det’er især nyttig for designere og freelancere, der har brug for hurtigt at oprette masser af professionelle websteder.

Det fungerer ved at give dig en række skabeloner at vælge imellem, som du derefter redigerer til din smag ved at ændre tekst, tilføje billeder, oprette nye sider og endda opbygge dine egne widgets. Når først du’har personliggjort dit websted, skal du blot offentliggøre det online – Duda er vært for dit websted for dig, så du don’t behøver at bekymre dig om ekstra omkostninger eller teknisk hovedpine.

Duda kan bruges af alle, men det’er især godt for webdesignere, der har brug for hurtigt at oprette flere websteder til klienter. Ja, agenturer og freelancere er Duda’s vigtigste målgruppe.

duda bedst til freelancere og agenturer

Hvor nemt er Duda at bruge?

Duda scorede imponerende for brugervenlighed, da vi testede det og kom på tredjeplads i vores placering for sin begyndervenlighed. Tilmelding til en gratis prøveversion er hurtig og smertefri – du behøver kun at give en e-mail og adgangskode – betydning Du kan begynde at bygge inden for få minutter.

Duda er en træk-og-slip-bygherre, hvilket betyder, at du kan tilpasse din valgte skabelon uden nogen kodningskendskab. Klik på, træk, slip og skriv for at redigere dine sider, indtil du’igen glad.

duda website builder let redaktørDuda gør det nemt at oprette dit eget personlige websted ved at give dig strukturerede skabeloner til redigering.

Duda hjælper dig ved at give dig smukke strukturerede skabeloner. Dette betyder, at du har mindre kreativ frihed end, for eksempel, Wix – i stedet for at være i stand til at placere noget overalt, kan du kun foretage ændringer inden for “regler” eller retningslinjer for skabelonen’s layout.

Det’s kreative frihed inden for grænser. Hvis du prøver at skubbe grænserne for skabelonen for langt, gør du det’Jeg begynder at finde Duda vanskeligere at bruge, hvilket er noget vores brugere opdagede, da de prøvede Duda for sig selv. Her’s det gode og dårlige, de havde at sige om Duda’s webstedsbygger:

“Du kan 100% få et websted op inden for en dag ved hjælp af Duda.”

“Det’er en meget mærkelig blanding af at være superklar på nogle ting, men så forvirrende for andre.”

“Det’er bare så enkel at bruge! Men det’det er i høj grad et tilfælde af ikke at gå uden for grænserne for, hvad skabelonen giver dig mulighed for at gøre, fordi du ender med at ramme en væg.”

Baseret på feedback som denne, det’det er klart, at Duda er en brugervenlig webstedsbygger – så længe du spiller efter reglerne i din skabelon!

På trods af de frustrationer, som vores brugere lejlighedsvis løb ind i, scorede de stadig Duda temmelig godt. Det kom ud med fire ud af fem stjerner for kundetilfredshed, og slog en række andre bygherrer (inklusive WordPress.com).

Hvor gode er Duda’s skabeloner?

Vi vandt’t slå rundt i bushen – design er hvor Duda virkelig lyser. Den har 98 professionelt designede skabeloner at vælge imellem, og ud over de sædvanlige forudfyldte eksempler er der 10 blanke skabeloner, som du kan udfylde fra bunden af.

Ikke sikker på, at du kan møde at rulle gennem næsten hundrede skabeloner? Du kan filtrere dem efter kategori for at indsnævre dit valg – der er 10 kategorier at vælge imellem, herunder forretning, rejser, portefølje og online butik.

valg af duda-skabelonDuda har næsten 100 skabeloner at vælge imellem, som alle er enkle, stilfulde og utroligt godt designet.

Du kan se en forhåndsvisning af hver skabelon for at få et fuldt kig, før du vælger – faktisk går Duda den ekstra kilometer, så du kan se designet på desktop, tablet og mobil for at sikre, at det virkelig er perfekt til dine behov.

Alle skabeloner kan tilpasses pr. Enhed, hvilket betyder, at du kan sikre dig, at dit websted altid ser bedst ud, uanset format.

eksempel på duda-gennemgang af mobileditorMed Duda kan du nemt skifte mellem enhedsredaktører, så du kan tilpasse, hvordan dit websted ser ud på skrivebord, tablet og mobil.

Som du læste tidligere, Duda’s skabeloner er lette at tilpasse så længe du er’glæder mig godt ved at holde sig til den stil, der er beskrevet i dit design. Her’s, hvad en bruger havde at sige om Duda’s skabeloner efter at have prøvet en:

“Den skabelon, jeg valgte, havde allerede gjort meget for mig. Dette betød, at jeg bare skulle gå ind og udfylde et par bits.”

Alle ændringer sker på skærmen lige foran dig – for eksempel skal du blot klikke og skrive for at redigere tekst i stedet for at blive ført til en anden side for at redigere “bag scenen.”

Det er super let at redigere det forudfyldte indhold, og tilføje nye sektioner såsom et galleri, en udtalelse eller en kontaktformular. Du kan justere kantbredder og baggrundsfarver, udskifte billeder og ændre menuindstillinger, alt sammen med et par enkle klik.

duda editor tilføjet nyt afsnitDuda giver dig foruddesignede sektioner at vælge imellem, hvilket gør det hurtigt og nemt at bygge dit websted.

Duda giver dig forudfyldte sektioner og layouts at vælge imellem, hvilket gør det endnu nemmere at oprette et godt websted. Dog det’er sværere at lege med det faktiske layout på din webside – mens Wix giver dig mulighed for at trække billeder og andre elementer overalt, er Duda mere restriktiv.

På trods af dette scorede Duda meget i vores forskning for designfleksibilitet, matchende Squarespace’s høje score og få fem stjerner ud af fem. Duda’hovedfokus er på design – det sigter mod at hjælpe brugerne gennem sin skabelonstruktur, efter bedste designpraksis.

Det’det er en god ide at vælge en skabelon, du elsker, og som du ikke gør’t vil radikalt ændre sig, som dig’Jeg begynder hurtigt at kæmpe, hvis du prøver at skubbe dit design for langt.

Find ud af mere

 • Squarespace er den eneste webstedsbygger til top Duda’s design. Find ud af mere om denne kreative builder i vores Squarespace Review
 • Opretter du en online portefølje? Vi’har gjort forskningen – opdag 10 bedste porteføljebyggerier for at finde din perfekte match

Duda’s Værktøjer og funktioner

Duda leveres fyldt med designfunktioner og måder at tilpasse dit websted fra over 100 skrifttyper til en indbygget fotoredigeringsprogram. Det leveres også med den usædvanlige fordel, så du kan oprette dine egne widgets og udvikle en skræddersyet oplevelse til dine besøgende.

For eksempel gør Duda det let at udløse pop-ups, videoer, kampagner, specielle beskeder og mere for brugere baseret på forskellige faktorer, såsom placering eller antal besøg på webstedet.

duda personaliseringsværktøjerDuda gør det super let at tilbyde dine besøgende en personlig service, der hjælper dig med at målrette og oprette forbindelse til dit publikum.

Dette er en fantastisk måde at oprette forbindelse til dit publikum og øge engagementet med dit websted. Duda opfordrer sine brugere til at tænke uden for boksen og gør det så begyndervenligt på samme tid.

Duda kunne dog gøre mere på andre områder – såsom SEO – for at give dit websted mere magt og en større chance for at konkurrere med andre sider online. Lade’s se nærmere på bygherren’s vigtigste funktioner…

E-handel

Lader Duda dig sælge online? Altså ja! Faktisk giver det dig muligheden for at tilføje e-handelsværktøjer til dens billigste plan. Dette er usædvanligt – de fleste webstedsbyggere inkluderer kun e-handel på deres billigere planer snarere end at smide det ind fra første dag.

Bortset fra designaspektet – som inkluderer flere produktbilleder, integreret design mellem dit websted og din butik og foruddesignede produktsideindstillinger – kommer Duda også med nogle respektable salgsværktøjer.

Disse inkluderer:

 • 30+ betalingsmuligheder (inklusive Paypal, Square og Stripe)
 • Automatiske skatteberegninger
 • Kuponkoder
 • Produktkategorier
 • Underretninger om lave lagre for kunder
 • Digitale downloads
 • Tilpasselige forsendelsesmuligheder og priser

Dette gør Duda til et retfærdigt valg, hvis du vil sælge produkter via din hjemmeside, selvom det kan’t konkurrere med en dedikeret bygherre som Shopify om online-salg.

Find ud af mere

 • Vil du sælge online? Oplev 5 bedste online butiksbyggeri for at sikre dig, at du vælger det bedste af det bedste
 • Shopify er den bedste samlede bygherre til at sælge online – find ud af hvorfor i vores fulde Shopify anmeldelse

SEO

Søgemaskineoptimering var et område, som Duda faldt lidt ned i, da vi testede det ud. Det gør det bare ikke’t giver de samme tilbud som andre bygherrer, såsom Weebly – i stedet holder Duda sig fast på det grundlæggende, herunder:

 • Gratis SSL – leveres med alle Duda-websteder, men skal installeres (et-klik-proces)
 • Responsive skabeloner, der automatisk ændrer størrelse til at passe til den skærm eller enhed, der bruges
 • Google PageSpeed-optimering
 • Tilpasningsbare titler, metabeskrivelser og side-URL’er
 • Alt-tekst kan føjes til billeder

Dette er ikke’t et dårligt sæt SEO-værktøjer – det er bare ikke’t det mest imponerende på markedet. Dit Duda-websted vil stadig blive fundet online, men du kan synes, det er frustrerende, hvis du har SEO-erfaring eller specifikke behov.

Find ud af mere

 • Er SEO vigtig for dig? Læs vores anmeldelse af 3 bedste webstedsbyggere til SEO hvor vi afslører de bedste valg for at blive fundet online

Marketing

Duda har tænkt uden for boksen, når det kommer til markedsføring. I dets ressourcesider, du’Jeg finder en liste over marketingmaterialer, der er tilgængelige for Pro-kunder på Team-planen eller derover.

Disse ressourcer inkluderer:

 • Leadgenererende destinationsside skabelon
 • Hvid label salg dæk
 • Hvid etiket uddelinger
 • Hvid label support portal
 • E-mail-headerbilleder

Dette er skræddersyede ressourcer designet til at øge dit salg og falde ind under klientadministrationskategorien, der bliver låst op, når du opgraderer til Team-planen eller derover. Dette tillader også sidekommentarer og tilpasset branding.

duda marketing værktøjer blygeneratorDuda giver pro-kunder en skabelon til destinationssidens destinationsside, der hjælper med at imponere klienter og vokse dit brand.

Duda mangler dog grundlæggende marketingfunktioner – inklusive et nyhedsbrevværktøj hvilket er dets største ulempe, når det gælder at vokse en efterfølgelse til dit websted.

En anden ulempe for Duda er dens mangel på en app-butik, hvilket betyder, at du kan’t nemt tilføje ekstra funktioner til dit websted, når du har brug for dem. I stedet for dig’er afhængig af de interne funktioner, der følger med din plan – hvis du har brug for mere avancerede værktøjer, du’Jeg skal opgradere.

Hvem er Duda’s Funktioner bedst til?

Duda har en blanding af unikke og skræddersyede funktioner sammen med nogle iøjnefaldende åbenlyse ulemper.

Det’er en fantastisk mulighed for freelancere eller webdesignere der opretter websteder for klienter – Duda’s klientadministrationssuite er en særlig stor fordel, og det også’er temmelig sjælden blandt de fleste bygherrer.

Vi don’t anbefaler det til bloggere eller enhver med markedsføring i hjertet af deres brand, men bortset fra det, det’er et godt valg til mindre virksomhedswebsteder, der ønsker et veludviklet websted med en beskeden række professionelle funktioner.

Hvor meget koster Duda?

Du har måske bemærket, at Duda’S ratings er samlet set temmelig gode – men at dens værdi for pengene er rockbunden. At’s fordi Duda er den dyreste webstedsbygger vi’har testet indtil videre med priser, der starter ved $ 14 per måned (faktureres årligt).

Der er tre prisplaner at vælge imellem, lige fra $ 14 til $ 74 pr. måned, når de faktureres årligt. der’s også en Enterprise-plan for dem, der har hundreder af websteder og har brug for et tilpasset tilbud.

Duda-gennemgang - priserDuda’s tre prisplaner spænder fra $ 14 til $ 74 per måned, når de faktureres årligt

der’er ingen gratis plan, men $ 22 pr. måned Teamplan har en 14-dages gratis prøveperiode for dig at gøre brug af. Når først du’har testet det ud, kan du vælge enhver plan, du vil tilmelde dig – her’er en hurtig oversigtstabel for at hjælpe dig med at beslutte, hvad der er bedst egnet til dine behov:

Grundlæggende plan
Teamplan
Agenturplan
Pris pr. Måned (faktureres årligt) Månedlig pris Antal steder SSL Antal holdmedlemmer Klientstyring Avancerede værktøjer
$ 14 $ 22 $ 74
$ 19 $ 29 $ 99
1 1 8
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
1 4 10
&# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Du kan spare op til 25% ved at vælge en årlig plan i stedet for en månedlig plan – begge er tilgængelige, så du kan vælge det abonnement, der bedst passer til dig.

Lad nu’s se på hver prisplan lidt mere detaljeret. Fortsæt med at læse for en hurtig oversigt over hver plan og dens nøglefunktioner:

Grundlæggende plan: $ 14 per måned, faktureres årligt

For personlige websteder, der ikke gør’t har brug for smarte funktioner eller klientfokuserede tjenester. Du får et websted med alle de grundlæggende funktioner, du har brug for for at køre det, herunder:

 • Værktøjer til tilpasning af websteder
 • SSL-sikkerhed
 • Multisprogede værktøjer
 • Tilsluttet indholdsbibliotek (begrænset)
 • Millioner gratis billeder og premium-billeder

Du får en begrænset version af Duda’s tilsluttet indholdsbibliotek, som giver dig mulighed for at administrere billeder, filer og grundlæggende forretningsinformation fra en central placering. Du kan have et ekstra teammedlem at samarbejde med, og eventuelle ekstra websteder koster $ 19 pr. Måned for hvert websted.

Teamplan: $ 22 pr. Måned, faktureres årligt

Teamplanen er bedst for freelancere, der bygger for klienter, og måske at køre et lille team – du kan tilføje op til fire teammedlemmer til at arbejde på siden med dig.

Dette er den eneste plan om at tilbyde en 14-dages gratis prøveperiode, så du får prøve alle dens funktioner gratis!

Du får alt fra basisplanen plus et komplet udvalg af teamsamarbejde og klientstyringsværktøjer. Funktioner i Team-planen inkluderer:

 • Brugere og tilladelsesindstillinger for teammedlemmer
 • Hvid label klientadgang (tilpasset branding og domæne)
 • Brugere og tilladelsesindstillinger for klienter
 • Kommentarer til webstedet
 • White label salg og markedsføringsmateriale

Disse funktioner giver dig meget mere kontrol over dit websted end grundplanen og udstyrer dig til at skabe en mere professionel service til klienter. Du får stadig kun et websted på holdplanen, men du kan tilføje ekstra websteder for $ 13 pr. Måned hver.

Agenturplan: $ 74 per måned, faktureres årligt

Agenturets plan er bedst til projekter i større skala, hvor du har brug for at bygge flere websteder eller har op til 10 teammedlemmer. Denne plan giver dig alle funktioner fra Teamplanen plus avancerede værktøjer såsom:

 • Øjeblikkelig websteder
 • Eksport af websted
 • Widgetbygger
 • API-integration (begrænset)
 • Forbindelse til Google Sheets og Airtable

Disse værktøjer er designet til at understøtte din virksomhed og hjælpe dig med at levere en mere unik service til dine kunder. Agenturets plan inkluderer otte websteder, men du kan købe mere for $ 11 pr. Sted pr. Måned.

Tilføjelser til e-handel: $ 7,25 – $ 39 per måned, faktureres årligt

Hver af Duda’s prisplaner giver dig også mulighed for at vælge en tilføjelse til e-handel, hvis du vil sælge online. Der er tre tilføjelser til e-handel, og hvilken du vælger afhænger hovedsageligt af hvor mange produkter du har’Jeg sælger:

 • Standard: 7,25 dollar pr. Måned – 100 produkter
 • Fremskreden: $ 19,25 pr. Måned – 2.500 produkter
 • Ubegrænset: 39 dollar pr. Måned – uendelige produkter

e-handel tilføjelserMed Duda kan du tilføje e-handel til din plan mod et ekstra gebyr, hvilket giver din butik mere fleksibilitet.

Disse opkræves alle pr. Websted, hvilket er noget at tage højde for, hvis du’planlægger at køre flere online butikker. Ingen af ​​disse planer opkræver et transaktionsgebyr, og alle har ubegrænset lagerplads.

Du kan betale for disse planer månedligt i stedet for årligt, i hvilket tilfælde prisen varierer fra $ 8 til $ 49 pr. Måned.

Find ud af mere

 • Leder du efter noget lidt billigere? Se vores komplette liste over 14 billigste bygherrer på markedet
 • Er du ikke helt klar til at betale endnu? Vi’Vi har fået dig dækket af vores gennemgang af 10 bedste gratis webstedsbyggere i 2019

Hvilken hjælp og support tilbyder Duda?

Duda tilbyder et godt udvalg af hjælp og supportmuligheder, med den type support, du får stort set afhængig af, hvilken prisplan du vælger. Her’er en hurtig oversigt over, hvad støtte leveres med hver plan:

 • Grundlæggende plan: E-mail
 • Holdplan: E-mail, chat og telefon
 • Agenturets plan: Prioriteret e-mail, chat og telefon

Bortset fra disse supportkanaler har Duda også et Hjælp, hvor du kan finde artikler og guider, uanset hvilken plan du har’igen. der’s også Resource Center, der indeholder webinarer, markedsføringsmateriale, produktopdateringer og mere.

duda HjælpDuda’s Hjælpecenter er et nyttigt sted at finde svar, især når du’begynder først.

Hvis du har spørgsmål, kan du bruge Duda’s live chat-service. Dette kommer i form af en chatbot, så hvis du har enkle spørgsmål, er det’er en hurtig og nem måde at få svar på.

Da vi stillede et spørgsmål om Duda’s support, vi fik en guide til, hvordan man kopierer og indsætter i webstedsbyggeren. Så bare hold et heads-up – hold alle chat-spørgsmål superenkle!

Duda Website Builder Review: Resume

Duda er muligvis ikke den bedste webstedsbygger derude, men det’er stadig et solidt valg – især hvis du’er freelancer eller agentur søger at opbygge flere websteder hurtigt og nemt. Det’er temmelig unik i sine klientadministrationsfunktioner, der hjælper dig med at skabe en professionel service.

Hvor Duda virkelig skinner er dens design. Det’er perfekt, hvis du vil have et godt websted, men don’Jeg vil have, at alle de kreative benarbejder, du har tilbage, skal gøre – i stedet for at overvælde dig med valg, Duda’s skabeloner giver dig en hjælpende hånd gennem strukturerede designs.

Men hvis du ønsker total kreativ frihed eller billige priser, er dette ikke’t bygmester for dig. Duda bliver en udfordring at bruge, hvis du prøver at skubbe grænserne for dens skabeloner for langt, og det har også nogle af de dyreste starterpriser på markedet.

Hvis Duda ikke har det’t vandt dig over, der er stadig masser af alternativer. Wix giver dig total kreativ frihed over dit websted, Squarespace har lige så imponerende design, mens Weebly har meget mere overkommelige startplaner.

For dem af jer der elsker lyden af ​​Duda’s webstedsbygger og kan’t vente med at komme i gang, hopp på sin 14-dages gratis prøveperiode for at finde ud af, hvad den ellers har at byde på!

Find ud af mere

 • Duda ikke helt din perfekte bygherre? At’det er okay, vi’her er du for at hjælpe dig med at finde den bedste måde at komme online på. Tjek disse anmeldelser næste:
  • Wix Review – Wix er vores bedst bedømte webstedsbygger – find ud af hvorfor i vores dybdegående gennemgang
  • Squarespace Review – hvis du’igen efter at have indstillet design og mere kraftfulde funktioner end Duda, lær mere om Squarespace
  • Weebly Review – en meget mere overkommelig mulighed end Duda; Find ud af mere om, hvad det har at tilbyde i vores fulde gennemgang

Ofte stillede spørgsmål om Duda

Ville Duda være et godt valg til min blog?

Vi ville ikke’t anbefaler Duda for stærkt til at starte en blog – skønt den inkluderer blogværktøjer i sine planer. Du’d ender bestemt med en smuk blog, men det ville ikke’t være meget magtfuld, som det gør’t giver dig de samme funktioner som noget, som WordPress ville. Duda gør det heller ikke’t inkluderer et nyhedsbrevværktøj, som er mindre end ideelt til blogging.

Hvad er virksomhedsplanen? Har jeg brug for det?

Duda’s Enterprise plan er det næste trin op fra agenturplanen og er designet til store virksomheder, der administrerer hundreder eller endda tusinder af websteder. Det leveres med avancerede funktioner og gør det ikke’t kommer med fast pris – i stedet skal du kontakte Duda direkte for at diskutere, om virksomhedsplanen er den rigtige for dig.

Indeholder Duda et gratis domæne?

Desværre gør Duda det ikke’t kaste et gratis domæne med sine planer. Hvis du vil have et gratis domæne, du’Jeg bliver nødt til at se på bygherrer som Wix, Weebly eller Squarespace, da de alle tilbyder denne frynsegode med deres årlige planer.

Website Builder Expert sigter mod at give dig ærlige data. At’hvorfor vi udfører vores egen forskning og opnår direkte, personlig indsigt. Klik her for yderligere information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map