Gator-anmeldelse 2020: Er HostGator’s nye webstedsbygger rigtigt for dig?

HostGator er en af ​​verdenen’s største udbydere, når det kommer til webhosting. Det tilbyder en række tjenester, der er uden sidestykke, hvoraf den ene er dens helt egen webstedsbygger, Gator.


Gator er en simpel webstedsbygger, der er rettet mod dem med lidt teknisk ekspertise, der har brug for et grundlæggende websted. Det kombinerer en intuitiv drag-and-drop-editor med en håndfuld skabeloner, der bare venter på, at du lægger dit eget spin på dem.

Det’s har masser af funktioner (selvom nogle er en smule grundlæggende), hvilket gør det til den perfekte pasform til enhver lille virksomhed, der har brug for at annoncere for en service, eller personlige websteder som blogs.

HostGator webhosting gennemgang

Gennem denne gennemgang, vi’Jeg giver en hurtig oversigt over Gator’s vigtige områder, og synke vores tænder i dens styrker og svagheder. Men først her’er en oversigt over Gator’fordele og ulemper:

Gator ProsGator Cons
  • Utroligt let at bruge redaktør
  • Fantastisk integration af sociale medier
  • Billige tilmeldingspriser
  • Ikke egnet til komplekse websteder
  • Ingen indbygget e-mail-marketing
  • Begrænset hjælp

1

Brugervenlighed

At komme i gang med Gator er et stykke kage. Når først du’har tilmeldt dig, den første ting du’Det er nødvendigt at vælge en skabelon (A.K.A et tema).

Gator gør dette superenkelt ved at kategorisere alle dets skabeloner i brancher (men mere om det i næste afsnit). der’s også en søgelinje, hvis du vil finpudse på et specifikt design.

Derefter går du ind i editoren, der bruger ren træk og slip. Med dette mener vi, at du kan trække alt til dine websider fra sidepanelet og placere det nøjagtigt, hvor du vil have det.

hvis du’har nogensinde brugt PowerPoint, hvor du kan flytte ting rundt på dine lysbilleder, dig’Jeg har ingen problemer med at få fat i Gator.

Andre webstedsbyggere som Wix bruger også et træk-og-slip-redigeringsprogram, og det’s betragtes generelt som den nemmeste måde at designe dit eget websted.

Dertil kommer Gator med en praktisk onboarding-tutorial, hvor du’Jeg lærer, hvor alt er lige fra start. Ingen brug af en halv time på at finde ud af, hvor ‘Rediger tekst’ knappen er!

Gator-onboardingGator’s hurtige tutorial betyder dig’Jeg ved nøjagtigt hvad du har’gør det lige fra off.

Når vi taler om tekst, kan du ændre størrelse, ændre skrifttyper og skifte farver uden problemer. Det samme gælder for sortering af billeder samt indlejring af fede funktioner som blogs, indlæg på sociale medier og videoer.

Kort sagt, Gator gør det let for enhver at oprette deres eget websted, uanset deres computerfærdigheder.

2

Skabelon Design & Tilpasning

Som vi berørte ovenfor, giver Gator dig en samling skabeloner at vælge imellem. De’er opdelt i kategorier, såsom forretning & rådgivning, skønhed & mode og musik & underholdning, hvilket gør det nemt at filtrere hvad du’er på udkig efter.

Gator-skabelonerHver skabelon vises tydeligt, kategoriseres og kan søges.

Én ting, vi ville sige, er, at forskellige skabelondesigner er lidt begrænset. De’du er også en smule basic, hvilket er fint til visse behov, men ikke anbefales, hvis du’er i en kreativ branche som grafisk design af fotografering. Hvis det’s tilfældet, tjek Squarespace.

Gå videre til redigering af Gator’s skabeloner, vi’Vi har nævnt, hvor let det er at flytte ting rundt og ændre størrelsen, men der er en vigtig ting at huske på, når du tilføjer nyt indhold.

I modsætning til Wix og andre webstedsbyggere, med Gator, vandt dit indhold’t justeres automatisk, når du pop i et nyt element eller en funktion. Hvad der sker, er, at dit indhold vil begynde at overlappe hinanden eller sidde oven på hinanden. Dette betyder det’er vigtigt at skabe plads på din side, før du tilføjer flere ting ind.

Generelt dog Gator’s skabeloner er mere end egnede til formål, og giver dig en dejlig startbase at bygge videre på.

3

Funktioner

Gator tilbyder alle de grundlæggende funktioner, du’Jeg forventer af en webstedsbygger sammen med et par gode bonusser.

Gator funktionerNår man ser på de elementer, du kan tilføje, gør Gator det meget tydeligt, hvilke funktioner der tilbydes.

Inkluderet i alle prisplaner er et SSL-sikkerhedscertifikat, mobile responsive skabeloner, integration af sociale medier, webstedsanalyse og et domænenavn.

For at give en sammenhæng om nøjagtigt, hvad disse er:

SSL-certifikater gøre dit websted sikkert for besøgende at gennemse. De er symboliseret med et lille hængelåsikon ved siden af ​​din URL, og er vigtige til sikkerhedsmæssige formål – hvis du ikke gør det’t har en, besøgende vil se ordene ‘ikke sikker’ ved siden af ​​din URL.

Mobil lydhørhed betyder, at dit websted automatisk justeres for at passe til forskellige skærmstørrelser. Med flere og flere mennesker, der gennemser mobiltelefoner, er det’det er dejligt at vide, at du ikke gør det’t er nødt til at designe en mobilspecifik version af dit websted.

Integration af sociale medier giver dig mulighed for at integrere indhold fra lignende af Facebook, Twitter og Instagram direkte på dit websted. At have sociale knapper, live feeds og billedgallerier hjælper med at holde hele din online tilstedeværelse tilsluttet.

Webstedsanalyse giver dig mulighed for at spore vigtige oplysninger, ligesom antallet af besøgende på dig’får igen. Når du ser på dette, kan du se, hvor små finjusteringer på dine sider kan påvirke antallet af mennesker, der ser det.

Et domænenavn er hovedsageligt dit websted’navn, ligesom ‘websitebuilderexpert.com’. Hvis du ikke behøver at købe et domæne andetsteds, sparer du tid og penge.

Nu på de saftige bonusfunktioner, vi berørte. imponerende, HostGator – som en top hostingudbyder – dækker sin webstedsbygger med ubegrænset båndbredde og opbevaring.

Dette betyder, at der’s ingen grænse for mængden af ​​indhold eller besøgende, som dit websted kan håndtere. I vores øjne gør dette Gator til et perfekt valg til websteder, der har brug for store billedgallerier, såsom ejendomsbrochurer.

4

Hjælp & Support

Gator’Det venlige supportpersonale er der for at hjælpe dig døgnet rundt via telefon, live chat og e-mail. Du kan også få support gennem Gator’s Hjælp, selvom du er begrænset til tre søgeord, så det’anbefales ikke til komplekse eller nichespørgsmål.

Én ting at huske er, at supportpersonalet kan blive temmelig oversvømmet med anmodninger, så du bliver muligvis nødt til at vente et stykke tid på et svar.

Dette kan undgås ved at tilmelde dig Gator’s midtprisplan eller derover, hvor du modtager prioriteret support og kan tale med nogen næsten øjeblikkeligt. Tænk på dette som at købe køspring i en forlystelsespark – sikker på, du’re betaler mere, men der’s ingen tid mistet venter i kø!

99% af tiden, vi’forestil dig, at du vandt’t røre ved hjælp og supporttjenester. I den sjældne lejlighed har du dog brug for en hjælpende hånd’er betryggende at vide, at du kan modtage support døgnet rundt.

5

Prisfastsættelse

Gator tilbyder tre forskellige prisplaner, som du kan tilmelde dig for enten en måned, år eller to års periode. Naturligvis, jo længere du forpligter dig til Gator, jo flere penge sparer du hver måned.

Nedenfor viser vi, hvor meget hver prisplan koster, hvis du tilmelder dig to år, og du sparer dig’Jeg laver i sammenligning med et abonnement fra måned til måned.

Gator-prisplanOmkostninger (over 2 år)LagringForret

Præmie

eCommerce

$ 7,68 / måned (normalt $ 9,98)23%
$ 11,98 / måned (normalt $ 12,98)8%
$ 18.45 / måned (normalt $ 24.98)26%

Som du kan se, der’er intetsteds i nærheden af ​​så meget værdi i Gator’s Premium-plan, som der er i de to andre. Oven i købet, du har adgang til hele Gator’s funktioner på dens startplan – den eneste forskel er, at du vandt’t få prioriteret support.

ECommerce-planen er for dem, der ønsker at bygge en online butik – dybest set, hvis du tilmelder dig denne plan, kan du sælge produkter via dit websted. Så hvis man sælger online, er det ikke’t noget du’når man ser på, er det smarte valg Gator’s Starterplan.

Gator gør det i øjeblikket ikke’t har en gratis plan eller prøve. Af denne grund, vi’d foreslå, at du udtager en startplan i en måned – hvis du kan lide det, du får, så kan du forpligte dig til det toårige abonnement til billigere priser.

Den første måned vil koste dig mindre end en takeout-pizza, og kan føre til din helt egen skive af onlineverdenen.

6

HostGator Website Builder Review: Konklusion

Desværre, vi’vi er kommet til slutningen. Vi håber, at du fandt, at vores anmeldelse af HostGator-webstedsbygger var nyttig!

For at sammenfatte, lad’s opsummerer hvad vi’har lært:

  • HostGator’s webstedsbygger, Gator, er utroligt brugervenlig. Builder leveres med foruddesignede skabeloner og en drag-and-drop-editor.
  • Selve skabelonerne ser lidt basale ud, men de’er perfekt til at oprette enkle online-præsenser som blogs.
  • Gator har nogle strålende funktioner. Udover at være vært for dig giver det dig også ubegrænset båndbredde og lagerplads.
  • der’s ingen gratis plan eller prøve, men priserne er meget rimelige. Gator’s Starterplan repræsenterer den bedste værdi for pengene.

Vi’se se HostGator’s webstedsbygger som en strålende mulighed for folk med begrænset til ingen erfaring med at designe et websted, og som har brug for en simpel DIY-løsning.

Fordi Gator har masser af opbevaring og fantastisk social medieintegration, passer det til servicebaserede websteder såvel som på dem, der har brug for store gallerisektioner med masser af medieindhold.

Don’Men tag bare vores ord for det – tag selv Gator til et spin, og se hvad du synes. Alt det’Jeg koster dig et par dollars og et par timer.

7

HostGator Website Builder Review: Ofte stillede spørgsmål

Er HostGator’s webstedsbygger godt til små virksomheder?

Svaret afhænger virkelig af, hvad din virksomhed er. Gator’s store lagerkapacitet og ubegrænset båndbredde gør den ideel til virksomheder, der har brug for billedgallerier eller masser af medieindhold. Det gør det ikke’Jeg har dog indbygget e-mail-marketing, så det’er noget at huske på.

Kan du bygge en online butik med Gator?

Absolut. Gator’s øverste niveau plan, ‘eCommerce’ er bygget til, ja, præcis det. Det giver dig mulighed for at sælge produkter og behandle betalinger og har også en cool analysesuite, så du kan holde styr på alt. Der er andre muligheder for e-handel derude, men Gator er et godt valg.

Hvad skal jeg kigge efter i en webstedsbygger?

At vælge den rigtige webstedsbygger er altid en subjektiv beslutning – når alt er sagt og gjort, har du brug for en, der passer til dine behov. Generelle ting at overveje er funktionerne, der tilbydes, prisen og hvor god hjælp og support er. For at sammenligne alt dette med mere skal du gå til vores sammenligningskort til webstedsbygger.

Hvilke webstedsbyggere er bedst?

Vi’Vi har lagt timer på timer med forskning i netop dette spørgsmål. Fra vores fund er Wix den bedste allround website builder, men andre topplatforme tjener specifikke behov. Squarespace er for eksempel fremragende til design, mens Shopify er perfekt, hvis du har brug for en online butik.

Fandt vores anmeldelse hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me