IM Creator Review: Skal du oprette andre steder?

Denne artikel vil male et klart billede af IM Creator’s styrker, svagheder og alt derimellem.


Grundlagt af en tidligere Wix-medarbejder, IM Creator har kæmpet for at nå de svimlende højder på den populære træk-og-slip-platform. I stedet befinder IM Creator sig ved foden af ​​webstedsbyggerstigen, og af ganske mange grunde.

Fra vores forskning fandt vi, at IM Creator giver en mere kompliceret designoplevelse, end den har brug for – kort fortalt’er ikke for begyndere. For en mere brugervenlig rejse vil vi anbefale Wix, Weebly eller Squarespace. hvis du’er på udkig efter at bygge en online butik, vi’d anbefaler Shopify.

IM Creator er mere velegnet til brugere med masser af webdesignoplevelser. Det tilbyder endda en whitelabel-plan kendt som IM XPRS, hvilket giver professionelle webdesignere mulighed for at opbygge klientwebsteder via platformen.

Vi’Jeg går nærmere ind på linjen, hvor vi’Jeg dækker flere områder som IM Creator’s skabelon design, værktøjer og funktioner, kundesupport og priser. Efter at have læst denne artikel, du’Jeg ved alt om de vigtigste aspekter ved opbygning af et websted med IM Creator, og om det’er den rigtige platform for dig.

Klar til at gå? Så lad’s komme i gang…

IM Creator fordele og ulemper

For og imodÆstetisk tiltalende skabeloner og designelementer – hvert element kan tilpasses til din valgte skabelon med et hurtigt klik, hvilket er noget, som ingen anden bygherrer i øjeblikket tilbyder.Holder din branding konsistent, med alle designelementer, der er tilpasset et bestemt tema – ideel til dem, der ikke er så kreative.Mulighed for at ændre, hvordan dit websted ser ud på mobil inden for skrivebordseditoren.
Gratis konto kun tilgængelig for studerende, kunstnere og almennyttige organisationer, med formelt bevis kræves.
Restriktiv interface gør det vanskeligt at oprette et websted, især sammenlignet med den frihed, der findes på GoDaddy og Wix. Der er heller ikke nogen drag-and-drop-editor, og der tilbydes kun lidt hjælp.
Ikke for nogen, der lige er begyndt på deres websted bygning rejse – bedre egnet til ikke-skræddersyet webdesign.

Hvor nemt er det at bruge?

Tro det eller ej, IM Creator gør det svært at faktisk skab et websted. Denne ironi stammer fra et par store problemer.

For det første er der i modsætning til de fleste webstedsbyggere ikke noget widget-instrumentbord, der hjælper dig med at tilføje elementer. Med IM Creator skal du klikke et sted og vælge det eksisterende element for at ændre det.

im creator editor sideNår du designer et websted på IM Creator, tager det et stykke tid at finde de rigtige knapper til at klikke på

For det andet er der ingen intuitiv træk-og-slip-funktion som til Wix. Dette er virkelig restriktivt, for der bortset fra et par redigeringsklik’det er ikke meget, du kan gøre med det forkonfigurerede layout. Og selvom det giver mere kreativ frihed end WordPress, falder IM Creator stadig langt bag Squarespace eller Weebly i denne afdeling.

Endelig gør IM Creator det ikke’t giver eventuelle anvisninger eller guider. Du’er noget tilbage i mørket – du skal klikke på det område, du har’d gerne tilpasse, derefter på tre prikker, derefter et ikon. Hele tilpasningsprocessen er langvikling snarere end en brise.

Hvor gode er IM Creator’s skabeloner?

Som vi’Vi sagde, IM Creator tilbyder nogle glatte skabeloner. Det har over 30 designs at vælge imellem, som alle er mobile responsive, så de ser godt ud på alle skærme. Disse temaer er også opdelt i en lang række industrier, herunder fotografering, arkitektur, bryllupper, genoptagelser, fast ejendom og mange flere.

im skaberen skabelonerIM Creator har nogle vidunderlige skabeloner, med masser af valg at komme i gang

Som alle webstedsbyggere er hver skabelon det forudfyldt med prøveindhold, som du derefter selv kan tilpasse. Med IM Creator kan du ændre teksten, billedet og det samlede layout med et par klik, men dette isn’t næsten så simpelt som det er på Wix eller Weebly. Der er ingen træk-og-slip-funktion, som får redigering af dit websted til at føles meget længere, end det skal være.

Føler du dig eventyrlysten? Du har også muligheden for at oprette et design fra bunden. Men hvis du ikke gør det’t har meget webdesign erfaring, Vi anbefaler, at du holder dig til skabelonerne.

En af ulemperne med IM Creator’s designfleksibilitet er det Du kan ikke ændre din skabelon efter publicering. Så vælg omhyggeligt – hvis du vil ændre skabeloner ned ad vejen, bliver du nødt til at indsætte alt dit indhold igen.

En anden begrænsning er det du har ikke adgang til HTML- eller CSS-koder. Dette kan være frustrerende, hvis du’er en ivrig koder og vil foretage tilpassede redigeringer af skabeloner. Selvfølgelig, hvis du er’t behageligt med koder, så don’t bekymre dig om dette.

Hvilke værktøjer og funktioner tilbyder det?

Som du ved gør IM Creator det svært at oprette et websted. Dette skyldes delvis funktionerne og deres mangel på kvalitet og tilpassbarhed – de’er ret frustrerende at bruge til tider, og hvis du ikke gør det’t har nogen webdesignoplevelse, dig’Jeg kæmper med de tilbudte værktøjer.

Hvad vi dog kan lide ved IM Creator’s funktioner er, at du kan forbinde dit eget domæne på alle prisplaner. Du kan også implementere en donationsknap til velgørenhedswebsteder, og du har adgang til lagerbilleder, som kan hjælpe med at fremskynde tingene, når du designer dit websted.

IM Creator mister nogle alvorlige point ved tilbyder ikke en app-butik, billedredigeringsværktøjer eller e-mail-marketing. Dette er nogle vigtige funktioner til opbygning af et vellykket websted og kan findes på næsten enhver anden webstedsbygger på markedet.

Men hvad med funktioner på andre områder?

E-handel

På trods af sine mangler er IM Creator en af ​​de få webstedsbyggere, der tilbyder e-handelsfunktionalitet uden at kræve, at du opgraderer dit abonnement. Imidlertid er dens tilbud på e-handel svage.

De tilgængelige e-handelsfunktioner inkluderer butikanalyse, checkout-tjenester og ubegrænset lagerplads og båndbredde på alle planer, men det’s om det. hvis du’er alvorlig med at oprette en online butik, dig’er meget bedre til at bruge en mere etableret platform som Shopify eller BigCommerce.

Blogging

Tilføjelse af en blog er fantastisk til SEO (søgemaskineoptimering), fordi det’er nyttigt til at tilføje nøgleord til dit websted. Blogs er også gode til at holde dine besøgende ajour med dine seneste nyheder eller tilbud. Med IM Creator kan du tilføje en blog ved hjælp af det blå ‘+’ -knappen øverst på siden.

Hos IM Creator er det grundlæggende der, men værktøjskassen kan være meget mere omfattende. Og når du overvejer det faktum der’s ingen adgang til apps, som kan hjælpe med at øge dit websted’s ydeevne, kan du se, hvorfor denne platform ikke’t er højt på vores liste over favoritter.

im creator tilføj en blogTilføjelse af en blog er ganske enkel og gør det nemt at oprette forbindelse til dine besøgende

Hvilken hjælp og support er tilgængelig?

Websteds nedetid er en højre downer. Det’s dårlig oplevelse for dine besøgende, og det kan skade dit brand-omdømme. Det er det, der gør god kundesupport så vigtig – det kan hjælpe med at holde dit websted hos mennesker’s gode bøger, og hvis du’Når du driver en online butik, kan det holde kontantstrømmen ind.

IM Creator-understøttelsen er ganske grundlæggende. For at drage fordel af 24/7 kundesupport, du’Jeg bliver nødt til at opgradere til præmieplanen og koster $ 8 pr. måned – men hvad får du af den gratis plan?

IM Creator bruger et billetsystem, der giver kunderne mulighed for at indsende supportbilletter med en forespørgsel eller et problem, før en supportagent kommer tilbage med et svar. Den gennemsnitlige responstid er under 12 timer, hvilket er ret imponerende i betragtning af at IM Creator i øjeblikket driver omkring 11 millioner websteder.

Du kan også downloade en nyttig brugervejledning, som er noget de fleste webstedsbyggerne ikke har’t give. Dette får et stort kryds fra os. Desuden er der et stort videnscenter fyldt med spørgsmål, forespørgsler og kvalifikationer, som kan hjælpe dig med at finde det svar, du har brug for.

Generelt set kan IM Creators supportmuligheder være langt mere omfattende. For eksempel er der ingen live chat support, og du kan’t nå ud til IM Creator-kundeagenter via telefonen.

Hvor meget koster IM Creator?

Du ved nu, hvad IM Creator kan (og kan’t) give, men hvor meget vil det sætte dig tilbage? Penge er trods alt en stor aftale.

Med hensyn til abonnementer tilbyder IM Creator tre planer, som vi vil dissekere nedenfor…

Gratis plan

Don’t blive for ophidset – den gratis plan er kun til studerende, kunstnere, og almennyttige organisationer. For at drage fordel af dette abonnement, du’Jeg bliver nødt til at fremlægge et skriftligt bevis og en beskrivelse af, hvorfor du har brug for et websted. Og som vi’Når vi har dækket, er kundesupporten ekstremt grundlæggende i denne plan.

Præmie – $ 8 / måned

Dette er til virksomheder. Du kan tilslutte dit eget domæne, som hjælper med at opbygge din brandidentitet og nyde adgang til ubegrænset båndbredde, så du kan oprette et stort websted uden at bekymre dig om langsomme indlæsningshastigheder. Samlet set det’s en overkommelig mulighed sammenlignet med resten af ​​markedet.

Pro og whitelabel – $ 350 / år

Som navnet antyder, er dette en plan for whitelabel-virksomheder. For eksempel’s for webdesignbureauer, der ønsker at oprette websteder til klienter, der bruger en webstedsbygger. Som en del af denne plan får du ubegrænsede licenser, hvilket betyder, at du kan oprette så mange klientwebsteder, som du vil bruge IM Creator.

IM Creator review: Resume

Vi’har nu gennemgået alle de vigtigste områder til opbygning af et websted med IM Creator. Dækker alt fra brugervenlighed til kundesupport, skal du nu have en klar idé om, hvorvidt IM Creator er noget for dig.

Stadig ubestemt? Don’t bekymre dig – det’hvorfor vi’re her! Kort sagt, IM Creator er ikke for begyndere. hvis du’genopbygning af dit første websted, så skal du se på Wix eller Weebly.

IM Creator giver næsten ingen spørgsmål eller visuelle signaler, når du’genopbygning af dit websted, og det mangler de intuitive træk-og-slip-funktioner, der findes på andre førende platforme.

Du kunne tilgive en platform der’s frustrerende at bruge, hvis det havde en gratis plan. Og IM Creator gør det – til en vis grad. Mens der er en gratis mulighed, er det’s kun til studerende, kunstnere og nonprofitorganisationer. Og dig’kræves at have skriftligt bevis.

Imidlertid giver IM Creator nogle smukke skabeloner, og du kan integrere din blog ganske let. Men for alt andet, inklusive kundesupport, brugervenlighed og e-handelsfunktionalitet, kunne IM Creator gøre det meget bedre – til det punkt, hvor brug af denne platform faktisk kan skabe problemer til dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map