SmugMug-anmeldelse 2020 – 10 spørgsmål, du skal stille


Bedst til

Portfolio-websteder


Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Hvad er fordele og ulemper ved SmugMug?

Fordele

 • Smukt designede, mobile responsive portfolio-skabeloner
 • Hurtigt og nemt at komme i gang – få dit websted live på under en time
 • Bred vifte af muligheder for e-handel til salg af dine fotos

Ulemper

 • Færre skabeloner end rivaliserende webstedsbyggere
 • Tilpasningsværktøjer er’t intuitivt
 • Ingen gratis SmugMug-plan

Oversigt over SmugMug

“Spørg enhver fotograf hemmeligheden bag deres succes og de’Jeg siger det ‘et godt øje’. Selvfølgelig, fotografering er en kunst. Men du vandt’t kommer meget langt i dette spil uden det rigtige kit – og det inkluderer en online portefølje.”

Webdesignere don’Men det kommer dog billigt. At’s en af ​​grundene til, at så mange snapper (formodentlig brækkede efter at have brugt alle deres penge på kameragear) stoler på sociale websteder som Flickr, Tumblr og endda Instagram for at vise deres varer. Det’er en nem løsning, men det’er ikke nøjagtigt pro.

At’s hvor SmugMug kommer ind. Denne kodefrie webstedsbygger giver dig mulighed for at oprette en webportefølje lige så professionel som et skræddersyet websted til en brøkdel af prisen. Og med SmugMug, du’igen i kontrol.

Men er SmugMug det rigtige værktøj til dig og til din fotografering – hvad enten dine billeder er for sjov eller profit eller lidt af begge dele?

Hvem er SmugMug bedst til?

“SmugMug kan have et fjollet navn, men det’Det er alvorligt med, at dine fotos ser fantastiske ud.”

I modsætning til markedsledende webstedsbyggere Wix og Weebly, tilbyder SmugMug kun portfolio-skabeloner. Deres layout varierer, men de bruger alle optimale indstillinger for at sikre, at dine billeder indlæses hurtigt og vises smukt.

Det gør SmugMug til et godt valg af webstedsbygger for enhver, der vil vise og endda sælge deres visuelle arbejde online – inklusive kunstnere og designere såvel som fotografer.

Du don’Jeg skal dog være sælger for at bruge SmugMug. Mange af mine professionelle fotografvenner bruger online-porteføljer som butiksvinduer i stedet for butikker, hvor de bruger deres websteder til at skabe forretning og dele klientgallerier. SmugMug ville passe dem meget godt.

Faktisk gør du ikke’t er endda nødt til at tænke på dig selv som en fotograf. Det’s så hurtig og nem at komme i gang, kan du udgive et SmugMug-galleri med smartphone-fotos på få minutter, hvis du vil.

Men der’er ingen gratis SmugMug-plan efter den gratis to-ugers prøveperiode, så der’er ikke meget point i at bruge denne webstedsbygger, medmindre du’er i det mindste temmelig alvorlig med dit fotografering.

Klik her for at se den komplette liste over SmugMug-planer og priser, og her for at springe til vores diskussion om dem.

Hvor populær er SmugMug?

SmugMug er en privat virksomhed (i modsætning til dens rivaliserende webstedsbygger, Wix), så det gør det ikke’t offentliggør sine brugernumre. “Vi don’t bliver meget eksplicit med dette,” Sagde SmugMug CEO Don MacAskill. “Men vi’re temmelig forhånd, som vi har ‘Millioner af lidenskabelige kunder, milliarder af glade fotos’.”

Vi’d vædder på vores hele fotosamling, som SmugMug kan’t berør Wix’s brugernumre, men det’s fordi det’s en specialist service. Sammenlignet med andre porteføljeopbyggere klarer det sig fint med SmugMug.

Her’s hvordan SmugMug’s daglige statistik sammenlignes med andre fotohostingsider ifølge dataindsamlingswebstedet HypeStat:

 1. Flickr: 997.500 daglige unikke besøgende, 4 millioner daglige sidevisninger
 2. 500px: 183k besøgende, 896,7k visninger
 3. SmugMug: 99,5k besøgende, 591k visninger
 4. Zenfolio: 55,5k besøgende, 275,5k visninger
 5. IM Creator: 30,1 k besøgende, 88,1 k visninger

Vi’Vi har inkluderet Flickr som reference, men SmugMug vs Flickr er ikke’t virkelig en retfærdig sammenligning. SmugMug er en porteføljebygger, mens Flickr er et fotofotosfeed til samfundet. Don’t vælge mellem dem – brug begge dele. Vi’Jeg vil vise dig, hvordan i et øjeblik.

smugmug review hypestatSmugMug har eksisteret i årevis, men dens popularitet er stadig på vej op

Hvor nemt er SmugMug at bruge?

“Oprettelse af en SmugMug-konto er en leg, og det er næsten lige så hurtigt og nemt at opbygge dit første galleri – men ‘indholdsblokke’ kan snart blive til vejspærringer.”

SmugMugs hastighed og lethed’s installationsproces fyldte mig med selvtillid lige fra flagermus.

Du don’t er nødt til at vælge en skabelon, uploade fotos eller udlevere betalingsoplysninger, når du opretter din SmugMug-konto. Det’er hurtigere end at vente på en high street-kaffe.

Det’er også hurtigere end at komme i gang med Wix eller Squarespace. Forskellen er marginal, men jeg fandt, at SmugMug stillede færre spørgsmål under opsætningen.

Du’blev opfordret til at vælge en SmugMug URL (teksten, der går før ‘.smugmug.com’ på din webadresse) og siger, om du planlægger at sælge fotos, men du kan springe over begge beslutninger i øjeblikket, hvis du vil.

smugmug review-kontoDet’er hurtigere at oprette en SmugMug-konto end få en kop kaffe

Når først du’har oprettet din konto, den’er så næsten lige så hurtig til at oprette dit første galleri. hvis du’Vi har fået et parti af fotos, du har brug for for at komme online lige nu – uanset om det er’er en pro bryllups shoot eller telefon snaps fra i går aftes’s party – så lader SmugMug dig gøre det i en… snap.

Først skal du hente disse fotos til din nye SmugMug-konto. Vi’er så imponeret over rækkevidden og effektiviteten af ​​SmugMug’s importindstillinger, som vi’Vi har viet et helt afsnit til dem (følg med, det’kommer næste).

Når dine fotos er uploadet, er alt hvad du skal gøre, at offentliggøre. Du don’t er nødt til at hænge rundt med at vælge en skabelon, hvis du’er i en fart.

I modsætning til den markedsledende webstedsbygger Wix har SmugMug en standardskabelon, som du kan bruge til at oprette et galleri næsten øjeblikkeligt.

Nu er standardskabelonen ikke’t perfekt. Dens profil / coverfoto combo ligner Facebook, og du kan ikke værdsætte det, hvis du ønsker at oprette et professionelt galleri. Men nogle af dine besøgende kan godt lide dets fortrolighed.

smugmug skabelon galleriPublicer et galleri på få minutter ved hjælp af standard-smugMug-skabelonen

Mit hovedproblem med standardskabelonen er, at du skal udfylde profilen og dække fotobokse med fotos, der er den rigtige form, og det kan tage en vis prøve og fejl.

SmugMug, ser du, bruger et system af ‘indholdsblokke’ at du kan’t ændre størrelsen ved at trække deres kanter. Du kan’heller ikke flytning af fotos inde i blokke – det er derfor, jeg ikke kunne’t flytte min kat’s næse væk fra mit navn i skærmbilledet ovenfor.

hvis du’genvundet til træk-og-zoom-friheden til fotoredigeringssoftware, finder du muligvis SmugMug’s faste blokke irriterende.

jeg’Jeg har mere om blokke i afsnittet om tilpasning, hvor jeg’Jeg afslører, hvordan du bøjer dem til din vilje (slags). De’er ikke helt ufleksibel, men de’er heller ikke intuitiv.

Hvis du slår heldig, når du vælger fotos, der passer til standardskabelonen, og det hele ser godt ud første gang, kan du få dit første galleri offentliggjort på få minutter.

Kan du importere fra Flickr og Dropbox til dine SmugMug-fotos?

“Du’Vi har sandsynligvis allerede fået billeder online. Du har måske brugt år på at placere dine bedste fotos på Flickr og dele dem i Dropbox – så det’Det er fantastisk, at SmugMug giver dig mulighed for at kopiere dine billeder direkte fra disse konti.”

Hvis du allerede gemmer og viser dine fotos på nettet (og vi’er glad for at satse du gør), så SmugMug’s online importindstilling kan spare dig for meget tid og besvær.

Dette er den første af flere måder, du kan tilføje fotos til din SmugMug-konto. Ved at lade dig importere direkte fra online foto-hosting-tjenester, omgår det behovet for at sortere gennem fotos på din computer først – eller endda gemme fotos på din computer overhovedet.

Understøttede fotohostingstjenester inkluderer i øjeblikket Flickr, Dropbox og Amazon Drive.

Værktøjet fungerer smukt. Med et enkelt klik forbinder du din SmugMug-konto med din eksisterende foto-hosting-konto. Klik derefter for at vælge de fotos, du vil importere, og vent et minut eller to, mens de’gen kopieres til SmugMug. Det’er sikker, effektiv og let.

smugmug flickr uploade fotosImporter fotos hurtigt og sikkert fra din Flickr-konto til SmugMug

Når dine fotos er føjet til din konto, kan du derefter bruge SmugMug’s indbygget filhåndtering til at organisere dem i gallerier og mapper og endda anvende basale afgrøder og redigeringer.

Flickr-import er min foretrukne måde at tilføje fotos til SmugMug, sandsynligvis fordi jeg’Vi har allerede fået så mange fotoalbum på nettet. Hvis du har haven’t, foretrækker du måske en af ​​SmugMug’s andre metoder til at tilføje billeder.

For eksempel kan du importere fotos fra din telefon eller tablet ved hjælp af de officielle SmugMug-apps til Android og iPhone og iPad.

Samt lade dig uploade fotos, mens du’igen og igen, SmugMug’s mobile apps giver dig mulighed for at oprette og dele gallerier mens du er på farten – og de’er helt gratis.

Alternativt kan du bare uploade dine fotos til SmugMug fra din computer. jeg siger “lige” som om det’er en eftersyn, men denne metode er let og hurtig. Et foto uploadet ca. 1MB / sekund på min middelmådige Wi-Fi-forbindelse.

importere smugmug fotosTræk en batch med billedfiler fra din computer for at oprette dit første SmugMug-galleri

For at uploade fotos fra din computer skal dine fotos dog være på din computer til at begynde med.

Disse dage, du’du er sandsynligvis mere tilbøjelig til at have billeder på din telefon eller online end på dit skrivebord. Ved at tilbyde så mange innovative importmuligheder viser SmugMug det’s følge med den måde, du gemmer dine snaps på.

Tilføj fotos som en pro med SmugMug Lightroom Plug-in

Elsker du fotografering nok til at bruge Adobe’s premium software, Lightroom? Tjek derefter SmugMug Lightroom-plug-in.

Den gratis plug-in er et lille stykke software, som du “tilsluttes” din installerede software for at tilføje funktioner – meget som en browserudvidelse. Når den er tilføjet til Lightroom, giver det dig mulighed for at oprette og administrere dine SmugMug-gallerier i Lightroom selv, selv mens du’igen offline.

Lille det kan være, men plug-in-en er kraftig nok til at lade dig opbygge og udgive et bryllupswebsted, før dine klienter endda har forladt spillestedet. For proffer, det’er et must-have – og det gør SmugMug også til et must-have.

smugmug gennemgang lightroom pluginPerfekt dine gallerier offline ved hjælp af SmugMug Lightroom-plug-in

Hvor gode er SmugMugs skabeloner?

“SmugMug’s skabelon galleri er lille, men perfekt dannet. Det har simpelthen ikke behov for at dække et væld af skabelonkategorier og industrityper.”

SmugMug tilbyder i øjeblikket 26 portfolio-skabeloner (‘designs’) – et elendigt antal sammenlignet med de 510-plus skabeloner, der tilbydes af markedsledende webstedsbygger Wix. (Her’s vores Wix skabelon gennemgang.)

Og hvis du opgraderer til SmugMug’Det billigste $ 5,99 / måned efter den gratis to-ugers prøveperiode falder dit valg af layout til seks. For de fulde 26 skal du betale $ 8,99 om måneden eller mere.

Forfærdelig, ikke? Faktisk synes vi, at SmugMug er klogt at begrænse sit skabelonantal.

I stedet for at afskære skabelon efter skabelon, fokuserer den på at vælge skabeloner, der er gode til deres job – hvilket er at få dine fotos til at se så gode ud som muligt.

Hvad’s flere, færre skabeloner er lettere at gennemse end et stort bibliotek. Ingen grund til at gå gennem side efter side med forhåndsvisninger for at finde din favorit.

smugmug gennemgangsskabelonerHver SmugMug-skabelon er designet til at få dine fotos til at se fantastiske ud

Som dig’håber, hver SmugMug-skabelon er designet til at vise dine fotos bedst. De føler sig alle moderne, smarte og minimalistiske.

Men forskellige skabeloner passer til forskellige typer fotograf.

Nogle skabeloner, såsom Sierra, viser hvert foto på fuld skærm. At’er ideelt, hvis du har en lille portefølje af fantastiske fotos med høj opløsning, som du vil sælge som tryk. Andre skabeloner, såsom Vida, tilbyder en mere uformel, foto-blog-måde at vise dit arbejde på.

De fleste SmugMug-skabeloner slår imidlertid et lykkeligt medium mellem disse to ekstremer.

Octavia (nedenfor) er et særlig effektivt galleri-design. Det viser flere af dine fotos på én gang og lader dine besøgende hurtigt rulle gennem mange flere. Det’er ideel til bryllup og begivenhedsklienter.

smugmug review skabeloner octaviaVis dine bedste fotos med den smukke, brugervenlige Octavia-skabelon

Hvor tilpasselig er SmugMug’s skabeloner?

“Forestil dig dig’re bygger et hus. Din hjemmeside er huset og SmugMug’s indholdsblokke er mursten. Du kan sætte murstenene, hvor du vil, inden for grund – men du kan’t omforme dem.”

Som vi’Jeg har allerede set, SmugMug’s skabeloner ser godt ud, men de’re temmelig ufleksibel. Du kan flytte blokke rundt, men du kan’t træk deres kanter eller flyt dine fotos inde i dem.

Du’d tilgives for at antage den eneste måde at finjustere dit websted’s layout er at vælge en anden skabelon. Det’det er den hurtigste måde, helt sikkert. Men hvis du virkelig ønsker at lave dit eget unikke SmugMug-sted, kan du gøre det.

For at gøre dette skal du blot slette blokke, du ikke har’t vil, erstatt dem derefter med blokke, der viser dine fotos til deres fulde potentiale.

Når du er klar over, at du kan gøre det, føles skabelonen pludselig meget mindre stiv.

der’er endda en HTML- og CSS-editor, hvis du vil bruge kode, men du’Jeg skal være på $ 8,99 planen eller højere for at bruge den. Vi’Jeg har mere om SmugMug’s prisplaner her.

Hvordan måler SmugMug sig i kampen om fotoskabeloner? Se vores helt nye anmeldelse af The Best Portfolio Website Template.

Ser dit SmugMug-sted godt ud på mobilskærme?

“SmugMug optimerer automatisk dit websted til hvilken skærm det er’er set på, så du don’t er nødt til at oprette en speciel mobilvenlig version.”

SmugMug sikrer automatisk, at dit websted ser godt ud og fungerer godt på telefon- og tabletskærme samt computerskærme. Denne mobilvenlighed lægger den på linje med andre webstedsbyggere såsom designfokuseret Squarespace, super-let Weebly og allrounder Wix.

Imidlertid har alle disse webstedsbyggere en mobil preview-tilstand, og SmugMug gør det ikke’t. Med Wix kan du endda redigere en separat mobilversion.

Alt SmugMug vil sige er “Vi gør vores allerbedste” (lige nederst på siden) for at sikre, at dit websted ser godt ud, uanset størrelse og type skærmbillede’er set på.

Er det et problem? Efter min mening slet ikke.

For at finde ud af, hvordan dit websted ser ud og opfører sig på mobilen, skal du blot række ud til din telefon og derefter trykke på den unikke URL, SmugMug gav dig under opsætningen.

smugmug anmeldelse fotografering mobilSmugMug sikrer, at dit websted ser godt ud på din mobil – uanset hvilken måde du holder din telefon på

Som standard vandt du’t være logget ind, så du’Jeg kan se nøjagtigt, hvad dine besøgende vil se.

Du kan derefter interagere med det ved hjælp af din berøringsskærm, udforske ved at rulle og skubbe og se, hvordan det ser ud i landskabs- og portrættilstand. Det regner jeg med’er meget mere pålidelige end en ‘mobil preview’ på din computerskærm.

Jeg var meget glad for mit SmugMug-sted’s mobilvenlige version – og det gjorde jeg ikke’t er nødt til at gøre noget ekstra arbejde for at oprette det.

Hvilken SmugMug-prisplan skal du vælge?

“SmugMug leverer enorm værdi for pengene med sin $ 8,99 strømplan, som giver dig mulighed for at tilpasse din portefølje så meget du vil – og sælge udskrifter af dine fotos.”

Vores største greb om SmugMug’s priser er der’er ingen gratis plan. Wix og Weebly giver dig begge mulighed for at oprette og udgive så mange porteføljesteder, som du vil gratis, så længe du vil – men med SmugMug,’Vi har kun fået en prøve på to uger, før du skal opgradere.

Men når du opgraderer, får du en masse smell for din sorteper.

prisfastsættelse af selvmugKlik på billedet for at besøge SmugMugs side med prisplaner

Her’hvad du får med hver SmugMug-plan, $ 5,99 / måned og op:

 • Upload ubegrænset antal fotos og videoer – og få dem alle sikkerhedskopieret med Amazon Web Services
 • Sælg fotoprints, fotobøger og fotogaver, opfyldt af SmugMug’s udskrivningspartnere
 • Spor dine besøgende og salg ved hjælp af indbyggede analyseværktøjer
 • Få ubegrænset båndbredde – så du kan tiltrække så mange besøgende, som du vil
 • SEO (søgemaskineoptimering) værktøjer, der hjælper med at skubbe dit websted op til Google’s placeringer
 • 24/7 e-mail support

Så $ 5,99 Basisplanen er en temmelig sød aftale – men kun hvis du ikke gør det’husk at have en SmugMug-mærket URL. I modsætning til Wix gør SmugMug ikke’t lader dig endda linke dit eget domænenavn til den billigste plan.

Hvis du vil give dit porteføljewebsted et rigtig professionelt look med din egen URL, ignorer den billigste plan og gå til den næste.

SmugMug Power-planen på $ 8,99 giver dig mulighed for at sælge prints og fotogaver, oprette private klientgallerier, få det fulde valg af skabeloner, tilpasse dem ved hjælp af HTML og CSS – og bruge dit eget domænenavn. Alt sammen til prisen for en burger om måneden.

For de fleste af os tilbyder strømplanen den bedste værdi for pengene. Men hvis du’Vi har en stor portefølje og kommercielle ambitioner, kan det være en god ide at flytte op ad opgraderingsstigen.

For at sælge digitale downloads og indrammede udskrifter, du’Jeg har brug for SmugMug-porteføljeplanen ($ 23.99). Den dyreste plan, SmugMug Pro ($ 41,99 månedligt), giver dig også mulighed for at tilbyde gaveindpakning.

Priserne vi’De citerede er månedlige gebyrer – du kan spare nogle penge ved at tilmelde dig en længere kontrakt. For eksempel koster basisplanen $ 5,99 månedligt, men koster $ 48 pr. År, hvilket betyder, at du sparer 33%, når du vælger den årlige plan.

plan for prisfastsættelse af selvmugStor stor værdi for pengene fra SmugMug Power plam

Hvor god er SmugMugs hjælp og support?

“SmugMug’s supportteam vil svare på dine e-mails 24/7, og artiklene er gode. Men for at være verdensklasse, skal SmugMug-support være mere interaktiv – et live chat-værktøj ville være en velkommen tilføjelse.”

Mine første indtryk af SmugMug’s Support Center var fremragende.

der’s søgbar database med artikler i kategorier som Content Management, Selling Prints og ‘Privatliv og sikkerhed’. Artiklerne er klare, venlige og informative.

der’er også en strålende samling af video-tutorials (den bedste du har’Jeg finder også på SmugMug’s YouTube-kanal) og en SmugMug Business School fyldt med e-handels-tip og pro-inspiration.

smugmug anmeldelse youtubeSe og lær: Tilpas din skabelon ved hjælp af SmugMug’s YouTube-kanal

SmugMug kan endda hjælpe dig med at forbedre din fotografering. Se SmugMug for at få råd om snapping’s Digital Grin forum og partnerwebsted, The Photographer Academy.

Og hvis du har brug for en-til-en-hjælp, kan du e-maile til “rigtig menneske” 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 364 dage om året. (Selv SmugMug-alver har jul til jul.)

Men jeg ramte et par blokke.

Først ønskede jeg at finde en enkel, let at forstå guide til e-handelsindstillinger på hvert abonnementsniveau. Jeg ville vide, hvem der håndterer din udskrivning, og nøjagtigt hvor meget provision du betaler. Oplysningerne er der, men det’s forvirrende og til tider inkonsekvent.

Derefter huskede jeg, da jeg plejede at bygge klientgallerier. “Hvornår”, som i: hvad tid. Det’d altid være midt på natten efter en hård dag med optagelse og fotoredigering. Jeg vidste, at mine klienter ville generere mig efter URL’en ved morgenmaden.

Hvad hvis jeg havde tekniske problemer kl. 5? Hvad hvis mine fotos nægtede at blive vist korrekt? jeg’d ønsker at hente telefonen til SmugMug supportteamet, eller skyde et instant messaging-værktøj som Squarespace live chat op.

Jeg ville ikke’t vil skrive en e-mail, så vente på et svar på den, så skriv en anden e-mail, der klarlægger, hvad jeg mente, og vent derefter på et svar på det.

Måske det’Det er urimeligt af mig at stille spørgsmålstegn ved effektiviteten af ​​SmugMug’s e-mail support. jeg’Vi har hørt gode ting om det fra andre brugere, og jeg har tilflugtssted’t har endnu testet det selv (jeg vil – se dette rum). Men i denne dag og alder er e-mail for klodset til at føle sig som en hjælpsom samtale.

SmugMug’s vidensbase er smukt præsenteret og generelt meget hjælpsom. Men jeg’d elsker at se et mere interaktivt one-to-one supportværktøj, i tråd med Squarespace live chat. Nogle gange kan du’t vent på et e-mail-svar – du vil tale med en SmugMug-ekspert lige nu.

Sammendrag af SmugMug-anmeldelse: Skal du bruge den til at opbygge din online butik?

“SmugMug er et fremragende valg af portefølje-webstedsbygger, uanset om du’genstart i digital fotografering eller klar til at starte en skalerbar online-forretning.”

SmugMug kan’t matcher Wix for alsidighed eller bred appel, men det gør det ikke’t prøve at. Det’er kun interesseret i en ting (ja, to ting): At få dine fotos til at se utrolige ud og hjælpe dig med at sælge dem.

Dets kuraterede udvalg af porteføljeskabeloner er lille, men perfekt dannet, og dens e-handelsmuligheder er fremragende. Du kan sælge dine fotos som tryk eller digitale downloads og endda få dem gaveindpakket – afhængigt af den prisplan du vælger.

Så er der smarte ideer som brugerdefinerede højreklikmeddelelser, digitale vandmærker og Adobe Lightroom plug-in. De synes alle at antyde, at SmugMug er en service oprettet af og for fotografer.

Men ikke alle dens funktioner er så snapper-venlige. Vi vurderer Wix som den bedste webstedsbygger til at oprette en fotografiportefølje, fordi dens skabelonditor er meget mere alsidig og intuitiv end SmugMug’s.

Hvad’Desuden giver Wix dig mulighed for at oprette og udgive så mange porteføljer, som du vil gratis, mens SmugMug ikke gør det’t har en gratis plan overhovedet.

Vi’d elsker også at se live chat eller telefon support. SmugMug’s e-mail support og vidensbase er stor, men nogle gange har du brug for øjeblikkelig hjælp til en – især hvis du’Vi har klienter venter på et galleri.

Når SmugMug er god, er det’er meget meget god. Du’Jeg har brug for tålmodighed og (lidt) kontanter for at få det bedste ud af det, men du’Jeg vil blive belønnet med et websted, der får dine fotos til at skinne. Dette er en af ​​internettet’er de bedste værktøjer til at omdanne din hobby til dit levebrød.

Gå over til SmugMug’s hjemmeside og rulle ned til afsnittet Historier for det seneste udvalg af virkelige websteder, der er foretaget af tilfredse SmugMug-kunder.

Vi’Jeg overlader dig med vores favoritter, alle oprettet ved hjælp af SmugMug-skabeloner…

 • Gilmore Gang – Seje, moderne familieportrætter af Austin, TX-fotograf Brent Gilmore (nedenfor)
 • ShooTokyo – Japanske bygader, set gennem fotografen Dave Powells linse
 • VonWong – Fotografering med specialeffekter fra Toronto-baserede Benjamin Von Wong, der siger: “SmugMug er blevet et vigtigt værktøj, som Lightroom eller Photoshop, i min arbejdsgang”

smugmug gennemgang websider fotograferingBliv inspireret af SmugMug-websteder såsom Gilmore Gang

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map