Web.com Builder Review 2020 – 7 ting, du skal vide


Bedst til

Meget grundlæggende bygning og ikke meget andet


Samlet bedømmelse

2 ud af 5 stjerner

Selvom Web.coms enkelhed og grundlæggende editor skulle gøre dette til en nybegyndervenlig og let at bruge builder, er sandheden det modsatte. Begrænsende, frustrerende og forældet, uden gratis plan eller prøve, har Web.com ikke værktøjerne til at hjælpe dig med at oprette et professionelt eller stilfuldt websted.

Ansvarsfraskrivelse

Web.com er ikke længere en webstedsbygger – det er nu et webdesign bureau. Virksomheden har ommarkeret under navnet WDC, hvis hovedfokus er at skabe en online brandidentitet for sine kunder. Du kan finde ud af mere om WDC’s webdesign service her.

Fordele og ulemper ved Web.com

Fordele

 • Billigt intro tilbud – Web.com’s $ 1,95 tilbud inkluderer et brugerdefineret domænenavn. Men tilbudet varer kun en måned og skifter til $ 22,95 / mo bagefter.
 • Publicer et websted næsten øjeblikkeligt – Web.com giver dig en branche-specifik skabelon med gratis fotos, overskrifter, menuer og andet indhold, der potentielt sparer en masse tid og besvær.
 • 24/7 telefonsupport – mens Web.com’s andre hjælpemuligheder arenaer’t altid for nyttigt, vi kunne godt lide Web.com’s 24/7 telefonsupport. Det’det er betryggende at vide, at nogen kan svare på dine spørgsmål, uanset hvilken tidszone du har’igen.

Ulemper

 • Overprispriser – Den fulde pris for den billigste Web.com-webstedsbygger er $ 22,95 pr. Måned, og der’s nr gratis plan eller gratis prøveperiode. Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men vi’har læst dystre rapporter fra brugere, der’har kæmpet for at nå refusionsholdet.
 • Beskidte tilpasningsværktøjer – Meget basale justeringer er lette på Web.com. Men du vil blive mere kreativ, ikke? Held og lykke med det!
 • Hvor er skabelonerne? – Du don’t komme til at gennemse skabeloner, før du bygger dit websted i Web.com. I stedet skal du sige, hvilken forretning du har’igen, vælg derefter tre matchende layout.

Oversigt over Web.com

“Ved første øjekast, Web.com’s webstedsbygger ser ud som et godt valg til opbygning af et enkelt websted uden at skulle skrive nogen kode. Men det’er det ikke. Her vi’Jeg forklarer hvorfor.”

Web.com’s drag-and-drop-skabelonditor har alt hvad du har brug for for en hurtig, nem webstedsopbygning – eller så du’tænk.

Du får branchespecifikke skabeloner, stockfotos og endda et brugerdefineret domænenavn. Alt til $ 1,95. Ikke engang den udestående Wix giver dig et brugerdefineret domæne for de små kontanter.

Så… hvad’s fangsten?

Hvor længe har du det?

Web.com’s webstedsbygger vil køre dig nødder. hvis du’håber på et fantastisk, interaktivt websted, dig’Jeg har svært ved at få det med dette værktøj.

Og i modsætning til de fleste webstedsbyggere, gør Web.com det ikke’t har en gratis plan eller prøve. Selv den billige aftale er et lusent trick. Efter en måned, du’igen skiftes til den fulde pris – hvilket er mere end 10 gange højere!

Så hvorfor gider vi endda at gennemgå Web.com?

Nå, vi’her er du for at hjælpe dig med at finde de bedste værktøjer til at komme online. Vi vil advare dig om webstedsbyggere, som du skal undgå, samt anbefale de gode fyre.

I vores Web.com-gennemgang, vi’Jeg afslører whvilke websitebygere du i stedet skal bruge – uanset hvilke funktioner der betyder mest for dig.

Læs videre for at finde ud af mere om Web.com’s skabeloner, tilpasningsværktøjer, brugervenlighed og værdi for pengene og for at finde de bedste alternativer til hver, kan du se vores snapshot-oversigt nedenfor:

Vil du se de bedste webstedsbyggere lige nu?

Tjek vores sammenligningstabel for webstedsbyggere – eller tag vores quiz at opdage det bedste webstedsopbygningsværktøj til dig.

Er Web.coms webstedsbygger rigtigt for dig?

“Web.com’s billige intro-tilbud kan være godt nok til at tiltrække travle iværksættere, men dets webstedsbygger er ikke’t godt nok til at holde dem.”

Web.com’s målbruger: lille virksomhed

Web.com ønsker at appellere til freelancere og små biz-brugere, der ønsker et hurtigt websted og arenaer’t fussed om ‘wow faktor’ design.

Hvis det lyder som dig, går alt ikke tabt. Tjek Web.com’s gratis forretningsartikler. De spænder over online markedsføringstips, forretningsopsætning og mere – og de’er ret god.

webcom webdotcom forretningsartiklerWeb.com’s online forretningsartikler er et besøg værd

Brugere’ feedback på Web.com anmeldelser siden isn’heller ikke dårligt.

Men de’vil ikke offentliggøre de dårlige anmeldelser, er de?

Vores Web.com anmeldelse gør det ikke’t er enig med brugeranmeldelser (undskyld). Fakta er, hvis du’du er en ambitiøs iværksætter, du vandt’t vil bygge din hjemmeside ved hjælp af denne platform.

Web.com’s webstedsbygger kan’t levere fantastiske sider, innovative værktøjer, et skalerbart sted eller endda et anstændigt udvalg af skabeloner.

Og de’re de ting, der betyder noget, når du vil bygge et websted til din virksomhed. Eller opbyg et websted af enhver grund overhovedet!

Hvorfor Web.com er ikke’t til forhandlerjægere

Kort fortalt troede vi, at Web.com kunne være godt for enhver, der elsker en lejlighedskøb, takket være det billige introduktionstilbud. Men don’t narre. Efter din første måned bliver din regning mere end 10 gange højere.

Betyder det Web.com er ikke’t værd nogen’tid eller penge? Ja, stort set.

Lade’s prøv at finde en positiv her. Tilbudet passer dig muligvis, hvis du kun har brug for en superenkelig webside og domæne i et par uger.

For eksempel vil du måske annoncere din kommende fest eller skrive en online appel for din mistede hund. I begge tilfælde kan et mindeværdigt domænenavn være meget nyttigt.

Men du skal huske at annullere inden måneden er slut.

For at finde ud af, hvor dyre Web.com’s tre websidebyggerplaner er, hold øje med vores prissnit. Du’Jeg spytter din kaffe ud.

Hvor nemt er Web.coms webstedsbygger at bruge?

“Web.com’s skabeloneditor bruger WYSIWYG (‘hvad du ser, er hvad du får’) og træk og slip for at hjælpe dig. Men kontrollerne er tilfældige – hvilket gør det svært at oprette det ønskede websted.”

Kom godt i gang: tager for lang tid

Web.com’s installationsproces har flere falske starter end en rusten lastbil i december.

Først skal du vælge et domænenavn. Så er du nødt til at håbe, at knappen Get My Free Domain fører et eller andet sted. (På vores første besøg blev det ved at genindlæse siden. Håber du får bedre held.)

Så skal du oprette en Web.com-konto, før du kan se priser. Så skal du vælge en plan (og betale for den!). Så skal du sige, hvilken forretning du har’igen inden du kan se nogen skabeloner.

Føler mig endnu træt?

webcom domæne url webValg af domænenavn er det første af mange trin i oprettelsen af ​​din Web.com-konto

Det’er så frustrerende, at Web.com får dig til at forpligte dig til en plan og en branche, før du viser dig design. Det begrænser din fleksibilitet alvorligt.

Lade’s sammenligne det med at købe en ny bil. Ja, du gør det ikke’Jeg vil have, at showroom-fyren skal forvirre dig med masser af detaljer om enhver motor’s motor – men du vil gerne have tilladelse til at gennemse og endda tage et par testkørsler.

Grundlæggende skabelonjusteringer: OK

Web.com’s skabeloneditor er klassisk WYSIWYG (‘hvad du ser, er hvad du får’). Hvad du ser i editoren, er, hvad dine besøgende ser på dit websted.

Det gør det nemt at visualisere dit websted, hvis du’har aldrig gjort dette før.

Grundlæggende tilpasninger er også temmelig enkle. Du kan ændre tekst med et hurtigt klik og skifte Web.com ud’s dummy-fotos til dine egne. der’er også et stort bibliotek med stockbilleder og videoer, alle gratis at bruge.

Men det’s hvor Web.com’s brugervenlighed slutter, desværre.

webcom letRedigering af Web.com’s dummy-tekst og udskiftning af fotos er den lette del

Træk-og-slip-tilpasning: rodet og forvirrende

Når du’genopbygning af et websted eller endda en simpel side, tekst er det mindste af hvad du’Jeg redigerer. Du’vil også gerne flytte tingene rundt på siden.

Og i Web.com, det’s når problemet begynder.

Webstedseditoren bruger træk og slip, men det gør det simpelthen ikke’t fungerer ordentligt.

Kasser, overskrifter, menuer og fotos don’gå hen, hvor du vil have dem til. Det ser ud til ‘snap’ til usynlige retningslinjer, og det begrænser alvorligt, hvad du kan gøre med dit design.

Web.com’s uforudsigelige træk og slip vil gøre det meget svært at oprette det ønskede websted, hvad enten det er’s en simpel side eller en pro web tilstedeværelse.

Det’det er bare ikke værd at bekymre sig. Så lad’s tilbyder alternativer.

Brug Wix til de bedste træk-og-slip-tilpasningsværktøjer. Brug Weebly til de nemmeste træk-og-slip-værktøjer. Brug Squarespace til det cooleste sted på blokken.

Vi afslutter vores anbefalinger her. Se også vores sammenligningstabel.

Din første oplevelse af Web.com’s redaktør er måske ikke så dårlig, men du’Jeg bliver snart frustreret – og derefter vred. Du’Jeg vil ende med at spilde din tid (og penge!) på en platform, der føles alvorligt amatør sammenlignet med andre webstedsbyggere.

Hvor gode er Web.coms skabeloner?

“Web.com tilbyder kun tre skabeloner, der matcher din branche. De’er meget ens og ser billig og gammeldags ud.”

Skabelonumre: “hundreder”, men hvor?

Web.com siger, at det tilbyder “hundreder” af webstedsskabeloner. Men dig’re tilbød kun en lille håndfuld, og der’s næppe nogen forskel mellem dem.

Hvad’s mere, de’er ikke rigtig branchespecifik. Her er de tre skabeloner, jeg blev tilbudt til en privat vejledningsvirksomhed. Find forskellen!

webcom skabeloner tema designWeb.com tilbyder dig et lille udvalg af skabeloner. Men det’er ikke rigtig en ‘valg’ overhovedet

Skabelonkvalitet: lav

Et par skabeloner er fint, hvis de’igen god. Men Web.com’s skabeloner er ikke gode.

Som du kan se fra skærmbillede ovenfor ser de billige og daterede ud. At’er ikke den slags billede, du vil projicere til verden.

Den eneste måde at se alternative designs er at gå tilbage og vælge en anden branche. der’Men det er ikke noget formål. Designerne er næsten identiske – og identisk kedelige.

Skabelonerne er alle mobile lydhør, men ikke på den intelligente måde, som Squarespace’s smukke skabeloner er. F.eks. Er din tekst ikke’t arrangeret for at se godt ud på små skærme (se skærmbillede nedenfor).

Web.com’s mobile preview-tilstand er god – det giver dig endda mulighed for at kontrollere dine sider i liggende tilstand. Men dit mobilwebsted ser amatørmæssigt ud sammenlignet med det, du får fra andre webstedsbyggere.

webcom funktioner sektionerWeb.com’s skabeloner er lydhøre, men de gør det ikke’t ser bedst ud på mobilskærme

Ekstra webstedsfunktioner: begrænset

Web.com tilbyder også gratis ekstra funktioner, der kan tilføjes til dit websted. De’det er nemt at tilføje, komme i et lille udvalg af layouts og har endda et par redigeringsmuligheder.

Men du gør det ikke’t har meget frihed til at omarrangere dem. ekstra funktioner (‘sektioner’) skal komme efter hinanden som en liste. Du kan’t træk et par funktioner for at sidde side om side, f.eks.

Det begrænser din frihed til at få dit websted til at se ud som du ønsker.

funktioner i webcom-sektionerDu kan tilføje funktioner (‘sektioner’), men valget af funktioner og layout er begrænset

Så hvilke sektioner kan du tilføje? Ikke mange. Udtalelser, videoer og en interaktiv kontaktformular med et kort… men det’s om det.

der’s ingen mulighed for at tilføje en blog, restaurantmenu, donationsværktøj eller musikafspiller. Og medmindre du’er på det dyreste af Web.com’s tre webstedsbygger planer, du don’t få nogen e-handelsfunktioner enten.

Hvor god er Web.coms hjælp og support?

“Web.com’s 24/7 telefonstøtte er inkluderet i alle planer og ser ud til at fungere godt. Men vidensbasen mangler alvorligt.”

En-til-en-hjælp: telefonen er bedst

Web.com tilbyder et par måder at komme i kontakt med, hvis du sidder fast. Men den eneste vi’d anbefaler at bruge er 24/7 telefonlinjen (1-866-655-7679, gratis med alle planer).

Vi prøvede også live chat-værktøjet, men fandt, at svarene var vage og uhensigtsmæssige.

Vi forsøgte også at hæve en supportbillet, men ramte en mur, da systemet bad os om at logge ind med en ‘Hemmeligt ord’.

Sociale medier: fokuseret på hosting og domæner

Web.com’s Facebook- og Twitter-sider er populære og lydhøre, men de gør det ikke’t har meget at sige om webstedsbyggeren. De kan være værd at bruge, hvis du kæmper for at nå holdet på andre måder.

 • Web.com på Facebook (163k synes godt om): Brug Messenger til at kontakte support
 • Web.com på Twitter (13,9k følgere): tweet teamet kl Web.com på Google+: inkluderer a ‘Rapporter et problem’ link
 • Web.com på YouTube (omkring 100 videoer): ‘Gør-det-selv-webstedsbygger fra Web.com’ er den højest rangerede video, men scorer en elendig 4/10!

Hjælpeartikler: fattige

Web.com’s vidensbase er forfærdeligt designet og tilbyder næsten ingen hjælp til opbygning af websteder.

Afsnittet om webstedsbyggere indeholder meget lidt om Web.com’s egen webstedsbygger. Det’handler mest om at forbinde WordPress-websteder til Web.com’s hosting-pakker.

webcom hjælpWeb.com’s Webstedsbyggerartikler handler mest om andre webstedsbyggere!

Online forretningsartikler: overraskende godt

Hver sky har et sølvfor, og Web.com’s Small Business Website Forum er antydningen til sølv.

Det’er ikke et forum i den sædvanlige forstand, at brugere deler ideer og problemer. I stedet for det’er et arkiv med anstændige online forretningsartikler. Bogmærke dem for tip, mens du’genindstil dit websted for små virksomheder… ved hjælp af en anden webstedsbygger.

Web.com-prissætning – er det værd at investere?

“Web.com’s tre webstedsplaner er strålende værdi for pengene for den første måned, og frygtelig værdi efter det. Køber pas på!”

Web.com-planer: alt for overpris

Web.com tilbyder tre ‘Internet side’ (webstedsbygger) planer. Alle tre leveres med massive en-måneders rabatter, før de optages i pris.

I modsætning til de fleste andre webstedsbyggere gør Web.com det ikke’t lader dig spare penge ved at betale for et år foran. Det fakturerer dig automatisk pr. Måned.

Her’s hvor meget du betaler for at deltage, efterfulgt af den fulde pris:

Web.com planOffer ($ / 1. mo) Fuld pris ($ / mo) Stigning (%)WebstedsbyggerWebsteds- og online marketingWebsted, marketing og butik
$ 1,95$ 22,951.100%
$ 2,95$ 29,951.000%
$ 3,95$ 39,951.000%

På dette tidspunkt, vi’d giver dig normalt et link til prissiden for at vise dig, hvad du får for dine kontanter. Med Web.com kan vi’t, fordi det får dig til at logge på, før du ser priser.

Så her’er et skærmbillede:

webcom prisplanerAlle tre Web.com-webstedsplaner har store prisstigninger efter den første måned

Alle tre planer inkluderer…

 • Træk-og-slip-websitebygger
 • Gratis domænenavn i et år
 • Bibliotek med stock fotos og videoer
 • Hosting (webplads til offentliggørelse af dit websted)
 • 99% oppetidsgaranti

Du skal være på en højere plan eller betale separat for…

 • SSL-certificering til at kryptere dine besøgende’ data (fra $ 24.99)
 • Webstedsindgivelse til Google og andre søgemaskiner (2.-niveau plan +)
 • Mulighed for at sælge online (kun 3.-plan plan)
 • Fornyelse af domænenavn efter et år (fra $ 37)

Disse premium-funktioner leveres gratis sammen med mange andre webstedsbyggere.

For eksempel sender Wix automatisk dit websted til Google og leverer SSL-certificering gratis. Weebly inkluderer SSL med sine premium-planer, som er billigere end Web.com’s.

Du kan’t sælge via dit web.com-websted, medmindre du opgraderer til den højeste webstedsplan – som koster 40 dollars om måneden og begrænser dig til 500 produkter.

Sammenlign det med Wix eCommerce, som giver dig mulighed for at sælge ubegrænsede produkter i en sofistikeret online butik for kun $ 17 / måned.

Selv den avancerede e-handelsspecialist Shopify opkræver kun $ 26 / mo (betales årligt) for at sælge ubegrænsede produkter i en kraftfuld, skalerbar online butik.

For mere om online butiksbyggere, se vores sammenligningstabel.

Intet af Web.com’s tre webstedsbyggerplaner tilbyder god værdi for pengene. De’er billig i en måned, men derefter tilbyder de for få værktøjer til for meget kontanter. Spar dine penge og brug i stedet en anden webstedsbygger.

Web.com-gennemgangsoversigt – Skal du give denne webstedsbygger en chance?

“Web.com’s webstedsbygger er ikke værd at bruge din tid eller dine penge. Selv intro-aftalen er ikke’det er værd at besværet med at skulle annullere.”

Til vores Web.com-gennemgang brugte vi dage på at teste (og betale for) denne webstedsbygger, så du ikke gør det’jeg skal.

Som dig ville vi bygge et godt sted uden at skulle kode det eller ansætte en designer. Først troede vi, at Web.com kunne passe til regningen – især med det billige domænenavn, der blev kastet ind.

Men don’t narre. Inden for få minutter efter åbning af Web.com’s ‘Gør det selv’ webside builder side, dig’Jeg kan indse, at denne platform ikke leverer på alle niveauer.

Dens skabeloner ser dateret ud. Dens tilpasningsværktøjer er svære at kontrollere. Der er meget få ekstra site-funktioner. Online support er elendig.

Og introhandlen virker bare som et trick til at fange dig til meget højere fulde priser.

Dit websted vandt’t ser godt ud til at imponere folk, eller har nok funktioner til at engagere dem. hvis du’er du en lille virksomhed, der kan skade dit brand meget.

I bedste fald kan dit web.com-websted fungere som en midlertidig holdeside, mens du’arbejder på et ordentligt websted ved hjælp af Wix, Weebly eller Squarespace. Derefter kan du annullere din Web.com-konto og overføre dit brugerdefinerede domænenavn.

Men det’s besvær, og vi don’t tænk på det’det er det værd.

Vi kan’t i al samvittighed anbefaler at bruge Web.com, når der er så mange bedre platforme derude, som alle arbejder hårdt for at hjælpe dig med at opbygge et fantastisk websted. Så lad’s ender med en hurtig round-up.

Webstedsbyggerne skal bruges i stedet

 • Bedst til smukke skabeloner, funktioner og tilpasninger: Wix
 • Bedst til let træk-og-slip-tilpasning: Weebly
 • Bedst til designerskabeloner: Squarespace
 • Bedste avancerede onlinebutikbygger: Shopify
 • Bedste værdi for pengene e-handelsplan: Wix e-handelsplan
 • Præmieplan for bedste værdi for pengene: Weebly Starter-plan
 • God til færdiglavede forretningswebsteder: 1&1 MyWebsite
 • God til fotoporteføljer: SmugMug
 • God til nem tilpasning uden træk og slip: Site123
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map