A DreamHost áttekintése 2020

Ha álmatlan éjszakákat tölt be a web hosting alatt? Olvassa el a DreamHost részletes áttekintését, és nézd meg’a megfelelő szolgáltató, amely segíti a könnyű pihenést.


A DreamHost jelenleg több mint 1,5 millió webhelyet üzemeltet világszerte. Azt’s ismert, hogy minden típusú webtárhelyet kínál napfény alatt, és nagylelkű tárhelyével.

dreamhost logó

Vajon te’ha újra megosztott, VPS-re, dedikált vagy felhő-tárhelyre van szüksége, akkor biztos lehet abban, hogy a DreamHostnak terve van’lefedték. De az igazi kérdés az, hogy ezek a tervek jók-e??

Nos, mi’itt válaszolni erre.

A Weboldal-készítő szakértőnél mi’nemcsak elkötelezett az online hozzáférés elősegítése iránt – szeretnénk felállítani Önt a lehető legnagyobb siker esélyére’ott vagyok. Hogy’Ezért vizsgáljuk meg függetlenül a webtárhely-szolgáltatók széles skáláját.

Házon belüli kutatócsoportunk keményen dolgozott, és megvizsgálta a piac legjobb hosting szolgáltatásait, így az Ön igényeinek leginkább megfelelőt ajánlhatjuk Önnek..

Az alábbiakban betekintést nyújthat a DreamHost készítéséhez; általános értékelése, és hogyan értékelte néhány kulcsterületen:

Olvassa tovább, amint a DreamHost mindent megbeszéljük. A felülvizsgálat végére Ön’Pontosan tudom, mennyire jó a DreamHost, és hogy igen’Ez a tökéletes szolgáltató az Ön számára.

1

Érvek és ellenérvek

DREAMHOST PROS# 1

# 2

# 3

Nagyszerű olcsó tárhely számára

A DreamHost megosztott tárhely-terveket kínál mindössze havonta 4,95 dollárért. Azt’Mi vagyunk a legolcsóbb minőség-szolgáltató’tesztelt (kivéve az első távú diszkont kamatlábakat).

Kiváló tárolási hely korlátozások

Bármely tervhez minimálisan 30 GB tárhelyet kap, míg sokan korlátlan tárhelyet kínálnak. Ez ideális multimédiás webhelyek számára.

Támogatja a WordPress webhelyeket

A DreamHost dedikált WordPress-tárhelyet kínál praktikus funkciókkal, például egy kattintással történő telepítésekkel és automatikus WordPress-frissítésekkel együtt..

DREAMHOST CONS# 1

# 2

# 3

# 4

Nincs közvetlen telefonos támogatás

Sok versenytársától eltérően, akkor is’Ne hívja közvetlenül a DreamHost-ot. Visszahívást kérhet, vagy élő csevegés útján is elérheti a jegyet, vagy online súgóját használja.

Átlagos üzemidő

DreamHost’Az uptime 99,95%. Ez egyáltalán nem szörnyű, de nem az’t ugyanabban a bajnokságban, mint például a HostGator, amely garantálja az üzemidő 99,99% -át.

Rossz a dedikált tárhely számára

Ha te’Ön egy nagyvállalat, akinek szüksége van saját dedikált szerverére, Ön’jobban néz ki, mint a HostGator, a Bluehost vagy az InMotion, amelyek sokkal jobb szolgáltatásokat kínálnak.

Rossz testreszabás a felhőtárhely-terveknél

Természetesen nem akarjuk’Nem javasoljuk a DreamHost alkalmazást felhő tárolásához. tudsz’még a saját erőforrás-korlátokat sem állíthatja be.

2

Milyen egyszerű a DreamHost használata?

A webtárhely beállítása a DreamHost segítségével egyszerű. Mielőtt belemenne ebbe, te’újra meg kell választania, hogy milyen típusú tárhelyre van szüksége.

Ez nagymértékben függ attól, hogy mi az Ön weboldala, és milyen a követelményei. A legtöbb esetben a személyes webhelyek és az induló vállalkozások rendben lesznek a megosztott tárhely használatával. A már létező vállalkozásoknak érdemes megnézniük a VPS tárolását, míg a vállalati szintű vállalatoknak külön dedikációs tervre lesz szükségük.

Miután megtudta, milyen típusú tárhelyre van szüksége, a DreamHost tervre való feliratkozás szellő.

dreamhost homepageA DreamHost egyszerű beállítási eljárással és intuitív, testreszabott műszerfallal rendelkezik.

Először is te’Megmutatjuk az opcionális extrák listájával. Ebben a szakaszban a domain név regisztrálása, a fokozott biztonság és az e-mailek tárolása felvehető a tervbe.

Ön után’boldog vagy, és a fizetés feldolgozásra került, te’Belépünk a DreamHostba’műszerfal. A legtöbb vezető hosting szolgáltatótól eltérően, A DreamHost nem’Ne használjon cPanel műszerfalat.

Helyette, A DreamHost saját, egyedi gyártású műszerfallal rendelkezik’Könnyen kezelhető és rendkívül érzékeny.

Ha te’Ha megszoktad a cPanel kiiktatását, akkor egy kis időbe telik, mire hozzászokik. De rengeteg oktatóanyaggal odakinn’Ez egy nagyon gyengéd tanulási görbe.

3

Mi az a DreamHost’s Megbízhatóság és teljesítmény?

Az Uptime egy szám, amely sokat lebeg. Alapvetően azt jelenti, hogy mennyi ideig működik webhelye és működik online.

De mi a jó üzemidő? Aren’t 99,00% és 99,99% egyaránt nagyon jó? És miért nincs egyetlen szolgáltatónak 100% -os üzemideje? Ezek mind érvényes kérdések, ezért engedjük megmagyarázni.

A legtöbb tárhelyszolgáltatás 99,9 százalékos működési időt kínál. Csak ebből az okból kifolyólag ennél kevesebbet tekintünk szegénynek. Egyik szolgáltatónak sem lehet fizikailag 100% -os üzemideje, egyszerűen az internet természetének köszönhetően.

A DreamHost 99,95% -os rendelkezésre állást garantál az általa üzemeltetett webhelyek számára. Ez azt jelenti, hogy webhelye átlagosan online és jó működőképes minden évben, négy és fél órát kivéve. Ez nagyjából egyenlő hetente öt perccel.

Noha ez egyáltalán nem rossz, vannak olyan szolgáltatók, akik még jobb üzemidőt kínálnak. Például a HostGator rendelkezik bármilyen szolgáltatónk legjobb üzemidejével’tesztelték, 99,99% -kal érkezik.

A kontextus szempontjából ez azt jelenti, hogy a HostGator által üzemeltetett webhelyek egy év alatt összesen kevesebb, mint egy órával állnak le.

UptimeAnnual DowntimeWeekly Downtime99,90%

99,95%

99,99%

8.75 óra10,1 perc
4.38 óra5,04 perc
52,6 perc1,01 perc

Azt hiszem, mi vagyunk’ezt mondva: A DreamHost tökéletesen megfelelő működési időt kínál, de ők’nem a legjobb a piacon.

Hacsak te nem’ha valami alapvető fontosságú – például egy szavazó webhelyet – táplál meg, a DreamHost állásidője valójában nem megfelelő’t kérdés.

4

Milyen típusú hostingokat kínál a DreamHost?

A DreamHost gyakran igazságtalanul minden üzlet emelőjeként van feltüntetve. Azt’s azt mondta, hogy bár lefedi az összes főbb tárhelytípust – megosztott, VPS, dedikált, WordPress és felhő -, egyikükben sem igazán ragyog..

Nos, a független tesztelésünkből hamarosan kiderült, hogy valójában, A DreamHost kiváló megosztott tárhelyet és megosztott WordPress tárhelyet kínál.

Megvan a maga weboldal készítője is, egy online eszköz, amely segít a nem műszaki népeknek saját webhelyük létrehozásában – de erről később.

dreamhost típusú hostingA DreamHost széles tárhely-szolgáltatást kínál, valamint a saját weboldal készítőjét is.

A másik oldalon te’d jobban szolgálhat másutt, ha VPS-re, dedikált vagy felhő-tárhely-tervre van szüksége. Azok számára olvassa el az egyes szakértői útmutatókat:

Az alábbiakban mi’Az egyes típusú tárhelyeket futtathatja, hogy gyors pillanatképet kapjon arról, mire számíthat a DreamHost.

DreamHost megosztott tárhely

A legjobb személyes webhelyekhez és induló vállalkozásokhoz

Mint láthatja, a DreamHost’A megosztott tárhelyszolgáltatás valóban nagyon jól teljesített. És a legmagasabb színvonalú szolgáltatók legolcsóbb, diszkont nélküli kezdő árát kínálja.

DreamHost VPS tárhely

A legjobb a kkv-k számára

A DreamHost hangos VPS szolgáltatással is rendelkezik. A különbség az, hogy nem’Nem jön ki a legjobb szolgáltató bármi számára, amit teszteltünk. A fő kérdés az volt, hogy te nem’t nem kap root hozzáférést. Ettől eltekintve’Erős választás.

DreamHost dedikált tárhely

A legjobb nagyvállalatok számára

A dedikált tárhely nem messze van a DreamHost-tól’s forte. Valójában ez’Ez egy meglehetősen nagy gyengeség. A közúti árképzés és a versenyképesség hiánya miatt vonzereje kissé kevésbé vonzó.

DreamHost WordPress tárhely

A legjobb a WordPress webhelyek számára

A WordPress tárhely két szolgáltatásra oszlik: megosztott és felügyelt. És ez valójában két fele a DreamHostnak – a megosztott WordPress tárhelyszolgáltatása a piacon az egyik legjobb, míg a kezelt tervei viszonylag gyengék.

DreamHost Cloud tárhely

Legjobb webhelyek termesztésére

Felhő-tárhely valószínűleg a DreamHost’legnagyobb hibája. A legnagyobb probléma az, hogy tudsz’t testreszabhatja a csomagot az erőforrás-korlátok testreszabásához.

5

Milyen funkciókat kínál a DreamHost?

A DreamHost által nyújtott szolgáltatások többnyire konzisztensek az összes tervében, de néha változhatnak. Ez két dologtól függ: a fogadás típusától és az Ön által megtervezett árazási szintet’újra.

Hogy megkönnyítsük az Ön számára, mi’lebontottam a DreamHost némelyikét’főbb jellemzői, megvitatása, mi ezek és mit kap.

Biztonsági másolat és domain név

A DreamHost minden ügyfelének ingyenes napi biztonsági másolatot nyújt, függetlenül attól, hogy mit tervez’újra. Ez egy ragyogó tulajdonság, és valóban nyugalmat nyújt, ha valami rosszul fordul elő.

Ha továbbra is meg kell vásárolnia egy domain nevet, akkor az’Az első évben ingyenes. Ahhoz, hogy erre jogosult legyen, te’Regisztrálnia kell egy domaint, amely a következők bármelyikével zárul: .com, .org, .club, .net vagy .info.

SSL biztonsági tanúsítvány

A biztonságos socket réteg (SSL) tanúsítvány segíti a látogatók védelmét’ Személyes adat. Azt’szimbólumait egy kis lakat ikon jelzi az URL-je mellett, amely azt mondja az embereknek, hogy webhelye biztonságosan böngészhető.

Azt’A SEO szempontjából is hasznosak (Search Engine Optimization), mivel a nem biztonságos webhelyeket a Google általában bünteti a keresési eredmények rangsorában. A DreamHost ingyenes SSL tanúsítványt nyújt minden webhelyének, amelyet üzemeltet.

Sávszélesség

Mivel A DreamHost nem’t sávszélesség vagy forgalom nyomon követése érdekében, minden terv mérés nélküli átvitellel jár. Ez azt jelenti, hogy technikailag nincs sávszélesség-korlátozás.

Természetesen más kérdésekkel is felmerülhet, ha hatalmas sebzést tapasztal a forgalomban, de ez az’Ez egy nagy bónusz, amit nem kaptál’aggódnia kell a sávszélesség korlátozása miatt.

RAM

A Random Access Memory vagy a RAM az összes webhely’Az információkat a szerverén tárolják. Minél nagyobb a webhelye, annál több RAM szükséges a tároláshoz és a betöltéshez.

Ha felhő-tárhely-csomagot választ, akkor 512 MB és 16 GB közötti RAM-korlátokra számíthat. Egy dedikált tárhely-tervben azonban ez a 4 és 64 GB közötti értékre ugrik.

Annak érdekében, hogy némi összefüggést nyújtson, a dedikált tárhelyre vonatkozó RAM korlátozások ott vannak, a legjobb szolgáltatók mellett. A felhőn tárolt RAM korlátozások azonban meglehetősen átlagosak.

Egy kattintással történő telepítések és automatikus frissítések

Ezek a szolgáltatások a WordPress webhelyekre jellemzőek, és valós idő-megtakarítóként működnek. Az egy kattintással történő telepítés lehetővé teszi, hogy a DreamHost-fiókot pontosan abban állítsa be a WordPress-webhelyen – egy kattintással.

A DreamHost automatikusan megtartja a WordPress összes szoftverfrissítésének lapjait is, ami azt jelenti, hogy te nem’nem kell aggódnia, hogy naprakész maradjon. Nem’t ugyanúgy tegye meg a WordPress bővítményeket, így ezt saját kezűleg kell kezelnie.

6

Mi az a DreamHost?’s Ügyfélszolgálat & Támogatás Like?

A DreamHost támogatást kínál hívás-visszajelzések, élő csevegés, jegyek, fórumok és a súgó révén. Nem lehet közvetlenül telefonon felvenni a kapcsolatot a DreamHosttal, de a segítségnyújtás egyéb lehetőségeit figyelembe véve’Ez nem igazán probléma.

Az élő csevegés támogatása 5: 30-tól 9: 30-ig, csendes-óceáni idő szerint, heti hét napon keresztül elérhető. Ha nem angol’t Az első nyelv, a spanyol ügyfélszolgálattal is beszélhet.

Valódi figyelmeztetés – a várakozási idő meglehetősen hosszú lehet, ha a DreamHost elárasztja a támogatási kérelmeket. Legtöbbször azonban te’Körülbelül néhány percen belül megkapja a választ.

dreamhost live chatDreamHost’Az élő csevegés többnyelvű és nagyon érzékeny.

A jegykezelő rendszer úgy működik, hogy felveti a kérdést, és jegyként benyújtja. DreamHost’Az ügyfélszolgálat ezt követően kivizsgálhatja a problémát, és válaszolhat. te’Figyelmeztetéseket küldünk, ha a jegyre válaszoltak, így nyertél’Folyamatosan pazarolnia kell az oldal frissítését.

dreamhost jegy támogatásJegyeit könnyű nyomon követni és kezelni.

DreamHost’A súgó egy online erőforrás, ahol bármilyen lekérdezéshez kereshet – hasonlóan egy kérdés beírásához a Google-ba.

Vannak dedikált súgócikkek és útmutatók, amelyek tele vannak hasznos információkkal, hogy megtanítsák bizonyos feladatok elvégzésére. Ez általában az első hívás portja, hogy elkerülje az élő csevegési kérelmek eltömődését, és időt takarítson meg!

Az ügyfelek számára azonos szintű segítséget és támogatást kínálunk. Ez nagyszerű, ha te’újra egy olcsó hosting terv, de ez’olyan idegesítő, hogy te’nem tekintik prioritásnak, ha fizet egy kicsit extra.

Az általános támogatási szolgáltatás nem’annyira mondható, hogy az A2 hosting – ahol alkalmazottai szigorú képzésen vesznek részt, hogy biztosítsák a lehető legjobb színvonalú segítséget -, de’több mint ésszerű, és nem kellene’nem okozhat fejfájást.

7

Mennyibe kerül a DreamHost?

Az összes tervében a DreamHost’Az árak 2,59 / hónap és 399 $ / hónap között mozognak.

álomszellem árképzési tervekA DreamHost összesen 26 tervvel rendelkezik, amelyek öt különféle tárhelytípust ölelnek fel.

A web hosting legolcsóbb formája a megosztott tárhely, míg a DreamHost’Legdrágább tervei a dedikált tárhely.

Azt’Fontos tudni, hogy minél tovább elkötelezi magát a fogadási terv mellett, annál olcsóbb lesz. Például fizet egy évet’Az előzetes fogadási díjak olcsóbbnak bizonyulnak, mint az év havi fizetése. Gondolj rá hűségkedvezményre.

Hogy áttekintést kapjunk arról, mire számíthatunk, mi’ve tudomásul vette minden terv havi árát, valamint a megtakarítandó árengedményt, ha hosszú távú megállapodásra kötelezi magát.

Közös tárhely árak

A PlanMonthly PriceNéves Ármegtakarítás3 évi Ármegtakarítás neveIndító

20%

48%

Korlátlan

37%

46%

$ 4.95$ 3.95$ 2.59
$ 10.95$ 6.95$ 5.95

VPS tárhelyárak

A PlanMonthly PriceNéves Ármegtakarítás3 évi Ármegtakarítás neveAlapvető

8%

33%

Üzleti

8%

33%

Szakmai

8%

33%

Vállalkozás

8%

33%

$ 15$ 13.75$ 10
$ 30$ 27.75$ 20
$ 60$ 55$ 40
120 $110 $$ 80

Dedikált ár

DreamHost’A dedikált szolgáltatás kissé különbözik abban a tekintetben’személyes árajánlat alapján végezzük. Mindegyik árpontot a holdnak nevezik – mint például a Kék Hold vagy a Szuperhold – és ezek a tartomány havonta 169 dollártól havonta 300 dollárig. DreamHost’A tervek valószínűleg más világból is vannak, de az’Jó tudni ott’s az árkorlát korlátozott.

WordPress tárhelyárak

A PlanMonthly PriceNéves Ármegtakarítás3 évi Ármegtakarítás neveIndító

(Megosztott)

20%

48%

Korlátlan

(Megosztott)

37%

46%

DreamPress

(Felügyelt)

15%

n / a

DreamPress Plus

(Felügyelt)

17%

n / a

DreamPress Pro

(Felügyelt)

10%

n / a

$ 4.95$ 3.95$ 2.59
$ 10.95$ 6.95$ 5.95
$ 19.95$ 16.95n / a
$ 29.95$ 24.95n / a
$ 79.95$ 71,95n / a

Cloud hosting árak

A felhőtárhely egy modernabb, rugalmasabb szolgáltatás, ahol csak a felhasznált erőforrásokért kell fizetni – egy kicsit olyan, mint a mobiltelefon SIM-kártyájának. Azt’s-nál töltik óradíj, amely a minimum 0,0075 dollártól a maximum 0,16 dollárig terjedhet, attól függően, hogy mekkora a sávszélesség és a RAM’újra használ.

8

Milyen egyéb szolgáltatásokat kínál a DreamHost?

Lehet, hogy a DreamHost nem a legjobb szolgáltató az általános szolgáltatások számára, de azt állíthatja, hogy a legtöbb a házigazda.

Amellett, hogy ötféle típusú tárhelyet kínál, megvásárolhatja e három szolgáltatás bármelyikét.

Tartomány

Ha nem’Még nincs ilyen, érdemes megvásárolni a domain nevet a DreamHost segítségével. Így minden’egy tető alatt tartják, és te nem’Nem kell aggódnia a sok különböző helyről érkező számlák miatt.

E-mail tárolás

A vállalatok e-maileket a DreamHost segítségével is tárolhatják. A legalapvetőbb megosztott tárhely-terv fölött bármi hozzáférést biztosít korlátlan e-mail fiókokhoz, amelyeket összekapcsolhat a domainjével. Például, ha domainje a websitebuilderexpert.com volt, beállíthat e-maileket, mint például a webhelye számára’látogatóival kapcsolatba lépni.

Weboldal-készítő

Csak kezdtem, és Don’Még nem rendelkezik webhellyel, amelyen otthont adhat? Nem probléma. A DreamHost segítségével létrehozhat és testreszabhat egyet’Saját DIY weboldal készítője, Remixer. Rengeteg professzionálisan tervezett sablon működik, és szerkesztője megkönnyíti a műszaki kezdők számára is.

A Remixernek két árai vannak – Standard (4,95 USD / hónap) és All Access (7,95 USD / hónap). Mindkét terv tartalmazza a tárhely költségeit, ingyenes domainvel és 24/7 támogatással jön, és mobilra optimalizált. A webhelyet akár exportálhatja is a WordPressbe, ha kinövi a platformot.

9

A DreamHost megfelelő az Ön számára?

A DreamHostnak vannak egyértelmű erősségei és gyengeségei. Az egyre növekvő 1,5 millió ügyfélszámmal azonban ez’csak javulni.

Ott’Még van néhány út, mielőtt a HostGator és az InMotion kedvező árán tekinthetjük, de a DreamHost alvó óriás – névben és szolgáltatásban egyaránt.

A DreamHost áttekintése

AreaSummaryEgyszerű használat

Megbízhatóság

Tárhely típusai

Jellemzők

Segítség és támogatás

Költség

Egyéb szolgáltatások

A regisztráció folyamata ugyanolyan egyszerű, mint ahogy jön, de a DreamHosthoz megszokni kell néhány időt’egyéni műszerfal.
99,95% -os rendelkezésre állást garantál, ami körülbelül átlagos a legmagasabb besorolású szolgáltatók körében.
Az öt legnagyobb tárhelytípust kínálja: megosztott, VPS, dedikált, WordPress és felhőtárhely.
Ingyenes biztonsági mentések és egyéves domain, beépített SSL biztonság, nem mérhető sávszélesség, nagylelkű tárolás és RAM, valamint egy kattintással történő telepítés és automatikus frissítések a WordPress számára.
Elérhető hívás-visszajelzések, élő csevegés, jegyek és a súgó révén. Nincs közvetlen telefonos szolgáltatás.
A havi árak 4,95 és 399 dollár között mozognak mind a hat tárhelytípus között. Kedvezmény akkor elérhető, ha hosszú távú terveket vállal.
Megvásárolhat domain nevet, korlátlan e-mail fiókokat fogadhat el, és akár saját webhelyét is létrehozhatja a DreamHost segítségével’saját weboldal készítője.

Mi’d Javasolja a DreamHost If alkalmazást…

A DreamHost ideális mindenki számára, akinek olcsó web hosting tervre van szüksége, de nem’túl sok minőséget nem akarnak feláldozni. Megosztott tárhelyszolgáltatása – mind a WordPress, mind általában – a legjobbakkal áll a piacon.

Ez 97 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár, szóval ha te’Ha nem elégedett a szolgáltatással, az első három hónapban teljes egészében visszatérítheti pénzét. Tehát miért nem konvertálnád álmát valósággá, és mentsd el a DreamHostot?

10

GYIK

Használhatja-e a DreamHost-ot ingyen?

Ha Ön nonprofit szervezet, a DreamHost teljesen ingyenes megosztott tárhelyet kínál. Vannak további kedvezmények a nonprofit szervezetek számára a VPS tárhely-terveiben. A többi számára sajnos 2,59 USD / hónap a legolcsóbb ár’megkapom!

Mi az a DreamHost?’legjobb szolgáltatást?

Független kutatásaink és teszteléseink alapján a DreamHost a legjobb a megosztott tárhelyhez. Ez a legkedvezőbb szolgáltatónak a legolcsóbb, nem kedvezményes árait kínálja, és rendelkezik az összes szükséges szolgáltatással. A WordPress tárhely nem’Ez sem rossz, egyetlen kattintással történő telepítésekkel és az automatikus WordPress szoftverfrissítésekkel.

Melyek a legjobb DreamHost alternatívák?

A Bluehost a legjobb általános szolgáltató. A Bluehost kiválóan szolgál a WordPress tárhelyéhez, kiváló ár-érték arány, miközben remek segítséget és támogatást nyújt. A HostGator és az InMotion néhány másik legfontosabb szolgáltató. Az InMotion a megosztott és a VPS tárolásra szakosodott, míg a HostGator kiváló dedikált tárhelyszolgáltatással rendelkezik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me