A HostGator árképzési áttekintése 2020

Ha bekapcsolja a HostGator programot’s tervek?

a hostgator kiemelt képe kicsiA HostGator egy népszerű tárhely-szolgáltató, amelynek célja, hogy a tárolást egyszerűvé és megfizethetőbbé tegye a felhasználók számára.


A szigorú kutatási folyamat során áttekintettük, hogy megnézzük, mennyire felel meg jó hírnevének’Nyugodtan mondhatjuk, hogy a HostGator meghitt minket, és rangsorunk második legjobb hosting szolgáltatója lett, közvetlenül a Bluehost mögött..

De a HostGator is’Az árak képesek minket is lenyűgözni?

A HostGator hat különféle típusú tárhelyet kínál, és mindegyik tárhely típus három különféle árat kínál. Hogy’nagyon sok közül lehet választani – oly sok ajánlat, ár, kedvezmény, szolgáltatás és tárhely típus mellett, hogyan szándékozik tudni, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára?

HostGator árképzés: Gyors áttekintés

A HostGator tervei mindössze 2,75 dollárból indulnak havonta a megosztott tárhelyért – ezenkívül VPS, WordPress, felhő, viszonteladó és dedikált tárhely-terveket is kínál. Dedikált tárhely a legdrágább, havi 118,99 dollárra kezdve. Ezek kedvezményes árak, tehát vigyázzon a megújítási költségekre, valamint az esetleges további költségekre, például a domainekre, a CodeGuard biztonsági másolataira és más extrákra.

Mi’itt vagyok, hogy segítsen. Ez a cikk a HostGator mindegyikét lebontja’Tárhelyi terveit és árait, alaposan vigyázzon az elvárható többletköltségekre, és részletezze pontosan, hogy mit mér a versenytársak mellett.

A kezdéshez itt’s a HostGator gyors összefoglaló bontása’árazási tervei:

 • Közös tárhely: Havonta 2,75–5,95 dollár
 • Felhő-tárhely: 4,95–9,95 dollár havonta
 • WordPress tárhely: 5,95–9,95 dollár havonta
 • Viszonteladói tárhely: 19,95 – 24,95 dollár havonta
 • VPS tárhely: 29,95 – 49,95 dollár havonta
 • Dedikált tárhely: Havonta 118,99–148,98 USD

További információ

 • Olvassa el HostGator áttekintés a HostGator teljes megtekintéséért’teljesítménye kutatásunkban, a szolgáltatásoktól az ügyfélszolgálatig
 • Összehasonlítás a legjobb webtárhely-szolgáltatók mélyreható áttekintésünkben
 • Hasonlítsa össze a több mint 50 tervet a Legolcsóbb webtárhely-szolgáltatók

1

Mennyibe kerül a HostGator terve?

HostGator’Az árazási tervek a megosztott tárhely-Hatchling tervvel kezdődnek, amelynek első ciklusa mindössze 2,75 dollárba kerül, és ezt követően havonta 6,95 dollárra megújul. Ezt követően az árak növekednek, amint végigment a tervek és a különféle hostolási típusok útján.

Nézze meg az alábbi táblázatot a teljes bontásban:

Alapvető Jobb Legjobb Közös

Felhő

WordPress

viszonteladó

VPS

Dedikált

$ 2.75 $ 3.95 $ 5.95
$ 4.95 $ 6.57 $ 9.95
$ 5.95 $ 7.95 $ 9.95
$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98

Ez az egyes tárhelycsomagok összefoglaló áttekintése, hogy képet kapjon arról, mennyit fizet mindegyik. Ezek az árak az új felhasználók kedvezményes terveit tükrözik – mi’Majd fedezze be ezt részletesebben, majd merüljön el a HostGator részleteivel’különféle tárhelytípusok és költségeik alább.

Nem biztos benne, milyen típusú tárhelyre van szüksége? Itt’s egy gyors lebontás, amely segít választani:

 • Közös tárhely: a legjobb kis forgalmú, alapvető, alacsony webhelyekhez, például egyoldalas blogokhoz.
 • Felhő-tárhely: a webhelyek számára a legjobb, ha a forgalomban túrákat és süllyedéseket tapasztalnak, például az online értékesítést végző üzletekben.
 • WordPress tárhely: a legjobb a WordPress webhelyek számára, bármilyen méretű.
 • Viszonteladói tárhely: a legjobb azok számára, akik saját hosting vállalkozást indítanak.
 • VPS tárhely: a legjobb választás a legtöbb szabványos weboldal számára – meg’bátorított frissítés a megosztott tárhelyről.
 • Dedikált tárhely: a legjobb nagyon nagy webhelyekhez és online áruházakhoz, amelyek fejlett testreszabást és biztonságot igényelnek.

2

Hogyan működik a HostGator árképzése?

te’Észre fogom venni azt a HostGator-ot’Az árak megfizethetőek. Azta! Csak havi 2,95 dollár a tárhelyért, erre gondolhat’elképesztő! Mit kell még tudnom, mikor’s olcsó?!

Nos, van egy fontos dolog, amit tudnunk kell – a HostGator, mint a legtöbb tárhelyszolgáltató, kedvezményeket kínál az új felhasználók számára. Ezek a kedvezményes árak jelennek meg a HostGatoron’webhelyén, mert az’Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megkezdje a tervét.

Ez az engedmény az első ciklusra érvényes. Ez azt jelenti, hogy ha feliratkozik egyéves tervre, akkor az első évet kedvezményes áron kapja meg; Ha feliratkozik egy kétéves tervre, akkor az első két évet kedvezménnyel kapja meg. Azt’Érdemes azt is tudni, hogy a teljes összeget előzetesen befizeti, amikor először feliratkozik.

Szóval, mi történik, ha az első ciklusod lejár? Jól, a terv a szokásos áron megújul – ennyit fizet a terv a kedvezmény nélkül. Például a HostGator’s A Hatchling terv kezdetben 2,75 dollárba kerül, de 6,95 dollárral megújul, miután az első megbízatása lejárt.

Tervezje meg a legolcsóbb árengedményt a legolcsóbb megújítási ár% megtakarítás havonta Közös

Felhő

WordPress

viszonteladó

VPS

Dedikált

$ 2.75 $ 6.95 60%
$ 4.95 $ 8.95 45%
$ 5.95 $ 9.95 40%
$ 19.95 $ 29.95 33%
$ 29.95 $ 89.95 67%
$ 118,99 $ 189 37%

Ez a webgazdagok körében szokásos gyakorlat, és valóban az ön javára működhet, ha sokat ad neked az első tárhely-tervhez. Ez azt jelenti, hogy mindkét szemét nyitva kell hagynia, és mindig ellenőriznie kell a szokásos árat, mielőtt először ugrik a lábakra – vagy inkább hitelkártyára – egy tervbe.

Ez segít elkerülni az égbolt magas megújítási árait később!

Még mindig zavaros? Don’ne aggódj – mostantól mi is’Megbeszéljük mind az akciós árakat, mind a szokásos árakat, hogy pontosan tudjuk, mi az’újra feliratkozik!

A legtöbb előnye a HostGator’Kedvezményekkel jár, ha feliratkozik egy hosszabb számlázási ciklusra. Azonban te’sok választási lehetőséget kapott – a HostGator számos előfizetési hosszúságot kínál:

 • 1 hónap
 • 3 hónap
 • 6 hónap
 • 12 hónap
 • 24 hónap
 • 36 hónap

Ha te’újra boldog vagyok “bezárni” hosszabb ideig, akkor hosszabb számlázási ciklus kiválasztásával spóroljon meg a legtöbb pénzt – a havi tervek vonzónak tűnhetnek, mert ők’kevésbé elkötelezettség, de ők’hosszú távon is drágább.

A HostGator a 36 hónapos számlázási ciklus árait jeleníti meg webhelyén. Tehát, hogy visszatérjünk a Hatchling tervhez, te’Csak akkor kapja meg a legolcsóbb 2,75 dolláros árat, ha 36 hónapra feliratkozik. Ugyanez a terv 10,95 dollárba kerül, ha az egy, három vagy hat hónapos tervet választja.

3

HostGator megosztott tárhely költsége

A megosztott tárhely a legalapvetőbb tárhely-formátum’nagyon korlátozott, de ez szintén rendkívül megfizethetővé teszi. A megosztott tárhely fő előnye az, hogy olcsó – a webhely megosztja a szervert más webhelyekkel, azaz az erőforrások el vannak osztva köztetek.

Ha más webhelyek túl sok ilyen megosztott erőforrást használnak fel, akkor az Ön webhelye szenved – például összeomolhat, ha egy másik webhely növekedést mutat a forgalomban. Ez lehetővé teszi a megosztott tárhelyet a nagyon kicsi, egyszerű, alacsony forgalmú webhelyek számára.

HostGator’s Közös tárhely tervek

A HostGatornak három megosztott tárhely-terve van, 2,75-től 5,95-ig havonta (36 hónapos számlázási ciklusra és a kezdeti engedményre). A tervek kezdete:

 • Hatchling terv: 2,75 dollár, havonta 6,95 dollárral megújul
 • Baba terv: 3,95 dollár, havonta 9,95 dollárral megújul
 • Üzleti terv: 5,95 dollár, havonta 14,95 dollárral megújul

hostgator megosztott tárhelyárakatHostGator’A megosztott tárhely-tervek havi 2,75 és 5,95 dollár között mozognak, ezáltal megfizethető lehetőséget kínál az online induláshoz.

Itt’s közelebbről megnézem, hogyan jellemzik egymást – mi’Részletesebben megyek az asztal alatt:

Hatchling terv Baby Plan üzleti terv Kezdeti kedvezményes ár

Normál ár

% kedvezmény megtakarítás

Lemez terület

Sávszélesség

Domainek száma

Ingyenes dedikált IP

Biztonsági mentési funkció

Ingyenes SSL

$ 2.75 $ 3.95 $ 5.95
$ 6.95 $ 9.95 $ 14.95
60% 60% 60%
unmetered unmetered unmetered
unmetered unmetered unmetered
1 Korlátlan Korlátlan
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Tekintettel a rendelkezésre álló szolgáltatásokra, kíváncsi lehet, hogy mi a különbség nem mért és korlátlan. enged’Gyors pillantást vet fel a zavarok kiküszöbölésére.

Nem mérve azt jelenti, hogy te’nem számít fel a felhasznált erőforrásokért – de még mindig korlátozott a felhasználható mennyiség. Azt’nagyon valószínűtlen, hogy webhelye megközelíti ezeket a korlátokat, és a HostGator e-mailt küld Önnek, ha úgy tűnik, hogy túllépte a korlátokat..

A korlátlan valójában azt jelenti’Nincs korlátozás – tehát annyi domaint hozhat létre, amennyit csak akar!

Egy másik szolgáltatás Önnek’Nagyon sok lesz SSL (Biztonsági aljzatok rétege). Ez titkosítja a látogatók és a webhely között átadott információkat, az adatok védelme a hackerek vagy szivárgások ellen. A Google figyelmezteti a látogatókat, amikor ők’újból belépés egy nem biztonságos webhelyre, tehát az SSL valóban nélkülözhetetlen tulajdonsága.

Csak a Hatchling tervet javasoljuk nagyon kicsi webhelyek – amint a neve is sugallja, jellemzői azoknak a webhelyeknek a legjobbak, amelyek csak most indulnak online. Csak egy domain üzemeltethető, és te is’t frissítse az SSL tanúsítványt a további védelem érdekében.

A Baby terv jó középút a havi 3,95 dollárért – korlátlan számú domaint üzemeltethet, és ha privát SSL-re szeretne frissíteni, akkor megteheti. Ez jobb választást jelent, ha Ön’egynél több webhelyet működtet, vagy jobb biztonságra van szükség.

Az üzleti terv a legfejlettebb funkciókkal rendelkezik, így webhelyének további teret engedhet növekedni. Azt’Ez a legjobb terv, ha te’újra üzemeltet egy kis online boltot. Ingyenes frissítést kap a Pozitív SSL-hez (amely magasabb szintű biztonságot nyújt, mint az alapvető verzió), és SEO eszközöket kap, amelyek segítenek az embereknek az Ön webhelyének online megtalálásában..

Szóval, melyik tervet kell választania? Ha egynél több domaint kell üzemeltetnie, akkor a baba terv a legjobb választás. Ha egy kis online boltot szeretne működtetni, akkor te’Szüksége lesz az üzleti tervre. Az egyszerű webhely tárolására’Most kezdődik, a Hatchling-terv a lábad elé fogja hozni.

További információ

 • Olcsó megosztott tárhelyet keres? A keresés itt a 6 legjobb olcsó megosztott tárhely-szolgáltató
 • Olvassa el a 8 legjobb megosztott tárhelyszolgáltatás hogy megtalálják a legjobb minőségű megosztott tárhelyet a piacon

4

HostGator Cloud webtárhely költsége

Felhő-tárhely az, ahol a webhely található’Az adatokat több virtuális szerveren tárolják, ahelyett, hogy a fizikai szerverek, mint például a szokásos megosztott tárhely használata. Ez azt jelenti, hogy ha egy szerver meghibásodik, akkor a webhely nyert’t lemenni, mert egy másik szerver automatikusan veszi át a helyét. A felhőtárhely méretezhető, megbízható és sokoldalú.

Ha rendkívül rugalmas tárhelyre van szüksége a forgalom növekedésének kezeléséhez, akkor a felhő-tárhely remek választás – ez’Általában azokat az online áruházak részesítik előnyben, ahol az értékesítés és a szezonális trendek eredményeként nagy forgalomnövekedés tapasztalható.

HostGator’s Cloud tárhely-tervek

A HostGatornak három felhő-tárhely-terve van, havonta 4,95 és 9,95 dollár között:

 • Hatchling terv: 4,95 dollárral, havonta 8,95 dollárral megújul. Ingyenes domain nevet és SSL-tanúsítványt kap, méretlen sávszélességet, és egyetlen webhelyet üzemeltethet.
 • Baba terv: 6,57 dollár, havonta 11,95 dollárral megújul. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kapja, mint a Hatchling-tervet, de korlátlan webhelyeket is üzemeltethet.
 • Üzleti terv: 9,95 dollár, havonta 17,95 dollárral megújul. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kapja, mint a Baby terv, plusz SEO eszközöket és jobb SSL tanúsítványt.

A legolcsóbb Hatchling-terv legnagyobb korlátozása az, hogy csak egy webhelyet üzemeltethet, és kis memóriatartalommal rendelkezik. Ehelyett a HostGator javasolja a havi 6,57 dolláros babatervét, amely nagyobb teret ad a növekedéshez, miközben az árat elég ésszerűnek tartja.

hostgator felhő tárhely-tervekHostGator’A felhő-tárhely-tervek havi 4,95 dollártól indulnak, és több erőforrást kínálnak, mint a szokásos webtárhely-tervek.

HostGator’A felhő web hosting tervei jobb sebességet, megbízhatóságot és erőforrásokat ígérnek, mint a szokásos megosztott tárhely. De mit keresel valójában a pénzéért? Az alábbi táblázat lebontja az egyes terveket’Jellemzői:

Hatchling terv Baby Plan üzleti terv Kezdeti kedvezményes ár

Normál ár

% kedvezmény megtakarítás

Lemez terület

Sávszélesség

Domainek száma

Ingyenes dedikált IP

Biztonsági mentési funkció

Ingyenes SSL

memória

CPU-magok száma

$ 4.95 $ 6.57 $ 9.95
$ 8.95 $ 11.95 $ 17.95
45% 45% 45%
unmetered unmetered unmetered
unmetered unmetered unmetered
1 Korlátlan Korlátlan
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4GB 6GB
2 4 6

te’Észre fogom venni a hasonlóságot az itt található szolgáltatások és a megosztott tárhelyi tervben szereplő szolgáltatások között. Akkor miért emelkedett az ár? Nos, a felhőtárhely jobb teljesítményt nyújt, mivel több kiszolgálóhoz fér hozzá.

Azt’Érdemes tudni, hogy az erőforrásokat továbbra is megosztják, ahelyett, hogy a fiókodnak szentelnék – de te’Sokkal jobban ellenőrizheti erőforrásait és mennyit’újból használja, így könnyebben kezelhető.

A fő különbség itt a memória és a CPU-magok hozzáadása. Minél több memória van, annál jobb a webhelye teljesítménye a nagy forgalom idején – azt javasoljuk, hogy a Baby terv biztonságos legyen, kivéve, ha webhelye valóban kicsi.

A CPU a központi feldolgozó egységet jelenti, és egy számítógép része, amely elvégzi a fontos műveletek nagy részét a dolgok zökkenőmentes működése érdekében.

Szerencsére nem’Túl sokat kell aggódnia a CPU-mag miatt. Csak tudnia kell, hogy minél több CPU-mag van, annál több adatot képes kezelni a rendszere, és annál jobb teljesítményt nyújt webhelye. Egyszerűen: minél több mag van, annál jobb!

A legtöbb webhely esetében két és négy processzormag között jónak kell lennie – te’Ennél többre van szükséged, ha ön’bonyolult programok futtatása (mint például a haladó játék) az Ön webhelyén.

Összességében a Hatchling-terv rendben van az alacsony forgalmú újonc webhelyek számára, de a havi 6,57 dolláros babaterv mindenképpen megéri fizetni. Ez biztosítja az eszközöket a nagyobb forgalom kezeléséhez, így webhelyének helyisége növekedhet. A legtöbb ember nyert’Nincs szükség az üzleti tervhez mellékelt extrákra, kivéve ha Ön’újra bonyolult webhelyet működtet.

További információ

 • A legjobbat követed? Olvassa el a A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók hogy első osztályú szolgáltatást kapjon

5

HostGator WordPress tárhelyköltség

Vannak WordPress rajongók odakint? Lehet, hogy te vagy’már használtam – vagy legalább hallottunk róla – a WordPress-t, látva, hogy ez mennyire hatalmas Az internet 34% -a! És mire van szükség azokra a WordPress webhelyekre? Megvan – tárhelyre van szükségük.

A WordPress tárhely kielégíti a WordPress webhely futtatásának különleges igényeit. Például általában jobb biztonságot és védelmet, áttelepítési szolgáltatásokat és frissítéseket tartalmaz a WordPress-webhely biztonságának és zökkenőmentes működésének biztosítása érdekében.

HostGator’s WordPress tárhely-tervek

A HostGatornak három WordPress-tárhely-terve van – a legolcsóbb havi 5,95 dollárral kezdődik, míg a legdrágább havi 9,95 dollárral érkezik:

 • Kezdeti terv: 5,95 dollár, havonta 9,95 dollárral megújul. Host egy webhelyet, ingyenes SSL és domain névvel együtt. Havonta legfeljebb 100 000 látogatást támogat.
 • Normál terv: 7,95 dollár, havi 15,95 dollárral megújul. Legfeljebb két webhelyet tárolhat, ingyenes SSL-vel és domain névvel együtt. Havonta akár 200 000 látogatást is támogat.
 • Üzleti terv: 9,95 dollár, havonta 22,95 dollár megújul. Legfeljebb három webhelyet üzemeltethet, ingyenes SSL és domain névvel együtt. Havonta legfeljebb 500 000 látogatást támogat.

Jó tudni… a terv árát befolyásolja a fogadni kívánt webhelyek száma. Például öt webhelyet üzemeltethet az üzleti tervben, de ez az árat havi 11,95 dollárra növeli a fenti árat helyett..hostgator árképzés wordpress hosting tervekA HostGatornak kifejezetten a WordPress webhelyek számára tervezett tárhely-tervei vannak, mindössze havi 5,95 dollárért.

A választott terv nagyban függ a meglévő webhelyek számától – például, ha egynél több webhely van, akkor Ön’Legalább a havi 7,95 dollárra lesz szüksége. Nézze meg az alábbi táblázatot, hogy segítsen dönteni:

Kezdeti terv üzleti terv Kezdeti kedvezményes ár

Normál ár

% kedvezmény megtakarítás

Lemez terület

Sávszélesség

Látogatások havonta

Webhelyek száma

Ingyenes domain

Ingyenes SSL

Ingyenes biztonsági mentések

Biztonsági mentés

Automatikus malware eltávolítás

Automatikus WordPress frissítések

$ 5.95 $ 7.95 $ 9.95
$ 9.95 $ 15.95 $ 22.95
40% 50% 57%
unmetered unmetered unmetered
unmetered unmetered unmetered
100.000 200.000 500.000
1 2 3
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1GB 2GB 3GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Minden terv tartalmaz egy ingyenes migrációs szolgáltatást azoknak a felhasználóknak, akiknek át kell adniuk a meglévő WordPress-webhelyüket a HostGatorba’szerverei.

Ha csak egy WordPress webhelyed van, akkor a havi 5,95 USD indulási terv tartalmazza az összes alapvető funkciót’Sikerülnie kell. Ingyenes mentések akár 1 GB-ig, ingyenes domain név és automatikus frissítések is megtalálhatók az életében, hogy a lehető legkönnyebb legyen.

Ha webhelye átlagosan havonta több mint 100 000 látogatást ér el, vagy ha több webhelyet üzemeltet, akkor Ön’Szüksége lesz egy fejlettebb tervre.

A Standard terv fő előnyei az, hogy kétszer annyi forgalmat képes kezelni, mint a Kezdeti terv, és megduplázza a biztonsági mentést is. Azt’egy jól lekerekített terv, amely megfelel a legtöbb WordPress webhelynek, akár Ön is’újból méretezhető, vagy csak folyamatosan ketyeg. Legfeljebb két webhelyet üzemeltethet ebben a tervben – jó választás, ha te’több projekt újraindítása!

Az üzleti terv nagy növekedést mutat a havonta kezelhető látogatók számában – 500 000-ig! Ez a legjobb, ha te’újból igazán nagyszerű növekedést igényel, és szüksége van a tervére nagy forgalom támogatására.

A HostGator magában foglalja a felhasználók számára a legfontosabb funkciókat, így élvezheti két fő dolgot:

 • A fogadó webhelyek száma
 • Mennyi forgalmat generálnak ezek a webhelyek havonta

A döntést ezekre a tényezőkre alapozza, és el kell készítenie a tökéletes WordPress tárhely-tervet!

További információ

 • Kíváncsi, hogy lehet-e valamiben másutt jobb ajánlatot szerezni? Nézze meg a A legjobb olcsó WordPress tárhely utána járni!
 • Olvassa el a 8 legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltató ha te’újra egy igazán profi szolgáltatás után

6

HostGator viszonteladói tárhely költsége

Ha te’Ön új tárhely-vállalkozást szeretne létrehozni’Szüksége lesz viszonteladó tárhelyére. Itt fizet a tárhelyért, majd viszonteladja saját ügyfeleinek, hogy pénzt szerezzen. Azt’Ez egy nagyszerű módja egy hosting vállalkozás indításának, mert nem kell’nem kell fizetni olyan általános költségekért, mint a szerver karbantartása.

A HostGator energiát és technológiát biztosít Önnek, az ügyfelek számára pedig otthont, szolgáltatásokat, támogatást és egyebet biztosít. Azt’népszerű választás a webdesigner, a szabadúszó és a kezdő webtárhely között – a viszonteladói tárhely az, amiben a host-ipar nagy neve elindult!

HostGator’s Viszonteladói tárhely-tervek

A HostGatornak három viszonteladói tárhely-terve van, 19,95 és 24,95 dollár között:

 • Alumínium terv: 19,95 dollár, megújul, havonta 29,95 dollár. 60 GB lemezterületet és 600 GB sávszélességet kap.
 • Réz terv: 24,95 dollárral, havonta 41,95 dollárral megújul. 90 GB lemezterületet és 900 GB sávszélességet kap.
 • Ezüst terv: 24,95 dollár, havonta 59,95 dollárral megújul. 140 GB lemezterületet és 1400 GB sávszélességet kap.

Ezek sokkal drágábbak, mint a mi terveink’eddig megnézték, mert sokkal több funkciót tartalmaznak. Ebben az esetben alaposan meg kell vizsgálnia a megújítási költségeket – az akciós árak azt jelentik, hogy az ezüst tervet ugyanolyan áron kaphatja meg, mint a Copper tervet, de a megújítási áraik tükrözik szokásos értéküket.

hostgator viszonteladói tárhely-tervekA viszonteladói tárhelyet azok számára tervezték, akiknek otthont kell eladniuk az ügyfeleknek, és az árak havi 19,95 dollártól kezdődnek.

A viszonteladói webhely meglehetősen technikai tulajdonságokkal rendelkezik – magától értetődik, hogy ha csak személyes webhelyének tárolására van szüksége, akkor az ilyen típusú hosting’t neked.

Alumínium terv réz terv ezüst terv Kezdeti kedvezményes ár

Normál ár

% kedvezmény megtakarítás

Lemez terület

Sávszélesség

Domainek száma

Ingyenes SSL

Ingyenes WHMCS szoftver

Automatikus biztonsági mentések

MySQL adatbázisok száma

WHM kezelőpanel

cPanel központ

$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 41.95 $ 59.95
33% 41% 58%
60GB 90GB 140GB
600 GB-os 900GB 1400 GB
Korlátlan Korlátlan Korlátlan
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Korlátlan Korlátlan Korlátlan
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

A fő különbség a tervek között az, hogy mennyi tárhelyet és sávszélességet kapsz az egyesekkel – ez a legegyszerűbb módja annak eldöntésére, hogy melyik terv a legmegfelelőbb az Ön számára.

Jó tudni… Mindig válassza azt a tervet, amely megfelel a legnagyobb igényeinek. Például akkor is, ha 900 GB sávszélességre van szüksége, de ne’Ha 90 GB-os tárhelyre van szüksége, akkor is menjen a felső korlátdal, és válassza a Réz tervet. Ellenkező esetben korlátozhatja magát az első naptól!

A legolcsóbb alumínium terv a legjobb csak azoknak, akik még indulnak, vagy szabadúszóknak, akik kevés ügyfél számára értékesítik. Nagyon jó lehet azok számára is, akik több szervert igényelnek, mivel olcsóbb és kezelhetőbbnek bizonyulhat, mint több web hosting csomag vásárlása..

Egy nagyobb méretű vállalkozás számára, amely nagyobb maroknyi ügyfelet elad, a Copper tervnek kényelmesnek kell lennie. Több tárhelyet és sávszélességet kínál, így tere van vállalkozásának növekedéséhez.

Még több erőforrás elérése érdekében az ezüst terv egyértelmű választás – azonban a kedvezményes időszak lejártával meglehetősen drága lehet, tehát frissítés előtt győződjön meg arról, hogy vállalkozása valóban igényel-e extra funkciókat..

Abban az esetben, ha te’Itt találja meg néhány technikai tulajdonságot sötétben’s rövid áttekintés:

 • WHMCS egy ügyfélkezelő szoftver, amely segít a számlázási folyamat kezelésében
 • cPanel egy népszerű kezelőpanel, ahol kezeli a webhelyét és a rendszerbeállításokat – ezt fogják az ügyfelek használni az Ön tárhelyének futtatásához’eladtam őket.
 • WHM A (Web Hosting Manager) kezelőpanel lehetővé teszi, hogy minden ügyfeléhez hozzon létre cPaneleket. Ez az, amit az összes ügyfelének kezelésére használ’ fiókok.
 • MySQL egy adatbázis-kezelő rendszer, amely megkönnyíti a tartalom hozzáadását és kezelését

Az alumínium terv jó indulás, ha Ön’nem biztos abban, hogy hány erőforrásra van szüksége – bár valószínűleg nem akarja bekapcsolódni egy hosszú távú tervbe, amellyel kezdetét veszi. A HostGator lehetővé teszi a frissítést ingyenesen és egyszerűen, így elindíthatja a legalacsonyabb tárhelyet és a sávszélességet, és innen növekedhet..

További információ

 • A. Áttekintésével győződjön meg róla, hogy kiválasztotta a munka számára a legjobb házigazdát 5 legjobb viszonteladói hosting szolgáltatás.

7

HostGator VPS tárhelyköltség

Általában egyszer’ve kinőtt a megosztott tárhelyen, a következő lépés a VPS tárhely. Ez egy olyan típusú tárhely, ahol a webhelyek továbbra is megosztanak egy szervert, de kevesebb oldallal osztják meg, így mindegyiknek megvan a saját erőforrása. Azt’gyorsabb, biztonságosabb és megbízhatóbb tárhelytípus, amely jobb teljesítményt nyújt, mint a megosztott tárhely.

Ez a legjobb a szokásos vagy közepes méretű webhelyeknél, amelyek következetesebb tárhelyet igényelnek, mint amennyit a megosztott tervek nyújthatnak. Ha te’Ha például üzleti webhelyet futtat, akkor a VPS tárolása okos választás.

HostGator’s VPS tárhely-tervek

A HostGator három VPS-tárhely-terveket választhat, amelyek havi 29,95 és 49,95 dollár között mozognak:

 • Snappy 2000 terv: 29,95 dollár, 89,95 dollárral havonta újul meg. Kapsz 2 GB RAM-ot, 120 GB lemezterületet és 1,5 TB sávszélességet.
 • Snappy 4000 terv: 39,95 dollár, havonta 129,95 dollárral megújul. Kapsz 4 GB RAM-ot, 165 GB lemezterületet és 2 TB sávszélességet.
 • Snappy 8000 terv: 49,95 dollár, havonta 159,95 dollárral növekszik. Kapsz 8 GB RAM-ot, 240 GB lemezterületet és 3 TB sávszélességet, plusz további 2 CPU-magot.

Mi’nem fogok hazudni – ezek az árak meglehetősen drágák a piacon lévő más szolgáltatókhoz képest!

hostgator vps tárhely-tervekHostGator’s A VPS tervei sokféle funkcióval vannak ellátva, így erõs választás lehetõség – az egyetlen fogás a magas árak.

Miért számít annyira a HostGator a VPS-terveiért? enged’Vessen egy pillantást a kapott szolgáltatásokra, hogy megnézze’megéri a nehezen megkeresett pénzt:

Snappy 2000 Plan Snappy 4000 Plan Snappy 8000 Plan Kezdeti kedvezményes ár

Normál ár

% kedvezmény megtakarítás

Lemez terület

Sávszélesség

Domainek száma

Ingyenes SSL

Ingyenes biztonsági mentések

Memória (RAM)

CPU-magok száma

Root hozzáférés

Dedikált IP-címek

$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 89.95 $ 129.95 $ 159.95
67% 69% 69%
120GB 165GB 240GB
1.5TB 2TB 3 TB
Korlátlan Korlátlan Korlátlan
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4GB 8GB
2 2 4
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 2 2

Ott’Semmi baj a HostGator-lal’Jellemzői – mindent megad neked’d szükséges a webhely sikeres futtatása. Az egyetlen hely, ahol itt esik, az ár-érték arány, drága árainak köszönhetően.

Szerencsére a legolcsóbb terv kiváló kiindulópont – hatalmas mennyiségű sávszélességet kap a forgalom növekedéséhez, plusz megfelelő memória és tárolóhely a webhely megőrzéséhez’teljesítménye sima.

A Snappy 4000 tervre való frissítés fő oka a következő több tárhely, mivel a többi nagyjából ugyanaz marad. A sávszélesség akár 2TB-ig is kibomlik, de te’Csak akkor érzem ennek az előnyeit, ha valóban kiürítették a sávszélességet a legolcsóbb terv alapján.

Ami a Snappy 8000 tervet illeti’Nehéz ajánlani, tudva, hogy havi 49,95 dollárba kerül. Mégis, ha te’szerette a HostGator megbízhatóságát és teljesítményét’Jellemzői és don’ne aggódj, te’Élvezni fogja a hatalmas 3 TB sávszélességet – amelynek annyi forgalmat kell kezelnie, amennyit csak el tud dobni a webhelyére!

Minden tervhez teljes root hozzáférés tartozik, amely hozzáférést biztosít a webhelyéhez’szerver. Ez azt jelenti, hogy teljes ellenőrzést gyakorol a webhelye felett’Beállítások – testreszabhatja szerverét az Ön igényeihez.

További információ

 • Olvassa el a A legjobb VPS-tárhely-szolgáltatók hogy megtudja, a HostGator készíti-e a listát
 • HostGator’s A VPS tervek nem készülnek’t a legolcsóbb – olcsóbb árakért olvassa el a A legjobb olcsó VPS-tárhely-szolgáltatók

8

HostGator dedikált tárhely költsége

A dedikált tárhely a legfejlettebb tárhely-típus – és a legdrágább is! Itt a webhely egy teljes szervert kap magának, ami a teljesítmény, a sebesség és a biztonság legmagasabb szintjét nyújtja.

A legtöbb webhely nem’Nincs szükség erre a szélsőséges szintű tárhelyre, de erre van szüksége’ez határozottan megfelelő, ha te’hatalmas online áruházat üzemeltet, olyan webhelyet lát fel, amely szemmel láthatóan megnöveli a forgalmat, vagy nagyon érzékeny biztonsági követelményekkel rendelkezik.

HostGator’s Dedikált tárhely-tervek

Kutatásunkban a HostGator állt a legjobb szolgáltatóként a dedikált tárhely számára. Három dedikált fogadási tervvel rendelkezik, amelyek havi 118,99 és 148,98 dollár között mozognak:

 • Értékkiszolgáló-terv: 118,99 dollár, havonta 189 dollárral megújul. Kapsz 4 CPU-magot és 8 GB-os RAM-ot.
 • Power Server terv: 138,99 dollár, havonta 249 dollárral megújul. 8 CPU-magot és 16 GB-os RAM-ot kap.
 • Enterprise Server terv: 148,98 dollár, havonta 289 dollárral megújul. 8 CPU-magot és 30 GB-os RAM-ot kap.

Mint láthatja, ez egy nagy tárhely, amelyet nagy költségvetéssel rendelkező nagy webhelyek számára terveztek!

a hostgator ára dedikált tárhely-terveketA dedikált tárhely egy fejlett megoldás, az árak havi 118,99 USD-tól kezdődnek.

Ha nem’Nincs sok műszaki ismerete, küzdhet a lehető legtöbbet a dedikált tárhelyért – a szolgáltatásai fejlett, és te is’Szüksége lesz némi tapasztalatra, hogy megbirkózzon velük. A menedzselt hosting megoldást javasoljuk mivel sokkal könnyebbé teszi az életet!

Értékkiszolgálói terv Teljesítménykiszolgálói terv Vállalati kiszolgálói terv Kezdeti kedvezményes ár

Normál ár

% kedvezmény megtakarítás

Lemez terület

Sávszélesség

Ingyenes SSL

Memória (RAM)

CPU-magok száma

Root hozzáférés

Dedikált IP-címek

$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98
$ 189 $ 249 $ 289
37% 44% 48%
1 TB merevlemez 2 TB HDD
vagy
512 GB-os SSD
1 TB SSD
unmetered unmetered unmetered
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
8GB 16GB 30GB
4 8 8
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

Jó tudni… te nem’Nem hozhatunk biztonsági másolatot ezeknek a terveknek a bármelyikével – ez’opcionális extraként kínálják, így Ön’Ezt valószínűleg fel szeretné venni, ha feliratkozik.

A havi 118,99 USD értékű kiszolgálói terv nagyszerű kiindulópont – mégsem’A funkciókkal nem ragadhat meg, így kezelhető választás lehet. A 8 GB-os RAM rengeteg memóriával rendelkezik, és négy CPU-magnak elegendőnek kell lennie a webhely zökkenőmentes működéséhez.

A legolcsóbb terv egyetlen hátránya, hogy HDD (merevlemez) tárolót használ. Ez nem’t rossz, de nyert’t olyan gyors, mint az újabb SSD (Solid State Drive) tároló ami előrehaladottabb tervekkel jár.

A HostGator javasolja a Power Server tervet, és ha Ön’A költségvetést havonta 138.99 dollárra nyújtottuk’s szilárd választás. Egy dolog közül választhat a HDD és az SSD tárolás között, vagyis ha gyorsabban szeretne választani.

A legtöbb felhasználó nyert’nincs szüksége az Enterprise Server tervre, és határozottan nem azonnal. ennek a tervnek az irányába kell dolgozni. Nyolc magot és 1 TB SSD tárolót pazarolnak “Normál” webhelyek – győződjön meg róla’újra megszerzi a pénzének értékét a terv kiválasztásával’legkeményebben dolgozom!

További információ

 • Vessen egy pillantást a Legjobb dedikált szerver tárhely a legjobb szolgáltatók mélyreható áttekintésében
 • A dedikált tárhely a legdrágább, de mégis jó ár-érték arányt kaphat – feltárjuk a A legjobb olcsó dedikált szerver tárhely részletes áttekintésünkben

9

HostGator tárhely-tervek vs versenytárs-tárhely-tervek

Mi’átnéztem a HostGator mindegyikét’A hostolási terveket részletesen, tehát nagyon jó ötlettel kell rendelkeznie, melyiket választja a saját webhelyéhez. De mielőtt ezt megtenné, valószínűleg azt akarja tudni, hogy tudna-e valamivel jobb üzletet szerezni másutt, igaz?

HostGator’Az árak összességében meglehetősen megegyeznek a fő versenytársakkal, az InMotion és a Bluehost termékekkel. Azt’Nem a legolcsóbb, de összességében vonzó ajánlatokat tesz az asztalra. Az összes tárhely-tervben itt’Így változik az ár a három legfontosabb versenytárs között:

 • HostGator’Az árak 2,75 és 289 dollár között mozognak
 • Bluehost’Az árak havi 2,95 és 209,99 dollár között mozognak
 • Mozgásban’Az árak havi 3,99 és 589,99 dollár között mozognak

A HostGator meglehetősen közel helyezkedik el a Bluehost közelében az általános ártartományban, és egyértelműen láthatja, hogy sokkal olcsóbb árakat kínál, mint az InMotion, amikor a legmagasabb árú terveik vannak. De hogyan hasonlítják össze tervről-tervre? enged’nézzük meg (a táblázatban feltüntetett összes árak csak kedvezményes árak):

HostGator Bluehost InMotion Közös

Felhő

WordPress

viszonteladó

VPS

Dedikált

2,75–5,95 USD 2,95 USD – 13,95 USD 3,99 USD – 13,99 USD
4,95 USD – 9,95 USD N / A 21,04 USD – 69,34 USD
5,95 – 9,95 USD 2,95 USD – 49,95 USD 4,99 USD – 10,99 USD
19,95 USD – 24,95 USD N / A 15,39 USD – 89,94 USD
29,95 USD – 49,95 USD 18,99 USD – 59,99 USD 29,19 USD – 69,34 USD
118,99 USD – 148,98 USD 79,99 USD – 119,99 USD 105,69 USD – 519,49 USD

Noha a HostGator nem biztos, hogy a legolcsóbb árakat kínálja a piacon, általában inkább olcsóbb felső határral rendelkezik az árai.

A HostGator jobb ár-érték arányt kínál, mint az InMotion, és megosztott tervei jobb értéket képviselnek, mint a Bluehost’s. Mi’Már láttam, hogy a HostGator nem’Ez a legjobb ár-érték választás a VPS-tárhely számára, de ettől eltekintve, a tervei nagyon jól illeszkednek a versenytársakhoz.

További információ

 • InMotion’s az ár figyelni? Ha igen, olvassa el a teljes oldalt Az InMotion tárhely áttekintése hogy többet tudjon meg erről a legfontosabb szolgáltatóról
 • A Bluehost a WordPress tárhelyéről híres – derítse ki miért a miénkben Bluehost Review
 • A Bluehost nagyon versenyképes árakat kínál – nézd meg a tervünket Bluehost árképzés
 • A HostGator és a Bluehost a legfontosabb riválisok – nézd meg, ki nyer bennünk A Bluehost vs HostGator összehasonlítása

10

Egyéb gondolkodási költségek

Amikor feliratkozik a tárhelyre, Ön’ott talállak’egy sor egyéb dolgot, amelyeket meg kell, megszerezhet, vagy feltétlenül meg kell szereznie. Néhány extrát automatikusan kiválasztunk, ha pénzt fizetünk – hagyjuk’Vessen egy pillantást arra, hogy milyen további költségeket számíthat fel a HostGator-ra, ha feliratkozik.

hostgator árképzés többletköltségek pénztárte’Kiegészítő szolgáltatásokat talál a pénztár oldalán, amikor feliratkozik a tárhelyre. Néhányan automatikusan kiválasztódnak, tehát mindig gondosan ellenőrizze a tervét!

1. Domain nevek

Néhány a HostGatorból’A terv – például a WordPress tárhely – tartalmaz egy ingyenes domain nevet. Ez egy nagyszerű bónusz, de nem minden terv tartalmaz ingyenes domaint. Szerencsére közvetlenül megvásárolhatja domainjét a HostGator-tól – de mennyibe kerül?

HostGator’A domain árak hasonlóan működnek, mint a tárhely költségei – ebben az esetben az első év kedvezményes, és utána Ön fizeti a rendes árat. Itt’Nézzük meg árait:

 • .com: Évente 12,95 dollárral, 17,99 dollárral megújul
 • .org: Évente 12,95 dollárral, 17,99 dollárral megújul
 • .weboldal: Évente 9,95 dollár, 15 dollárral megújul
 • .háló: Évente 12,95 dollárral, 17,99 dollárral megújul
 • .nekem: Évente 15 dollárral, 19,95 dollárral megújul

Ezek meglehetősen magas megújítási árak, de azzal jár, hogy a tárhelyet és a domain nevet egy helyen tartják!

2. SSL tanúsítványok

A HostGator tartalmaz egy ingyenes Let lehetőséget’s Titkosítsa az SSL-tanúsítványt az összes hostolási tervében. Ez alapvető védelmet nyújt, de ha magasabb szintű biztonságot szeretne, akkor a HostGatoron keresztül prémium SSL tanúsítványokat is megvásárolhat.

Három SSL közül lehet választani:

 • Pozitív SSL: Évente 19,99 USD (évi 39,99 USD-val megújul)
 • Több domain SSL: Évben 79,99 USD
 • Bővített validációs SSL: Évente 269,99 USD

Te nem’ezek közül egyiket nem kell vásárolniuk’elsősorban olyan webhelyek számára, amelyeknél extra szintű bizalom és biztonság szükséges, például az online boltokban.

Jó tudni… Megvásárolhatja a pozitív SSL-t a pénztárnál, amikor feliratkozik a tárhelyre, de akkor nem’t nem kapja meg a kezdő kedvezményt.

3. CodeGuard

A CodeGuard biztonsági mentési és biztonsági szoftver, amely védelmet nyújt a rossz dolgok ellen. Naponta automatikus biztonsági másolatot készít a webhelyéről, tudatja Önt minden jogosulatlan változással, és visszaállíthatja a webhely egy korábbi verzióját, ha valami nem megy a tervbe..

Az árképzés első ciklusonként havonta 2 USD-tól kezdődik, majd évente 23,95 USD-vel megújul. Ezt pótlólagosan felveheti a pénztárnál, amikor feliratkozik egy tárhely-tervre. Fejjel – gyakran jön már kiválasztva, tehát ha nem’Nem akarom, hogy ez jellemző neked’d jobb, ha győződjön meg arról, hogy ez a doboz nincs-e’t ketyegte.

4. SiteLock megfigyelés

Ez egy hasznos szolgáltatás, amely naponta figyeli webhelyét, és figyelmezteti, ha webhelyét feltörték vagy rosszindulatú kóddal fecskendeztek be. Nagyon ijesztő cucc, ugye? Hogy’s miért sorolja fel a HostGator a “Nagyon ajánlott” kiegészítő a pénztárnál.

A SiteLock megfigyelés évente 24,99 dollárt fizet – ezt felveszik a tárhelyi tervbe, és a HostGator előre kiválasztja. Még egyszer ellenőrizze, hogy van-e’Jelölte be vagy nem, hogy elkerülje a meglepetéseket a fizetéskor.

5. Egyéb kiegészítők

A pénztárnál esetleg megtalálható extrák között szerepel egy professzionális e-mail cím, amely költségekkel jár Havonta 6 USD, és a HostGator SEO Tools, amelyek költségesek Évente 35,40 USD. Ezek a don’t általában automatikusan kiválasztódik, tehát ha kiegészítőként szeretné őket, egyszerűen jelölje be a kívánt!

Jó tudni… HostGator’A 45 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik host-tervére és a domain adatvédelmére. Nem’Nem terjed ki minden olyan domain névre, amelyet esetleg magának vásárolt. Ha a terv tartalmaz egy ingyenes domaint, a HostGator levon egy 15 dolláros díjat, így megtarthatja domainjét.

HostGator árképzés: Tipp

Mi’áttekintettük a HostGator érzéseit és hátrányait’árazási tervei, a legolcsóbbtól a legdrágább csomagokig, miként hasonlít össze a legjobb versenytársakkal, és megjelölte azokat a többletköltségeket, amelyekre figyelnie kell.

Mostanra tudnia kell, hogy a HostGator-e’A tárhely-tervek megfelelnek az Ön számára – és melyiket szeretné részletesebben megtekinteni. Mi’Sok különböző tervről beszéltünk, de hagyjuk’gyors áttekintést ad a HostGatorról’tervét…

HostGator árazási összefoglaló

 • Közös tárhely: 2,75–5,95 dollár havonta.
 • Felhő-tárhely: 4,95 USD – 9,95 USD havonta.
 • WordPress tárhely: 5,95 USD – 9,95 USD havonta.
 • Viszonteladói tárhely: 19,95 USD – 24,95 USD havonta.
 • VPS tárhely: 29,95 USD – 49,95 USD havonta.
 • Dedikált tárhely: 118,99 – 148,98 USD havonta.

A megosztott, a WordPress és a VPS tárhely a leggyakrabban kiválasztott tárhelytípus, de ez tényleg az egyéni igényeitől és a költségvetésétől függ!

Ne feledje, hogy a kezdeti kedvezmény nyert’t örökké tart, tehát regisztráció előtt mindig ellenőrizze a megújítási árakat. Vigyázzon a pótlólagos költségekre a pénztárnál is – a Hostgator rengeteg opcionális extrát kínál, amelyek közül választhat, például domainneveket, biztonsági mentési szolgáltatásokat és SEO eszközöket – ezért ügyeljen a vásárlás befejezése előtt a terv áttekintésére.

A HostGator végső ítélete’Az árazás pozitív. Azt’Rendkívül erős tárhely-szolgáltató, tehát a tervei még nem állnak fenn’mindig a legolcsóbb, ismered’Kiváló minőségű szolgáltatást kapsz pénzéért. A megosztott tárhely különösen jó ár-érték arányt kínál.

GYIK

A HostGator kínál ingyenes próbaverziókat??

Sajnos nem – a host szolgáltatók nem’Nem biztosíthat ingyenes próbaverziókat a fogadási tervükhöz. Pénzvisszafizetési garanciát kínálnak, így teljesen kockázatmentesen kipróbálhatják tárhely-terveiket. A HostGator 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, ami elég nagylelkű!

Bármikor lemondhatja HostGator-fiókját?

Igen! Ha lemond a HostGatoron belül’s 45 napos pénz-visszafizetési garanciaidőszak, Ön’Teljes visszatérítést kap a tárhelyedről. Ha lemond az említett időszak után, akkor a terv megszakad a következő megújítási napon, kivéve, ha kifejezetten kéri fiókja korábbi bezárását. Azt’érdemes ezt mondani a terv lemondása nem’t automatikusan törli a domain nevet.

Van egy ingyenes domain a HostGator segítségével?

Igen, de csak bizonyos csomagokon – tehát legyen óvatos és ellenőrizze a regisztrációt. Minden attól függ, hogy milyen típusú tárhelyet választott. Például a WordPress és a megosztott tárhely-tervek ingyenes domaint kínálnak, de a VPS-tervek nem’t.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me