Bluehost áttekintés: a webhely legjobb hostja?


A legjobb

A legjobb általános szolgáltató


Összesített értékelés

5 csillag az 5-ből

A Bluehost host szolgáltató, erős ügyfélszolgálat, uptime és ár-érték arány mellett. Ha WordPress webhelyet kíván üzemeltetni, akkor ez a szolgáltató az Ön számára. A Bluehost néhány funkciója erősebb, mint mások – olvassa el tovább, hogy többet megtudjon.

A Bluehost webtárhely az Ön számára?

Töltsön néhány percet a legjobb webtárhely-szolgáltatók felkutatására, és a Bluehost szinte azonnal felkerül a radarjára – kész’széles körben használt és rendkívül népszerű. De mi különbözteti meg a Bluehost a csomagtól? Pontosan mi van veled?’újból keres, vagy jobban megfelelne egy másik szolgáltató?

Mi’A legfontosabb döntő tényezőket mélyrehatóan bemutatom, de itt kezdjük’s Áttekintés a Bluehost-ról:

csillagbesorolás magyarázat grafika

Mi’elvégeztük a legfontosabb tárhely-szolgáltatók saját felhasználói tesztelését, és összehasonlítottuk az egyes szolgáltatókra vonatkozó megállapításainkat, hogy mindegyiket a lehető legpontosabban besoroljuk. Bluehost’Különös erősségei voltak: ügyfélszolgálat, szerver rendelkezésre állás és ár-érték arány.

Ki a legjobb a Bluehost számára??

Bluehost’Az ügyfélszolgálat, az erős üzemidő és a megfizethető kezdő tervek teszik a következőket: megbízható tárhely szolgáltató. Ha te’A régimódi megbízhatóságot keresve, a Bluehost remek választás. Hogy’miért mi’ve értékelte a A piac legjobb általános szolgáltatója. A Bluehost is a legjobb választás, amit tehet’újból WordPress webhelyet tárol – ez’megszerezte a best a WordPress tárhelyéhez kutatásunkban, és maga a WordPress.org 2005 óta ajánlja a Bluehost szolgáltatást. Mi is gondoljuk’Nagyon nagyszerű fényképészeti webhely-tárhely, ha ilyen’az a fajta dolog.

Bluehost Röviden

Az Utah-i Bluehost 2003-ban jelent meg a színpadon. Azóta’Az egyik vezető webtárhely-szolgáltatóvá válik, és jelenleg a The Endurance International Group tulajdonában van, amely szintén a HostGator versenytársa. A Bluehost jelenleg hatalommal rendelkezik több mint két millió webhely világszerte, elsősorban az utahi adatközpontból.

Érvek és ellenérvek

Bluehost profik

 • Megbízható szerver üzemideje: A Bluehost 99,98% -os szuper-versenyképes garanciát kínál
 • Zökkenőmentes WordPress-integráció: nem sikerült’Nem lehet könnyebb beállítani a WordPress webhelyet a Bluehoston keresztül
 • Költségvetési szintű árképzés: az árak még az első év után is versenyképesek, és a különféle többszintű árazási tervek azt jelentik’s mindenki számára megfizethető lehetőség

Bluehost Cons

 • További költségek: tonna opcionális kiegészítő becsapódik a kosárba a pénztárnál, és azt is’rajtunk múlik, hogy törölje-e ezeket az elemeket a vásárlás előtt
 • Tárolás: A Bluehost kevés tárhelyet kínál alaptervében, mint a versenytársak

Megbízhatóság és teljesítmény

Azt mondtuk, hogy a Bluehost megbízható, és erre gondoltuk: A Bluehost nagy üzemidejű garanciát nyújt (99,98%). Egyetlen internetes házigazda nem képes biztosítani a 100% -os rendelkezésre állást, tehát a 99,98% egy erőteljes bemutatás – évente körülbelül egy óra és 45 perc leállást jelent. Hogy’Másodszor csak a Hostgator, amely 99,99% -os rendelkezésre állást kínál.

bluehost uptime százalékos összehasonlító diagram

Tárhely típusai és szolgáltatások

A Bluehost hat különböző típusú tárhelyet kínál: Megosztott, Megosztott WordPress, WooCommerce, VPS, Menedzselt WordPress és Dedikált. Mi’az egyes típusok részleteit lebontottuk a Bluehost árazási áttekintésben, de általában a következő különbségekre gondolhatunk:

 • Közös: a legolcsóbb és legegyszerűbb általános szolgáltatás
 • Megosztott WordPress: a WordPress webhely legolcsóbb és legegyszerűbb módja
 • WooCommerce: a legjobb módszer egy online áruház üzemeltetésére a WordPress segítségével
 • VPS: nem olyan drága, mint a dedikált tárhely, és továbbra is jó az üzleti webhelyek számára, amelyeknek meg kell haladniuk az alapokat
 • Kezelt WordPress: még több szolgáltatás a tárolt WordPress webhelyen
 • Dedikált: a legdrágább, de a legerősebb hosting szolgáltatást is

WordPress és a Bluehost

A WordPress a Bluehost-ot ajánlja elsőszámú web hosting szolgáltatónak – és ezt’Nem kis feat, jött egy cég, amely’Korában számtalan internetes gazdagéppel foglalkozott. Ha te’Ha már beállította a WordPress webhelyet, akkor a Bluehost a legjobb webtárhely, amellyel együtt járhat. És ha te’már be van állítva a Bluehost-ra, akkor feltétlenül fontolja meg webhelyének a WordPress.org segítségével történő beállítását – telepítheti a Bluehost irányítópultján egyetlen kattintással..

Hogyan telepítsük a WordPress-t a Bluehost-ra

Egyéb Bluehost szolgáltatások

A WordPress zökkenőmentes integrációja a Bluehost’leglátványosabb tulajdonsága, de biztosan nem az csak funkció. Mi’Ve összeállította a Bluehost többi részét’legjobb ajánlataink alább:

Domain regisztrációA Bluehost ingyenes domain-t kínál egyes felhasználóknak, amikor egyéves tervre iratkoznak fel. Ez a perk azonban nem tartalmazza a domain regisztrációs díját (10–15 USD között), amelyet Ön’Még mindig fizetnem kell.
Webhely készítőOtt’S egy drag-and-drop webhely-készítő azok számára, akiknek fogalma van arról, hogy mit akarnak létrehozni, de nem’Nincs elég éles HTML és CSS ismerete.
AdatátvitelA Bluehost korlátlan adatátvitelt kínál számos tervében. A Bluehost ugyanakkor biztosítja CPU védelem – erről bővebben az alábbiakban.
cPanelA Bluehost a “cPanel” Vezérlőpult, amely népszerű helykezelő rendszer. A cég ingyenes mentéseket is kínál, így Önnek nem kell’t elveszít minden kulcsfontosságú webhely fájlt.
TárolásAz Ön által használt tervtől függően a Bluehost bármit kínál, az 50 GB-tól a korlátlan tárhelyig. Ha csak WordPress-blogot szeretne futtatni szavakkal és képekkel, akkor az 50 GB-os terv jó lesz, mivel egy ideig eltart egy ilyen tárhely felhasználása.

Az egyik legfontosabb webtárhely-szolgáltatás, amelyet a Bluehost kínál hiányzik a szabad migráció. Ha te’Ha már meglévő webhelyet kíván áttelepíteni a Bluehostre, akkor a szolgáltató ezt csak 149,99 USD költséggel fogja megtenni. A jó hír az, hogy ez a díj legfeljebb 5 webhely és 20 e-mail fiók migrációját fedezi.

Árazás

A Bluehost kiemelkedő szerepet tölt be a a pénz értéke, ponttal 4,6 / 5. A legjobb rész? Minden Bluehost terv 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Közös tárhely a Bluehost’A legolcsóbb terv, az első évre 2,95 dollár / hónap, azután pedig 7,99 dollár / hónap. Dedikált tárhely a legdrágább terv, kezdve havonta 79,99 USD-ig.

bluehost árképzésA Bluehost mindig eladó

Bluehost kiindulási árak:

 • Közös tárhely: Havonta 2,95 dollár, havonta 7,99 dollár megújul
 • Közös WordPress tárhely: Havonta 2,95 dollár, havonta 7,99 dollár megújul
 • WooCommerce tárhely: Havi 6,95 dollár, megújul, havonta 13,99 dollár
 • VPS tárhely: Havi 18,99 dollár, havonta 29,99 dollár megújul
 • Kezelt WordPress tárhely: Havi 19,95 dollár, 29,99 dollárral bővül
 • Dedikált tárhely: Havonta 79,99 dollár, újbóli havi 119,99 dollár

Bluehost árképzés és versenytársi árképzés

Szolgáltató Közös tárhely VPS tárhely Dedikált tárhely WordPress tárhely Bluehost HostGator Mozgásban
$ 2.95 $ 18.99 $ 79.99 $ 2.95
$ 2.75 $ 29.95 $ 119 $ 5.95
$ 6.39 $ 29.19 $ 105,69 $ 6.99

Melyik terv a legjobb ár-érték arányt?

Ha te’új web hosting, vagy a webhely nem’t hatalmas, akkor javasoljuk a Bluehost kezdetét’s Megosztott vagy megosztott WordPress tervek. Ők’a legolcsóbb, és mégis kínál tisztességes változatosságot. Amikor webhelye túllépi ezeket a megosztott terveket, mindig frissíthet a drágább, de jobban felszerelt lehetőségekre.

A Bluehost kiegészítő költségei

Sajnos a legtöbb tárhelyszolgáltató kiegészíti a virtuális kosarat kiegészítő elemekkel a fizetés során. Ezek az esélyek és végei megemelik a terv árát, de bármikor törölheti őket, mielőtt vásárolná.

azonban, ezeknek a kiegészítő elemeknek egy része megéri a pénzt, az Ön webhelyének típusától függően’újból meg akarod szállni. Itt’A leggyakoribb extrák áttekintése’befutok:

bluehost rejtett költségek grafika

Tudjon meg többet ezekről az extra elemekről, és arról, hogy te vagy’Szüksége lesz rájuk a teljes Bluehost árképzési jelentésünkben.

A Bluehost terv visszavonása

Bluehost’A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy van egy kis ideje kipróbálni a platformot, és megnézni’s neked. De’Fontos, hogy ezt a döntést az első 30 napon belül meghozza, mert ezt követően a Bluehost nem’t ajánlatot Bármi visszatérítés vagy lemondás.

Útmutató a Legolcsóbb webtárhely-szolgáltatók

Az Legjobb webtárhely-szolgáltatók

Érdekli a Node.js tárhely? Fedezze fel a legjobb Node.js szolgáltatót

Biztonság

A biztonságos webhely legjobb jelzése az SSL (Secure Sockets Layer) tanúsítvány. Az SSL-tanúsítványok tudatják a felhasználókkal, hogy az Ön webhelyén megosztott minden információ biztonságos lesz, és ezeket a tanúsítványokat lakat ikon és a “https” a webcím elején.

Minden Bluehost tervhez tartozik egy ingyenes SSL tanúsítvány, így soha nem kell aggódnia, hogy a látogatók figyelmeztetést kapnak az Ön webhelyének biztonságára. A fejlettebb biztonság érdekében prémium SSL-tanúsítványt is megvásárolhat 49,99 USD / év áron. Ez méltó befektetés lenne az e-kereskedelmi webhelyek számára, vagy bármely olyan webhelyhez, ahol a felhasználók felhasználónévvel és jelszóval jelentkeznek be és / vagy érzékeny információkat (például hitelkártya-adatokat) szolgáltatnak..

Egyéb ingyenes Bluehost biztonsági szolgáltatások közé tartozik a Spam Assassin védelem, a hotlink-védelem és a Secure Shell hozzáférés. Alapvetően a Bluehost több mint elegendő biztonsági intézkedést tartalmaz a szabványos webhely felszabadításához – de ha te’Ha új webhelyet szeretne méretezni vagy online eladni, érdemes befektetnie néhány extrába.

A Bluehost számos további biztonsági intézkedést kínál, amelyek közül választhat, ám ezek gyorsan összeadhatják és megnövelhetik számláját, tehát az is’Fontos, hogy okosan válasszunk. Például a SiteLock Find (az e-kereskedelem speciális biztonsága) csak 1,99 USD / hónapba kerül, de ha meg akarja vásárolni, akkor évente 23.88 USD-t kell számláznia. Hogy’Még mindig nem sokat biztosít az online vásárlók védelme érdekében, de nehéz lehet, ha nem érzi magát vakmerőnek a pénztárnál..

Segítség és támogatás

A Bluehost az ügyfelek támogatása szempontjából az első helyet foglalja el kutatásaink során, tökéletes 5/5-et keresve. Van egy sokféle támogatási lehetőség, beleértve az élő csevegést, az e-mail támogatási jegyeket és a 24 órás telefonos támogatást. Egy felhasználó értékelte a Bluehost-ot’ügyfélszolgálat “kiváló,” hivatkozva a saját élményeire az élő csevegés lehetőségével kapcsolatban:

“én’Volt néhány kérdés, amelyeket főleg a saját hibáim okoztak, és ezek is’mindig is segítettem nekik a helyesbítésben. Ők’könnyű kapcsolatba lépni élő csevegéssel, és valóban nem’Azt hiszem, én nem’Több mint tíz percet kellett várnia, hogy valakivel beszélgethessen.”

bluehost támogatási honlap

A cég az Ön igényeitől függően három különböző technikai támogatási számot kínál:

 • Általános kérdések
 • VPS és dedikált tárhely
 • WordPress segítség

Nagyszerű dolog a Bluehostról’A webhely az, hogy azonnali válaszokat kínál az elsődleges súgóoldalon néhány, a leggyakoribb kérdésre. Mondja például, hogy megteheti’t kitalálhatja, hogyan helyezheti át a WordPress-webhelyet egy másik gazdagépről – rákattinthat a kérdésre a súgóoldalon, majd többféle módon megmutathatja, hogyan oldhatja meg a problémát, beleértve egy súgócikket, az élő csevegést és az adott telefonszámot, amelyre fel kell hívnia..

Ha te’Úgy érzi, különösen a tech-hozzáértés’Érdemes megpróbálnia magadnak megtalálni a választ a Bluehoston’S támogatási fórumok. Azt’Gyakran gyorsabb a kutatás független elvégzése, és ez végül jobban megérti a webhely működését. Teszteltük a Bluehost-ot’Élő csevegést folytatunk magunkkal, és megállapítottuk, hogy az azonnali válasz valójában voltak egyedi kérdésekre szabva, és nem tette meg’t átugorja a minőséget.

bluehost live chat kezdőlap

Vevői elégedettség

A Bluehost ügyfeleit leginkább lenyűgözi a platform’Súgó és támogatási szolgáltatások. Egy Robin nevű felhasználó írta:

“én’Több mint öt éve használtam a Bluehost-ot a WordPress webhelyemre. én’Volt néhány alkalommal, amikor a webhelyem elmúlt a telepített plugin-problémák miatt, és nem tudtam’kitalálni, mit kell tennie. Minden alkalommal, amikor segítettek nekem a probléma gyors megoldásában. Nagyon ajánlott.”

Michaelnek, a Bluehost másik felhasználójának ezt kellett mondania:

“én’Nem vagyok weboldal-szakértő, tehát azt hiszem’Inkább kérdezze meg valakit, mielőtt körbekattanok, és megtörnék valamit. Amikor csak én’kérdésem volt, én’használtam az élő csevegést – átlagosan három másodperc várakozási idővel, hogy valaki csatlakozzon hozzám. én’Mindig gyors, világos választ kaptam egy barátságos képviselőtől öt perc alatt.”

bluehost felületTiszta és intuitív, a Bluehost felület egy álom

Eltekintve az ügyfélszolgálattól, uptime és WordPress integráció szintén kiemelkedő erőssége a Bluehost számára. Kiváló ár-érték arányt is teljesít – mindaddig, amíg nem emlékszik arra, hogy a szemét hátrahúzza a kiegészítő költségek miatt a pénztár alatt. Michael még azt is írta:

“Csak olvassa el figyelmesen mindent, hogy megtudja, mi vagy’újra feliratkozik. Vegye figyelembe a terveket és az extrákat is – ismerje meg a webhely igényét, és egyszerűen kerülje el a többit.”

És mi’d egyet kell értenie!

korlátozások

Sok Bluehost vásárló kifejezte csalódását az előre telepített szolgáltatások hiánya miatt. Azt’Igaz, hogy a Bluehost sok mindent kínál, de az’Ugyancsak igaz, hogy aktívan kell kiválasztania a webhelyén a kívánt ajánlatokat, és gyakran felár ellenében.

További termékek

Most már tudjuk a kiegészítőket kiadások amelyeket a Bluehost tervén kívül kell megvásárolni. De nagyon sok a kiegészítés csinál szerepeljen minden Bluehost tervben. Valójában a legalapvetőbb, csupasz csontú terv, amelyet a Bluehost segítségével megvásárolhat (az alapvető megosztott terv, 2,75 USD / hó bevezető ár) továbbra is a következővel jár:

 • 50 GB SSD tárhely
 • Nem mért sávszélesség
 • Ingyenes SSL tanúsítvány (emlékszel ezekre ?!)
 • 1 domain benne
 • 5 parkolt domain
 • 25 altartomány

És ha egy réteggel felfelé vállalja a Plus Shared tervet (bevezető áron 4,95 USD / hó), akkor a webhelyek száma, SSD-tároló, domain, parkolt domain és al domainek száma korlátlan lesz. A Plus Shared 30 ingyenes napot is biztosít egy Office 365 postafiókkal, és a spam-ellenes e-mailek szűrésével a Spam Experts segítségével.

Fel a fejjel!

Bluehost nincs’t csak egy host szolgáltató – egyben a domain név regisztráló, ami azt jelenti, hogy kereshet és vásárolhat domaint harmadik fél által nyújtott szolgáltatás igénybevétele nélkül. Ez azt is jelenti, hogy ugyanabból a fiókból kezeli a domain regisztrációját és a hostolási szolgáltatásait.

Mennyibe kerül egy domain név?

Kezdő’s Útmutató a domain nevekhez

Végső gondolatok

Az általános hosting rangsorunkban, A Bluehost először jön be, megelőzve a nehézsúlyúak, például a HostGator és a GoDaddy fogadását. Az egyes kategóriákban a Bluehost az első helyezett Vevőszolgálat, másodperc uptime, és a második a pénz értéke. Azt’a legjobb tárhely-szolgáltató a WordPress site with.

Ha a zökkenőmentes szolgáltatások a legfontosabb prioritások, akkor valószínűleg jobban jár az InMotion, mint a Bluehost helyett – mint mi’láttam, Bluehost’Az extrák és a kiegészítő költségek zavaróak lehetnek.

Következtetésünk? Minden attól függ, hogy melyik a webhely célja, de ha te’A megfizethető áron és megbízhatóságon keresi a Bluehost megbízható szolgáltatót.

11

GYIK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map