HostGator áttekintés: megfelelő neked?


A legjobb

A legjobb az Uptime számára


Összesített értékelés

5 csillag az 5-ből

A HostGator jó okból az egyik legrangosabb hosting szolgáltatónk. A rendelkezésre állás, az ügyfélszolgálat és a megosztott terv funkciói (szó szerint) felülmúlhatatlanok! Olvassa el tovább, hogy megtudja, a HostGator a legjobb szolgáltató az Ön webhelyén.

A HostGator a legjobb szolgáltató az Ön webhelyén?

Szóval te’újra gondolkodni kezd a HostGator használatával, vagy annak átváltásával. Azt’Bizonyára rendkívül népszerű tárhely-szolgáltató – az általunk megkérdezett emberek 46% -a tudott a HostGatorról. tudsz’Tényleg nem megy rosszul ezzel a szolgáltatóval, de mi’Engedlek be a jó dolgokra és a rossz, hogy a lehető leginformáltabb döntést hozhassa.

A kezdéshez itt’s A HostGator áttekintése:

csillagbesorolás rendszer magyarázata

Kutatásunkban a HostGator 4,7 / 5 csillagot szerez, ami nagyon szoros második helyet szerez közvetlenül a Bluehost mögött – tehát Ön’Minden bizonnyal jó kezekben leszek. Olvassa tovább a HostGator mérlegelését’pozitív és negatív, és hogy döntsön’s a legjobb szolgáltató te.

Előnyök & Hátrányok

Előnyök

 • Uptime: A HostGator verhetetlen rendelkezésre állás garanciát nyújt 99,99% -ra.
 • Jellemzők: A HostGator több funkciót kínál megosztott terveiben, mint a legtöbb tárhelyszolgáltató, ideértve az ingyenes e-mail marketing szoftvert is, amely a webhelyet a következő szintre hozza
 • Segítség és támogatás: HostGator’Az ügyfélszolgálati tudásbázis kereshető kincslemez, élő csevegési funkciója gyors és megbízható

Hátrányok

 • HostGator’A tervek valamivel drágábbak, mint más felső versenytársaké
 • HostGator’A kezelőpanel és a weboldal kialakítása egy kicsit keltezésű, ami ügyetlen felhasználói élményt nyújt

Röviden a HostGator

A HostGator szerény kezdettel rendelkezik a Florida Atlantic University kollégiumi szobájában 2002-ben (ez magyarázza a “Gator,” arra az esetre, ha kíváncsi lennél). Azóta a cég irodákat nyitott az egész világon, és több mint 8 millió domaint üzemeltet.

Általános rangsor# 12 a 12 tárhelyszolgáltató közül
ÁrazásHavi 2,75 USD-től (havi 6,95 USD-tól kezdődően megújul)
Hosting tervekMegosztott, WordPress, VPS, Dedikált és Cloud
Segítség & Támogatás24/7 élő csevegés, telefon és e-mail
JellemzőkSSL tanúsítvány, korlátlan sávszélesség, e-mail marketing szoftver
üzemidő99,99% -os garancia

üzemidő

A HostGator a 99,99% üzemidő garancia, amely megegyezik a legjobb piaccal (ez’lehetetlen garantálni a 100% rendelkezésre állást). Ez azt jelenti, hogy webhelyén kevesebb, mint egy óra állásidő tapasztalható meg évente. Ha te’Megvizsgálva a megbízhatóságot, a HostGator a termés krémje – ez a fajta konzisztencia ideális minden webhelyre, de különösen, ha’egy e-kereskedelmi áruház felállítását tervezi. Végül is az idő pénz!

A tökéletes üzemidő közelében az egyik oka annak, hogy a HostGator az első helyet foglalja el a legjobb e-kereskedelmi tárhely-szolgáltatók körében..

Jellemzők

A HostGator öt különféle típusú tárhelyet kínál: Megosztott, kezelt WordPress, VPS, Dedikált és Cloud. Itt’s az egyes típusok alapvető bontása:

 • Közös tárhely a legegyszerűbb és legolcsóbb hostolási lehetőség, amelyben megosztja a szervert és annak erőforrásait más webhelyekkel. Az árak havi 2,75 USD-tól kezdődnek.
 • Kezelt WordPress tárhely a WordPress webhely leggyorsabb és leginkább integrált módja. Ez a típus ingyenes migrációval jár, tehát ha van meglévő WordPress-webhely, ingyenesen átviheti a HostGatorra. A tervezési árak havi 5,95 dollártól kezdődnek.
 • VPS (virtuális magánszerver) tárhely drágább, de megkapja azt, amit fizet – vagy ebben az esetben több szerver erőforrást jelent kifejezetten az Ön webhelyére. A VPS-t érdemes megfontolni a kisvállalkozások számára, míg a személyes / nem e-kereskedelmi webhelyek nyertek’Nem kell költenie a plusz pénzt. Az árak havi 29,95 USD-tól kezdődnek.
 • Dedikált tárhely a legdrágább típusú tárhely, és az is’csak nagyméretű e-kereskedelmi vállalkozások számára szükséges. Ha azonban ez úgy hangzik, mint te, akkor a dedikált tárhely által kínált méretezhetőség és teljesítmény páratlan. Az árak havi 118,99 USD-tól kezdődnek.
 • Felhő-tárhely a megosztott tárhely felújított formája, amely nagyobb sebességet, megbízhatóságot és erőforrásokat ígér. A felhő tárolását biztonságosabbnak tekintik, mint a megosztott tárhelyet, és ezek miatt is’kicsit drágább. Az árak havi 4,95 dollártól kezdődnek.

További információk a tárhely típusairól

 • Legjobb megosztott tárhely
 • Legjobb VPS tárhely
 • Legjobb dedikált tárhely
 • Legjobb felhő tárhely

HostGator szolgáltatások

Minden HostGator csomag ingyenes SSL tanúsítvánnyal és korlátlan sávszélességgel rendelkezik. Az első évre ingyenes domaint is kapsz (ezt követően te’fizetni kell a domain név megújításáért). Ezek a funkciók nem fejleszthetők ki’t ritka, de a HostGator kiemelkedik azzal, hogy korlátlan e-mail fiókokat, aldomaineket és fájlátviteli protokoll (FTP) fiókokat kínál (amelyek lehetővé teszik a fájlok átvitelét a számítógépről a hálózatra). A HostGator korlátlan tárhelyet foglal magában a megosztott tárhelyterveiben is, amelyeken a legtöbb szolgáltató addig tart, amíg nem fejleszti a fejlettebb tárhelyre.

A HostGator lehetőséget ad arra, hogy saját drag-and-drop weboldal-készítőjét használja webhelyének létrehozásához. Az építő nagyszámú sablont kínál 20 kategóriában, beleértve fényképeket, éttermeket és személyes portfóliókat. Bár ezek a sablonok testreszabhatók, ők’nem könnyű navigálni – szóval ha te’d inkább nem kötelezi el az időt, nem kell’t van a HostGator használatához’saját weboldal készítője!

Ha egy webhelyet CMS-rendszerrel kíván létrehozni, akkor Ön’Örülök, hogy tudom, hogy a HostGator’s A WordPress tárhely opció kényelmes, egy kattintással történő telepítéssel jár. Támogatást kínál továbbá a Joomla és a Drupal, valamint a Magento e-kereskedelmi platform számára.

Nézze meg a WordPress.org teljes bontását, hogy megtudja, hogyan lehet a legtöbbet kihozni.

Az kiemelkedő funkció a HostGatoron’Az alapterv az ingyenes e-mail marketing szoftver, amelyet a Constant Contact segítségével biztosít. Ez a szolgáltatás hihetetlenül értékes, mert lehetővé teszi közönség felépítését következetes hírlevelek és automatizált e-mail kampányok révén. Csakúgy, mint az erős üzemidő, az e-mail marketing minden webhely számára előny, de az’Különösen hasznosak az e-kereskedelmi webhelyek számára.

Árazás

Iratkozzon fel a HostGator-tervre egy hónaptól három évig terjedő időkeretekkel. Minél több időt vállalsz előre, annál olcsóbb lesz a megfelelő havi ár. Például hadd’Vessen egy pillantást a HostGatorra’legalapvetőbb megosztott terv:

IdőkeretKöltség
Egy hónap$ 10.95 / hó
Három hónap$ 10.95 / hó
Hat hónap$ 10.95 / hó
Egy év$ 5.95 / hó
Két év$ 3.58 / hó
Három év$ 2.75 / hó

Úgy gondoljuk, hogy a három év óriási elkötelezettség, ezért javasoljuk, hogy ragaszkodjon az éves számlázási opcióhoz – Ön’Még pénzt takaríthat meg, de nyertél’t túl sokáig zárja be magát. te’A teljes tizenkét hónapot még a kezdet előtt meg kell fizetnie, és a legtöbb tárhely-szolgáltató így szervezi meg fizetési terveit.

Fejjel: promóciós árak!

Minden webtárhely-szolgáltató megpróbál vonzza Önt olcsó promóciós árakkal. Ha bármelyik szolgáltatónál egy csillag jelenik meg az árazási terv mellett’webhelyén, az azt jelenti’Az első ciklus után többet fizet, mint a hirdetett ár.

Az alábbi táblázatban mi’ve összefoglalta mind a HostGator promóciós, mind az éves számlázott megújítási árait’tervét, így összehasonlíthatja:

Hosting típusa Promóciós ártartomány megújítási ára, évente számlázva Közös Kezelt WordPress VPS Dedikált Felhő
$ 2,75-5,95 / hó $ 6,95-8,95 / hó
$ 5,95-9,95 / hó $ 7,95-11,95 / hó
$ 29,95-49,95 / hó $ 49,95-69,95 / hó
$ 118,99-148,98 / hó $ 138,99-199,01 / hó
$ 4,95-9,95 / hó $ 7,95-11,95 / hó

Kutatásunkban a HostGator 3,5 / 5-ös pontszámot szerez az ár-érték arány szempontjából, ami a csomag közepére helyezi (pontosan a 12. hely a 12. helyről). HostGator’A bevezető 2,75–148,98 USD / hónap árszint valamivel drágább, mint a legfontosabb versenytársaknál, mint például a Bluehost és az A2 Hosting, amelyek 2,95–119,99,99 / hónap, illetve 1,98–141,09 USD / hónap között vannak..

hostgator megosztott árazási oldal

Bár a HostGator egy kicsit drágább, megkapja azt, amit fizet. Azt’Az S az összességében a második helyen szerepel (ugyanazon a 12 szolgáltatónál), mert az enyhe áremelkedés sok funkcióval és verhetetlen üzemidővel jár. Sokan hajlamosak a tulajdonságokat a pénz fölött is értékelni – az emberek is szeretné váltani a tárhely szolgáltatóit, a legfontosabb tényező a felmérésben résztvevők között volt “tárhely szolgáltatások” 32% -on. “Árazás” valójában második prioritásként jött, 27% -kal. Ez azt mutatja, hogy az emberek, akik már rendelkeznek tapasztalattal egy weboldal üzemeltetésében, rájöttek, hogy Ön gyakran ezt teszi “megkapod amit fizetnek,” és az’érdemes költeni egy kis pluszt a megfelelő tervhez és a támogatáshoz.

Mennyibe kerül egy webhely üzemeltetése?

A HostGator 45 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál, amely meghaladja az egy hónapos ipari szabványt. A szokásos finom nyomtatás azonban érvényes: a visszatérítés nem jár’t nem vonatkoznak dedikált szervertervekre, és csekkekkel, átutalásokkal vagy banki átutalásokkal fizetett tervek szintén nem támogathatók.

Olvassa el a HostGator árazási áttekintésünket, hogy mélyebben megnézze ennek a szolgáltatónak a költségeit.

Biztonság

A minden csomaghoz tartozó ingyenes SSL tanúsítványon kívül a HostGator védi az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásokat is, amelyek akkor fordulnak elő, ha nagy mennyiségű hamis forgalom elárasztja a webszervert, és túlterheli annak erőforrásait, így a rendszeres látogatók’t belépni a webhelyre. HostGator’Az adatközpontok lehetővé teszik az árvízvédelmet a DDoS támadások elkerülése érdekében. A szolgáltató azt is ígéri, hogy maguk az adatközpontok (azaz ahol a fizikai szerverek vannak elhelyezve) rendkívül biztonságos, korlátozott hozzáférésű létesítmények.

Ha azt szeretné, hogy webhelye extra biztonságban legyen, a HostGator havonta 1,94 USD-t kínál a SiteLock biztonsági kiegészítővel. A SiteLock egy olyan eszköz, amely megvizsgálja az Ön webhelyét a lehetséges veszélyekkel és sebezhetőségekkel kapcsolatban, és számos, az általa észlelt biztonsági kérdést is kijavíthat. Amikor a SiteLock vizsgálat valami gyanúsat talál a webhelyén, akkor Ön’Értesítést kapunk e-mailben és a HostGator vezérlőpultján.

hostgator egyedülálló biztonság

Ott’Nem kétséges, hogy a SiteLock nagyszerű eszköz az arzenáljában. De fejjel: itt továbbra is érvényesek a promóciós árak. Ez a havi 1,94 USD csak akkor érvényes, ha hároméves csomagot vásárol, miközben a legolcsóbb SiteLock terv, amelyet HostGator számlán keresztül vásárolhat, havonta 2,08 USD / hónap, egy évre. A legdrágább csomagszámlák havi 41,67 USD-ért egy évre – bár a legtöbb kisebb webhely nyert’Nem kell aggódnia, hogy ennyit költenek a védelemre.

Támogatás & Egyszerű használat

Kutatásunkban a HostGator tökéletes 5-ből 5-et szerez segítség és támogatás céljából. A szolgáltató 24/7 élő csevegést és telefonos (ingyenes) szolgáltatást kínál, de ez az’Nem ott, ahol kitűnik a tömegből. HostGator’A széleskörű tudásbázis néhány kattintással elérhetővé teszi az összes szükséges információt – méghozzá’s egy virtuális kincslelet, és nyertél’A hozzáféréshez nem kell zavarnia a tárcsázóhangokat vagy a hívásátvitelt.

hostgator tudásbázis keresősáv

A kereshető tudásbázis mindent lefed a domainektől a tervezésig, és fórumokat is kínál, ahol közvetlenül hallhat más HostGator felhasználóktól. Természetesen a HostGator’Az élő csevegés és a telefonos támogatás szintén eszköz. Egy Michael nevű felhasználó elmondja az élő csevegési tapasztalatairól:

“Válaszoltak és mindenképp megpróbáltak segíteni. Még olyan kérdésekre is válaszoltak, amelyek nem kapcsolódtak a fogadáshoz vagy a hibájukhoz.”

És ez volt a tapasztalatunk is. Amikor teszteltük a HostGator-t’Az élő csevegés során azonnal kapcsolatba kerültünk egy valós személlyel, és minden kérdésre megválaszoltuk néhány perc múlva. Nincs sebesség’t sem az egyetlen tényező, amely ezt a szolgáltatást nagyszerűvé teszi – az összes kapott válasz részletes és hasznos volt.

Ügyfélszolgálat esetén a HostGator nagyon jól teljesít. De amikor a könnyű használatról van szó, a HostGator’A terv kicsit keltezett.

hostgator portál oldal elrendezése

Az ablak tetején található a weboldal tárolásához szükséges összes különféle összetevő fülje: Saját fiókom, számlázás, tárhely, domainok, támogatás, és értékesítés. Mindez könnyen elérhető, ami a legfontosabb. Az elrendezés viszont egy modern átalakítással járhat. Csak a jó hír te látni fogja a webhely adminisztrációs oldalait a HostGatoron – ezek az oldalak nyertek’Ez nem befolyásolja azt, hogy a látogatók hogyan érzékelik az Ön webhelyét!

A HostGator használatakor szem előtt kell tartani azt is, hogy a HostGator, a legtöbb tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan, automatikusan beépíti bizonyos kiegészítőket a kosárba a pénztárnál. Ez azt jelenti, hogy ha te’mondjuk a megosztott vásárlása “hatchling” egyéves terv, akkor az olyan nem lényeges kiegészítők, mint a SiteLock védelem és a CodeGuard biztonsági mentések, a kosárba kerülnek. Ezt könnyen vissza lehet vonni – csak annyit kell tennie, hogy eltávolítja a négyzeteket – és a HostGator ezeket az elemeket tartalmazza, mert ők’Re-kiegészítők minden hosting tervhez. De tartsa szemmel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem’Tudatlanul fizetni kell az extrákért!

HostGator áttekintés: megfelelő az Ön számára?

A HostGator jó indokok alapján a második helyezett a mi besorolásunkban – valóban azért, hogy verhetetlen rendelkezésre állási garanciája önmagában is erős választást kínál. Ráadásul a jó ügyfélszolgálat és a sok szolgáltatás (még a megosztott terveknél is) opcióvá teszi a HostGator szolgáltatást javasolnánk bárkinek.

Szóval te meg tudod’nem megy rosszul a HostGator, de az’Ez nem az egyetlen módja annak, hogy helyesen járjunk. Ha te’különös tekintettel a WordPress integrációjára, akkor a Bluehost lehet a legjobb fogadás. Ha ismersz’készen áll arra, hogy átugorja a megosztott terveket, és egyenesen a VPS-re menjen, akkor az InMotion-t érdemes megvizsgálni. Hagyj megjegyzést az alábbiakban, és tudassa velünk, mi a legfontosabb prioritásaid!

9

GYIK

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map