iPage tárhely áttekintés: olcsó és kissé vidám

Az érték nagy figyelmet fordít a webtárhely-szolgáltatásokra nézve, mivel sokuk hasonló funkciókat kínál. Noha megkülönböztetheti a termékeket a sebesség, a válaszidő és a szokatlan tulajdonságok alapján, mindazonáltal értékbe esik. Más szavakkal: mennyi teljesítményt és támogatást lehet elérni a legjobb áron?


Hogy’ez egy nézet iPage szívébe veszi. Az iPage a legolcsóbb bevezető árakat kínálja körülbelül havonta 2 dollár körül. Az ár természetesen a kezdeti időszak után emelkedik, de ott van’Nem kétséges, hogy az egyik legalacsonyabb költséggel jár’még nem láttam új felhasználók számára.

De elegendő egy alacsony első alkalommal nyújtott ajánlat ahhoz, hogy az iPage az Ön számára megfelelő webhordozó legyen? enged’belemerül a különféle funkciókba, garanciákba és a webtárhely-tervekbe, hogy megnézze, mit kínál az iPage.

Előnyök:

  • Nagyon alacsony bevezető árak a megosztott tárhelyért
  • Ingyenes domainek számos web hosting tervben

Hátrányok:

  • A bevezetést követő árak kissé zavaróak
  • A kezdeti VPS tervnek nincs ugyanaz az értéke, mint a versenytársaknak

iPage: Rövid történelem

Cégként az iPage hosszú ideje működik. 1998-ban alapították, bár az Internetes Archívum’A nyilvántartások azt mutatják, hogy 1999-ig az iPage.com domain nem volt felhasználva és eladásra került.

Függetlenül attól, hogy az iPage webszolgáltatóként kezdte meg az életét – lényegében egy olyan nyitóoldalt, mint a Yahoo. 2002-ben webhely-szolgáltatóként működött újra, amely jelenleg a Endurance Group tulajdonában van, amely ugyanaz a társaság mögött Bluehost és HostGator. A jelenlegi formájában az iPage több mint egymillió webhelyet üzemeltet, és két adatközponttal rendelkezik.

Megbízhatóság & Teljesítmény

A legtöbb webtárhely-szolgáltatás nagyszabású igényeket támaszt az üzemidővel kapcsolatban, például a 99,99 százalékos garanciákat és hasonlókat. Az iPage esetében nem így van. A cég nem’A nyitóoldalán egyáltalán nem állíthat igényt rendelkezésre.

Kutatásunk szerint az iPage üzemideje körülbelül 99,94 százalék, azaz az állásidő évente valamivel több, mint öt óra. Hogy’Nem sok óra egy naptári évben, de ne feledje, hogy a versenytársak kedvelik Bluehost és SiteGround az üzemidő százaléka 99,98 körüli. Ennek ellenére, a futtatott webhely típusától függően, a 99,94 százalékos üzemidő jóval a hibahatáron belül lehet.

Ellentmondásos eredmények vannak azonban odakint. A Hosting Tények szerint az iPage esetében a rendelkezésre álló üzemidő 99,97 százaléka volt 2017-ben, ami egy év alatt kevesebb, mint három óra állásidőt eredményez. Az iPage talán rövidesen eladja magukat!

Jellemzők

Más web hosting szolgáltatásokkal ellentétben az iPage a “egy kaptafára” megosztott tárhely-terv. A terv alapjai a korlátlan lemezterületet, a méretezhető sávszélességet, a szabad tartományt és a korlátlan domainneveket tartalmazzák. Ön is kap egy ingyenes weboldal készítő, hogy’hat oldalra korlátozódik, és mobil optimalizálás. A legtöbb webhelygazda a cPanel Vezérlőpultot használja, de az iPage a vDeck vezérlőpanelt választja.

Vegye figyelembe a korlátlan domainnevek funkciót, amely az alapvető fiókok esetében szokatlan. Azt’Nem egyértelmű, hogy milyen türelmes lenne az iPage, ha 10 webhelyen mozog, és él, de ha a 2. vagy a 3. lehetőséget választja, akkor valószínűleg jól lesz.

A skálázható sávszélesség funkció szintén érdekes. Névértéken’Nem minden különbözik a korlátlan sávszélességtől, amelyet más webtárhelyek kínálnak. Figyelemre méltó, hogy az iPage hajlandó egy számot megadni “korlátlan” eszközök. Azt’egyfajta közvetett szám, de ez mégis képet ad arról, hogy mit kell várni.

A vállalat szerint a méretezhető sávszélesség-garancia képes támogatni “több mint 99,95 százalék” ügyfeleinek’ sávszélesség igények. Azok számára, akik nem felelnek meg a politikájának, az iPage azt állítja, hogy együtt fog működni a webhellyel, hogy elősegítse számukra a megfelelőbb tárhelyi tervre való áttérést..

Néhány egyéb alapvető iPage borító tartalmaz egy kattintással történő telepítést a WordPress számára, a Drupal, a Joomla, a PixelPost támogatását, valamint a fórum-platformokat, például a Gbook és a phpBB.

Bár az iPage nem’Nem igazán hirdeti ezt a nyitóoldalán, hanem a megosztott tárhelyen túl egyéb szolgáltatásokat is kínál. Ott’s egy speciális WordPress tárhely, amely egy évre ingyenes tartományt, korlátlan tárhelyet és sávszélességet, valamint előre telepített témákat és pluginokat tartalmaz. Ha valamivel többet fizet, akkor a WordPress dedikált támogatását, az automatikus rosszindulatú programok eltávolítását és a SiteLock biztonságot is megkapja.

Az iPage funkcióinak áttekintéseAz iPage Hosting mosodai szolgáltatások listáját kínálja. Ez az árképzés között a kezdőknek sokkal rosszabbat tehetnek

A kezdő virtuális magánszerver (VPS) csomag, az úgynevezett Basic, egymagos CPU-val, 1 GB RAM-mal, 40 GB lemezterülettel, 1 TB sávszélességgel, 1 IP-címmel és egy ingyenes domainvel rendelkezik egy évre.

Ha tompa vagyok, ez nem sok érték. Az egymagos CPU a VPS-en egyszerűen nem nagyszerű lehetőség, és általában az alsó szintű VPS-csomagok valamivel nagyobb sávszélességgel bírnak. De ez az ingyenes domain regisztráció egy nagyon extra plusz.

Ha szüksége van egy dedikált szerverre, ahol ellenőrizheti a hardvert, amelyet az iPage is kínál.

Az iPage könnyen kezelhető?

Az iPage-fiókra való feliratkozás meglehetősen egyszerű. Egyetlen keresőmezővel kezdődik, ahol új domain nevet talál, vagy beírhatja a már meglévőt. Ha úgy dönt, hogy új domaint keres, akkor az nem csak azt jelzi, hogy elérhető-e a preferált .COM, hanem más felső szintű domaineket is, például .NET, .CLUB és .US.

A következő oldalon kiválasztja a szolgálati idejét. Az abszolút legjobb ár eléréséhez három évre regisztrálnia kell, de van 1- és 2 éves opció is.

Ezután az iPage arra kéri, hogy válasszon különféle kiegészítőket. Alapértelmezés szerint több bővítmény van kiválasztva, de mielőtt kijelentkezne, törölheti őket. Az automatikusan kiválasztott kiegészítők tartalmazzák a domain adatvédelmét, a webhely biztonságát, valamint a webhely biztonsági mentését és visszaállítását.

Más kiegészítők között szerepel a WordPress optimalizálása, a témákat és pluginokat tartalmazó csomag, az automatikus rosszindulatú programok észlelése és eltávolítása, a vezérlőpanel testreszabása és a magasabb szintű támogatás. Ott’Ezenkívül egy SSL tanúsítvány opciót és a Google Suite-t is.

Ezeknek a kiegészítőknek néhányat érdemes megőrizni. A domain adatvédelem, amely az első évben 10, az azt követő évben pedig 13 dollárba kerül, személyes adatait bizalmasan kezeli. Ha nem’Ha ezt a lehetőséget nem használja, akkor a neve, címe és telefonszáma a webhelytulajdonosok nyilvános adatbázisába kerül, amelyet Whois-adatbázisnak hívnak. Fogja meg magát néhány hideg hívásért.

A webhelyről történő biztonsági mentés havonta 1 dollárba kerül, és valószínűleg megéri (a kötelezettségvállalás teljes időtartamára előre fizetsz), hogy elveszítsék a webhely adatait.

A kiegészítőkkel való foglalkozás után a fizetési oldalra lép, és hamarosan ezt követően készen áll a tárhely-tervezésre.

Árazás & A pénz értéke

Míg az iPage nem’t változó tervekkel rendelkezik, ennek eltérő árazási szintek vannak az Ön kezdeti kötelezettségvállalásának hossza alapján. Ha például hároméves futamidőt választ, akkor havonta 2 dollárt fog fizetni. A kezdeti időszak letelte után havonta 8 dollárt fizet a szokásos árként.

Ha a kétéves tervet választja, az ár havi 2,50 dollár, a két év után pedig havonta 9 dollár. A hároméves terv havi 3 dollár, azután te’Havi 10 dollárban fizet az ideje fennmaradó részéről az iPage-val. Azt’egy furcsa árképzési rendszer, amelynek célja, hogy ösztönözze a regisztrációt három évre az iPage megszerzéséhez’A legjobb rendes ár.

A WordPress tárhelycsomagoknak két szintje van. Az első havi 3,75 dollár a bevezető időszakban, utólagos szokásos ára 7,50 dollár. A magasabb szintű WP Essential terv havi 7 dollár a kezdeti időszakban, 10,50 USD rendes árral.

A VPS csomagok esetében az iPage bevezető ára 20 dollár (normál 25 dollár), és havonta 80 dollárra növekszik (normál 100 dollár). Dedikált tárhely, időközben 120 dollártól indul, és egészen 240 dollárig megy.

Az iPage helye a fogadó világegyetemben

Ha te’Három évre vállalva, az iPage a legolcsóbb kezdeti árakat kínálja a megosztott tárhely számára’eddig láttam. Ha két évvel megy, akkor az’Még mindig olcsóbb, mint sok más szolgáltatás, 2,50 dollárnál, és ha egyéves árat választ, akkor azt megkapja’Ez nagyjából megegyezik a mi legolcsóbb szolgáltatásokkal’nézett.

Mivel változó szokásos árai vannak, csak a havi 8 dolláros ár versenyképes a nagyobb webtárhely-szolgáltatókkal. A dedikált WordPress-árai jóak, és a havi 3,75 dollár alapszintű árai nagyon alacsonyak, de a VPS alapterve nem olyan jó, mint ahogyan másutt megtalálod.

Az áratól függetlenül kiemelkedő lehetőség az a tény, hogy egynél több domaint is használhat megosztott tárhelyen külön fizetés nélkül.

Következtetés: Az iPage megfelelő az Ön számára?

Ha az első három év árazása számít Önnek, akkor az iPage kiváló választás. Ott’egyszerűen nincs összehasonlítás azzal a havi 2 dolláros árponttal, amelyet a mi webtárhelyről készítettünk’látták. A kezdeti ajánlat után az árak tipikusabbak, és valójában magasabbak is lehetnek, ha rövidebb első alkalommal vállalják el.

Összességében az iPage nagy értéket képvisel a megosztott tárhely kezdeti árajánlatánál, és mindenképpen érdemes megnézni azokat, akik csak egy új weboldallal indulnak..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me