SiteGround áttekintés: Szolid szolgáltatás, minőségi támogatás

Ha egyedi, kézműves termékekre gondol, akkor általában a kerámiara, a ruházatra, és talán még a kávéra is gondol, de a webtárhelyről? Milyen őrült beszélgetés ez? SiteGround kínál, amit webtárhelynek hív “gondosan készített.” Azt mondja, hogy a sebesség a szenvedély, a biztonsági megoldások a sajátosságai, és a műszaki támogatása a büszkesége.


Ez persze nagyon jól hangzik, de hogyan alakul ki ez a marketingbeszélgetés a valóságban? Hogy’Ez a cikk célja, hogy megtudja, miközben végigvezeti a web hosting szolgáltatások végtelen választási lehetőségeit. Honnan tudja, melyik a legmegfelelőbb, vagy felajánlja a szükséges szolgáltatásokat? Mi az ésszerű ár, és mi’őrült pénzösszeg, vagy attól függ?

enged’merüljön fel a SiteGround részleteivel, hogy válaszoljon ezekre a kérdésekre, és segítsen jobb döntést hozni a webtárhelyről. A SiteGround az ötödik helyen áll web hosting webhelyünk rangsorában, 80% -ot értékelve. enged’belemerülsz miért.

Előnyök:

  • Automatizált napi mentések ingyen
  • Automatikus WordPress frissítések minden felhasználó számára
  • Kiváló tudásbázis-oldalak

Hátrányok:

  • Nem a legolcsóbb web hosting

SiteGround: Rövid történelem

A Bulgáriában székhellyel rendelkező SiteGround-t 2004-ben alapította egy baráti társaság az egyetemi kollégiumi szobákból. A társaságnak három irodája van Európában és egy az Egyesült Államokban, több mint 400 embert foglalkoztatva. Azt mondja, hogy több mint egy millió domaint tárol.

Megbízhatóság & Teljesítmény

A SiteGround rendelkezik az uptime kérdésére szentelt oldallal, amely egy százalékban kifejezett mértéke annak, hogy a hálózat milyen gyakran aktív és online.

A SiteGround igénybe veszi a 99,99 százalékos munkaidőt; kutatásaink szerint azonban ez a szám valamivel alacsonyabb, 99,98 százalék. Akárhogy is’s nagy százalék a leállásokra. Egy év folyamán mindkét százalék kevesebb, mint két óra állásidőt jelent.

Azt’egyszerűen lehetetlen fenntartani a hálózat zökkenőmentes működését az idő 100 százalékában. Végül olyan problémák merülnek fel, amelyek rövid leállásokat okoznak – akár a Google is alkalmanként leáll.

Ennek ellenére azt akarja, hogy ez a szám a lehető legszorosabban legyen 100 százalékban, és ezt a SiteGround biztosítja.

Jellemzők

Ha WordPress-alapú webhelyet indít, akkor a SiteGround lehet a hely az Ön számára. A társaság minden tervében irányított WordPress-tárhelyet kínál, ami azt jelenti, hogy a vállalat alapvető szolgáltatásokat, például a WordPress automatikus frissítéseit kezeli. A SiteGround támogatja a WordPress parancssori kezelését (WP-CLI) minden tervnél, ami nem olyan általános.

Hogy’Nem szabad azt mondani, hogy a SiteGround csak a WordPress-re vonatkozik; támogat mindenféle egyéb tartalomkezelő rendszert, valamint az általános kiszolgálók statikus webhelyeit. Mivel a WordPress a webhelyek milliói számára népszerű választás a világ minden tájáról, a SiteGround azonban különös előnyöket szentel azoknak az ügyfeleknek, akik a nyílt forrású blogplatformmal járnak.

Ha egy másik internetes házigazdától érkezik, és azt akarja, hogy a webhelyét magával vihesse, a SiteGround ingyenes weboldal-átutalásokat kínál minden olyan tervnél, ahol egy vállalati ügynök kezeli az átadást az Ön számára..

SiteGround’s alapvető Üzembe helyezés a megosztott tárhely-terv támogatja az egyetlen webhelyet, 10 GB-os lemezterületet, nem mérhető adatátvitelt, ingyenes drag-and-drop webhely-készítőt, ingyenes e-mail fiókokat, ingyenes napi automatikus biztonsági másolatot, a cPanel tárhely vezérlőpaneljét és egy kattintással történő telepítőt a WordPress számára.

Míg a SiteGround nem mérhető adatátvitelt kínál, a StartUp csomag csak körülbelül 10 000 látogatást támogat havonta. Hogy’Nem sok, de az’Több mint elegendő egy olyan webhelyhez, amely csak most indul.

GoGeek, A legfelső szintű terv hozzáteszi a WordPress szakaszolást is, amely megkönnyíti a webhely változásainak tesztelését, mielőtt azokat élőben közzétennék. A legfelső szintű csomag az előtelepített Git verzióvezérlő rendszerrel együtt érkezik. A Git az összes kódolási változás rögzítésére és vezérlésére szolgáló eszköz, és a népszerű fejlesztőhely, a GitHub gerince. A Git haladó felhasználói funkció, és akkor hasznos, ha fejlesztői csapat működik az Ön webhelyén.

A SiteGround felhőtárhely-szolgáltatást is kínál azok számára, akiknek a kereslet alapján méretezniük kell webhelyüket. Ez a szolgáltatási szint a legjobban megfelel a nagy forgalmú webhelyeknek, például vállalkozásoknak és népszerű online rendeltetési helyeknek vagy szolgáltatásoknak.

A felhőtárhely-csomagoknak négy szintje van: Belépés, Üzleti, Plusz, és Szupererő. Ezek a tervek a hardverre és a sávszélességre vonatkoznak. A belépés egy Linux tárolót (virtualizált operációs rendszert) kínál, 2 CPU-maggal, 4 GB memóriával, 40 GB SSD tárolással és 5 TB adatátvitellel. A legmagasabb szintű Super Power terv 8 CPU-magot, 10 GB memóriát, 120 GB SSD tárolót és ugyanolyan 5 TB adatátvitelt kínál..

A SiteGround testreszabott vállalati hosting megoldásokat is kínál.

A SiteGround könnyen kezelhető?

A SiteGround-hez való regisztráció viszonylag egyszerű. Miután kiválasztotta a kívánt tárhelycsomagot, a SiteGround felkínálja egy új .COM domain regisztrálását évente 16 dollárért, vagy lehetővé teszi egy saját domain használatát.

Mi’d Javasoljuk, hogy hozza létre saját domainjét, még akkor is, ha nem’Még nincs ilyen. A helyzet az, hogy olcsóbb domain regisztrátort talál, mint a SiteGround. Ha azonban nem’Ha kíváncsi a domain létrehozására egy külső szolgáltatótól, akkor a többletköltség megéri.

Ha egyszer’A domain szakaszon keresztül a SiteGround minden fiókadatot igényel – nevet, e-mailt, jelszót, fizetési információkat stb.

A képernyő alja felé a Vásárlási információk szakaszban a SiteGround két kiegészítőt kínál a StartUp csomag ügyfeleinek. Az első a weboldalátvitel, amely ingyenes, és a SiteGround’Saját Site Scanner, amelyet az amerikai székhelyű Sucuri biztonsági cég üzemeltet. Az utóbbi kiegészítő automatikusan 20 dollárba kerül évente, ami jelentősen megemeli az árat, ha Ön’nem figyelsz a pénztárnál. Azt’mindig frissül, hogy lát egy nem működő webhelyet’ezt csinálni.

Vevőszolgálat

SiteGround’A támogatási lehetőségek a több tudásoldaltól kezdődnek. Az elsődleges az általános tudásbázis-webhely, amely általános kérdésekre ad választ, olyan témák szerint rendezve, mint a tárhely, a cPanel, az alkalmazások, a számlázás és így tovább..

Mindegyik szakaszban vannak a cég által írt cikkek, amelyek segítenek a leggyakoribb kérdések megoldásában. Ha nem’Ha a kérdést a Tudásbázis nyitóoldalán látja, akkor a tetején található keresőmezővel mélyebbre fúrhat.

SiteGround áttekintési tudásbázisA SiteGround tudásbázis az egyik legjobb. Még ha nem is használja a szolgáltatásaikat, értékes forrás mindazonáltal, ami a webtárhelyet szolgálja

A fő tudásbázison túl vannak külön útmutatók a WordPress, a Joomla, a Magento és a Drupal számára is..

Ha a barkácsolás útja nem’Az Ön számára dolgozó SiteGround 24 órás telefonos és élő csevegési támogatást, valamint bajjegyeket is kínál.

Árazás & A pénz értéke

Az új ügyfelek számára a SiteGround legalább egyéves kötelezettségvállalást igényel a legjobb ár elérése érdekében. A StartUp csomag ára havonta 4 dolláron kezdődik, és elkötelezheti magát egy, két vagy három éves szolgáltatási terv mellett. Alternatív megoldásként egy hónapos próbaverziót választhat 4 dollár plusz a mellett “számlanyitási díj” 15 dollárból.

Hogy’Ez egy jó lehetőség mindenkinek, aki nincs’t biztos, hogy hosszú távra ki akarják oldani a SiteGround-t. A hátránya azonban, hogy az első hónap után meg kell fizetnie a nem különösebb havi 10 dollár szokásos árat..

SiteGround’Más árazási szinteken hasonló lehetőségek vannak. A GrowBig csomag a következő szint: többszörös webhely-tárolást, 20 GB lemezterületet és havonta körülbelül 25 000 látogatást kínál, havonta 6 dollárért – a rendes ár havi 15 dollár..

A legfelső szintű terv, amint azt korábban mondtuk, GoGeek néven szerepel, és a kiindulási ára havonta 12 USD. A terv több webhely tárolását, 30 GB lemezterületet és mintegy 100 000 havi látogatást tartalmaz. Ön is kap több “stréberes” speciális funkciók, amelyek közül néhányat már említettünk. A GoGeek szokásos ára 34,95 USD havonta.

Felhő-tárhely esetén az Entry csomag ára 80 dollár havonta, az üzlet havonta 120 dollár, az Business Plus havonta 160 dollár, a Super Power havonta pedig 240 dollár..

SiteGround’s Hely a fogadó univerzumban

A SiteGround egy szép szolgáltatás, amely néhány nagy pluszt tartalmaz az ajánláshoz, például az automatikus WordPress frissítéseket mindenki számára. Míg a többi házigazda ezt csinálja, az’Ritkán látja ezt az alagsori alagsortól. Azt’Örülök, hogy láthat egy másik web hosting szolgáltatót, amely fel van készülve árainak és egyáltalán nem’t automatikusan bekapcsolja Önt a magas árú kiegészítőkbe.

A SiteGround azonban nem’ugyanazok az előnyök vannak az alacsonyabb szintű ügyfelek számára, mint a nagyobb webtárhelyek HostGator és Bluehost tennie. Közülük sokan pl’t legalább egy pontra korlátozza a havonta látogatók számát. A vállalatok korlátozják az Ön webhelyéhez való hozzáférést, ha túl sok sávszélességet használnak, hogy ne károsítsák más vevőket, akik ugyanazt a szervert használják, mint Ön. De nincsenek olyan szigorú korlátok, mint a SiteGround esetében.

Következtetés: A SiteGround megfelelő az Ön számára?

A SiteGround egy jó szolgáltatás, amely megfelelő ár-érték arányt kínál. Ha a legfontosabb aggodalom az ár, akkor határozottan talál olcsóbb alternatívákat, de az’Elég általános a legtöbb kezdeti árajánlat esetében 3 éves kötelezettségvállalás megkövetelése. Ezzel szemben a SiteGround speciális árat biztosít Önnek egy évre vagy akár egy hónapra – bár te’Az első hónap után teljes árut fizetünk. Ez lehetővé teszi, hogy hihetetlenül hosszú elkötelezettség nélkül élvezze az olcsóbb ár előnyeit.

Az árakon túl néhány alapvető kezelt szolgáltatás, mint például az automatikus WordPress frissítés, előnyt jelent, és az ingyenes, automatikus napi biztonsági mentések szintén nagy előnye. A sávszélesség korlátozása határozott hátrány, ám a SiteGround nagyrészt versenyképes. A SiteGround esetében a legnagyobb kérdés az, hogy el akarja-e adni a hozzáadott tulajdonságait olcsóbb ár helyett.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me