WP motor áttekintés: WordPress tárhelyszakértők

Számos olyan webtárhely-szolgáltató rendelkezik, amelyek elsődleges célja a kisvállalkozások, de továbbra is vannak olyan árak, amelyek az egyes felhasználók számára elérhetők. Akkor vannak olyan házigazdák, mint WPEngine ezek valóban minden a vállalkozások kiszolgálásáról, az ár bizonyításáról.


Ez fontos kérdés, amelyet meg kell jegyezni, mivel bevezette’elég nehéz ahhoz, hogy kitaláljuk, melyik internetes host van az Ön számára megfelelő. Ha te’Napi gondolatainak blogját vagy egy olyan webhelyet készít, amelyben egy nap teljes munkaidőben fog reménykedni, akkor esetleg nem az üzleti életre összpontosító házigazda lesz. Ideálisabbak az egyéb szolgáltatások, amelyek mindegyik alapvető tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekre nagy pénzügyi befektetés nélkül elindulhat.

Ha azonban komolyan veszi a WordPress webhelyét, akkor a WPEngine-hez hasonló szolgáltatás lehet a megfelelő választás. De továbbra is azt szeretné biztosítani, hogy a cég minden szükséges eszközt a megfelelő áron szállítson. Hogy’Ez a felülvizsgálat célja azoknak a kisvállalkozásoknak a tulajdonosai számára, akik fontolóra veszik a WPEngine futtatását.

Előnyök:

 • Automata szolgáltatások a webhely infrastruktúrájának naprakészen tartásához
 • Speciális szolgáltatások a profi felhasználók számára

Hátrányok:

 • Drága belépési tervek
 • Csak a WordPress

További információ:

Legnépszerűbb webtárhely-szolgáltatók – a HostGator, a Bluehost és a GoDaddy Hosting összehasonlító áttekintése

WPEngine: Rövid történelem

Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező WPEngine exkluzív WordPress-tárhely-platformként kezdte meg életét 2010-ben. A társaságnak jelenleg több mint 80 000 ügyfele van a világ 140 országában, és 500 000 webhelyet üzemeltet.

Megbízhatóság & Teljesítmény

Az Uptime azt jelenti, hogy egy hálózat havonta vagy évente hány órán keresztül tartja online kiszolgálóit és a tárolt webhelyeket. Ez minden webgazda kulcsfontosságú eleme. Olyan céget akar, amely szinte tökéletes üzemidőt biztosít, így nem’nem veszíthet minden kulcsfontosságú forgalmat vagy értékesítést. A valóság azonban az, hogy a webhelyek és az internetes házigazdák időről időre csökkennek. Valójában a WPEngine kitűnő blogbejegyzéssel rendelkezik erre a témára.

A vállalat 99,99 százalékos üzemidőt igényel, amely kevesebb, mint egy óra állásidőt jelent évente. Kutatásunk azonban azt sugallja WPEngine’Az üzemidő közelebb van a 99,95 százalékhoz. Ez évente valamivel több, mint négy óra leállásra képes. Hogy’még mindig nem sok, ha úgy gondoljuk, hogy átlagosan 8760 óra van, de ez alacsonyabb, mint más szolgáltatóknál – HostGator, Bluehost, SiteGround, és Hajrá apu, hogy csak néhányat említsünk.

A WPEngine szolgáltatásai

A WPEngine abszolút sok tulajdonsággal rendelkezik, mivel azóta’alapvető szolgáltatásokat nyújt a vállalkozások számára. E felülvizsgálat céljából mi’Főleg mihez ragaszkodunk’a WPEngine-ben kínálják’s üzembe helyezés megosztott tárhely csomag.

Ez az alapcsomag lehetővé teszi egy webhely elindítását, 10 GB tárhelyet, havonta 25 000 látogatást és 50 gigabájt sávszélességet.. Hogy’Nem sok havi látogató vagy sávszélesség, de hé, ez a kezdő csomag a most kezdődő webhelyek számára.

A WPEngine támogatja a tartalomszolgáltatási hálózatot (CDN), amely egy háttér-szolgáltatás, amely elősegíti a webhely felgyorsítását a világ minden látogatója számára.. Ingyenes SSL-tanúsítványt is kínál, ami azt jelenti, hogy a látogatók a HTTPS-en keresztül kapcsolódhatnak az Ön webhelyéhez.

Ezen alapokon túl a WPEngine napi automatikus biztonsági másolatot készít a webhelyről, automatikus alapvető WordPress frissítéseket, szakaszos környezeteket a webhely változásainak tesztelésére, felhasználónkénti engedélyeket, a webhely tartalmának kézbesítését a látogatók alapján’ helyek (nem tartoznak az indításhoz), fenyegetések észlelése és blokkolása (hacke elleni védelem) és az Amazon Web Services integrációja. Egyáltalán nem rossz.

A WPEngine könnyen kezelhető?

Ha itt’Az egyik dolog, amit a WPEngine megtaníthat a versengő webes hostokra’s hogyan kell feliratkozni. A WPEngine nem tartalmaz rejtett költségeket. A cég szerint havi 35 dollárba kerül az alapcsomagja, és ez is’s mi az ár, elkötelezettségének hosszától függetlenül – mentse el az ár mellett közvetlenül megjelenő két hónapos árengedményt.

A WPEngine szintén nem’Ne zavarja meg a kiegészítőket. Ha egyszer’ha kiválasztotta a kívánt csomagot, a vállalat számos kiegészítőt felsorol, például a helyalapú tartalmi célzást és az elemzési adatokat. Alapértelmezés szerint egyiket sem választja ki, ami azt jelenti, hogy nyertél’t meg kell lepődni a fizetéssel járó többletköltségekkel. Ez egy ritka dolog, amit megtalálni kell, és érdemes tapsolni, mivel sok webtárhely egyszerűen nem jelent’ezt csinálni.

Ön után’ha kiválasztotta a tervet és a kiegészítőket, megadja a fizetési részleteket és egyéb információkat, például a fiók nevét és az e-mail címét. Akkor egyszer’kész, te’újra a versenyekre.

Vevőszolgálat

A WPEngine rengeteg támogatási lehetőséget kínál. Először is, ott’s a Erőforrás Központ, amely egy DIY segítségnyújtási oktatási központ a webhelyek fejlesztésében. Alapvető tippeket kínál, mint például a Google Maps tartalmának beágyazása a webhelyére, valamint további ezoterikus témákat, például kutatási dolgokat a SEO értékéről.

Akkor ott’s WPEngine’A tradicionális támogatási szakasz, amely számos súgó cikket kínál előre, olyan kategóriák szerint rendezve, mint például a WordPress, a webhely beállításáról, a hibaelhárításról és a webhely gyorsabb működéséről. Ott’s a tetején egy nagy keresőmező is van, amely segítséget nyújt egy konkrét téma kidolgozásához.

WPEngine áttekintésAkár vásárló, akár csak többet szeretne megtudni az online csatlakozás technikai oldaláról, a WPEngine Resource Center fantasztikus erőforrás

Végül a WPEngine’s A Megoldásközpont számos hasznos cikket és tippet tartalmaz minden olyan témában, amely elképzelhető a webhely működtetése érdekében.

Ha ezek a támogatási erőforrások nem alakulnak ki’t elég, A WPEngine élő csevegést, valamint 24 órás telefon- és hibajegy-támogatást biztosít minden csomaghoz, kivéve az Indító csomagot.

Árazás & A pénz értéke

Mint az elején mondtuk, a WPEngine nem olcsó. a üzembe helyezés A csomag havonta 35 USD-tól kezdődik. Fizethet havonta, ha úgy akarja, de ha egy évre előre fizet, a WPEngine két hónapot kínál ingyen. A két hónapos árengedménnyel az alapvető indítási költségek évi 350 dollárra kerülnek. Hogy’Sokkal drágább, mint amit a 100 dolláros dollár tervez’Meg fogja találni a main main házigazdák. Hogy’Ez azonban nem feltétlenül tisztességes összehasonlítás, mint a WPEngine’A csomagok magasabb szintűen kezdődnek, mint amit Ön’d származik Hajrá apu vagy Bluehost.

WPEngine árazási felülvizsgálatHagyjatok ide az összes reményt az üzletekről

A Startup csomagon kívül ott is’s a Növekedés csomag havonta 115 dollárért, ami jelentősen növeli a havi látogatások számát és a sávszélességet. A Scale csomag havonta 290 dollárral kezdődik, és a WPEngine egyedi csomagokat hoz létre nagyobb vállalkozások számára, amelyek testreszabott tervet igényelnek.

Minden terv két hónap ingyenes, ha egy évre fizet előre, és a társaság 60 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

A WPEngine helye a fogadó világegyetemben

Mint mi’már mondtam, hogy a WPEngine sokkal drágább, mint amit te’Meg fogja találni a nagyobb mainstream házigazdáknál. A WPEngine azonban nagyon eltérő szolgáltatást kínál, olyan funkciókkal, amelyek ideálisak informatikai részlegekkel rendelkező vállalatok számára vagy az alkalmazottak fejlesztői számára..

Hogy’S nagyon különbözik a WordPress egy kattintással történő telepítésétől Bluehost hiányzik a CDN-k, a fejlesztési környezetek és a helyalapú tartalomcélzás.

Következtetés: A WPEngine tárhely megfelelő az Ön számára?

Ha Ön egy nagy közönséggel rendelkező WordPress webhelytulajdonos, vagy olyan igényei vannak, amelyekkel nem lehet több mainstream gazdagépet kielégíteni, akkor a WPEngine az Ön számára állhat. A cég jó ügyfélszolgálatot és sok extra funkciót kínál azoknak az embereknek, akik jól ismerik a helyszín építését és karbantartását.

Azt’Nem mindenkinek. Ha nem’T biztos, hogy biztos, hogy a WPEngine az Ön számára, akkor több mint valószínű’nem. Ragaszkodjon az olcsóbb és általánosabb webhelygazdákhoz, majd a jövőben, ha szüksége van a WPEngine fejlettebb, üzleti központú funkcióira, térjen vissza második pillantásra..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map