1 & 1 IONOS Hosting-gjennomgang: Er det den rette hostingleverandøren for deg?


Best for

Cloud Hosting


1 & 1 IONOS

Generell vurdering

4 av 5 stjerner

1&1 IONOS er en pålitelig hostingleverandør. Det har en imponerende oppetid på 99,8%, mens hostingpakkene har daglige sikkerhetskopier av nettsteder, anti-spam-beskyttelse og mange andre nyttige funksjoner. Noen av tilbudene er imidlertid sterkere enn andre. Les videre for å finne ut om det’er den rette leverandøren for dine behov.

Hva er fordeler og ulemper med 1&1 IONOS?

Pros

 • En av de billigste hostingleverandørene på markedet
 • Hver kunde får en dedikert supportassistent

Ulemper

 • Datert og ikke-intuitivt kontrollpanel
 • Ikke veldig nybegynner vennlig
 • Noen skjulte / uventede kostnader
 • Online-anmeldelser tyder på at hjelp og støtte ofte kommer til kort

Oversikt over 1&1 IONOS

1&1 har handlet siden 1988. Det ble 1&1 IONOS i 2018, går videre med sitt oppdrag å styrke virksomheter gjennom kraftig teknologi.

Det tilbyr fem forskjellige typer webhotell:

 • Delt (webhotell)
 • VPS
 • dedikert
 • WordPress
 • Sky

Med et så bredt utvalg av hosting som tilbys, kommer det ikke som noen overraskelse at 1&1 IONOS klarer 12 millioner domener og holder 8 millioner kundekontrakter verdensomspennende.

At’s mange mennesker. Men 1&1 IONOS er ikke’det er riktig for alle. Så er det riktig for deg?

Vi anbefaler denne hostingleverandøren for små hvitkrage virksomheter. Dette er på grunn av dets rundt pakker, relativt billig prissetting og sterkt fokus på sikkerhet og pålitelighet.

Når det er sagt, 1&1 IONOS’ online anmeldelser er en blandet pose. Mange mennesker synger rosene sine, men et bekymringsfullt antall klager over dårlig kundeservice, snike tillegg og vanskelig å kansellere direkte debiteringer.

La’s grave litt dypere for å finne ut om 1&1 IONOS’ svakheter oppveier styrken, og om en annen leverandør kan passe deg bedre:

Mer informasjon

 • Vil du vite mer om netthosting? Les artikkelen vår om Beste leverandører av cloud hosting for å finne de beste alternativene for deg
 • Er du like etter den beste av de beste? Sjekk ut vår anmeldelse av Beste webhotellleverandører, hvor vi sammenligner de tre beste leverandørene på markedet

Pålitelighet og ytelse

Du don’Jeg vil ha en bil som’s brytes stadig ned – spesielt hvis du må bruke det hver dag for å komme deg til og fra jobb. Det samme gjelder hostingleverandøren din. Du trenger en pålitelig tjeneste som gjør at nettstedet ditt fungerer jevnt.

Det er her oppetid og nedetid kommer inn. Oppetid viser hvor mye av tiden et nettsted er live og kjører, og nedetid er hvor ofte nettsteder går “ned” og er utilgjengelige for besøkende.

Den første tingen å si er der’er ikke noe som 100% oppetid. Oppdateringer og fikser betyr at det alltid vil være tilfeller der driftsstans er uunngåelig. Men du vil ha leverandøren din’s oppetid for å være så nær den perfekte poengsummen som mulig.

1&1 IONOS har gode oppetidsscore. På sin hjemmeside hevder den å ha “nesten 100% oppetid”, og da vi testet det selv, viste dette seg riktig: 1&1 IONOS kom ut med 99,98% oppetid.

1 & 1 ionos pålitelighet1&1 IONOS tilbyr hastighet pluss sikkerhet for sine brukere, og kombinerer flere datasentre med sikkerhetskopier og brannmurbeskyttelse.

Så det’har stabiliteten, men hva med hastigheten? Idag’På verdensbasis er nettstedets hastighet enormt viktig – spesielt på mobil. Hvis nettstedet ditt tar mellom bare ett og tre sekunder å laste på mobil, der’er en 32% sjanse av den besøkende som gir opp!

Besøkende er utålmodige, og lastetidene for sider kan gjøre eller ødelegge nettstedet ditt. Der’det er ikke noe poeng å ha fantastisk innhold hvis ingen henger lenge nok til å se det. 1&1 IONOS er ikke’t den raskeste hostingleverandøren i vest, men det gjør det ikke’t gjør det for dårlig heller.

1&1 IONOS har 15 datasentre – du’re vanligvis gitt den som ligger nærmest deg, med mindre du’har en plan der du kan velge datasenter. Ytelsen vil variere avhengig av hvilket av de 15 datasentrene som brukes.

Totalt sett 1&1 IONOS gjør det ikke’Jeg kan gå raskere av en rival som HostGator. Men det’er ikke helt igjen i støvet. Nettstedet ditt skal lastes ganske raskt, og ikke la besøkende tappe føttene og rekke bakknappen.

Mer informasjon

 • Pålitelighet og ytelse er spesielt viktig for virksomheter: Les vår anmeldelse av Best Web Hosting for Small Business for å se en oversikt over de tre viktigste vertene for små bedrifter

Hostingfunksjoner

Når det gjelder funksjoner, 1&1 IONOS er en blandet pose; cloud hosting og dedikerte hosting planer er ganske sterke, mens den delte hosting og VPS hosting begge er ganske dårlig. I vår forskning, 1&1 IONOS fikk 3/5 for funksjoner, rangert som 11. av 12 tilbydere vi analyserte i detalj.

Nedenfor kan du se noen av hovedfunksjonene – inkludert lagring – for hostingplanene for delt, sky og VPS:

Hosting Plan Delt Cloud VPS Linux eller Windows SSL Oppbevaring Trafikk E-postkontoer Domene
Linux-hosting Linux-hosting Linux hosting, Windows hosting valgfritt
SSL Wildcard Certificate SSL Wildcard Certificate SSL Wildcard Certificate
100 GB til 500 GB webområde 50 GB til 160 GB SSD-lagring 50 GB til 160 GB SSD-lagring
Ubegrenset trafikk Ubegrenset trafikk Ubegrenset trafikk
25 til 500 e-postkontoer 10.000 e-postkontoer 250 e-postkontoer
1 gratis domene i 12 måneder 1 gratis domene i 12 måneder

Delte vertsfunksjoner Fordeling

Når det gjelder delte hostingfunksjoner, 1&1 IONOS i bunn og grunn. For det første gjør det ikke’t har bransjestandarden cPanel-dashbordet, og bruker sitt eget klunkige alternativ i stedet. Siden mange starter med delt hosting, gjør dette hele opplevelsen vanskeligere for de som trenger det for å være enklest. Vi’har dekket dette mer detaljert i delen om brukervennlighet.

1&1 IONOS’ delte hostingplaner er billige, men du får det du betaler for. Lagring, trafikkgoder og strøm (CPU-kjerner) er en blanding av slags greit og ganske skuffende. Den lave prisen kan appellere, men ærlig talt for $ 3,99 ekstra per måned’er mer enn verdt å springe etter en InMotion-plan (vår største delte hostingleverandør).

VPS Hosting Funksjoner Fordeling

Vår viktigste takeaway fra VPS-hostingplanene er at de’er bare litt… svak. De har i gjennomsnitt færre CPU-kjerner (strøm) og mindre RAM (minne) enn konkurrenter, så det kan hende du synes nettstedet ditt er tregere enn om det var vert hos en annen leverandør. Igjen, de’re billige planer, og det’s avveining. For sterk VPS-hosting anbefaler vi deg å ta en titt på InMotion i stedet, eller Bluehost hvis du har et WordPress-nettsted.

Cloud Hosting Funksjoner Fordeling

Cloud hosting er noe av det&1 IONOS klarer seg veldig bra. Styrken ligger i skalerbarheten; med åtte forskjellige planer tilgjengelig, det’er superenkelt å oppgradere når du trenger det. Begynn i det små med Cloud M-planen for bare $ 10 / måned, og bruk deretter Cloud Flex-planen ($ 350 / måned) når trafikken tar seg opp.

1 & 1 ionos funksjoner1&1 IONOSs skyhosting er den sterkeste tjenesten

Fordeling av dedikerte hostingfunksjoner

Den’er en lignende historie med 1&1 IONOS’ dedikert hosting plan. Der’s mye kraft som tilbys; hvis nettstedet ditt får alvorlig trafikk, det’s i veldig trygge hender. 1&1 IONOS har 15 datasentre tilgjengelig over hele kloden – mer enn dobbelt så mange som den nærmeste konkurrenten. Å kunne velge et datasenter som’er nært publikummet ditt er viktig for å holde nettstedet ditt så raskt som mulig.

Mer informasjon

 • Sammenlign de beste vertsleverandørene og deres viktigste funksjoner i vårt sammenligningstabell for webhotell

Brukervennlighet

Hosting kan være en skremmende ting å nærme seg, spesielt hvis du’er ny på det. Den gode nyheten er at det virkelig ikke gjør det’t trenger å være det! En god hostingleverandør vil gjøre livet ditt så enkelt som mulig. Så hvordan gjør 1&1 IONOS trapper opp for å få kundene til å føle seg hjemme?

En av de viktigste tingene å vurdere er kundegrensesnittet. Kontrollpanelet er der du administrerer nettstedet og kontoen din, og grensesnittet er hvordan kontrollpanelet er lagt ut og hvordan du samhandler med det.

Kontrollpanelet er der du kan spore analyser, sette opp markedsføringskampanjer eller administrere e-postkontoer. Men hvor lett er det å navigere? Det er jo det’er veldig viktig at grensesnittet ikke er’t kommer til å gi deg migrene hver gang du åpner kontrollpanelet.

De fleste hostingleverandører, som HostGator og Bluehost, bruker cPanel, som er et populært og pålitelig kontrollpanel. 1&1 IONOS bryter denne trenden ved å bruke sitt eget tilpassede oppsett.

Den’Det er veldig bra å være annerledes, men sannheten er det, 1&1 IONOS kunne gjøre med å oppdatere kontrollpanelet. Den’er ganske datert, og ikke det mest intuitive grensesnittet der ute. Det kan være forvirrende og ta litt å bli vant til.

Vurderer 1&1 IONOS er rettet mot eiere av små bedrifter og alle fra nybegynnere til teknologier. Det kan gjøre mye mer for å gjøre tjenesten mer brukervennlig. For nybegynnere eller nervøse forretter, vi ikke’t anbefaler 1&1 IONOS.

Kundeservice

Stor kundesupport kan utgjøre hele forskjellen, og det’er spesielt viktig for hosting selskaper. Hvis noe går galt med nettstedet ditt, vil du ha det tilbake så raskt som mulig på nettet.

1&1 IONOS tilbyr telefonsupport døgnet rundt 365 dager i året, samt et tydelig kunnskapsgrunnlag der du kan finne ofte stilte spørsmål og veiledningsveiledninger. Der’er et live chat-alternativ, men ikke alltid en agent tilgjengelig. Noen planer, for eksempel dedikert og VPS-hosting, tilbyr også gratis e-poststøtte.

Disse tjenestene er fine, men de kan bli rammet og savnet. Det kan hende at problemet ditt ikke alltid løses like raskt eller effektivt som deg’d like, som er når brukere finner 1&1 IONOS mest frustrerende.

Heldigvis siden selskapet ble 1&1 IONOS, der’er nå en ekstra støttefunksjon. Du mottar nå en-til-en-støtte fra din egen personlige konsulent, gratis.

1 & 1 ionos bærermiddel1&1 IONOS gir deg nå din helt egen personlige konsulent som kan hjelpe deg med å svare på spørsmål du måtte ha. Dette er spesielt nyttig når du konfigurerer nettstedet ditt

1&1 IONOS har helt klart fått på plass mye kundekurs, men oversetter dette til en god service? Ikke alltid. Og det’det er ikke bare et spørsmål om svarhastighet…

Som vi nevnte ovenfor, 1&1 IONOS har mange gode anmeldelser – og la’glem ikke, millioner av antagelig fornøyde kunder som aldri har skrevet anmeldelse. Imidlertid er det noen få tilbakevendende temaer i de negative vurderingene som vi fant litt om.

For det første er det flere omtaler av uhøflige kundeserviceassistenter, og kunder blir hengt på. Don’t misforstår – mange av oss har jobbet i kundeservice, og vi vet alt for godt at kunden er n’t alltid rett. Men likevel, det’er en bekymringsfull trend.

Mye av denne frustrasjonen for både forbrukere og assistenter ser ut til å komme fra noen litt skissete Vilkår og betingelser rundt kansellering av kontrakten din, som vi’har dekket i avsnittet nedenfor.

Prisplaner

Penger får verden til å gå rundt. Det får også hodet til å gå rundt og rundt når du’prøver å sammenligne alle de forskjellige prisene på delt hosting, Pro-pakker og e-posttillegg.

1&1 IONOS er en av de billigere utbyggerne der ute. Riktignok det’er ikke den billigste – i gjennomsnitt koster den delte hostingplanen 36% mer enn HostGator – men den har definitivt noen priser å snu hodet på (på en god måte).

Prisplaner nedbrutt

Her’er en oversikt over de forskjellige hostingprisplanene som tilbys av 1&1 IONOS. De fleste av planene bortsett fra Cloud hosting har langsiktige kampanjer som kjøres, som vi’har inkludert nedenfor.

Delt hosting

 • Viktig: $ 4 per måned
 • Virksomhet: $ 8 per måned (Kampanje: $ 1 for den første måneden)
 • Ekspert: $ 14 per måned

VPS Hosting

 • VPS S: $ 2 per måned
 • VPS M: $ 10 per måned
 • VPS L: $ 20 per måned (Kampanje: $ 2 per måned i 6 måneder)
 • VPS XL: $ 30 per måned
 • VPS XXL: 40 dollar per måned

Dedikert hosting

SSD / NVMe planer:

 • A8i SSD: 75 dollar per måned (Kampanje: $ 55 per måned i 3 måneder)
 • L-16 SSD: $ 90 per måned (Kampanje: $ 70 per måned i 3 måneder)
 • XL-32 NVMe: $ 140 per måned (Kampanje: $ 120 per måned i 3 måneder)
 • XL-64 NVMe: 170 dollar per måned (Kampanje: $ 150 per måned i 3 måneder)

HDD-planer:

 • A8i HDD: $ 70 per måned (Kampanje: $ 50 per måned i 3 måneder)
 • L-16 HDD: $ 80 per måned (Kampanje: $ 60 per måned i 3 måneder)
 • XL-32 HDD: 110 dollar per måned (Kampanje: $ 90 per måned i 3 måneder)
 • XL-64 HDD: $ 140 per måned (Kampanje: $ 120 per måned i 3 måneder)

WordPress Hosting

 • Viktig: $ 9 per måned (Kampanje: $ 1 per måned i 12 måneder)
 • Virksomhet: $ 11 per måned (Kampanje: $ 5 per måned i 12 måneder)
 • Pro: $ 15 per måned (Kampanje: $ 9 per måned i 12 måneder)

Cloud Hosting

 • Cloud Hosting M: $ 15 per måned
 • Cloud Hosting L: $ 25 per måned
 • Cloud Hosting XL: $ 35 per måned
 • Cloud Hosting XXL: $ 65 per måned

Dette er ekstremt attraktive avtaler. Med 1&1 IONOS, du kan komme i gang for bare $ 1 per måned! Bare husk når kampanjen er over, så begynner du å betale den vanlige prisen, så pass på at du vet hvor mye du’Jeg blir belastet lenger ned på linjen.

Beste verdi for pengene

For de fleste er delt hosting stedet å starte. I dette tilfellet, $ 8 per måned forretningsplan tilbyr den beste verdien for pengene for vanlige nettsteder.

For bare $ 4 i måneden ekstra per måned sammenlignet med Essential-planen, får du ekstra lagring på 90 GB, og 15 databaser og e-postkontoer til. På denne planen kan nettstedet ditt håndtere rundt 100 besøkende per minutt.

Forretningsplanen er egnet for opptil fem nettsteder. Hvis du’Du driver et seriøst foretak og trenger mer enn det. Ekspertplanen på $ 14 per måned gir deg virkelig smell for pengene. Denne planen inneholder lagring av 500 GB, 500 databaser og 500 e-postkontoer – du låser til og med opp WebLock-skadelig programvare for å holde ubehagelige trusler i sjakk.

Mens forretningsplanen bare er egnet for rundt 100 besøkende per minutt, kan ekspertplanen takle rundt 300. Det’Det er ikke verst for en ekstra $ 6 per måned!

Skjulte kostnader

1&1 IONOS er på forhånd med prisene sine. Så lenge du tar hensyn når du’Hvis du velger planen din, bør du ikke’t bli fanget av eventuelle lure kostnader.

I det minste i teorien. Vi fant flere anmeldelser på nettet som klaget over uforklarlige kostnader. Etter å ha skuret 1&1 IONOS’ Vilkår og betingelser, vi må anta at dette er feil, snarere enn noe underhåndsoppfylt. Når det er sagt, det er ganske vanskelig å si opp kontrakten din – vi’Jeg ser på det om kort tid.

Det er en Oppstartsavgift på $ 50 på den dedikerte hostingplanen. Hvis du vil bruke 1&1 IONOS MyWebsite nettstedbygger eller markedsføringsprogramvare via e-post, må du gjøre det registrere deg for en plan og betale ekstra per måned. Noen planer krever også et lite beløp for sikkerhetskopier.

Dette er den lille ulempen med 1&1 IONOS som tilbyr så mange forskjellige tjenester under ett tak. Den store delen er at de’alt er enkelt å integrere og jobbe sømløst sammen. Ulempen er at folk forventer at alt skal inkluderes i en prispakke, og alt dette er ikke så billig som du først forventer.

1&1 IONOS tilbyr også en ingen risikopolitikk på den delte og VPS planer som lar deg avbestille når som helst, så hvis du’du er ikke fornøyd med tjenesten sin’t mister en cent.

Totalt sett 1&1 IONOS vant’t bryte bankkontoen din. Den’er en av de billigste hostingleverandørene på markedet, og kampanjene deres er konsekvente og tilbyr anstendig verdi. Det er tillegg som du kan kjøpe, men de’blir ikke tvunget til deg. Bare ikke’bli overrasket når fornyelsestidspunktet kommer og prisene går tilbake til de vanlige prisene.

Avbryter kontrakten din

Som vi antydet om i avsnittene ovenfor, kan du ikke si opp kontrakten din’t alltid en enkel prosess med 1&1 IONOS. Her’er et direkte tilbud fra selskapet’Vilkår og betingelser:

“4.2 Du kan kansellere kontrakten din med oss ​​enten via telefon, via ditt kontrollpanel, per brev og e-post. Når vi godtar avbestillingsforespørselen din, vil du få en skriftlig bekreftelse på avbestillingen. Avbestillingsforespørsler per brev og e-post må være mottatt minst tre virkedager før fornyelsesdatoen. Avbestillingsforespørsler anses ikke for å være mottatt og akseptert før vi har gitt vår skriftlige bekreftelse til deg.”

Skriftlig bekreftelse’? Ikke noe problem. ‘Minst tre virkedager før fornyelsesdatoen’? Greit nok. ‘Avbestillingsforespørsler anses ikke for å være mottatt og akseptert før vi har gitt vår skriftlige bekreftelse til deg’?

Hold opp – så jeg ikke’vil du avbryte kontrakten min til du bestemmer deg for å godkjenne forespørselen min? Og der’er det ingen tidsramme for dette? Det virker litt av, ikke sant?

I henhold til disse vilkårene, kan en e-post om kanselleringsforespørsel hypotetisk sitte ubesvart – enten ved feil eller etter valg – og kunden vil ha null offisiell makt til å håndheve den.

Enes fra Rancho Cordova, CA skrev:

“Jeg ber om avbestilling for tjenesten i februar. Jeg ser at de fremdeles blir siktet meg mars og april. Jeg kontaktet dem, og de sa, “Ja, du ba om kansellering, men den blir ikke kansellert.” Deretter kansellerte de kontoen min, men tilbakebetalte ikke fakturaene for mars og april.”

I praksis blir sannsynligvis de fleste avbestillingsforespørsler håndtert på en profesjonell og betimelig måte – la’glem ikke at dette er et selskap med flere millioner kunder. Men 1&1 IONOS har absolutt gitt mye rom for å dekke ryggen i disse situasjonene, og det gjør det ikke’t fyll oss med massevis av selvtillit.

Mer informasjon

 • Gjorde’finner ikke prisene du lette etter? Les artikkelen vår om de beste billige webhotellleverandørene å finne kvalitetstjenester til rimelige priser

1&1 IONOS vs konkurrenter

Alle som leter etter en vertsleverandør vet at det er mange selskaper der ute, og alt kjemper for posisjon og oppmerksomhet. 1&1 IONOS har eksistert lenge nok til å tjene en plass i flokken – men hvor sitter den?

I forskningen fant vi 1&1 IONOS ligger på 9. plass av de 12 hosting-leverandørene vi testet. Det kan gjøre det bedre når det gjelder brukervennlighet og kundeservice, men det tilbyr et stort utvalg av hostingtyper, samt god valuta for pengene.

Faktum det gir mye mer enn bare hosting lager virkelig 1&1 IONOS skiller seg ut fra mengden.

Når du vurderer rivalene, 1&1 IONOS kunne lære noen få ting fra HostGator om kundestøtte. Vi’d anbefaler også Bluehost for alle WordPress-brukere.

HostGator fikk full karakter for hjelp og støtte i vår forskning, og kom på andreplass i vurderingene. Bluehost anbefales av WordPress selv som hostingleverandør på grunn av det førsteklasses WordPress-vertskapet. Bluehost ble den største leverandøren av forskningen, og er en veletablert hostingleverandør.

Mer informasjon

 • For en side ved side se på hver hostingleverandør, sjekk ut sammenligningstabellen for webhotell
 • Vil du finne ut mer om HostGator? Les hele anmeldelsen vår for å finne ut hvorfor vi anbefaler det så høyt
 • Interessert i Bluehost? Ta en titt på vår dyptgående Bluehost-anmeldelse og se om det’er det perfekte vertsvalget for deg
 • Har du et WordPress-nettsted? Les vår anmeldelse av den beste leverandøren av WordPress Hosting og oppdag ditt beste alternativ i dag

1&1 IONOS Hosting Review: Sammendrag

Med sitt utvalg av planer og ekstra programvare, for eksempel e-postmarkedsføring, domeneregistrering og plattform for byggherre av nettsted, 1&1 IONOS tikker mange bokser.

Det har fortsatt ting å jobbe med – grensesnittet er utdatert og forvirrende, mens kundesupporten er rammet og savnet (spesielt sammenlignet med andre leverandører, som HostGator.) Imidlertid, 1&1 IONOS har vist det’s tar store skritt i riktig retning siden rebrand i 2018.

Vi anbefaler denne leverandøren for små bedrifter og enkeltpersoner, men ikke for nybegynnere. Den har god skyhosting og dedikerte hostingplaner, men alle som har delt eller VPS-hosting, bør se andre steder.

1&1 IONOS har nok funksjoner og planer om å virkelig skalere en virksomhet, og tilbyr konkurransedyktige priser som er gode for de som begynner på et budsjett. Imidlertid, det’er uegnet for nybegynnere på grunn av det utfordrende grensesnittet.

Kunne 1&1 IONOS være den som du ønsker? Prøv det i dag, eller se på sammenligningskartet vårt for flere ledende leverandører.

Fant vår 1&1 IONOS anmeldelse nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map