HostGator-anmeldelse: Er det riktig for deg?


Best for

Best for Uptime


Generell vurdering

5 av 5 stjerner

HostGator er en av våre topprangerte hostingleverandører med god grunn. Funksjonene for oppetid, kundestøtte og delt plan er (bokstavelig talt) uten sidestykke! Les videre for å finne ut om HostGator er den beste leverandøren for nettstedet ditt.

Er HostGator den beste leverandøren for nettstedet ditt?

Så du’tenker på å starte med eller bytte til HostGator. Den’Det er absolutt en veldig populær hostingleverandør – 46% av folkene vi undersøkte visste om HostGator. Du kan’Det går virkelig galt med denne leverandøren, men vi’Jeg slipper deg inn på det gode og det dårlige slik at du kan ta det mest informerte valget.

For å starte, her’s HostGator på et øyeblikk:

forklaring på stjernevurderingssystem

HostGator scorer 4,7 / 5 stjerner i forskningen vår, som tjener den til en veldig nær andreplass rett bak Bluehost – så du’Jeg vil definitivt være i gode hender. Les videre for å veie HostGator’s positive og negative, og bestemme om det’er den beste leverandøren for du.

Pros & Ulemper

Pros

 • Oppetid: HostGator tilbyr en uslåelig oppetidsgaranti på 99,99%
 • Funksjoner: HostGator tilbyr flere funksjoner på sine delte planer enn de fleste hostingleverandører, inkludert gratis programvare for markedsføring via e-post for å ta nettstedet ditt til neste nivå
 • Hjelp og støtte: HostGator’s kundesupport kunnskapsbase er en søkbar skattekiste, og dens live chat-funksjon er rask og pålitelig

Ulemper

 • HostGator’planene er litt dyrere enn andre toppkonkurrenter
 • HostGator’s kontrollpanel og nettstedsdesign er litt datert, noe som gir en klumpete brukeropplevelse

HostGator i korte trekk

HostGator hadde en ydmyk begynnelse i et sovesal ved Florida Atlantic University i 2002 (noe som forklarer “Gator,” i tilfelle du lurte på). Siden den gang har selskapet åpnet kontorer over hele verden, og er vertskap for over 8 millioner domener.

Samlet rangeringNr. 2 av 12 hostingleverandører
PriserFra $ 2,75 / måned (fornyes til $ 6,95 / måned)
VertsplanerDelt, WordPress, VPS, Dedicated og Cloud
Hjelp & Brukerstøtte24/7 live chat, telefon og e-post
FunksjonerSSL-sertifikat, ubegrenset båndbredde, markedsføringsprogramvare via e-post
oppetid99,99% garanti

oppetid

HostGator tilbyr en 99,99% oppetidsgaranti, som tilsvarer det beste på markedet (det’er umulig å garantere 100% oppetid). Dette betyr at nettstedet ditt vil oppleve mindre enn en times nedetid per år. Hvis du’på grunn av pålitelighet, er HostGator avlingens krem ​​- denne typen konsistens er ideell for ethvert sted, men spesielt hvis du’ønsker å sette opp en netthandel. Tid er jo tross alt penger!

Nær perfekt oppetid er en av grunnene til at HostGator rangerer først i vår runde av de beste leverandørene av netthandel.

Funksjoner

HostGator tilbyr fem forskjellige typer hosting: Delt, administrert WordPress, VPS, dedikert og sky. Her’er en grunnleggende oppdeling av hver type:

 • Delt vertskap er det enkleste og rimeligste vertsalternativet, der du deler en server og ressursene med andre nettsteder. Prisene starter på $ 2,75 / måned.
 • Administrert WordPress hosting er den raskeste og mest integrerte måten å være vert for et WordPress-nettsted. Denne typen leveres med gratis migrering, så hvis du har et eksisterende WordPress-nettsted, kan du overføre det til HostGator uten kostnad. Planpriser starter på $ 5,95 per måned.
 • VPS (Virtual Private Server) hosting er dyrere, men du får det du betaler for – eller i dette tilfellet mer serverressurser spesielt for nettstedet ditt. VPS er verdt å vurdere for små bedrifter, mens personlige / ikke-e-handel nettsteder vant’t trenger å bruke de ekstra pengene. Prisene starter på $ 29,95 / måned.
 • Dedikert hosting er den dyreste typen hosting, og det’er bare nødvendig for store netthandelsbedrifter. Imidlertid, hvis det høres ut som deg, er skalerbarheten og kraften som tilbys av dedikert hosting uovertruffen. Prisene starter på $ 118.99 / måned.
 • Cloud hosting er en fornyet form for delt hosting som lover bedre hastighet, pålitelighet og ressurser. Cloud hosting anses som sikrere enn delt hosting, og av disse grunner’er litt dyrere. Prisene starter på $ 4,95 per måned.

Ytterligere informasjon om hostingtyper

 • Beste delt hosting
 • Beste VPS Hosting
 • Beste dedikerte hosting
 • Beste Cloud Hosting

HostGator-funksjoner

Hver HostGator-plan har gratis SSL-sertifikat og ubegrenset båndbredde. Du får også et gratis domene for det første året (etter det, du’Jeg må betale for å fornye domenenavnet ditt). Disse funksjonene er’Det er ikke uvanlig, men HostGator skiller seg ut ved å også tilby ubegrensede e-postkontoer, underdomener og FTP-kontoer (som lar deg overføre filer fra en datamaskin til et nettverk). HostGator inkluderer også ubegrenset lagring i sine delte hostingplaner, som de fleste leverandører holder på med til du oppgraderer til mer avansert hosting.

HostGator gir deg muligheten til å bruke sin egen dra-og-slipp-nettstedsbygger for å opprette nettstedet ditt. Byggherren tilbyr et stort antall maler i 20 kategorier, inkludert fotografering, restauranter og personlige porteføljer. Selv om disse malene kan tilpasses, gjør de det imidlertid’er ikke veldig lett å navigere – så hvis du’ikke heller forplikte tiden, ikke’t ha å bruke HostGator’sin egen nettsted byggherre!

Hvis du planlegger å opprette en webside ved hjelp av et CMS-system, gjør du det’Jeg vil være glad for å vite at HostGator’WordPress-vertsalternativet leveres med enkel ett-klikk-installasjon. Det tilbyr også støtte for Joomla og Drupal, og netthandelsplattformen Magento.

Sjekk ut vår fulle oversikt over WordPress.org for å se hvordan du kan få mest mulig ut av det.

De fremtredende funksjon på HostGator’s grunnleggende plan er den gratis programvaren for markedsføring via e-post den gir gjennom Constant Contact. Denne funksjonen er utrolig verdifull, fordi den lar deg bygge et publikum gjennom gjennomgående nyhetsbrev og automatiserte e-postkampanjer. Akkurat som sterk oppetid er e-postmarkedsføring et aktivum for ethvert nettsted, men det’er spesielt nyttig for netthandel nettsteder.

Priser

Du kan registrere deg for en HostGator-plan med tidsrammer som varierer fra en måned til tre år. Jo mer tid du forplikter deg til på forhånd, jo billigere blir den tilsvarende månedsprisen. For eksempel, la’s ta en titt på HostGator’den mest grunnleggende delte planen:

TidsrammeKoste
En måned$ 10.95 / måned
Tre måneder$ 10.95 / måned
Seks måneder$ 10.95 / måned
Ett år$ 5.95 / måned
To år$ 3.58 / måned
Tre år$ 2.75 / måned

Vi tror tre år er et stort engasjement, så vi anbefaler å holde oss til det årlige faktureringsalternativet – deg’Du sparer fortsatt penger, men du vant’ikke låse deg inne for lenge. Du’Jeg må fortsatt betale hele tolv måneder på forhånd ved starten, og de fleste vertsleverandører organiserer sine betalingsplaner på denne måten.

Heads up: kampanjepriser!

Hver leverandør av webhotell vil prøve å trekke deg inn med gode tilbudskampanjer. Hvis du ser en stjerne ved siden av en prisplan for en hvilken som helst leverandør’nettstedet, det betyr deg’Jeg betaler mer enn den annonserte prisen etter første termin.

I tabellen nedenfor, vi’har oppsummert både kampanjepriser og fakturerte fornyelsespriser for hver av HostGator’planer, slik at du kan sammenligne:

Hosting Type Kampanjepriser Fornyelsespris, faktureres årlig Delt Administrert WordPress VPS dedikert Sky
$ 2,75 til 5,95 / måned $ 6,95 til 8,95 / måned
$ 5,95 til 9,95 / måned $ 7,95 til 11,95 / måned
$ 29,95 til 49,95 / måned $ 49,95 til 69,95 / måned
$ 118,99 til 148,98 / måned $ 138,99 til 199,01 / måned
$ 4,95 til 9,95 / måned $ 7,95 til 11,95 / måned

HostGator scorer 3,5 / 5 i vår forskning for valuta for pengene, noe som plasserer det midt i pakken (6. plass av 12, for å være nøyaktig). HostGator’s innledende prisklasse på $ 2,75-148,98 / måned er litt dyrere enn toppkonkurrenter som Bluehost og A2 Hosting, som varierer fra henholdsvis $ 2.95-119.99 / måned og $ 1.98-141.09 / måned..

hostgator-delt siden for priser

Selv om HostGator er litt dyrere, får du det du betaler for. Den’rangerte som nummer to totalt (av de samme 12 leverandørene) fordi det lette hoppet i pris kommer med mange funksjoner og uslåelig oppetid. Mange mennesker har også en tendens til å verdsette funksjoner overfor penger – også for mennesker ønsker å bytte vertsleverandører, den viktigste faktoren blant de vi undersøkte var “hosting funksjoner” på 32%. “Priser” faktisk kom som en andre prioritet, på 27%. Dette viser at folk som allerede har erfaring med å være vert for et nettsted, har funnet ut at du ofte gjør det “få det du betaler for,” og det’er verdt å bruke litt ekstra for riktig plan og støtte.

Hvor mye koster det å være vert for et nettsted?

HostGator tilbyr også en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, som strekker seg utover bransjestandarden på en måned. Vanlig fintrykk gjelder imidlertid: refusjonen gjør ikke’Det gjelder dedikerte serverplaner, og planer som er betalt med sjekk, postanvisning eller bankoverføring er heller ikke kvalifiserte.

Les vår omfattende HostGator-prisanmeldelse for en mer dyptgående titt på kostnadene for denne leverandøren.

Sikkerhet

I tillegg til gratis SSL-sertifikat som følger med alle planer, beskytter HostGator også mot distribuerte denial-of-service (DDoS) angrep, som oppstår når et stort volum av falsk trafikk oversvømmer en webserver og overvelder ressursene slik at vanlige besøkende kan’t tilgang til nettstedet. HostGator’s datasentre kan aktivere flombeskyttelse for å unngå DDoS-angrep. Tilbyderen lover også at deres datasentre selv (dvs. der de fysiske serverne er plassert) er svært sikre fasiliteter med begrenset tilgang.

Hvis du vil forsikre deg om at nettstedet ditt er ekstra sikkert, tilbyr HostGator et SiteLock-sikkerhetstillegg som begynner på $ 1,94 / måned. SiteLock er et verktøy som skanner nettstedet ditt for potensielle trusler og sårbarheter, og kan også løse mange av sikkerhetsproblemene den oppdager. Når en SiteLock-skanning finner noe mistenkelig på nettstedet ditt, gjør du det’Du blir varslet via e-post og på HostGator-kontrollpanelet.

hostgator sitelock sikkerhet

Der’det er ingen tvil om at SiteLock er et flott verktøy å ha i arsenal. Men heads up: kampanjepriser gjelder fortsatt her. Den $ 1,94 / måneden gjelder bare når du kjøper en treårs pakke, mens den billigste SiteLock-planen du kan kjøpe gjennom HostGator-regninger til $ 2,08 / måned i ett år. De dyreste planregningene på 41,67 dollar per måned for ett år – selv om de fleste mindre nettsteder vant’t trenger å bekymre deg for å bruke så mye på beskyttelse.

Brukerstøtte & Brukervennlighet

HostGator scorer perfekt 5 av 5 i vår forskning for hjelp og støtte. Tilbyderen tilbyr 24/7 live chat og telefontjeneste (gratis), men det’er ikke der det skiller seg ut fra mengden. HostGator’s omfattende kunnskapsbase gir deg noen få klikk unna all informasjonen du trenger – den’er en virtuell skattekiste, og du vant’Jeg trenger ikke å bry deg med summetone eller ringe overføringer for å få tilgang til den.

hostgator kunnskapsbase søkefelt

Den søkbare kunnskapsbasen dekker alt fra domener til design, og tilbyr også fora der du kan høre direkte fra andre HostGator-brukere. Selvfølgelig HostGator’s live chat og telefonstøtte er også eiendeler. En bruker ved navn Michael sier om sin live chat-opplevelse:

“De har svart og prøvd å hjelpe meg på alle måter. De svarte til og med på spørsmål som ikke var relatert til verten deres, eller deres feil.”

Og dette var vår erfaring også. Da vi testet HostGator’live chat, vi ble koblet til en ekte person øyeblikkelig, og alle spørsmålene våre ble besvart i løpet av få minutter etter å ha spurt. Hastighet er ikke’det er den eneste faktoren som gjør denne tjenesten flott – alle svarene vi fikk var detaljerte og nyttige.

Når det gjelder kundestøtte, presterer HostGator veldig bra. Men når det gjelder brukervennlighet, HostGator’design er litt datert.

Hostgator portal sideoppsett

Øverst i vinduet er faner for alle de forskjellige komponentene du trenger for webhotell: Min konto, fakturering, hosting, domener, support, og markedsføring. Alt dette er lett tilgjengelig, noe som er det viktigste. Men oppsettet kan gjøre med en moderne overhaling. Den gode nyheten er bare du vil se administrasjonssidene på HostGator – disse sidene vant’t påvirker hvordan besøkende oppfatter nettstedet ditt!

En annen ting å huske på når du bruker HostGator er at, som de fleste hostingleverandører, HostGator automatisk vil inkludere visse tillegg i handlekurven din i kassen. Dette betyr at hvis du’kjøper, for eksempel, den delte “Hatchling” planlegge for ett år, så blir ikke-viktige tilleggsprogrammer som SiteLock-beskyttelse og CodeGuard-sikkerhetskopier lagt til i handlekurven din. Dette blir lett angre – alt du trenger å gjøre er å fjerne merket for disse boksene – og HostGator inkluderer disse elementene fordi de’er gode kosttilskudd til enhver hostingplan. Men hold øye med å forsikre deg om at du ikke gjør det’t ubevisst betale for ekstrautstyr!

HostGator-gjennomgang: Er det riktig for deg?

HostGator rangerer nest sist i våre rangeringer med god grunn – faktisk, den uslåelige oppetidsgarantien alene gjør det til et sterkt alternativ. På toppen av det, god kundestøtte og mange funksjoner (selv på delte planer) gjør HostGator til et alternativ vi vil anbefale til hvem som helst.

Så du kan’Det går galt med HostGator, men det’det er ikke den eneste måten å gå rett på. Hvis du’er du spesielt opptatt av WordPress-integrasjon, kan Bluehost være det beste alternativet. Hvis du kjenner deg’er du klar til å hoppe over de delte planene og gå rett til VPS, så er InMotion verdt å se nærmere på. Legg igjen en kommentar nedenfor og la oss få vite hva dine viktigste prioriteringer er!

9

Spørsmål og svar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map