HostGator-prisfastsettelse 2020

Bør du snappe opp HostGator’s Planer?

hostgator kjennetegnet liteHostGator er en populær hostingleverandør som har som mål å gjøre hosting enkelt og rimelig for brukerne.


Vi la den gjennom vår strenge forskningsprosess for å se hvor godt den levde opp til sitt omdømme, og den’det er trygt å si at HostGator wowed oss, og kom inn som den nest beste hosting-leverandøren i rangeringen vår, like bak Bluehost.

Men gjorde HostGator’priser klarer å imponere oss også?

HostGator tilbyr seks forskjellige typer hosting, og hver hostingtype gir tre forskjellige prisplaner. At’er mye å velge mellom – med så mange planer, priser, rabatter, funksjoner og hostingtyper som tilbys, hvordan skal du vite hvilken som virkelig er best for deg?

HostGator-priser: Rask oversikt

HostGator-planene starter på bare 2,75 dollar per måned for delt hosting – det tilbyr også VPS, WordPress, sky, forhandler og dedikerte hostingplaner. Dedikert hosting er det dyreste, starter på $ 118.99 per måned. Dette er nedsatte priser, så pass på fornyelseskostnader, pluss eventuelle tilleggskostnader som domener, CodeGuard-sikkerhetskopier og annet ekstrautstyr.

Vi’er her for å hjelpe. Denne artikkelen vil dele ned hver HostGator’er vert for planer og priser, se nøye på eventuelle ekstra kostnader du kan forvente, samt legg ut nøyaktig hvordan den måler seg ved siden av konkurrentene.

For å starte, her’er en rask oversikt over HostGator’prisplaner:

 • Delt hosting: $ 2,75 til $ 5,95 per måned
 • Cloud hosting: $ 4,95 til $ 9,95 per måned
 • WordPress hosting: $ 5,95 til $ 9,95 per måned
 • Forhandlervert: $ 19,95 til $ 24,95 per måned
 • VPS hosting: $ 29,95 til $ 49,95 per måned
 • Dedikert hosting: 118,99 dollar til 148,98 dollar per måned

Mer informasjon

 • Les vår HostGator gjennomgang for en full titt på HostGator’resultatene i vår forskning, fra funksjoner til kundesupport
 • Sammenligne de beste webhotellleverandørene i vår grundige gjennomgang
 • Sammenlign over 50 planer i vår grundige gjennomgang av Billigste leverandører av webhoteller

1

Hvor mye koster HostGator-planer?

HostGator’Prisplanene starter med den delte hosting-Hatchling-planen, som koster bare $ 2,75 per måned for den første perioden, og fornyes til $ 6,95 per måned etter det. Etter det øker prisene når du jobber deg opp gjennom planene og forskjellige hostingtyper.

Se tabellen nedenfor for en fullstendig oversikt:

Grunnleggende bedre best Delt

Sky

WordPress

Reseller

VPS

dedikert

$ 2.75 $ 3.95 $ 5.95
$ 4.95 $ 6.57 $ 9.95
$ 5.95 $ 7.95 $ 9.95
$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98

Dette er en sammendragsoversikt over hver hostingpakke, for å gi deg et inntrykk av hvor mye hver og en koster. Disse prisene gjenspeiler rabatterte planer for nye brukere – vi’Jeg vil dekke det mer detaljert deretter, og dykk deretter inn detaljene til HostGator’er forskjellige hostingtyper og kostnadene nedenfor.

Er du usikker på hvilken type hosting du trenger? Her’er en rask oversikt for å hjelpe deg med å velge:

 • Delt hosting: best for små, grunnleggende nettsteder med lite trafikk, for eksempel blogger på én side.
 • Cloud hosting: best for nettsteder som opplever fotturer og fall i trafikken, for eksempel butikker med salg på nettet.
 • WordPress hosting: best for WordPress nettsteder i alle størrelser.
 • Forhandlervert: best for de som starter sin egen hostingvirksomhet.
 • VPS hosting: det beste valget for de fleste vanlige nettsteder – det’er en oppmuntret oppgradering fra delt hosting.
 • Dedikert hosting: best for veldig store nettsteder og nettbutikker som trenger avansert tilpasning og sikkerhet.

2

Hvordan HostGator-priser fungerer

Du’Jeg har lagt merke til at HostGator’prisene er ganske rimelige. Wow! Bare $ 2,95 per måned for hosting, tenker du kanskje det’er fantastisk! Hva annet trenger jeg å vite når det’det er så billig?!

Det er vel en viktig ting å vite – HostGator, som de fleste hostingleverandører, tilbyr rabatter for nye brukere. Disse rabattprisene er de som vises på HostGator’nettsted, fordi det’er en fin måte å komme i gang med planen din.

Denne rabatten varer i første periode. Det betyr at hvis du registrerer deg for en ettårsplan, får du det første året til den nedsatte prisen; hvis du registrerer deg for en toårsplan, får du de to første årene med rabatt. Den’Det er også verdt å vite at du betaler den totale summen på forhånd når du først registrerer deg.

Så hva skjer når første termin er over? Vi vil, planen din vil fornye seg til vanlig rate – dette er hvor mye planen vanligvis koster uten rabatten. For eksempel HostGator’s Hatchling-plan koster 2,75 dollar til å begynne med, men fornyes til 6,95 dollar når den første terminperioden er over.

Planlegg Billigste Rabattpris Billigste Fornyelsespris% Besparelser per måned Delt

Sky

WordPress

Reseller

VPS

dedikert

$ 2.75 $ 6.95 60%
$ 4.95 $ 8.95 45%
$ 5.95 $ 9.95 40%
$ 19.95 $ 29.95 33%
$ 29.95 $ 89.95 67%
$ 118,99 $ 189 37%

Dette er vanlig praksis blant webverter, og kan virkelig fungere i din favør ved å gi deg mye på din første hostingplan. Imidlertid betyr det at du må holde begge øynene åpne og alltid sjekke ordinær pris før du hopper føtter – eller rettere sagt, kredittkort – først inn i en plan.

Dette vil hjelpe deg å unngå skyhøye fornyelsespriser senere nedover linjen!

Fortsatt forvirret? Don’t bekymre deg – fra nå av vi’Jeg skal diskutere både rabattpriser og vanlige priser slik at du vet nøyaktig hva du’melder deg på!

Du drar mest nytte av HostGator’s rabatter hvis du registrerer deg for en lengre faktureringssyklus. Imidlertid deg’vi har mange valgmuligheter – HostGator gir en rekke abonnementslengder:

 • 1 måned
 • 3 måneder
 • 6 måneder
 • 12 måneder
 • 24 måneder
 • 36 måneder

Hvis du’er glad for å “låse inn” i lang tid, så sparer du mest penger ved å velge en lengre faktureringssyklus – månedlige planer kan høres tiltalende ut fordi de’er mindre av et engasjement, men de’er også dyrere i det lange løp.

HostGator viser priser for 36-måneders faktureringssyklus på nettstedet. Så for å gå tilbake til Hatchling-planen, du’Du får bare den billigste $ 2,75-prisen hvis du registrerer deg i 36 måneder. Den samme planen vil koste $ 10,95 hvis du velger en, tre eller seks måneders planer.

3

HostGator delt hostingkostnad

Delt hosting er den mest grunnleggende formen for hosting – det’er veldig begrenset, men dette gjør det også ekstremt rimelig. Den viktigste fordelen med delt hosting er hvor billig det er – nettstedet ditt deler en server med andre nettsteder, noe som betyr at ressurser er spredt mellom dere alle.

Hvis andre nettsteder bruker for mange av de delte ressursene, lider nettstedet ditt – for eksempel kan det krasje hvis et annet nettsted får en økning i trafikken. Dette gjør delt hosting best for veldig små, enkle nettsteder med lite trafikk.

HostGator’s Delt vertsplaner

HostGator har tre delte hostingplaner, alt fra $ 2,75 til $ 5,95 per måned (for en 36-måneders faktureringssyklus og med den første rabatten). Planene starter på:

 • Hatchling-plan: $ 2,75, fornyes til $ 6,95 per måned
 • Babyplan: $ 3,95, fornyes til $ 9,95 per måned
 • Forretningsplan: $ 5,95, fornyes til $ 14,95 per måned

hostgator delte hostingpriserHostGator’delte hostingplaner varierer fra $ 2,75 til $ 5,95 per måned, noe som gjør det til et rimelig alternativ for å komme i gang online.

Her’se nærmere på hvordan funksjonene deres stables opp – vi’Jeg vil gå nærmere inn under tabellen:

Hatchling Plan Baby Plan Business Plan Innledende rabattpris

Vanlig pris

% rabatt besparelser

Diskplass

båndbredde

Antall domener

Gratis dedikert IP

Sikkerhetskopifunksjon

Gratis SSL

$ 2.75 $ 3.95 $ 5.95
$ 6.95 $ 9.95 $ 14.95
60% 60% 60%
unmetered unmetered unmetered
unmetered unmetered unmetered
1 ubegrenset ubegrenset
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Når du ser på funksjonene som er tilgjengelige, lurer du kanskje på hva forskjellen er mellom ubegrenset og ubegrenset. La’s ta en rask titt for å fjerne enhver forvirring.

Umeteret betyr deg’blir ikke belastet for mengden ressurser du bruker – men det er fremdeles en grense for hvor mye du kan bruke. Den’Det er imidlertid veldig lite sannsynlig at nettstedet ditt vil nærme seg disse grensene, og HostGator vil sende deg en e-post hvis det ser ut som om du kan overskride grensene.

Ubegrenset betyr egentlig det’er ingen grense – slik at du kan så mange domener du vil!

En annen funksjon du’Jeg får se at mye er SSL (Secure Sockets Layer). Dette krypterer informasjon som går mellom besøkende og nettstedet ditt, beskytte data fra hackere eller lekkasjer. Google advarer besøkende når de’å gå inn på et usikret nettsted, så å ha SSL er virkelig en viktig funksjon.

Vi anbefaler bare Hatchling-planen for veldig små nettsteder – som navnet antyder, funksjonene er best for nettsteder som nettopp kommer i gang på nettet. Du kan bare være vert for ett domene, og det kan du også’t oppgradere SSL-sertifikatet for ekstra beskyttelse.

Babyplanen er et godt mellomrom for $ 3,95 per måned – du kan være vert for et ubegrenset antall domener, og hvis du vil oppgradere til privat SSL, kan du det. Dette gjør det til et bedre valg hvis du’kjører mer enn ett nettsted eller trenger bedre sikkerhet.

Forretningsplanen har de mest avanserte funksjonene, noe som gir nettstedet ditt mer rom til å vokse. Den’er også den beste planen hvis du’driver en liten nettbutikk. Du får en gratis oppgradering til en Positiv SSL (som tilbyr et høyere sikkerhetsnivå enn grunnversjonen), og SEO-verktøy for å hjelpe folk med å finne nettstedet ditt på nettet.

Så hvilken plan bør du velge? Hvis du trenger å være vertskap for mer enn ett domene, er babyplanen det beste valget. Hvis du vil drive en liten nettbutikk så er du det’Jeg trenger forretningsplanen. For bare å være vert for et enkelt nettsted’s bare å komme i gang, vil Hatchling-planen få deg på beina.

Mer informasjon

 • Ser du etter billig delt hosting? Søket ditt avsluttes her med en grundig gjennomgang av 6 beste billig delte hostingleverandører
 • Les vår anmeldelse av 8 Best Shared Hosting Services for å finne den beste kvaliteten som delt hosting på markedet

4

HostGator Cloud Web Hosting Kostnad

Cloud hosting er der nettstedet ditt’s data lagres på flere virtuelle servere, i stedet for fysiske servere som vanlig delt hosting bruker. Dette betyr at hvis en server mislykkes, vant nettstedet ditt’t gå ned fordi en annen server automatisk vil overta. Cloud hosting er veldig skalerbar, pålitelig og allsidig.

Hvis du trenger ekstremt fleksibel hosting for å håndtere kraftig økning i trafikken, er netthosting et godt valg – det’er vanligvis foretrukket av nettbutikker som opplever store trafikkøkninger som følge av salg og sesongmessige trender.

HostGator’s Cloud Hosting-planer

HostGator har tre nettskyvertsplaner fra $ 4,95 til $ 9,95 per måned:

 • Hatchling-plan: $ 4,95, fornyes til $ 8,95 per måned. Du får et gratis domenenavn og SSL-sertifikat, uovervåket båndbredde, og kan være vert for ett nettsted.
 • Babyplan: $ 6,57, fornyes til $ 11,95 per måned. Du får de samme funksjonene som Hatchling-planen, men kan være vert for ubegrensede nettsteder.
 • Forretningsplan: $ 9,95, fornyes til $ 17,95 per måned. Du får de samme funksjonene som Baby-planen, pluss SEO-verktøy og et bedre SSL-sertifikat.

Den største begrensningen på den billigste Hatchling-planen er at du bare kan være vert for ett nettsted, og det har et lite minne. HostGator anbefaler sin 6,57 dollar per måned Babyplan i stedet, som gir deg mer plass for vekst og samtidig holder prisen ganske rimelig.

hostgator sky hosting planerHostGator’s sky hosting planer starter på $ 4,95 per måned, og tilbyr mer ressurser enn de vanlige web hosting planer.

HostGator’s skyhotellplaner lover bedre hastigheter, pålitelighet og ressurser enn det som er vanlig delt hosting. Men hva får du egentlig for pengene dine? Tabellen nedenfor fordeler hver plan’s funksjoner:

Hatchling Plan Baby Plan Business Plan Innledende rabattpris

Vanlig pris

% rabatt besparelser

Diskplass

båndbredde

Antall domener

Gratis dedikert IP

Sikkerhetskopifunksjon

Gratis SSL

Hukommelse

Antall CPU-kjerner

$ 4.95 $ 6.57 $ 9.95
$ 8.95 $ 11.95 $ 17.95
45% 45% 45%
unmetered unmetered unmetered
unmetered unmetered unmetered
1 ubegrenset ubegrenset
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4GB 6GB
2 4 6

Du’Jeg vil merke en likhet mellom funksjonene her og funksjonene i den delte hostingplanen. Så hvorfor prisøkningen? Vel, cloud hosting gir deg bedre ytelse fordi du har tilgang til flere servere.

Den’Det er verdt å vite at ressurser fremdeles deles ut i stedet for å være dedikert til kontoen din – men du’har mye mer kontroll over ressursene dine og hvor mye du har’bruker igjen, noe som gjør det enklere å administrere.

Den viktigste forskjellen her er tillegg av minne og CPU-kjerner. Jo mer minne du har, jo bedre vil nettstedet yte i tider med stor trafikk – vi anbefaler at babyplanen er trygg, med mindre nettstedet ditt er veldig lite.

CPU står for sentral prosesseringsenhet, og er den delen av en datamaskin som utfører de fleste viktige handlinger for å få ting til å fungere problemfritt.

Heldigvis, ikke’Jeg trenger ikke å bekymre deg for mye om hva en CPU-kjerne er. Du trenger bare å vite at jo flere CPU-kjerner du har, jo mer data kan systemet ditt håndtere, og jo bedre ytelse vil nettstedet ditt få. Rett og slett: jo flere kjerner du har, jo bedre!

For de fleste nettsteder bør mellom to og fire CPU-kjerner være fine – du’Jeg trenger bare mer enn det hvis du’kjører komplekse programmer (som avansert spill) gjennom nettstedet ditt.

Totalt sett er Hatchling-planen bra for nybegynnede nettsteder med lite trafikk, men $ 6,57 per måned Babyplanen er absolutt verdt å betale for. Det gir verktøyene for å håndtere mer trafikk, og gir nettstedet ditt rom til å vokse. De fleste vant’Jeg trenger ikke tilleggene som følger med forretningsplanen, med mindre du’driver et komplekst nettsted.

Mer informasjon

 • Er du ute etter den beste av de beste? Les vår anmeldelse av Beste leverandører av cloud hosting for å sikre at du får en førsteklasses service

5

HostGator WordPress Hosting Kostnad

Er det noen WordPress-fans der ute? Sjansen er, du’har brukt – eller i det minste hørt om – WordPress, sett som det styrker 34% av internett! Og hva trenger alle disse WordPress-nettstedene? Du har det – de trenger hosting.

WordPress-hosting ivaretar de spesifikke behovene som følger med å drive et WordPress-nettsted. For eksempel inkluderer det vanligvis bedre sikkerhet og beskyttelse, migrasjonstjenester og oppdateringer for å holde ditt WordPress-nettsted trygt og kjører problemfritt.

HostGator’s WordPress Hosting Plans

HostGator har tre WordPress-hostingplaner – de billigste starter på $ 5,95 per måned, mens de dyreste kommer inn på $ 9,95 per måned:

 • Startplan: $ 5,95, fornyes til $ 9,95 per måned. Vert for ett nettsted, med gratis SSL og domenenavn inkludert. Støtter opptil 100 000 besøk per måned.
 • Standard plan: $ 7,95, fornyes til $ 15,95 per måned. Host opptil to nettsteder, med gratis SSL og domenenavn inkludert. Støtter opptil 200 000 besøk per måned.
 • Forretningsplan: $ 9,95, fornyes til $ 22,95 per måned. Host opptil tre nettsteder, med gratis SSL og domenenavn inkludert. Støtter opptil 500 000 besøk per måned.

Godt å vite… prisen på planen din blir påvirket av antall nettsteder du vil være vert for. Du kan for eksempel være vertskap for fem nettsteder i forretningsplanen, men dette setter prisen opp til $ 11,95 per måned i stedet for prisen vist over.hostgator priser WordPress hosting planerHostGator har vertsplaner spesialdesignet for WordPress-nettsteder, som starter på bare $ 5,95 per måned.

Planen du velger, avhenger i stor grad av antall nettsteder du har – for eksempel hvis du har mer enn ett nettsted så du’Du trenger minst $ 7,95 per måned standardplan. Ta en titt på tabellen nedenfor for å hjelpe deg med å bestemme:

Forretningsplan Standardplan Forretningsplan Innledende rabattpris

Vanlig pris

% rabatt besparelser

Diskplass

båndbredde

Besøk per måned

Antall nettsteder

Gratis domene

Gratis SSL

Gratis sikkerhetskopiering

Lagring av sikkerhetskopier

Automatisk fjerning av skadelig programvare

Automatiske WordPress-oppdateringer

$ 5.95 $ 7.95 $ 9.95
$ 9.95 $ 15.95 $ 22.95
40% 50% 57%
unmetered unmetered unmetered
unmetered unmetered unmetered
100000 200000 500000
1 2 3
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1GB 2GB 3GB
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Alle planer inkluderer også en gratis migrasjonstjeneste for brukere som trenger å overføre sitt eksisterende WordPress-nettsted til HostGator’s servere.

Hvis du bare har ett WordPress-nettsted, har $ 5,95 per måned Starter-planen alle de viktige funksjonene du har’Jeg må lykkes. Gratis sikkerhetskopier opp til 1 GB, et gratis domenenavn og automatiske oppdateringer er alle inkludert for å gjøre livet ditt så enkelt som mulig.

Hvis nettstedet ditt får mer enn 100 000 besøk i gjennomsnitt per måned, eller hvis du har flere nettsteder å være vertskap for, vil du’Jeg trenger en mer avansert plan.

De viktigste fordelene med Standard-planen er at den kan takle dobbelt så mye trafikk enn Start-planen, og dobler sikkerhetskopien din også. Den’er en godt avrundet plan som passer de fleste vanlige WordPress-nettsteder, uansett om du’skaler opp eller bare tikker med jevnt og trutt. Du kan huse opptil to nettsteder på denne planen – et godt valg hvis du’kjører flere prosjekter!

Forretningsplanen gir et stort hopp i antall besøkende den kan håndtere per måned – opp til 500.000! Dette gjør det best hvis du’re virkelig gunning for stor tid vekst og trenger planen din for å støtte store mengder trafikk.

HostGator inneholder alle de viktigste funksjonene som alle brukerne kan glede seg over, slik at valget ditt virkelig kommer ned på to hoved ting:

 • Antall nettsteder du trenger å være vertskap for
 • Hvor mye trafikk disse nettstedene genererer per måned

Baser avgjørelsen din på disse faktorene, og du bør ende opp med den perfekte WordPress-hostingplanen for deg!

Mer informasjon

 • Lurer du på om du kan få et bedre tilbud et annet sted? Sjekk ut vår anmeldelse av Beste billige WordPress Hosting å finne ut!
 • Les vår sammenligning av 8 best administrerte WordPress hosting-leverandører hvis du’re etter en veldig profesjonell service

6

HostGator-forhandlerkostnadskostnad

Hvis du’ønsker å sette opp en egen hostingvirksomhet, deg’Jeg trenger hostingforhandler. Det er her du betaler for hosting, og deretter videreselge det til dine egne kunder for å tjene penger. Den’er en fin måte å starte hostingvirksomhet på, fordi du ikke gjør det’t må betale for overhead som servervedlikehold.

HostGator gir deg kraften og teknologien, og du gir kundene hosting, tjenester, support og mer. Den’er et populært alternativ med webdesignere, frilansere og spirende webhoteller – forhandlervert er hvordan mange store navn i vertsindustrien startet!

HostGator’s Hosting Plans for forhandler

HostGator har tre hostingsplaner for forhandlere, fra $ 19,95 til $ 24,95 per måned:

 • Aluminium plan: $ 19,95, fornyes til $ 29,95 per måned. Du får 60 GB diskplass og 600 GB båndbredde.
 • Kobberplan: 24,95 dollar, fornyes til 41,95 dollar per måned. Du får 90 GB diskplass og 900 GB båndbredde.
 • Sølvplan: $ 24,95, fornyes til $ 59,95 per måned. Du får 140 GB diskplass og 1400 GB båndbredde.

Dette er mye dyrere enn planene vi’Jeg har sett på så langt, fordi de inkluderer mye flere funksjoner. Dette er et tilfelle der du må se nøye på fornyelseskostnader – rabattprisene betyr at du kan få Silver-planen til samme pris som Copper-planen, men fornyelsesprisene deres reflekterer deres vanlige verdi.

hostgator forhandler hosting planerForhandler hosting er bygget for de som trenger å selge hosting til kunder, og prisene starter på $ 19,95 per måned.

Forhandler hosting har ganske tekniske funksjoner – det sier seg selv at hvis du bare trenger hosting for din personlige webside, så er denne typen hosting ikke’t for deg.

Aluminium Plan Kobberplan Sølvplan Innledende rabattpris

Vanlig pris

% rabatt besparelser

Diskplass

båndbredde

Antall domener

Gratis SSL

Gratis WHMCS-programvare

Automatiske sikkerhetskopier

Antall MySQL-databaser

WHM kontrollpanel

cPanel kontrollpanel

$ 19.95 $ 24.95 $ 24.95
$ 29.95 $ 41.95 $ 59.95
33% 41% 58%
60GB 90GB 140GB
600GB 900GB 1400 GB
ubegrenset ubegrenset ubegrenset
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
ubegrenset ubegrenset ubegrenset
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Hovedforskjellen mellom planene er mengden lagring og båndbredde du får med hver enkelt – dette er den enkleste måten å bestemme hvilken plan som er best for deg.

Godt å vite… Velg alltid planen som tilfredsstiller dine største behov. Selv om du for eksempel trenger 900 GB båndbredde, men ikke’Hvis du trenger 90 GB lagringsplass, bør du fremdeles følge din øvre grense og velge Kobberplan. Ellers begrenser du deg fra første dag!

Den billigste aluminiumsplanen er best for de som nettopp har startet, eller frilansere som selger til et lite antall kunder. Det kan også passe godt for deg som trenger flere servere, siden det kan trene billigere og mer håndterbart enn å kjøpe flere webhotellpakker.

For en standardstørrelse som selger til en større håndfull kunder, bør Copper-planen være en passende passform. Den har mer lagring og båndbredde, og gir deg plass til å utvide virksomheten.

For enda flere ressurser er Silver-planen det åpenbare valget – det kan imidlertid bli ganske dyrt når rabattperioden er over, så sørg for at bedriften din virkelig trenger de ekstra funksjonene før du oppgraderer.

I tilfelle du’her i mørket om noen av de tekniske funksjonene, her’er en rask oversikt:

 • WHMCS er en klientadministrasjonsprogramvare som hjelper deg med å administrere faktureringsprosessen
 • cPanel er et populært kontrollpanel der du administrerer nettstedets og systeminnstillingene dine – dette er hva kundene dine skal bruke for å drive hosting du’har solgt dem.
 • WHM (Web Hosting Manager) kontrollpanel lar deg opprette cPanels for hver av kundene dine. Dette er hva du bruker for å administrere alle kundene dine’ kontoer.
 • MySQL er et databasesystem som gjør det enkelt for deg å legge til og administrere innhold

Aluminiumsplanen er et bra sted å starte hvis du’er du usikker på hvor mange ressurser du trenger – selv om du kanskje ikke vil låse deg inn i en langsiktig plan til å begynne med. HostGator gjør det gratis og enkelt å oppgradere, slik at du kan starte med den laveste mengden lagring og båndbredde og vokse derfra.

Mer informasjon

 • Sørg for at du velger den beste verten for jobben med vår gjennomgang av 5 Best forhandlervertjenester.

7

HostGator VPS Hosting Kostnad

Vanligvis, en gang du’Har vokst delt hosting, er neste trinn VPS hosting. Dette er en type hosting der nettsteder fremdeles deler en server, men du deler med færre nettsteder, slik at hver og en har sitt eget sett med ressurser. Den’er en raskere, tryggere og mer pålitelig type hosting som gir bedre ytelse enn delt hosting.

Dette er best for vanlige eller mellomstore nettsteder som trenger mer konsekvent hosting enn delte planer kan gi. Hvis du’hvis du driver en bedriftsnettsted, for eksempel, er VPS hosting et smart valg.

HostGator’s VPS Hosting Plans

HostGator har tre VPS-hostingplaner å velge mellom, fra $ 29,95 til $ 49,95 per måned:

 • Snappy 2000-plan: $ 29,95, fornyes til $ 89,95 per måned. Du får 2 GB RAM, 120 GB diskplass og 1,5 TB båndbredde.
 • Snappy 4000-plan: $ 39,95, fornyes til $ 129,95 per måned. Du får 4 GB RAM, 165 GB diskplass og 2 TB båndbredde.
 • Snappy 8000 plan: $ 49,95, fornyes til $ 159,95 per måned. Du får 8 GB RAM, 240 GB diskplass og 3 TB båndbredde, pluss ytterligere 2 CPU-kjerner.

Vi’kommer ikke til å lyve – disse prisene er ganske dyre sammenlignet med andre tilbydere på markedet!

hostgator vps hosting planerHostGator’s VPS-planer er spekket med funksjoner, noe som gjør det til et sterkt valg – den eneste fangsten er høye priser.

Hvorfor belaster HostGator så mye for VPS-planene? La’s ta en titt på funksjonene du får se om det’er verdt dine hardt opptjente kontanter:

Snappy 2000 Plan Snappy 4000 Plan Snappy 8000 Plan Innledende rabattpris

Vanlig pris

% rabatt besparelser

Diskplass

båndbredde

Antall domener

Gratis SSL

Gratis sikkerhetskopiering

Minne (RAM)

Antall CPU-kjerner

Rot tilgang

Dedikerte IP-adresser

$ 29.95 $ 39.95 $ 49.95
$ 89.95 $ 129.95 $ 159.95
67% 69% 69%
120GB 165GB 240 GB
1.5TB 2TB 3 TB
ubegrenset ubegrenset ubegrenset
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2GB 4GB 8GB
2 2 4
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
2 2 2

Der’Det er ikke noe galt med HostGator’s funksjoner – det gir deg alt du har’d trenger å kjøre nettstedet ditt. Det eneste stedet det faller ned her er verdi for pengene på grunn av de dyre prisene.

Heldigvis er den billigste planen et flott utgangspunkt – du får en enorm mengde båndbredde for å gi rom for trafikkstusser, pluss en anstendig mengde minne og lagringsplass for å beholde nettstedet ditt’ytelsen jevn.

Hovedårsaken til oppgradering til Snappy 4000-planen ville være et behov for mer lagringsplass, da resten forblir stort sett det samme. Båndbredde dytter opp til 2 TB, men du’Jeg føler bare fordelen med det hvis du virkelig sprengte båndbredden din på den billigste planen.

Når det gjelder Snappy 8000-planen, det’Det er vanskelig å anbefale det å vite at det koster $ 49,95 per måned med en rabatt. Likevel, hvis du’gleder deg over påliteligheten og kraften som følger med HostGator’s funksjoner og don’t mind shelling out, deg’Jeg vil glede deg over en massiv båndbredde på 3 TB – som skal takle så mye trafikk som du kan kaste på nettstedet ditt!

Alle planer har full root-tilgang, som gir deg tilgang til nettstedet ditt’s server. Dette betyr at du har total kontroll over nettstedet ditt’s innstillinger – du kan tilpasse serveren din til dine spesifikke behov.

Mer informasjon

 • Les vår anmeldelse av Beste leverandører av VPS-hosting for å se om HostGator lager listen
 • HostGator’s VPS-planer er’det billigste – for rimeligere priser, les gjennomgangen vår av Beste billige VPS-vertsleverandører

8

HostGator dedikerte hostingkostnader

Dedikert hosting er den mest avanserte typen hosting – og den dyreste! Det er her nettstedet ditt får en hel server til seg selv, noe som gir deg det ultimate ytelsen, hastigheten og sikkerheten.

De fleste nettsteder ikke’Jeg trenger dette ekstreme vertsnivået, men det’er definitivt passende hvis du’driver en enorm nettbutikk, et nettsted med iøynefallende trafikknivå, eller har veldig følsomme sikkerhetskrav.

HostGator’s dedikerte vertsplaner

HostGator kom ut som den beste leverandøren for dedikert hosting i vår forskning. Den har tre dedikerte hostingplaner, fra $ 118.99 til $ 148.98 per måned:

 • Verdiserverplan: 118,99 dollar, fornyes til $ 189 per måned. Du får 4 CPU-kjerner og 8 GB RAM.
 • Power Server-plan: 138,99 dollar, fornyes til 249 dollar per måned. Du får 8 CPU-kjerner og 16 GB RAM.
 • Enterprise Server-plan: 148,98 dollar, fornyes til 289 dollar per måned. Du får 8 CPU-kjerner og 30 GB RAM.

Som du kan se, er dette stor hosting, designet for store nettsteder med store budsjetter!

hostgator priser dedikerte hostingplanerDedikert hosting er en avansert løsning, med priser som starter på $ 118.99 per måned.

Hvis du ikke gjør det’Hvis du har mye teknisk kunnskap, kan du slite med å få mest mulig ut av dedikert hosting – funksjonene er avanserte og deg’Jeg trenger litt erfaring for å komme i kontakt med dem. Vi anbefaler den administrerte hostingløsningen da det gjør livet mye enklere!

Value Server Plan Power Server Plan Enterprise Server Plan Innledende rabattpris

Vanlig pris

% rabatt besparelser

Diskplass

båndbredde

Gratis SSL

Minne (RAM)

Antall CPU-kjerner

Rot tilgang

Dedikerte IP-adresser

$ 118,99 $ 138,99 $ 148,98
$ 189 $ 249 $ 289
37% 44% 48%
1 TB HDD 2 TB HDD
eller
512 GB SSD
1 TB SSD
unmetered unmetered unmetered
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
8GB 16GB 30GB
4 8 8
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
3 4 5

Godt å vite… du don’t få gratis sikkerhetskopier med noen av disse planene – det’tilbys som ekstrautstyr, så du’Jeg vil sannsynligvis legge til dette når du registrerer deg.

Value Server-planen på 118,99 dollar per måned er et flott utgangspunkt – det gjør det ikke’t sumpe deg med funksjoner, noe som gjør det til et håndterbart valg. 8 GB RAM er rikelig med minne, og fire CPU-kjerner bør være nok til å holde nettstedet ditt kjørt.

Den eneste ulempen med den billigste planen er at den bruker HDD (Hard Disk Drive) lagring. Dette er ikke’t dårlig, men den vant’t være like rask som den nyere SSD-lagringen (Solid State Drive) som kommer med mer avanserte planer.

HostGator anbefaler Power Server-planen, og hvis du gjør det’Vi har budsjettet til å strekke seg til $ 138.99 per måned, det’er et solid valg. Du får velge mellom HDD og SSD-lagring for en ting, noe som betyr at du kan velge det raskere alternativet hvis du vil.

De fleste brukere vant’Jeg trenger Enterprise Server-planen, og definitivt ikke med en gang – denne planen er noe å jobbe mot. Åtte kjerner og 1 TB SSD-lagring ville bli kastet bort “vanlig” nettsteder – sørg for at du’re får verdi for pengene dine ved å velge planen som’Jeg jobber hardest for deg!

Mer informasjon

 • Ta en titt på Beste dedikerte serververt i vår grundige gjennomgang av toppleverandørene
 • Dedikert hosting er den dyreste typen, men du kan fortsatt få god valuta for pengene – vi avslører Beste billige dedikerte serververt i vår detaljerte gjennomgang

9

HostGator Hosting Plans vs Competitor Hosting Plans

Vi’Vi har sett på hver av HostGator’er hosting planer i detalj, så du bør ha en ganske god ide om hvilken du vil velge for ditt eget nettsted. Men før du gjør det, vil du sannsynligvis vite om du kan få en bedre avtale andre steder, ikke sant?

HostGator’Prisene samsvarer ganske bra i det store og hele med hovedkonkurrentene, InMotion og Bluehost. Den’Det er ikke det billigste, men samlet sett legger det noen tiltalende avtaler på bordet. På tvers av alle vertsplaner, her’Slik varierer disse tre toppkonkurrentene i pris:

 • HostGator’s priser varierer fra $ 2,75 til $ 289 per måned
 • Bluehost’s priser varierer fra $ 2,95 til $ 209,99 per måned
 • I bevegelse’s priser varierer fra $ 3,99 til $ 589,99 per måned

HostGator ligger ganske nær Bluehost i det samlede prisutvalget, og du kan tydelig se at det tilbyr mye billigere priser enn InMotion når det gjelder de beste prisplanene deres. Men hvordan sammenligner de plan-for-plan-basis? La’s ta en titt (alle priser vist i tabellen er kun rabattpriser):

HostGator Bluehost InMotion Delt

Sky

WordPress

Reseller

VPS

dedikert

2,75 dollar – 5,95 dollar $ 2,95 – $ 13,95 3,99 dollar – 13,99 dollar
4,95 dollar – 9,95 dollar N / A 21,04 dollar – 69,34 dollar
5,95 dollar – 9,95 dollar 2,95 dollar – 49,95 dollar 4,99 dollar – 10,99 dollar
19,95 dollar – 24,95 dollar N / A 15,39 dollar – 89,94 dollar
29,95 dollar – 49,95 dollar 18,99 dollar – 59,99 dollar 29,19 dollar – 69,34 dollar
118,99 dollar – 148,98 dollar 79,99 dollar – 119,99 dollar 105,69 dollar – 519,49 dollar

Selv om HostGator kanskje ikke tilbyr de billigste prisene på markedet, har den en tendens til å ha en rimeligere øvre grense for sine prisplaner.

HostGator tilbyr bedre valuta for pengene enn InMotion, og de delte planene gir deg bedre verdi enn Bluehost’s. Vi’Jeg har allerede sett at HostGator ikke er’Det beste valget for VPS-hosting, men bortsett fra det er planene ganske godt tilpasset konkurrentene.

Mer informasjon

 • Gjorde InMotion’pris fange øyet? I så fall, les vår fulle InMotion Hosting gjennomgang for å lære mer om denne toppleverandøren
 • Bluehost er kjent for sin WordPress-hosting – finn ut hvorfor i vår Bluehost Review
 • Bluehost tilbyr ganske konkurransedyktige priser – sjekk planene i vår Bluehost-prisanmeldelse
 • HostGator og Bluehost er toppkonkurranser – se hvem som vinner i vår Bluehost vs HostGator sammenligning

10

Andre kostnader å tenke på

Når du registrerer deg for hosting’Jeg finner det’er en hel rekke andre ting du enten burde, kan eller definitivt må få. Noen tillegg blir til og med automatisk valgt når du kommer til kassen – la’s se på hvilke andre kostnader du kan forvente av HostGator hvis du registrerer deg.

hostgator priser ekstra koster kassaDu’Jeg finner ekstra tjenester tilgjengelig på kassen siden du registrerer deg for hosting. Noen kommer automatisk valgt, så sjekk alltid planen nøye!

1. Domenenavn

Noen av HostGator’planene – for eksempel WordPress-hosting, inkluderer et gratis domenenavn. Dette er en flott bonus, men ikke alle planer inkluderer et domene gratis. Heldigvis kan du kjøpe domenenavnet ditt direkte fra HostGator – men hvor mye koster det?

HostGator’s domenepriser fungerer på samme måte som hostingkostnadene – i dette tilfellet er det første året nedsatt, og du betaler deretter den vanlige prisen i etterkant. Her’se på noen av prisene:

 • .com: $ 12,95 per år, fornyes til $ 17,99
 • .org: $ 12,95 per år, fornyes til $ 17,99
 • .nettside: $ 9,95 per år, fornyes til $ 15
 • .nett: $ 12,95 per år, fornyes til $ 17,99
 • .meg: $ 15 per år, fornyes til $ 19,95

Dette er ganske høye fornyelsespriser, men det kommer med fordelen med å ha hosting og domenenavn alt på ett sted!

2. SSL-sertifikater

HostGator inkluderer et gratis la’s Krypter SSL-sertifikat på alle hostingplanene. Dette gir deg grunnleggende beskyttelse, men hvis du vil ha et mer avansert sikkerhetsnivå, kan du kjøpe premium SSL-sertifikater gjennom HostGator.

Det er tre SSL-er å velge mellom:

 • Positiv SSL: 19,99 dollar per år (fornyes til 39,99 dollar per år)
 • SSL med flere domener: 79,99 dollar per år
 • Utvidet validering SSL: $ 269,99 per år

Du don’Jeg må kjøpe en av disse – den’s mest for nettsteder som trenger et ekstra nivå av tillit og sikkerhet, for eksempel nettbutikker.

Godt å vite… Du kan kjøpe Positive SSL i kassen når du registrerer deg for hosting, men så gjør du det ikke’t få startrabatten.

3. CodeGuard

CodeGuard er en programvare for sikkerhetskopiering og sikkerhet som gir deg beskyttelse mot at ting går galt. Den kjører daglige, automatiske sikkerhetskopier for nettstedet ditt, gir deg beskjed om eventuelle uautoriserte endringer og lar deg gjenopprette nettstedet til en tidligere versjon dersom noe ikke skulle planlegge.

Prisingen starter på $ 2 per måned for den første perioden, fornyes deretter til $ 23,95 per år. Du kan legge til dette som et ekstra i kassen når du registrerer deg for en vertsplan. Hodet opp – det kommer ofte allerede valgt, så hvis du ikke gjør det’Jeg vil at dette har deg’Det er bedre å sørge for at denne boksen ikke er’t haket.

4. SiteLock-overvåking

Dette er en nyttig funksjon som overvåker nettstedet ditt daglig, og varsler deg om nettstedet ditt blir hacket eller injisert med ondsinnet kode. Ganske skumle ting, ikke sant? At’hvorfor HostGator lister den opp som en “sterkt anbefalt” tillegg i kassen.

SiteLock-overvåking koster 24,99 dollar per år – dette legges til i hostingplanen din og kommer forhåndsvalgt av HostGator. Dobbeltsjekk for å sikre deg om det’s haket av eller ikke for å unngå overraskelser ved betaling.

5. Andre tilbehør

Andre tillegg du kanskje finner i kassen inkluderer en profesjonell e-postadresse, som koster $ 6 per måned, og HostGator SEO-verktøy, som koster 35,40 dollar per år. Disse don’t kommer vanligvis automatisk valgt, så hvis du vil ha dem som tillegg, merker du bare de du vil ha!

Godt å vite… HostGator’s 45-dagers pengene-tilbake-garanti gjelder dets vertsplan og domenet personvern. Det gjør det ikke’t utvide til alle domenenavn du selv har kjøpt. Hvis planen din inkluderer et gratis domene, trekker HostGator en avgift på $ 15 slik at du kan beholde domenet ditt.

HostGator-priser: Oppsummering

Vi’har dekket inn- og utsalg fra HostGator’prisplaner, fra de billigste til de dyreste pakkene, hvordan de sammenligner med toppkonkurrentene, og flagget de ekstra kostnadene du bør se etter.

Nå bør du vite om HostGator’vertsplanene dine passer for deg – og hvilken du vil se nærmere på. Vi’Vi har snakket om mange forskjellige planer, men la det være’s har en rask oversikt over HostGator’s planer…

HostGator-prisoppsummering

 • Delt vertskap: $ 2,75 – $ 5,95 per måned.
 • Cloud hosting: $ 4,95 – $ 9,95 per måned.
 • WordPress hosting: $ 5,95 – $ 9,95 per måned.
 • Forhandlervert: $ 19,95 – $ 24,95 per måned.
 • VPS hosting: $ 29,95 – $ 49,95 per måned.
 • Dedikert hosting: 118.99 – $ 148.98 per måned.

Delt, WordPress og VPS hosting er de mest valgte vertsartene, men det avhenger virkelig av dine individuelle behov – og budsjettet!

Husk at den første rabatten vant’t varer evig, så sjekk alltid fornyelsesprisene før du registrerer deg. Se også for ekstra kostnader i kassen – Hostgator tilbyr mange valgfrie ekstrautstyr som du kan velge og velge, for eksempel domenenavn, sikkerhetskopieringstjenester og SEO-verktøy – så vær nøye med å gjennomgå planen din før du fullfører kjøpet.

Vår endelige dom av HostGator’Prisene er positive. Den’er en ekstremt sterk hostingleverandør, så selv om planene ikke er det’t alltid den billigste, du kjenner deg’får du en god service av høy kvalitet for pengene. Det delte hosting gir spesielt god valuta for pengene.

Spørsmål og svar

Tilbyr HostGator gratis prøveversjoner?

Dessverre ikke – vertsleverandører ikke’t gir gratis forsøk for hostingplanene deres. Imidlertid tilbyr de en pengene tilbake-garanti, slik at du kan prøve ut hosting-planene deres helt risikofri. HostGator har en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som er ganske sjenerøst!

Kan du avbryte HostGator-kontoen din når som helst?

Ja! Hvis du avbestiller innen HostGator’s 45-dagers pengene tilbake-garantiperiode, du’Du får full tilbakebetaling av hostingplanen din. Hvis du kansellerer etter den perioden, vil planen din bli kansellert på neste fornyelsesdato, med mindre du spesifikt ber om at kontoen din skal avsluttes tidligere. Den’det er verdt å si det avbryter planen din ikke’t kansellerer domenenavnet ditt automatisk.

Får du et gratis domene med HostGator?

Ja, men bare på visse pakker – så vær forsiktig og sjekk før du registrerer deg. Det avhenger av hvilken type hosting du velger. For eksempel gir WordPress og delte hostingplaner et gratis domene, men VPS-planene gir det ikke’t.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me