iPage Hosting Review: Billig og litt munter

Verdi er et stort hensyn når man ser på webhotell-tjenester, siden mange av dem tilbyr lignende funksjoner. Selv om du kan skille ut produkter etter hastigheter, responstid og uvanlige funksjoner, kommer det hele til verdi. Med andre ord, hvor mye ytelse og support kan du få til den beste prisen?


At’er et syn på det iPage tar til hjertet. iPage tilbyr noen av de billigste introduksjonsprisene rundt $ 2 per måned. Prisen går selvfølgelig opp etter den første perioden, men der’det er ikke noe spørsmål at det har en av de laveste kostnadene vi’har sett enda for nye brukere.

Men er et lite førstegangstilbud nok til å gjøre iPage til den rette webhotellet for deg? La’s ta et dykk i de forskjellige funksjonene, garantiene og webhotellplanene for å se hva iPage tilbyr.

Pros:

  • Veldig lav innledende priser for delt hosting
  • Gratis domener på en rekke webhotellplaner

Ulemper:

  • Prisene etter introduksjonen er litt forvirrende
  • Den opprinnelige VPS-planen har ikke den samme verdien som konkurrenter

iPage: En kort historie

Som selskap har iPage eksistert i lang tid. Det ble grunnlagt i 1998, men Internet Archive’Oppføringer viser at iPage.com-domenet i 1999 var ubrukt og til salgs.

Uansett begynte iPage livet som en webtjenesteleverandør – egentlig en destinasjonsside som Yahoo. I 2002 startet det opp igjen som en webhotellleverandør som for tiden eies av Endurance Group, det samme selskapet som sto bak Bluehost og HostGator. I sin nåværende form er iPage vertskap for mer enn en million nettsteder og har to datasentre.

Pålitelighet & Opptreden

De fleste webhotell-tjenester fremsetter grandiose påstander om oppetid som 99,99 prosent garantier og lignende. Ikke slik med iPage. Selskapet gjør det ikke’t gjør noen krav på oppetid på landingssiden i det hele tatt.

Forskningen vår fant at iPage har omtrent 99,94 prosent oppetid, noe som utgjør litt over fem timer per år med driftsstans. At’er ikke mange timer i et kalenderår, men husk at konkurrenter liker Bluehost og Siteground har oppetidsprocent rundt 99,98. Avhengig av hvilken type nettsted du kjører, kan en oppetid på 99,94 prosent likevel være innenfor feilmarginen.

Det er imidlertid motstridende resultater der ute. Hosting Facts rapporterte en oppetid på 99,97 prosent av oppetiden i 2017 for iPage, noe som gir mindre enn tre timer nedetid på et år. Kanskje selger iPage seg selv!

Funksjoner

I motsetning til andre webhotell-tjenester, tilbyr iPage a “en-størrelse passer alle” delt vertsplan. Det grunnleggende i planen inkluderer ubegrenset diskplass, skalerbar båndbredde, et gratis domene og ubegrenset domenenavn. Du får også en gratis nettstedbygger som’er begrenset til seks sider, og mobiloptimalisering. De fleste vertssteder bruker cPanel-kontrollpanelet, men iPage velger vDeck-kontrollpanelet.

Legg merke til funksjonen ubegrenset domenenavn, som er uvanlig for grunnleggende kontoer. Den’er ikke tydelig hvor tålmodig iPage ville være hvis du ble nøtt og skulle leve med 10 nettsteder, men hvis du velger 2 eller 3, vil det sannsynligvis være bra.

Den skalerbare båndbreddefunksjonen er også interessant. Pålydende’er ikke så forskjellig fra den ubegrensede båndbredden som andre nettverter tilbyr. Det som er bemerkelsesverdig er at iPage er villig til å sette et tall på hva “ubegrenset” midler. Den’et slags indirekte nummer, men det gir deg fortsatt en ide om hva du kan forvente.

Selskapet sier at den skalerbare båndbreddegarantien er i stand til å støtte “mer enn 99,95 prosent” av kundene’ båndbredde krever. IPage sier at de vil samarbeide med nettstedet for å hjelpe dem med å gå over til en mer passende vertsplan.

Noen av de andre grunnleggende iPage-dekslene inkluderer installasjon med ett klikk for WordPress, støtte for Drupal, Joomla, PixelPost, så vel som forumplattformer som Gbook og phpBB.

Selv om iPage ikke gjør det’t virkelig annonsere dette på landingssiden, det tilbyr andre tjenester utover delt hosting. Der’er et spesialisert WordPress-hosting som inkluderer et gratis domene i et år, ubegrenset lagring og båndbredde, og forhåndsinstallerte temaer og plugins. Hvis du betaler litt mer, får du også dedikert WordPress-støtte, automatisk fjerning av skadelig programvare og SiteLock-sikkerhet.

Gjennomgang av iPage-funksjoneriPage Hosting tilbyr en vaskeri liste over funksjoner. Mellom dette og prisingen kan nybegynnere gjøre det mye verre

Begynnerens virtuelle private server (VPS) -pakke, kalt Basic, har en CPU-enhet, 1 GB RAM, 40 GB diskplass, 1 TB båndbredde, 1 IP-adresse og et gratis domene i et år.

Å være sløv det er ikke mye verdi. En enkeltkjerne CPU på en VPS er rett og slett ikke et flott alternativ, og vanligvis har VPS-pakker på bunnnivå litt mer båndbredde. Men at gratis domeneregistrering er et fint ekstra.

Hvis du trenger en dedikert server der du har kontroll over maskinvaren, tilbyr iPage det også.

Er iPage enkel å bruke?

Det er relativt enkelt å registrere deg for en iPage-konto. Det starter med en enkelt søkeboks hvor du finner et nytt domenenavn eller oppgir et du allerede eier. Hvis du velger å søke etter et nytt domene, vil det ikke bare vise om ditt foretrukne .COM er tilgjengelig, men også andre toppdomener som .NET, .CLUB og .US.

På neste side velger du lengden på termin. For å få den absolutt beste prisen må du registrere deg i tre år, men det er 1- og 2-årsalternativer også.

Deretter ber iPage deg velge en rekke tilleggsprogrammer. Flere tillegg er valgt som standard, men du kan avbryte dem før du sjekker ut. De automatisk valgte tilleggene inkluderer personvern for domenet, sikkerhet på nettstedet og sikkerhetskopiering og gjenoppretting av nettsteder.

Andre tillegg inkluderer WordPress-optimalisering, en pakke som inkluderer temaer og plugins, automatisk gjenkjenning og fjerning av skadelig programvare, et tilpasset kontrollpanel og et høyere støttenivå. Der’er også et SSL-sertifikatalternativ, og G Suite fra Google.

Noen av disse tilleggene er verdt å beholde. Domenenes personvern, som koster $ 10 det første året og $ 13 per år etter det, holder din personlige informasjon privat. Hvis du ikke gjør det’t bruk dette alternativet, så havner navn, adresse og telefonnummer i en offentlig database med nettstedseiere kalt en Whois-database. Stag deg selv for noen kalde samtaler.

Sikkerhetskopiering av nettsted koster $ 1 per måned og er sannsynligvis verdt det (du forhåndsbetaler for hele forpliktelsesperioden) for ikke å miste noe av nettstedets data.

Etter å ha jobbet med tilleggene flytter du til betalingssiden, og like etter er hostingplanen klar til å rulle.

Priser & Valuta for pengene

Mens iPage ikke gjør det’t har varierende planer, det har forskjellige prissettingsnivåer basert på lengden på ditt første engasjement. Hvis du for eksempel velger en treårsperiode, betaler du $ 2 per måned. Etter at den innledende perioden er over, betaler du $ 8 per måned som ordinær pris.

Hvis du velger toårsplanen, er prisen $ 2,50 per måned, og deretter $ 9 per måned etter at de to årene er oppe. Treårsplanen er $ 3 per måned, og deretter du’Jeg betaler så mye som $ 10 per måned for resten av tiden din med iPage. Den’er et merkelig prissystem som er designet for å oppmuntre deg til å registrere deg i tre år for å få iPage’beste ordinære pris.

WordPress-hostingpakkene har to nivåer. Den første er $ 3,75 per måned for introduksjonsperioden med en vanlig pris på $ 7,50 etter det. Den høyere nivå WP Essential-planen er $ 7 per måned for den innledende perioden med en vanlig pris på $ 10,50.

For VPS-pakker starter iPage til en introduksjonspris på $ 20 (vanlige $ 25) og går opp til $ 80 per måned (vanlig $ 100). Dedikert hosting starter i mellomtiden på $ 120 og går helt opp til $ 240.

iPages sted i vertsuniverset

Hvis du’iPage er villig til å forplikte seg i tre år, og tilbyr den billigste initialprisen for delt hosting vi’har sett så langt. Hvis du går med to år, det’er fremdeles billigere enn mange andre tjenester til $ 2,50, og hvis du velger ettårspris’er omtrent det samme som noen av de billigste tjenestene vi’har sett på.

Siden den har varierende vanlige priser, er det bare $ 8 per måned som er konkurransedyktig med større webhotellfirmaer. Dine dedikerte WordPress-priser er gode, og at basisenivået på 3,75 dollar per måned er veldig lavt, men VPS-grunnleggende plan er ikke så bra som du kan finne andre steder.

Uansett pris er det faktum at du kan bruke mer enn ett domene på delt hosting uten å betale ekstra.

Konklusjon: Er iPage riktig for deg?

Hvis priser de tre første årene er det som betyr noe for deg, er iPage et utmerket valg. Der’er ganske enkelt ingen sammenligning med det priset på $ 2 per måned fra nettvertene vi’Har sett. Etter det første tilbudet er prisene mer typiske og kan faktisk være høyere hvis du går med en kortere første gangs forpliktelse.

Totalt sett tilbyr iPage stor verdi på de opprinnelige pristilbudene for delt hosting, og er absolutt verdt å ta en titt for de som nettopp begynner med en ny webside.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me