Evaluarea caracteristicilor planului Weebly Pro – Merită actualizarea?

 

Weebly Features Review

Recenzie de caracteristici Weebly


evaluare

4,5 din 5 stele

 

Consultați Caracteristicile Weebly

Weebly vă oferă o gamă largă de funcții de construire a site-urilor care vă pot ajuta să construiți un site web fără să știți cum să codați. Analiza noastră va trece peste aceste instrumente și va evalua modul în care acestea vă pot ajuta să construiți un site web mai bun.

Weebly este foarte user-friendly și, chiar dacă instrumentele lor sunt minimaliste, vă oferă funcții destul de avansate.

Recenzie de Jeremy

Actualizată ultima dată la 9 decembrie 2019

Weebly vă oferă o gamă largă de funcții de construire a site-urilor care vă pot ajuta să construiți un site web fără să știți cum să codați. Analiza noastră va trece peste aceste instrumente și va evalua modul în care acestea te pot ajuta efectiv să creezi un site web mai bun.

În general, Weebly este foarte user-friendly și, chiar dacă instrumentele lor sunt minimaliste, vă oferă funcții destul de avansate. Acesta este motivul pentru care Weebly, în opinia noastră, este unul dintre cei mai buni producători de site-uri pe piață astăzi.

În timp ce Weebly este gratuit pentru toată lumea, pentru a avea acces la instrumente mai avansate de construire a site-urilor web, puteți face upgrade la Weebly’planuri premium precum Weebly Pro și Weebly Business.

Pentru o mică taxă lunară, primiți (1) noi funcții de construire a site-urilor web care anterior nu sunt disponibile cu serviciul lor gratuit și (2) elemente îmbunătățite / îmbunătățite care nu sunt disponibile pentru utilizatorii lor de servicii gratuite.

Aceasta’e important să reținem că Planurile Weebly Pro și Weebly Business includ toate funcțiile gratuite sub serviciul lor gratuit, deci dacă vă înscrieți cu Weebly’pachete premium, veți obține mai multe funcții și funcții mai bune.

(Citiți acest articol pentru a vedea defalcarea detaliată și părerea noastră despre Weebly’Prețuri)

Dacă sunteți o afacere, un fotograf sau doar cineva care dorește să construiască un site web cu aspect profesionist, Weebly Pro și Starter vă pot fi de ajutor în special. Voi explica de ce în acest articol.

Înainte să vă dau părerea mea despre dacă Weebly’planurile premium merită, hai’aruncați o privire asupra funcțiilor Pro pe care le obțineți atunci când vă înscrieți.

Vom trece la mai multe detalii, inclusiv ce sunt și cum vă pot beneficia:

evaluarea plină de prețuriFaceți clic pentru a vedea Weebly’s planuri de preț în detaliu

Caracteristici Weebly premium

1) Căutare pe site

Elementul de căutare a site-ului este un plus recent la familia de elemente Weebly și este unul foarte util. Rețineți că acest instrument este disponibil numai pentru utilizatorii Weebly Pro. Vă permite vizitatorilor dvs. să găsească rapid și ușor informații relevante și utile pe site-ul dvs. web.

caseta de căutare site-ul pro web

căutarea extrem de bună pe site Acest element poate fi inserat în site-ul dvs. Web Weebly la fel cum ați insera în mod normal elemente. Pur și simplu trageți și plasați-o din bara de instrumente din partea de sus în orice zonă de drag and drop (cum ar fi în zona corpului principal sau în zona de subsol).

O altă caracteristică îngrijită este că puteți controla rezultatele căutării, deci dacă nu dați’Nu doriți să apară o anumită pagină, o puteți ascunde accesând Setările paginii și faceți clic pe “Ascundeți această pagină de motorul de căutare”.

Acesta este un instrument frumos pe care îl ai în special dacă ești un site web de afaceri sau dacă ai un site web cu multe informații și funcții. Acest lucru va face viața mult mai ușoară pentru vizitatorii dvs. și vă poate aduce mai multe afaceri.

2) Prezentări de diapozitive antet

Această funcție Weebly Pro poate face site-ul dvs. web mult mai interactiv și mai profesionist.

În mod normal, dacă utilizați Weebly’serviciul gratuit, puteți insera doar o imagine statică în secțiunea antet a site-ului dvs. web. Cu toate acestea, dacă vă abonați la Weebly Pro, puteți transforma întreaga zonă de antet într-o prezentare de diapozitive.

prezentare Weebly pro antet de prezentare

Puteți, de asemenea, să introduceți titluri de text în prezentarea de diapozitive a antetului și să le hiperligați către alte pagini web. Weebly vă permite să configurați următoarele funcții în prezentarea de diapozitive a antetului:

  • Stil de tranziție (alegeți între efecte diapozitive, decolorare, mozaic, diapozitiv sau pliere)
  • Slide întârziere – aici controlezi cât de repede se vor trece diapozitivele la următoarea diapozitivă
  • Stil de navigare – puteți configura modul în care vizitatorii dvs. pot controla prezentarea de diapozitive folosind săgeți, puncte sau nimic
  • Editează imaginea – poți folosi Weebly’s Editor ImagePerfect pentru a edita efectiv imaginile pe care le introduceți în prezentarea de diapozitive. Puteți decupa, roti sau adăuga tot felul de efecte în imaginile dvs..

opțiuni de prezentare Weebly pro antet de prezentare

Această caracteristică Pro este deosebit de utilă dacă aveți produse pe care doriți să le prezentați, dacă sunteți fotograf sau aveți doar mesaje diferite pe care doriți să le prezentați vizitatorilor dvs..

3) HD Video Player

Dacă aveți videoclipuri de afișat și doriți ca site-ul dvs. web să rămână profesionist și să proiectați senzația de înaltă calitate, elementul video HD este indispensabil (disponibil numai pentru utilizatorii Weebly Pro).

Dacă utilizați Weebly’serviciul gratuit, puteți introduce videoclipuri YouTube pe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, playerul video va fi marcat ca YouTube și unii dintre voi ar putea dori o opțiune de a avea un player video fără marcă pentru a vă menține site-ul profesional.

Weebly’s Elementul de player video HD vă permite să introduceți un player video HD fără marcaje în site-ul dvs. web. weebly hd video player Suporta M4V, MPG, MOV, WMV și majoritatea celorlalte formate video standard și puteți încărca atâtea videoclipuri pe care doriți, atât timp cât fiecare videoclip are o dimensiune de 1 gigabyte.

Puteți configura playerul video astfel încât să ofere redare full HD pe browsere desktop, mobile și iPad.

4) Zona de subsol personalizabilă & Înlăturarea legăturii de subsol Weebly

Dacă faceți upgrade la Weebly Pro, puteți introduce propriile informații în zona de subsol a site-ului dvs. Web Weebly, inclusiv înlăturarea linkului Weebly footer care există pentru toate site-urile de servicii gratuite (dacă nu utilizați Weebly Pro).

plină de picioare pro-foot În secțiunea de subsol, pur și simplu trageți și plasați orice elemente Weebly în subsol. Elementele cele mai des inserate includ formularele de contact, pictogramele de social media, “Despre noi” informatii sau chiar harta locatiei.

Unii alți utilizatori Weebly doresc, de asemenea, să insereze link-uri importante, care sunt de asemenea foarte eficiente, astfel încât să vă puteți ghida vizitatorii către părți importante ale site-ului dvs. web, sau chiar către alte site-uri web, dacă doriți.

Eliminarea linkului Weebly footer este importantă, mai ales dacă aveți un site web de afaceri sau doriți doar ca site-ul dvs. web să arate mai profesional. Acordat, linkul de subsol este isn’este mare sau prea proeminent, dar’este încă mai profesionist pentru a putea scăpa de el.

5) Suport Weebly Premium

Conform propriilor noastre experiențe și din ceea ce auzim de la mulți alți utilizatori Weebly, Weebly răspunde la toate întrebările atunci când le trimiteți prin e-mail – ceea ce este minunat.

Cu toate acestea, dacă vă abonați la un plan Weebly Pro sau de afaceri, Weebly va plasa e-mailul dvs. de asistență înaintea utilizatorilor gratuit, astfel încât să primiți întrebările dvs. mai curând, ceea ce este frumos mai ales dacă vă aflați în limitele de timp. Acest lucru este corect, deoarece sunteți un utilizator premium plătitor!!

6) Pagini protejate prin parolă

După ce vă abonați la Weebly Pro, puteți proteja parolele pagini web individuale sau întregul site web. Puteți controla ce pagină web specifică doriți să protejați prin parolă, pur și simplu accesând panoul de control Setări pagina.

Weebly Pro - Parola site-ului

Acest lucru este util mai ales dacă construiți o pagină web nouă (deși puteți ascunde și pagina web până când este gata) sau dacă doriți doar persoane limitate cu parola să acceseze pagina respectivă (caz în care puteți utiliza AMÂNT protejarea parolelor și funcțiile de ascundere), astfel încât doar cei care știu despre pagină o pot găsi și pot accesa cu parola.

Unul dintre dezavantajele acestei funcții este că puteți seta o singură parolă pentru întregul site. Deci, nu puteți avea parole individuale pentru fiecare pagină web.

Ar fi bine să aveți această caracteristică în funcție pentru a vă oferi mai mult control administrativ. O soluție simplă este utilizarea “Editor” funcționează astfel încât să poți invita alte persoane să editeze doar pagini foarte specifice. Acest lucru este util în special dacă lucrați într-un mediu de echipă sau dacă ați angajat contractori care să vă ajute.

7) Player audio

Dacă sunteți un utilizator Weebly Pro, elementul lor de redare audio vă permite să adăugați cu ușurință muzică, podcast-uri sau alte fișiere audio direct pe site-ul dvs. web. Doar trageți & aruncați elementul audio player în site-ul dvs. web și încărcați fișierele audio cu 1 clic.

Rețineți că Weebly’playerul audio poate accepta doar fișiere MP3, deci asigurați-vă că fișierele dvs. de muzică sunt în format de fișier MP3 înainte de a le încărca.

8) Faviconul propriu

Dacă aveți un cont Weebly Pro sau Weebly Business, puteți adăuga un Favicon pe site-ul dvs. web. Un favicon este o pictogramă mică care apare lângă browserul dvs.’bara de adrese sau fila descriere.

Chiar dacă acest lucru poate părea o caracteristică mică, aceasta adaugă mult profesionalism site-ului dvs. web, deoarece toate site-urile web majore au această caracteristică. Pare un pic ciudat dacă nu’nu am unul ca mulți oameni se așteaptă ca o caracteristică standard.

9) Statistici de trafic extinse

Weebly oferă doar vizitatorilor pagini 30 de zile informații despre paginile vizitatorilor gratuite pentru conturile Weebly. Dacă faceți upgrade la Weebly Pro sau planuri de afaceri, veți obține, de asemenea, informații, cum ar fi cele mai vizionate pagini, termenii de căutare pe care i-au folosit vizitatorii dvs. pentru a găsi site-ul dvs. web sau ce site-uri web au vizitat vizitatorii dvs..

Deși acestea sunt date utile, noi’am auzit de la mulți utilizatori că este posibil ca datele să nu fie foarte precise. Cel mai bine este să utilizați Google Analytics pentru a ajuta la urmărirea informațiilor vizitatorilor. Google Analytics este gratuit și rapid de configurat și vă poate oferi o mulțime de informații importante despre modul în care utilizatorii site-ului dvs. utilizează site-ul dvs. web.

10) Încărcări nelimitate

Weebly’conturile gratuite vă oferă până la 500 MB în spațiu de stocare, dar puteți’încărcați fișiere cu dimensiunea mai mare de 10 MB. Acest lucru poate fi restrictiv, în special dacă aveți fișiere video, audio, documente sau descărcări mari.

Dacă vă abonați la Weebly Pro, puteți încărca dimensiuni de fișiere cu o dimensiune de până la 250 MB. Puteți încărca chiar și fișiere video de până la 1 GB.

Acest lucru este util dacă aveți videoclipuri mai mari pe care doriți să le încărcați sau dacă sunteți un site web de afaceri și aveți un document sau un pamflet mare pe care doriți să îl descarce vizitatorii dvs..

11) Crearea apartenenței

Cu planul Weebly Pro, puteți invita până la 20 de persoane să se alăture site-ului dvs. ca membri.

Puteți restricționa anumite pagini pe care doar membrii dvs. le pot accesa. Acest lucru este foarte util dacă doriți să creați un club privat sau doriți doar să restricționați anumite conținuturi din public.

Membrii recenziei Weebly Pro

Weebly’s Conectați și planuri gratuite nu face’Nu aveți această caracteristică, de aceea va trebui să faceți upgrade la cel puțin planul Pro pentru a avea acces la funcția de creare a membrilor.

Weebly Pro sau Starter Merită?

Dacă sunteți o afacere sau dacă doriți doar să poziționați site-ul dvs. pentru a fi mai profesionist și mai bine pus la punct, cred că faceți upgrade la un Weebly’s Planul Premium merită cu siguranță.

Deși nu toate funcțiile premium sunt create în egală măsură (ceea ce înseamnă că unele sunt mai utile decât altele), doar căutarea pe site, zona de subsol personalizabilă (inclusiv eliminarea Weebly’linkul de subsol) și Slideshow-ul antet sunt caracteristici cheie care ar putea fi foarte valoroase pentru dvs..

Doar aceste 3 caracteristici Pro pot actualiza cu adevărat și transforma site-ul dvs. web de la unul amator într-unul foarte profesional. Acest lucru este deosebit de important, deoarece va oferi o experiență mult mai bună pentru vizitatorii dvs., ceea ce îi va încuraja să rămână mai mult timp pe site-ul dvs. și vă poate crește vânzările dacă sunteți o afacere.

Cât costă planurile plătite cu Weebly?

În prezent, actualizarea site-ului dvs. Weebly la Pro nu este prea scumpă. Weebly vă oferă, de asemenea, reduceri dacă vă înscrieți la planul lor de un an și chiar o reducere mai mare în cadrul planului de 2 ani – deci profitați cu siguranță de aceste reduceri.

Planul pe 2 ani îți oferă de departe cea mai bună valoare și dacă te gândești la asta, 9 dolari pe lună pentru planul Weebly Pro este de doar 30 de cenți pe zi..

Acea’nu e prea rău dacă o compari cu cheltuielile tale zilnice. Așadar, dacă sunteți serioși cu privire la site-ul dvs. web, toate cheltuielile de afaceri sau de viață luate în considerare, înregistrarea timp de 2 ani nu este o investiție grea pentru ca site-ul dvs. web să fie mai profesionist în fața vizitatorilor și clienților dvs..

Weebly’s Promisiune: Garanție de înapoiere de 30 de zile

Potrivit lui Weebly’s Termenii de furnizare a serviciului, dacă vă înscrieți pentru un cont Weebly Pro sau Starter și dacă nu sunteți nemulțumit de serviciile lor din orice motiv, au o politică de garanție de returnare de 30 de zile..

weebly pro garantează rambursarea

Deci nu este într-adevăr’nu aveți niciun risc pentru dvs. pentru a încerca planuri premium Weebly. Sunt atât de încrezători încât veți fi mulțumiți de serviciile lor, încât vă oferă acest serviciu fără niciun risc financiar pentru dvs..

Concluzie revizuire

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me