Evaluarea prețurilor Weebly – Cât costă Weebly?


Weebly Pricing Review

Examinarea prețurilor Weebly


evaluare

4,5 din 5 stele

Consultați prețurile Weebly

Evaluarea noastră asupra prețurilor Weebly explică costurile și caracteristicile fiecărui plan de prețuri Weebly.

Weebly vă oferă o valoare excelentă pentru bani. Aceasta’este ușor de utilizat și vă poate ajuta să construiți un site web funcțional, cu aspect bun, fără să vă faceți griji pentru partea tehnică a lucrurilor.

Recenzie de Lucy Carney

Actualizată ultima dată la 27 martie 2020

Planurile de stabilire a prețurilor sunt destul de simple, dar poate fi dificil să știi de unde să începi. Ce plan este potrivit pentru tine? Există costuri ascunse? Sunt Weebly’prețurile chiar merită?

Weebly este un constructor de site-uri extrem de popular care are puteri mai mult de 50 de milioane de site-uri in jurul lumii. Aceasta’e ușor de văzut de ce atât de mulți oameni se îndreaptă către Weebly pentru a-și construi proiectele – acesta’este simplu de utilizat și se concentrează puternic pe a ajuta antreprenorii să aibă succes online.

O privire rapidă la Weebly’s Prețuri

Weebly are patru planuri variind de la 0 $ la 29 $ / lună. Planul gratuit este cel mai potrivit pentru site-urile de bază, iar planul personal de 9 USD / lună vă permite să conectați un domeniu personalizat. Planul Profesional, care costă 16 dolari / lună, este ideal pentru companii – în timp ce planul avansat de performanță de 29 USD / lună este cel mai bun pentru magazinele online.

Am testat Weebly amănunțit folosind metoda noastră riguroasă de cercetare, care include și pe alții să o încerce și să o evalueze. Weebly’scorul de excepție a fost pentru valoare pentru bani, din cauza modului în care combină planurile accesibile cu funcțiile minunate – consultați clasamentele sale de mai jos:

Acest articol vă va plimba prin Weebly’s planuri de preț, vă spun exact cât costă și ce primiți pentru banii dvs. și vă ajută să găsiți cel mai bun plan pentru dvs. Noi’Voi analiza, de asemenea, orice costuri ascunse despre care ar trebui să știți înainte de înscriere și veți examina dacă planul gratuit merită timpul dvs..

daca tu’sunteți gata să descoperiți ce plan Weebly ar trebui să alegeți, citiți mai departe!

Află mai multe

 • Vrei mai multe detalii despre Weebly? Citiți integral Weebly Review pentru o privire aprofundată asupra avantajelor și contra lui.
 • daca tu’căutați o afacere foarte bună, consultați-ne Ghid pentru cei mai ieftini producători de site-uri web să-ți găsești planul perfect.
 • Este Weebly’e planul gratuit pe care tu’ești ispitit de? Comparați Cele mai bune site-uri de web site gratuit pentru a vedea cum se împotrivește concurenței.

1

Cât costă Weebly?

Weebly are patru planuri pentru a alege, variind de la 0 la 29 de dolari pe lună. Puteți plăti lunar sau anual:

 • Plan gratuit: 0 USD / lună
 • Planul personal: 9 USD / lună sau 6 USD / lună facturată anual
 • Plan profesional: 16 USD / lună sau 12 USD / lună facturată anual
 • Plan de performanta: 29 USD / lună sau 26 $ / lună facturată anual

planuri pline de prețuriWeebly are patru planuri de prețuri care variază de la 0 la 29 dolari pe lună. Bine de stiut… Weebly afișează prețuri lunare și anuale pe site-ul său web – cu toate acestea, dvs.’Voi observa că oferă abonamentul anual ca prețuri principale. Acest lucru se datorează faptului că planul anual vă economisește mai mulți bani.

Prețurile anuale sunt afișate pe lună, dar facturate anual – de exemplu, Planul personal costă 6 dolari pe lună atunci când este facturat anual, ceea ce înseamnă că plătiți în total 72 USD pentru anul respectiv. Acest lucru face ca este mai ieftin decât un abonament lunar dacă aveți’rulează un site pentru un an sau mai mult.

Întotdeauna acordăm prioritate transparenței în analizele noastre, motiv pentru care noi’Am enumerat planurile lunare și anuale.

Planul gratuit este cel mai bun pentru site-urile web de bază din cauza caracteristicilor sale limitate. Tu’Voi avea reclame afișate pe site-ul dvs. și puteți’nu folosiți propriul nume de domeniu, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. nu va avea profesionalism. Acestea fiind spuse, puteți vinde online gratuit, ceea ce este ceva despre care să strigați!

Planul personal de 9 dolari pe lună este cel mai bun pentru site-urile de portofoliu individuale, hobby și amatori. Aceasta’este o actualizare din planul gratuit – puteți utiliza propriul dvs. domeniu personalizat – dar acesta’încă nu sunt potrivite pentru site-uri profesionale. Dezavantajul principal este că tu’Voi avea încă reclame plasate pe site-ul dvs. web.

Planul profesional de 16 dolari pe lună este perfect pentru freelanceri, antreprenori și întreprinderi mici – puteți să vă luați la revedere de la reclame și să vă salutați pentru stocarea nelimitată și un nume de domeniu gratuit. daca tu’îți promovezi munca sau serviciile online, atunci acesta este cel mai ieftin plan pe care ar trebui să îl privești.

Planul de performanță de 29 USD pe lună are cel mai avansat set de caracteristicile comerțului electronic, cum ar fi posibilitatea de a accepta plăți prin PayPal și de a trimite automat e-mailuri de căruță abandonate. daca tu’ești serios despre vânzarea online, acesta este planul pentru tine.

Comparația planurilor de prețuri Weebly: Abonamente lunare și anuale

Planifică Planul lunar ($ / lună) Planul anual de economii ($ / lună)
Personal

Profesionist

Performanţă

$ 9 $ 6 33%
$ de 16 $ de 12 25%
$ de 29 $ de 26 10%

După cum vedeți, puteți economisiți până la 33% alegând un abonament anual în locul unui abonament Weebly lunar.

Principala diferență între cele două modele de preț este că cu un abonament anual plătiți pentru anul în avans. De asemenea, veți avea acces la funcții, cum ar fi un domeniu gratuit pe anumite planuri, care nu este’este disponibil abonaților lunari.

Bine de stiut… Dacă alegeți să plătiți de la lună la lună, nu’nu aveți acces la Weebly’s garanție de returnare de 30 de zile.

Dacă doriți cu adevărat să economisiți în planul dvs., Weebly oferă și un abonament de doi ani care vă oferă o reducere și mai mare.

Acestea fiind spuse, ne dăm seama că doi ani este un timp destul de lung! Deci daca tu’reproiectați rularea site-ului dvs. web pentru un an sau mai mult, apoi alegerea unui plan anual are mult sens. Aceasta’Vă veți economisi bani pe termen lung, dar fără un angajament atât de mare.

Aici’cât de mult vă va costa planul anual pe zi:

 • 6 dolari pe lună pentru planul personal este de aproximativ 20 de centi pe zi
 • 12 dolari pe lună pentru planul Profesional este de aproximativ 40 de centi pe zi
 • 26 de dolari pe lună pentru planul de performanță este de aproximativ 87 de centi pe zi

compararea prețurilor cu articole de zi cu ziCând comparați prețul Weebly cu articolele pe care le cumpărați în mod regulat, chiar nu este o investiție financiară mare!

Recomandăm planul anual constructorilor serioși, în ciuda costului avansat mai mare’O să-ți dau mai mult bătaie pe termen lung.

Cu toate acestea, dacă tu’încerci doar Weebly și tu’nu sunt încă pregătit pentru un angajament de 12 luni, apoi să plătească lunar pentru o perioadă ar trebui’nu sparge banca. Recomandăm această opțiune oricui nu este’Nu sunt încă sigur că Weebly este potrivit pentru ei, dar vrea să încerce funcțiile sale premium.

Aceasta’De asemenea, merită să subliniem aici că Weebly este unul dintre cei mai accesibili constructori de site-uri de pe piață.

Dacă alegeți să plătiți anual, Weebly’Prețul de pornire de 6 dolari pe lună este jumătate din prețul plătit atât cu Wix, cât și cu Squarespace. Weebly isn’este un constructor atât de puternic, dar prețurile sale nu’nu dezamăgesc!

2

Ce obții cu planuri Weebly

Ca tine’Ați văzut deja, cu atât veți plăti mai multe funcții pe care le primiți în planul dvs. Weebly. Dar ce obțineți exact pentru banii dvs. cu fiecare plan de prețuri? Adesea, cel mai bun mod de a alege planul potrivit pentru dvs. este de a examina caracteristicile în loc de doar prețul – așa că permiteți’arunc o privire mai atentă!

Bine de stiut… Puteți vinde online cu toate Weebly’s planuri – da, chiar și cea gratuită – dar unele sunt concepute mai special pentru magazinele online decât altele. Unele planuri chiar afișează reclame pe site-ul dvs., motiv pentru care noi’Am împărțit planurile în “site web de bază” și “profesionist și comerț electronic”, pentru a vă ajuta să găsiți exact ceea ce aveți nevoie.

Planuri Web de bază Weebly – Anunțuri afișate pe site-ul dvs.

Plan gratuit Plan personal
Pret / luna

SSL gratuit

Depozitare

Conectați un domeniu personalizat

Eliminați reclamele?

Statistici avansate ale site-ului

Cautarea site-ului

Adăugați codul părților terțe

Suită de comerț electronic

SEO

Captarea de plumb

Feed Instagram

Opțiuni de asistență standard

$ cu 0 $ 9
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
500MB 500MB
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Plan gratuit ($ 0 / luna)

daca tu’construiești doar pentru distracție și nu-ți iei site-ul prea în serios – și nu sunt’nici nu aștept să o ia altcineva prea în serios – atunci acest plan va scoate din proiect proiectul tău. Funcțiile pe care le obțineți pe planul gratuit includ:

 • Securitate SSL gratuită
 • Analitica site-ului
 • Opțiunea de a adăuga cod de la terți
 • Suită de comerț electronic
 • Instrumente SEO
 • Posibilitatea de a încorpora un feed Instagram pe site
 • Asistență prin telefon, chat și e-mail

Cu toate acestea, vine și cu reclame afișate pe site-ul dvs. și restricții privind utilizarea propriului dvs. domeniu. Poti’nu vă conectați propriul domeniu, chiar dacă l-ați cumpărat în altă parte, ceea ce înseamnă că adresa dvs. web va arăta așa: myweeblywebsite.weebly.com.

Trebuie să alegeți prima parte a domeniului, dar ea’mereu voi avea “.weebly.com” la sfârșit, dacă nu alegeți să faceți upgrade!

Planul gratuit este potrivit pentru site-uri web mici, de bază, care donează’nu aveți nevoie de multă putere sau de o imagine profesională.

Plan personal ($ 9 / luna)

Aici, primiți totul din planul gratuit – dar ce suplimente plătiți? Cea mai mare diferență între planul personal și planul gratuit este că poți conectați propriul dvs. domeniu personalizat pentru a face site-ul dvs. cu adevărat al vostru. Acest plan’caracteristicile s includ:

 • Opțiune pentru conectarea unui domeniu personalizat
 • SSL gratuit
 • Analitica site-ului
 • Opțiunea de a adăuga cod de la terți
 • Suită de comerț electronic
 • Instrumente SEO
 • Posibilitatea de a încorpora un flux de Instagram
 • Asistență prin telefon, chat și e-mail

Aceasta’merită menționat că primiți în continuare reclame pe site-ul dvs. cu planul Personal.

Planul personal este cea mai bună alegere pentru site-uri hobby, portofolii personale și mici proiecte de care vă pasă și doriți să se transforme în ceva mai profesionist.

Profesionist & Planuri de comert online – Nu sunt afișate reclame pe site-ul dvs.

Plan profesional de performanță
Pret / luna

SSL gratuit

Domeniu gratuit

Eliminați reclamele?

Toate caracteristicile de la planuri mai ieftine

Depozitare

Protecție cu parolă

Plăți PayPal

Recenzii articol

Calculator de expediere

Etichete de expediere

Reducere la transport

E-mailuri de căruță abandonate

Informații avansate de comerț electronic

Sprijin prioritar

$ de 16 $ de 29
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Nelimitat Nelimitat
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;

Plan profesional ($ 16 / luna)

Planul Profesional vine cu caracteristici mai avansate decât planurile mai ieftine, ceea ce îl face preferat pentru companii și profesioniști. Obțineți totul din planurile cu prețuri scăzute, plus:

 • Domeniu gratuit (la abonamente anuale)
 • Depozitare nelimitată
 • Eliminarea reclamelor pătrate
 • Protecție cu parolă
 • Calculator de expediere

Eliminarea reclamei și drumeția în spațiul de depozitare fac ca acest plan să fie accesibil pentru site-urile profesionale. Dacă doriți să vă promovați site-ul sau să vă luați în serios online, acesta este planul de a începe.

Planul Profesional este cel mai potrivit pentru antreprenori, freelanceri sau întreprinderi mici care doresc să creeze un site web profesional, de marcă.

Planul de performanta ($ 29 / luna)

Planul de performanță este cel mai scump, dar și cel mai avansat, dintre toate Weebly’planurile de stabilire a prețurilor. Majoritatea suplimentelor pe care le obțineți cu acest plan se referă la comerțul electronic – pe acest plan îl deblocați:

 • Posibilitatea de a accepta plăți prin PayPal
 • Șansa de a aduna automat recenzii ale articolelor de la clienți
 • Etichete de expediere
 • Reduceri la transport (până la 40% la tarifele de transport)
 • E-mailuri de căruță abandonate
 • Informații avansate de comerț electronic
 • Sprijin prioritar

Aceste caracteristici sunt concepute pentru a oferi mai multă putere magazinelor online, pentru a oferi o experiență mai bună a clienților și pentru a crește combustibilul printr-un suport și analize mai adaptate.

Planul de performanță este cea mai bună opțiune pentru magazinele online și întreprinderile în creștere. 3

Plan gratuit Weebly: Ar trebui să faceți upgrade?

Când discutați și comparați planurile de preț, planul gratuit este întotdeauna elefantul din cameră. Multa lume o priveste distractiv si se intreaba, de ce don’Nu economisesc doar acest efort și îl aleg? Sunt serios’este liber!

Există diverse avantaje și contra pentru construirea unui site web folosind un plan gratuit. Noi’revin aici pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie, așa că permiteți-vă’mă adresez elefantului și vorbesc dacă Weebly’planul gratuit este potrivit pentru dvs..

Planul gratuit este excelent pentru testarea Weebly și doar distrându-vă învățându-vă în jurul editorului său. Nu există costuri ascunse, ceea ce înseamnă că este 100% gratuit de utilizat și puteți rămâne pe el cât doriți.

Obțineți stocare de 500 MB, instrumente de marketing precum SEO și fluxuri sociale și instrumente de analiză pentru a urmări site-ul’s performanță. Puteți chiar să vindeți prin intermediul site-ului dvs. web fără să faceți upgrade la un plan plătit – asta’e destul de rar!

Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, într-un fel este. Planul gratuit vine cu câteva limitări destul de restrictive care vă opresc crearea unui site cu adevărat profesionist.

3 lucruri pe care ar trebui să le știi despre planul gratuit

# 1. Tu’Voi avea reclame pe site-ul dvs.

Posibil cel mai mare dezavantaj al planului gratuit este acela Weebly va face reclamă pe site-ul dvs.. Acesta este prețul pe care îl plătiți pentru a avea un site web gratuit și este principalul motiv pentru care vă recomandăm să alegeți un plan plătit.

Nu aveți niciun control asupra locului în care apare reclama sau cât de intruziv este. Weebly’Nu sunt reclame’Nu sunt super în fața ta, dar ei’nu sunt tocmai subtile, fie:

prețuri pline de publicitate planuri gratuiteExemplu de reclamă cu prețuri extrem de mari

Fila vibrantă albastru se deschide într-o reclamă în casetă atunci când utilizatorii trec peste ea și se observă ușor – mai ales dacă’reutilizați un design minim sau o schemă de culori palide!

Singura modalitate de a elimina reclamele de pe site-ul dvs. web este să faceți upgrade la planul Profesional pentru 16 dolari pe lună.

# 2. Poti’nu folosiți un domeniu personalizat.

Nefiind permis să folosiți propriul nume de domeniu înseamnă că dvs.’Voi avea o adresă web lungă și nu foarte memorabilă. De exemplu, acesta’Voi arăta așa:

mylovelywebsite.weebly.com

Desi’nu este o groază de ochi, această adresă URL vă spune instantaneu că acest site a fost făcut gratuit folosind Weebly – it’nu sunt la fel de atrăgătoare ca un domeniu personalizat și chiar pot confunda vizitatorii cu privire la site-ul web’reîncep.

Chiar dacă plătiți pentru domeniul dvs. extern, nu îl veți putea conecta la Weebly’plan gratuit.

În schimb, tu’Va trebui să folosesc planul personal, care oferă aceleași caracteristici ca și planul gratuit și costă 9 dolari pe lună (sau 6 dolari pe lună atunci când facturați anual).

daca tu’refaceți o marcă sau promovați site-ul dvs. și o distribuiți online, atunci doriți un domeniu personalizat – de exemplu, mylovelywebsite.com!

# 3. Tu nu’nu obțineți un domeniu personalizat gratuit.

Pe Weebly’s Planuri anuale profesionale și de performanță, obțineți un domeniu personalizat gratuit. Tu’nu sunt eligibil pentru acest lucru pe planul gratuit – și chiar dacă ați plătit pentru un domeniu personalizat, nu doriți’oricum nu o pot folosi!

Deci, ar trebui să faceți upgrade?

Dacă doriți un site web pe care îl puteți afișa, atunci răspunsul scurt este da. Pur și simplu poți’nu creezi un brand de succes dacă’nu sunt dispus să pun câțiva dolari pe lună.

daca tu’ești serios despre vânzarea online, apoi treci la un plan plătit este, de asemenea, o idee bună. Deși puteți vinde gratuit, nu’nu veți obține aceleași funcții de vânzare pentru a vă sprijini magazinul’creștere decât dacă alegeți un plan mai bun.

Cu toate acestea, dacă tu’Caut un pic de distracție și vreau să mă joc pentru a vedea dacă Weebly’constructorul de site-uri web este potrivit pentru dvs., apoi fiți invitatul nostru și bucurați-vă de planul gratuit!

Vă recomandăm doar să ne gândiți la el ca la un proces gratuit, mai degrabă decât la o soluție pe termen lung.

4

Costuri adiționale de care trebuie să fie conștienți

În afară de planul dvs. de prețuri Weebly, există alte costuri de care trebuie să știți înainte de înregistrare. Acestea nu sunt’sunt deosebit de costisitoare – ei’merită doar să știți despre acestea, astfel încât să puteți face buget corespunzător pentru site-ul dvs. web!

# 1. Nume de domeniu

Weebly’nume de domeniu de obicei costă între 19,95 și 40 $ pe an – prețul variază în funcție de domeniul ales. Weebly’Domeniile s .com costă 19,95 USD pe an, în timp ce un domeniu .shop costă 36 USD pe an.

Domenii de prețuri extraordinarePuteți cumpăra domeniul dvs. direct de la Weebly. Cu cât îți înregistrezi mai mult domeniul, cu atât vei plăti mai puțin.

Puteți obține o reducere prin înregistrarea domeniului dvs. mai mult timp – de exemplu, dacă vă asigurați domeniul pentru 10 ani, atunci plătiți doar 12,57 USD pe an, în loc de 19,95 USD pe an. Doar ține minte de tine’Voi plăti pentru abonamente mai lungi.

Obțineți un domeniu gratuit timp de un an pe Weebly’s planuri anuale profesionale și de performanță – după aceea trebuie să plătiți pentru a-l menține înregistrat pe numele dvs..

# 2. Promovează Weebly

Dacă derularea campaniilor de marketing prin e-mail este o parte importantă a site-ului dvs. web’s-a făcut zi de zi, atunci este posibil să doriți să utilizați Weebly Promote.

Acesta este Weebly’este serviciul de marketing prin e-mail intern pe care îl puteți utiliza pentru a crea buletine informative, personaliza e-mailurile dvs., urmări tarifele deschise și multe altele. Se integrează și se sincronizează automat cu site-ul dvs. Weebly, pentru a vă facilita viața.

costurile de prețuri plin de promovarePromovarea Weebly este Weebly’s instrument de marketing intern care vă permite să construiți și să trimiteți campanii de e-mail.

Puteți încerca Weebly Promote gratuit cu orice plan Weebly, până la două campanii de e-mail. După aceea, tu’Va trebui să începeți să plătiți pentru Weebly Promote pentru a trimite mai multe e-mailuri – planurile încep de la 8 dolari pe lună.

# 3. Aplicații

Weebly are un centru uriaș de aplicații în care puteți naviga și alege aplicații pentru a adăuga o putere suplimentară – sau distracție – site-ului dvs. web. Mulți din Weebly’aplicațiile sunt gratuite (în total sunt aproximativ 57 de aplicații gratuite), în timp ce altele sunt premium, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți pentru a le utiliza.

Majoritatea aplicațiilor necesită un abonament lunar, în timp ce altele solicită pur și simplu o plată unică. Prețul aplicațiilor variază, dar majoritatea se încadrează între 4 și 50 USD fiecare. Unele vor costa mai mult – cum ar fi Google Ads, care începe de la 150 USD pe lună – și mulți vă permit să alegeți între o versiune gratuită sau plătită a aceleiași aplicații.

centru de aplicații pentru prețuri extraordinareWeebly are o gamă largă de aplicații gratuite și premium pentru care puteți alege

Toate aplicațiile sunt opționale, iar majoritatea au încercări gratuite sau planuri gratuite, așa că ar trebui să le poți găsi pe cele care se potrivesc bugetului tău.

Evaluarea prețurilor Weebly: rezumat

Noi’Te-am plimbat prin tot Weebly’planurile de prețuri, au explorat costurile sale suplimentare și au dat o lumină asupra planului său gratuit pentru a vedea dacă este cazul’este potrivit pentru tine. Dacă semnele dolarului se învârt în fața ochilor și numerele se estompează, aici’este o actualizare rapidă…

Planuri Weebly: Recapitulare

 1. Plan gratuit: 0 USD pentru totdeauna! Un plan gratuit destul de generos care’este cel mai demn de notat pentru a vă permite să vindeți prin intermediul site-ului dvs. web, fără a vă cere să faceți upgrade. Vine cu limitări, cum ar fi reclame și nici un domeniu personalizat – cel mai bine pentru a juca în continuare.
 2. Plan personal: 9 USD / lună, (sau 6 USD / lună facturată anual). Funcții similare cu planul gratuit (inclusiv reclame), dar cu opțiunea de a conecta propriul dvs. domeniu personalizat pentru o adresă web mai personalizată. Cel mai bun pentru bloguri personale, portofolii sau site-uri de hobby.
 3. Plan profesional: 16 USD / lună, (sau 12 USD / lună facturată anual). Cel mai ieftin plan dacă nu’Nu vreau reclame afișate pe site-ul dvs. De asemenea, deblochezi un domeniu gratuit, spațiu de stocare nelimitat și instrumente de vânzare mai bune. Cel mai bun pentru întreprinderile mici, freelanceri și antreprenori.
 4. Plan de performanță: 29 USD / lună, (sau 26 USD / lună facturată anual). Acest plan are o concentrare puternică în domeniul comerțului electronic, deblocând funcții, precum e-mailuri de căruță abandonate. Aceasta’este cel mai bun plan pentru magazine online și afaceri cu creștere rapidă.

Recomandăm planul personal pentru oricine începe un mic site web – acesta’este perfect pentru a vă distra creând un blog personal, un portofoliu sau un site web hobby.

Planul profesional este cel pe care îl recomandăm cel mai mult, mai ales dacă tu’reproiectați partajarea sau promovarea site-ului dvs. web. daca tu’creezi un site care să te reprezinte, afacerea, arta sau produsele dvs., atunci acesta este planul la care ar trebui să te uiți!

daca tu’reluați un magazin online, atunci vă sugerăm să consultați planul de performanță. Are instrumentele de vânzare de care aveți nevoie pentru a construi, crește și susține o afacere de comerț electronic, deci don’nu poate fi anulat de prețul.

Deși știm că planul gratuit este cu adevărat ispititor, încercați să rezistați cântecului său de sirena – îl recomandăm doar pentru a juca și pentru a vedea dacă Weebly este potrivit pentru dvs. Tu’În curând voi găsi planul gratuit’caracteristicile s și spațiul de stocare destul de limitativ.

În cele din urmă, nu uitați să păstrați ceva spațiu în buget pentru costurile suplimentare’este probabil să întâlniți atunci când utilizați Weebly. Domeniile, marketingul prin email și aplicațiile sunt cele trei costuri principale pentru care trebuie să vă pregătiți.

Sper ca tu’acum sunteți gata să alegeți planul dvs. perfect și să faceți ca site-ul dvs. Web Weebly să devină o realitate!

Întrebări frecvente

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me