Gjennomgang av Weebly-priser – Hvor mye koster Weebly?


Weebly Prising Review

Weebly Prising anmeldelse


Vurdering

4,5 av 5 stjerner

Se pris på Weebly

Vår gjennomgang av Weebly-priser forklarer kostnadene og funksjonene til hver Weebly-prisplan.

Weebly tilbyr deg god valuta for pengene. Den’er enkel å bruke og kan hjelpe deg med å bygge et pent, funksjonelt nettsted uten å måtte bekymre deg for den tekniske siden av ting.

Anmeldelse av Lucy Carney

Sist oppdatert 27. mars 2020

Planer for svak prisfastsettelse er ganske greie, men det kan fortsatt være vanskelig å vite hvor du skal starte. Hvilken plan er riktig for deg? Er det noen skjulte kostnader? Er Weebly’prisene til og med verdt det?

Weebly er en ekstremt populær nettstedbygger som styrker mer enn 50 millioner nettsteder jorden rundt. Den’det er lett å se hvorfor så mange mennesker henvender seg til Weebly for å bygge sine prosjekter – det’er enkel å bruke og har et sterkt fokus på å hjelpe gründere til å lykkes på nettet.

En rask titt på Weebly’s priser

Weebly har fire planer alt fra $ 0 til $ 29 / måned. Gratisplanen er best egnet for grunnleggende nettsteder, og den personlige planen på $ 9 / måned lar deg koble til et tilpasset domene. Profesjonell plan, som koster $ 16 / måned, er ideell for bedrifter – mens den avanserte ytelsesplanen på $ 29 / måned er best for nettbutikker.

Vi testet Weebly grundig ved å bruke vår strenge forskningsmetode, som inkluderer å få andre til å prøve den og vurdere den også. Weebly’s standout score var for valuta for pengene, på grunn av måten den kombinerer rimelige planer med flotte funksjoner – sjekk stjernevurderingene nedenfor:

Denne artikkelen vil lede deg gjennom Weebly’prisplaner, fortell deg nøyaktig hvor mye de koster og hva du får for pengene dine, og hjelper deg å finne den beste planen for deg. Vi’Du kan også se på skjulte kostnader du bør vite om før du registrerer deg, og utforske om gratisplanen er verdt tiden din.

Hvis du’er klar til å oppdage hvilken Weebly-plan du bør velge, les videre!

Finne ut mer

 • Ønsker du flere detaljer om Weebly? Les vår fulle Weebly Review for en grundig titt på fordeler og ulemper.
 • Hvis du’re leter etter mye, sjekk ut vår Veiledning for de billigste byggherrene å finne din perfekte plan.
 • Er det Weebly’er gratis plan som du’blir du fristet av? Sammenlign Beste gratis nettstedbyggere å se hvordan det stabler seg opp mot konkurransen.

1

Hvor mye koster Weebly?

Weebly har fire planer å velge mellom, fra $ 0 til $ 29 per måned. Du kan enten betale månedlig eller årlig:

 • Gratis plan: $ 0 / måned
 • Personlig plan: $ 9 / måned, eller $ 6 / måned faktureres årlig
 • Profesjonell plan: $ 16 / måned, eller $ 12 / måned faktureres årlig
 • Prestasjonsplan: $ 29 / måned, eller $ 26 / måned faktureres årlig

planer for svak prisWeebly har fire prisplaner som spenner fra $ 0 til $ 29 per måned. Godt å vite… Weebly viser både månedlige og årlige priser på sin hjemmeside – dog du’Jeg vil merke at det gir årsabonnementet som hovedpriser. Dette fordi årsplanen sparer deg for mer penger.

Årlige priser vises per måned, men faktureres årlig – for eksempel koster den personlige planen $ 6 per måned når den faktureres årlig, noe som betyr at du betaler totalt $ 72 på forhånd for året. Dette gjør det billigere enn et månedlig abonnement hvis du’driver et nettsted i et år eller mer.

Vi prioriterer alltid åpenhet i vurderingene våre, og det er derfor vi’har listet opp både månedlige og årlige planer.

Gratisplanen er best for helt grunnleggende nettsteder på grunn av de begrensede funksjonene. Du’Du får annonser vist på nettstedet ditt, og det kan du’t bruk ditt eget domenenavn, noe som betyr at nettstedet ditt vil mangle profesjonalitet. Når det er sagt, kan du selge gratis på nettet, noe som er noe å rope om!

Personlig plan på $ 9 per måned er best for individuelle, hobby- og amatørporteføljesider. Den’er en oppgradering fra gratisplanen – du kan bruke ditt eget tilpassede domene – men det’er fremdeles ikke egnet for profesjonelle nettsteder. Den største ulempen er at du’Jeg vil fremdeles ha annonser plassert på nettstedet ditt.

Profesjonell plan på $ 16 per måned er perfekt for frilansere, gründere og små bedrifter – du kan ta farvel med annonser og si hei til ubegrenset lagring og et gratis domenenavn. Hvis du’promoterer du arbeidet eller tjenestene dine på nettet, så er dette den billigste planen du bør se på.

Prestasjonsplanen på $ 29 per måned har det mest avanserte settet med e-handelsfunksjoner, for eksempel muligheten til å akseptere betaling via PayPal og automatisk sende forlatte handlekuremails. Hvis du’ser alvorlig ut med å selge på nettet, dette er planen for deg.

Sammenligning av prisplaner for Weebly: Månedlig kontra årlig abonnement

Planlegg månedlig plan ($ / måned) Årsplan ($ / måned) Besparelser
Personlig Profesjonell Opptreden
$ 9 $ 6 33%
$ 16 $ 12 25%
$ 29 $ 26 10%

Som du kan se, kan du det spar opptil 33% ved å velge et årlig i stedet for et månedlig Weebly-abonnement.

Hovedforskjellen mellom de to prismodellene er at du med et årsabonnement betaler for året på forhånd. Du får også tilgang til funksjoner som et gratis domene på visse planer, som ikke er’t tilgjengelig for månedlige abonnenter.

Godt å vite… Hvis du velger å betale måned til måned, gjør du det ikke’t får tilgang til Weebly’s 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hvis du virkelig vil spare på planen din, tilbyr Weebly også et toårig abonnement som gir deg enda større rabatt.

Når det er sagt, innser vi at to år er ganske lang tid! Så hvis du’planlegger å drifte nettstedet ditt i et år eller mer, og det er mye fornuftig å velge en årsplan. Den’Du sparer penger på lang sikt, men uten så stort engasjement.

Her’s hvor mye årsplanen vil koste deg per dag:

 • $ 6 per måned for den personlige planen handler om 20 øre per dag
 • $ 12 per måned for Professional-planen handler om 40 øre per dag
 • $ 26 per måned for resultatplanen handler om 87 øre per dag

wely-prissammenligning med hverdagslige artiklerNår du sammenligner prisen på Weebly med varer du kjøper regelmessig, er det virkelig ikke en stor økonomisk investering!

Vi anbefaler årsplanen til seriøse utbyggere, til tross for høyere kostnad på forhånd, som den’Jeg får deg mer smell for pengene på sikt.

Imidlertid, hvis du’prøver bare Weebly og deg’er ennå ikke klar for en 12-måneders forpliktelse, og betaler deretter månedlig for en stund burde ikke’t bryte banken. Vi anbefaler dette alternativet til alle som ikke er det’Jeg er ennå sikker på at Weebly passer for dem, men vil prøve ut premiumfunksjonene.

Den’Det er også verdt å påpeke her at Weebly er en av de rimeligste nettstedbyggere på markedet.

Hvis du velger å betale årlig, Weebly’s startpris på $ 6 per måned er halvparten av prisen du betaler med både Wix og Squarespace. Weebly isn’t en så kraftig byggherre, men prisene gjør det ikke’t skuffe!

2

Hva du får med weebly planer

Som deg’Jeg har allerede sett, jo mer du betaler, jo flere funksjoner får du i Weebly-planen. Men hva får du nøyaktig for pengene dine med hver prisplan? Ofte er den beste måten å velge riktig plan for deg å undersøke funksjoner i stedet for bare pris – så la’s se nærmere på!

Godt å vite… Du kan selge online med hele Weebly’planer – ja, til og med den gratis – men noen er mer spesifikt designet for nettbutikker enn andre. Noen planer viser til og med annonser på nettstedet ditt, og det er derfor vi’har delt planene inn “grunnleggende nettsted” og “profesjonell og netthandel”, for å hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger.

Grunnleggende webplaner for nettsteder – annonser som vises på nettstedet ditt

Gratis plan personlig plan
Pris / mnd Gratis SSL Oppbevaring Koble til et tilpasset domene Fjern annonser? Avansert nettstedstatistikk Nettstedsøk Legg til tredjepartskode Netthandelssuite SEO Lead capture Instagram-feed Standard støttealternativer
$ 0 $ 9
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
500MB 500MB
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Gratis plan ($ 0 / måned)

Hvis du’bygg bare for moro skyld og ikke ta nettstedet ditt for alvorlig – og er det’forventer ikke at noen andre tar det for alvorlig heller – da vil denne planen få prosjektet ditt fra bakken. Funksjonene du får på gratisplanen inkluderer:

 • Gratis SSL-sikkerhet
 • Nettstedsanalyse
 • Alternativ for å legge til tredjepartskode
 • Netthandelssuite
 • SEO-verktøy
 • Evne til å legge inn en Instagram-feed på stedet
 • Telefon-, chat- og e-poststøtte

Imidlertid kommer det også med annonser som vises på nettstedet ditt og begrensninger for bruk av ditt eget domene. Du kan’t koble til ditt eget domene, selv om du kjøpte det andre steder, noe som betyr at webadressen din vil se slik ut: myweeblywebsite.weebly.com.

Du får velge den første delen av domenet, men det’Det har jeg alltid “.weebly.com” på slutten med mindre du velger å oppgradere!

Gratisplanen passer for små, grunnleggende nettsteder som ikke gjør det’t trenger mye krefter eller et profesjonelt image.

Personlig plan ($ 9 / måned)

Her får du alt fra gratisplanen – men hvilke tillegg betaler du for? Den største forskjellen mellom den personlige planen og den gratis planen er at du kan koble til ditt eget tilpassede domene for å gjøre nettstedet ditt virkelig ditt. Denne planen’funksjoner inkluderer:

 • Alternativ for å koble til et tilpasset domene
 • Gratis SSL
 • Nettstedsanalyse
 • Alternativ for å legge til tredjepartskode
 • Netthandelssuite
 • SEO-verktøy
 • Evne til å legge inn en Instagram-feed
 • Telefon-, chat- og e-poststøtte

Den’Det er verdt å merke seg at du fremdeles får annonser på nettstedet ditt med den personlige planen.

Den personlige planen er det beste valget for hobbysider, personlige porteføljer og små prosjekter du bryr deg om og ønsker å vokse til noe mer profesjonelt.

Profesjonell & Nettbaserte planer for netthandel – Ingen annonser vises på nettstedet ditt

Ytelsesplan for profesjonell plan
Pris / mnd Gratis SSL Gratis domene Fjern annonser? Alle funksjoner fra billigere planer Oppbevaring Passordbeskyttelse PayPal-betalinger Varevurderinger Frakt kalkulator Fraktetiketter Fraktrabatt Forlatte handlekuremails Avansert innsikt i netthandel Prioritetsstøtte
$ 16 $ 29
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
ubegrenset ubegrenset
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;

Profesjonell plan ($ 16 / måned)

Professional-planen har mer avanserte funksjoner enn de billigere planene, noe som gjør den til favoritten for bedrifter og profesjonelle. Du får alt fra rimeligste planer, pluss:

 • Gratis domene (på årsabonnement)
 • Ubegrenset lagring
 • Fjerning av Square-annonser
 • Passordbeskyttelse
 • Frakt kalkulator

Fjerning av annonser og fottur i lagringsplass alene gjør denne planen til å gå til profesjonelle nettsteder. Hvis du vil markedsføre nettstedet ditt eller bli tatt på alvor online, er dette planen å starte på.

Profesjonell plan er best for gründere, frilansere eller små bedrifter som ønsker å lage et profesjonelt, merket nettsted.

Resultatplan ($ 29 / måned)

Prestasjonsplanen er den dyreste, og også den mest avanserte, av alle Weebly’prisplaner. De fleste ekstrautstyrene du får med denne planen, gjelder netthandel – på denne planen låser du opp:

 • Mulighet for å akseptere betaling via PayPal
 • Sjanse til automatisk å samle varevurderinger fra kunder
 • Fraktetiketter
 • Fraktrabatter (opptil 40% på fraktpriser)
 • Forlatte handlekuremails
 • Avansert innsikt i netthandel
 • Prioritetsstøtte

Disse funksjonene er designet for å gi mer kraft til nettbutikker, gi bedre kundeopplevelse og drivstoffvekst gjennom mer skreddersydd support og analyse.

Prestasjonsplanen er det beste alternativet for nettbutikker og virksomheter i vekst. 3

Weebly gratis plan: Skal du oppgradere?

Når du diskuterer og sammenligner prisplaner, er gratisplanen alltid elefanten i rommet. Mange mennesker ser distrahert opp og lurer på hvorfor ikke’t jeg bare lagre all denne innsatsen og plukke den? Jeg mener det’er gratis!

Det er forskjellige fordeler og ulemper med å bygge et nettsted ved hjelp av en gratis plan. Vi’her for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen, så la’s ta kontakt med elefanten og snakke om Weebly’s gratis plan er riktig for deg.

Gratisplanen er flott for å teste Weebly ute og bare ha det gøy å lære seg rundt redaktøren. Det er ingen skjulte kostnader, noe som betyr at det er 100% gratis å bruke, og du kan holde deg på det så lenge du vil.

Du får 500 MB lagringsplass, markedsføringsverktøy som SEO og sosiale feeds og analyseverktøy for å spore nettstedet ditt’ytelse. Du kan til og med selge gjennom nettstedet ditt uten å oppgradere til en betalt plan – det’er ganske sjelden!

Høres for godt ut til å være sant? Vel, på en måte det er. Den gratis planen har noen ganske begrensende begrensninger som stopper deg for å opprette et virkelig profesjonelt nettsted.

3 ting du bør vite om gratisplanen

#1. Du’Jeg har annonser på nettstedet ditt

Den største ulempen med gratisplanen er muligens den Weebly vil annonsere på nettstedet ditt. Dette er prisen du betaler for å ha et gratis nettsted, og er hovedgrunnen til at vi anbefaler å velge en betalt plan i stedet.

Du har ingen kontroll over hvor annonsen vises eller hvor påtrengende den er. Weebly’s annonser arenaer’t super i ansiktet ditt, men de’er ikke akkurat subtil, heller:

gratis planlegging av gratis planannonserweebly prissetting annonseeksempel

Den pulserende blå fanen åpnes i en boksannonse når brukere svever over den, og er lett å merke – spesielt hvis du’bruker en minimal design eller blek fargevalg!

Den eneste måten å fjerne annonser fra nettstedet ditt er å oppgradere til Professional-planen for $ 16 per måned.

# 2. Du kan’t bruk et tilpasset domene.

Å ikke få lov til å bruke ditt eget domenenavn betyr at du’Jeg har en lang og ikke veldig minneverdig nettadresse. For eksempel’Jeg ser noe slik ut:

mylovelywebsite.weebly.com

Selv om det’Det er ikke noe forferdelig øye, denne URLen forteller deg øyeblikkelig at dette nettstedet ble laget gratis ved hjelp av Weebly – det’er ikke så fengende som et tilpasset domene, og kan til og med forvirre besøkende om nettstedets nettsted’igjen.

Selv om du betaler for domenet ditt eksternt, vil du ikke kunne koble det til Weebly’gratis plan.

I stedet du’Jeg må bruke den personlige planen, som tilbyr de samme funksjonene som gratisplanen, og koster $ 9 per måned (eller $ 6 per måned når den faktureres årlig).

Hvis du’re bygge et merke eller markedsføre nettstedet ditt, og dele det på nettet, så vil du ha et tilpasset domene – for eksempel mylovelywebsite.com!

# 3. Du don’t få et gratis tilpasset domene.

På Weebly’s Årlige planer for profesjonell og ytelse, du får et gratis tilpasset domene. Du’er ikke kvalifisert for dette på gratisplanen – og selv om du betalte ut for et tilpasset domene, ville du ikke gjort det’t kunne bruke den uansett!

Så, bør du oppgradere?

Vel, hvis du vil ha et nettsted du kan vise frem, så er det korte svaret ja. Det kan du rett og slett’t bygge et vellykket merke hvis du’er ikke villig til å sette inn noen få dollar per måned.

Hvis du’Ser du alvorlig med å selge på nettet, så er det også en god ide å oppgradere til en betalt plan. Selv om du kan selge gratis, gjør du det ikke’t får de samme salgsfunksjonene som støtte for butikken din’vekst med mindre du velger en bedre plan.

Imidlertid, hvis du’re leter etter litt moro og vil leke rundt for å se om Weebly’Nettstedbyggeren er riktig for deg, så vær vår gjest og nyt den gratis planen!

Vi anbefaler bare å tenke på det som en gratis prøveversjon i stedet for en langsiktig løsning.

4

Ekstra Weebly-kostnader du må være klar over

Bortsett fra Weebly-prisplanen din, er det noen andre kostnader du må være klar over før du registrerer deg. Disse arenaene’t spesielt sleike kostnader – de’Det er bare verdt å vite noe om, slik at du kan budsjettere skikkelig på nettstedet ditt!

#1. Domenenavn

Weebly’s domenenavn koster vanligvis mellom $ 19,95 og $ 40 per år – prisen varierer avhengig av hvilket domene du velger. Weebly’s .com-domener koster $ 19,95 per år, mens et .shop-domene koster $ 36 per år.

weebly prissetting domenerDu kan kjøpe domenet ditt direkte fra Weebly. Jo lenger du registrerer domenet ditt for, jo mindre betaler du.

Du kan få en rabatt ved å registrere domenet ditt lenger – for eksempel hvis du sikrer domenet ditt i 10 år, betaler du bare $ 12,57 per år, i stedet for $ 19,95 per år. Bare husk deg’Jeg betaler for lengre abonnement.

Du får et gratis domene i ett år på Weebly’årlige faglige og ytelsesplaner – etter det må du betale for det for å holde det registrert i ditt navn.

# 2. Weebly Promote

Hvis det å kjøre e-postmarkedsføringskampanjer er en viktig del av nettstedet ditt’dag til dag, kan det være lurt å bruke Weebly Promote.

Dette er Weebly’s egen markedsføringstjeneste for e-post som du kan bruke til å lage nyhetsbrev, tilpasse e-postene dine, spore åpne priser og mer. Den integreres og synkroniseres automatisk med Weebly-nettstedet ditt, for å gjøre livet ditt enklere.

weebly-priser koster weebly-markedsføringWeebly Promote er Weebly’s eget markedsføringsverktøy som lar deg bygge og sende e-postkampanjer.

Du kan prøve Weebly Promote gratis med alle Weebly-planer, opptil to e-postkampanjer. Etter det, du’Jeg må begynne å betale for Weebly Promote for å sende flere e-poster – planene starter på $ 8 per måned.

# 3. Apps

Weebly har et stort appsenter der du kan bla gjennom og velge apper for å legge til ekstra kraft – eller moro – til nettstedet ditt. Mange av Weebly’s-apper er gratis (det er rundt 57 gratis apper totalt), mens andre er premium, noe som betyr at du må betale for å bruke dem.

De fleste apper krever et månedlig abonnement, mens andre bare ber om en engangsbetaling. Prisen på apper varierer, men de fleste faller mellom $ 4 og $ 50 hver. Noen vil koste mer – for eksempel Google Ads, som starter på $ 150 per måned – og mange lar deg velge mellom en gratis eller betalt versjon av den samme appen.

appsenter for weebly-priserWeebly har et stort utvalg av både gratis og premium-apper du kan velge mellom

Alle appene er helt valgfrie, og de fleste har gratis prøveversjoner eller gratis planer, så du bør kunne finne de som passer budsjettet ditt.

Gjennomgang av Weebly-priser: Sammendrag

Vi’Vi har ledet deg gjennom hele Weebly’s prisplaner, utforsket ekstrakostnadene og lyste et lys over den gratis planen for å se om det’er riktig for deg. Hvis dollartegn virvler rundt øynene og tallene blir uskarpe, her’er en rask oppdatering…

Weebly-planer: Oppsummering

 1. Gratis plan: $ 0 for alltid! En ganske sjenerøs gratis plan som’er mest bemerkelsesverdig for å la deg selge via nettstedet ditt, uten å be deg om å oppgradere. Leveres med begrensninger som annonser og ingen tilpasset domene – best for å spille på.
 2. Personlig plan: $ 9 / måned, (eller $ 6 / måned faktureres årlig). Lignende funksjoner som gratisplanen (inkludert annonser), men med muligheten til å koble ditt eget tilpassede domene til en mer personlig nettadresse. Best for personlige blogger, porteføljer eller hobbysider.
 3. Profesjonell plan: $ 16 / måned, (eller $ 12 / måned faktureres årlig). Den billigste planen hvis du ikke gjør det’t vil ha annonser som vises på nettstedet ditt. Du låser også opp et gratis domene, ubegrenset lagring og bedre salgsverktøy. Best for små bedrifter, frilansere og gründere.
 4. Resultatplan: $ 29 / måned, (eller $ 26 / måned faktureres årlig). Denne planen har et sterkt fokus på e-handel, og låser opp funksjoner som e-postmeldinger som er forlatt. Den’er den beste planen for nettbutikker og raskt voksende virksomheter.

Vi anbefaler Personlig plan for alle som starter et lite nettsted – det’er perfekt for å ha det gøy å lage en personlig blogg, portefølje eller hobbynettsted.

Profesjonell plan er den vi anbefaler mest, spesielt hvis du’planlegger å dele eller markedsføre nettstedet ditt. Hvis du’hvis du oppretter et nettsted for å representere deg, din virksomhet, kunst eller produkter, så er dette planen du bør se på!

Hvis du’hvis du driver en nettbutikk, foreslår vi at du sjekker ut resultatplanen. Det har salgsverktøyene du trenger for å bygge, vokse og støtte en e-handelsvirksomhet, så don’t bli satt av av prislappen.

Selv om vi vet at gratisplanen virkelig er fristende, kan du prøve å motstå sirene-sangen – vi anbefaler den bare for å spille på og se om Weebly passer for deg. Du’Jeg finner snart gratisplanen’s funksjoner og lagringsplass ganske begrensende.

Husk til slutt å holde litt rom i budsjettet for de ekstra kostnadene du koster’Det er sannsynlig at du vil møte når du bruker Weebly. Domener, markedsføring via e-post og apper er de tre viktigste kostnadene du bør forberede deg på.

Forhåpentligvis deg’er nå klar til å velge din perfekte plan og gjøre Weebly-nettstedet ditt til en realitet!

Spørsmål og svar

Website Builder Expert har som mål å gi deg ærlige data. At’Derfor driver vi med egen forskning og får direkte, personlig innsikt. Klikk her for mer informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map