Kajian Weebly 2020 | 12 Soalan Yang Perlu Anda Tanyakan


Terbaik untuk

Terbaik untuk Perniagaan Kecil


Kedudukan keseluruhan

4 daripada 5 bintang

Weebly adalah pembangun laman web terbaik untuk laman web perniagaan kecil. Editor seret-dan-jatuhkannya memudahkan penggunaannya, sementara rangkaian ciri dan aplikasinya yang besar bermaksud laman web anda akan dapat memuat. Anda boleh membina laman web yang sederhana, bergaya, dan berfungsi dengan Weebly, termasuk portfolio, laman perniagaan, blog, atau kedai dalam talian.

Apa Kelebihan dan Kekurangan 3 Teratas Weebly?

Kelebihan

  • Pembina laman web terbaik untuk perniagaan kecil, dengan semua alat asas yang anda perlukan untuk membina laman web perniagaan yang hebat, atau bahkan kedai dalam talian.
  • Templat yang boleh disesuaikan – semua Weebly’Tema ringkas, bergaya, dan responsif mudah alih, dan anda juga boleh menukarnya.
  • Panduan SEO yang sangat berguna di Weebly’pusat bantuan dan sokongan, untuk nasihat mengenai pengekodan, pengoptimuman kata kunci, dan petua untuk meningkatkan laman web anda’peringkat s

Keburukan

  • Penyesuaian seret dan lepas adalah terhad – melainkan anda’yakin dengan kod (dan merasa selesa menggunakan Weebly Code Editor), anda mungkin merasa kecewa dengan kekurangan kebebasan kreatif oleh Weebly.
  • Tidak ada pilihan pemulihan peribadi, jadi jika laman web anda merosot anda’bergantung sepenuhnya kepada pasukan sokongan Weebly untuk memulihkan laman web anda untuk anda.
  • Tiada pilihan ADI – Artifical Design Intelligence (ADI) adalah tempat pembangun laman web menggunakan maklumat yang anda berikan untuk membuat laman web secara automatik untuk anda, menjimatkan masa anda. Dengan Weebly, anda harus membuat laman web anda secara manual.

Gambaran keseluruhan

Weebly adalah pembina laman web yang sangat mudah diakses yang membolehkan anda membuat laman web yang menarik tanpa perlu menulis satu baris kod.

Alat pengeditan drag-and-drop menjadikannya mudah untuk mewujudkan kehadiran web untuk projek, hobi atau perniagaan kecil anda, walaupun anda’semula pemula yang lengkap.

Weebly mesra pengguna dan intuitif. Ia’cukup kuat untuk membolehkan anda membina laman web yang hebat tanpa mengetahui HTML sama sekali.

Tetapi jika anda adalah berguna dengan HTML atau CSS, Weebly memberi anda pilihan untuk menggunakannya. Tidak seperti pembuat laman web pesaingnya Wix, Weebly mempunyai editor kod terbina dalam yang membolehkan anda menyesuaikan laman web anda dengan lebih meluas.

Weebly’Keistimewaan, fleksibiliti dan nilai wang telah memperoleh maklum balas yang sangat baik dari pengguna, termasuk pemilik perniagaan kecil dan pengusaha.

Klik di sini untuk membaca kisah kejayaan mereka – anda mungkin menganggapnya cukup memberi inspirasi.

Weebly kini mempunyai lebih daripada 40 juta laman web, yang berfungsi sekitar 2% (dan berkembang) dari semua laman web di internet. Teruskan membaca untuk mengetahui mengapa ia berlaku’sangat popular, dan untuk mengetahui sama ada ia’s pembina laman web yang tepat untuk anda.

Adakah Weebly Sesuai untuk Anda?

Weebly sangat bagus untuk perniagaan kecil, menjadikannya pilihan yang baik untuk usahawan, syarikat permulaan, dan kedai dalam talian kecil.”

Walaupun anda ingin membina laman web peribadi, galeri foto dalam talian, atau bahkan laman web acara, Weebly serba boleh dan menyediakan pelbagai templat.

Terdapat pembangun laman web yang lebih canggih di luar sana, tetapi Weebly mengejar ketinggalan dengan memperkenalkan ciri canggih dan reka bentuk terkini.

Semua yang dilakukan bertujuan untuk membantu pengguna dari semua peringkat kemahiran membina laman web yang cantik dan berfungsi, dengan cepat dan tanpa rasa sakit.

Di sini di Pakar Pembangun Laman Web, kami mendapat orang-orang setiap hari untuk menguji Weebly dan kami mendapat maklum balas yang sangat positif. Di sini’hanya beberapa perkara yang orang katakan:

“Skrin penyuntingan disusun dengan baik. Ia’Pembangun web peringkat pengenalan yang baik.”

“Cukup mudah untuk menambah barang, anda mempunyai kedai aplikasi yang senang dikunjungi, anda hanya perlu memasukkan perkara yang anda mahukan dan memasukkannya ke laman web anda. Sama dengan ciri-ciri, semuanya sangat mudah, ia adalah gerakan drag-and-drop untuk memindahkannya ke halaman, dan kemudian penyuntingan teks juga cukup mudah.”

Salah satu perkara kegemaran kami mengenai Weebly ialah memberi anda ruang untuk berkembang dan belajar. Anda boleh mengedit laman web anda’kod apabila anda merasa cukup yakin – menjadikannya alat yang ideal jika anda suka belajar HTML.

Ini semua memberikan daya tarikan yang lebih luas kepada Weebly daripada yang disarankan oleh sifat drag-and-drop yang sederhana.

Seperti yang disebutkan, anda bahkan boleh menggunakannya untuk membina kedai dalam talian (di sini’Ulasan e-dagang Weebly terperinci kami). Tetapi jika anda mempunyai cita-cita besar untuk kedai anda, anda’Akan lebih baik dengan pakar e-dagang seperti Shopify. Sekiranya anda ingin membina kedai dalam talian dan ingin mempertimbangkan lebih banyak pilihan, lihat artikel kami di Platform E-commerce Terbaik.

Video Semakan Weebly

Main

Weebly Mudah Digunakan?

“Membangun laman web anda dengan Weebly semudah menyeret dan menjatuhkan elemen ke halaman. Anda dapat melihat laman web anda terbentuk di depan mata anda.”

Seperti yang anda ketahui, Weebly adalah WYSIWYG (‘apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat’) pembina laman web.

Ini bermakna ia membolehkan anda membina seluruh laman web anda dengan menyeret elemen (seperti foto, ikon dan menu) ke halaman di skrin anda, kemudian memindahkannya dan mengubah ukurannya, tanpa harus menyentuh sama sekali kod.

Weebly Review Kemudahan PenggunaanLihat laman web anda bentuk di depan mata anda menggunakan Weebly’s penyunting WYSIWYG

Dengan alat WYSIWYG, apa yang anda lihat di editor templat adalah apa yang akan dilihat oleh pengunjung anda setelah anda menerbitkan laman web anda. Di sana’tidak ada gaya WordPress yang berpusing-pusing antara mod penyuntingan dan mod pratonton untuk memeriksa bagaimana sebenarnya laman web anda akan kelihatan.

Di sini di Pakar Pembangun Laman Web, kami ingin meletakkan pembangun laman web ini mengikut rentaknya. Satu ujian yang kami lakukan, seperti yang disebutkan di atas, adalah membuat orang-orang setiap hari menguji pembangunnya dan melihat betapa mudahnya mereka menemuinya.

Kami meminta mereka memperoleh senarai tugas berdasarkan kesukaran mereka dan menemu ramah mereka setelah membincangkan bagaimana mereka menemuinya.

Walaupun sifatnya intuitif, Weebly sebenarnya agak sukar digunakan jika dibandingkan dengan rakan sebayanya. Wix dan SiteBuilder muncul sebagai produk termudah untuk digunakan dengan Weebly yang rata-rata jelas.

Ulasan Templat Weebly – Seberapa Baik Tema Weebly?

“Weebly sibuk mengeluarkan reka bentuk baru yang bergaya yang boleh anda gunakan untuk membuat laman web yang kelihatan profesional.”

Weebly dulu memiliki reputasi untuk templat biasa-biasa saja, dan pengguna secara teratur memperjuangkan syarikat untuk meningkatkan kualiti reka bentuknya.

Akhirnya Weebly mendapat mesej. Ia’telah mengembangkan temanya dan membuat reka bentuk yang lebih banyak dan lebih baik untuk Galeri Tema.

weebly mengkaji pembangun laman web temaWeebly berusaha keras untuk memperbaiki reka bentuknya – seperti anda’Saya akan melihat dari Galeri Tema

Banyak Weebly’Tema yang lebih baru secara automatik responsif mudah alih. Sekiranya anda memilih salah satu tema ini, anda pasti laman web anda akan kelihatan hebat, berapa pun saiznya’dilihat pada.

Kami’Saya akan mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini di bahagian kesediaan bergerak di bawah.

Weebly juga membolehkan anda mengakses laman web anda’kod dengan satu klik menggunakan editor HTML / CSS. Oleh itu, anda mempunyai pilihan untuk mengubahsuai laman web anda secara meluas’s merancang (atau mengupah seseorang untuk menolong anda). Ia’sangat bagus untuk mempunyai pilihan ini jika anda benar-benar mahukan reka bentuk yang disesuaikan.

Anda juga boleh mempertimbangkan untuk membeli tema Weebly yang dibuat oleh pereka bebas. Lihat di pasar templat Mojo, misalnya.

Kami masih berfikir Weebly’pesaing terbesarnya, Wix, mempunyai templat yang lebih serba boleh, tetapi Weebly nampaknya berminat untuk mengejar ketinggalan. Kami’Kami akan memberitahu anda mengenai pilihan reka bentuk baru dari Weebly – jadi nantikan!

Ulasan Mudah Alih Weebly – Adakah Laman Web Anda Nampak Hebat di Telefon dan Tablet?

“Weebly secara automatik mengambil laman web anda, membuat versi mudah alih, dan memberikan anda pratonton.”

Seperti yang disebutkan di atas, Weebly’reka bentuk tema terkini secara automatik responsif mudah alih.

Ini bermakna reka bentuk anda akan disesuaikan dengan sendirinya agar sesuai dengan penonton anda’ skrin sentuh mudah alih. Anda tidak’Tidak perlu melakukan apa-apa lagi, tetapi anda boleh melihat bagaimana laman web anda akan kelihatan pada telefon dan tablet menggunakan penyunting mudah alih.

Weebly masih menyajikan beberapa tema lama yang timbul’responsif mudah alih, tetapi itu tidak’bermaksud mereka menang’t berfungsi pada skrin sentuh.

Jika awak’telah memutuskan untuk menggunakan tema yang lebih lama iaitu’t dioptimumkan secara automatik untuk mudah alih, anda boleh beralih antara paparan desktop dan mudah alih di editor untuk memeriksa bagaimana laman web anda kelihatan dan berfungsi pada peranti yang berbeza.

Apa sahaja yang anda tambah / alih keluar dari paparan desktop atau mudah alih, kedua-duanya akan diselaraskan supaya anda tidak melakukannya’Saya perlu mengedit versi desktop terlebih dahulu, kemudian ulangi perubahan yang sama dalam versi mudah alih (dan sebaliknya).

Namun, anda menang’dapat membuat versi mudah alih unik dari laman web Weebly anda. Dengan memiliki penyunting mudah alih yang berdedikasi, anda akan dapat mengoptimumkan pengalaman mudah alih tanpa perlu berkompromi dengan pengalaman desktop.

Bolehkah Anda Menambah Aplikasi Weebly ke Laman Web anda?

“Sekiranya anda mahukan alat yang lebih canggih, Weebly’s App Center menawarkan koleksi alat pemasangan satu klik yang bersepadu untuk membantu anda mengembangkan perniagaan.”

Weebly’s editor tema menawarkan alat asas untuk ditambahkan ke laman web anda, tetapi jika anda mahukan alat yang lebih canggih, periksa Pusat Aplikasi Weebly.

Walaupun Weebly berusaha untuk memastikan alatnya mudah dan minimum, ia tetap berkesan’sangat bagus untuk mempunyai pilihan alat yang lebih maju yang boleh anda pasang ke laman web anda dengan satu klik.

Contoh hebat bagaimana aplikasi dapat meningkatkan laman web Weebly anda adalah dengan menyatukan media sosial – ysekarang anda boleh menghubungkan Facebook messenger ke laman web anda, membolehkan anda berinteraksi dengan pengguna anda dengan cara yang lebih moden dan cekap!

weebly mengkaji pasaran pusat aplikasiTambahkan alat laman lanjutan dengan satu klik dari Pusat Aplikasi Weebly

Aplikasi tergolong dalam pelbagai kategori seperti pemasaran, komunikasi, e-dagang dan sosial, dan yang lebih umum ‘alat’ (seperti jadual harga, tab akordeon, carta pasukan, dan sebagainya – utiliti yang melampaui asas-asas yang disediakan oleh Weebly).

Pusat Aplikasi menggunakan kod atau codec yang perlu digunakan untuk menambahkan fungsi tambahan ke laman web anda. Dengan Pusat Aplikasi, semua alat disatukan secara automatik dengan Weebly’platform s. Untuk menambahkan aplikasi ke laman web anda, cukup klik butang Tambah.

Aplikasi dibina oleh pemaju bebas, yang seluruh perniagaannya fokus pada peningkatan dan servis alat mereka. Sebilangan aplikasi percuma dan ada yang dibayar.

Sebilangan besar aplikasi berbayar mempunyai tempoh percubaan percuma, jadi anda boleh memberikannya ujian tanpa perlu memberikan wang tunai.

Pilihan Keahlian

“Weebly membolehkan anda membuat kelab keahlian anda sendiri, di mana anda mempunyai kawalan penuh terhadap siapa yang dapat melihat halaman apa.”

Weebly’gerbang keahlian adalah fungsi pilihan yang kemas. Sekiranya anda mengaktifkannya, hanya ahli berdaftar anda yang dapat mengakses halaman terhad tertentu, dan anda mempunyai kawalan penuh terhadap siapa yang melihat apa.

Ini sangat membantu anda sekiranya anda ingin membuat kursus untuk pelajar; berkongsi maklumat peribadi dengan pelawat tertentu sahaja; buat kelab peribadi semacam, atau hanya menyekat kandungan tertentu dari orang awam.

Untuk menggunakan Weebly’sebagai alat penciptaan keahlian, anda harus sekurang-kurangnya menjadi pelanggan Weebly Professional atau Performance plan (kami’Saya akan mengetahui lebih lanjut mengenai rancangan harga di bawah).

menyemak keahlian weeblyJadikan laman web anda sebagai kelab khusus ahli menggunakan Weebly’alat penciptaan keahlian

Secara lalai butang pendaftaran muncul di laman web anda’bar menu s. Sekiranya anda mahu, anda boleh membuat kotak pop timbul yang mengandungi butang atau pautan untuk diklik oleh pengunjung, atau memaparkan borang untuk mereka isi.

Setiap kali ahli baru mendaftar, anda’Saya akan menerima e-mel pemberitahuan dari Weebly.

Fungsi keahlian juga membolehkan anda mewujudkan kumpulan keahlian, dan kemudian mengawal akses ke halaman tertentu. Anda’kembali juga diberikan ahli yang berdedikasi’ halaman log masuk dengan fungsi seperti tetapan semula kata laluan.

Weebly tidak’t membiarkan anda mengenakan bayaran kepada pengguna untuk menjadi ahli – tetapi ada aplikasi pihak ketiga yang melakukannya. Ahli Berbayar berharga dari $ 9,97 sebulan dan membolehkan anda menerima pembayaran melalui PayPal dengan serta-merta dan selamat untuk ahli yang ingin membayar, katakan, akses kursus dalam talian di laman web Weebly anda.

Betapa Baiknya Bantuan dan Sokongan Weebly?

“Weebly’penyuntingnya agak mudah, jadi anda mungkin menang’memerlukan sokongan seberapa banyak yang anda mahukan dengan pembangun laman web yang lebih kompleks – tetapi tetap menyediakan sokongan e-mel dan sembang langsung.”

Sokongan PelangganTutorial ResourcesWeebly Community Forum

Sokongan Pelanggan Weebly

Weebly’pasukan sokongan telah meningkat sejak setahun yang lalu untuk membantu perkhidmatan semakin banyak pengguna. Ia’senang melihat ini adalah keutamaan untuk Weebly.

Anda boleh menghubungi pasukan sokongan dengan tiga cara yang berbeza: 1) tiket sokongan (lihat tangkapan skrin di bawah), 2) sembang langsung, dan 3) telefon. Tiket sokongan dijawab 24/7.

Sekiranya anda mahukan pengalaman yang lebih peribadi, sembang langsung tersedia dari hari Isnin hingga Jumaat, 6 pagi hingga 6 petang Waktu Standard Pasifik (PST), dan Sabtu hingga Ahad 8 pagi hingga 5 petang PST.

Ulasan Weebly - Sembang Langsung

Sokongan telefon tersedia dengan semua rancangan. Hubungi 1-844-493-3259 dari 6 pagi hingga 6 petang PST. Pasukan sokongan berpusat hampir seluruhnya di AS.

weebly mengkaji sokongan telefon

Sebagai alternatif, cuba hantarkan soalan di Weebly’s laman Facebook atau hubungi pasukan melalui Twitter.

Sumber Tutorial Weebly

Weebly juga mempunyai dalam talian Pusat Sokongan Weebly yang pada dasarnya adalah panduan bagaimana menggunakan perkhidmatan untuk membina laman web anda.

weebly mengkaji pusat sokongan dalam talian

Terdapat video di Pusat Bantuan jika anda ingin mempelajari beberapa petua dan trik yang lebih maju.

Forum Komuniti Weebly

Selama bertahun-tahun kami meratapi kenyataan bahawa Weebly tidak’mempunyai forum komuniti, sementara pesaingnya Wix – sekarang’hingga kepantasan dan dari kekuatan ke kekuatan.

Di sini anda dapat mencari pengguna’ cerita dan petua orang dalam, soalan dan jawapan, dan berbual dengan jiwa yang berpikiran sama yang menghadapi masalah dan idea yang sama dengan anda.

weebly mengkaji forum komuniti

Ulasan SEO Weebly – Bagaimana Kedudukan Laman Web Weebly Anda di Google?

“Weebly sangat bagus untuk SEO (Search Engine Optimization) dengan panduan dan petua berguna mengenai semua perkara, dari pengoptimuman pengekodan hingga sokongan kata kunci.”

Kami’telah melihat hujah bahawa pembangun laman web menunjukkan prestasi yang sangat buruk dalam kedudukan mesin pencari.

Walau bagaimanapun, ini adalah mitos. Terdapat ribuan laman web Weebly yang berada dalam kedudukan Google dengan sangat baik, mencapai kedudukan halaman pertama. Kami’telah membina laman web Weebly yang mendapat kedudukan tinggi dalam hasil carian.

SEO adalah mengenai perancangan, teknik, dan ketekunan, tetapi itu’di luar skop tinjauan ini. Ketahui pembangun laman web mana yang terbaik untuk SEO dalam panduan berguna kami di sini.

Weebly membenarkan anda masukkan semua fungsi asas SEO, seperti mengedit tajuk dan deskripsi meta, menyesuaikan URL, dan menambahkan teks alt ke gambar.

Mereka juga menawarkan aplikasi SEO khusus seperti Positionly (mulai $ 19.99 / bulan) dan MarketGoo (percuma) untuk membantu anda lebih jauh.

Juga, ketahui bahawa walaupun laman web anda diindeks oleh enjin carian, ini tidak berlaku’t menjaminnya’Akan mendapat kedudukan tinggi dalam hasil carian.

Anda juga boleh mengaktifkan Google Analytics untuk laman web anda, untuk mula menjejaki statistik pelawat anda. Kami menggunakan Google Analytics untuk memantau data laman web kami sepanjang masa. Google adalah alat mesin pencari teratas dan mungkin yang terbaik dalam mengesan data seperti jumlah pelawat ke laman web anda, bahagian laman web anda yang mereka lawati, dan berapa lama mereka berada di laman web anda.

Weebly juga menyediakan papan pemuka statistik laman webnya sendiri ‘Pandangan’ yang menjejaki paparan halaman dan pelawat unik dari 30 hari yang lalu.

Semakan statistik WeeblyLihat siapa’mengunjungi laman web anda dan bagaimana mereka sampai di sana, menggunakan Weebly’papan pemuka statistik s

Weebly mengganti alat analitiknya yang lama dengan yang baru bernama Insights, yang memberi anda banyak maklumat, termasuk data lalu lintas, penjualan, dan pemasaran. Ini juga memberi anda cara yang lebih baik untuk membuat segmen dan membandingkan data untuk memberi anda gambaran terbaik mengenai laman web anda’prestasi.

Pengguna Weebly Professional mendapat sedikit bantuan tambahan, seperti maklumat mengenai laman web anda’halaman yang paling banyak dilawati; istilah carian yang digunakan oleh pelawat untuk menemui laman web anda; dan merujuk laman web yang menghantar pelawat anda kepada anda.

Kami mengesyorkan menggunakan gabungan Analitis Google dan Weebly’penjejakan sendiri untuk mendapatkan sebanyak mungkin data dan analisis.

Ulasan Weebly Hosting – Apa Pilihan Hosting dan Eksport Yang Ditawarkan Weebly?

“Weebly mengurus semua keperluan hosting dan teknikal anda – jadi anda boleh fokus membina laman web anda.”

Weebly menghoskan laman web anda untuk anda, walaupun anda’menggunakan rancangan percuma, jadi anda tidak perlu membayar hosting secara berasingan.

Ia menguruskan keseluruhan proses untuk anda, jadi anda dapat menumpukan perhatian untuk membina laman web anda dan memberi tumpuan kepada perkara-perkara lain yang lebih penting (seperti kehidupan!)

Weebly juga menjaga semua penyelenggaraan teknikal dan peningkatan keselamatan, untuk memastikan laman web anda berjalan lancar dan tidak berjalan lancar’menjadi mangsa penggodam.

Salah satu Weebly’Kelebihan terbesar berbanding pembangun laman web yang lain ialah ia membolehkan anda memuat turun keseluruhan laman web anda sebagai fail arkib ZIP. Anda kemudian boleh mengimportnya ke host atau pembangun laman web lain, atau memberikannya kepada pereka web untuk diusahakan.

weebly menyemak eksport sandaranMuat turun fail ZIP dari laman web Weebly anda’kod untuk sandaran – atau penyuntingan di tempat lain

Kajian Harga Weebly – Merupakan Pelan Premium Weebly yang Layak untuk Pelaburan?

“Weebly menjadikannya mudah untuk membina semua jenis laman web tanpa menggunakan kod apa pun – jadi berpotensi menjimatkan ribuan anda untuk mengambil pereka. Dan rancangannya yang paling murah adalah percuma.”

Ia tidak’memerlukan satu sen untuk membina laman web menggunakan Weebly. Pelan percuma membolehkan anda membuat dan menerbitkan seberapa banyak laman web yang anda mahukan, dan menyediakan banyak alat asas yang anda perlukan tanpa kos tambahan.

Tidak ada tarikh akhir atau tarikh luput yang perlu dikhawatirkan – laman web percuma anda akan beroperasi selagi Weebly ada.

Oleh itu, adakah berbaloi untuk menaik taraf pelan premium? Tentunya.

Langganan $ 6 atau lebih setiap bulan memberi anda pelan berbayar (Peribadi, Profesional atau Prestasi) yang membolehkan anda mengakses Weebly’rangkaian lengkap alat pembinaan laman web dan sokongan premium.

Weebly’Pelan Peribadi, Profesional dan Prestasi masing-masing berharga $ 6, $ 12 dan $ 26, jika anda membayar setiap tahun di bawah rancangan satu tahun.

Mereka’rata-rata cukup murah berbanding pasaran lain, dan ini adalah salah satu sebab mengapa ia mendapat skor nilai wang yang baik dari penyelidikan kami.

Di sini’apa yang anda dapat di bawah setiap rancangan:

Harga biasaKlik untuk melihat Weebly’rancangan harga secara terperinci

Seperti disebutkan, itu adalah harga yang anda bayar jika anda mendaftar selama setahun penuh. Jika awak’lebih suka bayar bulan demi bulan, harganya naik sedikit. Weebly juga menawarkan pilihan enam bulan dan dua tahun juga.

Anda boleh menjimatkan antara 11% hingga 50%, bergantung pada rancangan mana yang anda langgan dan jangka masa langganan anda. Semakin lama anda membuat komitmen, semakin tinggi potongannya:

Pelan Harga Weebly 1 Bulan ($ / bulan) Penjimatan 1 Tahun ($ / bulan) (%)Peribadi

Profesional

Persembahan

$ 9$ 633%
$ 16$ 1225%
$ 29$ 2610%

Seperti yang anda lihat, di sana’banyak yang dapat diperoleh daripada membuat komitmen untuk rancangan setahun!

Rancangan Profesional dan Prestasi diarahkan untuk pengguna yang ingin membuat kedai dalam talian yang komprehensif dan menjalankan kempen pemasaran lanjutan. Lihat tinjauan e-dagang Weebly kami untuk mengetahui bagaimana ia berjaya menandingi pesaing e-dagang.

Ia’Perlu juga diingat bahawa domain luaran tidak dapat dihubungkan ke Weebly’s Pelan percuma. Untuk itu, anda’Saya perlu membayar untuk rancangan Peribadi. Sekiranya anda ingin membuat iklan laman web anda percuma, anda’Saya mesti menaik taraf ke Weebly’s Rancangan profesional.

Ringkasan Ulasan Weebly – Adakah Weebly Pembangun Laman Web yang Tepat untuk Anda?

Hasil kajian Weebly kami berguna?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me