Как да използвате Weebly: Обикновено ръководство стъпка по стъпка

как да използваме плачевно изображениеWeebly захранва над 40 милиона уебсайтове по целия свят. Ще бъде ли следващият? Трябва да бъде. И ние’Ще ви покажа колко лесно може да се направи само девет стъпки.


И така, какво можете да очаквате от това ръководство? Вие’Ще бъдете предприети всяка стъпка, една по една, за това как да създадете уебсайт на Weebly. ние’Ще обхвана основите, от началото (регистрацията) до завършването (публикуването) с всички творчески неща между тях.

Като ви показваме как да извлечете максимума от Weebly’s функции за редактиране, вие’Скоро ще разбера защо’е оценен един от най-лесните за използване строители. Вие’Ще науча как да редактирате шаблони, да изберете домейн, да интегрирате приложения и как да настроите онлайн магазин.

Затова просто седнете, отпуснете се и се пригответе да създавате.

Преди да започнете, защо не прочетете нашия преглед Weebly тук? 1

Регистрирай се

Първо се насочете към Weebly.com. Можете да създадете и публикувате вашия сайт напълно безплатно, така че там’s достатъчно време, за да видите дали ви харесва да го използвате.

За да стартирате нещата, щракнете ‘Първи стъпки’ – или в горния десен, или в долния ляв ъгъл. Сега въведете вашето име, имейл и нова парола. Топката Weebly се търкаля.

странично стартирайте страницатаДа започнете с Weebly е лесно, с два ясни бутона за действие

След щракване ‘Регистрирай се’, Вие’отидете на страница с един въпрос и две опции: ‘Какъв уебсайт искате да създадете?’

Избирам от ‘Просто ми трябва уебсайт’ или ‘Имам нужда от уебсайт с онлайн магазин,’ в зависимост от вашите амбиции за електронна търговия. дон’тревожете се – това решение не е ли’t окончателно, тъй като можете да добавите магазин към вашия сайт Weebly по всяко време.

как да използвате настройка на плачМожете да създадете онлайн магазин по всяко време с Weebly, показвайки неговата гъвкавост

Weebly има безплатен план, на който можете да продължите толкова дълго, колкото искате. Ето защо можете да създавате, публикувате и редактирате вашия сайт, без да плащате нито един цент.

Можете да надстроите до платен план по всяко време, но ние’Ще ви помогна с това по-късно – засега просто се насладете на изграждането на вашия уебсайт!

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Създадох безплатен акаунт в Weebly
 • Изберете типа уебсайт, който искате да създадете засега

2

Изберете тема

Weebly има около 50 теми, всички от които са напълно безплатни! Има много категории, от които да избирате: ‘Бизнес,’ ‘Портфолио’, ‘персонален’, ‘Блог’, и още. По ваш избор, Weebly предлага някои по-конкретни теми.

как да използваме жизнерадостно избраната темаWeebly има богат избор от мобилни отзивчиви теми за почти всяка индустрия

Най- Weebly теми са модерни, елегантни и всички мобилни отзивчиви. Това означава, че изглеждат страхотно на всеки екран. И за разлика от Wix, можете да променяте шаблони по всяко време, така че вие’не сте ограничени по ваш избор.

Мога’не решавам? Можете да визуализирате всеки, като щракнете върху миниатюрата, за да видите как изглежда на цял екран. След това, ако ви харесва, ударете ‘Започнете редактиране’ горе вдясно. Уверете се, че щракнете наоколо за любимата си тема.

Научете как да изберете и промените Weebly теми с нашата статия тук.

Weebly също предлага специфични за индустрията опции. Разполага с вкусни шаблони за ресторанти, свежи дизайни на услуги за почистване, силно изглеждащи теми за персонално обучение – вие получавате идеята. Тези опции ви спестяват още повече време за проектиране – просто трябва да редактирате текстовите полета и изображенията и вие’добре е да отида.

Шаблонът е това, което посетителите ви виждат първо, така че се уверете, че той казва това, което искате. Искате ли ясен CTA (Call to Action) бутон, като ‘Резервирайте сега’? Или поредица от изображения ще работи по-добре? Който и да изберете, там’е тема Weebly, която да отговаря.

Предварително визуализиране на шаблон за пътуванеWeebly’Специфичните шаблони за туристическа индустрия се предлагат с добре поставени бутони за действие Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Разгледан Weebly’s теми
 • Визуализирайте любимите си дизайни
 • Подбрахте перфектната си тема

3

Изберете вашия домейн

Преди да започнете да редактирате, вие’Ще трябва да посочите вашия уебсайт. Името на вашия уебсайт се появява в адреса на вашия уебсайт и се нарича име на домейн. Например, нашето е websitebuilderexpert.com!

И така, как ще получите домейн за вашия уебсайт Weebly?

То’s easy – Weebly автоматично ще ви подкани да въведете име на домейн!

Можете да получите безплатен домейн, като изберете поддомена Weebly. Това означава, че адресът на вашия уебсайт ще съдържа ‘.weebly.com’ – то’не е много привлекателен или професионален, но това означава, че не’не трябва да плащате цент за вашия домейн.

Вижте изображението по-долу за пример на поддомейн Weebly, както и професионални или потребителски домейни.

изборен избор на домейнWeebly предлага безплатно име на поддомейн, идеално за потребителите, които са икономични

Ако искате потребителски домейн (като нашия), можете просто да го регистрирате през Weebly. Просто щракнете ‘Избирам’ за да регистрирате любимия си домейн. Ще трябва да платите за това обаче и да надстроите до платен план, за да използвате реално вашия домейн.

Предимството на използването на персонализиран домейн е, че това’е по-професионален, запомнящ се и атрактивен. Вашият домейн е уникален – мислете за него като вашия сайт’s пръстов отпечатък – така е’струва си да намерите идеалния.

Колко струва обаче потребителски домейн? Струва ли си?

Домените варират в цената, но обикновено падат между 14 и 20 долара годишно. Weebly’Цените на домейна s попадат в три варианта:

 • 1 година ($ 19.95)
 • 2 години ($ 16.95 / год)
 • 5 години ($ 14,96 / годишно)

цени за домейнWeebly предлага имена с имена с отстъпка, спестявайки ви долари по линията

На други места има по-евтини цени (вижте Domain.com за страхотни оферти – можете да получите 25% отстъпка с помощта на кода WBE25), но регистрирането на вашия домейн чрез Weebly е най-лесният и бърз вариант.

Вече имате домейн? Можете лесно да го свържете, като щракнете ‘свържете или прехвърлете сега’ в долната част на изскачащото меню – тогава просто въведете вашия URL адрес и натиснете ‘Търсене’.

Никое ръководство за изграждане на уебсайт не би било пълно без някои съвети как да създадете най-добрия домейн! И така, ето нашите най-добри съвети – за страхотен домейн ви препоръчваме:

 • Запазете името кратко
 • Включете популярни ключови думи
 • Насочете своя район
 • Направете го запомнящо се

И voilà! Имате красив домейн, който само чака да бъде използван – нека’започнете с изграждането на вашия сайт, за да можете да го използвате добре.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Решено дали искате безплатен или персонализиран домейн
 • Създадохте идеалното си име на домейн
 • Регистрирайте своя домейн, като платите или просто кликнете ‘Свършен’

Повече информация

 • Искате ли да знаете повече за имената на домейни? Нашето име на начинаещи’s Ръководството ви казва всичко, което трябва да знаете.

4

Създайте своя уебсайт Weebly

След като изберете името на вашия домейн, вие’се отвежда на екрана за създаване на уебсайтове на Weebly. Това е мястото, където вие’Ще пуснат творческите ви сокове. ние’Ще премина през менютата и функциите едно по едно, но тук’s как изглежда на пръв поглед:

начална страница за редактиранеНачалната страница на Weebly за редактиране е лесна за навигиране и използване

Редактиране на текстови полета

Weebly е a ‘Това, което виждате, е това, което получаваш’ (WYSIWYG) строител на уебсайтове. Това означава, че можете да кликнете и редактирате, както и да плъзгате и пускате медии, без да е необходимо да знаете код. За да актуализирате текста, просто щракнете върху полето и въведете.

текстово полеРедактирането на текстови полета отнема само няколко кликвания с Weebly

Редактиране на фона

Можете да персонализирате темата си още повече, като промените фона. Просто щракнете върху фоновото изображение и изберете ‘Редактиране на фон’. От там можете да промените изображението, ефекта на превъртане и подравняването на страниците.

Добавяне на елементи

Тук добавяте забавните неща. Използвайки ‘Меню за елементи’, от лявата страна, просто плъзнете и пуснете избраната от вас медийна икона навсякъде на страницата. Можете да хвърляте текст, видеоклипове, бутони и други, където искате. Разгледайте лентата с елементи по-долу само за някои от елементите, от които можете да избирате:

плачевно елементи елементиЛента на Weebly Elements ясно показва какво можете да плъзнете и пуснете на вашия сайт

Всеки елемент със символа на мълния до него може’не се използва в свободния план – вие’Ще трябва да надстроите, за да използвате тези функции. Всичко останало обаче е безплатно за вас да играете!

Позволявам’s кажете, че искате да добавите изображение. Плъзнете иконата, където искате, след което щракнете ‘Качи изображение’. След това изскачащ прозорец ще ви даде някои опции: можете да качите от вашия компютър или да натиснете ‘Търсене’ и намерете безплатно изображение Weebly.

меню за търсене на оживени изображенияWeebly предоставя богат избор от безплатни изображения, за да намали разходите ви за дизайн

За да редактирате други страници на уебсайта си в Weebly, просто щракнете ‘Страници’ в горното меню за навигация и изберете друга страница. Добавянето на елементи е един и същ процес за всяка страница – просто плъзнете, пуснете и щракнете по пътя си към красив уебсайт.

плавно меню за навигацияПревключването на страници е полъх с навигационното меню Weebly

От менюто за навигация можете да се възползвате максимално от Weebly’s гъвкавост. Променете темата си, редактирайте настройките на вашия сайт, преминете към друга страница – тя’всичко е там.

Вижте нашето видео по-долу за това как да използвате Weebly’Основни елементи.

Играй

Добавяне на нови страници

То’е лесно да добавите нови страници към вашия уебсайт. Просто отворете раздела Страници в менюто си и кликнете върху иконата плюс в лявата странична лента. Ще се появи падащо меню с различни типове страници.

как да добавите странициWeebly предоставя различни видове страници, които можете да създавате

Изберете типа на страницата, която искате да създадете – например блог страница – и дайте име. Докато правите това, Weebly автоматично зарежда страницата за вас с предварително напълнени изображения и съдържание, за да направите своя собствена.

Не забравяйте да щракнете ‘Свършен’ за да запазите новата си страница’s настройки. Веднъж ти’Направихте това, върнете се към ‘Изграждане’ раздел от менюто, за да редактирате страницата, както обикновено!

Промяна на цветовата схема

Можете да промените цветната тема на страницата си, като се насочите към секцията Тема на таблото за управление. За някои теми просто имате опции за светло или тъмно, докато други ви дават действителни цветове, за да превключвате между.

Това е доста основно и вие спечелихте’не виждате масивни промени в темата си, но можете да добавите персонализиран цвят към диапазона на избор, ако искате.

как да използваме плачевно промяна на цветовата схемаСупер лесно е да промените цветовата си схема, въпреки че не е много усъвършенствана функция

Добавяне на нови оформления

За да персонализирате вашия уеб сайт, вие’Ще искате да добавите нови секции към страниците, които вие’повторна редакция Освен добавяне на нови елементи, там’s също така опцията за добавяне на нови секции.

Този елемент седи в горната част на лявата странична лента над всички останали елементи – просто го плъзнете до мястото, където искате на страницата, и го пуснете.

как да използваме плачевно ново оформление на секциятаЕлементът Sections седи над всички останали в лявата странична лента

То’Ще ви дам списък с опции: Галерия, Контакт, Меню, Представени и Екип. Изберете тази, която искате да добавите.

как да използвате жизнерадостен избор на ново оформлениеМожете да изберете типа на секцията, която искате да добавите към страницата си

След това Weebly ви дава списък с различни оформления, от които да избирате, така че можете да изберете този, който ви харесва най-добре. Кликнете върху желаното оформление и то’Ще се появи на страницата ви. Кликнете върху запазване в изскачащото поле и започнете да редактирате!

как да използвате плачевно избиране на секциятаМожете да изберете оформлението на секцията, която искате да добавите

Изтриване на секции

Всички правим грешки, всички променяме мнението си и всички учим различно – ние’в крайна сметка само човек! Че’е защо’е важно да знаете как да изтриете елементи от вашия сайт, както и да ги добавяте.

Може да искате да изпробвате галерия на началната си страница, но след това решите, че няма’не работи. Вие’не се придържаме завинаги с него – просто кликнете върху елемента и потърсете малкия син кръст, който се появява в горния десен ъгъл на полето за редактиране.

Кликнете върху този кръст, полето ще стане червено и вие’Ще имам възможност да изтриете този елемент.

как да изтриете елементИзтриването на елементи е лесно – просто щракнете върху кръста!

Ето как да изтриете малки елементи като галерии, текстови полета, изображения, бутони и др.

Ако искате да изтриете по-голяма секция, например фон, просто кликнете върху областта, която искате да премахнете. Вие’Ще видите няколко опции: Редактиране, Преместване и Изтриване. Кликнете върху бутона Изтриване и вие’Ще видите изскачащ прозорец, който ви пита дали сте’уверете се, че искате да изтриете. В този момент можете да отмените или потвърдите – ако щракнете ‘Изтрий’ тогава този раздел и всичко вътре в него ще бъде изтрито.

как да изтриете разделМожете да изтриете цели секции на страницата си, ако искате – просто щракнете върху Изтриване и след това потвърдете решението си!

Това ‘сигурен ли си?’ метод означава, че сте спечелили’не записвайте случайно битовете на вашия уебсайт, което е облекчение!

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Редактирани текстови полета
 • Редактира фона
 • Добавени са нови елементи
 • Добавени са нови страници
 • Експериментирахте с вашата цветова схема
 • Добавени са нови оформления
 • Проверени можете да изтриете нежелани елементи
 • Персонализирайте вашия сайт Weebly!

5

Добавете приложения

Също така в лентата за навигация е ‘Apps’. Познахте – това ще ви отведе до центъра за приложения Weebly. Какъвто и да е вашият уебсайт, Weebly има приложение, което да ви помогне да повишите ефективността си. Препоръчваме да добавите някои популярни приложения като ‘Усилвател на сайта’, и ‘Съдържание цветна кутия’.

Той не само категоризира приложенията за продажби, трафик, социални и специфични за Weebly, но дори препоръчва приложения само за вашия уебсайт. То’е като да имаш собствен личен шоп – Американската мечта, нали?

оживен център за приложенияWeebly има над 300 приложения, за да подобри вашия уебсайт’Изпълнение и външен вид

Weebly разполага с впечатляващо количество приложения – над 300 приложения, за да бъдем (нещо като) прецизно. Повече от 50 са безплатни и винаги се добавят нови приложения, така че вие ​​спечелихте’t борба за избор.

дон’не се чувствате претоварени – можете да сортирате по ‘Популярен’, ‘Най-висока оценка’, ‘нов’, и ‘Безплатно’. Или просто потърсете какъв тип искате, независимо дали’s раздел за често задавани въпроси, таймер за обратно отброяване или социална емисия. Можете дори да ги категоризирате от лявата страна.

лента за търсене на оживени приложенияМожете да търсите конкретни приложения, за да направите нещата още по-лесни

Освен това, преди да направите покупки, можете да проверите потребителските оценки на всяка миниатюра. Мога’не намерите такъв, който харесвате? Превъртете до дъното и можете да изпратите нова идея за приложение или дори да разработите своя собствена (ако можете да кодирате).

За да инсталирате приложения, щракнете върху това, което искате и след това намерете ‘Добави’ бутон. Ще се появи изскачащо поле – трябва да кликнете ‘Connect’ за да инсталирате приложението и да се съгласите с всякакви условия.

как да използвате приложения за плачВсеки може да инсталира приложения на Weebly – просто щракнете върху Connect и Weebly прави останалото!

След като приложението се инсталира, вие’Ще бъда върнат на вашия уебсайт. Приложението автоматично ще се появи в долната част на лявата странична лента, под ‘Инсталирани приложения’ раздел.

модни приложенияТук ще се появят приложенията ви, след като ги инсталирате

След като приложението ви е инсталирано, го плъзнете на страницата си, както бихте направили всеки друг елемент.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Разгледах центъра за приложения
 • Инсталирахте някои приложения
 • Добавени приложения към вашия уебсайт

6

Добавете магазин

Обратно в стъпка 1, вие имате избор да създадете онлайн магазин. Ако сте решили да не сте променили решението си, без притеснения – можете лесно да го настроите. Затворете редактора си засега и отидете на таблото за управление на профила си. Отворете менюто в горния ляв ъгъл и щракнете ‘магазин.’ Това ще ви отведе до ясната и проста страница за настройка.

плачевно табло как да добавите магазинТова е вашето табло и страницата, на която можете да започнете да добавяте магазин към вашия сайт.

Друг начин за добавяне на магазин е като останете в редактора и изберете ‘Продукти’ елемент. Ако не’нямате магазин вече, тогава Weebly ще ви насочи към страницата за настройка на магазина.

дон’не искаш магазин? Можете да пропуснете тази стъпка!

страница за настройка на онлайн магазинаСъздаването на онлайн магазин се обяснява ясно, с прости бутони за действие

От тук можете да видите всички стъпки, необходими за създаването на онлайн магазин, включително всичко – от добавяне на продукти до настройване на данъци. След това можете да интегрирате всяка функция само с няколко кликвания. Просто използвайте бутоните за действие от дясната страна.

Опциите следват естествен ред за създаване на онлайн магазин. И така, като се започне от върха, създаването на онлайн магазин Weebly изглежда така:

 1. Добавете информация за магазина
 2. Добавете продукт
 3. Започнете да приемате плащания
 4. Настройка на доставка
 5. Настройване на данъци
 6. Публикувайте и започнете да приемате поръчки

Обаче ти’Ще трябва да надстроите до професионалния план за достъп до премиум инструменти като калкулатор за доставка или план за ефективност, за да изпращате изоставени имейли на колички и да получите достъп до разширени анализи. Вижте таблицата по-долу, за да видите какви функции на продажбите получавате при всеки план на Weebly…

Безплатен план Личен план Професионален план План за изпълнение Карта за пазаруване Предмети Значки на артикули Опции на артикула Бърз магазин Управление на инвентара Вдигане в магазина Автоматичен калкулатор на данъци Купони Квадратни карти за подаръци Калкулатор за доставка Доставка на етикети Отстъпка за доставка Изоставени имейли за колички Рецензии на артикули Приемете плащания чрез PayPal Разширени данни за електронната търговия
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Не забравяйте, че Професионалният план премахва също рекламите и отключва безплатен домейн, неограничено пространство за съхранение и защитени с парола. Както можете да видите, планът за ефективност е най-здравият план за продажба онлайн.

Притеснявате се да изберете грешен план? Е, не се страхувайте – можете да променяте плановете си, като щракнете върху стратегически поставеното жълто ‘Подобряване на’ указанията. Вижте по-долу (можете’няма да ги пропусна).

буйно надграждане на бутоните за действиеСмяната на Вашия ценови план в Weebly е лесно с ‘Подобряване на’ подкани Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Добавен е магазин към вашия сайт
 • Следва Weebly’s стъпки за настройка на вашия магазин
 • Добавени продукти
 • Надстройте плана си, ако е необходимо

Повече информация

 • Научете повече за продажбата с Weebly в нашия преглед на Weebly Ecommerce

7

Изберете план за цена

Досега ние’предполагах те’отново щастливо изграждане на свободния план. Въпреки това, както ние’видях, че има случаи, в които може да искате да надстроите – например, за да отключите разширени функции или да започнете да продавате онлайн!

Позволявам’хвърлете бърз поглед към Weebly’s цени и как можете да надстроите, ако искате.

Умерено ценообразуванеКликнете, за да видите подробно ценовите планове на Weebly

Вече знаете за Weebly’безплатен план. Там’няма ограничение във времето за това и всъщност можете да публикувате вашия сайт, без да плащате и стотинка. Въпреки това, той има своите недостатъци – няма персонализиран домейн, ограничени функции и Weebly реклами, показвани на вашия сайт.

Безплатният план е идеален за създателите на уебсайтове, съобразени с разходите, но за щастие платените му планове също са доста бюджетни! Има три ценови планове за избор:

 • Лични: 6 долара на месец (таксуват се годишно)
 • Професионален план: $ 12 на месец (таксува се годишно)
 • Изпълнение: $ 26 на месец (таксуване годишно)

Тук’s за кого препоръчаме отново всеки план за:

 • Лично: Най-подходящият за хоби сайтове и лични блогове или портфейли, Личният план е за забавление. Единственото различие между това и безплатния план е, че можете да свържете потребителски домейн – той спечели’не премахнете реклами от вашия сайт, така че ние не’не го препоръчвам за професионални уебсайтове!
 • Professional: Най-доброто за бизнес сайтове, професионални портфейли или всеки уебсайт, който искате да бъдете взети на сериозно онлайн. Това е най-евтиният план за премахване на реклами – вие също получавате безплатен домейн, неограничено съхранение, защита на паролата и калкулатор за доставка. Това е планът, който препоръчваме на повечето потребители на Weebly!
 • Производителност: Най-подходящ за онлайн магазини и голям бизнес, особено ако имате’целим растеж. Отключвате функции за първокласна продажба като изоставени имейли за колички и отстъпки за доставка, както и разширена анализа на електронната търговия.

Препоръчваме надграждане до $ 12 на месец Професионален план, тъй като предлага много по-добра стойност на парите от личния план. Като се има предвид колко повече функции получавате в сравнение с Личния план, плащането на 12 долара на месец за Професионален план изглежда като пълна кражба! То’s най-евтиният план за създаване на наистина професионален уебсайт.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Проучена и сравнена Weebly’s цени
 • Решено дали искате да надстроите
 • Изберете ценови план
 • Регистрирали

Повече информация:

 • Прочетете повече за Weebly’s цени и съотношение цена / качество в нашия Weebly Pricing Review.
 • Защо препоръчваме Pro плана? Струва ли си? Разберете в нашия преглед на функциите на Weebly Pro.

8

Публикувайте уебсайта си Weebly

Ако ти’доволен си от това, което ти’създаден, вече можете да публикувате. Страхотен! Ако ти’не си напълно щастлив, дон’не се притеснявайте – можете да прегледате редактора на уебсайта Weebly, за да направите някои промени след публикуването.

За да публикувате вашия сайт, натиснете синьото ‘публикувам’ бутон в горния десен ъгъл. След това ще получите изскачащо меню, което ще ви го каже’е публикувано и как да се интегрира a ‘Професионален съвет’. Weebly наистина иска вашия сайт да успее.

плачевно публикуване на изскачащ прозорецСлед публикуването си Weebly предоставя полезен съвет

Вие’вече публикувахте вашия уебсайт Weebly. Както казахме, то’е лесно да се актуализира и редактира по всяко време. Можете също така да надстроите плана си, ако искате. Просто се върнете към стъпка 1, за да видите плановете и техните ползи.

Ако публикувате вашия сайт, но след това промените решението си, можете да се насочите към вашите Настройки и да превъртите надолу до самата дъна. Ето те’Ще намерите опция за публикуване на вашия сайт с едно щракване. лесно!

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Публикува вашия сайт!

9

Подобрете и развийте своя уебсайт

След като сайтът ви е на живо, можете да направите няколко неща, за да насърчите неговия растеж и успех. дон’не го оставяйте да изтръпва съвсем сам – вместо това правите редовни оправки, редакции и промени, за да поддържате сайта си свеж и подходящ.

Редактиране на съдържание

Върнете се и редактирайте съдържание – актуализирайте стара информация, напишете нови статии и добавете допълнителни раздели към старите страници. Свежото съдържание не само ще зарадва посетителите ви, но и това’Ще покажа на Google, че вашият сайт е подходящ и активен.

Оптимизирайте за Google

Вие искате вашия сайт да се класира в Google’резултати от търсенето, нали? Точно така. То’е най-добрият начин да получите повече трафик и да засилите вашето онлайн присъствие. Начинът за изкачване през редиците е чрез овладяване на SEO (оптимизация за търсачки).

SEO е процесът на подсилване на вашия сайт’s шансовете за високо класиране в резултатите от търсенето и включва много фактори. Някои са супер прости, като например заглавия за структуриране на съдържанието ви, докато други са малко по-напреднали.

Weebly разполага с голям набор от SEO инструменти, които да помогнат на вашия сайт да се класира, както и ръководства за начинаещи, които да ви преведат през всяка стъпка. Започнете с неговия Ultimate SEO Guide и вие’Ще бъда професионалист за нула време!

Популяризирайте чрез Social Media

Всички са в социалните медии в наши дни – и искате всички да видят вашия сайт!

Изберете няколко социални канала, които отговарят на вашия сайт – например Instagram е идеален за фотографи, а Pinterest е идеален за продажба на ръчно изработени предмети. След това започнете да споделяте фрагменти от съдържание, публикации в блогове, изображения и други, за да ангажирате посетителите си и да спечелите последователи.

Вземете маркетинг

Маркетингът по имейл може да бъде най-добрият ви приятел. То’е чудесен начин за пускане на информация за нови продукти, уведомяване на посетителите за новини и събития или примамване към тях с продажби и отстъпки.

Weebly има своя собствена система за имейл маркетинг, наречена Weebly Promote, която ви помага да създадете своя пощенски списък, лесно да създавате персонализирани имейли и да проследявате имейлите си.’ производителност. Това е безплатно за използване за първите ви две кампании; след това струва 8 долара на месец.

Weebly също разполага с фантастични инструменти за блогове, така че можете да комбинирате публикации в блогове с имейл кампании и бюлетини, за да информирате и ангажирате посетителите си.

Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Актуализирайте сайта си
 • Запознайте се със SEO
 • Сподели сайта си в социалните медии
 • Настройте блогове и имейл кампании

Как да използвате Weebly: Заключение

Сега ти’готови сте да създадете уебсайт на Weebly. Чувства се добре, нали’Т? ние’сигурен си’вече приковах стъпалата, но нека’преминаваме през етапите още веднъж:

Как да направите уебсайт Weebly

 1. Регистрирайте се и започнете да изграждате безплатно
 2. Изберете тема, която да отговаря на вашите нужди
 3. Изберете името на вашия домейн
 4. Създайте уебсайта си Weebly, използвайки лентата с елементи
 5. Добавете приложения, за да засилите уебсайта си
 6. Добавете онлайн магазин
 7. Изберете ценови план
 8. публикувам
 9. Подобрете и развийте вашия сайт

И така, от регистрация до публикуване, това са деветте стъпки за създаване на уебсайт на Weebly. Наистина е толкова просто.

Сега нека’резюмираме това, което обичаме в Weebly. По същество това’е наистина лесен за използване: функцията за плъзгане и пускане ви позволява да персонализирате всичко от текстови полета до видеоклипове, което означава, че всеки може да използва Weebly (дори и без опит с кодиране).

дон’не ни вярвате ли? Прочетете някои от най-новите Истории за успех.

Къде Weebly не’Не се справяте добре, това ви дава пълен творчески контрол. Шаблоните му са стилни, но прости, така че ако сте’отново след лъскава изтънченост’По-добре се справяйте със строител като Squarespace или Wix.

Като цяло обаче Weebly е солиден създател на уебсайтове. Разполага с всичко необходимо за елегантен, професионален сайт, с минимални усилия. Можете също така да създадете уебсайт безплатно, въпреки че препоръчваме да изберете премиен план за по-напреднал, персонализиран уебсайт Weebly, който наистина работи за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map