Kako Weebly koristiti: Jednostavan korak po korak vodič

kako se koristi veselo istaknuta slikaWeebly pokreće više od 40 milijuna web stranica širom svijeta. Hoće li tvoj biti sljedeći? Trebalo bi biti. I mi’Pokazat ću vam kako se to lako može učiniti samo devet koraka.


Pa što možete očekivati ​​od ovog vodiča? Vas’Proći ćemo svaki korak, pojedinačno, o tome kako izraditi Weebly web stranicu. Mi’Pokrivat ćemo osnove, od početka (prijave) do završetka (objavljivanja) sa svim kreativnim stvarima između.

Kao što smo vam pokazali kako najbolje iskoristiti Weebly’Značajke uređivanja, ti’Uskoro ću vidjeti zašto’s ocijenjeno jedan od naših najlakših za upotrebu graditelja. Vas’Naučit ćete kako uređivati ​​predloške, odabrati domenu, integrirati aplikacije i kako postaviti internetsku trgovinu.

Zato se samo odmarajte, opustite se i pripremite za kreaciju.

Prije nego što počnete, zašto ne pročitajte naš Weebly pregled ovdje? 1

Prijavite se

Prvo, prijeđite na Weebly.com. Možete izgraditi i objaviti svoju web lokaciju potpuno besplatno, tako da postoji’Ima dovoljno vremena da vidite uživate li u korištenju.

Da biste stvari izbacili, kliknite ‘Započnite’ – bilo u gornjem desnom ili donjem lijevom kutu. Sada upišite svoje ime, e-poštu i novu zaporku. Kugla Weebly se kotrlja.

plašno započeti stranicuPočetak rada s Weeblyom jednostavan je, s dva vidljiva gumba za radnju na vidiku

Nakon klika ‘Prijavite se’, vas’preusmjereni ste na stranicu s jednim pitanjem i dvije mogućnosti: ‘Kakvu web stranicu želite stvoriti?’

Odabrati od ‘Samo mi treba web stranica’ ili ‘Trebam web mjesto s internetskom trgovinom,’ ovisno o ambicijama e-trgovine. Don’ne brinite – ova odluka nije’Konačno, jer možete dodati trgovinu na svoju web lokaciju Weebly kad god želite.

kako se koristi plakati postaInternetsku trgovinu možete bilo kada postaviti s Weeblyom, pokazujući njenu fleksibilnost

Weebly ima besplatan plan na kojem možete ostati onoliko dugo koliko želite. To je razlog zašto možete stvarati, objavljivati ​​i uređivati ​​web mjesto bez plaćanja ijednog centa.

Možete nadograditi na plaćeni plan bilo kada, ali mi’Ja ću vam pomoći u tome kasnije – za sada samo uživajte u izgradnji vaše web stranice!

Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Kreirali smo besplatni Weebly račun
 • Odaberite vrstu web lokacije koju želite stvoriti za sada

2

Odaberite temu

Weebly ima oko 50 tema, a sve su potpuno besplatne! Postoji mnogo kategorija za izbor: ‘Poslovanje,’ ‘Portfelj’, ‘osobni’, ‘Blog’, i više. Po vašem izboru, Weebly tada predlaže neke konkretnije teme.

kako koristiti plahovito odabiru temuWeebly ima široki izbor tema za odgovaranje na mobilne uređaje za gotovo bilo koju industriju

Weebly teme moderni su, elegantni i mobilni. To znači da na bilo kojem ekranu izgledaju sjajno. A za razliku od Wixa, predloške možete u bilo kojem trenutku promijeniti, pa vi’tvoj izbor nije ograničen.

Limenka’ne odlučuješ? Svaki možete pregledati klikom na sličicu da biste vidjeli kako to izgleda na cijelom zaslonu. Zatim, ako vam se sviđa, pogodite ‘Počnite uređivati’ gore desno. Obavezno kliknite oko svoje omiljene teme.

Saznajte kako odabrati i promijeniti Weebly teme s našim člankom ovdje.

Weebly također nudi i mogućnosti industrije. Ima ukusne predloške restorana, svježe dizajne usluga čišćenja, snažne teme osobnog treninga – imate ideju. Ove opcije vam štede još više vremena za dizajn – trebate samo urediti tekstne okvire i slike te’dobro je ići.

Predložak je ono što posjetitelji prvo vide, pa provjerite da li piše ono što želite. Želite li jasan CTA (Call to Action) tipku, na primjer ‘Rezervirajte sada’? Ili bi niz slika bolje djelovao? Što god odaberete, ondje’je Weebly tema koja će odgovarati.

Pregled šablona sitnog putovanjaWeebly’Predlošci specifični za turističku industriju dolaze s dobro postavljenim akcijskim gumbima Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Weebly pregledavao’s temama
 • Pregledali ste svoje omiljene dizajne
 • Odabrali ste svoju savršenu temu

3

Odaberite svoju domenu

Prije nego što počnete s uređivanjem’Trebat ćete imenovati svoju web stranicu. Naziv vaše web stranice pojavljuje se na adresi vaše web stranice i zove se ime domene. Na primjer, naša je web lokacijabuilderexpert.com!

Dakle, kako idete na nabavu domene za web mjesto Weebly?

To’s easy – Weebly će vas automatski zatražiti da unesete naziv domene!

Besplatnu domenu možete dobiti odabirom poddomene Weebly. To znači da će adresa vašeg web mjesta sadržavati ‘.weebly.com’ – to’nije baš atraktivno ili profesionalno, ali znači da ne’ne morate platiti ni cent za vašu domenu.

Pogledajte sliku ispod za primjer poddomene Weebly kao i profesionalne ili prilagođene domene.

Živeći domeniWeebly nudi besplatni naziv poddomene, idealan za korisnike koji štede troškove

Ako želite prilagođenu domenu (poput naše), možete je jednostavno registrirati putem Weeblya. Samo kliknite ‘izabrati’ registrirati svoju omiljenu domenu. To ćete ipak morati platiti i nadograditi na plaćeni plan kako biste zapravo koristili svoju domenu.

Prednost upotrebe prilagođene domene je da je to’profesionalnija, nezaboravna i atraktivnija. Vaša je domena jedinstvena – razmislite o njoj kao na svojoj web lokaciji’otisak prsta – tako je’vrijedi pronaći savršenu.

Koliko je prilagođena domena? Da li je vrijedno toga?

Domene se razlikuju u cijeni, ali obično kreću se između 14 i 20 USD godišnje. Weebly’Cijene domene s tri su opcije:

 • 1 godina (19,95 USD)
 • 2 godine (16,95 USD / god)
 • 5 godina (14,96 USD / god)

cijene beskućničkih domenaWeebly nudi nazive domena s popustom, štedeći vam dolare dolje

Ima drugdje jeftinijih cijena (potražite sjajne ponude na domeni.com. – pomoću koda možete dobiti 25% popusta WBE25), ali registracija vaše domene putem Weeblya najjednostavnija je i najbrža opcija.

Već imate domenu? Možete ga lako povezati klikom ‘povežite se ili prenesite odmah’ pri dnu skočnog prozora – zatim samo upišite svoj URL i pritisnite ‘traži’.

Nijedan vodič za izgradnju web stranice ne bi bio potpun bez nekih savjeta o tome kako stvoriti najbolju domenu! Dakle, evo naših najboljih savjeta – za sjajnu domenu, preporučujemo vam:

 • Ime mora biti kratko
 • Uključite popularne ključne riječi
 • Ciljajte svoje područje
 • Učinite to nezaboravnim

I voilà! Imate lijepu domenu koja samo čeka da bude iskorištena – neka’započnite s izgradnjom vaše web stranice kako biste je mogli dobro iskoristiti.

Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Odlučili želite li besplatnu ili prilagođenu domenu
 • Napravili ste svoje idealno ime domene
 • Registrirali ste svoju domenu, bilo plaćanjem ili jednostavnim klikom ‘Sastavljeno’

Daljnje informacije

 • Želite znati više o imenima domena? Naše ime početnika’s Vodič vam govori sve što trebate znati.

4

Dizajnirajte svoju web lokaciju Weebly

Nakon odabira imena vaše domene, vi’prebačeni su na ekran za izgradnju web mjesta Weebly. Ovdje si’pustit ćete svoje kreativne sokove. Mi’Proći ćete kroz izbornike i sadržaje jedan po jedan, ali ovdje’s kako to izgleda na prvi pogled:

početna stranica urednika urednikaPočetna stranica Weebly za uređivanje je jednostavna za navigaciju i upotrebu

Uređivanje tekstnih okvira

Weebly je ‘Ono što vidite je ono što dobivate’ (WYSIWYG) graditelj web stranica. To znači da možete kliknuti i uređivati, kao i povlačiti i ispuštati medije, bez potrebe da znate bilo koji kôd. Dakle, za ažuriranje teksta jednostavno kliknite okvir i utipkajte.

jezivo tekstni okvirZa uređivanje tekstnih okvira potrebno je samo nekoliko klikova s ​​Weeblyom

Uređivanje pozadine

Svoju temu možete još više prilagoditi promjenom pozadine. Jednostavno kliknite pozadinsku sliku i odaberite ‘Uredi pozadinu’. Od tamo možete mijenjati sliku, efekt pomicanja i poravnanja stranica.

Dodavanje elemenata

Ovdje dodajete zabavne stvari. Koristiti ‘Izbornik elemenata’, na lijevoj strani jednostavno povucite i ispustite odabranu medijsku ikonu bilo gdje na stranici. Možete baciti tekst, videozapise, gumbe i ostalo gdje god želite. Pogledajte u nastavku Element traku samo za neke elemente koje možete odabrati:

plašljiv elementi elemenataTraka elemenata Weebly jasno pokazuje što možete povući i ispustiti na svoju web lokaciju

Svaki element sa simbolom gromobrana pored njega može’ne mogu se koristiti na slobodnom planu – vi’Trebat ćete nadograditi za upotrebu ovih značajki. Međutim, sve ostalo je besplatno za vas!

pustiti’s, recimo da želite dodati sliku. Povucite ikonu gdje želite, a zatim kliknite ‘Učitaj sliku’. Skočni prozor će vam dati neke mogućnosti: možete je prenijeti s računala ili pritisnite ‘traži’ i naći besplatnu Weebly sliku.

izbornički prikaži slikeWeebly nudi širok izbor besplatnih slika kako bi se smanjili troškovi dizajna

Za uređivanje ostalih stranica na web-lokaciji Weebly jednostavno kliknite ‘stranice’ na vrhu izbornika za navigaciju i odaberite drugu stranicu. Dodavanje elemenata isti je postupak za svaku stranicu – samo povucite, ispustite i kliknite svoj put do prekrasne web stranice.

jezivo navigacijski izbornikPomicanje stranica je povjetarac s navigacijskim izbornikom Weebly

S Navigacijskog izbornika možete Weeblyu najbolje iskoristiti’s fleksibilnost. Promijenite temu, uredite postavke web stranice, pređite na drugu stranicu – to’je sve tamo.

Pogledajte naš videozapis u nastavku o tome kako koristiti Weebly’s osnovnim elementima.

igra

Dodavanje novih stranica

To’je jednostavno dodati nove stranice na svoju web stranicu. Jednostavno otvorite karticu Stranice na vašem izborniku i kliknite ikonu plus na lijevoj bočnoj traci. Pojavit će se padajući izbornik sa različitim vrstama stranica.

glasno kako dodati straniceWeebly pruža različite vrste stranica koje možete stvoriti

Odaberite vrstu stranice koju želite stvoriti – primjerice stranicu bloga – i dodijelite joj ime. Dok to činite, Weebly automatski učita stranicu za vas, s unaprijed ispunjenim slikama i sadržajem koji možete napraviti sami.

Ne zaboravite kliknuti ‘Sastavljeno’ da biste spremili novu stranicu’s postavke. Jednom kad ti’učinio to, vrati se na ‘Izgraditi’ karticu izbornika za uređivanje stranice baš kao i obično!

Promjena sheme boja

Možete promijeniti temu svoje stranice u odjeljku Tema na nadzornoj ploči. Za neke teme jednostavno imate mogućnosti svijetlog ili tamnog, dok druge daju stvarne boje za prebacivanje između.

To je prilično osnovno i pobijedili ste’Ne možete vidjeti ogromne promjene svoje teme, ali možete dodati prilagođenu boju rasponu izbora ako to želite.

kako se plaho mijenja shema bojaIznimno je lako promijeniti svoju shemu boja, iako to nije baš napredna značajka

Dodavanje novih izgleda

Da biste zaista prilagodili svoju web stranicu’Na stranice na kojima želite dodati nove odjeljke’ponovno uređivanje. Osim dodavanja novih elemenata, tu’s također mogućnost dodavanja novih odjeljaka.

Ovaj element sjedi na vrhu lijeve bočne trake iznad svih ostalih elemenata – jednostavno ga povucite tamo gdje želite na stranici i pustite da ide.

kako koristiti plahovito novi izgled odjeljkaElement Sections nalazi se iznad svih ostalih na lijevoj bočnoj traci

To’Dat ću vam popis opcija: Galerija, Kontakt, Izbornik, Istaknuto i Tim. Odaberite onaj koji želite dodati.

kako iskoristiti plahovito odabrati novi izgledMožete odabrati vrstu odjeljka koji želite dodati na svoju stranicu

Tada Weebly vam daje popis različitih izgleda za odabir, tako da možete odabrati onaj koji vam se sviđa najviše. Kliknite izgled koji želite i to’Pojavit ću se na vašoj stranici. U spremnom okviru kliknite Spremi i započnite uređivanje!

kako se plahovito odabrati izgled odjeljkaMožete odabrati izgled odjeljka koji želite dodati

Brisanje odjeljaka

Svi radimo pogreške, svi se predomislimo i svi učimo drugačije – mi’na kraju krajeva samo čovjek! Da’s zašto’Važno je znati kako izbrisati elemente na svojoj web lokaciji, kao i dodati ih.

Možda biste htjeli isprobati galeriju na svojoj početnoj stranici, ali tada odlučite da neće’ne raditi. Vas’ne zauvijek se zaglavite u njemu – jednostavno kliknite element i potražite mali plavi križ koji se pojavljuje u gornjem desnom kutu okvira za uređivanje.

Kliknite na taj križ, okvir će postati crveni, a vi’Imat ću mogućnost brisanja tog elementa.

sitno kako izbrisati elementBrisanje elemenata je jednostavno – jednostavno kliknite križ!

Ovako možete izbrisati male elemente poput galerija, tekstnih okvira, slika, gumba i više.

Ako želite izbrisati veći odjeljak, poput pozadine, jednostavno kliknite područje koje želite ukloniti. Vas’Vidjet će se nekoliko opcija: Edit, Move i Delete. Kliknite gumb Izbriši i vi’Vidjet ćemo skočno društvo da vas pitam jeste li’sigurni da želite izbrisati. U ovom trenutku možete ili otkazati ili potvrditi – ako kliknete ‘Izbrisati’ tada će taj odjeljak i sve unutar njega biti izbrisano.

sitno kako izbrisati odjeljakAko želite, možete izbrisati čitave dijelove stranice – samo kliknite Izbriši, a zatim potvrdite svoju odluku!

Ovaj ‘Jesi li siguran?’ metoda znači da ste pobijedili’slučajno ne izbacite bilo koje dijelove vaše web stranice, što je olakšanje!

Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Uređena tekstna polja
 • Uređivao pozadinu
 • Dodani novi elementi
 • Dodane su nove stranice
 • Eksperimentirao s vašom shemom boja
 • Dodani novi izgled
 • Označeno možete izbrisati neželjene elemente
 • Prilagođeno vaše web mjesto Weebly!

5

Dodajte aplikacije

Također u navigacijskoj traci je ‘Aplikacije’. Pogodili ste – ovo će vas odvesti u Weebly App Center. Bez obzira na vaše web mjesto, Weebly ima aplikaciju koja vam pomaže povećati performanse. Preporučujemo dodavanje nekih popularnih aplikacija poput ‘Site Booster’, i ‘Kutija u boji sadržaja’.

Ne samo da kategorizira aplikacije za prodaju, promet, društvene mreže i Weebly-specifične, već čak preporučuje aplikacije samo za vaše web mjesto. To’kao da imaš svog osobnog kupca – Američki san, zar ne?

glasno centar za aplikacijeWeebly ima preko 300 aplikacija za poboljšanje vaše web stranice’performanse i izgled

Weebly ima impresivnu količinu aplikacija – preko 300 aplikacija, da budemo (nekako) precizni. Više od 50 je besplatno, a uvijek se dodaju nove aplikacije, tako da ste pobijedili’t borba za izbor.

Don’ne osjećate se prenapučeno – možete sortirati prema ‘Popularan’, ‘Najviša ocjena’, ‘Novi’, i ‘Besplatno’. Ili samo pretražite koju god vrstu želite, bilo da je’s odjeljkom s FAQ-om, odbrojavačem vremena ili društvenim feedovima. Možete ih čak kategorizirati na lijevoj strani.

traka za plakanje aplikacijaMožete pretraživati ​​određene aplikacije kako biste stvari još olakšali

Također prije kupnje možete provjeriti korisničke ocjene na svakoj sličici. Limenka’ne možete naći onu koja vam se sviđa? Pomaknite se do samog dna i možete poslati novu ideju za aplikaciju ili čak razviti vlastitu (ako možete kodirati).

Da biste instalirali aplikacije, kliknite onu koju želite i pronađite ‘Dodati’ dugme. Pojavit će se skočni okvir – trebate kliknuti ‘Spojiti’ da biste instalirali aplikaciju i prihvatili bilo koje uvjete.

kako koristiti programe za instaliranje glasnoSvatko može instalirati aplikacije na Weebly – jednostavno kliknite Poveži, a Weebly radi ostalo!

Nakon što se aplikacija instalira, vi’Vratit ćemo se na vaše web mjesto. Aplikacija će se automatski pojaviti na dnu lijeve bočne trake, ispod ‘Instalirane aplikacije’ odjeljak.

nesretno instalirane aplikacijeOvdje će se pojaviti vaše aplikacije nakon što ste ih instalirali

Nakon što je vaša aplikacija instalirana, povucite je na svoju stranicu kao i bilo koji drugi element.

Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Istražio je centar aplikacija
 • Instalirali su neke aplikacije
 • Dodane aplikacije na vašu web lokaciju

6

Dodajte trgovinu

Povratak na korak 1, imali ste izbor postavljanja internetske trgovine. Ako se odlučite za to i niste se predomislili, bez brige – možete ga lako postaviti. Za sada zatvorite urednik i idite na nadzornu ploču računa. Otvorite izbornik u gornjem lijevom kutu i kliknite ‘dućan.’ Ovo će vas odvesti na jasnu i jednostavnu stranicu za postavljanje.

glasno nadzornu ploču kako dodati trgovinuOvo je vaša nadzorna ploča i stranica na kojoj možete započeti dodavati trgovinu svojoj web lokaciji.

Drugi način dodavanja trgovine je boravak u uređivaču i odabir ‘proizvodi’ element. Ako ne’već nemate trgovinu, tada će vas Weebly uputiti na stranicu za postavljanje trgovine.

Don’Ne želite trgovinu? Ovaj korak možete preskočiti!

stranica za postavljanje putem web trgovinePostavljanje internetske trgovine objašnjava se jasno, jednostavnim gumbima za akciju

Odavde možete vidjeti sve korake potrebne za stvaranje internetske trgovine, uključujući sve, od dodavanja proizvoda do postavljanja poreza. Zatim svaku značajku možete integrirati sa samo nekoliko klikova. Samo koristite gumbe za akciju na desnoj strani.

Opcije slijede prirodni redoslijed postavljanja internetske trgovine. Dakle, počevši od vrha, postavljanje internetske trgovine Weebly izgleda ovako:

 1. Dodajte podatke o trgovini
 2. Dodajte proizvod
 3. Započnite s prihvaćanjem plaćanja
 4. Postavljanje otpreme
 5. Postavljanje poreza
 6. Objavite i započnite s prihvaćanjem narudžbi

Međutim, ti’Trebat ćete nadograditi na Profesionalni plan kako biste pristupili premijskim alatima poput kalkulatora za dostavu ili Planu izvedbe za slanje napuštenih e-poruka s kolicima i pristup naprednoj analitici. Pogledajte tablicu u nastavku da biste vidjeli koje prodajne značajke dobivate uz svaki Weebly plan…

Besplatni plan Osobni plan Stručni plan Plan izvedbe Košarica

stavke

Značke predmeta

Opcije predmeta

Brza trgovina

Upravljanje zalihama

Pikap u trgovini

Automatski kalkulator poreza

Kuponi

Kvadratne poklon kartice

Kalkulator otpreme

Etikete za otpremu

Popust za otpremu

Napuštene e-adrese s košaricama

Recenzije predmeta

Prihvatite plaćanja putem PayPala

Napredni uvidi u e-trgovinu

&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;
&# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10,06 tisuća; &# 10004;&# 65.039;

Imajte na umu da Professional plan također uklanja oglase i otključava besplatnu domenu, neograničeno mjesto za pohranu i lozinku zaštićenu lozinkom. Kao što vidite, plan performansi je najsnažniji plan za prodaju na mreži.

Zabrinuti ste zbog odabira pogrešnog plana? Pa, ne bojite se – planove možete mijenjati kroz klikom na strateški postavljenu žutu boju ‘Nadogradnja’ upute. Pogledajte dolje (možete’ne propustim ih).

plavo nadograditi akcijske gumbeIzmjena plana cijena Weebly-a je jednostavna ‘Nadogradnja’ upiti Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Vaša je web lokacija dodala trgovinu
 • Slijedio Weebly’s koracima za postavljanje trgovine
 • Dodani proizvodi
 • Nadogradite svoj plan ako je potrebno

Daljnje informacije

 • Više o prodaji s Weeblyom saznajte u našem Weebly ecommerce pregledu

7

Odaberite plan cijena

Do sada smo’pretpostavila sam te’ponovno sretno gradimo na slobodnom planu. Međutim, kao i mi’Vidjeli smo da postoje slučajevi u kojima možda želite nadograditi – na primjer, za otključavanje naprednih značajki ili početak prodaje na mreži!

pustiti’baci pogled na Weebly’cijene i kako možete nadograditi ako želite.

Značajne cijeneKliknite kako biste detaljno pogledali planove cijena Weebleja

Već znate za Weebly’slobodan plan. Tamo’nema vremenskog ograničenja i zapravo možete objaviti svoju web stranicu bez plaćanja kockice. Međutim, ima svoje nedostatke – na prilagođenoj domeni nema ograničenih funkcija, a Weebly oglasi se prikazuju na vašoj web lokaciji.

Besplatni plan savršen je za tvorce web stranica koji štede troškove, ali na svu sreću njegovi plaćeni planovi također su prilično povoljni i za proračun! Moguće je odabrati tri cjenovna plana:

 • Osobno: 6 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Profesionalni plan: 12 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)
 • Izvedba: 26 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje)

Ovdje’s kim ponovno preporučujemo svaki plan za:

 • osobno: Najbolji za hobi stranice i osobne blogove ili portfelje, osobni plan je za zabavu. Jedina razlika između ovoga i besplatnog plana je ta što možete povezati prilagođenu domenu – ona je pobijedila’ne uklonimo oglase sa svoje web stranice, tako da mi ne’Ne preporučujem ga za profesionalne web stranice!
 • Stručni: Najbolje za poslovne stranice, profesionalne portfelje ili bilo koju web lokaciju koju želite shvatiti ozbiljno na mreži. Ovo je najjeftiniji plan za uklanjanje oglasa – dobivate i besplatnu domenu, neograničeno skladištenje, zaštitu lozinkom i kalkulator otpreme. Ovo je plan koji preporučujemo većini Weebly korisnika!
 • Izvođenje: Najbolje za internetske trgovine i velike tvrtke, posebno ako to želite’s ciljem rasta. Otključavate premium prodajne značajke kao što su napuštena poštanska pošta i popusti na isporuke, kao i napredna analitika e-trgovine.

Preporučujemo nadogradnju na $ 12 mjesečno Professional plan, jer nudi mnogo bolju vrijednost za novac od osobnog plana. S obzirom na to koliko dodatnih značajki dobijate u usporedbi s Osobnim planom, plaćanje 12 USD mjesečno za Plan profesionalnog izgleda kao totalna krađa! To’s najjeftinijim planom za stvaranje doista profesionalne web stranice.

Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Istražio i usporedio Weebly’s cijenama
 • Odlučili želite li nadograditi
 • Odaberite plan cijena
 • Prijavljen

Daljnje informacije:

 • Pročitajte više o Weeblyu’cijene i vrijednost za novac u našoj Weebly Pricing Review.
 • Zašto preporučujemo Pro plan? Da li je vrijedno toga? Saznajte u našem Pregled značajki plana Weebly Pro.

8

Objavite svoju web stranicu Weebly

Ako ti’sretna si s onim što’stvorili, sada možete objavljivati. Sjajno! Ako ti’nisi posve sretan, don’ne brinite – možete ponovno posjetiti uređivač web mjesta Weebly da biste napravili neke promjene nakon objave.

Da biste objavili svoju web lokaciju, pritisnite plavu ‘Objaviti’ gumb u gornjem desnom kutu. Tada ćete dobiti skočni prozor koji vam govori’s objavljeno i kako integrirati a ‘Savjet profesije’. Weebly zaista želi da vaše web mjesto uspije.

glasno objavljivanje skočnog prozoraNakon objavljivanja, Weebly pruža koristan Pro Savjet

Vas’sada ste objavili vašu web stranicu Weebly. Kao što smo rekli, to’je u svakom trenutku lako ažurirati i urediti. Možete i nadograditi svoj plan ako želite. Vratite se na korak 1 da biste vidjeli planove i njihove prednosti.

Ako objavite svoje web mjesto, ali se nakon toga predomislite, možete krenuti prema svojim postavkama i pomaknuti se do samog dna. Tamo ti’Pronaći ćete mogućnost da poništite web mjesto jednim klikom. Lako!

Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Objavio vašu web lokaciju!

9

Poboljšajte i povećajte svoju web stranicu

Jednom kada vaša web lokacija postane aktivna, možete učiniti nekoliko stvari koje potiču njezin rast i uspjeh. Don’Ne dopustite da sam odmori sam – umjesto toga, redovito izvršavajte izmjene, izmjene i promjene kako bi web mjesto bilo svježe i relevantno.

Uređivanje sadržaja

Vratite se i uredite sadržaj – ažurirajte stare informacije, pišite nove članke i dodajte dodatne odjeljke na stare stranice. Svježi sadržaj neće samo posjedovati vaše posjetitelje, to i čini’Googleu ću pokazati da je vaša web lokacija relevantna i aktivna.

Optimizirajte za Google

Želite da se vaša web lokacija rangira na Googleu’s rezultatima pretraživanja, zar ne? Pravo. To’je najbolji način da dobijete više prometa i povećate vašu internetsku prisutnost. Put za uspon kroz redove je savladavanje SEO (optimizacija za tražilice).

SEO je proces jačanja vaše web stranice’s šansi za visoko rangiranje u rezultatima pretraživanja i uključuje puno faktora. Neki su vrlo jednostavni, poput korištenja naslova za strukturiranje sadržaja, dok su drugi malo napredniji.

Weebly ima veliku paletu SEO alata koji pomažu u ocjeni vaše web stranice, kao i vodiče prilagođene početnicima koji će vas provesti kroz svaki korak. Započnite sa svojim Ultimate SEO vodičem i vi’Bit ću profesionalac ni u kojem trenutku!

Promocija putem društvenih medija

Svi su ovih dana na društvenim mrežama – i želite da svi vide vašu stranicu!

Odaberite nekoliko društvenih kanala koji odgovaraju vašoj web lokaciji – na primjer, Instagram je savršen za fotografe, a Pinterest je idealan za prodaju ručno izrađenih predmeta. Zatim počnite dijeliti isječke sadržaja, postove na blogovima, slike i još mnogo toga kako biste privukli posjetitelje i stekli sljedbenike.

Nabavite marketing

Marketing putem e-pošte može vam biti najbolji prijatelj. To’s odličnim načinom objavljivanja novih podataka o proizvodima, informiranje posjetitelja o novostima i događajima ili vraćanje u prodaju i popuste.

Weebly ima vlastiti sustav marketinga e-pošte koji se zove Weebly Promote, a koji vam pomaže da sastavite svoj popis e-pošte, lako kreirate prilagođene poruke e-pošte i pratite svoju e-poštu.’ izvođenje. Ovo se besplatno može koristiti za vaše prve dvije kampanje; nakon toga košta 8 dolara mjesečno.

Weebly također ima fantastične alate za bloganje, tako da možete kombinirati postove bloga s kampanjama e-pošte i biltene kako biste svoje posjetitelje informirali i angažirali.

Prije nego što krenete dalje, obavezno:

 • Ažurirali web mjesto
 • Upoznajte se sa SEO
 • Dijelite svoju web lokaciju na društvenim mrežama
 • Postavljanje blogova i kampanja za e-poštu

Kako koristiti Weebly: zaključak

Sad ti’spremni ste za stvaranje web stranice Weebly. Dobro se osjeća, zar ne’je li? Mi’siguran si’već sam zabio korake, ali neka’idemo još jednom kroz faze:

Kako napraviti web mjesto Weebly

 1. Prijavite se i počnite graditi besplatno
 2. Odaberite temu koja će odgovarati vašim potrebama
 3. Odaberite ime svoje domene
 4. Izgradite svoju web lokaciju Weebly pomoću trake Elements
 5. Dodajte aplikacije za poboljšanje vaše web stranice
 6. Dodajte internetsku trgovinu
 7. Odaberite plan cijena
 8. Objaviti
 9. Poboljšajte i povećajte svoju web lokaciju

Dakle, od prijave do objavljivanja, ovo je devet koraka za stvaranje web stranice Weebly. Doista je tako jednostavno.

Sad neka’snovati ono što volimo o Weeblyu. U osnovi, to’Stvarno je jednostavan za korištenje: značajka povuci i ispusti omogućuje vam prilagođavanje svega, od tekstualnih okvira do videozapisa, što znači da svatko može koristiti Weebly (čak i bez iskustva s kodiranjem).

Don’ne vjerujete nam? Pročitajte neke od najnovijih Velike priče o uspjehu.

Gdje Weebly ne’Ne znam kako je to što vam omogućuje potpunu kreativnu kontrolu. Predlošci su stilski, ali jednostavni, pa ako hoćete’ponovno nakon uglađene sofisticiranosti’bolje vam je s graditeljem poput Squarespacea ili Wixa.

Ipak, općenito, Weebly je solidan graditelj web stranica. Ima sve što vam je potrebno za elegantnu, profesionalnu stranicu, uz minimalan napor. Također možete besplatno izraditi web stranicu, iako preporučujemo odabir premium plana za napredniju, personaliziraniju Weebly web stranicu koja zaista radi za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me