Pregled cen Weebly – Koliko stane Weebly?


Pregled ugodnih cen

Pregled ugodnih cen


Ocena

4,5 od 5 zvezdic

Glejte Weebly Pricing

Naš pregled cen Weebly razlaga stroške in značilnosti vsakega načrta cen Weebly.

Weebly vam ponuja veliko vrednost za denar. To je’je enostaven za uporabo in vam lahko pomaga sestaviti lepo in funkcionalno spletno mesto, ne da bi vam bilo treba skrbeti za tehnično plat stvari.

Recenzija Lucy Carney

Nazadnje posodobljeno 27. marca 2020

Načrtovalni načrti za cenovno ceno so precej preprosti, vendar je še vedno težko vedeti, kje začeti. Kateri načrt je pravi za vas? Ali obstajajo kakšni skriti stroški? So Weebly’Cene so celo vredne?

Weebly je izjemno priljubljen graditelj spletnih strani, ki pooblasti več kot 50 milijonov mest okoli sveta. To je’Je enostavno razbrati, zakaj se toliko ljudi obrne na Weebly, da gradi svoje projekte – to’je enostaven za uporabo in se močno osredotoča na pomoč podjetnikom pri uspehu v spletu.

Hiter pogled na Weebly’s Cene

Weebly je štirje načrti v razponu od 0 do 29 USD na mesec. Brezplačni načrt je najprimernejši za osnovna spletna mesta, osebni načrt v vrednosti 9 USD / mesec pa vam omogoča, da povežete domeno po meri. Strokovni načrt, ki stane 16 dolarjev na mesec, je idealen za podjetja, medtem ko je napredni načrt uspešnosti v višini 29 USD na mesec najboljši za spletne trgovine.

Weebly smo temeljito preizkusili z našo strogo raziskovalno metodo, ki vključuje navajanje drugih, da to preizkusijo in tudi ocenijo. Weebly’S oceno uspešnosti je bila vrednost za denar, zaradi načina, kako združuje cenovno ugodne načrte z odličnimi lastnostmi – poglejte spodaj navedene ocene zvezd:

Ta članek vas bo vodil skozi Weebly’s cenovnimi načrti, natančno povejte, koliko stanejo in kaj dobite za svoj denar, in vam pomagajo najti najboljši načrt za vas. Mi’Ogledali si bomo tudi vse skrite stroške, o katerih bi morali vedeti, preden se prijavite, in raziskali, ali je brezplačni načrt vreden vašega časa.

Če ti’ste pripravljeni odkriti, kateri Weebly načrt bi morali izbrati, preberite dalje!

Izvedi več

 • Želite več podrobnosti o Weeblyu? Preberite si v celoti Weebly Pregled za poglobljen pogled na njegove prednosti in slabosti.
 • Če ti’iščete veliko, preverite naše Vodnik za najcenejše graditelje spletnih strani najti svoj popoln načrt.
 • Ali je Weebly’s prostim načrtom, ki si ga’vas mika? Primerjaj Best Free Builders spletnih strani da vidimo, kako se postavlja proti konkurenci.

1

Koliko stanejo?

Na izbiro ima Weebly štiri načrte, od 0 do 29 dolarjev na mesec. Lahko plačujete mesečno ali letno:

 • Prost načrt: 0 USD / mesec
 • Osebni načrt: 9 USD na mesec ali 6 USD na mesec, ki se zaračunajo letno
 • Strokovni načrt: 16 USD na mesec ali 12 USD na mesec, ki se zaračunajo letno
 • Načrt uspešnosti: 29 USD na mesec ali 26 USD na mesec, ki jih letno zaračunamo

neumno načrtovanje cenWeebly ima štiri načrte za ceno, ki se gibljejo od 0 do 29 dolarjev na mesec. Dobro je vedeti… Na svojem spletnem mestu Weebly prikazuje mesečne in letne cene – vendar vi’Opazili bomo, da daje letno naročnino kot svoje glavne cene. To je zato, ker vam letni načrt prihrani več denarja.

Letne cene so prikazane na mesec, vendar se zaračunavajo letno – na primer osebni načrt stane 6 USD na mesec, ko se letno zaračuna, kar pomeni, da v letu plačate skupno 72 USD. Zaradi tega je cenejše od mesečne naročnine, če jo želite’znova upravljate spletno mesto leto ali več.

V svojih pregledih vedno dajemo prednost transparentnosti, zato tudi mi’Našteli smo mesečne in letne načrte.

Brezplačni načrt je najboljši za zelo osnovna spletna mesta zaradi omejenih lastnosti. Ti’Na vaši spletni strani bodo prikazani oglasi, ki jih lahko’t uporabljate svoje ime domene, kar pomeni, da vaše spletno mesto ne bo imelo profesionalnosti. Ob tem lahko na spletu prodate brezplačno, o čemer je treba nekaj kričati!

Osebni načrt v vrednosti 9 USD na mesec je najboljši za posamezna, hobi in amaterska spletna mesta. To je’s nadgradnjo brezplačnega načrta – lahko uporabite svojo domeno po meri – vendar jo’še vedno ni primeren za profesionalna spletna mesta. Glavna pomanjkljivost je, da vi’Na vašem spletnem mestu bodo še vedno postavljeni oglasi.

Strokovni načrt 16 USD na mesec je kot nalašč za samostojne podjetnike, podjetnike in mala podjetja – se lahko poslovite od oglasov in pozdravite neomejeno shranjevanje in brezplačno ime domene. Če ti’ponovno spodbujate svoje delo ali storitve na spletu, potem je to najcenejši načrt, ki bi ga morali pogledati.

Načrt uspešnosti v vrednosti 29 USD na mesec ima najbolj napreden nabor funkcije e-trgovine, na primer zmožnost sprejemanja plačil prek PayPala in samodejno pošiljanje opuščenih e-poštnih sporočil. Če ti’Če resno prodajate na spletu, to je načrt za vas.

Primerjava načrtov za cenovno ugodno ceno: Mesečno v primerjavi z letnimi naročninami

Mesečni načrt ($ / mesec) Letni načrt ($ / mesec) Prihranki
Osebno Poklicno Izvedba
9 USD 6 USD 33%
16 dolarjev 12 dolarjev 25%
29 dolarjev 26 dolarjev 10%

Kot vidite, lahko prihranite do 33% z izbiro letne namesto mesečne naročnine Weebly.

Glavna razlika med dvema modeloma cen je, da z letno naročnino plačujete za leto vnaprej. Dobiš tudi dostop do funkcij, kot je brezplačna domena v določenih načrtih, kar ni’t na voljo mesečnim naročnikom.

Dobro je vedeti… Če se odločite plačevati iz meseca v mesec, ne’t nimaš dostopa do Weeblyja’s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Če želite resnično prihraniti pri svojem načrtu, Weebly ponuja tudi dvoletno naročnino, ki vam omogoča še večji popust.

Če rečemo, se zavedamo, da sta dve leti precej dolgo! Torej, če si’Načrtujete, da bo vaše spletno mesto delovalo eno leto ali več, potem je izbira letnega načrta veliko smisla. To je’Prihranili boste denar na dolgi rok, vendar brez tako velike zaveze.

Tukaj’s koliko vas bo stal letni načrt na dan:

 • 6 $ na mesec za Osebni načrt je približno 20 centov na dan
 • 12 $ na mesec za Professional načrt je približno 40 centov na dan
 • $ 26 na mesec za načrt uspešnosti je približno 87 centov na dan

neugodno primerjanje cen z vsakodnevnimi predmetiKo ceno Weeblyja primerjate z izdelki, ki jih redno kupujete, to res ni velika finančna naložba!

Letnemu načrtu priporočamo resne graditelje, kljub višjim vnaprejšnjim stroškom’Dolgoročno se boste zredili za svoj dolar.

Vendar, če ste’samo preizkušaš Weeblyja in ti’še niste pripravljeni na 12-mesečno obveznost, nato pa plačujete mesečno nekaj časa’ne morem zlomiti banke. To možnost priporočamo vsem, ki niste’t še prepričan, da je Weebly pravi za njih, vendar želi preizkusiti svoje vrhunske lastnosti.

To je’Tudi tukaj je vredno poudariti, da je Weebly eden najbolj dostopnih graditeljev spletnih strani na trgu.

Če se odločite plačevati letno, Weebly’Izhodiščna cena 6 USD na mesec je polovica cene, ki jo plačate z Wixom in Squarespaceom. Weebly isn’t tako močan graditelj, vendar njegove cene ne’ne razočaram!

2

Kaj dobite z načrti Weebly

Kot ti’že smo videli, več ko plačate več funkcij, ki jih dobite na načrtu Weebly. Toda kaj natančno dobite za svoj denar z vsakim načrtom cen? Pogosto je najboljši način, da izberete pravi načrt za vas, da preučite funkcije namesto samo cene – zato pustite’poglej pobliže!

Dobro je vedeti… Na spletu lahko prodajate z vsemi Weebly’načrti – da, tudi brezplačni – vendar so nekateri bolj zasnovani za spletne trgovine kot drugi. Nekateri načrti celo prikazujejo oglase na vašem spletnem mestu, zato tudi mi’Načrte sem razdelil na “osnovna spletna stran” in “strokovno in e-trgovino”, da bi lažje našli točno tisto, kar potrebujete.

Osnovni načrti za spletna mesta Weebly – Oglasi, prikazani na vašem spletnem mestu

Brezplačni osebni načrt
Cena / mesec Brezplačni SSL Skladiščenje Povežite domeno po meri Odstranite oglase? Napredna statistika spletnega mesta Iskanje po spletnem mestu Dodajte kodo tretje osebe Paket za e-trgovino SEO Zajem svinca Instagram vir Standardne možnosti podpore
0 USD 9 USD
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
500 MB 500 MB
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Brezplačni načrt (0 USD / mesec)

Če ti’samo gradiš za zabavo in ne jemlješ svoje spletne strani preveč resno – in aren’t če ne bi pričakovali, da bo kdo drug vzel preveč resno – potem bo ta načrt vaš projekt uničil. Funkcije, ki jih dobite na brezplačnem načrtu, vključujejo:

 • Brezplačna varnost SSL
 • Analitika spletnega mesta
 • Možnost dodajanja kode drugega proizvajalca
 • Paket za e-trgovino
 • SEO orodja
 • Sposobnost vdelati Instagram vir na mestu
 • Podpora za telefon, klepet in e-pošto

Vendar pa gre tudi za oglase, ki so prikazani na vašem spletnem mestu, in omejitve uporabe lastne domene. Ti lahko’t povežite svojo domeno, tudi če ste jo kupili drugje, kar pomeni, da bo vaš spletni naslov izgledal nekako takole: myweeblywebsite.weebly.com.

Izberete lahko prvi del domene, vendar to’Vedno jih bom imel “.weebly.com” na koncu, razen če se odločite za nadgradnjo!

Brezplačni načrt je primeren za majhna, osnovna spletna mesta, ki jih ne’ne potrebuješ veliko moči ali profesionalne podobe.

Osebni načrt (9 USD / mesec)

Tukaj dobite vse iz brezplačnega načrta – a za kakšne dodatke plačujete? Največja razlika med osebnim načrtom in prostim načrtom je, da lahko povežite svojo domeno po meri da bo vaše spletno mesto resnično vaše. Ta načrt’funkcije vključujejo:

 • Možnost povezave domene po meri
 • Brezplačni SSL
 • Analitika spletnega mesta
 • Možnost dodajanja kode drugega proizvajalca
 • Paket za e-trgovino
 • SEO orodja
 • Sposobnost vdelati Instagram vir
 • Podpora za telefon, klepet in e-pošto

To je’Omeniti velja, da na svojem spletnem mestu še vedno dobite oglase z osebnim načrtom.

Osebni načrt je najboljša izbira za hobi spletna mesta, osebne portfelje in majhne projekte, ki vas zanimajo in želijo prerasti v nekaj bolj profesionalnega.

Poklicno & Načrti za e-trgovino Weebly – na vašem spletnem mestu ni oglasov

Načrt uspešnosti poklicnega načrta
Cena / mesec Brezplačni SSL Brezplačna domena Odstranite oglase? Vse funkcije iz cenejših načrtov Skladiščenje Zaščita z geslom PayPal plačila Pregledovanje izdelkov Kalkulator pošiljanja Nalepke za pošiljanje Popust na odpremo Zapuščena e-poštna sporočila o vozičkih Napredni vpogledi v e-trgovino Prednostna podpora
16 dolarjev 29 dolarjev
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
Neomejeno Neomejeno
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;

Strokovni načrt (16 USD / mesec)

Program Professional ima bolj napredne funkcije kot cenejši načrti, zaradi česar je najljubši za podjetja in strokovnjake. Vse dobite iz načrtov z nižjimi cenami, plus:

 • Brezplačna domena (ob letnih naročninah)
 • Neomejeno shranjevanje
 • Odstranitev oglatih oglasov
 • Zaščita z geslom
 • Kalkulator pošiljanja

Odstranitev oglasov in pohod na samem prostoru za shranjevanje bosta ta načrt pripravila za profesionalna mesta. Če želite spletno mesto promovirati ali se jemati resno na spletu, je to načrt za začetek.

Strokovni načrt je najboljši za podjetnike, samostojne strokovnjake ali mala podjetja, ki želijo ustvariti profesionalno spletno mesto z blagovno znamko.

Načrt uspešnosti (29 USD / mesec)

Načrt uspešnosti je najdražji in tudi najbolj napreden od vseh Weebly’s cenovnimi načrti. Večina dodatkov, ki jih dobite s tem načrtom, se nanaša na e-trgovino – v tem načrtu odklenete:

 • Sposobnost sprejemanja plačil prek PayPala
 • Možnost samodejnega zbiranja mnenj kupcev
 • Nalepke za pošiljanje
 • Popusti za dostavo (do 40% na cene pošiljanja)
 • Zapuščena e-poštna sporočila o vozičkih
 • Napredni vpogledi v e-trgovino
 • Prednostna podpora

Te funkcije so zasnovane tako, da dajejo več energije v spletne trgovine, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in rast goriva z bolj prilagojeno podporo in analitiko.

Načrt uspešnosti je najboljša možnost za spletne trgovine in rastoča podjetja. 3

Weebly Free načrt: Če bi morali nadgraditi?

Ko razpravljamo in primerjamo cenovne načrte, je prosti načrt vedno slon v sobi. Številni ljudje jo zmedeno gledajo in se sprašujejo, zakaj ne’t Ja samo prihranim ves ta trud in ga izberem? Resno mislim’je brezplačen!

Pri izdelavi spletnega mesta z uporabo brezplačnega načrta obstajajo različni prednosti in slabosti. Mi’tu ste, da vam pomagamo sprejeti najboljšo odločitev, zato pustite’Nagovorite slona in se pogovorite, ali Weebly’Brezplačni načrt je pravi za vas.

Prosti načrt je odličen za preizkušanje Weebly out in samo zabavo, ko se naučite po svojem urejevalniku. Skritih stroškov ni, kar pomeni, da je 100% brezplačna za uporabo in na njej lahko ostanete, kolikor želite.

Za sledenje spletnega mesta dobite 500MB prostora za shranjevanje, tržnih orodij, kot so SEO in družabni viri, ter analitičnih orodij’s uspešnost. Lahko celo prodate prek svoje spletne strani, ne da bi nadgradili plačni načrt – to’s precej redko!

Zveni predobro, da bi bilo resnično? No, na nek način je. Prost načrt ima nekaj precej omejujočih omejitev, ki vas ustavijo pri ustvarjanju resnično profesionalnega spletnega mesta.

3 stvari, ki bi jih morali vedeti o brezplačnem načrtu

# 1. Ti’Na vaši strani boste imeli oglase

Morda je največja pomanjkljivost prostega načrta ta Weebly bo oglaševal na vaši strani. To je cena, ki jo plačate za brezplačno spletno mesto, in je glavni razlog, da priporočamo, da izberete plačljivi načrt.

Nimate nadzora nad tem, kje se oglas pojavlja ali kako vsiljiv je. Weebly’s oglasi aren’t super v obraz, ampak oni’tudi niste ravno tankočutni:

brezplačno oglaševanje načrtaprimer oglaševanja cen

Živo modri zavihek se odpre, ko se uporabniki premikajo nad njim, v polje, in je zlahka opazen – še posebej, če ste’ponovno uporabite minimalno zasnovo ali bledo barvno shemo!

Edini način odstranitve oglasov s svojega spletnega mesta je nadgradnja na profesionalni načrt za 16 USD na mesec.

# 2. Ti lahko’ne uporabljate domene po meri.

Če ne smete uporabljati svojega imena domene, pomeni, da vi’Imela bom dolg in ne zelo spominljiv spletni naslov. Na primer, to’Bom videti nekako takole:

mylovelywebsite.weebly.com

Čeprav je’s ne strašnim očesom, ta URL vam takoj pove, da je bilo to spletno mesto brezplačno narejeno z Weebly – it’ni tako privlačen kot domena po meri in lahko celo zmede obiskovalce glede na to, na katerem spletnem mestu so’znova.

Tudi če za svojo domeno plačujete zunaj, je ne boste mogli povezati z Weeblyom’s prostim načrtom.

Namesto tega’Uporabiti bom moral osebni načrt, ki ponuja enake lastnosti kot brezplačni načrt in stane 9 USD na mesec (ali 6 USD na mesec, če se letno zaračuna).

Če ti’na novo zgradite blagovno znamko ali promovirate svoje spletno mesto in ga delite v spletu, potem želite domeno po meri – na primer mylovelywebsite.com!

# 3. Ne’ne dobite brezplačne domene po meri.

Na Weebly’s letnimi načrti Professional and Performance, dobite brezplačno domeno po meri. Ti’do brezplačnega načrta niste upravičeni do tega – in tudi če bi plačali za domeno po meri, ne bi’ne morem ga uporabljati tako ali tako!

Torej, bi morali nadgraditi?

No, če želite spletno mesto, ki ga lahko pokažete, je kratek odgovor pritrdilen. Preprosto lahko’t če zgradiš uspešno znamko’niste pripravljeni vložiti nekaj dolarjev na mesec.

Če ti’resno razmišljate o prodaji na spletu, potem je tudi nadgradnja na plačljiv načrt dobra ideja. Čeprav lahko prodajate brezplačno, ne’ne morete dobiti enakih prodajnih funkcij za podporo trgovine’rast, razen če izberete boljši načrt.

Vendar, če ste’iščem malo zabave in bi se radi igrali, da bi videli, ali je Weebly’S spletnim mestom graditelj je pravi za vas, bodite torej naš gost in uživajte v brezplačnem načrtu!

Mi samo priporočamo, da o tem razmišljate kot o brezplačnem preskusu, ne pa kot o dolgoročni rešitvi.

4

Dodatni neugodni stroški, ki se jih morate zavedati

Poleg vašega načrta za ceno Weebly je še nekaj stroškov, ki jih morate upoštevati, preden se prijavite. To so arene’t posebno zahrbtni stroški – oni’Vredno je vedeti, da boste lahko pravilno načrtovali svoje spletno mesto!

# 1. Imena domen

Weebly’s domena običajno stanejo med 19,95 in 40 dolarjev na leto – cena se razlikuje glede na domeno, ki jo izberete. Weebly’s .com domene stanejo 19,95 USD na leto, medtem ko domena .shop stane 36 USD na leto.

domensko cenovne domeneDomeno lahko kupite neposredno pri Weeblyu. Dlje kot registrirate svojo domeno, manj plačate.

Popust lahko dobite z registracijo domene dlje – na primer, če domeno zaščitite 10 let, potem plačate le 12,57 USD na leto, namesto 19,95 USD na leto. Spomni se samo te’Za daljše naročnine boste plačali vnaprej.

Na Weeblyu za eno leto dobite brezplačno domeno’s letnimi strokovnimi in uspešnimi načrti – po tem morate plačati, da se lahko vpišete v svoje ime.

# 2. Weebly Promoce

Če je vodenje oglaševalskih akcij po e-pošti pomemben del vašega spletnega mesta’vsak dan, potem boste morda želeli uporabiti Weebly Promote.

To je Weebly’s storitev internega trženja e-pošte, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje glasila, prilagajanje e-poštnih sporočil, spremljanje odprtih cen in še več. Ta spletna stran Weebly se samodejno integrira in sinhronizira, da vam olajša življenje.

plačni stroški oblikovanja plačilnih stroškov spodbujajoWeebly Promocija je Weebly’s lastnim orodjem za trženje, ki vam omogoča ustvarjanje in pošiljanje e-poštnih oglaševalskih akcij.

Brezplačno lahko preizkusite Weebly Promote s katerim koli Weebly načrtom, do dvema e-poštnima kampanjama. Po tem ti’Za pošiljanje več e-poštnih sporočil boste morali začeti plačevati za Weebly Promotion – načrti se začnejo pri 8 USD na mesec.

# 3. Aplikacije

Weebly ima ogromno aplikacijsko središče, kjer lahko brskate in izbirate aplikacije, da dodate dodatno moč – ali zabavo – na svoje spletno mesto. Veliko Weebly’s programi so brezplačne (skupaj je približno 57 brezplačnih), druge pa so premium, kar pomeni, da jih morate plačati za njihovo uporabo.

Večina aplikacij zahteva mesečno naročnino, medtem ko druge preprosto zahtevajo enkratno plačilo. Cena aplikacij se razlikuje, večina pa pade med 4 in 50 dolarjev. Nekateri bodo stali več – na primer Google Ads, ki se začne pri 150 USD na mesec – in mnogi vam omogočajo izbiro med brezplačno ali plačano različico iste aplikacije.

Prilagojeno cenovno središče za aplikacijeWeebly ima na izbiro veliko brezplačnih in premium aplikacij

Vse aplikacije so popolnoma neobvezna in večina ima brezplačne preizkuse ali brezplačne načrte, zato bi morali najti tiste, ki ustrezajo vašemu proračunu.

Pregled cen Weebly: Povzetek

Mi’te sprehodil skozi ves Weebly’s cenovnimi načrti, raziskali njegove dodatne stroške in osvetlili svoj brezplačni načrt, da bi videli, ali to drži’prav zate. Če se pred vami vrtijo znaki dolarjev, se oči in številke zameglijo, tukaj’s hitro osvežitvijo…

Weebly načrti: Rekap

 1. Brezplačni načrt: 0 $ za vedno! Precej velikodušen brezplačni načrt’Najbolj vreden je, če vam omogočajo prodajo na vašem spletnem mestu, ne da bi morali zahtevati nadgradnjo. Na voljo je z omejitvami, kot so oglasi in brez domene po meri – najboljše za igranje naprej.
 2. Osebni načrt: 9 USD / mesec, (ali letno zaračunanih 6 USD / mesec). Podobne lastnosti brezplačnega načrta (vključno z oglasi), vendar z možnostjo povezave lastne domene za bolj prilagojen spletni naslov. Najboljše za osebne bloge, portfelje ali hobi spletna mesta.
 3. Strokovni načrt: 16 USD / mesec, (ali 12 USD na mesec, ki se zaračuna na leto). Najcenejši načrt, če ne’ne želite, da se na vaši strani prikazujejo oglasi. Odklenete tudi brezplačno domeno, neomejeno skladiščenje in boljša prodajna orodja. Najboljše za mala podjetja, samostojne podjetnike in podjetnike.
 4. Načrt uspešnosti: 29 USD / mesec, (ali 26 USD na mesec, zaračunanih letno). Ta načrt ima močan poudarek na e-trgovini, odklepa funkcije, kot so opuščena e-poštna sporočila. To je’je najboljši načrt za spletne trgovine in hitro rastoča podjetja.

Osebni načrt priporočamo vsem, ki začnejo z majhnim spletnim mestom – ga’je kot nalašč za zabavo pri ustvarjanju osebnega spletnega bloga, portfelja ali hobi spletnega mesta.

Strokovni načrt je tisti, ki ga najbolj priporočamo, še posebej, če ti’načrtujete skupno rabo ali promocijo svojega spletnega mesta. Če ti’ustvarite spletno mesto, ki bo predstavljalo vas, vaše podjetje, umetnost ali izdelke, potem je to načrt, ki ga morate pogledati!

Če ti’Če zaženete spletno trgovino, potem predlagamo, da preverite načrt uspešnosti. Ima prodajna orodja, ki jih potrebujete za izgradnjo, rast in podporo podjetju za e-trgovino, zato ne’ne sme biti odložen s ceno.

Čeprav vemo, da je brezplačni načrt resnično mamljiv, se poskusite upreti njegovi pesmi sirene – priporočamo jo le za igranje naprej in ogled, če je Weebly pravi za vas. Ti’Kmalu najdem Prosti načrt’funkcije in prostor za shranjevanje je zelo omejujoč.

Na koncu ne pozabite, da boste imeli nekaj prostora v proračunu za dodatne stroške’se pri uporabi Weeblya lahko srečamo. Domene, trženje e-pošte in aplikacije so tri glavne stroške, na katere se morate pripraviti.

Upajmo, da’zdaj ste pripravljeni izbrati vaš popoln načrt in vaše spletne strani Weebly uresničiti sanje!

Pogosta vprašanja

Strokovnjak za gradnjo spletnih strani želi zagotoviti poštene podatke. To’Zato izvajamo lastne raziskave in pridobimo neposreden osebni vpogled. Za dodatne informacije kliknite tukaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map