Преглед на цените на Weebly – колко струва Weebly?


Contents

Weebly Преглед на цените

Преглед на Weebly Pricing


оценка

4,5 от 5 звезди

Вижте Weebly Цени

Нашият преглед на цените в Weebly обяснява разходите и характеристиките на всеки план за ценообразуване в Weebly.

Weebly ви предлага страхотна цена / качество. То’е лесен за използване и може да ви помогне да изградите добре изглеждащ, функционален уебсайт, без да се притеснявате за техническата страна на нещата.

Преглед от Люси Карни

Последно актуализирано на 27 март 2020 г.

Плановете за ценообразуване на Weebly са доста прости, но все още може да е трудно да се знае откъде да започнете. Кой план е подходящ за вас? Има ли скрити разходи? Weebly’Цените дори си заслужават?

Weebly е изключително популярен създател на уебсайтове, който има право повече от 50 милиона сайта по света. То’е лесно да разберем защо толкова много хора се обръщат към Weebly, за да създадат своите проекти – то’е лесен за използване и има силен акцент върху подпомагане на предприемачите да успеят онлайн.

Бърз поглед към Weebly’s Цени

Weebly има четири плана варира от $ 0 до $ 29 / месец. Безплатният план е най-подходящ за основни сайтове, а личният план от $ 9 / месец ви позволява да свържете персонализиран домейн. Професионалният план, който струва $ 16 / месец, е идеален за бизнеса – докато напредналият $ 29 / месец план за изпълнение е най-подходящ за онлайн магазини.

Тествахме Weebly старателно, използвайки нашия строг метод на изследване, който включва да накараме другите да го изпробват и да го оценят също. Weebly’Резултатът от стойността беше за съотношение цена / качество, поради начина, по който комбинира планове на достъпни цени с страхотни функции – разгледайте оценките му със звезди по-долу:

Тази статия ще ви преведе през Weebly’s ценови планове, кажете точно колко струват и какво получавате за парите си и ще ви помогне да намерите най-добрия план за вас. ние’Ще разгледаме и всички скрити разходи, за които трябва да знаете, преди да се регистрирате, и да проучите дали безплатният план си заслужава вашето време.

Ако ти’готови сте да откриете кой Weebly план трябва да изберете, прочетете нататък!

Открийте повече

 • Искате ли повече подробности за Weebly? Прочетете нашите пълни Weebly преглед за задълбочен поглед върху неговите плюсове и минуси.
 • Ако ти’търсите много, вижте нашите Ръководство за най-евтините уебсайтове за да намерите своя перфектен план.
 • Дали е Weebly’безплатен план, който вие’изкушен от? Сравнете Най-добрите безплатни уебсайтове за да видите как се изправя срещу конкуренцията.

1

Колко струва Weebly?

Weebly има четири планове за избор, вариращи от $ 0 до $ 29 на месец. Можете да плащате месечно или годишно:

 • Безплатен план: $ 0 / месец
 • Личен план: $ 9 / месец или $ 6 / месец, таксувани годишно
 • Професионален план: $ 16 / месец или $ 12 / месец, таксувани годишно
 • План за изпълнение: $ 29 / месец или $ 26 / месец, таксувани годишно

планове за ценообразуванеWeebly има четири плана за ценообразуване, които варират от $ 0 до $ 29 на месец. Добре е да се знае… Weebly показва както месечни, така и годишни цени на своя уебсайт – все пак вие’Ще забележа, че той дава годишния абонамент като основни цени. Това е така, защото годишният план ви спестява повече пари.

Годишните цени се показват на месец, но се таксуват годишно – например Личният план струва 6 долара на месец, когато се таксува годишно, което означава, че плащате общо 72 долара предварително за годината. Това го прави по-евтин от месечния абонамент, ако имате’рестартирате сайт в продължение на година или повече.

Винаги даваме приоритет на прозрачността в нашите отзиви, поради което ние’Вече изброени месечни и годишни планове.

Безплатният план е най-подходящ за много основни уебсайтове поради ограничените му характеристики. Вие’Ще имате реклами, показвани на вашия сайт и можете’не използвайте собственото си име на домейн, което означава, че на сайта ви ще липсва професионализъм. Това каза, можете да продавате онлайн безплатно, което е нещо, за което да викате!

Личният план от $ 9 на месец е най-подходящ за сайтове за индивидуални, хоби и любителски портфолио. То’s ъпгрейд от безплатния план – можете да използвате собствения си персонализиран домейн – но го’все още не е подходящ за професионални сайтове. Основният недостатък е, че вие’Все още ще има реклами, поставени на вашия уебсайт.

Професионалният план от $ 16 на месец е идеален за фрилансери, предприемачи и малки предприятия – можете да се сбогувате с реклами и да поздравите с неограничено място за съхранение и безплатно име на домейн. Ако ти’ремонтирайте вашата работа или услуги онлайн, тогава това е най-евтиният план, който трябва да разгледате.

Планът за изпълнение на $ 29 на месец има най-модерния набор от функции за електронна търговия, като например възможността да приемате плащания чрез PayPal и автоматично да изпращате изоставени имейли на колички. Ако ти’сериозно се занимавате с продажба онлайн, това е планът за вас.

Сравнение на планове за ценообразуване в Weebly: месечни спрямо годишни абонаменти

Планирайте Месечен план ($ / месец) Годишен план ($ / месец) Спестявания
персонален професионален производителност
$ 9 $ 6 33%
$ 16 $ 12 25%
$ 29 $ 26 10%

Както виждате, можете спестете до 33% като изберете годишен вместо месечен абонамент Weebly.

Основната разлика между двата ценови модела е, че с годишен абонамент плащате за предходната година. Можете също така да получите достъп до функции като безплатен домейн при определени планове, което не е’t достъпно за месечни абонати.

Добре е да се знае… Ако решите да плащате всеки месец, ще го направите’няма достъп до Weebly’s 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ако наистина искате да спестите от плана си, Weebly също предлага двугодишен абонамент, който ви дава още по-големи отстъпки.

Това каза, ние осъзнаваме, че две години са доста дълго време! Така че, ако вие’планирате да стартирате уебсайта си за година или повече, а след това избирането на годишен план има много смисъл. То’Ще спестите пари в дългосрочен план, но без такъв огромен ангажимент.

Тук’s колко ще ви струва годишният план на ден:

 • $ 6 на месец за Личния план е около 20 цента на ден
 • $ 12 на месец за Професионалния план е около 40 цента на ден
 • $ 26 на месец за плана за изпълнение е около 87 цента на ден

съблазнителни цени в сравнение с ежедневните предметиКогато сравнявате цената на Weebly с артикулите, които редовно купувате, това наистина не е голяма финансова инвестиция!

Препоръчваме годишния план на сериозните строители, въпреки по-високата авансова цена’Ще получите повече бретон за долара си в дългосрочен план.

Все пак, ако сте’просто опитваш Weebly и ти’все още не сте готови за 12-месечен ангажимент, след което плащате месечно за известно време’не разбивам банката. Препоръчваме тази опция на всеки, който не е’не съм сигурен, че Weebly е подходящ за тях, но иска да изпробва своите първокласни функции.

То’Също така си струва да отбележим, че Weebly е един от най-достъпните уебсайтове на пазара.

Ако решите да плащате годишно, Weebly’s Началната цена от 6 долара на месец е половината от цената, която плащате с Wix и Squarespace. Weebly isn’Толкова мощен строител, но цените му не го правят’не разочаровам!

2

Какво получавате с планове Weebly

Като вас’вече видяхте, колкото повече плащате, толкова повече функции получавате в плана си Weebly. Но какво точно получавате за парите си с всеки ценови план? Често най-добрият начин да изберете правилния план за вас е да разгледате функции, а не просто цена – затова нека’погледнете по-отблизо!

Добре е да се знае… Можете да продавате онлайн с всички Weebly’планове – да, дори и безплатният, но някои са по-специално разработени за онлайн магазини от други. Някои планове дори показват реклами на вашия сайт, поради което ние’разделих плановете на “основен уебсайт” и “професионална и електронна търговия”, за да ви помогне да намерите точно това, от което се нуждаете.

Основни планове за уебсайтове Weebly – реклами, показвани на вашия сайт

Безплатен личен план
Цена / месец Безплатен SSL съхранение Свържете персонализиран домейн Премахване на реклами? Разширена статистика на сайта Търсене в сайта Добавете код на трета страна Комплект за електронна търговия SEO Оловно улавяне Емисия в Instagram Стандартни опции за поддръжка
$ 0 $ 9
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
500MB 500MB
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;

Безплатен план (0 $ / месец)

Ако ти’просто изграждате за забавление и не приемате твърде сериозно уебсайта си – и не сте’не очаквам някой друг да го вземе твърде сериозно – тогава този план ще свали вашия проект от основата. Функциите, които получавате на безплатния план, включват:

 • Безплатна SSL сигурност
 • Анализ на сайта
 • Възможност за добавяне на код на трета страна
 • Комплект за електронна търговия
 • SEO инструменти
 • Възможност за вграждане на емисия в Instagram
 • Поддръжка по телефона, чат и имейл

Въпреки това, той също идва с реклами, показвани на вашия сайт и ограничения за използване на вашия собствен домейн. Можеш’t свържете собствения си домейн, дори ако сте го купили другаде, което означава, че вашият уеб адрес ще изглежда така: myweeblywebsite.weebly.com.

Можете да изберете първата част на домейна, но това’Винаги ще имам “.weebly.com” в края, освен ако не решите да надстроите!

Безплатният план е подходящ за малки, основни уебсайтове, които не правят’нямате нужда от много мощност или професионален образ.

Личен план ($ 9 / месец)

Ето, вие получавате всичко от безплатния план – но за какви екстри плащате? Най-голямата разлика между Личния план и безплатния план е, че можете свържете собствен потребителски домейн за да направите вашия сайт наистина ваш. Този план’s функции включват:

 • Възможност за свързване на потребителски домейн
 • Безплатен SSL
 • Анализ на сайта
 • Възможност за добавяне на код на трета страна
 • Комплект за електронна търговия
 • SEO инструменти
 • Възможност за вграждане на Instagram емисия
 • Поддръжка по телефона, чат и имейл

То’Заслужава да се отбележи, че все още получавате реклами на вашия сайт с Личния план.

Личният план е най-добрият избор за хоби сайтове, лични портфейли и малки проекти, които ви интересуват и които искате да прераснете в нещо по-професионално.

професионален & Планове за електронна търговия Weebly – на вашия сайт не се показват реклами

План за изпълнение на професионален план
Цена / месец Безплатен SSL Безплатен домейн Премахване на реклами? Всички функции от по-евтини планове съхранение Защита с парола PayPal плащания Рецензии на артикули Калкулатор за доставка Доставка на етикети Отстъпка за доставка Изоставени имейли за колички Разширени данни за електронната търговия Приоритетна подкрепа
$ 16 $ 29
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
неограничен неограничен
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10004;&# 65039;

Професионален план ($ 16 / месец)

Професионалният план се предлага с по-разширени функции в сравнение с по-евтините планове, което го прави любим за бизнеса и професионалистите. Получавате всичко от плановете на по-ниски цени, плюс:

 • Безплатен домейн (при годишни абонаменти)
 • Неограничено съхранение
 • Премахване на квадратни реклами
 • Защита с парола
 • Калкулатор за доставка

Премахването на реклами и походите само в пространството за съхранение правят този план идеален за професионални сайтове. Ако искате да популяризирате вашия сайт или да бъдете взети сериозно онлайн, това е планът, който трябва да започнете.

Професионалният план е най-подходящ за предприемачи, фрийлансъри или малки фирми, които искат да създадат професионален, марков уебсайт.

План за изпълнение ($ 29 / месец)

Планът за изпълнение е най-скъпият, а също и най-модерният от всички Weebly’s ценови планове. Повечето екстри, които получавате с този план, са свързани с електронната търговия – в този план отключвате:

 • Възможност за приемане на плащания чрез PayPal
 • Шанс за автоматично събиране на отзиви за артикули от клиенти
 • Доставка на етикети
 • Отстъпки за доставка (до 40% от тарифите за доставка)
 • Изоставени имейли за колички
 • Разширени данни за електронната търговия
 • Приоритетна подкрепа

Тези функции са създадени да дават повече енергия на онлайн магазините, да предоставят по-добро преживяване на клиентите и да увеличат разхода на гориво чрез по-подходяща поддръжка и анализи.

Планът за ефективност е най-добрият вариант за онлайн магазини и разрастващ се бизнес. 3

Weebly Free Plan: Ако трябва да надстроите?

Когато обсъждаме и сравняваме ценовите планове, безплатният план винаги е слонът в стаята. Много хора разсеяно го гледат и се чудят защо не’t Просто спестявам всички тези усилия и избирам това? Имам предвид’е безплатно!

Има различни плюсове и минуси за изграждането на уебсайт, използвайки безплатен план. ние’отново сте тук, за да ви помогнем да вземете най-доброто решение, така че нека’Обърнете се към слона и поговорете дали Weebly’безплатният план е подходящ за вас.

Безплатният план е чудесен за тестване на Weebly навън и просто забавление, научавайки си около редактора. Няма скрити разходи, което означава, че е 100% безплатна употреба и можете да останете на нея, колкото искате.

Получавате 500MB хранилище, маркетингови инструменти като SEO и социални емисии и аналитични инструменти за проследяване на вашия сайт’s изпълнение. Можете дори да продавате през уебсайта си, без да надграждате до платен план – това’е доста рядко!

Звучи твърде добре, за да е вярно? Е, по някакъв начин е така. Безплатният план идва с някои доста ограничителни ограничения, които ви спират да създавате наистина професионален уебсайт.

3 неща, които трябва да знаете за безплатния план

# 1. Вие’Ще има реклами на вашия сайт

Вероятно най-големият недостатък на безплатния план е това Weebly ще рекламира на вашия сайт. Това е цената, която плащате за безплатен уебсайт и е основната причина вместо това да препоръчваме да изберете платен план.

Нямате контрол къде се появява рекламата или колко натрапчива е тя. Weebly’s реклами aren’t супер в лицето си, но те’или не сте точно фини, или:

неочаквани цени безплатни обяви за планпример за рекламиране на цени

Живото синьо раздела се отваря в кутия реклама, когато потребителите задръжте върху него, и е лесно забележима – особено ако сте’използвайте минимален дизайн или бледа цветова схема!

Единственият начин да премахнете рекламите от уебсайта си е да преминете към Професионалния план за $ 16 на месец.

# 2. Можеш’не използвам потребителски домейн.

Това, че не можете да използвате собственото си име на домейн, означава, че вие’Ще има дълъг и не много запомнящ се уеб адрес. Например, то’Ще изглеждам така:

mylovelywebsite.weebly.com

Въпреки че’не е страшна болезненост на очите, този URL адрес веднага ви казва, че този сайт е направен безплатно, като използвате Weebly – той’s не е толкова привлекателен като персонализиран домейн и дори може да обърка посетителите по отношение на чия уебсайт’отново.

Дори ако плащате за вашия домейн външно, няма да можете да го свържете с Weebly’безплатен план.

Вместо това вие’Ще трябва да използвате Личния план, който предлага същите функции като Безплатния план и струва $ 9 на месец (или 6 USD на месец при таксуване годишно).

Ако ти’изграждате марка или популяризирате вашия сайт и го споделяте онлайн, след което искате персонализиран домейн – например mylovelywebsite.com!

# 3. Ти не’няма да получите безплатен потребителски домейн.

В Weebly’s Професионални и производителни годишни планове получавате безплатен потребителски домейн. Вие’не отговаряте на условията за безплатен план – и дори да сте платили за потребителски домейн, няма да го направите’не мога да го използвам така или иначе!

И така, трябва ли да надстроите?

Е, ако искате уебсайт, на който можете да се покажете, тогава краткият отговор е „да“. Просто можете’не изградете успешна марка, ако искате’не сте готови да влагате по няколко долара на месец.

Ако ти’сериозно се занимавате с продажба онлайн, след това надграждането до платен план също е добра идея. Въпреки че можете да продавате безплатно, не’няма да получите същите функции за продажба, за да поддържате магазина си’растеж, освен ако не изберете по-добър план.

Все пак, ако сте’търсите малко забавление и искате да си поиграете, за да видите дали Weebly’Създателят на уебсайтове е точно за вас, тогава бъдете наш гост и се насладете на безплатния план!

Просто препоръчваме да мислите за това като за безплатна пробна версия, а не за дългосрочно решение.

4

Допълнителни Weebly разходи, които трябва да бъдат запознати

Освен вашия план за ценообразуване в Weebly, трябва да имате предвид и други разходи, преди да се регистрирате. Тези са’t особено подли разходи – те’просто си струва да знаете за, за да можете да правите бюджет правилно за вашия сайт!

# 1. Имена на домейни

Weebly’s имена на домейни обикновено струват между 19,95 и 40 долара годишно – цената варира в зависимост от избрания от вас домейн. Weebly’s .com домейните струват $ 19,95 на година, докато домейнът .shop струва $ 36 на година.

домейн с ценови цениМожете да закупите вашия домейн директно от Weebly. Колкото по-дълго регистрирате домейна си, толкова по-малко плащате.

Можете да получите отстъпка, като регистрирате домейна си за по-дълго време – например, ако защитите домейна си за 10 години, тогава плащате само 12,57 долара на година, вместо 19,95 долара годишно. Просто ви запомнете’Ще плащам за по-дълги абонаменти отпред.

Получавате безплатен домейн за една година в Weebly’Годишни професионални и професионални планове – след това трябва да платите за него, за да го регистрирате на ваше име.

# 2. Промотирайте Weebly

Ако провеждането на маркетингови кампании по имейл е важна част от вашия уебсайт’с всеки ден, тогава може да искате да използвате Weebly Promote.

Това е Weebly’s вътрешна услуга за имейл маркетинг, която можете да използвате за създаване на бюлетини, персонализиране на вашите имейли, проследяване на отворени цени и други. Той се интегрира и синхронизира автоматично с вашия уебсайт Weebly, за да улесни живота ви.

плачевно ценообразуване разходи, които плачатWeebly Promote е Weebly’Инструмент за вътрешен маркетинг, който ви позволява да създавате и изпращате имейл кампании.

Можете да опитате Weebly Promote безплатно с всеки Weebly план, до две имейл кампании. След това вие’Ще трябва да започнете да плащате за Weebly Promote, за да изпращате повече имейли – плановете започват от $ 8 на месец.

# 3. Apps

Weebly разполага с огромен център за приложения, където можете да разглеждате и избирате приложения, за да добавите допълнителна мощност – или забавление – към вашия уебсайт. Много от Weebly’s приложенията са безплатни (има общо 57 безплатни приложения), докато други са премия, което означава, че трябва да платите, за да ги използвате.

Повечето приложения изискват месечен абонамент, докато други просто искат еднократно плащане. Цената на приложенията варира, но повечето падат между 4 и 50 долара всяка. Някои от тях ще струват повече – например Google Ads, която започва от $ 150 на месец – и много ви позволяват да избирате между безплатна или платена версия на същото приложение.

прикачен ценови център за приложенияWeebly разполага с голям набор от безплатни и премиум приложения, от които можете да избирате

Всички приложения са напълно незадължителни и повечето имат безплатни пробни програми или безплатни планове, така че трябва да можете да намерите такива, които отговарят на вашия бюджет.

Преглед на цените в Weebly: Обобщение

ние’Проведох те през целия Weebly’s ценови планове, проучи допълнителните си разходи и освети светлината на безплатния си план, за да провери дали е така’правилно за теб. Ако знаците на долара се вият пред очите ви и цифрите се размиват, ето’s бързо опресняване…

Weebly Планове: Резюме

 1. Безплатен план: 0 долара завинаги! Доста щедър безплатен план, който’е най-достоен за забележка, че ви позволява да продавате през уебсайта си, без да ви моли да надстроите. Предлага се с ограничения като реклами и без персонализиран домейн – най-доброто за игра на.
 2. Личен план: $ 9 / месец, (или $ 6 / месец, таксувани годишно). Подобни функции на безплатния план (включително реклами), но с възможност за свързване на собствен персонализиран домейн за по-персонализиран уеб адрес. Най-подходящ за лични блогове, портфейли или сайтове за хоби.
 3. Професионален план: $ 16 / месец, (или $ 12 / месец, таксувани годишно). Най-евтиният план, ако го направите’не искам реклами да се показват на вашия сайт. Освен това отключвате безплатен домейн, неограничено място за съхранение и по-добри инструменти за продажби. Най-подходящ за малки фирми, фрийлансъри и предприемачи.
 4. План за изпълнение: $ 29 / месец, (или $ 26 / месец, таксувани годишно). Този план има силен фокус върху електронната търговия, като отключва функции като изоставени имейли за колички. То’s най-добрият план за онлайн магазини и бързо развиващ се бизнес.

Препоръчваме Личния план за всеки, който стартира малък уебсайт – той’е идеален за забавление при създаването на личен блог, портфолио или уебсайт за хоби.

Професионалният план е този, който най-много препоръчваме, особено ако ти’планирате споделянето или популяризирането на вашия уебсайт. Ако ти’създавате отново сайт, който да ви представя, вашия бизнес, изкуство или продукти, тогава това е планът, който трябва да разгледате!

Ако ти’рестартирате онлайн магазин, тогава ви предлагаме да проверите плана за изпълнение. Той разполага с инструменти за продажби, които са ви необходими за изграждането, растежа и подкрепата на бизнес за електронна търговия, така че не’не се отлага от цената.

Въпреки че знаем, че безплатният план е наистина съблазнителен, опитайте се да устоите на неговата песен за сирена – препоръчваме я само за игра и да видите дали Weebly е подходящ за вас. Вие’Скоро ще намерите безплатния план’s функции и място за съхранение доста ограничаващи.

И накрая, не забравяйте да запазите малко място в бюджета си за допълнителните разходи’вероятно ще се сблъскате при използване на Weebly. Домените, маркетингът по имейл и приложения са трите основни разходи, за които трябва да се подготвите.

Дано и вие’сега сте готови да изберете вашия перфектен план и да направите своя уебсайт Weebly реалност!

Често задавани въпроси

Експертът за създаване на уебсайтове има за цел да ви предостави честни данни. Че’Ето защо провеждаме собствени проучвания и получаваме пряко, лично разбиране. Щракнете тук за допълнителна информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map