Sådan bruges Weebly: En simpel trin-for-trin-guide

hvordan man bruger weebly featured billedeWeebly har mere end 40 millioner websteder over hele verden. Vil din være den næste? Det bør være. Og vi’Jeg viser dig, hvor let det kan gøres på bare ni trin.


Så hvad kan du forvente af denne guide? Du’Jeg tages gennem hvert trin, et efter et, om, hvordan man opretter en Weebly-webside. Vi’Jeg dækker det grundlæggende fra start til (tilmelding) til slut (publicering) med alle de kreative ting derimellem.

Som vi viser dig, hvordan du får mest muligt ud af Weebly’s redigeringsfunktioner, du’Jeg vil snart se, hvorfor det’s bedømt en af ​​vores nemmeste at bruge bygherrer. Du’Jeg lærer, hvordan man redigerer skabeloner, vælger et domæne, integrerer apps og hvordan man opretter en online butik.

Så bare læn dig tilbage, slap af og gør dig klar til at oprette.

Før du starter, hvorfor ikke læse vores Weebly-anmeldelse her? 1

Tilmelde

For det første, gå over til Weebly.com. Du kan opbygge og offentliggøre dit websted helt gratis, så der’er god tid til at se, om du nyder at bruge det.

Klik på for at sparke tingene væk ‘Kom igang’ – enten i øverste højre eller nederste venstre hjørne. Indtast nu dit navn, e-mail og din nye adgangskode. Weebly-kuglen ruller.

weebly komme i gang sideDet er nemt at komme i gang med Weebly med to klare handlingsknapper i syne

Efter at have klikket ‘Tilmelde’, du’igen ført til en side med et spørgsmål og to muligheder: ‘Hvilken type websted vil du gerne oprette?’

Vælg imellem ‘Jeg har bare brug for et websted’ eller ‘Jeg har brug for et websted med en online butik,’ afhængigt af dine e-handelsambitioner. Don’t bekymre dig – denne beslutning er ikke’endelig, da du kan tilføje en butik til dit Weebly-sted når som helst.

hvordan man bruger weebly opsætningDu kan oprette en online butik når som helst med Weebly, der viser dens fleksibilitet

Weebly har en gratis plan, som du kan blive på så længe du vil. Dette er grunden til at du kan oprette, offentliggøre og redigere dit websted uden at betale en eneste cent.

Du kan til enhver tid opgradere til en betalt plan, men vi’Jeg hjælper dig med det senere – lige nu kan du bare nyde at opbygge din hjemmeside!

Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Oprettet en gratis Weebly-konto
 • Valgte den type websted, du vil oprette til nu

2

Vælg et tema

Weebly har omkring 50 temaer, som alle er helt gratis! Der er masser af kategorier at vælge imellem: ‘Forretning,’ ‘Portefølje’, ‘Personlig’, ‘Blog’, og mere. Fra dit valg foreslår Weebly derefter nogle mere specifikke temaer.

hvordan man bruger weebly choosea et temaWeebly har et bredt udvalg af mobile responsive temaer for næsten enhver branche

Det Weebly temaer er moderne, slanke og alle mobile lydhør. Dette betyder, at de ser fantastiske ud på enhver skærm. Og i modsætning til Wix kan du når som helst ændre skabeloner, så du’er ikke begrænset af dit valg.

Kan’t bestemme? Du kan se en forhåndsvisning af hver ved at klikke på miniaturebilledet for at se, hvordan det ser ud på en fuld skærm. Så, hvis du kan lide det, skal du ramme ‘Begynd redigering’ øverst til højre. Sørg for, at du klikker rundt for dit foretrukne tema.

Lær hvordan du vælger og ændrer Weebly-temaer med vores artikel her.

Weebly tilbyder også branchespecifikke muligheder. Det har lækre restaurantskabeloner, friske rengøringsservicedesign, stærke personlige træningstemaer – du får idéen. Disse indstillinger sparer dig endnu mere designtid – du skal bare redigere tekstbokse og billeder og dig’er god til at gå.

Skabelonen er det, som dine besøgende ser først, så sørg for, at den siger, hvad du vil have den til. Ønsker du en klar CTA (Call To Action) -knap, som ‘Book nu’? Eller ville en serie billeder arbejde bedre? Uanset hvad du vælger, der’er et Weebly tema, der passer til.

weebly rejse skabelon previewWeebly’s rejsebranche-specifikke skabeloner leveres med velplacerede handlingsknapper Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Browset Weebly’s temaer
 • Forhåndsvisning af dine foretrukne design
 • Valgte dit perfekte tema

3

Vælg dit domæne

Før du begynder at redigere’Jeg bliver nødt til at navngive din hjemmeside. Navnet på dit websted vises på din webstedsadresse og kaldes et domænenavn. For eksempel er vores websitebuilderexpert.com!

Så hvordan kan du gå i gang med at få et domæne til dit Weebly-websted?

Det’s let – Weebly vil automatisk bede dig om at indtaste et domænenavn!

Du kan få et gratis domæne ved at vælge Weebly-underdomænet. Dette betyder, at din webstedsadresse vil indeholde ‘.weebly.com’ – det’er ikke særlig attraktiv eller professionel, men det betyder, at du ikke gør det’t er nødt til at betale en cent for dit domæne.

Se billedet herunder for et eksempel på et Weebly-underdomæne såvel som professionelle eller brugerdefinerede domæner.

weebly domæne valgWeebly tilbyder et gratis underdomænenavn, ideelt til omkostningsbevidste brugere

Hvis du ønsker et brugerdefineret domæne (som vores), kan du blot registrere et via Weebly. Bare klik ‘Vælge’ at registrere dit foretrukne domæne. Du skal dog betale for dette og opgradere til en betalt plan for faktisk at bruge dit domæne.

Ulempen ved at bruge et brugerdefineret domæne er, at det’er mere professionel, mindeværdig og attraktiv. Dit domæne er unikt – tænk på det som dit websted’s fingeraftryk – så det’det er værd at finde den perfekte.

Hvor meget er et tilpasset domæne dog? Er det det værd?

Domæner varierer i pris, men falder normalt mellem $ 14 og $ 20 pr. År. Weebly’s domænepriser falder i tre muligheder:

 • 1 år ($ 19,95)
 • 2 år ($ 16,95 / år)
 • 5 år ($ 14,96 / år)

weebly domæne priserWeebly tilbyder nedsatte domænenavne, hvilket sparer dig dollars på linjen

Der er billigere priser andre steder (se Domain.com for gode tilbud – du kan få 25% rabat ved hjælp af koden WBE25), men registrering af dit domæne via Weebly er den nemmeste og hurtigste mulighed.

Har du allerede et domæne? Du kan nemt forbinde det ved at klikke på ‘opret forbindelse eller overfør nu’ nederst i pop op – skriv bare din URL og tryk på ‘Søg’.

Ingen guide til opbygning af et websted ville være komplet uden nogle tip til, hvordan man opretter det bedste domæne! Så her er vores bedste tip – til et godt domæne, anbefaler vi, at du:

 • Hold navnet kort
 • Medtag populære nøgleord
 • Målret mod dit område
 • Gør det mindeværdigt

Og voilà! Du har et smukt domæne, som bare venter på at blive brugt – lad’s gå videre med at opbygge dit websted, så du kan udnytte det godt.

Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Besluttet om du vil have et gratis eller brugerdefineret domæne
 • Opret dit ideelle domænenavn
 • Registreret dit domæne, enten ved at betale eller blot klikke ‘Færdig’

Yderligere information

 • Vil du vide mere om domænenavne? Vores domænenavn Beginner’Vejledningen fortæller dig alt hvad du har brug for at vide.

4

Design din Weebly-webside

Efter at have valgt dit domænenavn, du’igen ført til Weebly webstedsbygger skærmen. Det er her du’Jeg lader dine kreative juice flyde. Vi’Jeg går gennem menuerne og indeholder en efter en, men her’hvordan det ser ud ved første øjekast:

weebly editor hjemmesideWeebly-redigeringshjemmesiden er let at navigere og bruge

Redigering af tekstbokse

Weebly er en ‘Hvad du ser, er hvad du får’ (WYSIWYG) webstedsbygger. Dette betyder, at du kan klikke og redigere, samt trække og slippe medier, uden at du behøver at kende nogen kode. Så for at opdatere teksten, skal du blot klikke på boksen og skrive.

weebly tekstboksRedigering af tekstbokse tager kun et par klik med Weebly

Redigering af baggrunden

Du kan tilpasse dit tema endnu mere ved at ændre baggrunden. Klik blot på baggrundsbilledet, og vælg ‘Rediger baggrund’. Derfra kan du ændre billedet, rulleeffekt og sidejusteringer.

Tilføjelse af elementer

Det er her du tilføjer de sjove ting. Bruger ‘Element Menu’, på venstre side skal du blot trække og slippe dit valgte medieikon hvor som helst på siden. Du kan smide tekst, videoer, knapper og mere hvor som helst. Se elementbjælken nedenfor for kun nogle af de elementer, du kan vælge imellem:

weebly elementer barWeebly Elements Bar viser tydeligt, hvad du kan trække og slippe til dit websted

Ethvert element med lynets symbol ved siden af ​​kan’t bruges på den gratis plan – du’Jeg skal opgradere for at bruge disse funktioner. Dog er alt andet gratis for dig at lege med!

Lade’s siger, at du vil tilføje et billede. Træk ikonet, hvor du vil, og klik derefter på ‘Upload billede’. En popup vil derefter give dig nogle muligheder: du kan uploade fra din computer eller trykke på ‘Søg’ og find et gratis Weebly-billede.

weebly billeder søgemenuWeebly giver et bredt udvalg af gratis billeder for at holde dine designomkostninger nede

For at redigere andre sider på dit Weebly-websted skal du blot klikke på ‘sider’ øverst i Navigationsmenu og vælg en anden side. Tilføjelse af elementer er den samme proces for hver side – bare træk, slip og klik dig vej til et smukt websted.

weebly navigationsmenuAt skifte sider er en leg med Weebly-navigationsmenuen

Fra navigationsmenuen kan du få mest muligt ud af Weebly’s fleksibilitet. Skift dit tema, rediger dine webstedsindstillinger, flyt til en anden side – det’s alt der.

Se vores video nedenfor om, hvordan du bruger Weebly’s grundlæggende elementer.

Spil

Tilføjelse af nye sider

Det’er let at tilføje nye sider til dit websted. Gå bare til fanen Sider i din menu, og klik på plus-ikonet i venstre sidepanel. En rullemenu vises med forskellige typer sider.

weebly hvordan man tilføjer siderWeebly giver forskellige typer sider, du kan oprette

Vælg den type side, du vil oprette – for eksempel en blogside – og giv den et navn. Når du gør dette, indlæser Weebly automatisk siden for dig med forudfyldte billeder og indhold, så du kan lave din egen.

Husk at klikke ‘Færdig’ for at gemme din nye side’s indstillinger. Når først du’har gjort dette, vende tilbage til ‘Byg’ menu-fane for at redigere siden, ligesom du normalt ville!

Ændring af farveskemaet

Du kan ændre farvetemaet på din side ved at gå til temaafsnittet på dit instrumentbord. For nogle temaer har du simpelthen indstillingerne for lys eller mørke, mens andre giver dig faktiske farver at skifte mellem.

Dette er ret grundlæggende, og du vandt’t se massive ændringer til dit tema, men du kan tilføje en brugerdefineret farve til det valgte valg, hvis du vil.

hvordan man bruger weebly ændre farveskemaDet er super let at ændre dit farveskema, selvom det ikke er en meget avanceret funktion

Tilføjelse af nye layouts

At virkelig tilpasse dit websted, du’Jeg vil tilføje nye sektioner til de sider, du har’gen redigering. Bortset fra at tilføje nye elementer, der’s også muligheden for at tilføje nye sektioner.

Dette element sidder øverst på venstre side over alle andre elementer – træk det bare dit sted, hvor du vil have det på siden, og slip.

hvordan man bruger weebly nye sektionslayoutSektionselementet sidder over alle de andre i venstre sidebjælke

Det’Jeg giver dig en liste over indstillinger: Galleri, Kontakt, Menu, Fremhævede og Team. Vælg den, du vil tilføje.

hvordan man bruger weebly vælger nyt layoutDu kan vælge den type sektion, du vil tilføje til din side

Weebly giver dig derefter en liste over forskellige layouts at vælge imellem, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Klik på det ønskede layout og det’Jeg vises på din side. Klik på Gem i popup-boksen, og få redigering!

hvordan man bruger weebly vælger sektionslayoutDu kan vælge layoutet på det afsnit, du vil tilføje

Sletning af sektioner

Vi laver alle fejl, vi ændrer alle tanker, og vi lærer alle anderledes – vi’er kun menneskelig når alt kommer til alt! At’hvorfor det’er vigtigt at vide, hvordan man sletter elementer på dit websted, samt tilføjer dem.

Du ønsker måske at prøve et galleri på din startside, men bestem derefter, at det ikke gør det’t arbejde. Du’er ikke fast med det for evigt – klik blot på elementet, og kig efter det lille blå kors, der vises i øverste højre hjørne i redigeringsboksen.

Klik på det kryds, boksen bliver rød og du’Jeg har mulighed for at slette dette element.

weebly hvordan man sletter elementDet er let at slette elementer – blot klik på krydset!

Sådan slettes små elementer som gallerier, tekstbokse, billeder, knapper og mere.

Hvis du vil slette et større afsnit, f.eks. En baggrund, skal du blot klikke på det område, du vil fjerne. Du’Jeg ser, at der vises et par indstillinger: Rediger, flyt og slet. Klik på knappen Slet, og du’Jeg ser en popup, der spørger dig, om du’være sikker på, at du vil slette. På dette tidspunkt kan du enten annullere eller bekræfte – hvis du klikker på ‘Slet’ så slettes det afsnit og alt indeni det.

weebly hvordan man sletter sektionenDu kan slette hele sektioner på din side, hvis du vil – bare klik på Slet og bekræft derefter din beslutning!

Det her ‘er du sikker?’ metode betyder, at du vandt’t skrot eventuelle bits på dit websted ved et uheld, hvilket er en lettelse!

Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Redigerede tekstbokse
 • Redigerede baggrunden
 • Tilføjet nye elementer
 • Tilføjet nye sider
 • Eksperimenteret med dit farveskema
 • Tilføjet nye layouts
 • Kontrolleret, at du kan slette uønskede elementer
 • Tilpassede dit Weebly-websted!

5

Tilføj apps

Også i navigationslinjen er ‘Apps’. Du gættede det – dette fører dig til Weebly App Center. Uanset dit websted har Weebly en applikation, der hjælper med at øge din ydelse. Vi anbefaler at tilføje nogle populære apps som ‘Site Booster’, og ‘Indholdsfarveboks’.

Det kategoriserer ikke kun apps til salg, trafik, sociale og Weebly-specifikke, men det anbefaler endda apps bare til dit websted. Det’er som at have din egen personlige shopper – den amerikanske drøm, ikke sandt?

weebly appcenterWeebly har over 300 apps til at styrke dit websted’s ydeevne og udseende

Weebly har en imponerende mængde apps – over 300 apps, der skal være (slags) præcise. Mere end 50 er gratis, og der tilføjes altid nye apps, så du vandt’t kæmper for valg.

Don’t føler mig overvældet – du kan sortere efter ‘Populær’, ‘Højeste karakter’, ‘Ny’, og ‘Gratis’. Eller bare søg efter den type, du ønsker, hvad enten det er’s et FAQ-afsnit, nedtællingsur eller social feed. Du kan endda kategorisere dem på venstre side.

weebly apps søgefeltDu kan søge efter specifikke apps for at gøre tingene endnu lettere

Inden du foretager køb, kan du også kontrollere brugerbedømmelsen på hvert miniaturebillede. Kan’finder du ikke en, du kan lide? Rul til bunden, og du kan indsende en ny app-idé eller endda udvikle din egen (hvis du kan kode).

Hvis du vil installere apps, skal du klikke på den du ønsker og derefter finde den ‘Tilføje’ knap. En popup-boks vises – du skal klikke på ‘Forbinde’ at installere appen og acceptere betingelser.

hvordan man bruger weebly-installerede appsAlle kan installere apps på Weebly – blot klik på Connect, og Weebly gør resten!

Når appen er installeret, skal du’Jeg kommer tilbage til dit websted. Appen vises automatisk i bunden af ​​venstre sidepanel under ‘Installerede apps’ afsnit.

weebly-installerede appsDet er her dine apps vises, når du har installeret dem

Når din app er installeret, skal du trække den på din side, som du ville gøre noget andet element.

Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Udforsket app-centret
 • Installerede nogle apps
 • Føjede apps til dit websted

6

Tilføj en butik

Tilbage på trin 1 havde du valget mellem at oprette en online butik. Hvis du valgte ikke at og ændrede dit sind, skal du ikke bekymre dig – du kan nemt konfigurere en. Luk din editor i øjeblikket og gå til dit kontoudashboard. Åbn menuen i øverste venstre hjørne, og klik på ‘butik.’ Dette fører dig til den klare og enkle installationsside.

weebly instrumentbræt hvordan man tilføjer butikDette er dit betjeningspanel, og den side, hvor du kan begynde at tilføje en butik til dit websted.

En anden måde at tilføje en butik på er ved at blive i editoren og vælge ‘Produkter’ element. Hvis du ikke gør det’t har en butik allerede, så vil Weebly henvise dig til butiksopsætningssiden.

Don’Vil du have en butik? Du kan springe dette trin over!

weebly opsætningsside for online butikOpsætning af en online butik forklares tydeligt med enkle handlingsknapper

Herfra kan du se alle de trin, du har brug for for at oprette en online butik, inklusive alt fra tilføjelse af produkter til opsætning af afgifter. Du kan derefter integrere hver funktion med blot et par klik. Brug bare handlingsknapperne til højre.

Valgmulighederne følger en naturlig rækkefølge for opsætning af en online butik. Så fra toppen ser det sådan ud om at oprette en Weebly-onlinebutik:

 1. Tilføj butikinformation
 2. Tilføj et produkt
 3. Begynd med at acceptere betalinger
 4. Indstil forsendelse
 5. Opsæt skatter
 6. Publicer og start accept af ordrer

Dog dig’Jeg bliver nødt til at opgradere til Professional-planen for at få adgang til premiumværktøjer som en forsendelsesberegner, eller Performance-planen for at sende forladte vogn-e-mails og få adgang til avanceret analyse. Tjek nedenstående tabel for at se, hvilke salgsfunktioner du får med hver Weebly-plan…

Gratis plan Personlig plan Professionel plan Ydelsesplan Indkøbskurv Elementer Varemærke Elementindstillinger Hurtig butik Lagerstyring Afhentning i butikken Automatisk skatteregner Kuponer Firkantede gavekort Forsendelsesregnemaskine Forsendelsesetiketter Forsendelsesrabat Forladte e-mails fra indkøbskurven Varevurderinger Accepter betalinger via PayPal Avanceret e-handel-indsigt
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;
&# 10060; &# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65.039;

Husk, at Professional-planen også fjerner annoncer og låser et gratis domæne, ubegrænset lagerplads og adgangskodebeskyttede sider. Som du kan se, er Performance-planen den mest robuste plan for salg online.

Bekymret for at vælge den forkerte plan? Nå, frygt ikke – du kan ændre planer igennem ved at klikke på det strategisk placerede gule ‘Opgrader’ prompter. Se nedenfor (du kan’t savner dem).

weebly opgradere handlingsknapperDet er let at ændre din Weebly prisplan med ‘Opgrader’ prompter Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Føjet en butik til dit websted
 • Fulgte Weebly’s trin til at oprette din butik
 • Tilføjede produkter
 • Opgrader din plan om nødvendigt

Yderligere information

 • Find ud af mere om salg med Weebly i vores Weebly E-handelsanmeldelse

7

Vælg en prisplan

Indtil nu vi’har antaget dig’byg heldigvis videre på den gratis plan. Men som vi’set, er der tilfælde, hvor du måske ønsker at opgradere – for eksempel for at låse avancerede funktioner op eller begynde at sælge online!

Lade’s kig hurtigt på Weebly’s priser, og hvordan du kan opgradere, hvis du vil.

Fugtigt prissætningKlik for at se Weeblys prisplaner i detaljer

Du ved allerede om Weebly’s gratis plan. der’er ingen tidsbegrænsning for det, og du kan faktisk offentliggøre dit websted uden at betale en krone. Det har dog sine ulemper – intet tilpasset domæne, begrænsede funktioner og Weebly-annoncer, der vises på dit websted.

Den gratis plan er perfekt til omkostningsbevidste webstedsskabere, men heldigvis er de betalte planer også temmelig budgetvenlige! Der er tre prisplaner at vælge imellem:

 • Personligt: ​​$ 6 pr. Måned (faktureres årligt)
 • Professionel plan: $ 12 per måned (faktureres årligt)
 • Ydeevne: $ 26 pr. Måned (faktureres årligt)

Her’s hvem vi genudgiver hver plan for:

 • Personlig: Bedst til hobbywebsteder og personlige blogs eller porteføljer, den personlige plan er at have det sjovt. Den eneste forskel mellem denne og den gratis plan er, at du kan forbinde et brugerdefineret domæne – det vandt’t fjerne annoncer fra dit websted, så vi don’t anbefaler det til professionelle websteder!
 • Professionel: Bedst til forretningssteder, professionelle porteføljer eller ethvert websted, du vil tage alvorligt online. Dette er den billigste plan for at fjerne annoncer – du får også et gratis domæne, ubegrænset opbevaring, adgangskodebeskyttelse og en forsendelsesberegner. Dette er den plan, vi anbefaler til de fleste Weebly-brugere!
 • Ydeevne: Bedst til online butikker og store virksomheder, især hvis du’re sigter mod vækst. Du låser premium sælgende funktioner som forladte e-mails til indkøbskurv og forsendelsesrabatter samt avanceret e-handelsanalyse.

Vi anbefaler at opgradere til $ 12 pr. Måned Professional-planen, da det giver meget bedre værdi for pengene end den personlige plan. I betragtning af hvor mange flere funktioner, du får sammenlignet med den personlige plan, virker det at betale $ 12 pr. Måned for Professional-planen som en total stjæle! Det’er den billigste plan for at skabe en virkelig professionel webside.

Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Udforsket og sammenlignet Weebly’s priser
 • Besluttet om du vil opgradere
 • Valgte en prisplan
 • Tilmeldt

Yderligere information:

 • Læs mere om Weebly’s priser og værdi for pengene i vores Weebly-prisanmeldelse.
 • Hvorfor anbefaler vi Pro-planen? Er det det værd? Find ud af det i vores Weebly Pro Plan Features Review.

8

Publicer dit Weebly-websted

hvis du’er tilfreds med det, du har’har oprettet, kan du nu offentliggøre. Store! hvis du’er ikke helt glad, don’t bekymre dig – du kan besøge Weebly webstededitor for at foretage nogle ændringer, efter du har offentliggjort.

Tryk på det blå for at offentliggøre dit websted ‘Offentliggøre’ knappen i øverste højre hjørne. Du modtager derefter en popup, der fortæller dig det’er offentliggjort, og hvordan man integrerer en ‘Pro Tip’. Weebly vil virkelig, at dit websted skal have succes.

weebly publicering popupEfter offentliggørelse giver Weebly et nyttigt Pro-tip

Du’har nu offentliggjort dit Weebly-websted. Som vi sagde, det’er let at opdatere og redigere når som helst. Du kan også opgradere din plan, hvis du vil. Bare gå tilbage til trin 1 for at se planerne og deres fordele.

Hvis du udgiver dit websted, men derefter skifter mening, kan du gå til dine indstillinger og rulle ned til bunden. Der, dig’Jeg finder en mulighed for at upublisere dit websted med et enkelt klik. Let!

Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Publiceret dit websted!

9

Forbedre og udvide dit websted

Når dit websted er live, er der et par ting, du kan gøre for at fremme dens vækst og succes. Don’t lad det bare for at forsvinde helt alene – i stedet for at foretage regelmæssige justeringer, redigeringer og ændringer for at holde dit websted frisk og relevant.

Rediger indhold

Gå tilbage og rediger indhold – opdater gamle oplysninger, skriv nye artikler, og tilføj ekstra sektioner til gamle sider. Frisk indhold vil ikke kun holde dine besøgende glade, det’Jeg viser Google, at dit websted er relevant og aktivt.

Optimer til Google

Du vil have, at dit websted skal rangere i Google’s søgeresultater, ikke? Højre. Det’er den bedste måde at få mere trafik og øge din online tilstedeværelse. Måden at klatre op gennem rækkerne er ved at mestre SEO (Search Engine Optimization).

SEO er processen med at styrke dit websted’s chancer for at placere meget i søgeresultaterne og involverer mange faktorer. Nogle er superenkle, som at bruge overskrifter til at strukturere dit indhold, mens andre er lidt mere avancerede.

Weebly har et stort udvalg af SEO-værktøjer, der hjælper dit websted med at rangere, såvel som begyndervenlige guider, der leder dig gennem hvert trin. Start med sin Ultimate SEO Guide og dig’Jeg vil være en professionel på ingen tid!

Fremme via sociale medier

Alle er på sociale medier i disse dage – og du vil have, at alle skal se dit websted!

Vælg et par sociale kanaler, der passer til dit websted – for eksempel er Instagram perfekt til fotografer, og Pinterest er ideel til salg af håndlavede varer. Begynd derefter at dele uddrag af indhold, blogindlæg, billeder og mere for at engagere dine besøgende og få tilhængere.

Få marketing

E-mail-marketing kan være din bedste ven. Det’er en fantastisk måde at frigive nye produktoplysninger, fortælle dine besøgende om nyheder og begivenheder eller lokke dem tilbage med salg og rabatter.

Weebly har sit eget e-mail-marketingsystem kaldet Weebly Promote, som hjælper dig med at opbygge din mailingliste, nemt oprette tilpassede e-mails og spore dine e-mails’ ydeevne. Dette er gratis at bruge til dine første to kampagner; derefter koster det $ 8 pr. måned.

Weebly har også fantastiske blogværktøjer, så du kan kombinere blogindlæg med e-mail-kampagner og nyhedsbreve for at holde dine besøgende informerede og engagerede.

Før du går videre, skal du sørge for, at du har:

 • Opdateret dit websted
 • Gør dig selv bekendt med SEO
 • Delt dit websted på sociale medier
 • Opret blogging og e-mail-kampagner

Sådan bruges Weebly: Konklusion

Din tur’er klar til at oprette et Weebly-websted. Føles godt, gør det ikke’t det? Vi’være sikker på, at du’har allerede spikret trinnene, men lad’s gennemgår stadierne endnu en gang:

Sådan oprettes et Weebly-websted

 1. Tilmeld dig og begynde at bygge gratis
 2. Vælg et tema, der passer til dine behov
 3. Vælg dit domænenavn
 4. Opbyg dit Weebly-websted ved hjælp af Elements Bar
 5. Tilføj apps for at øge dit websted
 6. Tilføj en online butik
 7. Vælg en prisplan
 8. Offentliggøre
 9. Forbedr og voks din side

Så fra Tilmeld til udgivelse er dette de ni trin til at oprette et Weebly-websted. Det er virkelig så enkelt.

Lad nu’s resume af det, vi elsker ved Weebly. I det væsentlige’er virkelig nem at bruge: træk-og-slip-funktionen giver dig mulighed for at tilpasse alt fra tekstbokse til videoer, hvilket betyder, at enhver kan bruge Weebly (selv uden kodningsoplevelse).

Don’tror du ikke på os? Læs nogle af de nyeste Weebly succeshistorier.

Hvor Weebly ikke gør’Det gør så godt ved at give dig total kreativ kontrol. Dens skabeloner er stilfulde, men enkle, så hvis du’re efter slanke sofistikerede dig’har det bedre med en bygmester som Squarespace eller Wix.

Overordnet set er Weebly imidlertid en solid webstedsbygger. Det har alt hvad du har brug for et elegant, professionelt sted med minimal indsats. Du kan også oprette et websted gratis, selvom vi anbefaler at du vælger en premiumplan for et mere avanceret, personlig Weebly-websted, der virkelig fungerer for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map