Weebly áttekintés 2020 | 12 kérdés, amelyet fel kell tennie


A legjobb

A legjobb kisvállalkozások számára


Összesített értékelés

4 csillag az 5-ből

A Weebly a legjobb weboldal-készítő kisvállalkozások számára. A drag-and-drop szerkesztő megkönnyíti a használatát, míg a szolgáltatások és az alkalmazások széles köre azt jelenti, hogy webhelye képes lesz egy lyukasztót csomagolni. A Weebly segítségével egyszerű, elegáns és funkcionális webhelyet építhet fel, beleértve portfóliókat, üzleti webhelyeket, blogokat vagy online áruházat.

Melyek a Weebly 3 legfontosabb előnye és hátránya??

Előnyök

 • A legjobb weboldal készítő kisvállalkozások számára, minden alapvető eszközzel, amelyre nagyszerű üzleti webhely, vagy akár online áruház létrehozásához van szükség.
 • Kiváló testreszabható sablonok – mind Weebly’A témák egyszerűek, elegánsak és könnyen reagálnak a témákra, sőt válthat is közöttük.
 • Nagyon hasznos SEO útmutatók Weebly-ben’Súgó és támogatási központ, kódolással, kulcsszó-optimalizálással és webhelyének javításával kapcsolatos tanácsokért’rangsorolása

Hátrányok

 • A drag and drop testreszabás korlátozott – kivéve, ha te’ha magabiztos a kóddal (és jól érezheti magát a Weebly Code Editor használatával), akkor a Weebly csalódást okozhat a kreatív szabadság hiánya miatt.
 • Nincs személyes visszaállítási lehetőség, tehát ha webhelye lerontja Önt’teljes mértékben támaszkodik a Weebly támogatási csapatra az Ön webhelyének helyreállítása érdekében.
 • Nincs ADI opció – Az Artifical Design Intelligence (ADI) az a hely, ahol a weboldal készítője a megadott információkat használja az Ön webhelyének automatikus létrehozásához, időt takarítva meg. A Weebly segítségével manuálisan kell létrehoznia a webhelyet.

Áttekintés

Weebly egy csodálatosan elérhető webhely-készítő, amely lehetővé teszi nagyszerű webhely létrehozását anélkül, hogy egyetlen kódsorot kellene írni.

A drag and drop szerkesztő eszköz könnyedén megkönnyíti a webes jelenlét létrehozását a projekt, hobbi vagy kisvállalkozás számára, még akkor is, ha Ön’egy teljes kezdő.

A Weebly felhasználóbarát és intuitív. Azt’elég erős ahhoz, hogy kiváló megjelenésű webhelyet készítsen HTML ismerete nélkül.

De ha te vannak praktikus HTML-sel vagy CSS-sel, a Weebly megadja az opciót ezek használatához. Ellentétben a rivális webhely-készítővel, Wix-szel, a Weebly rendelkezik egy beépített kódszerkesztővel, amely lehetővé teszi a webhely szélesebb körű testreszabását..

Weebly’Funkciói, sokoldalúsága és ár-érték aránya kiváló visszajelzést kapott a felhasználóktól, ideértve a kisvállalkozások tulajdonosát és a vállalkozókat is.

Kattintson ide, hogy elolvassa a sikertörténeteiket – valószínűleg nagyon inspiráló.

A Weebly jelenleg több mint 40 millió webhelyet üzemeltet, ami az internetes webhelyek kb. 2% -át (és egyre növekvő részét) teszi ki. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért’annyira népszerű, és hogy megtudja, lehet’a megfelelő weboldal készítő az Ön számára.

Weebly megfelelő neked?

A Weebly kiválóan alkalmas kisvállalkozások számára, így kiváló választás vállalkozók, induló vállalkozások és kis online áruházak számára.”

Még ha személyes weboldalt, online fotógalériát vagy akár rendezvényhelyet szeretne létrehozni, a Weebly sokoldalú és sokféle sablont kínál.

Vannak kifinomultabb weboldal-készítők is, de a Weebly felzárkózik fejlett szolgáltatások és frissített tervek bevezetésével.

Mindent megtesz az, hogy segítsen minden képzettségi szintű felhasználó számára jó megjelenésű és funkcionális weboldalakat létrehozni, gyorsan és fájdalommentesen.

Itt, a Webhely-készítő szakértőnkben mindennapi embereket kipróbáltunk a Weebly-vel, és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Itt’csak néhány dolog, amit az emberek mondtak:

“A szerkesztési képernyő meglehetősen szépen van elrendezve. Azt’Jó bevezető szintű web-készítő.”

“Meglehetősen egyszerű volt hozzáfűzni a dolgokat, megvan az App Store, amelybe könnyen be lehetett lépni, csak be kellett írnia, amit akart, és behúzni a webhelyére. A funkciókhoz hasonlóan mindegyik nagyon egyszerű volt, egy drag and drop mozgatás volt az oldalra helyezése, majd a szöveg szerkesztése szintén meglehetősen egyszerű volt..”

Az egyik kedvenc dolog a Weebly-vel kapcsolatban, hogy teret ad neked növekedésnek és tanulásnak. Szerkesztheti webhelyét’A kódot, ha elég magabiztosnak érzi magát – ez az eszköz ideális eszköz, ha szeretsz HTML-t tanulni.

Mindez sokkal szélesebb vonzerőt ad a Weebly-nek, mint az egyszerű drag-and-drop jellege kezdetben sugallhat.

Mint már említettük, felhasználhatja még egy online áruház felállítására (itt’s részletes Weebly e-kereskedelmi áttekintés). De ha nagy ambíciói vannak az üzletével kapcsolatban, akkor te is’Jobban lehet, ha olyan e-kereskedelemmel foglalkozik, mint például a Shopify. Ha online áruházat szeretne felépíteni, és további lehetőségeket szeretne fontolóra venni, olvassa el a legjobb e-kereskedelmi platformokról szóló cikket.

Weebly videó

Játék

A Weebly könnyen kezelhető?

“Webhelyének létrehozása a Weebly segítségével olyan egyszerű, mint az elemek húzása és dobása egy oldalra. Láthatja, hogy webhelye formálódik a szemed előtt.”

Mint talán tudod, a Weebly WYSIWYG (‘azt kapod amit látsz’) weboldal készítő.

Ez azt jelenti, hogy lehetővé teszi az egész webhely felépítését azáltal, hogy elemeket (például fényképeket, ikonokat és menüket) húz a képernyő oldalaira, majd mozgatja őket, és átméretezheti őket anélkül, hogy bármilyen kódot meg kellene érintenie..

Weebly áttekintés a könnyű használatrólA Weebly segítségével láthatja, hogy webhelyed formálódjon a szemének előtt’s WYSIWYG szerkesztő

A WYSIWYG eszközökkel a sablonszerkesztőben láthatja, amit a látogató lát majd, miután közzétette a webhelyét. Ott’A WordPress stílusa nem válthat előre és vissza a szerkesztési mód és az előnézeti mód között, hogy ellenőrizze, hogy valóban hogyan fog kinézni webhelye.

Itt, a Webhely-készítő szakértőben szeretnénk ezeket a webhely-készítőket lépéssel megmutatni. Az egyik teszt, amint azt fentebb említettük, az a mindennapi népi bevonás, hogy kipróbáljuk az építőket és megvizsgáljuk, milyen könnyű megtalálni őket.

Megkértük őket, hogy állítsák össze a feladatok listáját nehézségeik alapján, majd interjút készítettek velük, hogy megvitassák, hogyan találták meg.

Intuitív természete ellenére a Weebly valójában nagyon nehéznek bizonyult a társaihoz képest. A Wix és a SiteBuilder a legkönnyebben használható termékek, mivel a Weebly kifejezetten átlag.

Weebly sablonok áttekintése – Mennyire jóak a Weebly témái?

“A Weebly elfoglalta az elegáns új minták kiadását, amelyeket felhasználhat professzionális megjelenésű webhelyek létrehozására.”

Weebly korábban középszerű sablonok hírneve volt, és a felhasználók rendszeresen emblémáztak a társasággal a tervek minőségének javítása érdekében..

Végül Weebly megkapta az üzenetet. Azt’s kidolgozza témáit, és több és jobb mintát készített a Témák galéria számára.

weebly áttekintés témák weboldal készítőA Weebly keményen dolgozik a tervek fejlesztésében – mint te’Láthatjuk a téma galériából

Sok Weebly’Az újabb témák automatikusan mobilra reagálnak. Ha a következő témákat választja, akkor biztos lehet benne, hogy webhelye kiválóan néz ki, függetlenül attól, hogy milyen méretű képernyőt jelenít meg’megnézve.

Mi’Erről bővebben az alábbiakban olvashatunk a mobilkészülékről.

A Weebly lehetővé teszi a webhely elérését is’kódját egy kattintással a HTML / CSS szerkesztő segítségével. Tehát lehetősége van webhelyének széles körű módosítására’tervez (vagy béreljen fel valakit, aki segít). Azt’Nagyszerű, ha ezt a választást választjuk, ha igazán testreszabott formatervezést akarunk.

Megfontolhatja egy független tervező által létrehozott Weebly téma vásárlását is. Vessen egy pillantást például a Mojo sablon piacra.

Még mindig Weeblyre gondolunk’A legnagyobb versenytársa, a Wix sokoldalúbb sablonokkal rendelkezik, de úgy tűnik, hogy Weebly szeretne felzárkózni. Mi’Tudassunk Önnek a Weebly új tervezési lehetőségeiről – így maradjon velünk!

Weebly Mobile beszámoló – Jól néz ki webhelye telefonokon és táblagépeknél?

“A Weebly automatikusan elviszi webhelyét, létrehoz egy mobil verziót, és előnézetet nyújt Önnek.”

Mint fentebb említettük, Weebly’A legújabb tématervek automatikusan mobilra reagálnak.

Ez azt jelenti, hogy a formatervezés önmagában igazodik a nézőkhöz’ mobil érintőképernyők. Te nem’Nem kell többet tennie, de a mobil szerkesztő segítségével megnézheti, hogyan fog kinézni webhelye telefonokon és táblagépeknél.

A Weebly továbbra is ad néhány régebbi témát, amelyek még nem fejlődnek ki’t mobil szempontból érzékeny, de ez nem’Ez azt jelenti, hogy nyertek’t az érintőképernyőn dolgozik.

Ha te’úgy döntöttem, hogy egy régebbi témát használunk, amely nem’t automatikusan optimalizálva a mobilra, válthat az asztali nézet és a mobil nézet között a szerkesztőben annak ellenőrzése érdekében, hogy webhelye hogyan néz ki, és hogyan működik a különböző eszközökön.

Bármit is hozzáad vagy eltávolít az asztali vagy a mobil nézetből, mindkettő szinkronizálva lesz, így nem’előbb szerkesztenie kell az asztali verziót, majd meg kell ismételnie ugyanazt a változást a mobil verzióban (és fordítva).

Azonban nyertél’nem tudjuk létrehozni a Weebly webhelyed egyedi mobil verzióját. Ha külön, különálló mobil szerkesztővel rendelkezik, akkor optimalizálhatja a mobil élményt anélkül, hogy kompromisszumra kellene állnia az asztali élményben.

Felveheti Weebly alkalmazásokat webhelyére?

“Ha kifinomultabb eszközöket szeretne, Weebly’s Az App Center teljesen integrált, egy kattintással elérhető telepítőeszközök gyűjteményét kínálja vállalkozásának növekedéséhez.”

Weebly’A sémaszerkesztő alapvető eszközöket kínál webhelyéhez történő hozzáadáshoz, de ha kifinomultabb eszközöket szeretne, nézd meg a Weebly App Center alkalmazást.

Míg a Weebly arra törekszik, hogy szerszámait könnyû és minimális szinten tartsa, azért’Nagyszerű, ha olyan fejlettebb eszközökkel is rendelkezik, amelyeket egyetlen kattintással a webhelyére csavarozhat.

Nagyszerű példa arra, hogy az alkalmazások hogyan fejleszthetik a Weebly webhelyet, a közösségi média integrálásával – you csatlakoztathatja a Facebook messenger-et az Ön webhelyéhez, amely lehetővé teszi, hogy modernabb, hatékonyabb módon lépjen kapcsolatba a felhasználókkal!

weebly áttekintés app Center piaconAdd hozzá a fejlett webhely eszközöket egyetlen kattintással a Weebly App Centerből

Az alkalmazások számos kategóriába sorolhatók, mint például a marketing, a kommunikáció, az e-kereskedelem és a szociális, valamint az általánosabb termékek ‘szerszámok’ (például árazási táblázat, harmonika lapok, csapatábrák és így tovább – olyan segédprogramok, amelyek túlmutatnak a Weebly által biztosított alapokon).

Az App Center megkerüli a használathoz szükséges kódot vagy kodekeket, hogy webhelyén kiegészítő funkciókat hozzon létre. Az App Center segítségével az összes eszköz automatikusan teljes mértékben integrálódik a Weeblybe’s platformja. Ha alkalmazást szeretne hozzáadni a webhelyéhez, kattintson csak a Hozzáadás gombra.

Az alkalmazásokat független fejlesztők építik, akiknek teljes vállalkozása az eszközök fejlesztésére és szervizelésére összpontosít. Néhány alkalmazás ingyenes, mások fizetnek.

A legtöbb fizetett alkalmazás számára ingyenes próbaidőszakok állnak rendelkezésre, így tesztüzlettel adhat nekik pénzt.

Tagsági lehetőségek

“A Weebly lehetővé teszi saját tagsági klub létrehozását, ahol teljes ellenőrzést gyakorolhat annak felett, hogy ki nézhesse meg milyen oldalakat.”

Weebly’A tagsági átjáró egy ügyesen választható funkció. Ha engedélyezi, csak a regisztrált tagok férhetnek hozzá bizonyos korlátozott oldalakhoz, és Ön teljes mértékben ellenőrizheti, ki látja mit.

Ez különösen akkor hasznos, ha kurzusokat kíván létrehozni a hallgatók számára; ossza meg magáninformációit csak egyes látogatókkal; hoz létre valamilyen privát klubot, vagy csak blokkolhat bizonyos tartalmakat a nagyközönség részéről.

A Weebly használatához’tagsági eszköz létrehozásakor legalább Weebly Professional vagy Performance terv előfizetőnek kell lennie (mi’többet tudhat meg az alábbi árazási tervekről).

weebly felülvizsgálja a tagságotA Weebly segítségével tegye webhelyét csak tagok klubjává’tagsági eszköz

Alapértelmezés szerint a regisztráció gomb megjelenik az Ön webhelyén’s menüsor. Ha úgy tetszik, létrehozhat egy felbukkanó mezőt, amely egy gombot vagy linket tartalmaz a látogatók kattintására, vagy megjeleníthet egy űrlapot, amely kitölti őket..

Minden alkalommal, amikor egy új tag feliratkozik, te’Értesítési e-mailt kapunk a Weebly-től.

A tagsági funkció lehetővé teszi tagsági csoportokat hozhat létre, majd ellenőrizheti az egyes oldalakhoz való hozzáférést. te’Re is odaadó tagokat adott’ bejelentkezési oldal olyan funkciókkal, mint a jelszó visszaállítása.

Weebly nem’Nem engedheti meg, hogy felszámolja a felhasználókat a tagságra – de létezik egy harmadik féltől származó alkalmazás. A fizetett tagok havonta 9,97 dollárt fizetnek, és lehetővé teszik azonnali és biztonságos fizetés elfogadását a PayPalon keresztül azon tagok számára, akik fizetni akarnak például az online tanfolyam eléréséért a Weebly webhelyen..

Mennyire jó a Weebly segítsége és támogatása?

“Weebly’A szerkesztő nagyon egyszerű, tehát valószínűleg nyertél’annyi támogatásra van szüksége, mint a bonyolultabb weboldal-készítők számára, de e-mail és élő csevegési támogatást nyújt egyébként.”

ÜgyfélszolgálatTutical ResourcesWeebly Közösségi Fórum

Weebly ügyfélszolgálat

Weebly’támogatási csoport javultak az elmúlt évben, hogy segítsék a növekvő számú felhasználó kiszolgálását. Azt’Jó látni, hogy ez Weebly prioritása.

A támogatási csoportot háromféle módon érheti el: 1) támogatási jegyek (lásd az alábbi képernyőképet), 2) élő csevegés és 3) telefon. A támogatási jegyekre 24 órán keresztül válaszolnak.

Ha személyesebb élményt szeretne, az élő csevegés hétfőtől péntekig, 18-18 óráig (Csendes-óceáni normál idő (PST)) és szombattól vasárnap 8: 00–17: 00 (PST) érhető el..

Weebly áttekintés - Élő csevegés

Telefonos támogatás minden tervvel elérhető. Hívja az 1-844-493-3259 telefonszámot PST-tól 6-tól 18-ig. A támogató csoport szinte teljes egészében az Egyesült Államokban található.

weebly áttekinti a telefonos támogatást

Alternatív megoldásként próbáljon fel egy kérdést feltenni a következőre: Weebly’s Facebook oldal vagy vegye fel a kapcsolatot a csoporttal Twitter-en keresztül.

Weebly bemutató források

Weebly-nek is van online Weebly Támogatási Központ ami alapvetően egy útmutatás a szolgáltatás használatához webhelyének felépítéséhez.

weebly áttekintés az online támogatási központról

Vannak videók a Súgóban, ha szeretne néhány fejlettebb tippet és trükköt megtudni.

Weebly Közösségi Fórum

Évek óta csodálkozunk azzal a ténnyel, hogy Weebly nem’nincs közösségi fóruma, míg riválisa, Wix – most már’s a sebességre, és erőtől az erőre halad.

Itt találhat felhasználókat’ történeteket és bennfentes tippeket, kérdéseket és válaszokat, és beszélgethet hasonló gondolkodású lelkekkel, akiknek ugyanolyan problémák és ötleteik vannak, mint te.

weebly beszámoló a közösségi fórumról

Weebly SEO áttekintés – Hogyan fogja rangsorolni a Weebly webhelyét a Google-on?

“A Weebly nagyszerű a SEO (Search Engine Optimization) számára, hasznos útmutatókkal és tippekkel, a kódolás optimalizálásától kezdve a kulcsszó támogatásig..”

Mi’Láttam olyan érveket, hogy a weboldal-építők teljesítménye nagyon gyenge a keresőmotorok rangsorolásában.

Ez azonban egy mítosz. Több ezer Weebly webhely van igazán jól besorolva a Google-ban, elérve az első oldali pozíciókat. Mi’olyan Weebly webhelyeket építettünk, amelyek a keresési eredmények között magas rangúak.

A SEO a tervezésről, technikáról és kitartásról szól, de ez az’s ezen áttekintés keretein kívül esik. Itt található praktikus útmutatónkban megtudhatja, mely weboldal-építők a legmegfelelőbbek a SEO-hoz.

A Weebly lehetővé teszi illessze be az összes alapvető SEO funkciót, például a metacímek és leírások szerkesztését, az URL-ek testreszabását és az alt szöveg hozzáadását a képekhez.

Számos célzott SEO alkalmazásokat is kínálnak, például a Positionly (havi 19,99 dollártól) és a MarketGoo (ingyenes) további segítséget nyújtanak..

Ne feledje, hogy még ha a webhelyet keresőmotorok is indexelik, ez nem így van’nem garantáljuk’A keresési eredmények között magas rangot szerez.

Engedélyezheti a Google Analytics-et a webhelyén, hogy megkezdhesse a látogatói statisztikák nyomon követését. A Google Analytics segítségével folyamatosan figyeljük webhelyünk adatait. A Google a legfontosabb keresőmotor-eszköz, és valószínűleg a legjobb az adatok nyomon követésében, mint például a webhely látogatói száma, webhelyének mely részei, amelyeket meglátogatnak, és mennyi ideig maradnak az Ön webhelyén.

A Weebly saját weboldal-statisztikai irányítópultot is biztosít ‘Insights’ amely nyomon követi az oldalmegtekintéseket és az elmúlt 30 nap egyedi látogatóit.

Weebly statisztikákNézd ki’meglátogatta webhelyét, és hogyan jutottak el oda a Weebly segítségével’s statisztika műszerfal

A Weebly a régi elemző eszközét egy új, Insights nevű eszközzel váltotta fel, amely rengeteg gazdag információt nyújt Önnek, beleértve a forgalmi, értékesítési és marketing adatokat. Ezenkívül jobb módszereket kínál az adatok szegmentálására és összehasonlítására, hogy a lehető legjobb betekintést nyújtsa webhelyére’teljesítményét.

A Weebly Professional felhasználók kapnak egy kis extra segítséget, például információkat az Ön webhelyéről’a leglátogatottabb oldalak; keresési kifejezések, amelyeket a látogatók használnak az Ön webhelyének felfedezésére; és hivatkozó webhelyek, amelyek az Ön látogatóit elküldték neked.

Javasoljuk a Google Analytics és a Weebly kombinációjának használatát’saját követése, hogy minél több adatot és elemzést szerezzen.

A Weebly tárhelyének áttekintése – milyen ajánlatokat kínál a Weebly tárhely és export lehetőségek?

“A Weebly gondoskodik az összes otthoni és technikai igényéről – így összpontosíthat webhelye felépítésére.”

A Weebly az Ön számára webhelyet üzemeltet, még akkor is, ha Ön’újra az ingyenes terv, így nem kell külön fizetnie a tárhelyért.

Ez irányítja a teljes folyamatot az Ön számára, így összpontosíthat webhelyének felépítésére és más fontosabb dolgokra (például az életre)!

A Weebly gondoskodik a műszaki karbantartásról és a biztonsági frissítésekről is annak biztosítása érdekében, hogy webhelye zökkenőmentesen működjön’A hackerek áldozatul esnek.

Az egyik Weebly’A legnagyobb előnye a többi weboldalépítővel szemben az, hogy lehetővé teszi az egész webhely letöltését ZIP archívum fájlként. Ezután importálhatja egy másik gazdagépre vagy weboldal-készítőre, vagy megadhatja web-tervezőnek, hogy dolgozzon.

weebly áttekinti a biztonsági mentés exportjátTöltse le ZIP fájlt Weebly webhelyéről’s kód biztonsági másolat készítéséhez – vagy máshol történő szerkesztéshez

Weebly árképzés – egy Weebly prémium terv megéri a befektetést?

“A Weebly megkönnyíti mindenféle weboldal létrehozását kód nélkül – tehát ezer ezer pénzt takarít meg Önnek a tervező felvétele során. És a legolcsóbb terv teljesen ingyenes.”

Nem’Nem fizet egy fillért sem egy weboldal felépítéséhez a Weebly segítségével. Az ingyenes terv lehetővé teszi, hogy annyi webhelyet hozzon létre és tegyen közzé, amennyit csak akar, és a szükséges alapvető eszközöket is kínálja, külön költség nélkül.

Nincsenek határidők vagy lejárati dátumok, amelyek miatt aggódni kell – ingyenes webhelyei mindaddig működnek, amíg Weebly körül van.

Ezért érdemes fizetni a prémium terv frissítéséért? Teljesen.

Havonta legalább 6 dolláros előfizetés esetén fizetett (személyes, szakmai vagy teljesítményű) előfizetést kap, amely megvásárolja a Weebly hozzáférését.’Teljes weboldalkészítő eszközök és prémium támogatás.

Weebly’s A személyes, a szakmai és a teljesítmény-tervek havonta 6, 12 és 26 dollárba kerülnek, ha az egyéves terv alapján évente fizetnek..

Ők’átlagosan nagyon olcsó a többi piachoz képest, és ez az egyik oka annak, hogy kutatásaink eredményeként ilyen jó ár-érték arányt kapott.

Itt’s mit kapsz minden terv alapján:

Weebly árképzésKattintson ide a Weebly megtekintéséhez’árazási tervei részletesen

Mint már említettük, ezek az árak, amelyeket fizet, ha egy teljes évre feliratkozik. Ha te’Ha inkább havonta fizetünk, az ár kissé emelkedik. A Weebly hat hónapos és két éves opciókat is kínál.

Bárhol megtakaríthat 11% és 50% között, attól függően, hogy melyik tervet fizeted fel, és az előfizetés hosszától függően. Minél hosszabb ideig vállalsz, annál meredekebb a kedvezmény:

Weebly árazási tervek1 hónap (dollár / hónap) 1 éves (dollár / hónap) megtakarítás (%)SzemélyesSzakmaiTeljesítmény
$ 9$ 633%
$ 16$ 1225%
$ 29$ 2610%

Mint láthatja, ott van’Sokat lehet nyerni az egy éves terv melletti elkötelezettség mellett!

A Professional és a Performance terveket azoknak a felhasználóknak szánják, akik átfogó online áruházat akarnak létrehozni és fejlett marketing kampányokat futtatni. Nézze meg a Weebly e-kereskedelem áttekintését, hogy megtudja, hogyan viszonyul az e-kereskedelem versenytársaihoz.

Azt’Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy a külső domain nem csatlakoztatható a Weebly-hez’s Ingyenes terv. Ehhez te’Fizetni kell a személyes tervért. Ha azonban szeretné ingyenesen közzétenni webhelyének hirdetését, akkor te’Frissítenem kell a Weebly-re’s Szakmai terv.

Weebly áttekintő összefoglaló – A Weebly a megfelelő webhely-készítő az Ön számára?

Hasznosnak találta a Weebly áttekintésünket?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map