Weebly mikroskoopin alla

Mahdollisuudet olet sinä’olemme todennäköisesti kuulleet Weeblystä, etenkin sen jälkeen, kun Square osti heidät aiemmin tänä vuonna satojen miljoonien kanssa… Tässä tarkastellaan mitä Weebly on, miten se toimii ja mikä’s muuttui sen jälkeen, kun Square osti sen. Sinä’Löydät myös hyödyllisiä linkkejä perusteellisiin artikkeleihimme, joista saat lisätietoja. Joten lue eteenpäin selvittääksesi mitä Weeblyllä on kyse…


Mikä on Weebly?

Weebly on verkkosivustojen rakentaja, joka käyttää vetämällä ja pudottamalla muokkaustyökalua verkkosivun luomiseen helposti ja vaivatta..

Weebly antaa sinun luoda ammattimaisen verkkosivuston sormenpäät kosketuksella; et’T: n ei tarvitse tietää, kuinka koodata tai olla web-suunnittelun asiantuntija. Tämän vuoksi Weebly on erittäin suosittu. Yli 45 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti ovat luoneet verkkosivuja Weeblyn kanssa, ja yli 325 miljoonaa käyttäjät vierailevat näillä sivustoilla joka kuukausi!

Alla on esimerkki yhdestä näistä Weebly-verkkosivustoista:

esimerkki verkkosivustostaTämä ammattimainen verkkokauppa, jonka nimi on Whistle + Bango, luotiin Weebly-verkkosivuston rakennustyökalulla – napsauta kuvaa nähdäksesi koko sivuston.

Weeblyn historia

San Franciscoon keskittyneen Weeblyn perustivat vuonna 2007 kolme opiskelijaa: David Rusenko, Dan Veltri ja Chris Fanini. Nämä ystävät näkivät kuinka heidän ikäisensä kamppailivat saadakseen työnsä verkkoon, joten he halusivat suunnitella verkkosivustojen rakentajan, jonka avulla jokainen pystyi luomaan oman verkkosivuston helposti ja rikkomatta pankkia..

Vuosien mittaan Weebly on jatkanut uusien päivitysten ja ominaisuuksien julkaisemista säännöllisesti pitääkseen käyttäjänsä tyytyväisinä. Esimerkiksi he tekivät mahdollisuuden integroida Facebook Messenger verkkosivustollesi, jotta voit keskustella helposti ja suoraan asiakkaiden kanssa, ja päivittivät heidän automaattisen verolaskurinsa tehdäkseen verkkosivustosi kautta tapahtuvan myynnin yksinkertaisemmaksi ja luotettavammaksi.

Huhtikuussa 2018 Square osti Weeblyn yhteensä 365 miljoonalla dollarilla. Square on yritys, jonka avulla myyjien on helppo hyväksyä korttimaksut ja käyttää analytiikkaa seuraamaan liiketoimintaa. Weeblyn tavoin, Square on vahva intohimo auttaa yrittäjiä rakentamaan ja kasvamaan.

Yrityskauppa tarkoittaa vahvempaa ja kattavampaa verkkokaupan painopistettä, joka näkyy Weeblyssä’äskettäin julkaistu uusi ja parannettu mobiilisovellus. Tämän viimeisimmän päivityksen tarkoituksena on helpottaa yritysten omistajien hallintaa verkkosivustoillaan missä tahansa, millä tahansa laitteella. Tällaisia ​​ominaisuuksia ovat esimerkiksi lähetyslevyjen tulostaminen suoraan sovelluksesta tai merkkikupongien luominen puhelimesta.

Vuodesta 2007 lähtien Weebly on kasvanut yhdeksi suosituimmista verkkosivustojen rakentajista. Tänään se hallitsee yli 40 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti, auttaa yrityksiä ja yksilöitä pääsemään globaaliin yleisöön ilman, että tarvitset edistyneitä teknisiä taitoja tai suurta budjettia.

Kuinka Weebly toimii?

Weebly on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja. Voit valita vain haluamasi ominaisuuden tai elementin sivulta (esim. Kuvat, tekstikentät), vetää sen haluamaasi kohtaan ja pudottaa sen.!

Luodaksesi verkkosivuston sinun täytyy vain valita ja mukauttaa valitsemasi malli yli 50-kirjastosta’olet tehnyt tämän, napsauta julkaise ja se’Olen verkossa, jotta ihmiset löytävät sen.

Jotkut Weeblystä’Suosituimpiin ominaisuuksiin kuuluvat verkkokaupan toiminnot, joiden avulla voit hyväksyä maksuja ja seurata mainosjakaumaa sivustosi kautta. Weebly antaa sinulle myös mahtavia suunnitteluvaihtoehtoja, kuten videota taustalle ja räätälöityjen otsikoiden luomisen sekä mahdollisuuden muokata sivustoasi millä tahansa Weebly-laitteella’s mobiilisovellukset.

nähdä perusteellinen Weebly -katsaus saadaksesi yksityiskohtaisemman kuvan Weeblystä’ominaisuuksia, malleja, mobiiliherkkyyttä ja paljon muuta.

Kuinka paljon Weebly lataa? Weebly tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joten vastaus ei ole mitään! Mutta jos haluat ammattimaisia ​​ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden myydä sivustosi kautta, sinä’Minun on päivitettävä. Weebly’Maksetut hinnasuunnitelmat alkavat juuri 8 dollaria kuukaudessa, ja vaihtelevat niiden skaalautuvuuden ja toiminnallisuuden suhteen. Lue Weebly-hinnoittelukatsaus tarkempi katsaus mihin Weeblyyn’Hintahinnat ovat sinulle parhaiten sopivia.

Kuka on Weebly?

Weebly luotiin ensimmäisten yritysten omistajien ja yrittäjien mielessä, joten kaikissa sen malleissa on ammattimainen suunnittelu. Nämä mallit kattavat suuren yleisön, mukaan lukien:

  • bloggaajat
  • Valokuvaajat
  • Yritykset, kuten ravintolat, rahoitus, tekniikka, terveys, villieläimet, matkailu ja tapahtumat
  • Verkkokaupat, kuten urheilu, vaatteet, kahvi, sisustus ja terveys & hyvinvointi

Weebly sopii kaikille ilman teknistä kokemusta, jotka haluavat luoda verkkosivun, mutta sen’Se on myös hyvä valinta, jos tiedät vähän koodia, koska sen suunnitelmat palvelevat kaikkia taitotasoja.

Jos haluat luoda oman verkkokaupan, lue Weebly eCommerce -katsaus syvemmälle Weeblylle’Verkkokaupan ominaisuuksia tai nähdäksesi miten hinnat muihin verkkokauppaympäristöihin verrattuna ovat, katsomme työtämme parhaat verkkokaupan alustat.

Suosittelemmeko Weeblyä?

Suosittelemme Weeblyä salkkuille, ensimmäistä kertaa omistaville yrityksille ja yrittäjille, jotka eivät toimi’t varma teknisistä asioista.

Tämä johtuu siitä, että siinä on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka sopivat erinomaisesti verkkosivustosi muokkaamiseen, ja sillä on myös valtava valikoima sovelluksia, joista valita. Sovellusten ja lisätoimintojen lisääminen tarkoittaa, että voit laajentaa sivustosi mahdollisuuksia vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Tämä helppokäyttöisyys tekee siitä loistavan aloittelijoille tai niille, jotka haluavat rakentaa verkkosivustonsa nopeasti, mutta siinä on myös mahdollisuus koodata kokeneemmille.

Weebly on erinomaisten SEO-kehotusten ja -oppaiden, kilpailukykyisesti hinnoitellun aloitussuunnitelman ja vaikuttavan skaalautuvuuden ansiosta erinomainen valinta pienyritysten ja salkkujen verkkosivustoille.

FAQ

Kuinka paljon Weebly maksaa?

Voit luoda sivuston Weeblyssä täysin ilmaiseksi. Mutta ammattimaiselle sivustolle (esimerkiksi ilman mainoksia) tai mahdollisuudelle myydä verkossa, sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. Weebly’Halvin hinta on Starter Plan vain 8 dollaria kuukaudessa. Weeblyn täydellinen erittely’s hinnasuunnitelmat, lue Weebly-hinnoittelukatsaus.

Onko Weebly ilmainen julkaiseminen?

Kyllä, voit luoda, julkaista ja muokata verkkosivustoasi täysin ilmaiseksi Weeblyllä! Jotkin ominaisuudet ovat lukittuina, ellet päivitä (esim. Maksujen hyväksyminen), mutta niiden hinnoittelu on täysin avointa eikä sinulle ole mitään piilotettuja kustannuksia. Jos haluat perustaa verkkokaupan, lue Weebly eCommerce Review Lisätietoja.

Kuinka monta Weebly-verkkosivustoa minulla voi olla?

Voit luoda korkeintaan 10 Weebly-verkkosivustoa yhdelle tilille, mutta jos tarvitset lisää, voit luoda ylimääräisiä tilejä, kunnes sinulla on tarvittava verkkosivustojen määrä. Huomaa vain, että jos haluat esimerkiksi kaksi liike-elämän premium-sivustoa, sinä’Joudun maksamaan niistä erikseen: yksi maksu ei kata molempia.

Mitä vaikutuksia Square-hankkivalla Weeblyllä on?

Sen jälkeen kun Square osti Weeblyn, siellä on jo tapahtunut joitain muutoksia, jotka näkyvät Weeblyssä’viimeisimmät verkkokaupan päivitykset, ja todennäköisesti lisää ilmestyy tulevina kuukausina. Yrityskauppa tarkoittaa lähinnä keskittymistä kauppaan, jonka tarkoituksena on auttaa yrittäjiä ja yritysomistajia menestymään kaikilla kanavilla – henkilökohtaisesti ja sovellusten kautta sekä verkossa..

Onko Weebly parempi kuin muut rakentajat?

Joo! Weebly on suosittu ja johtava verkkosivustojen rakentaja markkinoilla. Se’s paras rakentaja pienyrityksille ja salkkuille, ja sillä on joukko ominaisuuksia, joiden avulla sivustosi menestyy. Tutkimuksessamme se meni erittäin hyvin, tultuaan toiseksi vain Wixille. Onko se’paras rakentaja sinulle riippuu siitä, minkä tyyppisellä sivustolla olet’uudelleen rakennuksen.

Voit selvittää Weeblyn verrattuna muihin tuotemerkkeihin verkkosivujen rakentajien vertailutaulusta. Tai tutustu vertailuarvosteluihimme! Ota selvää, mikä johtavista rakentajista on sinulle parhaiten sopiva perusteellinen vertailumme Wix vs Weebly. Tai opi lisää etuja, haittoja ja tärkeitä eroja meidän Weebly vs WordPress -vertailumme saadaksesi selville, mitkä sinun tulisi valita rakentamaan verkkosivustosi. Jos sinä’olet kiinnostunut myymään verkossa, Lue artikkeli Weebly vs Shopify -sivustosta löytää paras vaihtoehto.

Keitä me olemme?

Täällä Website Builder Expertissä uskomme, että kuka tahansa voi luoda verkkosivun. Siksi tarjoamme sinulle rehellisiä, tietopohjaisia ​​ja tasapainoisia verkkosivustojen rakentajien arvosteluja, joiden avulla voit tehdä parhaan päätöksen online-yhteyden muodostamisessa.

Testasimme itse Weeblyä ja suoritimme tutkimuksen antaaksemme tietoisia ja tarkkoja tietoja lukijoillemme – havaitsimme, että Weebly on vakaa valinta monenlaisin hienoin ominaisuuksin, etenkin pienyrityksille ja portfoliosivustoille..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me