Weebly onder de microscoop

De kans is groot dat jij’Ik heb waarschijnlijk van Weebly gehoord, vooral nadat ze eerder dit jaar voor honderden miljoenen door Square werden overgenomen… Hier bekijken we wat Weebly is, hoe het werkt en wat’s veranderd sinds Square het kocht. U’Ik vind ook nuttige links naar onze diepgaande artikelen waar u meer gedetailleerde informatie kunt krijgen. Lees dus verder om erachter te komen waar Weebly voor staat…


Wat is Weebly?

Weebly is een online websitebouwer die gebruikmaakt van een bewerkingsprogramma voor slepen en neerzetten om het maken van een website gemakkelijk en probleemloos te maken.

Met Weebly kunt u met één druk op de knop een professionele website maken; je don’Je moet niet weten hoe je moet coderen of een webdesigner zijn. Hierdoor is Weebly enorm populair. Wereldwijd meer dan 45 miljoen mensen hebben websites gemaakt met Weebly, en meer dan 325 miljoen gebruikers bezoeken deze sites elke maand!

Hieronder ziet u een voorbeeld van een van deze Weebly-websites:

weebly website voorbeeldDeze professionele online juwelierswinkel heet Whistle + Bango en is gemaakt met behulp van de Weebly-website builder – klik op de afbeelding om de volledige site te bekijken.

Geschiedenis van Weebly

Weebly, gevestigd in San Francisco, werd in 2007 opgericht door drie studenten: David Rusenko, Dan Veltri en Chris Fanini. Deze vrienden zagen hoe hun collega’s worstelden om hun werk online te krijgen, dus wilden ze een websitebouwer ontwerpen waarmee iedereen gemakkelijk zijn eigen website kon maken zonder de bank te breken.

In de loop der jaren is Weebly voortdurend nieuwe updates en functies blijven uitbrengen om hun gebruikers tevreden te houden. Zo hebben ze bijvoorbeeld de integratie van Facebook Messenger in uw website mogelijk gemaakt, zodat u gemakkelijk en rechtstreeks met klanten kunt chatten, en hun automatische belastingcalculator bijgewerkt om verkopen via uw website eenvoudiger en betrouwbaarder te maken.

In april 2018 werd Weebly door Square uitgekocht voor een totaalbedrag van $ 365 miljoen. Square is een bedrijf dat het verkopers gemakkelijk maakt om kaartbetalingen te accepteren en analyses te gebruiken om hun bedrijf bij te houden. Net als Weebly heeft Square een sterke passie om ondernemers te helpen bouwen en groeien.

De overname betekent een sterkere en uitgebreidere focus op e-commerce, wat te zien is in Weebly’s recente release van de nieuwe en verbeterde mobiele app. Deze laatste update is bedoeld om het voor bedrijfseigenaren gemakkelijk te maken om hun websites te beheren waar ze ook zijn, vanaf elk apparaat. Dergelijke functies zijn onder meer het afdrukken van verzendlabels rechtstreeks vanuit de app of het maken van merkcoupons vanaf uw telefoon.

Sinds het begin in 2007 is Weebly uitgegroeid tot een van de meest populaire website-bouwers. Vandaag het beheert meer dan 40 miljoen websites wereldwijd, bedrijven en individuen helpen een wereldwijd publiek te bereiken zonder geavanceerde technische vaardigheden of een groot budget nodig te hebben.

Hoe werkt Weebly?

Weebly is een websitebouwer met slepen en neerzetten. U selecteert eenvoudig een functie of element dat u op uw pagina wilt hebben (bijvoorbeeld afbeeldingen, tekstvakken), sleept het naar waar u het wilt en zet het neer!

Om een ​​website te maken, hoeft u alleen maar een sjabloon naar keuze te selecteren en aan te passen uit een bibliotheek van meer dan 50. Zodra u dat bent’heb dit gedaan, klik op publiceren en het’Ik zal online zijn zodat mensen het kunnen vinden.

Sommige van Weebly’De meest populaire functies zijn onder meer de e-commercefuncties, waarmee u betalingen kunt accepteren en een inventaris via uw site kunt volgen. Weebly biedt je ook een aantal geweldige ontwerpopties, zoals het hebben van een video voor een achtergrond en het maken van aangepaste headers, plus de optie om je site vanaf elk apparaat te bewerken met Weebly’s mobiele apps.

Zien onze diepgaande Weebly Review voor een meer gedetailleerde kijk op Weebly’s functies, sjablonen, mobiel reactievermogen en meer.

Hoeveel brengt Weebly in rekening? Weebly biedt een gratis abonnement, dus het antwoord is niets! Maar als u professionele functies wilt, zoals de mogelijkheid om via uw site te verkopen, dan bent u dat’Ik moet upgraden. Weebly’s betaalde tariefplannen beginnen bij slechts $ 8 per maand, en variëren in hun schaalbaarheid en functionaliteit. Lees onze Weebly Pricing Review voor een meer gedetailleerde kijk op welke van Weebly’s tariefplannen is het beste voor u.

Voor wie is Weebly?

Weebly is gemaakt met het oog op beginnende ondernemers en ondernemers, dus alle sjablonen hebben een professioneel ontwerp. Deze sjablonen omvatten een breed publiek, waaronder:

  • Bloggers
  • Fotografen
  • Bedrijven, zoals restaurants, financiën, technologie, gezondheid, dieren in het wild, reizen en evenementen
  • Online winkels, zoals sport, kleding, koffie, interieurs en gezondheid & welzijn

Weebly is geschikt voor iedereen zonder enige technische ervaring die een website wil maken, maar het wel’Het is ook een goede keuze als je een beetje code kent, omdat de plannen geschikt zijn voor alle vaardigheidsniveaus.

Als u uw eigen online winkel wilt creëren, lees onze Weebly eCommerce-recensie voor een diepere blik op Weebly’s e-commercefuncties, of om te zien hoe het zich verhoudt tot andere e-commerceplatforms, bekijk ons ​​stuk op de beste platforms voor e-commerce.

Beveel We Weebly aan?

We raden Weebly aan voor portefeuilles, startende ondernemers en ondernemers die dat niet zijn’t zeker van technische dingen.

Dit komt omdat het een breed scala aan functies heeft die geweldig zijn voor het schalen van uw website, en het heeft ook een enorm scala aan apps om uit te kiezen. Door apps en extra functies toe te voegen, kunt u in een paar eenvoudige stappen uitbreiden wat uw site kan doen. Dit gebruiksgemak maakt het geweldig voor beginners of voor degenen die hun website snel willen bouwen, maar het heeft ook de mogelijkheid om te coderen voor degenen die meer ervaring hebben.

Met geweldige SEO-prompts en -gidsen, een scherp geprijsd startersplan en indrukwekkende schaalbaarheid, is Weebly een uitstekende keuze voor kleine bedrijven en portfoliosites.

FAQs

Hoeveel kost Weebly?

U kunt volledig gratis een site op Weebly maken. Maar voor een professionele site (bijvoorbeeld geen advertenties) of de mogelijkheid om online te verkopen, moet u upgraden naar een betaald abonnement. Weebly’Het goedkoopste tariefplan is het startersplan voor slechts $ 8 per maand. Voor een volledig overzicht van Weebly’s tariefplannen, lees onze Weebly Pricing Review.

Is Weebly vrij om te publiceren?

Ja, u kunt uw website volledig gratis maken, publiceren en bewerken op Weebly! Er zijn bepaalde functies die zijn vergrendeld, tenzij u een upgrade uitvoert (bijv. Betalingen accepteren), maar hun prijzen zijn volledig transparant en er zijn geen verborgen kosten om u te betrappen. Als u een online winkel wilt starten, lees onze Weebly eCommerce Review voor meer informatie.

Hoeveel Weebly-websites kan ik hebben?

Je kunt maximaal 10 Weebly-websites maken in één account, maar als je er meer nodig hebt, kun je extra accounts maken totdat je het aantal websites hebt dat je nodig hebt. Houd er rekening mee dat als u bijvoorbeeld twee zakelijke premium-sites wilt, u’Ik zal ze apart moeten betalen: één betaling dekt niet beide.

Welke impact heeft de overname van Weebly door Square?

Sinds Square Weebly heeft opgekocht, zijn er al enkele veranderingen geweest, die te zien zijn in Weebly’s nieuwste e-commerce-updates en er zullen er de komende maanden waarschijnlijk nog meer verschijnen. Meestal betekent de overname een sterkere focus op commercie, met als doel ondernemers en ondernemers te helpen slagen op alle kanalen – persoonlijk en via apps en online.

Is Weebly beter dan andere bouwers?

Ja! Weebly is een populaire en toonaangevende websitebouwer op de markt. Het’s de beste bouwer voor kleine bedrijven en portefeuilles, en heeft een groot aantal functies om uw site te laten slagen. In ons onderzoek deed het het buitengewoon goed, alleen tweede voor Wix. Of het’s de beste bouwer voor u hangt af van welk type site u heeft’opnieuw bouwen.

U kunt ontdekken hoe Weebly zich verhoudt tot andere merken in onze vergelijkingstabel voor websitebouwers. Of bekijk onze vergelijkingsrecensies! Ontdek in welke van de toonaangevende bouwers het beste bij u past onze diepgaande vergelijking tussen Wix en Weebly. Of leer meer over de voor-, nadelen en belangrijke verschillen in onze Weebly vs WordPress vergelijking om erachter te komen welke u moet kiezen om uw website te bouwen. als jij’bent geïnteresseerd in online verkopen, lees ons artikel over Weebly vs Shopify om uw beste optie te vinden.

Wie zijn we?

Hier bij Website Builder Expert geloven we dat iedereen een website kan maken. Daarom bieden we u eerlijke, gegevensgestuurde en evenwichtige beoordelingen van websitebouwers om u te helpen de beste beslissing te nemen wanneer u online gaat.

We hebben Weebly zelf getest en onderzoek gedaan om geïnformeerde en nauwkeurige informatie aan onze lezers te geven – we vonden Weebly een solide keuze met een reeks geweldige functies, vooral voor kleine bedrijven en portfoliosites.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me