Weebly Pro Plan Features Review – De upgrade waard?


Weebly Features Review

Weebly Features review


Beoordeling

4,5 van de 5 sterren

Zie Weebly-functies

Weebly biedt u een breed scala aan functies voor het bouwen van websites waarmee u een website kunt bouwen zonder te weten hoe u moet coderen. Onze beoordeling gaat over deze tools en beoordeelt hoe ze u kunnen helpen bij het bouwen van een betere website.

Weebly is zeer gebruiksvriendelijk en hoewel hun tools minimalistisch zijn, bieden ze je behoorlijk geavanceerde functies.

Beoordeling door Jeremy

Laatst bijgewerkt op 9 december 2019

Weebly biedt u een breed scala aan functies voor het bouwen van websites waarmee u een website kunt bouwen zonder te weten hoe u moet coderen. Onze beoordeling gaat over deze tools en beoordeelt hoe ze u daadwerkelijk kunnen helpen bij het bouwen van een betere website.

Over het algemeen is Weebly zeer gebruiksvriendelijk en hoewel hun tools minimalistisch zijn, geven ze je behoorlijk geavanceerde functies. Dit is de reden waarom Weebly naar onze mening een van de betere websitebouwers op de markt is.

Hoewel Weebly gratis is voor iedereen, kunt u upgraden naar Weebly om toegang te krijgen tot meer geavanceerde tools voor het bouwen van websites’s premium-abonnementen zoals de Weebly Pro- en Weebly Business-abonnementen.

Voor een kleine maandelijkse vergoeding krijg je (1) nieuwe functies voor het bouwen van websites die voorheen niet beschikbaar waren met hun gratis service, en (2) verbeterde / verbeterde elementen die niet beschikbaar zijn voor hun gratis service-gebruikers.

Het’het is belangrijk op te merken dat Weebly Pro- en Weebly Business-abonnementen bevatten alle gratis functies onder hun gratis service, dus als je je aanmeldt bij Weebly’s premium pakketten, u krijgt meer functies en betere functies.

(Lees dit artikel om een ​​gedetailleerd overzicht en onze mening over Weebly te zien’s Prijzen)

Als u een bedrijf, fotograaf of gewoon iedereen bent die een professioneel ogende website wil bouwen, kunnen Weebly Pro en Starter bijzonder nuttig voor u zijn. In dit artikel leg ik uit waarom.

Voordat ik je mijn mening geef over of Weebly’s premium plannen zijn het waard, laat’Bekijk de Pro-functies die u krijgt wanneer u zich aanmeldt.

We gaan dieper in op wat ze zijn en hoe ze u kunnen helpen:

weebly review prijzenKlik om Weebly te zien’s prijsplannen in detail

Premium Weebly-functies

1) Zoeken op de site

Het sitezoekelement is een recente toevoeging aan de familie van Weebly-elementen en is zeer nuttig. Merk op dat deze tool alleen beschikbaar is voor Weebly Pro-gebruikers. Hiermee kunnen uw bezoekers snel en gemakkelijk relevante en nuttige informatie op uw website vinden.

weebly pro site zoekvak

weebly pro site zoeken Dit element kan op uw Weebly-website worden ingevoegd, net zoals u normaal gesproken elementen zou invoegen. Sleep het gewoon van de elementwerkbalk bovenaan naar een slepen-en-neerzetten-gebied (zoals in het hoofdgedeelte of in het voettekstgebied).

Een andere leuke functie is dat u de zoekresultaten kunt beheren, dus als u dat niet doet’Als u niet wilt dat een bepaalde pagina wordt weergegeven, kunt u deze verbergen door naar de pagina-instellingen te gaan en op te klikken “Verberg deze pagina voor de zoekmachine”.

Dit is een leuke tool om te hebben, vooral als u een zakelijke website bent of als u een website heeft met veel informatie en functies. Dit maakt het leven van uw bezoekers een stuk gemakkelijker en kan u meer zaken opleveren.

2) Diavoorstellingen met koptekst

Deze Weebly Pro-functie kan uw website een stuk interactiever en professioneler maken.

Normaal gesproken, als u Weebly gebruikt’Dankzij de gratis service kunt u alleen een statische afbeelding invoegen in de koptekst van uw website. Als u zich echter abonneert op Weebly Pro, kunt u het hele koptekstgebied omzetten in een diavoorstelling.

weebly pro header slideshow

U kunt ook tekstbijschriften invoegen in de diavoorstelling van de koptekst en deze hyperlinken naar andere webpagina’s. Met Weebly kunt u de volgende functies in de koptekstdiavoorstelling configureren:

  • Overgangsstijl (kies tussen dia-, fade-, mozaïek-, dia- of vouweffecten)
  • Slide vertraging – hier bepaalt u hoe snel uw dia’s overgaan naar de volgende dia
  • Navigatiestijl – u kunt configureren hoe uw bezoekers de diavoorstelling kunnen beheren met behulp van pijlen, stippen of niets
  • Bewerk afbeelding – je kunt Weebly gebruiken’s ImagePerfect-editor om de afbeeldingen die u in de diavoorstelling invoegt, daadwerkelijk te bewerken. U kunt uw afbeeldingen bijsnijden, roteren of allerlei effecten toevoegen.

weebly pro header slideshow opties

Deze Pro-functie is vooral handig als u producten heeft die u wilt laten zien, als u een fotograaf bent of als u gewoon verschillende berichten heeft die u aan uw bezoekers wilt presenteren.

3) HD-videospeler

Als u video’s wilt weergeven en wilt dat uw website professioneel blijft en het gevoel van hoge kwaliteit uitstraalt, is het HD-video-element een must-have (alleen beschikbaar voor Weebly Pro-gebruikers).

Als u Weebly gebruikt’Met de gratis service kunt u YouTube-video’s in uw website invoegen. De videospeler wordt echter gebrandmerkt als YouTube en sommigen van jullie willen misschien een optie om een ​​merkloze videospeler te hebben om je website professioneel te houden.

Weebly’Met het HD-videospelerelement kunt u een merkloze HD-videospeler in uw website invoegen. weebly hd-videospeler Het ondersteunt M4V, MPG, MOV, WMV en de meeste andere standaard videoformaten en je kunt zoveel video’s uploaden als je wilt, zolang elke video kleiner is dan 1 gigabyte.

U kunt de videospeler zo configureren dat deze Full HD-weergave biedt op desktop-, mobiele en iPad-browsers.

4) Aanpasbaar voettekstgebied & Weebly footer link verwijderen

Als u een upgrade naar Weebly Pro uitvoert, kunt u uw eigen informatie invoegen in het voettekstgedeelte van uw Weebly-website, inclusief het verwijderen van de Weebly-voettekstlink die bestaat voor alle gratis servicewebsites (als u Weebly Pro niet gebruikt).

weebly pro footer Sleep in het voettekstgedeelte alle Weebly-elementen naar de voettekst. De meest ingevoegde items zijn contactformulieren, social media iconen, “Over ons” informatie of zelfs locatiekaart.

Sommige andere Weebly-gebruikers voegen ook graag belangrijke links toe die ook zeer effectief zijn, zodat u uw bezoekers naar belangrijke delen van uw website kunt leiden, of zelfs naar uw andere websites als u dat wilt.

Het verwijderen van de Weebly-voettekstlink is belangrijk, vooral als u een zakelijke website heeft of als u gewoon wilt dat uw website er professioneler uitziet. Toegegeven, de voettekstlink is dat niet’t groot of te prominent, maar het’is nog professioneler om er vanaf te komen.

5) Premium Weebly-ondersteuning

Volgens onze eigen ervaringen en van wat we van veel andere Weebly-gebruikers horen, reageert Weebly op alle vragen wanneer u ze e-mailt – wat geweldig is.

Als u zich echter abonneert op een Weebly Pro- of Business-abonnement, Weebly plaatst uw ondersteunings-e-mail voor gratis gebruikers, zodat u uw vragen eerder beantwoordt, wat leuk is, vooral als je onder tijdsdruk zit. Dit is alleen eerlijk omdat u een betalende premiumgebruiker bent!!

6) Met wachtwoord beveiligde pagina’s

Zodra u zich abonneert op Weebly Pro, kunt u individuele webpagina’s of uw hele website met een wachtwoord beveiligen. U kunt bepalen welke specifieke webpagina u met een wachtwoord wilt beveiligen, gewoon door naar het configuratiescherm van Pagina-instellingen te gaan.

Weebly Pro - Site-wachtwoord

Dit is vooral handig als u een nieuwe webpagina aan het bouwen bent (hoewel u de webpagina ook kunt verbergen totdat deze gereed is), of als u slechts beperkte mensen met uw wachtwoord wilt toegang tot die specifieke pagina (in welk geval u BEIDE kunt gebruiken) de wachtwoordbeveiliging en verbergfuncties), zodat alleen degenen die de pagina kennen, deze kunnen vinden en er toegang toe hebben met uw wachtwoord.

Een nadeel van deze functie is dat je maar één wachtwoord kunt instellen voor je hele site. U kunt dus niet voor elke webpagina individuele wachtwoorden hebben.

Het zou leuk zijn om deze functie in de functie te hebben om u meer administratieve controle te geven. Een eenvoudige oplossing is om de “Editor” functie zodat u andere mensen kunt uitnodigen om alleen zeer specifieke pagina’s te bewerken. Dit is vooral handig als u binnen een teamomgeving werkt of als u contractanten heeft ingehuurd om u te helpen.

7) Audiospeler

Als u een Weebly Pro-gebruiker bent, kunt u met hun audiospelerelement eenvoudig muziek, podcasts of andere audiobestanden rechtstreeks aan uw website toevoegen. Sleep gewoon & zet het audiospelerelement neer in uw website en upload uw audiobestanden met 1 klik.

Merk op dat Weebly’De audiospeler kan alleen mp3-bestanden accepteren, dus zorg ervoor dat uw muziekbestanden het mp3-bestandsformaat hebben voordat u ze uploadt.

8) Uw eigen favicon

Als je een Weebly Pro- of Weebly Business-account hebt, kun je een Favicon aan je website toevoegen. Een favicon is een klein pictogram dat naast je browser verschijnt’s adresbalk of de beschrijvingstab.

Ook al lijkt dit misschien een kleine functie, het voegt veel professionaliteit toe aan uw website, omdat alle grote websites deze functie hebben. Het ziet er gewoon een beetje raar uit als je dat niet doet’t hebben er een zoals veel mensen het standaard verwachten.

9) Uitgebreide verkeersstatistieken

Weebly biedt slechts 30 dagen aan bezoekers van paginaweergaven voor gratis Weebly-accounts. Als u upgradet naar Weebly Pro of Business-abonnementen, u krijgt ook informatie zoals de meest bekeken pagina’s, zoektermen die uw bezoekers hebben gebruikt om uw website te vinden of welke websites de bezoekers naar u hebben doorverwezen.

Hoewel dit nuttige gegevens zijn, hebben we’hebben van veel gebruikers gehoord dat de gegevens mogelijk niet erg nauwkeurig zijn. U kunt Google Analytics het beste gebruiken om bezoekersinformatie bij te houden. Google Analytics is gratis en snel in te stellen en kan u veel belangrijke informatie geven over hoe uw websitebezoekers uw website gebruiken.

10) Onbeperkte uploads

Weebly’s gratis accounts bieden u tot 500 MB opslagruimte, maar dat kan’t upload bestanden die groter zijn dan 10 MB. Dit kan beperkend zijn, vooral als u grote video-, audio-, documenten- of downloadbestanden heeft.

Als u zich abonneert op Weebly Pro, kunt u vervolgens bestandsgroottes uploaden die maximaal 250 MB groot zijn. U kunt zelfs videobestanden van maximaal 1 GB uploaden.

Dit is handig als u grotere video’s heeft die u wilt uploaden, of als u een zakelijke website bent en u een groot document of pamflet heeft dat u wilt dat uw bezoekers downloaden.

11) Lidmaatschap creëren

Met het Weebly Pro-abonnement, u kunt maximaal 20 mensen uitnodigen om lid te worden van uw site.

U kunt bepaalde pagina’s beperken waar alleen uw leden toegang toe hebben. Dit is erg handig als u een privéclub wilt maken of als u bepaalde inhoud voor het publiek wilt beperken.

Weebly Pro review-leden

Weebly’s Connect en gratis abonnementen niet’deze functie niet hebben, dus u moet upgraden naar ten minste hun Pro-abonnement om toegang te krijgen tot hun functie voor het maken van een lidmaatschap.

Is Weebly Pro of Starter de moeite waard?

Als u een bedrijf bent of als u gewoon uw website wilt positioneren om professioneler en beter samengesteld te zijn, denk ik dat een upgrade naar een Weebly’s Premium Plan is het zeker waard.

Hoewel niet alle premiumfuncties gelijk zijn gemaakt (wat betekent dat sommige nuttiger zijn dan andere), alleen het Site Search, aanpasbare voettekstgebied (inclusief het verwijderen van Weebly’s footer link) en de Header Slideshow zijn belangrijke functies die erg waardevol voor u kunnen zijn.

Alleen deze 3 Pro-functies kunnen uw website echt upgraden en transformeren van een amateur naar een zeer professioneel ogende. Dit is vooral belangrijk omdat het uw bezoekers een veel betere ervaring zal bieden, wat hen waarschijnlijk zal aanmoedigen om langer op uw website te blijven en mogelijk uw verkoop zal verhogen als u een bedrijf bent.

Hoeveel kosten betaalde Weebly-abonnementen??

Momenteel is het upgraden van uw Weebly-website naar Pro niet te duur. Weebly biedt u ook kortingen als u zich aanmeldt voor hun 1-jaarabonnement en zelfs een grotere korting onder het 2-jaarabonnement – dus profiteer zeker van deze kortingen.

Het 2-jaarabonnement geeft veruit de beste waarde en als je erover nadenkt, is $ 9 per maand voor het Weebly Pro-abonnement slechts ongeveer 30 cent per dag.

Dat’valt mee als je het vergelijkt met je dagelijkse uitgaven. Dus als u serieus bent over uw website, alle zakelijke of woonkosten in aanmerking genomen, is aanmelden voor 2 jaar geen zware investering om uw website professioneler te maken voor uw bezoekers en klanten.

Weebly’s Belofte: 30 dagen geld-terug-garantie

Volgens Weebly’s Servicevoorwaarden, als u zich aanmeldt voor een Weebly Pro- of Starter-account en als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met hun diensten, hebben ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantiebeleid.

weebly pro garandeert terugbetaling

Dus dat is er echt niet’Geen enkel risico voor u om Weebly premium-abonnementen uit te proberen. Ze zijn er zo zeker van dat u tevreden zult zijn met hun diensten dat ze u deze dienst aanbieden zonder financiële risico’s voor u.

Conclusie bekijken

Vond deze gids nuttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me