Weebly Pro Plan Features Review – Værd at opgraderingen?


Weebly Features Review

Weebly Features-gennemgang


Bedømmelse

4,5 ud af 5 stjerner

Se Weebly-funktioner

Weebly tilbyder dig en bred vifte af webstedsbygningsfunktioner, der kan hjælpe dig med at opbygge et websted uden at vide, hvordan du koder. Vores gennemgang vil gennemgå disse værktøjer og vurdere, hvordan de kan hjælpe dig med at opbygge et bedre websted.

Weebly er meget brugervenligt, og selvom deres værktøjer er minimalistiske, giver de dig temmelig avancerede funktioner.

Anmeldelse af Jeremy

Sidst opdateret den 9. december 2019

Weebly tilbyder dig en bred vifte af webstedsbygningsfunktioner, der kan hjælpe dig med at opbygge et websted uden at vide, hvordan du koder. Vores gennemgang vil gennemgå disse værktøjer og vurdere, hvordan de rent faktisk kan hjælpe dig med at opbygge et bedre websted.

Generelt er Weebly meget brugervenlig, og selvom deres værktøjer er minimalistiske, giver de dig temmelig avancerede funktioner. Derfor er Weebly, efter vores opfattelse, en af ​​de bedre webstedsbyggere på markedet i dag.

Mens Weebly er gratis for alle at bruge, for at få adgang til mere avancerede webstedsbygningsværktøjer, kan du opgradere til Weebly’s premium-planer som Weebly Pro og Weebly Business-planer.

For et lille månedligt gebyr får du (1) nye webstedsbygningsfunktioner, der tidligere ikke er tilgængelige med deres gratis service, og (2) forbedrede / forbedrede elementer, der ikke er tilgængelige for deres gratis servicebrugere.

Det’Det er vigtigt at bemærke det Weebly Pro og Weebly forretningsplaner inkluderer alle de gratis funktioner under deres gratis service, så hvis du tilmelder dig Weebly’s premium-pakker, får du flere funktioner og bedre funktioner.

(Læs denne artikel for at se detaljeret oversigt og vores mening om Weebly’s prisfastsættelse)

Hvis du er en virksomhed, fotograf eller bare enhver, der ønsker at oprette et professionelt websted, kan Weebly Pro og Starter være særlig nyttige for dig. Jeg vil forklare, hvorfor i denne artikel.

Før jeg giver dig min mening om hvis Weebly’s premium planer er det værd, lad’s se på de Pro-funktioner, du får, når du tilmelder dig.

Vi vil gennemgå flere detaljer, herunder hvad de er, og hvordan de kan gavne dig:

prisfastsættelse af weeblyKlik for at se Weebly’s prisplaner i detaljer

Premium Weebly-funktioner

1) Webstedsøgning

Webstedsøgningselementet er en nylig tilføjelse til familien af ​​Weebly-elementer og er et meget nyttigt element. Bemærk, at dette værktøj kun er tilgængeligt for Weebly Pro-brugere. Det gør det muligt for dine besøgende hurtigt og nemt at finde relevante og nyttige oplysninger på dit websted.

weebly pro site søgefelt

weebly pro site søgning Dette element kan indsættes på dit Weebly-websted ligesom hvordan du normalt indsætter elementer. Bare træk og slip den fra elementværktøjslinjen øverst i ethvert træk og slip-område (f.eks. I hovedkropsområdet eller i sidefodsområdet).

En anden pæn funktion er, at du kan kontrollere søgeresultater, så hvis du ikke gør det’Hvis du vil have en bestemt side til at vises, kan du skjule den ved at gå til Sideindstillingerne og klikke på “Skjul denne side fra søgemaskinen”.

Dette er et dejligt værktøj, især hvis du er et forretningswebsted, eller hvis du har et websted, der har en masse information og funktioner. Dette vil gøre livet meget lettere for dine besøgende og kan give dig mere forretning.

2) Header-slideshows

Denne Weebly Pro-funktion kan gøre dit websted meget mere interaktivt og professionelt.

Normalt, hvis du bruger Weebly’s gratis service, kan du kun indsætte et statisk billede i overskriftsafsnittet på dit websted. Hvis du abonnerer på Weebly Pro, kan du dog omdanne hele headerområdet til et lysbilledshow.

weebly pro header slideshow

Du kan også indsætte billedtekster i diasshowet til overskriften og hyperlink dem til andre websider. Weebly giver dig mulighed for at konfigurere følgende funktioner i oversigtsbillederne:

 • Overgangsstil (vælg mellem dias, fade, mosaik, dias eller fold-effekter)
 • Glideforsinkelse – her styrer du, hvor hurtigt dine lysbilleder overgår til det næste lysbillede
 • Navigationstil – du kan konfigurere, hvordan dine besøgende kan kontrollere slideshowet ved hjælp af pile, prikker eller intet
 • Rediger billede – du kan bruge Weebly’s ImagePerfect-editor til faktisk at redigere de billeder, du indsætter i slideshowet. Du kan beskære, rotere eller tilføje alle mulige effekter i dine billeder.

weebly pro header diasshow indstillinger

Denne Pro-funktion er især nyttig, hvis du har produkter, du vil fremvise, hvis du er en fotograf, eller du bare har forskellige beskeder, du vil præsentere for dine besøgende.

3) HD-videoafspiller

Hvis du har videoer, der skal vises, og ønsker, at dit websted skal forblive professionelt og projicere følelsen af ​​høj kvalitet, er HD-videoelementet et must have (kun tilgængeligt for Weebly Pro-brugere).

Hvis du bruger Weebly’s gratis service, kan du indsætte YouTube-videoer på dit websted. Videoafspilleren vil imidlertid blive brandet som YouTube, og nogle af jer vil måske have en mulighed for at have en unbranded videoafspiller for at holde dit websted professionelt.

Weebly’s HD-videoafspillerelement giver dig mulighed for at indsætte en ikke-mærket HD-videoafspiller på dit websted. weebly hd videoafspiller Det understøtter M4V, MPG, MOV, WMV og de fleste andre standardvideoformater, og du kan uploade så mange videoer, som du ønsker, så længe hver video er under 1 gigabyte i størrelse.

Du kan konfigurere videoafspilleren, så den giver fuld HD-afspilning på desktop-, mobil- og iPad-browsere.

4) Område, der kan tilpasses sidefod & Fjernelse af link til sidefod

Hvis du opgraderer til Weebly Pro, kan du indsætte dine egne oplysninger i sidefodsområdet på dit Weebly-websted, herunder fjerne Weebly-footer-linket, der findes for alle gratis servicewebsteder (hvis du ikke bruger Weebly Pro).

weebly pro sidefod Træk og slip alle Weebly-elementer i sidefoden under sidefoden. De mest almindeligt indsatte emner inkluderer kontaktformularer, ikoner på sociale medier, “Om os” information eller endda placeringskort.

Nogle andre Weebly-brugere kan også gerne indsætte vigtige links, som også er meget effektive, så du kan guide dine besøgende til vigtige dele af dit websted, eller endda til dine andre websteder, hvis du ønsker det.

Det er vigtigt at fjerne Weebly-footer-linket, især hvis du har et forretningswebsted, eller du bare ønsker, at dit websted skal se mere professionelt ud. Indrømmet er, at sidefodlen er ikke’t stor eller for fremtrædende, men det’er endnu mere professionel til at kunne slippe af med det.

5) Premium Weebly Support

I henhold til vores egne erfaringer og fra det, vi hører fra mange andre Weebly-brugere, svarer Weebly på alle spørgsmål, når du e-mailer dem – hvilket er fantastisk.

Men hvis du abonnerer på en Weebly Pro eller forretningsplan, Weebly vil placere din support-e-mail foran gratis brugere, så du får svar på dine spørgsmål før, hvilket er rart, især hvis du er under tidsbegrænsninger. Dette er kun fair, da du er en betalende premium-bruger!!

6) Kodeordbeskyttede sider

Når du abonnerer på Weebly Pro, kan du kodeordbeskytte individuelle websider eller hele dit websted. Du kan kontrollere, hvilken specifik webside du vil beskytte med adgangskode, ved blot at gå til kontrolpanelet Sideindstillinger.

Weebly Pro - Webstedsadgangskode

Dette er især nyttigt, hvis du bygger en ny webside (selvom du også kan skjule websiden, indtil den er klar), eller hvis du kun vil have begrænsede personer med din adgangskode til at få adgang til den bestemte side (i hvilket tilfælde du kan bruge BÅDE adgangskodebeskyttelse og skjulfunktioner), så kun de, der kender til siden, kan finde den og få adgang til den med dit kodeord.

En ulempe ved denne funktion er, at du kun kan indstille en enkelt adgangskode til hele dit websted. Så du kan ikke have individuelle adgangskoder til hver webside.

Det ville være dejligt at have denne funktion i funktionen for at give dig mere administrativ kontrol. En enkel løsning er at bruge “Editor” funktion, så du kan invitere andre mennesker til kun at redigere meget specifikke sider. Dette er især nyttigt, hvis du arbejder i et teammiljø, eller hvis du har ansat entreprenører til at hjælpe dig.

7) Audioafspiller

Hvis du er en Weebly Pro-bruger, giver deres lydafspillerelement dig nemt mulighed for at tilføje musik, podcasts eller andre lydfiler direkte til dit websted. Bare træk & slip lydafspillerelementet ind på dit websted og upload dine lydfiler med 1 klik.

Bemærk bare at Weebly’s lydafspiller kan kun acceptere MP3-filer, så sørg for, at dine musikfiler er MP3-filformat, før de uploades.

8) Din egen favorit

Hvis du har en Weebly Pro- eller Weebly Business-konto, kan du tilføje en Favicon til dit websted. En favorit er et lille ikon, der vises ved siden af ​​din browser’s adresselinje eller fanebladet Beskrivelse.

Selvom dette kan virke som en lille funktion, tilføjer det en masse professionalisme til dit websted, da alle større websteder har denne funktion. Det ser bare lidt underligt ud, hvis du ikke gør det’t har en, som mange mennesker forventer det som en standardfunktion.

9) Udvidet trafikstatistik

Weebly giver kun 30 dages værdi af besøgende sidevisningsoplysninger til gratis Weebly-konti. Hvis du opgraderer til Weebly Pro eller forretningsplaner, får du også oplysninger, såsom de mest viste sider, søgeudtryk, som dine besøgende brugte til at finde dit websted, eller hvilke websteder, der henviste besøgende til dig.

Selvom dette er nyttige data, er vi’Vi har hørt fra mange brugere, at dataene muligvis ikke er særlig nøjagtige. Det er bedst at bruge Google Analytics til at hjælpe med at spore besøgende information. Google Analytics er gratis og hurtig at konfigurere og kan give dig en masse vigtige oplysninger om, hvordan dine besøgende på dit websted bruger dit websted.

10) Ubegrænset uploads

Weebly’s gratis konti giver dig op til 500 MB lagerplads, men du kan’t uploade filer, der er større end 10 MB i størrelse. Dette kan være restriktivt, især hvis du har store video, lyd, dokumenter eller downloader filer.

Hvis du abonnerer på Weebly Pro, kan du derefter uploade filstørrelser, der er op til 250 MB i størrelse. Du kan endda uploade op til 1 GB videofiler.

Dette er nyttigt, hvis du har større videoer, du vil uploade, eller hvis du er et forretningswebsted og har et stort dokument eller en pjece, som du gerne vil have dine besøgende til at downloade.

11) Oprettelse af medlemskab

Med Weebly Pro-planen, kan du invitere op til 20 personer til at deltage på dit websted som medlemmer.

Du kan begrænse visse sider, som kun dine medlemmer har adgang til. Dette er virkelig nyttigt, hvis du vil oprette en privat klub, eller bare ønsker at begrænse bestemt indhold fra offentligheden.

Weebly Pro gennemgår medlemmer

Weebly’s Tilslut og gratis planer gør det ikke’t har denne funktion, så du bliver nødt til at opgradere til mindst deres Pro-plan for at få adgang til deres oprettelse af medlemskab.

Er Weebly Pro eller Starter det værd?

Hvis du er en virksomhed, eller hvis du bare ønsker at placere dit websted for at være mere professionelt og godt sammensat, synes jeg, at opgradering til en Weebly’s Premium Plan er bestemt værd.

Selvom ikke alle premium-funktioner oprettes lige (hvilket betyder, at nogle er mere nyttige end andre), er det bare webstedsøgning, tilpasset sidefodsområde (herunder fjernelse af Weebly’s footer-link) og Header Slideshow er nøglefunktioner, der kan være meget værdifulde for dig.

Bare disse 3 Pro-funktioner kan virkelig opgradere og omdanne dit websted fra en amatør til et meget professionelt udseende. Dette er især vigtigt, da det vil give en meget bedre oplevelse for dine besøgende, hvilket sandsynligvis vil tilskynde dem til at blive længere på dit websted og potentielt øge dit salg, hvis du er en forretning.

Hvor meget koster weebly-betalte planer?

I øjeblikket er det ikke for dyrt at opgradere dit Weebly-websted til Pro. Weebly tilbyder dig også rabatter, hvis du tilmelder dig deres 1-årige plan, og endda en større rabat under den 2-årige plan – så du kan helt sikkert drage fordel af disse rabatter.

Den 2-årige plan giver dig langt den bedste værdi, og hvis du tænker over den, er $ 9 pr. Måned for Weebly Pro-planen kun ca. 30 cent om dagen.

At’det er ikke så dårligt, hvis du sammenligner det med dine daglige udgifter. Så hvis du ser alvorligt på dit websted, overvejer alle forretnings- eller leveomkostninger, er tilmelding til 2 år ikke en tung investering at få dit websted til at være mere professionelt foran dine besøgende og kunder.

Weebly’s løfte: 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ifølge Weebly’s Servicevilkår, hvis du tilmelder dig en Weebly Pro- eller Starter-konto, og hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester af en eller anden grund, har de en 30-dages pengene-tilbage-garantipolitik.

weebly pro garanterer refusion

Så der er virkelig ikke’t nogen risiko for dig for at afprøve Weebly-premium-planer. De er så sikre på, at du vil være tilfreds med deres tjenester, at de tilbyder dig denne service uden økonomiske risici for dig.

Gennemgang af konklusion

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map