Weebly Review 2020 | 12 întrebări pe care trebuie să le pui

 

Cel mai bun pentru

Cel mai bun pentru întreprinderile mici


Rating general

4 din 5 stele

Weebly este cel mai bun constructor de site-uri pentru site-uri de afaceri mici. Editorul său drag-and-drop îl face ușor de utilizat, în timp ce gama mare de funcții și aplicații înseamnă că site-ul dvs. va putea să împacheteze un pumn. Puteți construi un site simplu, elegant și funcțional cu Weebly, inclusiv portofolii, site-uri de afaceri, bloguri sau magazine online.

Care sunt cei mai buni 3 pro și contra Weebly?

Pro-uri

  • Cel mai bun constructor de site-uri pentru întreprinderile mici, cu toate instrumentele de bază de care aveți nevoie pentru a construi un site de afaceri excelent sau chiar un magazin online.
  • Șabloane personalizate cool – toate Weebly’temele sunt simple, elegante și mobile, și chiar puteți comuta între ele.
  • Ghiduri SEO foarte utile în Weebly’s centru de ajutor și asistență, pentru sfaturi despre codificare, optimizarea cuvintelor cheie și sfaturi despre stimularea site-ului’s-a clasat

Contra

  • Personalizarea drag-and-drop este limitată – dacă nu’ești încrezător cu codul (și te simți confortabil folosind editorul de coduri Weebly), poți găsi Weebly frustrant din cauza lipsei sale de libertate creativă.
  • Nicio opțiune de restaurare personală, deci dacă site-ul tău coboară’bazează-te total pe echipa de suport Weebly pentru a-ți restabili site-ul pentru tine.
  • Nicio opțiune ADI – Artifical Design Intelligence (ADI) este locul în care un constructor de site-uri utilizează informațiile pe care le furnizați pentru a crea automat un site pentru dvs., economisind timp. Cu Weebly, trebuie să creați site-ul dvs. manual.

Prezentare generală

Weebly este un constructor de site-uri accesibil de minune, care vă permite să creați un site cu aspect excelent, fără a fi necesar să scrieți o singură linie de cod.

Instrumentul său de editare drag-and-drop face ca munca ușoară să creeze o prezență web pentru proiectul, hobby-ul sau pentru întreprinderile mici, chiar dacă’ești un începător complet.

Weebly este ușor de utilizat și intuitiv. Aceasta’este suficient de puternic pentru a vă permite să construiți un site cu aspect excelent, fără a ști deloc HTML.

Dar daca tu sunteți la îndemână cu HTML sau CSS, Weebly vă oferă opțiunea de a le utiliza. Spre deosebire de Wix, constructorul de site-uri rivale, Weebly are un editor de coduri încorporat care vă permite să personalizați mai amplu site-ul dvs..

Weebly’Caracteristicile, versatilitatea și valoarea pentru bani i-au adus un feedback excelent din partea utilizatorilor, inclusiv proprietarii de întreprinderi mici și antreprenori.

Faceți clic aici pentru a le citi poveștile de succes – le puteți găsi destul de inspirate.

În prezent, Weebly alimentează peste 40 de milioane de site-uri web, care funcționează la aproximativ 2% (și în creștere) din toate site-urile de pe internet. Citiți mai departe pentru a descoperi de ce’este atât de popular și pentru a afla dacă’este creatorul de site-uri potrivit pentru tine.

Este Weebly potrivit pentru tine?

Weebly este excelent pentru întreprinderile mici, ceea ce o face o alegere excelentă pentru antreprenori, companii start-up și mici magazine online.”

Chiar dacă doriți să construiți un site web personal, o galerie foto online sau chiar un site pentru evenimente, Weebly este versatil și oferă o gamă variată de șabloane.

Există construitori de site-uri web mai sofisticate, dar Weebly este la curent cu introducerea funcțiilor avansate și a proiectelor actualizate.

Tot ceea ce face este destinat să ajute utilizatorii de toate nivelurile de îndemânare să construiască site-uri web bune și funcționale, rapid și nedureros.

Aici, la Website Builder Expert, am primit oameni de zi cu zi să testeze Weebly și am primit feedback cu adevărat pozitiv. Aici’doar câteva lucruri pe care oamenii le-au spus:

“Ecranul de editare este prezentat destul de frumos. Aceasta’este un bun constructor web la nivel introductiv.”

“A fost destul de simplu să adăugați lucruri, aveți magazinul de aplicații ușor de accesat, trebuie doar să tastați ceea ce doriți și să îl introduceți pe site-ul dvs. Similar cu funcțiile, toate au fost foarte ușoare, a fost o mișcare drag-and-drop pentru a o muta pe pagină, iar editarea textului a fost, de asemenea, destul de simplă..”

Unul dintre lucrurile noastre preferate despre Weebly este că îți oferă loc să crești și să înveți. Vă puteți edita site-ul’codul s odată ce vă simțiți suficient de sigur – devenind instrumentul ideal dacă vă place să învățați HTML.

Toate acestea îi oferă lui Weebly un apel mult mai larg decât poate sugera la început natura sa drag and drop.

După cum am menționat, îl puteți folosi chiar și pentru a construi un magazin online (aici’s revizuirea noastră detaliată de comerț electronic Weebly). Dar dacă ai ambiții mari pentru magazinul tău, tu’O să mă descurc mai bine cu un specialist în comerț electronic, cum ar fi Shopify. Dacă doriți să construiți un magazin online și doriți să luați în considerare mai multe opțiuni, consultați articolul nostru despre cele mai bune platforme de comerț electronic..

Video de recenzie Weebly

Joaca

Este ușor de utilizat?

“Construirea site-ului dvs. web cu Weebly este la fel de simplă ca glisarea și plasarea elementelor pe o pagină. Puteți vedea site-ul dvs. prinde contur în fața ochilor.”

După cum știți, Weebly este un WYSIWYG (‘ceea ce vezi este ceea ce primești’) constructor de site-uri web.

Acest lucru înseamnă că vă permite să construiți întregul site web prin glisarea elementelor (cum ar fi fotografii, pictograme și meniuri) pe paginile de pe ecranul dvs., apoi mutați-le și redimensionați-le, fără a fi nevoie să atingeți niciun cod..

Recenzie Weebly Ușor de utilizatVedeți că site-ul dvs. se conturează în fața ochilor cu Weebly’s editor WYSIWYG

Cu instrumentele WYSIWYG, ceea ce vedeți în editorul de șabloane este ceea ce va vedea vizitatorul dvs. după ce vă publicați site-ul. Acolo’nu are un stil WordPress care se întoarce înainte și înapoi între modul de editare și modul de previzualizare pentru a verifica cum va arăta site-ul dvs..

Aici, la Website Builder Expert, ne place să punem la dispoziție acești construitori de site-uri web. Un test pe care îl facem, așa cum am menționat mai sus, este să obținem oameni de zi cu zi pentru a testa constructorii și pentru a vedea cât de ușor îi găsesc.

I-am cerut să înscrie o listă de sarcini în funcție de dificultatea lor și i-am intervievat după ce au discutat despre cum au găsit-o.

În ciuda naturii sale intuitive, Weebly s-a dovedit de fapt destul de dificil de utilizat în comparație cu colegii săi. Wix și SiteBuilder au ieșit ca fiind cele mai ușoare produse de utilizat, Weebly fiind în mod distinct mediu.

Weebly Templates Review – Cât de bune sunt temele Weebly?

“Weebly a fost ocupată să lanseze noi modele elegante pe care le puteți folosi pentru a crea site-uri web cu aspect profesional.”

Weebly obișnuia să aibă o reputație de șabloane mediocre, iar utilizatorii au ghicit în mod regulat compania pentru a îmbunătăți calitatea proiectelor sale.

În cele din urmă Weebly a primit mesajul. Aceasta’i-am crezut temele și au creat design-uri din ce în ce mai bune pentru Galeria Temelor.

analizați cu atenție creatorul de site-uriWeebly lucrează din greu pentru a-și îmbunătăți designurile – ca și tine’Voi vedea din Galeria Tema

Mulți din Weebly’temele mai noi răspund automat la dispozitivele mobile. Dacă alegeți una dintre aceste teme, puteți fi sigur că site-ul dvs. va arăta grozav, indiferent de dimensiunea ecranului acestuia’sunt vizualizate pe.

Noi’Voi avea mai multe detalii despre aceasta în secțiunea de pregătire pentru mobil de mai jos.

De asemenea, Weebly vă permite să accesați site-ul dvs.’s cod cu un singur clic folosind un editor HTML / CSS. Deci, aveți opțiunea de a modifica în mod extensiv site-ul dvs. web’s proiectează (sau angajează pe cineva care să te ajute). Aceasta’este minunat să ai această alegere dacă vrei într-adevăr un design personalizat.

Ați putea lua în considerare și cumpărarea unei teme Weebly, creată de un designer independent. Uitați-vă la piața șabloanelor Mojo, de exemplu.

Încă credem Weebly’cel mai mare concurent, Wix, are șabloane mai versatile, dar Weebly pare dornic să ia pas. Noi’Vă voi informa despre noile opțiuni de design de la Weebly – așa că rămâneți la curent!

Weebly Mobile Review – site-ul dvs. va arăta grozav pe telefoane și tablete?

“Weebly preia automat site-ul dvs. web, creează o versiune mobilă a acestuia și vă oferă o previzualizare.”

După cum am menționat mai sus, Weebly’Cele mai recente teme de design sunt automate care răspund la mobil.

Aceasta înseamnă că designul dvs. se va regla de la sine pentru a se potrivi telespectatorilor’ ecrane tactile mobile Tu nu’nu trebuie să mai fac nimic, dar puteți previzualiza cum va arăta site-ul dvs. pe telefoane și tablete folosind editorul de telefonie mobilă.

Weebly găzduiește încă câteva teme mai vechi care nu sunt’nu răspunde de mobil, dar asta nu’Nu înseamnă că au câștigat’nu lucrez pe ecranele tactile.

daca tu’Am decis să folosesc o temă mai veche care nu este’t optimizat automat pentru mobil, puteți comuta între vizualizările desktop și cele mobile din editor pentru a verifica cum arată și funcționează site-ul dvs. pe diferite dispozitive.

Orice ai adăuga / elimina de pe desktop sau vizualizarea mobilă, ambele vor fi sincronizate, astfel încât să nu faci’mai întâi trebuie să editați versiunea desktop, apoi să repetați aceeași modificare în versiunea mobilă (și invers).

Cu toate acestea, ai câștigat’Nu puteți crea o versiune mobilă unică a site-ului dvs. Web Weebly. Posibilitatea de a avea un editor mobil dedicat și separat vă va permite să optimizați experiența mobilă fără a fi nevoie să faceți compromisuri asupra experienței desktop.

Puteți adăuga aplicații Weebly pe site-ul dvs.?

“Dacă doriți instrumente mai sofisticate, Weebly’s Centrul de aplicații oferă o colecție de instrumente de instalare complet integrate, cu un singur clic, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea.”

Weebly’editorul de teme oferă instrumente de bază pentru a fi adăugate pe site-ul dvs., dar dacă doriți instrumente mai sofisticate, consultați Weebly App Center.

În timp ce Weebly se străduiește să-și păstreze uneltele ușor și minime, aceasta o face’este minunat să ai opțiunea de instrumente mai avansate pe care le poți conecta pe site-ul tău cu un singur clic.

Un excelent exemplu despre cum aplicațiile îți pot îmbunătăți site-ul Weebly este integrarea social media – yAcum puteți conecta Facebook Messenger la site-ul dvs. web, permițându-vă să interacționați cu utilizatorii într-un mod mai modern, mai eficient!

revizuiește cu atenție piața centrelor de aplicațiiAdăugați instrumente avansate de site cu un singur clic din Centrul de aplicații Weebly

Aplicațiile se încadrează în numeroase categorii, cum ar fi marketing, comunicații, comerț electronic și social, plus mai generic ‘unelte’ (cum ar fi tabela de prețuri, file pentru acordeon, diagrame de echipă și așa mai departe – utilități care depășesc elementele de bază oferite de Weebly).

App Center are în jurul valorii de a folosi codul sau codec-urile pentru a adăuga funcții suplimentare pe site-ul dvs. Cu App Center, toate instrumentele sunt complet integrate automat cu Weebly’s platforma. Pentru a adăuga o aplicație pe site-ul dvs., trebuie doar să faceți clic pe butonul Adăugare.

Aplicațiile sunt create de dezvoltatori independenți, ale căror întreprinderi sunt concentrate pe îmbunătățirea și deservirea instrumentelor lor. Unele dintre aplicații sunt gratuite și altele sunt plătite.

Majoritatea aplicațiilor plătite au perioade de încercare gratuite, astfel încât le puteți oferi un test de testare fără a fi nevoie să efectuați bani.

Opțiuni de membru

“Weebly vă permite să vă creați propriul club de membru, unde aveți un control deplin asupra cine ajunge să vadă ce pagini.”

Weebly’gateway-ul de membru este o funcție opțională corectă. Dacă o activați, numai membrii dvs. înregistrați pot accesa anumite pagini cu restricții și aveți un control deplin asupra cine vede ce.

Acest lucru vă este deosebit de util dacă doriți să creați cursuri pentru studenți; împărtășiți informații private doar cu anumiți vizitatori; creați un club privat de un fel sau pur și simplu blocați un anumit conținut din publicul larg.

Pentru a utiliza Weebly’instrumentul de creare a calității de membru, va trebui să fiți cel puțin un abonat Weebly Professional sau un plan de performanță (noi’Voi avea mai multe despre planurile de prețuri de mai jos).

revizuiește cu stăpânire calitatea de membruFaceți site-ul dvs. un club numai pentru membri utilizând Weebly’instrumentul de creare a membrilor

În mod implicit, pe site-ul dvs. apare butonul de înregistrare’bara de meniu. Dacă doriți, puteți crea o casetă pop-up care conține un buton sau un link pentru vizitatori să facă clic sau să afișeze un formular pentru a le completa.

De fiecare dată când un nou membru se înscrie, dumneavoastră’Voi primi un e-mail de notificare de la Weebly.

Funcția de membru vă permite, de asemenea creați grupuri de membru, apoi controlați accesul la anumite pagini. Tu’am primit și un membru dedicat’ pagina de conectare cu funcții precum resetarea parolei.

Weebly nu face’nu vă permite să încărcați utilizatorii pentru a deveni membri, dar există o aplicație terță care face acest lucru. Membrii plătite costă de la 9,97 USD pe lună și vă permite să acceptați instantaneu și în siguranță plata prin PayPal pentru membrii care doresc să plătească, să spunem, accesul la curs online pe site-ul dvs. Weebly.

Cât de bun este ajutorul și sprijinul lui Weebly?

“Weebly’editorul este destul de simplu, așa că probabil ați câștigat’nu aveți nevoie de tot atâta asistență, cu construitori de site-uri web mai complexe, dar oricum oferă asistență de e-mail și chat live.”

Asistență pentru cliențiRezurse teritoriale Forumul comunității Weebly

Asistență clienți Weebly

Weebly’echipa de sprijin s-au îmbunătățit în ultimul an pentru a ajuta serviciul la un număr tot mai mare de utilizatori. Aceasta’e bine să vedem că aceasta este o prioritate pentru Weebly.

Puteți ajunge la echipa de asistență prin trei moduri diferite: 1) bilete de asistență (vezi imaginea de mai jos), 2) chat live și 3) telefon. Biletele de asistență răspund 24/7.

Dacă doriți o experiență mai personală, chat-ul live este disponibil de luni până vineri, între 18:00 și 18:00 Pacific Standard Time (PST) și sâmbătă până duminică 8:00 – 17:00 PST.

Weebly Review - Live Chat

Asistența telefonică este disponibilă cu toate planurile. Sunați la 1-844-493-3259 de la 6:00 la 18:00 PST. Echipa de suport se bazează aproape în întregime în SUA.

analizați cu atenție asistența telefonică

Alternativ, încercați să postați o întrebare pe Weebly’s pagina Facebook sau contactați echipa prin Twitter.

Resurse didactice Weebly

Weebly are și un online Centrul de asistență Weebly care este practic un ghid de utilizare a utilizării serviciului pentru a-ți construi site-ul.

consultați cu atenție centrul de asistență online

Există videoclipuri în Centrul de ajutor dacă doriți să aflați câteva sfaturi și trucuri mai avansate.

Forumul comunității Weebly

Timp de ani buni, am înțeles faptul că Weebly nu a făcut-o’nu am un forum comunitar, în timp ce rivalul său Wix a făcut-o – acum’se ridică la viteză și merge de la putere la forță.

Aici puteți găsi utilizatori’ povești și sfaturi privilegiate, întrebări și răspunsuri și discutați cu suflete asemănătoare care au aceleași probleme și idei ca și voi.

revizuiește cu forță comunitatea forumului

Weebly SEO Review – Cum va ocupa site-ul dvs. Weebly pe Google?

“Weebly este excelent pentru SEO (Search Engine Optimization) cu ghiduri utile și sfaturi despre orice, de la optimizarea codării până la asistența pentru cuvinte cheie.”

Noi’Am văzut argumente conform cărora constructorii de site-uri web au performanțe foarte slabe în clasamentele motoarelor de căutare.

Cu toate acestea, acesta este un mit. Există mii de site-uri web Weebly clasându-se foarte bine pe Google, realizând poziții din prima pagină. Noi’Am construit site-uri web Weebly care s-au clasat în top la rezultatele căutării.

SEO este despre planificare, tehnică și persistență, dar asta’este în afara domeniului de aplicare al acestei revizuiri. Aflați care sunt constructorii de site-uri web pentru SEO în ghidul nostru util aici.

Weebly vă permite inserați toate funcțiile SEO de bază, cum ar fi editarea meta titlurilor și a descrierilor, personalizarea adreselor URL și adăugarea textului alt la imagini.

De asemenea, oferă aplicații SEO construite special, cum ar fi Poziționat (începând de la 19,99 USD / lună) și MarketGoo (gratuit) pentru a vă ajuta să continuați.

De asemenea, fiți conștienți că, chiar dacă site-ul dvs. web este indexat de motoarele de căutare, acest lucru nu face asta’nu-l garantez’Voi obține un nivel înalt în rezultatele căutării.

De asemenea, puteți activa Google Analytics pentru site-ul dvs., pentru a începe urmărirea statisticilor vizitatorilor dvs. Folosim Google Analytics pentru a monitoriza datele site-ului nostru web tot timpul. Google este instrumentul de căutare de top și este probabil cel mai bun în urmărirea datelor, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-ului dvs. web, ce părți ale site-ului dvs. web pe care le vizitează și cât timp stau pe site-ul dvs..

Weebly oferă, de asemenea, propriul său tablou de date statistice, denumit ‘Insights’ care urmărește vizionările pe pagini și vizitatorii unici din ultimele 30 de zile.

Statistici de recenzie WeeblyVezi cine’Vizitează site-ul tău și cum au ajuns acolo, folosind Weebly’s statisticile de bord

Weebly a înlocuit vechiul său instrument de analiză cu unul nou numit Insights, care vă oferă o serie de informații bogate, inclusiv trafic, vânzări și date de marketing. De asemenea, vă oferă modalități mai bune de a segmenta și compara datele pentru a vă oferi o perspectivă cât mai bună în site-ul dvs. web’s performanță.

Utilizatorii Weebly Professional primesc puțin ajutor suplimentar, cum ar fi informații despre site-ul dvs.’s cele mai vizitate pagini; termenii de căutare folosiți de vizitatori pentru a descoperi site-ul dvs. web; și site-uri de trimitere care v-au trimis vizitatorii.

Vă recomandăm să utilizați o combinație de Google Analytics și Weebly’Urmărirea proprie pentru a obține cât mai multe date și analize.

Weebly Hosting Review – Ce opțiuni de gazduire și export oferă Weebly?

“Weebly are grijă de toate serviciile dvs. de găzduire și de nevoile tehnice – astfel încât să vă puteți concentra pe construirea site-ului dvs..”

Weebly găzduiește site-ul pentru tine, chiar dacă tu’reîncepeți planul gratuit, deci nu trebuie să plătiți pentru găzduire separat.

Gestionează întregul proces pentru tine, astfel încât să te poți concentra pe construirea site-ului tău și concentrarea pe alte lucruri mai importante (cum ar fi viața!)

De asemenea, Weebly se ocupă de toate lucrările de întreținere tehnică și upgrade-uri de securitate, pentru a vă asigura că site-ul dvs. web funcționează fără probleme’nu cad prada hackerilor.

Unul dintre Weebly’Cele mai mari avantaje față de alți constructori de site-uri este faptul că vă permite să descărcați întregul site web ca fișier de arhivă ZIP. Puteți apoi să-l importați într-o altă gazdă sau constructor de site-uri web sau să-l dați unui designer web pentru a lucra.

revizuim cu atenție exportul de rezervăDescărcați un fișier ZIP al site-ului dvs. Weebly’s cod pentru backup – sau editare în altă parte

Evaluarea prețurilor Weebly – este un plan Weebly Premium care merită investiția?

“Weebly simplifică construirea de tot felul de site-uri web fără a folosi niciun cod – astfel că vă poate economisi mii de la angajarea unui designer. Iar planul său cel mai ieftin este complet gratuit.”

Nu face asta’nu costă un ban să construiești un site web folosind Weebly. Planul gratuit vă permite să creați și să publicați cât mai multe site-uri doriți și oferă multe dintre instrumentele de bază de care aveți nevoie fără costuri suplimentare.

Nu există termene sau date de expirare de care să vă faceți griji – site-urile dvs. gratuite vor fi valabile atât timp cât Weebly este în jur.

Deci merită să plătiți pentru o actualizare la un plan premium? Absolut.

Un abonament de 6 $ sau mai mult pe lună primește un plan plătit (personal, profesional sau de performanță), care vă oferă acces la Weebly’suita completă de instrumente de construire a site-urilor web și asistență premium.

Weebly’s Planurile personale, profesionale și de performanță costă 6, 12 $ și 26 $ pe lună, respectiv, dacă plătiți anual în cadrul planului de un an.

ei’sunt destul de ieftin în medie, comparativ cu restul pieței, și acesta este unul dintre motivele pentru care a obținut o valoare atât de bună pentru scorul de bani din cercetarea noastră.

Aici’s ce obțineți în conformitate cu fiecare plan:

Prețuri extraordinareFaceți clic pentru a vedea Weebly’s planuri de preț în detaliu

După cum am menționat, acestea sunt prețurile pe care le plătiți dacă vă înscrieți pentru un an întreg. daca tu’mai degrabă plătește lună de lună, prețul crește ușor. Weebly oferă și opțiuni de șase luni și doi ani.

Puteți economisi oriunde între 11% și 50%, în funcție de planul la care vă abonați și de durata abonamentului. Cu cât vă angajați mai mult, cu atât reducerea va fi mai mare:

Planuri de prețuri Weebly1 lună ($ / lună) 1 an ($ / lună) economii (%)PersonalProfesionistPerformanţă

$ 9$ 633%
$ de 16$ de 1225%
$ de 29$ de 2610%

După cum puteți vedea, acolo’trebuie să câștigi mult din angajarea la un plan de un an!

Planurile Professional și Performance sunt orientate pentru utilizatorii care doresc să creeze un magazin online complet și să deruleze campanii avansate de marketing. Consultați recenzia noastră de comerț electronic Weebly pentru a afla cum stăpânește concurenții de comerț electronic.

Aceasta’De asemenea, merită să avem în vedere faptul că domeniile externe nu pot fi conectate la Weebly’s Plan gratuit. Pentru asta, tu’va trebui să plătesc pentru planul personal. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți publicitatea site-ului dvs. gratuit, voi’Va trebui să fac upgrade la Weebly’s Plan profesional.

Rezumat Weebly Review – Este Weebly cel mai potrivit constructor de site-uri pentru dvs.?

Ne-a fost util recenzia Weebly?

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me