Weebly Sub microscop

Șansele sunt tu’Probabil că am auzit de Weebly, mai ales după ce au fost achiziționate de Square la începutul acestui an pentru sute de milioane… Aici, aruncăm o privire la ce este Weebly, cum funcționează și ce’s-a schimbat de când Square l-a cumpărat. Tu’Voi găsi, de asemenea, link-uri utile către articolele noastre detaliate, unde puteți obține informații mai detaliate. Citiți mai departe pentru a afla despre ce este vorba despre Weebly…


 

Ce este Weebly?

Weebly este un constructor de site-uri online, care folosește un instrument de editare a glisărilor și a picăturilor pentru a crea un site web ușor și fără probleme.

Weebly vă permite să creați un site web profesional la atingerea vârfurilor degetelor; tu nu’nu trebuie să știu cum să codez sau să fii un specialist în design web. Din această cauză, Weebly este extrem de popular. Peste 45 de milioane de oameni din întreaga lume au creat site-uri web cu Weebly și mai mult de 325 milioane utilizatorii vizitează aceste site-uri în fiecare lună!

Mai jos puteți vedea un exemplu al unuia dintre aceste site-uri Weebly:

exemplu de site webAcest magazin online de bijuterii profesionist se numește Whistle + Bango și a fost creat folosind constructorul site-ului Weebly – faceți clic pe imagine pentru a vizualiza site-ul complet.

Istoria Weebly

Cu sediul în San Francisco, Weebly a fost fondată în 2007 de trei studenți: David Rusenko, Dan Veltri și Chris Fanini. Acești prieteni au văzut cum colegii lor se chinuiau să își facă munca online, așa că au dorit să proiecteze un constructor de site-uri care să le permită tuturor să își creeze propriul site cu ușurință și fără a rupe banca.

De-a lungul anilor, Weebly a continuat să lanseze periodic noi actualizări și funcții pentru a-și menține utilizatorii fericiți. De exemplu, au făcut posibilă integrarea Facebook Messenger în site-ul dvs. web, astfel încât să puteți conversa ușor și direct cu clienții și și-au actualizat calculatorul automat de taxe pentru a face vânzarea pe site-ul dvs. mai simplă și mai fiabilă.

În aprilie 2018, Weebly a fost cumpărată de Square pentru un număr mare de 365 de milioane de dolari. Square este o companie care ușurează vânzătorilor să accepte plățile cu cardul și să utilizeze analitice pentru a ține evidența activității lor. La fel ca Weebly, Square are o pasiune puternică pentru a ajuta antreprenorii să construiască și să crească.

Achiziția înseamnă o concentrare mai puternică și mai cuprinzătoare a comerțului electronic, care poate fi observat în Weebly’lansarea recentă a noii sale aplicații mobile îmbunătățite. Această ultimă actualizare își propune să ușureze proprietarii de afaceri să își gestioneze site-urile web oriunde s-ar afla, de pe orice dispozitiv. Aceste funcții includ imprimarea etichetelor de transport direct din aplicație sau crearea de cupoane de marcă de pe telefon.

De la începuturile sale în 2007, Weebly a devenit unul dintre cei mai populari construitori de site-uri web. Astăzi are peste 40 de milioane de site-uri web în întreaga lume, ajutând întreprinderile și persoanele fizice să ajungă la o audiență globală fără a avea nevoie de competențe tehnologice avansate sau de un buget mare.

 

Cum funcționează Weebly?

Weebly este un constructor de site-uri de drag and drop. Pur și simplu selectați o caracteristică sau un element pe care îl doriți pe pagina dvs. (de exemplu, imagini, casete de text), îl trageți în locul unde doriți și îl aruncați!

Pentru a crea un site web, trebuie doar să selectați și să personalizați un șablon la alegere dintr-o bibliotecă de peste 50 de ani. Odată ce’Am făcut acest lucru, faceți clic pe publicați și pe acesta’Voi fi online pentru a găsi oamenii.

Unele din Weebly’Printre cele mai populare caracteristici se numără funcțiile sale de comerț electronic, care vă permit să acceptați plățile și să urmăriți un inventar prin site-ul dvs. De asemenea, Weebly vă permite să aveți câteva opțiuni minunate de design, cum ar fi să aveți un videoclip pentru fundal și să creați antete personalizate, plus opțiunea de a edita site-ul dvs. de pe orice dispozitiv cu Weebly’aplicații mobile.

Vedea revizuirea noastră în profunzime Weebly Review pentru o privire mai detaliată la Weebly’s funcții, șabloane, receptivitate mobilă și multe altele.

Cât costă Weebly? Weebly oferă un plan gratuit, deci răspunsul nu este nimic! Dar dacă doriți funcții profesionale, cum ar fi capacitatea de a vinde prin intermediul site-ului dvs., dumneavoastră’Va trebui să actualizez. Weebly’planurile de prețuri plătite încep de la doar 8 dolari pe lună, și variază în funcție de scalabilitate și funcționalitate. Citiți recenzia noastră de prețuri Weebly pentru o privire mai detaliată asupra celor din Weebly’planurile de preț sunt cele mai bune pentru tine.

 

Pentru cine este Weebly For?

Weebly a fost creat având în vedere proprietarii de afaceri și antreprenorii pentru prima dată, astfel încât toate șabloanele sale au un design profesional. Aceste șabloane acoperă un public larg, inclusiv:

  • Bloggeri
  • Fotografi
  • Întreprinderi, precum restaurante, finanțe, tehnologie, sănătate, animale sălbatice, călătorii și evenimente
  • Magazinele online, cum ar fi sport, îmbrăcăminte, cafea, interioare și sănătate & bunăstare

Weebly este potrivit pentru oricine fără nicio experiență tehnică care dorește să creeze un site web, dar acesta’este, de asemenea, o alegere bună dacă știți un pic de cod, deoarece planurile sale se ocupă de toate nivelurile de abilități.

Dacă doriți să vă creați propriul magazin online, citiți recenzia noastră de comerț electronic Weebly pentru o privire mai profundă asupra lui Weebly’caracteristicile de comerț electronic sau pentru a vedea cum se potrivește cu alte platforme de comerț electronic, aruncați o privire la bucata noastră de pe cele mai bune platforme pentru comerț electronic.

 

Recomandăm Weebly?

Recomandăm Weebly pentru portofolii, proprietari de afaceri pentru prima dată și antreprenori care nu sunt’nu sunt încrezător cu chestii tehnice.

Acest lucru se datorează faptului că are o gamă largă de funcții, care sunt excelente pentru scalarea site-ului dvs. web, și are, de asemenea, o gamă uriașă de aplicații din care să alegeți. Adăugarea de aplicații și funcții suplimentare înseamnă că puteți extinde ceea ce poate face site-ul dvs., în doar câțiva pași simpli. Această ușurință de utilizare o face excelentă pentru începători sau pentru cei care doresc să își construiască site-ul rapid, dar are și opțiunea de codare pentru cei cu mai multă experiență.

Cu prompturi și ghiduri SEO excelente, un plan Starter la prețuri competitive și scalabilitate impresionantă, Weebly este o alegere excelentă pentru site-urile de afaceri mici și portofoliu..

 

Întrebări frecvente

Cât costă Weebly?

Puteți crea un site pe Weebly complet gratuit. Dar pentru un site profesionist (de exemplu, fără anunțuri) sau posibilitatea de a vinde online, trebuie să faceți upgrade la un plan plătit. Weebly’cel mai ieftin plan de preț este Planul de pornire la doar 8 dolari pe lună. Pentru o întrerupere completă a Weebly’s planuri de pret, citiți Weebly Pricing Review.

Weebly este liber să publice?

Da, puteți crea, publica și edita site-ul dvs. complet gratuit pe Weebly! Există anumite funcții care sunt blocate, cu excepția cazului în care faceți upgrade (de exemplu, acceptarea plăților), dar prețul acestora este complet transparent și nu există costuri ascunse care să vă atragă. Dacă doriți să începeți un magazin online, citiți Weebly eCommerce Review pentru mai multe informatii.

Câte site-uri Weebly pot avea?

Puteți crea maximum 10 site-uri Weebly într-un singur cont, dar dacă aveți nevoie de mai multe, puteți face conturi suplimentare până când veți avea numărul de site-uri web de care aveți nevoie. Rețineți că, dacă doriți două site-uri premium de afaceri, de exemplu, dvs.’Va trebui să le plătesc separat: o plată nu le acoperă pe amândouă.

Ce impact va avea Square dobândind Weebly?

De când Square a cumpărat Weebly au fost deja unele schimbări, care pot fi văzute în Weebly’cele mai recente actualizări ale comerțului electronic și sunt probabil să apară mai multe în următoarele luni. În principal, achiziția înseamnă un accent mai puternic asupra comerțului, cu scopul de a ajuta antreprenorii și proprietarii de afaceri să aibă succes pe toate canalele – personal și prin intermediul aplicațiilor, precum și online.

Weebly este mai bun decât alți constructori?

Da! Weebly este un constructor de site-uri popular și lider pe piață. Aceasta’este cel mai bun constructor pentru întreprinderi mici și portofolii, și are o serie de funcții pentru a face site-ul dvs. să aibă succes. În cercetarea noastră s-a descurcat extrem de bine, venind pe locul doi doar la Wix. Fie’Cel mai bun constructor pentru tine depinde de ce tip de site’re construiesc.

Puteți afla cum se compară Weebly cu alte mărci din graficul nostru de comparație a constructorilor de site-uri web. Sau consultați recenziile noastre de comparație! Află care dintre cei mai importanți constructori este cel mai potrivit pentru tine comparația noastră aprofundată Wix vs Weebly. Sau aflați mai multe despre argumente pro, contra și diferențele importante comparația noastră Weebly vs. WordPress pentru a afla care ar trebui să alegeți să vă construiți site-ul. daca tu’sunt interesat de vânzarea online, citiți articolul nostru despre Weebly vs Shopify pentru a găsi cea mai bună opțiune.

Cine suntem noi?

Aici la Website Builder Expert credem că oricine poate crea un site web. Acesta este motivul pentru care vă oferim recenzii cinstite, bazate pe date și echilibrate ale constructorilor de site-uri pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie atunci când sunteți online.

Am testat Weebly pe noi înșine și am efectuat cercetări pentru a oferi informații corecte și corecte cititorilor noștri – am considerat că Weebly este o alegere solidă, cu o gamă de funcții excelente, în special pentru întreprinderile mici și site-urile de portofoliu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me