6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Wix Code

κωδικός wixΤο Wix Code είναι το συναρπαστικό νέο προϊόν που κυκλοφόρησε η Wix και αυτό’θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας περισσότερο από ποτέ.


Περίεργος?

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη συναρπαστική νέα εξέλιξη.

Κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας Wix, έχετε βρεθεί ποτέ να αντιμετωπίζετε ένα από τα ακόλουθα σενάρια…?

 • “Μερικοί δημιουργοί ιστότοπων με χρειάζονται για να δημιουργήσω κάθε σελίδα προϊόντος ξεχωριστά, ξανά και ξανά. Έχω περισσότερα από 50 προϊόντα… που’έχει χρόνο για αυτό??”
 • “Υπάρχει τρόπος να συλλέξετε αυτόματα σχόλια ή κριτικές χρηστών που άφησαν οι χρήστες στον ιστότοπό μου; Όπως, χωρίς να πρέπει να το κάνω χειροκίνητα; Αυτό θα χρειαζόταν για πάντα!”
 • “Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μου υποβάλουν πληροφορίες μέσω του ιστότοπού μου που θα συλλέγονταν αυτόματα, θα ταξινομήνονταν και θα διαχειριζόταν – όπως σε μια βάση δεδομένων. εγώ μπορώ’να το κάνεις με οποιονδήποτε δημιουργό ιστότοπων και να μην κάνεις’Θέλω να προσλάβω έναν κωδικοποιητή!”
 • “Χρειάζομαι περισσότερα από έναν απλό ιστότοπο με μερικές βασικές σελίδες. Πρέπει να είμαι σε θέση να συλλέγω πληροφορίες και να αποθηκεύσω δεδομένα για μένα. Όλοι οι κατασκευαστές ιστότοπων που το επιτρέπουν είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Εγώ’Δεν είμαι καθόλου τεχνικός!”

Κι αν σας είπα ότι το Wix’ανάπτυξη νέων προϊόντων Κωδικός Wix μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε όλα τα παραπάνω – και πολλά άλλα – χωρίς να χρειάζεται να γράψετε μια μόνο γραμμή κώδικα?

Τι γίνεται αν σας είπα επίσης ότι το Wix Code μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε τρεις από τους πιο πολύτιμους πόρους σας: Ο χρόνος σας, τα χρήματά σας και η προσπάθειά σας!?

Λοιπόν, ο κώδικας Wix έχει δημιουργηθεί ειδικά για να βοηθήσει μη-τεχνικούς, κατασκευαστές ιστοσελίδων χωρίς κωδικούς όπως εσείς και εμένα να δημιουργήσουμε ιστότοπους που θα θέλαμε’Στο παρελθόν ήταν σε θέση χωρίς την ακριβή βοήθεια ενός αποκλειστικού προγραμματιστή.

Ανοίγοντας την πόρτα σε μια εντελώς νέα αρένα δημιουργίας ιστότοπων – προηγουμένως μη διαθέσιμη για χρήστες Wix, οι οποίοι μπορεί να έχουν εκφοβιστεί από οτιδήποτε πολύ τεχνικό ήχο – η Wix μας δίνει την ευκαιρία να ωθήσουμε πραγματικά τους ιστότοπούς μας να είναι οι καλύτεροι που μπορούν να είναι.

“Αλλά πώς θα με ωφελήσει το Wix Code??” Σε ακούω να ρωτάς…

Λοιπόν, αν εσείς’είμαι τόσο περίεργος όσο ανακάλυψα πώς το Wix Code θα δώσει ώθηση σε όλους τους ιστότοπούς μας, ας’s πηδεις προς τα μέσα!

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΥΝΟΨΗ

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να διαβάσετε τις συγκεκριμένες ενότητες:

 1. Τι είναι ο κώδικας Wix?
 2. Γιατί η Wix δημιούργησε κώδικα Wix?
 3. Κωδικός Wix: Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ακόμα κι αν μπορώ’Κωδικός?
 4. Τι μπορείτε να κάνετε με τον κώδικα Wix?
 5. Τι είδους ιστότοποι θα χρησιμοποιήσει ο κώδικας Wix Code?
 6. Κόστος κώδικα Wix
 7. συμπέρασμα

1. Κωδικός Wix – Τι είναι?

Αφήνω’να είστε εκ των προτέρων και να πάρετε το “τεχνικός” εξήγηση εκτός δρόμου πρώτα απ ‘όλα.

Για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, το Wix Code είναι μια νέα ανάπτυξη προϊόντων από το Wix που προσθέτει πιο προηγμένη λειτουργικότητα στο Wix Editor, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε γρήγορα και εύκολα εφαρμογές που βασίζονται σε δεδομένα, έτοιμες για web.

Προηγμένη λειτουργικότητα; Με βάση τα δεδομένα; Εφαρμογές Ιστού; Εξαιρετική. Αυτή η περιγραφή είναι πραγματικά χρήσιμη για άτομα που δεν είναι τεχνικοί όπως εμένα και εσένα, ε;?!

Λοιπόν, ας’αφιερώστε ένα λεπτό για να κοιτάξετε κάτω από την κουκούλα και να μάθετε τι είναι πραγματικά το Wix Code.

Στα απλά αγγλικά, Το Wix Code είναι μια εξέλιξη από το Wix που εσείς’Θα μπορέσω να ενεργοποιήσετε τον επεξεργαστή σας. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τεράστιες βάσεις δεδομένων πληροφοριών (κείμενο, εικόνες κ.λπ.) που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για την αυτόματη συμπλήρωση του ιστότοπού σας με σελίδες και περιεχόμενο.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι διευθύνετε μια επιχείρηση τροφοδοσίας όπου πουλάτε ένα ευρύ φάσμα από νόστιμες λιχουδιές που μπορούν να παραγγελθούν στο διαδίκτυο. Στο επιχειρηματικό σας σχέδιο εσείς’αποφάσισα ότι θα ήταν πολύ καλή ιδέα να δείξετε τις νόστιμες απολαύσεις σας στον ιστότοπό σας, προκειμένου να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Τώρα, η δημιουργία μιας σελίδας για κάθε προϊόν που πουλάτε είναι δυνατό να κάνετε μόνοι σας, αλλά θα είναι χρονοβόρο και πολύ δύσκολο να διασφαλιστεί η συνοχή του σχεδιασμού σε κάθε σελίδα – και αν προκύψουν πράγματα’Αυτό συνεπές μπορεί να σας κάνει να φαίνετε αντιεπαγγελματικοί.

Λοιπόν τι κάνεις?

Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κώδικα Wix για να δημιουργήσετε μια συλλογή βάσεων δεδομένων – ουσιαστικά ένα υπολογιστικό φύλλο – συμπληρωμένο με τα προϊόντα που πουλάτε μαζί με όλες τις άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως τιμή, περιγραφή, φωτογραφίες κ.λπ..

Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα στο Πρόγραμμα επεξεργασίας Wix που θα λειτουργεί ως πρότυπο και στη συνέχεια να πείτε στη βάση δεδομένων να χρησιμοποιήσει αυτό το πρότυπο για να δημιουργήσει ένα μοναδική ιστοσελίδα για κάθε προϊόν που πουλάτε.

Οι εικόνες θα βρίσκονται στο ίδιο μέρος σε κάθε σελίδα. Οι τίτλοι θα είναι στο ίδιο μέρος. Το κείμενο στη σελίδα θα βρίσκεται στο ίδιο μέρος. Όλα σχετικά με το σχεδιασμό θα είναι πανομοιότυπα – αλλά το περιεχόμενο και οι διευθύνσεις URL δεν θα είναι.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε δημιουργήσει καλοσύνη που ξέρει πόσες ιστοσελίδες σε ένα κλάσμα του χρόνου που θα’σε πήρε διαφορετικά.

Και όχι μόνο θα έχετε εξοικονομήσει πολύ μεγάλο χρόνο και προσπάθεια, αλλά θα έχετε δημιουργήσει πολλές νέες ευκαιρίες πωλήσεων και επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας…Θα ήθελα’που σας βοηθούν να αναπτύξετε σημαντικά την επιχείρησή σας?

Επειδή ο κώδικας Wix σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όλα αυτά μόνοι σας, το καλύτερο μέρος είναι αυτό κέρδισες’Πρέπει ακόμη και να αδειάσετε τις αποταμιεύσεις ζωής σας για να προσλάβετε έναν κώδικα-γκουρού που μπορεί να σας καταλήξει ακόμη περισσότερο να σας μπερδέψει. Πώς σας ακούγεται; Σίγουρα ακούγεται πολύ καλό για μένα.

Τώρα μπορεί να μην καταλήξετε να χρησιμοποιείτε κάθε δυνατότητα του Wix Code αμέσως, αλλά το γεγονός ότι σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε αν χρειαστεί – αυτό’είναι το συναρπαστικό μέρος.

Δοκιμάστε το Wix Code Out Now

2. Γιατί το Wix έκανε Wix Code?

Από όλους τους κατασκευαστές ιστότοπων I’Χρησιμοποιήθηκα με τα χρόνια, εγώ’Πάντα εντυπωσιάστηκα με το Wix’ικανότητα να καινοτομούν και να φέρνουν ιδέες που αλλάζουν το παιχνίδι σε κάτι που διαφορετικά θα μπορούσε να είναι μια αρκετά στατική αγορά.

Η αγαπημένη μου καινοτομία του Wix’ήταν Wix ADI, ο κόσμος’Το πρώτο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που υποστηρίζεται από την Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία έκανε τη διευκόλυνση ενός ιστότοπου ευκολότερη από την ευκολία χάρη στην ευφυΐα του ιστότοπου Wix που σχεδιάζει το AI.

Ωστόσο, είμαι πολύ δελεασμένος να πω ότι νομίζω ότι το Wix Code μπορεί να είναι η αγαπημένη μου ανάπτυξη προϊόντων από την Wix εδώ και πολύ καιρό…αν όχι ποτέ!

Το να σκεφτόμαστε όλες τις δυνατότητες που προσφέρονται με το Wix Code κάνει αυτή την εξέλιξη να συνδυάζεται με το Wix’δήλωση αποστολής που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον καλύτερο δυνατό ιστότοπο.

Εάν σκέφτεστε για τα αγαπημένα σας σχέδια ιστότοπων, τότε η πλειονότητα αυτών των ιστότοπων θα έχει τροφοδοτηθεί από βάσεις δεδομένων πληροφοριών και θα δημιουργηθεί τουλάχιστον εν μέρει με έναν επαγγελματία προγραμματιστή’s βοήθεια – που σήμαινε ότι δεν μπορούσες’Δημιουργήστε κάτι τόσο τεχνικό στον τρέχοντα Wix Editor.

Αλλά με το Wix Code, ειλικρινά αισθάνεται ότι η Wix κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να σας βοηθήσει να προσφέρετε στους χρήστες σας την ίδια εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπο που θα μπορούσαν να βρουν σε έναν ειδικά σχεδιασμένο ιστότοπο ή έναν κατασκευασμένο από το μηδέν από έναν επαγγελματία σχεδιαστή.

Και το καλύτερο είναι ότι η πλειονότητα των δυνατοτήτων του Wix Code δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις ή γνώσεις κωδικοποίησης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Wix δημιούργησε τον κώδικα Wix – θέλουν οι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί στο Wix να είναι από τους καλύτερους ιστότοπους στο Διαδίκτυο και ισορροπούν τους αγώνες για να σας βοηθήσουν να τους δημιουργήσετε. Το Wix Code θα προσφέρει πραγματικά τη δυνατότητα ‘δημιουργήστε χωρίς όρια’.

3. Κωδικός Wix: Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ακόμα κι αν μπορώ’Κωδικός?

Τώρα αυτό είναι ίσως το σημείο που σας απασχολεί περισσότερο – τελικά, με τα οφέλη που προσφέρει το Wix Code, θα ήταν εξαιρετικά απογοητευτικό αν δεν μπορούσατε’να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας.

Λοιπόν, εκεί’Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε!

Στην τυπική μόδα Wix, ο κώδικας Wix έχει αναπτυχθεί ειδικά για μη τεχνικούς ανθρώπους και μη κωδικοποιητές (όπως εγώ και ίσως και εσείς). Εγώ’έχετε δοκιμάσει ακόμη και τον κώδικα Wix για να δείτε τι είναι’Όλα σχετικά και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι διαισθητικό στη χρήση, εύκολο στην παραλαβή και μπαίνει απρόσκοπτα στην υπάρχουσα διεπαφή Wix Editor – κάτι που είναι πολύ καθησυχαστικό.

Πολλές από τις λειτουργίες υποστηρίζονται από τις συλλογές βάσεων δεδομένων, που είναι ένας φανταχτερός τρόπος να πούμε ‘υπολογιστικά φύλλα πληροφοριών’, που εισάγετε χειροκίνητα στο σύστημα Wix Code. Αυτές οι πληροφορίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία οτιδήποτε, από προσαρμοσμένες φόρμες έως εκατοντάδες παρόμοιες – αλλά διαφορετικές – ιστοσελίδες. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο.

Για παράδειγμα, εάν έτρεξα έναν ιστότοπο που χρησιμοποιούσα για την προώθηση και την πώληση του έργου μου, θα μπορούσα να δημιουργήσω μια βάση δεδομένων με στήλες με τίτλο:

 • ‘Φωτογραφία Ζωγραφικής’
 • ‘Όνομα ζωγραφικής’
 • ‘Περιγραφή έργου τέχνης’
 • ‘Υλικά που χρησιμοποιούνται’
 • ‘Τιμή’

Στη συνέχεια, θα εισήγαγα τις σχετικές πληροφορίες κάτω από κάθε στήλη, με κάθε σειρά να λειτουργεί ως μία λίστα:

 • ‘Φωτογραφία Ζωγραφικής’
 • ‘Ηλιόλουστη μέρα στην παραλία’
 • ‘Μια τοπία σκηνή της λιμνοθάλασσας του Μαλιμπού ζωγράφισε ένα ηλιόλουστο πρωί τον Αύγουστο’
 • ‘Λάδια και κιμωλίες’
 • ‘120,00 $’

Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή της βάσης δεδομένων και το υπολογιστικό φύλλο περιέχει όλες τις πληροφορίες που θέλω, έπειτα μπορώ να σχεδιάσω μια σελίδα προτύπου στον επεξεργαστή Wix με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα δημιουργούσα οποιαδήποτε άλλη σελίδα. Εγώ’δ προσθέστε ένα πλαίσιο εικόνας για το έργο τέχνης και πλαίσια κειμένου για τις πληροφορίες και την τιμή του έργου τέχνης κ.λπ..

Μόλις είμαι ευχαριστημένος με το σχεδιασμό προτύπων, έπειτα μεταφέρω τη συλλογή βάσεων δεδομένων στον επεξεργαστή, όπου βρίσκεται στη σελίδα ως ένα μικρό εικονίδιο – αόρατο στον ιστότοπό σας, αλλά ορατό στον επεξεργαστή.

Εγώ’τότε πρέπει ‘συνδέω-συωδεομαι’ my Database Συλλογή πληροφοριών έργου τέχνης στα διάφορα στοιχεία της σελίδας. Αυτά τα ‘συνδέσεις’ ή ‘συνδέσεις’ έχουν τη σημαντική ευθύνη να λένε στην ιστοσελίδα ποιες πληροφορίες από τη συλλογή βάσεων δεδομένων πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη συμπλήρωση κάθε στοιχείου στη σελίδα:

 • Αποκλεισμός εικόνας -> συνδέεται με τη στήλη Α (‘Φωτογραφία Ζωγραφικής’)
 • Πλαίσιο κειμένου 1 -> συνδέεται με τη στήλη B (‘Όνομα ζωγραφικής’)
 • Πλαίσιο κειμένου 2 -> συνδέεται με τη στήλη Γ (‘Περιγραφή έργου τέχνης’)
 • Πλαίσιο κειμένου 3 -> συνδέεται με τη στήλη Δ (‘Υλικά που χρησιμοποιούνται’)
 • Πλαίσιο κειμένου 4 -> συνδέεται με τη στήλη Ε (‘Τιμή’)

Ο αριθμός των σειρών που έχετε στο υπολογιστικό φύλλο συλλογής βάσεων δεδομένων θα καθορίσει πόσες μοναδικές ιστοσελίδες δημιουργούνται μόλις δημιουργείτε’είμαι χαρούμενος με το πώς φαίνονται όλα.

Οτι’σωστά – συμπληρώνετε ένα υπολογιστικό φύλλο και σχεδιάζετε ένα μόνο πρότυπο ιστοσελίδας και στη συνέχεια το Wix Code θα δημιουργήσει μια μοναδική ιστοσελίδα για κάθε σειρά του πίνακα.

Είναι πραγματικά τόσο ανώδυνο και εύκολο.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε προϊόν θα έχει τη δική του μοναδική ιστοσελίδα που περιέχει τις πληροφορίες που εισαγάγαμε στον πίνακα βάσης δεδομένων. Κάθε μία από αυτές τις σελίδες θα έχει μοναδικό περιεχόμενο και μια μοναδική διεύθυνση URL, αλλά φαίνεται σχεδόν πανομοιότυπη εκτός από το περιεχόμενο – Αυτά τα δυναμικά πρότυπα θα σας εξοικονομήσουν τεράστιο χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε βελτιώνοντας τον ιστότοπό σας με άλλους τρόπους ή αφιερώνοντας στην επιχείρησή σας.

Αν εσύ’δεν είμαι ακόμη 100% πεπεισμένος και νιώθω λίγο ανήσυχος για την τεχνική πλευρά των πραγμάτων, τότε μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι η Wix αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα υλικών υποστήριξης για να διευκολύνει τις ανησυχίες σας και να σας κάνει να φτάσετε στην ταχύτητα.

Στην βιβλιογραφία υποστήριξης περιλαμβάνονται:

 • Ένα ειδικό φόρουμ υποστήριξης κώδικα Wix
 • Ευρεία γκάμα οδηγών και εκπαιδευτικά σεμινάρια
 • Βίντεο YouTube που διερευνούν τον τρόπο χρήσης των λειτουργιών
 • Μια συλλογή παραδειγμάτων κώδικα επίδειξης Wix με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε και να παίξετε

Οτι’Πολλή βοήθεια και υποστήριξη εκεί! Ξέρω ότι σίγουρα βοήθησε να με καθησυχάσει μετά την πρώτη μου ματιά στο Wix Code και εγώ’το είμαι σίγουρο’Θα βοηθήσω να διευκολύνει τυχόν ανησυχίες που έχετε επίσης.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είτε μπορείτε να κωδικοποιήσετε είτε όχι, ο κώδικας Wix είναι τίποτα να φοβηθείς. Το’Έχει αναπτυχθεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν μεγαλύτερο και καλύτερο ιστότοπο χωρίς καμία ταλαιπωρία. Μακάρι να ήταν μόνο όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ web builders πριν από όλα αυτά τα χρόνια!

Αποκτήστε τώρα τον κωδικό Wix για τον ιστότοπό σας
παραδείγματα κώδικα wixΟ κώδικας Wix σάς βοηθά να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αλληλεπιδράσεις που κάνουν τον ιστότοπό σας πιο επαγγελματικό και διατηρούν τους χρήστες περιήγηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4. Τι μπορείτε να κάνετε με τον κώδικα Wix?

Πιστέψτε με, εγώ’Είμαι πολύ δελεασμένος να πω ‘τι μπορεί’κάνετε με τον κώδικα Wix?!’ – αλλά δεν το κάνω’Νομίζω ότι αυτό θα έκανε το προϊόν ή Wix οποιαδήποτε δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερα στα παραπάνω παραδείγματα, χάρη σε αυτό “χωρίς κωδικό” δυνατότητες κωδικοποίησης Το Wix Code έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων – πολλές από τις οποίες δεν έχω’ακόμη και δοκίμασα τον εαυτό μου ακόμα. Έτσι, αντί να τρέχω ένα άλλο σενάριο μετά από εσάς, ας’Αντ ‘αυτού ρίξτε μια γρήγορη ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά του κώδικα Wix και τι σημαίνουν για την επιχείρησή σας.

Χρησιμοποιώντας τον κώδικα Wix, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πράγματα όπως:

Συλλογές βάσεων δεδομένων

Στα απλά αγγλικά, η συλλογή βάσεων δεδομένων είναι ένα υπολογιστικό φύλλο που περιέχει πληροφορίες και μέσα, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και κειμένου, τα οποία η πλατφόρμα Wix μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Οι συλλογές βάσεων δεδομένων είναι οι θεμέλιοι λίθοι της εμπειρίας σας στο Wix Code και εσύ’Θα έρθω γρήγορα να δω πόσο βολικό είναι όταν χρησιμοποιείτε ένα μόνο υπολογιστικό φύλλο για να δημιουργήσετε ένα ευρετήριο που δημιουργείται αυτόματα με τραβηγμένες επιλεγμένες σελίδες ή προϊόντα που συνδέονται με σελίδες που δημιουργήθηκαν αυτόματα για κάθε μία.

συλλογή βάσεων δεδομένων κώδικα wixΤα υπολογιστικά φύλλα συλλογής βάσεων δεδομένων είναι εύκολο να συμπληρωθούν και μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκατοντάδες μοναδικές ιστοσελίδες με λίγα μόνο κλικ.

Δυναμικά πρότυπα σελίδας

Ακριβώς όπως στα παραδείγματα πιο πάνω στη σελίδα, Τα δυναμικά πρότυπα σελίδων θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Μετά τη δημιουργία του υπολογιστικού φύλλου συλλογής βάσεων δεδομένων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική ιστοσελίδα στον επεξεργαστή Wix, να συνδέσετε κάθε τμήμα με τη σχετική στήλη στο υπολογιστικό φύλλο συλλογής βάσεων δεδομένων και, στη συνέχεια, να επιτρέψετε στο Wix να δημιουργήσει μια σελίδα για κάθε σειρά του πίνακα. Κάθε ένα βασίζεται στο ίδιο πρότυπο αλλά τραβάει μοναδικό περιεχόμενο.

Το’Είναι μια εξέλιξη που αλλάζει το παιχνίδι και θα κάνει πολλούς δημιουργούς ιστότοπων πολύ χαρούμενους!

δυναμικές σελίδες κώδικα wixΜετατρέψτε ένα πρότυπο κενής σελίδας σε μια πλούσια, ελκυστική σελίδα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επισημάνετε γρήγορα το καλύτερο περιεχόμενο ή τα προϊόντα σας.

Φόρμες εισαγωγής προσαρμοσμένου χρήστη

Θέλατε ποτέ να συλλέξετε πληροφορίες από τους χρήστες σας, όπως κριτικές ή σχόλια, ή ίσως εσείς’θέλαμε να σας υποβάλουν κάτι, όπως περιεχόμενο για μια γκαλερί ή διαγωνισμό?

Το Wix Code διευκολύνει τη συλλογή αυτών των πληροφοριών. Το’είναι η ίδια αρχή με τη δημιουργία περιεχομένου στη σελίδα ή σελίδων δυναμικών προτύπων, εκτός από αυτήν την περίπτωση’Θα δημιουργήσω μια κενή συλλογή βάσεων δεδομένων και στη συνέχεια στον επεξεργαστή σας’Σχεδιάστε μια κενή φόρμα, συνδέστε τα πλαίσια κειμένου με τις σχετικές κενές στήλες στο υπολογιστικό φύλλο σας, ρυθμίστε τη λειτουργία σε ‘γράφω’ αντί ‘ανάγνωση’ και voila, οι χρήστες σας μπορούν πλέον να γράφουν σε αυτά τα κενά πλαίσια κειμένου!

Μόλις κάνουν κλικ υποβάλετε τις απαντήσεις τους θα προστεθούν αυτόματα στον άδειο πίνακα σας. Εξαιρετικά εύκολη συλλογή πληροφοριών και δεδομένων για να βελτιώσετε τις πληροφορίες σας και να διατηρήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους.

προσαρμοσμένη φόρμα κώδικα wixΗ δημιουργία προσαρμοσμένων φορμών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος συγκέντρωσης περισσότερων πληροφοριών από χρήστες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη βελτίωση του ιστότοπού σας

Προσαρμοσμένες αλληλεπιδράσεις

Ο κώδικας Wix σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε απλό javascript στις ιστοσελίδες σας (που είναι μια γλώσσα υπολογιστή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενεργειών σε μια ιστοσελίδα) και να προσθέτετε προσαρμοσμένες συμπεριφορές σελίδας, με τον οποίο αντιδρά ο ιστότοπός σας όταν τα χρησιμοποιούν.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να προσθέσετε μια μικρή κινούμενη εικόνα για να διατηρήσετε τους χρήστες ενδιαφερόμενους κατά τη φόρτωση της σελίδας σας ή θα μπορούσατε να ρυθμίσετε διαφορετικές ενέργειες ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες απαντούν σε μια φόρμα’φτιάχτηκα.

Ίσως θέλετε να προβάλλετε φωτογραφίες της ίδιας τοποθεσίας από διαφορετικές οπτικές γωνίες και αντί για μια παρουσίαση ή μια συλλογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι λίγο πιο έξυπνο και πιο δυναμικό – με το Wix Code θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα κουμπί που όταν κάνετε κλικ αλλάζει η φωτογραφία στη σελίδα στο επόμενο της σειράς.

Αυτό βοηθά να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο διαδραστικό και ελκυστικό για τους χρήστες.

API

ΕΝΑ…Τι …; Εσείς’σωστά, θα βοηθούσε αν ήξερες τι ήταν ένα API! Δεξιά, ένα API – ή ‘Διεπαφή προγράμματος εφαρμογής’ – είναι ένας τύπος javascript που λέει σε διαφορετικά λογισμικά πώς πρέπει να αλληλεπιδρούν μαζί.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να ενσωματώσετε απρόσκοπτα πολλά περισσότερα τρίτα πρόσθετα – όπως το Facebook ή το Vimeo ή οποιονδήποτε αριθμό άλλων – στον ιστότοπό σας.

Τώρα, για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η λειτουργία ενσωμάτωσης API είναι η πιο τεχνικά απαιτητική περιοχή του κώδικα Wix, καθώς θα χρειαστείτε μια υπάρχουσα γνώση εργασίας του Javascript για να αξιοποιήσετε πραγματικά αυτό.

Μα αυτό’Δεν πρέπει να πούμε ότι με λίγη διαδικτυακή έρευνα θα έπρεπε’να είμαι σε θέση να αντιμετωπίσουμε την ενσωμάτωση API, στην πραγματικότητα εγώ’προτείνω να ρίξω μια ματιά στο Wix’οι ίδιοι πόροι για το θέμα, καθώς θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την πολύ εύχρηστη λειτουργία.

Δεν είστε ακόμη ικανοποιημένοι; Λοιπόν, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο βίντεο εισαγωγής του κώδικα Wix παρακάτω…

Εξοικονομήστε χρόνο + χρήματα με τον κώδικα Wix σήμερα

5. Τι είδους ιστότοποι θα χρησιμοποιήσει ο κώδικας Wix Code?

Ο κόσμος είναι πραγματικά το στρείδι σας όταν χρησιμοποιείτε το Wix Code.

Εάν αφιερώσετε χρόνο για να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα και να αντιμετωπίσετε τις δυνατότητές του, τότε θα είστε πραγματικά σε θέση να δημιουργήσετε έναν πραγματικά μοναδικό ιστότοπο που είναι αντίθετος με οτιδήποτε θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αυτήν τη στιγμή.

Είτε εργάζεστε στη βιομηχανία τροφίμων και θέλετε να παρουσιάσετε μενού, συνταγές ή αγαθά που μπορείτε να αγοράσετε…

Ή εργάζεστε για μια γκαλερί τέχνης και θέλετε να αποδεχτείτε υποβολές τέχνης…

Ή ίσως θέλετε να δεχτείτε κρατήσεις για ένα κρεβάτι & Πρωινό μέσω της ιστοσελίδας σας…

Ή ίσως εργάζεστε στην εκπαίδευση και θέλετε να προωθήσετε τα μαθήματα που προσφέρει το σχολείο ή το κολέγιο σας…Το Wix Code μπορεί να σας βοηθήσει να το επιτύχετε.

Μα αυτό’Για να μην πούμε ότι ο κώδικας Wix περιορίζεται σε λίγες θέσεις και ενδιαφέροντα. Το Wix Code είναι μια ευέλικτη προσθήκη στο Wix Editor και μπορεί να ανοίξει τον ιστότοπό σας σε μια σειρά από νέες δυνατότητες και δυνατότητες σχεδίασης – Το μόνο που χρειάζεται είναι η φαντασία και η προσπάθεια να τα δείτε και να τα πετύχετε.

“Έχοντας χρησιμοποιήσει το Wix Code Beta, πιστεύω πραγματικά ότι αυτή η ανάπτυξη προϊόντων θα ανοίξει πολλές πόρτες για τους χρήστες Wix, ειδικά για όσους εργάζονται σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.”

Οι εύχρηστες βάσεις δεδομένων καθιστούν την καταχώριση και την αποθήκευση προϊόντων πολύ πιο εύκολη, με δυναμικά πρότυπα σελίδων που βοηθούν στη γρήγορη δημιουργία μοναδικών σελίδων για κάθε προϊόν, ενώ ενημερώνουν αυτόματα τις καταχωρίσεις σε εκατοντάδες προϊόντα με μερικές απλές τροποποιήσεις στο Wix Editor.

Το ίδιο ισχύει και για το Wix Code για εσάς και τον ιστότοπό σας?

Εάν θέλετε να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά, εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια, δημιουργήστε πιο μοναδικό περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας, εξοικονομήστε χρήματα ΔΕΝ προσλαμβάνοντας έναν προγραμματιστή και αποκτήστε τη δυνατότητα δημιουργίας χωρίς όρια, τότε ναι, ο κώδικας Wix είναι για εσάς.

Βλέπω πολλές δυνατότητες στον κώδικα Wix, αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα και να καταλάβετε πώς λειτουργεί.

Οτι’Γιατί, σας συνιστώ να παρακολουθείτε και να διαβάζετε ένα σεμινάριο ή δύο στον ιστότοπο του Wix πριν μπείτε σε αυτό’Θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε γρήγορα τον καλύτερο τρόπο χρήσης του Wix Code, τι μπορείτε να κάνετε με αυτό και σίγουρα να έχετε μια αξιόλογη επένδυση χρόνου.

6. Κόστος κώδικα Wix

Εάν έχετε συνδρομή premium στο Wix, τότε τα καλά νέα είναι ότι κέρδισε ο Wix Code’σας κοστίζει μια δεκάρα!

Όταν κυκλοφορήσει τελικά σε ολόκληρη την κοινότητα, ο κώδικας Wix θα είναι ένα ακόμη εργαλείο στο οπλοστάσιό σας που καλύπτεται από το πρόγραμμα Wix Premium στο οποίο έχετε εγγραφεί. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε στο Wix Editor και εσείς’είμαι καλός να πας.

Συμπεράσματα

Βρήκα αυτό το άρθρο χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map