Evaluarea prețurilor Wix: prețuri și capcanele comune de evitat


Contents

Evaluarea prețurilor Wix

Evaluarea prețurilor Wix


evaluare

5 din 5 stele

Consultați planurile de prețuri Wix

Wix’planurile de prețuri oferă o valoare foarte bună în comparație cu alte caracteristici & renunță la constructorii de site-uri web. Considerăm că Wix este cel mai bun constructor de site-uri All-Around și gama de prețuri este mai mică decât concurenții săi direcți.

Recenzie de Lucy Carney

Actualizată ultima dată pe 22 aprilie 2020

Wix simplifică construirea unui site web profesional, fără abilități tehnologice. Dar cum rămâne cu bugetul? În acest articol noi’mă voi cufunda mai departe în Wix’s planurile de preț vă vor ajuta să evitați costurile ascunse și să faceți cea mai bună alegere pentru site-ul dvs..

O privire rapidă la prețurile Wix

Prețurile Wix variază de la De la 13 până la 500 $ pe lună (facturați anual) în opt planuri de stabilire a prețurilor. Planul Combo este cel mai ieftin la 13 $ pe lună și vă oferă un site fără anunțuri. Planul nelimitat de 17 dolari pe lună este cel mai bun pentru freelanceri, în timp ce vânzătorii online pot începe cu planul de afaceri de 23 USD pe lună. Wix are, de asemenea, un plan gratuit, care este un mod bun de a testa apele înainte de a vă angaja.

Noi’Am testat Wix minuțios în diferite domenii, inclusiv design, ușurință de utilizare și caracteristici. Unul dintre domeniile pe care le-am testat a fost raportul calitate / preț, în care a obținut un impact impresionant 4,5 stele din 5. Puteți vedea Wix’clasamentele de stele de mai jos:

Disclaimer: Prețurile prezentate în acest articol erau corecte la momentul scrierii. În prezent Wix trece printr-o perioadă de testare a prețurilor sale, astfel încât planurile pe care le găsiți în pagina de prețuri Wix ar putea fi diferite de cele descrise în această recenzie. Odată ce Wix și-a finalizat prețul, cifrele vor fi actualizate pentru a menține informațiile corecte.

Informatii suplimentare

 • Vrei să afli mai multe despre Wix? Citiți în profunzime Wix Review pentru mai multe detalii.
 • Vești bune – don’nu trebuie să plătiți pentru site-ul dvs. web! Aruncă o privire la lista noastră de documente Cele mai bune site-uri de web site gratuit.
 • Nu vândut pe Wix? Vedeți cum se compară sau alegeți un constructor diferit Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web.
 • Asigurați-vă că alegeți un constructor de calitate, verificând recenzia noastră asupra Cei mai buni producători de site-uri web.

1

Cât costă Wix?

Wix are opt planuri de prețuri, cuprinse între 13 și 49 dolari pe lună (facturate anual), precum și planul său gratuit, plus o soluție specializată de afaceri numită plan Enterprise, care costă 500 dolari pe lună. Puteți vedea toate Wix’planurile de preț de mai jos:

 1. Plan combinat: 17 $ / lună (13 USD / lună plătită anual)
 2. Plan nelimitat: 22 USD / lună (17 $ / lună plătită anual)
 3. Plan profesional: 27 USD / lună (22 $ / lună plătită anual)
 4. Plan VIP: 47 USD / lună (39 USD / lună plătită anual)
 5. Plan de bază de afaceri: 28 USD / lună (23 USD / lună plătită anual)
 6. Plan de afaceri nelimitat: 33 $ / lună (27 USD / lună plătită anual)
 7. Plan VIP de afaceri: 56 USD / lună (49 USD / lună plătită anual)
 8. Planul de întreprindere: 750 $ / lună (500 USD / lună plătită anual)

Aceste prețuri nu includ TVA, deci asigurați-vă că verificați prețul final înainte de a plăti pentru a evita surprize nedorite!

Bine de stiut… Când vorbim despre Wix’s planuri de pret, utilizăm prețurile lunare echivalente pentru planurile anuale, care sunt prețurile afișate pe Wix’site-ul web. Pentru că acestea sunt planuri anuale, plătiți tot anul în avans, nu luna de luna ca Wix’pagina de prețuri sugerează!

Wix este destul de truditor afișând astfel planurile sale anuale, dar ea’nu e singur. Aceasta este o tactică comună folosită de mulți constructori de site-uri și merită să fiți conștienți de timpuriu, astfel încât voi’nu ești prins de un cost avansat!

Dezavantajul este economisești mult prin înscrierea la un abonament de 12 luni în loc să plătim lunar, pe care noi’Vom acoperi mai detaliat mai târziu.

Totuși’Merită să subliniez aici că în timp ce plata lunară este puțin mai scumpă, aceasta’este o opțiune mult mai flexibilă și poate fi mai potrivit pentru cei care au un buget mai strâns. Puteți anula oricând, ceea ce înseamnă că nu’nu trebuie să vă angajați cu un an întreg în avans și voi’nu vă confruntați cu un cost avansat mare atunci când vă înscrieți!

wix site-uri web doar prețuriPlanurile site-ului Wix variază între 13 și 39 dolari pe lună (plătite anual, fără TVA)wix comerț electronic doar prețuriPrețurile comerțului electronic Wix variază între 23 și 500 dolari pe lună (plătite anual, fără TVA)

Puteți plăti fie pentru abonamentul Wix lunar sau anual, cu opt planuri premium a alege din. Wix oferă, de asemenea, un plan gratuit, care este un mod fantastic de a începe. in orice caz, nu donăm’nu-l recomand pe termen lung pentru ca’e atât de limitat.

Pentru a elimina reclame Wix de pe site-ul dvs. și a utiliza propriul dvs. domeniu personalizat, dvs.’Va trebui să trec la un plan plătit. Cel mai ieftin plan premium este planul Combo de 13 dolari pe lună. Salutați stocarea de 3 GB, 30 de minute video, lățimea de bandă de 2 GB, un domeniu personalizat gratuit și multe altele!

Planul Combo este cel mai ieftin plan și cel mai bun pentru uz personal. daca tu’reluați un site mai profesionist, vă recomandăm 17 dolari pe lună Plan nelimitat, ceea ce vă oferă funcții mai generoase, inclusiv stocare de 10 GB și lățime de bandă nelimitată.

Pentru magazinele online, vă recomandăm să începeți cu 23 de dolari pe lună Plan de afaceri de bază, deoarece are caracteristici excelente pentru magazinele mici la un preț avantajos.

Încărcări: economisiți 10% la un plan Wix!

Wix a oferit întotdeauna o valoare excelentă pentru bani, iar acum acolo’este și mai multă oportunitate de a salva. Introduceti codul TAKE10 la finalizare, pentru a economisi 10% pe orice plan Premium anual, în afară de Combo și Connect Domain. Pleacă acum la Wix pentru a începe economisirea!

Comparație prețuri Wix: Planuri lunare și anuale

Planuri lunare pentru prețuri Wix
($ / luna) Planul anual
($ / lună) Economii
combo $ de 17 $ 13 24%
Nelimitat $ de 22 $ de 17 23%
Pro $ de 27 $ de 22 19%
eCommerce * $ de 28 $ de 23 18%
VIP $ 47 $ 39 17%
Afacere $ la 750 500 $ 33%

* Acest preț reflectă planul Business Basic, care este cel mai ieftin dintre cele trei prime de comerț electronic. Noi’Mai detaliat cu privire la diferitele opțiuni de comerț electronic un pic mai târziu.

Când alegeți un plan anual în loc de un plan lunar, puteți salva de oriunde 17% la 33%. Nu numai că, există anumite caracteristici care nu sunt’este inclus în planurile lunare – de exemplu, domenii gratuite, aplicații și vouchere premium.

Și amintiți-vă, don’mai întâi trebuie să sari picioarele pentru a plăti site-ul dvs. Wix – Wix are un plan gratuit, și ar trebui să o folosești 100%! Încercați să ștergeți, să vedeți dacă funcționează pentru dvs., construiți un site de testare și apoi decideți ce plan să vă înscrieți.

2

Planurile de prețuri pentru site-ul Wix până aproape

Wix are patru planuri pentru persoanele care doresc doar să construiască un site web, mai degrabă decât un magazin online. Pentru cei care doresc să construiască un blog personal, un portofoliu sau chiar un site de afaceri, unul dintre aceste planuri va fi pentru tine!

Aceste planuri variază în prețuri de la doar 13 dolari pe lună până la 39 dolari pe lună.

Combo PlanPlan nelimitatPlanul ProPlan VIPPreț

Lățime de bandă

Depozitare

Reclame

Videoclip de înaltă definiție

$ Ora 13.00 / luna$ La ora 17.00 / luna$ Ora 22.00 / luna$ 39.00 / luna
2 GBNelimitatNelimitatNelimitat
3 GB10 GB20 GB20 GB
Nici unulNici unulNici unulNici unul
Până la 30 de minutePână la 1 orăPână la 2 orePână la 2 ore

Utilizați linkurile de mai jos pentru a trece la planul despre care doriți să aflați mai multe despre:

  • Plan combinat: cel mai bun pentru uz personal
  • Plan nelimitat: cel mai bun pentru freelanceri
  • Plan profesional: cel mai bun pentru întreprinderile mici
  • Plan VIP: cel mai bun pentru site-urile mari

planurile de tarifare a site-ului web wixWix are patru planuri de constructor de site-uri web, cuprinse între 13 și 39 dolari pe lună.

Plan Combo ($13.00 / lună)

Acest plan oferă funcții mult mai versatile și aprofundate decât planul gratuit, eliminând reclamele și oferind un domeniu gratuit pe planul anual. În timp ce videoclipurile încorporate sunt întotdeauna gratuite, acest plan vă permite, de asemenea, să încărcați până la 30 de minute de videoclipuri pentru a fi redate în înaltă definiție.

Acest plan va elimina toate reclamele Wix de pe site-ul dvs., astfel încât vizitatorii dvs. castigat’T știți că site-ul dvs. web a fost creat cu un constructor de site-uri web.

Aveți la dispoziție acest plan 2 GB lățime de bandă și 3 GB spațiu de stocare.

La doar 13 dolari pe lună, planul Combo este excelent pentru site-urile web mici și personale, cu funcții care să răspundă tuturor nevoilor dvs. de bază:

 • Lățime de bandă 2G
 • 3 GB stocare
 • Conectați-vă domeniul
 • 30 minute video
 • Eliminați marca Wix & publicitate
 • Domeniu gratuit pentru un an

Este potrivit pentru mine?

Cel mai bun pentru: uz personal. Planul Combo este cel mai bun plan de bază Wix pentru prima actualizare, oferind o valoare excelentă pentru bani dacă site-ul dvs. web este la un nivel mic.

Plan nelimitat ($17.00 / lună)

Wix’s Planul nelimitat este excelent pentru întreprinderile mici și întreprinzătorii. Lățime de bandă nelimitată, stocare de 10 GB, un domeniu personalizat gratuit pentru anul și aplicațiile premium fac ca acest plan să merite 4 $ în plus pe lună (în comparație cu planul Combo).

Cu Wix’s Plan nelimitat, deblochezi aplicația Site Booster (valoare de 60 USD), care ajută la îmbunătățirea site-ului tău’șansele de a fi descoperite în Google (puteți vedea ghidul nostru pe Website Builder SEO aici).

Planul Unlimited elimină unele dintre limitările planurilor cu prețuri mai mici. Prin deblocarea aplicațiilor premium și mai mult conținut video, puteți crea un site mai prietenos și interactiv, cu sporire de stocare, lățime de bandă și boosteri de SEO.

Este potrivit pentru mine?

Cel mai bun pentru: întreprinderile mici, antreprenorii și freelancerii. Dacă nu’nu trebuie să vindeți prin intermediul site-ului dvs. web, planul Unlimited este perfect pentru a vă oferi mai multă libertate de a interacționa cu vizitatorii și pentru a oferi spațiului dvs. web să crească.

Plan Pro ($22.00 / lună)

Venirea ca cea mai bună valoare pentru bani este planul Pro. Aceasta’este alegerea inteligentă pentru orice afacere care încă trebuie să-și croiască brandingul.

Principalul punct de vânzare al planului Pro este obținerea unui logo gratuit conceput pentru dumneavoastră. Acest lucru valorează de obicei singur 50 de dolari, așa că’este un bonus masiv pentru al include în costurile dvs. lunare.

O altă tragere este accesul la Ascend – Wix’s instrument de marketing personalizat. Cu Ascend, puteți configura propriul chat în direct, automatizați mesaje și notificări personalizate, să comercializați pe rețelele de socializare și să primiți un suport SEO mai mare.

Este potrivit pentru mine?

Cel mai bun pentru: întreprinderile mici care au nevoie de ajutor cu strategia de branding și marketing. De la obținerea unui logo personalizat, la instrumente de marketing personalizate, planul Pro este Wix confortabil’Planul cel mai bine evaluat pentru site-urile care nu sunt comerț electronic.

Plan VIP ($39.00 / lună)

Planul VIP Wix vine, de asemenea, cu prețuri VIP – cel mai scump plan din cele patru planuri doar pentru site-uri web!

Acest plan vine cu toate caracteristicile primelor mai mici și îl combină cu bonusuri suplimentare disponibile doar în planul VIP.

Obțineți toate caracteristicile din planurile mai ieftine, precum și deblocarea răspuns prioritar și suport VIP. Răspunsul prioritar vă oferă un tratament VIP real, împingând întrebările dvs. în fața cozii. Puteți beneficia chiar și de ajutor exclusiv de telefon cu suport VIP!

Deci Wix’s Planul VIP este un preț premium pentru un serviciu premium. Acest lucru este cu adevărat pentru cei cu un site web mai mare care au nevoie de lățimea de bandă suplimentară și pentru cei cu un buget mai mare care își pot permite serviciul VIP.

Este potrivit pentru mine?

Cel mai bun pentru: site-uri web mai mari. Planul VIP este pentru oricine are nevoie de un nivel ridicat de asistență și de o cantitate mare de campanii de e-mail.

Ce plan recomandăm?

Planul Combo va acoperi nevoile majorității site-urilor non-e-commerce, în special dacă’abia încep. Domeniul personalizat și eliminarea anunțurilor vor oferi site-ului tău un aspect profesionist și poți oricând să te adaptezi la un plan mai avansat pe măsură ce site-ul tău crește.

3

Planurile de prețuri Wix pentru afaceri și comerț electronic până aproape

Pentru cei care doresc să vândă produse prin intermediul site-ului dvs. web, dumneavoastră’Am nevoie de un plan de comerț electronic. Wix are trei planuri de comerț electronic pentru care să alegeți, variind în preț 23 – 49 dolari pe lună (facturat anual).

Acolo’este de asemenea Planul de întreprindere, o soluție avansată de afaceri, care costă 500 USD pe lună (facturată anual).

Business BasicAfaceri nelimitateVIP de afaceriPreț

Depozitare

Lățime de bandă

Ore video

Acceptați plățile online

$ Ora 23.00 / luna$ 27.00 / luna$ 49.00 / luna
20 GB35 GB50 GB
NelimitatNelimitatNelimitat
510Nelimitat
dadada

Ce plan de comerț electronic este potrivit pentru dvs.? Utilizați linkurile de mai jos pentru a trece la planul despre care doriți să aflați mai multe despre:

  • Plan de afaceri de bază: cel mai bun pentru magazinele online mici
  • Plan de afaceri nelimitat: cel mai bun pentru afaceri în creștere
  • Plan VIP de afaceri: cel mai bun pentru magazinele online mari (și bugetele mari)

wix ecommerce și planuri de prețuri de afaceriWix are trei planuri regulate de comerț electronic care variază între 23 și 49 dolari pe lună (facturate anual).

Business Basic ($23 pe luna)

daca tu’refaceți un magazin online standard, aceasta este cea mai bună opțiune pentru dvs. – și cea mai ieftină! Are toate caracteristicile de care ai nevoie, de la acceptarea plăților până la crearea de cupoane folosind aplicația Wix Stores. daca tu’revendând servicii sau oferind întâlniri, puteți utiliza aplicația Wix Bookings pentru a crea rezervări, pentru a seta mementouri de e-mail și multe altele.

Acestea sunt complimente grozave, dar ce obțineți de fapt cu planul Business Basic în sine?

 • Stocare de 20 GB
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Criptare SSL
 • Domeniu gratuit
 • Fără reclame Wix
 • Magazin online – fără comision
 • Site Builder & Aplicații premium Form Builder
 • Google Analytics
 • Bonuri publicitare de 300 USD

Acest plan este încă cel mai bun pentru a începe, iar acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a vă dezvolta magazinul online. Dar dacă știi că ai nevoie de mai mult decât atât, aruncă o privire la planul Business Unlimited.

Este potrivit pentru mine?

Cel mai bun pentru: mici magazine online! daca tu’refaceți un magazin online sau doriți să acceptați plățile prin intermediul site-ului dvs., planul Business Basic te-a acoperit.

Afaceri nelimitate ($27 pe luna)

Acesta este Wix’cel mai popular plan de comerț electronic. Are toate caracteristicile incluse în planul Business Basic, cu suplimente!

10 ore video înseamnă că puteți încărca până la 10 ore de conținut video pe site-ul dvs., dar campaniile de stocare și e-mail de 35 GB sunt adevăratele puncte forte ale acestui plan. Acesta vă oferă instrumentele pentru a vă promova și a vă dezvolta afacerea online cu doar 4 dolari în plus pe lună!

Cu excepția cazului în care deja aveți un magazin online configurat și funcționat, acesta’Probabil este cel mai bine să lucrați la acest plan, astfel încât să primiți cel mai mult pentru banii dvs. Tu nu’Nu vreau să plătesc pentru caracteristicile site-ului dvs. web’nu este gata – ar fi ca și cum ai cumpăra o mașină și să o folosești doar pentru a asculta radioul în loc să o conduci!

Este potrivit pentru mine?

Cel mai bun pentru: afaceri în creștere și magazine online. Cu toate caracteristicile planului Business Basic plus suplimente cu adevărat valoroase, cum ar fi campaniile de e-mail și spațiu de stocare suplimentar, planul Business Unlimited este perfect pentru creșterea site-ului dvs. web’dimensiunea și sensibilizarea.

VIP de afaceri ($49 pe luna)

Acesta este cel mai scump plan de comerț electronic la 49 de dolari pe lună. Cu răspunsul său prioritar și suportul premium, acesta este echivalentul comerțului electronic al Wix’e planul VIP regulat. Ofera:

 • Totul inclus pe planurile de afaceri mai mici, cum ar fi lățimea de bandă nelimitată, Google Analytics, aplicații premium și campanii de e-mail
 • Stocare de 50 GB
 • 30 de ore video
 • Răspuns prioritar
 • Suport VIP

Acest plan premium Wix are cel mai mult spațiu de stocare din toate cele șase planuri, la un impresionant 50 GB. Deci dacă’e spațiu’repede, nu te mai uita! Răspunsul prioritar și sprijinul VIP înseamnă că nu donați’nu trebuie să pierdeți timp prețios așteptând răspunsuri la întrebările dvs. sau să încercați să rezolvați problemele online. Discutați cu asistența clienților prin telefon, sariți direct în fața cozii și treceți mai departe – timpul este până la urmă bani!

Este potrivit pentru mine?

Cel mai bun pentru: magazine online mari și bugete mari. Planul Business Business are cea mai mare cantitate de funcții, stocare și funcții puternice din oricare dintre Wix’planurile premium.

Ce plan recomandăm?

Planul Business Basic este Wix’e cel mai ieftin plan de comerț electronic, dar nu ai vrea’Nu o știu pe baza gamei largi de funcții pe care le oferă. Vă recomandăm să începeți cu acest plan. daca tu’rulează un site de comerț electronic mai mic, ai câștigat’nu trebuie să faceți upgrade în curând. Pentru 23 de dolari pe lună, dumneavoastră’Voi fi echipat cu tot ce aveți nevoie!

4

Wix Enterprise Plan pentru întreprinderile mari

Enterprise este Wix’s cel mai avansat – și mai scump – plan, la 500 USD lunar (facturat anual). Aceasta este o soluție de business end-to-end care îți aruncă site-ul în marile ligi.

wix plan de preturi pentru intreprinderiWix’s Planul de întreprindere costă 500 USD pe lună, facturat anual și este conceput pentru întreprinderile mari cu nevoi avansate.

Este de la sine înțeles că acesta nu este un plan pentru cei cu un buget strict sau o întreprindere la scară mică. Cu toate acestea, dacă tu’e un magazin mare care are nevoie de lucrările complete reușește și crește, aceasta ar putea fi o opțiune bună.

Planul Enterprise nu face acest lucru’afișați caracteristici precum spațiul de stocare și lățimea de bandă. Trebuie să te bucuri caracteristicile din planul de afaceri VIP incluse, dar accentul real este pus pe servicii personalizate, hands-on planul Enterprise vă oferă.

Spune un mare salut la bord și configurare cu ajutorul Wix Professionals – ei’Vă vom ajuta să planificați, să dezvoltați și apoi să lansați proiectul dvs. sau să extindeți o afacere existentă. Ai chiar un partener de soluții expert care’e dedicat contului tău.

500 de dolari pe lună vă oferă posibilitatea de a vă monitoriza continuu proiectul, de a vă consulta cu experți de top din industrie, de a avea audituri de securitate anuale și multe altele. Acolo’Nu neagă că planul Enterprise necesită sprijin și servicii pentru clienți la un nivel cu totul nou – pentru a fi corect, la 500 USD pe lună,’Sper ca da!

Da, planul Enterprise vine cu o taxă de abonament importantă. Dar, dacă aveți bugetul pentru a susține eticheta de preț și aveți nevoie de serviciile sale, acest plan este modalitatea perfectă de a vă dezvolta afacerea la nivelul următor..

5

Planul Wix Free: Este Oricare Bun?

Unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri despre Wix este că oferă un plan gratuit. În multe feluri, ea’e grozav – Acolo’nu există limită de timp și puteți construi și publica site-ul dvs. fără să plătiți niciun cent.

Cu toate acestea, în alte moduri’nu este atât de grozav, cu funcții limitate, reclame și multe altele – noi’Voi intra în cele de mai jos.

Planul gratuit este cu siguranță o caracteristică atractivă care’e distractiv să mă joc cu ea’este o modalitate excelentă de a avea o idee pentru Wix, înainte de a cheltui bani.

Tu nu’nu aveți nevoie de detalii de plată pentru a vă înscrie la Wix’s plan gratuit – tot ce faceți este să vă creați un cont cu adresa dvs. de e-mail și puteți începe să vă construiți site-ul. Dar avertizăm utilizatorii să nu rămână prea mult timp pe planul gratuit, deoarece limitează creșterea și nu’nu prea profesionist.

Deci, ce primești de fapt pe planul gratuit? Te ridici 500MB atât pentru stocare cât și pentru lățimea de bandă, și totuși ai acces la tot Wix’șabloane și tone de caracteristicile sale.

5 lucruri pe care ar trebui să le știi despre planul gratuit

1: Puteți’nu folosiți propriul nume de domeniu.

Acesta este un dezavantaj important al planului gratuit, ca și tine’Va trebui să folosesc domeniul asignat de Wix. Domeniul dvs. va fi gratuit, dar’Urmează acest format: myusername.wixsite.com/siteaddress. Tu’Voi fi de acord că’nu sunt foarte memorabile!

formatul domeniului plan gratuit wixConsultați formatul de domeniu de pe unul dintre site-urile noastre gratuite Wix – nu vă ajută exact să ieșiți în evidență de mulțime!

2: Tu’Voi avea reclame Wix afișate pe site-ul dvs..

Un alt dezavantaj principal al utilizării Wix’planul gratuit este ca tu’Voi avea reclame Wix afișate pe site-ul dvs. Acest lucru nu arată profesionist sau elegant și poate să-ți îndepărteze vizitatorii.

exemplu de anunțuri pe site-ul wixAnunțul banner din partea de sus a acestui site Wix gratuit scade o pagină cu aspect profesional.

3: Poți’nu vinde online.

Comerțul electronic nu este inclus în planul gratuit, adică puteți’nu vinde produse prin intermediul site-ului tău Wix.

limitarea comerțului electronic fără plan wixPuteți conecta o metodă de plată pe planul gratuit Wix, dar este o promisiune goală, deoarece nu puteți accepta plăți efective până când faceți upgrade.

4: obțineți doar funcții limitate.

În timp ce Wix oferă utilizatorilor săi fără plată acces la mai multe funcții decât majoritatea constructorilor de site-uri web, există încă limite pentru instrumentele pe care le puteți utiliza – de exemplu, nu’nu primiți Google Analytics în planul dvs. gratuit.

5: primiți asistență de bază pentru clienți.

Aveți totuși acces la canalele de asistență obișnuite, cum ar fi Wix Help Center, dar ați câștigat’nu primiți opțiuni de asistență prioritare pentru timp de răspuns mai rapid.

Deci, vă recomandăm Wix’plan gratuit? Ei bine, un pic, dar numai pentru că’este liber. Puteți publica un site web fără să plătiți un cenț și asta merită un anumit credit. În afară de asta, totuși, nu donăm’nu te încurajez să te lipi prea mult de timp – tu’sunt mult mai bine să începeți pe un plan lunar pentru a vedea cum este cu adevărat Wix și pentru a decide de acolo dacă vrei să rămâi cu el pe termen lung.

Dacă doriți un site web de succes, profesional sau popular, veți avea nevoie de un plan mai bun decât versiunea gratuită. Principalii factori care vor reține site-ul dvs. pe planul gratuit sunt:

 • lipsa domeniului personalizat
 • prezența reclamelor pe site-ul dvs.
 • caracteristicile limitate – obțineți până la 500MG de stocare și lățime de bandă!

Planul gratuit este într-adevăr potrivit numai pentru a juca pe – dacă tu’sunteți deloc serioși cu privire la site-ul dvs., apoi pentru a construi de fapt orice, alegerea unui plan plătit este o mișcare mult mai inteligentă. Planul gratuit nu face’nu am puterea de a-ți duce site-ul la nivelul următor.

Când ar trebui să faceți upgrade?

Dar planul gratuit este, bine – gratuit!

O obținem – toată lumea adoră lucrurile gratuite (inclusiv noi!) Și poate fi greu de imaginat de ce ai vrea să plătești pentru ceva ce poți obține degeaba. daca tu’reîncepeți deja planul gratuit, poate voi’ne întrebăm când este cel mai bun moment pentru a face upgrade, pentru a obține cel mai mult pentru banii tăi. Chiar merită? În multe cazuri, răspunsul sincer este: da, da este!

Iată câteva exemple de când actualizarea este o necesitate absolută:

 • Când doriți să începeți să vindeți produse
 • Dacă site-ul dvs. web reprezintă marca, compania sau serviciile profesionale
 • Site-ul dvs. web încetinește sau se prăbușește (din cauza limitelor de stocare reduse și a lățimii de bandă)
 • Când doriți să începeți să vă promovați site-ul
 • Dacă aveți un domeniu personalizat (sau doriți unul)

6

4 costuri ascunse de care trebuie să fiți conștienți înainte de a vă înscrie la Wix

Dincolo de plata taxei de abonament lunare, există alte costuri pe care ar trebui să le luați în considerare, inclusiv:

 • Wix auto-reînnoire
 • Numele domeniului
 • Adrese de e-mail personalizate
 • Aplicații Premium Wix

# 1. Wix Auto-reînnoire – Don’t Prindeți-vă în afara pazei

Acesta este un lucru care a înfuriat o mulțime de clienți Wix, așa că vrem să vă dăm imediat capul. Ce oferă mulți clienți’Nu-mi dau seama că este Wix’abonamentele sunt setate să se reînnoiască automat, la sfârșitul perioadei de abonament.

Wix face acest lucru pentru a evita perturbarea site-ului dvs. web, dar reînnoirea automată poate deveni un șoc urât dacă nu’nu intenționați să vă reînnoiți Wix.

Dacă nu’Nu doriți ca planul dvs. să se reînnoiască automat, puteți pur și simplu să îl dezactivați în setările dvs.. Aici’spectacol:

 • Accesați Facturarea și plățile din contul dvs. Wix.
 • Faceți clic pe Plan de acțiuni.
 • Faceți clic pe Cancel Now.

Don’nu vă faceți griji – dând clic ‘Anulați acum’ doesn’nu vă anulați planul acolo și apoi. În schimb, înseamnă că planul dvs. a fost câștigat’nu se reînnoiește automat data viitoare când abonamentul expiră. Aceasta’este o formulare destul de obraznică pe Wix’este parte, dar odată ce știi cum’e usor.

Wix oferă indicații clare despre cum puteți dezactiva reînnoirea automată pentru planuri premium, nume de domeniu, servicii pentru căsuțe poștale și aplicații premium din Centrul de ajutor, astfel încât să puteți gestiona setările după cum doriți.

# 2. Dolari pentru dvs. Numele domeniului

14,95 USD până la 24,85 USD pe an

Ce’este un nume de domeniu? Aceasta’este propria ta adresă de site personalizată pe care oamenii o pot introduce într-un browser web pentru a ajunge la site-ul dvs. web.

De exemplu, numele nostru de domeniu al site-ului web este sitebuilderexpert.com

Dacă vă înscrieți la unul dintre Wix’vă planifică anual’Voi primi un nume de domeniu personalizat gratuit pentru un an.

Domeniile Wix sunt gratuite pentru primul an, după care majoritatea domeniilor costă 14,95 USD pe an. Domenii mai specializate pot costa mai mult, până la aproximativ 24,85 USD pe an. Această taxă anuală menține numele de domeniu înregistrat la tine, deci’merită costul suplimentar.

Dacă nu’nu plătiți, atunci altcineva poate înregistra acel nume de domeniu și îl poate folosi pentru el însuși. Ar trebui să știți că numele dvs. de domeniu’reînnoirea se întâmplă automat, astfel încât să nu’nu pierdeți din greșeală domeniul dvs. – don’Nu te las să te ia prin surprindere!

domenii wixFaceți clic pentru a vedea ofertele de nume de domeniu ale lui Wix

Față de Squarespace și Weebly, Wix’taxele de nume de domeniu sunt rezonabile. Spațiul încasează 20 USD pe an și Weebly percepe 19,95 USD. Deci Wix oferă o rată de reînnoire cu adevărat competitivă, la 14,95 USD pe an.

Vrei să afli mai multe?

 • Avem un ghid complet pentru nume de domeniu care va sări în acest aspect.
 • Dacă decideți să obțineți numele dvs. de domeniu de la Wix, aici este pagina lor care vă va oferi mai multe informații.

# 3. Costul Adrese de e-mail personalizate

4,08 USD pe lună pe adresă de e-mail

Wix s-a asociat cu G Suite (practic Google’s Gmail for Business) pentru a vă permite să creați adrese de e-mail personalizate direct în contul dvs. Wix, ceea ce înseamnă că puteți plăti, configura și configura adresele de e-mail chiar în Wix’s tablă de bord.

Deci ce obțineți dacă decideți să utilizați G Suite? Primesti:

 • O adresă de e-mail personalizată
 • 30 GB mesaje de e-mail și dimensiune de stocare a unității
 • Calendar colaborativ, documente Google, foi & Slide-uri
 • Reuniuni video online și mesagerie (Google Hangout)
 • Fără reclame
 • Accesibil pe mobil și pe desktop
 • Suport 24/7

Toate aceste funcții vă vor costa 4,08 USD dacă vă înscrieți la un plan anual, sau 5,00 USD dacă decideți să mergeți cu un plan lunar.

planuri pentru cutiile poștale cu prețuri wixFaceți clic pentru a vedea ofertele de servicii de e-mail ale Wix

# 4. Adăugați Extra pentru aplicații

În timp ce Wix are tone de aplicații gratuite pe Wix App Market – 79 pentru a fi exact – are, de asemenea, o serie de aplicații premium pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. Majoritatea aplicațiilor sunt dotate atât cu o versiune gratuită, cât și premium, astfel încât să puteți alege care doriți.

Aplicațiile premium variază în funcție de preț, de obicei, variază între 3 și 20 $ pe aplicație. Unele aplicații vin cu o probă gratuită, în timp ce altele sunt plătite din prima zi.

Puteți începe pe versiunea gratuită, apoi puteți face upgrade la aplicația premium în orice moment. Wix’s reînnoirea automată se aplică aplicațiilor premium, deci dacă nu’Nu vreau să plătiți pentru o aplicație, asigurați-vă că dezactivați acest lucru în setările dvs..

Prețul Wix: Concluzie

Wix este cel mai popular constructor de site-uri web, iar prețurile sale sunt competitive. Gama de funcții, aplicații premium, lățime de bandă crescută și spațiu de stocare și avantaje precum un domeniu gratuit oferă o valoare excelentă pentru banii dvs..

Nu donăm’nu recomand planul gratuit pentru succes pe termen lung. Cand tu’sunteți gata să faceți upgrade, puteți fi sigur că’obțineți cel mai mult din banii câștigați cu Wix’planurile premium.

Preturi Wix: Recapitulare

 1. Plan gratuit: 0 USD pentru totdeauna! O gamă largă de funcții, șabloane și aplicații, dar cu limite pe site-ul dvs.’funcțiile s, marca Wix și reclame pe site-ul dvs. și o adresă a site-ului web wix.com.
 2. Plan combo: 13 dolari pe lună (facturat anual). Obțineți un domeniu gratuit timp de un an în planul anual, mai mult spațiu de stocare, lățime de bandă și eliminați anunțurile Wix. Cel mai bun pentru uz personal.
 3. Plan nelimitat: 17 dolari pe lună (facturat anual). Mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată. Wix’cel mai popular plan, în special pentru întreprinderi.
 4. Plan Pro: 22 dolari pe lună (facturat anual). Designul tău de logo profesional și accesul la Wix’s instrument de marketing, Ascend.
 5. Plan VIP: 39 USD pe lună (facturat anual). Vindeți online, obțineți lățime de bandă nelimitată și suport premium, servicii prioritare și revizuire unică a site-ului. Wix’cel mai scump plan de site-uri web.
 6. Plan de afaceri de bază: 23 dolari pe lună (facturat anual). Vindeți online, fără comision, obțineți aplicații premium pentru a vă sprijini magazinul online, stocare de 20 GB, lățime de bandă nelimitată și fără anunțuri Wix. Cel mai ieftin plan de vânzare online.
 7. Afaceri nelimitate: 27 dolari pe lună (facturat anual). Vindeți online, fără comision, stocare de 35 GB și 20 de campanii de e-mail pe lună. Cel mai bun pentru creșterea magazinului dvs. online.
 8. VIP de afaceri: 49 dolari pe lună (facturat anual). Vindeți online, fără comision, stocare de 50 GB și asistență prioritară. Cel mai scump plan de comerț electronic.
 9. Planul de întreprindere: 500 USD pe lună (facturat anual). Vindeți online și primiți asistență avansată și servicii specializate. Cel mai scump și mai complex plan de afaceri.

Wix’Planul gratuit este o modalitate excelentă de a începe, construiți și testați site-ul dvs. web înainte de actualizare. Puteți trece apoi la unul dintre Wix’s opt planuri plătite: vă recomandăm să faceți upgrade direct la planul Combo pentru 13 dolari pe lună, deoarece are tot ce aveți nevoie pentru un site personal.

Pentru vânzarea online, vă recomandăm planul Business Basic pentru 23 de dolari pe lună, deoarece are tot ce aveți nevoie pentru ca magazinul dvs. online să aibă succes. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, puteți face upgrade la planul Business Unlimited la 27 USD pe lună, care acceptă campanii de e-mail și are stocare de 35 GB.

Am descoperit orice costuri ascunse despre care ar trebui să știți înainte de înregistrare – odată ce știți despre ele, acestea’sunt ușor la pas.

Deci, planul pe care îl alegeți va depinde de nevoile și preferințele dvs., precum și de bugetul dvs. Dar dacă tu’reîncepând propriul blog sau căutați să vindeți online, Wix are într-adevăr ceva pentru toată lumea – la prețuri pe care fiecare și le poate permite!

Prețuri Wix: Întrebări frecvente

Website Builder Expert își propune să vă ofere date oneste. Acea’de ce ne desfășurăm propriile cercetări și obținem o perspectivă directă, personală. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me