Как да използвате Wix

Contents

как да използвате член на изображението в wixКак да създадете уебсайт на Wix, който свети

Wix е светът’s най-популярната платформа за дизайн на уебсайтове. Той обслужва над 110 милиона души в 190 страни, с 45 000 нови регистрации всеки ден. Искате да се присъедините към тях? Нашето стъпка по стъпка ръководство ще ви покаже как да използвате Wix и колко лесно е да започнете. Така че, ако вие’се чудите как да създадете уебсайт на Wix, че’Ще впечатля всеки посетител, то’е напълно изпълним – като редактор на уебсайтове с влачене и пускане, Wix е супер лесен за научаване и използване.


Така че, Wix е популярен, това е много ясно. Откакто стартира през 2006 г., то’s превърна мистериозното дете, което беше уеб дизайн, в най-харесвания студент в кампуса. Но как? Просто – Wix направи уеб дизайна бърз, лесен и забавен за всички.

Възходът на Wix също спести на компаниите хиляди долари на уеб дизайнерите. И всеки обича нещо, което те’създаден съм, нали? Точно като вашия гардероб IKEA.

Така че защо ние, от Експерта за създаване на уебсайтове, обичаме Wix? То’е гъвкава и лесна за използване. Функцията за плъзгане и пускане е течна, можете лесно да персонализирате медиите и имате достъп до стотици удобни приложения.

И то’не сме само ние, които мислим така. Имаме хора също като теб да тестват и Wix. По време на нашето тестване един потребител каза:

То’е наистина лесен за използване, дори и за тези без дизайнерски умения.”

Всъщност Wix излезе начело в нашите потребителски тестове и проучвания като най-добрият създател на уебсайтове, със силно представяне във всяка категория:

Има ли повече от един начин да направите уебсайт в Wix?

Проектирането на уебсайт с Wix може да се извърши по два начина.

едно до друго сравнение на wix adi и wix редактор

Wix Editor е стандартният създател на уебсайтове, който познаваме и обичаме. За начало избирате от над 500 шаблона. Веднъж ти’Избрахте идеалното си платно, можете да плъзгате и пускате различни елементи от текст и изображения, за да го персонализирате. Най-добрата характеристика на Wix Editor е обширното меню от опции, с които да играете.

меню редактор на wixМенюто в Wix Editor е лесно за навигиране и предоставя множество опции за персонализиране.

И така, за кого е Wix Editor? Wix Editor ви позволява да създадете красив уебсайт само за няколко часа или така. Това го прави идеален за потребители като:

 • Малък бизнес
 • Ресторанти
 • Онлайн магазини
 • Автори на блогове
 • фотографи

Вторият вариант на Wix е първият по рода си: Wix ADI (Artificial Design Intelligence). Използвайки напреднали технологии, той създава зашеметяващи уебсайтове автоматично. Това е как да се изгради уебсайт на Wix без работа от ваша страна.

И така, как работи Wix ADI? Трябва само да предоставите основна информация, като вида на вашия бизнес, информация за контакт и присъствие в мрежата, а всичко останало. Можете дори да направите малки промени в дизайна по ваш вкус, след като сайтът е генериран.

wix adi uvod въпросиВсичко, което трябва да направите, е да отговорите на редица въпроси относно вашия сайт, а Wix ADI ще създаде впечатляващ за вас.

Затова, предвид своята лекота на използване и впечатляващите дизайнерски скорости, Wix ADI е най-подходящ за:

 • По-малко потребители, които имат достатъчно технически познания
 • Натоварени собственици на бизнес
 • Ограничени във времето блогъри

С Wix ADI, вие’Ще имам поръчан уебсайт след няколко минути. Невероятно, нали?’Т? Но с такава простота идва по-малка гъвкавост. Можеш’t безпроблемно плъзгайте и пускайте елементи като изображения, видеоклипове и приложения като Wix Editor. Вие’отново ограничен.

Но който и инструмент да изберете, вие’Ще намеря бързо и лесно да създадете красив уебсайт. Мога’не решавате кой е за вас? Е, ние’създадох инструкции за Wix за всеки инструмент, който ви показва как да създадете сайт за възпалени очи (съжалявам, не можах’не се съпротивлявам).

Искате ли да знаете повече? Прочетете нашето сравнение на Wix и Wix ADI тук.

Как да използвате Wix Editor

За да направим нещата по-прости, ние’Разбихте процеса на редактор на Wix на 12 стъпки:

 1. Регистрирай се
 2. Изберете шаблон
 3. Актуализирайте текст и изображения
 4. Персонализирайте фона
 5. Добавете страници / навигация по сайта
 6. Добавете приложения
 7. Създайте блог
 8. Добавете онлайн магазин
 9. Оптимизирайте за търсачките
 10. Направете го да изглежда добре на мобилни устройства
 11. Изберете име на домейн
 12. публикувам

Стъпка 1: Регистрирайте се

Ако ти’сравнихте най-добрите създатели на уебсайтове там и стигнахме до извода, че Wix е за вас, значи голяма част от работата ви вече е свършена. Но там’s все още едно решение, което трябва да вземете преди Wix да извърши тежкия лифт: трябва да изберете план за ценообразуване.

Wix предлага осем ценови планове, така че има няколко различни места, които можете да започнете. Както при всички абонаменти, колкото повече плащате, толкова повече функции получавате. Можете също да изберете безплатен план, но вие’Ще трябва да пожертвам професионално име на домейн и да се справя с реклами на място, които придават на уебсайтове по-любителски вид.

Препоръчваме Premium плановете – те’са на достъпни цени и отварят повече бизнес възможности.

Плановете за Wix Premium са:

 1. Комбиниран план: $ 17 / месец ($ 13 / месец, платени годишно)
 2. Неограничен план: $ 22 / месец ($ 17 / месец, платени годишно)
 3. Про план: $ 27 / месец ($ 22 / месец, платени годишно)
 4. VIP план: $ 47 / месец ($ 39 / месец, платени годишно)
 5. Основен бизнес план: $ 28 / месец ($ 23 / месец, платени годишно)
 6. Бизнес неограничен план: $ 33 / месец ($ 27 / месец, платени годишно)
 7. Бизнес ВИП план: $ 56 / месец ($ 49 / месец, платени годишно)
 8. Предприемачески план: $ 750 / месец ($ 500 / месец, платени годишно)

Препоръчваме Combo плана за малки фирми. То’без реклами, предлага персонализирано име на домейн за една година и осигурява достатъчно място за съхранение за повечето нужди на уебсайта. То’и също на много разумни цени.

Ако ти’рестартирайки онлайн магазин, опцията Business Unlimited позволява – предположихте – неограничени продукти. За по-големите онлайн магазини обаче VIP планът е най-добър, тъй като предлага първа приоритетна поддръжка на клиенти.

Прочетете нашата разбивка на Wix’Ценови планове тук.

Стъпка 2: Изберете шаблон

За да започнете, изберете Създайте нов сайт от падащото меню в горния десен ъгъл на таблото за управление. След като щракнете, Wix ще попита какъв тип уебсайт искате. Има опции за всеки, от онлайн магазини до лични портфейли.

Въз основа на вашия избор, вие’Ще бъдете отведени на страница с подходящи шаблони, от които да избирате – и когато става въпрос за шаблоните на Wix, вие’отново разглезени за избор. Общо има над 500 шаблона, така че ако мечтаният ви шаблон не е’t в избраната от вас категория, винаги можете да използвате лентата за търсене, за да намерите повече.

начална страница на редактора на wixWix е подходящ за всеки потребител на уебсайт

Възползвайте се максимално от вашия Wix дизайн с нашия преглед на шаблони Wix.

шаблони за редактор на wixWix има над 500 шаблона за избор

Единственият недостатък на целия този избор е, че след като изберете вашия шаблон, можете’не го променяйте. Вие’Затова ще искам да се уверя в вас’доволен съм от избрания от вас шаблон, но не’тревожи се – Wix’Гъвкавите функции за редактиране улесняват подправянето на какъвто и да е дизайн правя изберете по всяко време.

Стъпка 3: Актуализиране на текст и изображения

В този момент вие’Ще видите страница за преглед на избрания от вас шаблон. Това е мястото, където можете да си поиграете с прости, но блестящи функции за редактиране, като дизайна и текстовите полета с влачене и пускане.

За малко задълбочена помощ, вижте този видеоклип за изграждане с Wix:

Играй

Първо ти’Ще искам да актуализирате подробности за вашата компания, портфолио или блог. Просто кликнете върху текста, който искате да промените, след което го пренапишете – го’е толкова лесно. Можете също да промените размера и цвета на шрифта и предпочитаните като шрифт курсив и смел също са там за някои допълнителни забавни шрифтове.

wix редактор на текстови полетаРедактирането на текст в Wix е лесно

Ако вашият шаблон идва с изображения, те също могат да бъдат променени. Това прави Wix най-доброто – наистина можете да направите уебсайта свой собствен, едно кликване наведнъж. дон’ти като изображение? Щракнете върху него и го изключете за нещо, което сте правя като. Това може да бъде запазена снимка от вашия бизнес или от Wix’Безплатни изображения – тук има много възможности за дизайн.

Стъпка 4: Персонализирайте фона

Ако малки изображения не са’t достатъчно, можете също да промените фона на вашия шаблон. В лявата странична лента има a ‘Заден план’ бутон, който можете да използвате за лесно щракване и промяна.

Препоръчваме да добавите видеоклип към вашия фон – те’станете един от най-популярните тенденции за UX (User Experience) на 2019 г. и ще предизвикате по-голям интерес. Всъщност 85% от американската интернет аудитория гледа видеоклипове онлайн!

Прочетете нашата статия за най-добрите UX тенденции.

Когато редактирате фона на вашия сайт на Wix – или която и да е друга част за този въпрос – вие’Ще имам две ленти с инструменти, с които да работя: една от дясната страна на екрана и една от лявата страна.

Лентата с инструменти вляво е за добавяне на екстри към вашия сайт, като фонове, повече страници, изображения или дори приложения (ние’Ще обясня приложенията в стъпка 7!).

Веднъж ти’ако сте включили всичко, което искате, можете да използвате дясната лента с инструменти, за да копирате, завъртате или изтривате различните си нови допълнения.

Можете също така да отидете на измама и да разбъркате вашите добавки наоколо с плъзгане и пускане, като използвате пунктирани линии, за да помогнете за симетрия (ако това’ти си стил).

Стъпка 5: Добавяне на страници

Веднъж ти’създадохте зашеметяваща начална страница, има няколко други страници, които трябва да добавите, за да гарантирате, че вашият уебсайт има всичко, което посетителите търсят. Например, не забравяйте да включите “относно” страница и a “Свържете се с нас” страница.

ние’Направихте удобно ръководство за това как да пишете “За нас” страница.

За да добавите страница към вашия сайт с Wix Editor, щракнете върху стрелката надолу до текущата ви страница в горната част на редактора, след което щракнете върху “Управление на страници.”

пример на менюто на сайта на wix

От полученото меню вие’Ще мога да добавям страници и да ги персонализирате, за да обслужват различни цели.

Стъпка 6: Добавете приложения

До този момент вие’персонализирахте вашия сайт’s шаблон и добави някои солидни изображения и страници. Но ако вашият сайт все още се чувства малко ясно, там’няма нужда да се притеснявате – добавянето на вълнуващи звънци и свирки е много по-лесно, отколкото изглежда. Wix’s Market Market разполага с над 250 невероятни приложения за подобряване на вашия сайт и те обхващат всичко – от поръчки на ресторанти до интерактивни тестове. Приложенията не’и просто изглежда страхотно – те също така предоставят на уебсайта ви модерния интерфейс, необходим, за да останете конкурентни.

пазар на приложения за wixНа пазара за приложения на Wix има над 250 опции

Направете виртуална лутане из пазара и изберете любимите си. Всяко приложение има преглед на миниатюри, с a ‘Безплатно’ или ‘Premium’ опция за цена (или и двете). И най-доброто от всичко, за разлика от повечето пазари, вие спечелихте’не трябва да търгувате за цени.

Искате ли да знаете повече за Wix App Marketplace? ние’прегледах го!

Стъпка 7: Настройка на блог

Дръжте аудиторията си в цикъла с професионално изглеждаща страница в блога, напълно интегрирана с вашия сайт. Новият блог на Wix можете да намерите, като щракнете върху формата на писалка ‘Започнете блогове’ бутон, който може да се намери в долната част на менюто на строителя.

меню на блога на wixИнтегрирането на блог на Wix е лесно

За избор на приложения за блогове, потърсете в ‘Добавете приложения’ бутон в същото меню. Имате избор от приложения за блогове, но ние препоръчваме Wix Blog за неговата лекота на използване и елегантен външен вид.

Самото приложение е лесно управляемо. Щракнете върху същия бутон във формата на писалка, след това ‘Добавете елементи на блога’ да хвърлите някои удобни функции, като например емисия в Instagram, събития или бутон RSS (Наистина проста синдикация), използван за споделяне на съдържание онлайн.

Начинаещият’s Ръководство за стартиране на блог

Стъпка 8: Добавете онлайн магазин

Ако ти’бих искал сайтът ви да функционира като онлайн магазин, тогава вие’направихте добър избор с помощта на Wix. Всъщност ние’оцених го като най-добрия създател на уебсайтове за малкия бизнес.

Като щракнете върху “+” икона в лявото меню, вие’Ще ви бъде представен списък с добавки за вашия сайт. От този списък щракнете върху “магазин,” а ти’Ще видите следното меню:

функции на онлайн магазина на wix

Оттук Wix автоматично ще настрои функции за електронна търговия на вашия сайт за вас, включително продуктови галерии, множество методи на плащане и управление на инвентара.

wix магазини добре дошли страница

Wix’Функциите за електронна търговия ви позволяват да седнете и да започнете да продавате с миг на око.

Прочетете нашия преглед на електронната търговия на Wix за повече подробности

За съвети и трикове, разгледайте нашето ръководство за продажба онлайн

Стъпка 9: Оптимизиране на търсачките

Wix Editor улеснява работата с вашия сайт’s възможности за SEO (оптимизация за търсачки). В лявата част на редактора на сайта можете да щракнете “Менюта и страници,” след това щракнете върху елипсите до която и да е страница, която ще бъде представена с този списък от опции:

wix seo настройки за навигация

След това щракнете “SEO Google” за да стигнете до това поле:

Настройки на wix seo страница

Ето, вие’получавате контрол над целия си сайт’основни SEO функции, от ключовите думи, с които маркирате страницата си, до описанието на сайта, което ще се показва на SERPs (Страници с резултати от търсещите машини) – всички от които можете да редактирате с лекота.

Стъпка 10: Направете да изглежда добре на мобилни устройства

Да се ​​уверите, че мобилната версия на вашия сайт изглежда страхотно е от жизненоважно значение за успеха му, тъй като мобилният апарат доста поема света – в наши дни 40% от хората търсят само на смартфон.

За щастие, с Wix Editor, мобилната оптимизация е като лесно както е важно. За да започнете, задръжте курсора на мишката върху екрана на работния плот в горната част на редактора.

опция за редактор на мобилен изглед wix

След това щракнете върху иконата за мобилни устройства, за да видите как ще изглежда вашият сайт, когато се гледа от екрана на телефона.

Коефициентът е, Wix се е погрижил за мобилния изглед за вас и сайтът ви вече изглежда страхотно в този формат. Но все пак можете да направите толкова промени, колкото искате – и всички промени, които правите в мобилен изглед, ще има не влияят върху настолната версия на вашия сайт.

Стъпка 11: Изберете име на домейн

Преди да публикувате вашия сайт на Wix, вие’Ще трябва да зададете името на вашия домейн (Wix ще ви подкани да направите това, когато щракнете “публикувам”).

Ако ти’използвате Wix’безплатен план, тогава ти спечели’не може да използва редовно име на домейн като “www.mysite.com” или “www.mysite.net” (домейни като този идват с Wix’платени планове). Вместо това вашият сайт ще следва формата www.yourname.wixsite / tvojeite, което е достатъчно, за да го стартирате и стартирате. Но ако ти’ще бъдете по-професионални, тогава препоръчваме да надстроите до платен план, за да осигурите по-полиран домейн!

Стъпка 12: Публикуване!

До този момент вашият сайт за Wix Editor ще бъде готов. По време на процеса на редактиране на Wix можете да визуализирате своя шедьовър с бутона в горния десен ъгъл. Веднъж ти’отново сте доволни, просто щракнете ‘публикувам’ до Преглед и… то’е на живо!

Винаги можете да редактирате вашия сайт на Wix след публикуване, така че не’не се чувствам така’s постоянен ангажимент за промените, които вие’направен съм. Просто отворете вашия сайт’s таблото за управление, щракнете “Управление на сайта,” тогава “Редактиране на сайта,” и тръгвайте. За да публикувате отново, просто щракнете ‘публикувам’ отново в горния десен ъгъл.

Обзор на Wix Editor

Готови ли сте да продължите? Първо, нека’s обобщете стъпките за използване на Wix Editor:

 1. Изберете ценови план
 2. Решете какъв тип уебсайт имате нужда
 3. Изберете шаблон
 4. Редактиране на текстови полета и навигационни менюта
 5. Персонализирайте фона
 6. Плъзнете и пуснете елементи
 7. Добавете приложения
 8. Проверете дали мобилните и SEO функции са налице
 9. предварителен преглед
 10. публикувам

Там’е причина, поради която Wix е най-високо оцененият ни строител на уебсайтове (вижте таблицата ни за сравнение). То’е лесно, забавно и ви позволява да вземете контрол. Следвайте тези стъпки, за да се свържете с уебсайт, който сте’отново се гордеем – с нито едно от главоболието, което може би сте предполагали.

Как да използвате Wix ADI

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) направи по-лесно от всякога създаването на уебсайт. Вие’зададохте няколко въпроса и след това ви даде зашеметяващ уебсайт, точно така. Сякаш Wix не можеше’няма да стане по-лесно, нали?

Прочетете повече за изкуствения интелект и бъдещето на уеб дизайна

Докато Wix Editor е ясен, Wix ADI е за по-слабо технологични потребители или такива, които просто не го правят’нямам време да създам уеб сайт от нулата. Така че, ако вие’сте заети с жонглиране на фактури и телефонни обаждания, с Wix ADI, уебсайтът на Wix може да бъде ваш само в 8 лесни стъпки:

 1. Първи стъпки
 2. Добавете функции
 3. Въведете вашите данни за контакт
 4. Дизайн на вашия сайт
 5. Изберете стил
 6. Уверете се, че е така’s SEO и мобилни
 7. Изберете име на домейн
 8. публикувам

Стъпка 1: Първи стъпки

След като влезете, щракнете върху ‘+ Създайте нов сайт’ бутон и след това ‘Започнете с Wix ADI’.

страница за избор на wix adiИзберете Wix ADI, за да спестите време и творчески усилия

Стъпка 2: Добавяне на функции

Вие’След това ще бъдете попитани кои функции може да се нуждаете. Отметнете съответните полета, след което щракнете ‘Следващия’ в долната дясна страна. дон’не се притеснявайте, ако промените мнението си или дори бизнес модела си – можете да редактирате Wix ADI по всяко време.

опции за wix adi функцииПерсонализирайте сайта си с функции на Wix

Стъпка 3: Въведете вашите данни за контакт

Wix ADI ще ви поиска данните за контакт’бих искал да включите на вашия сайт. Опитайте се да предоставите възможно най-много информация, тъй като това позволява на ADI да създава подробни навигационни менюта, колонтитули, заглавки и страници за контакт с лекота.

И не забравяйте – колкото по-точни са вашите отговори, толкова повече Wix ADI може да персонализира перфектния сайт за вас.

wix adi форма за данни за контактПопълнете страницата с подробности за контакти за висококачествени заглавки, страници за контакти и менюта за навигация

Стъпка 4: Дизайн на вашия сайт

Да, дизайнът зависи от ADI, но все пак можете да имате някакъв принос, ако искате. ADI може да произвежда милиарди текстови комбинации и изображения, така че вие’Ви гарантираме уебсайт, че’е елегантен и уникален.

избор на цвят на wix adiИзбирането на цветна тема с Wix ADI е просто

Сега, когато ADI знае от какво се нуждаете, той ще ви преведе през процеса на проектиране. След като щракнете “начало,” Вие’Ще ви бъдат представени някои цветови схеми. Вземете своя избор, но не’Не стресирайте твърде много – можете да ги промените по-късно, ако желаете. След това ще имате чисто нова начална страница, предложена до минути.

предложения за начална страница на wix adiПредложения за начална страница на Wix ADI Как да изберем цветова схема за вашия уеб сайт

Стъпка 5: Изберете стил

Доволни ли сте от цялостния външен вид? Вече можете да го персонализирате допълнително чрез промяна на шрифтове, добавяне на медии и въвеждане на цял набор от други функции с помощта на Wix ADI’интелигентен асистент. То’s бързо и ви дава малко количество творчески контрол. То’е като да предадеш на художник рисуващите те’ще ги харесвам.

Умният ADI асистент обаче е далеч по-ограничителен от Wix Editor. Така че, ако вие’бях вдъхновен наистина да поставите своя печат на вашия сайт – или ако вие’просто не сте доволни – лесно можете да превключите в режим на Wix Editor, когато пожелаете. Помислете обаче, защото’s по-трудно да обърнете процеса; Вие’трябва да запазите последната си ADI версия, след което да я възстановите.

Wix ADI вече ще даде окончателното си предложение. От тук можете да преминете през предишните стъпки и да направите някои промени. Това е важно – ако сте’отново не сте напълно щастливи, тогава шансовете ви са спечелени’не бъде нито едното, нито другото.

страница за редактор на wix adiОпростена страница за редактиране на Wix ADI

Стъпка 6: Уверете се’s SEO и Mobile Friendly

Ако смятате, че SEO и мобилните функции са лесни за изпълнение с Wix Editor, тогава имаме добри новини: става само по-лесно с Wix ADI.

За да редактирате SEO функциите на която и да е страница на вашия сайт, щракнете върху страницата в лявата лента с инструменти и изберете “Страница SEO.”

seo настройки wix adi

Вие’Ще видите следния екран:

wix adi seo редактор

От тук всичко, което трябва да направите, е да въведете ключовите думи, заглавието и описанието на страницата, които искате да добавите!

Оптимизирането на вашия Wix ADI сайт за мобилни устройства изисква дори по-малко усилия от SEO. Когато щракнете върху иконата на работния плот в горното меню на страницата на вашия сайт, вие’Ще мога да премина към икона на мобилен телефон.

опция за wix adi mobile

Кликването върху това ще ви отведе до мобилния изглед на вашия сайт, който сте спечелили’не трябва да правите никакви промени (освен ако не искате). Wix ADI вече е подготвил вашия сайт, за да изглежда елегантен за зрителите в движение – което е повечето зрители, тъй като мобилният трафик е по-висок от трафика на десктоп от 2015 г..

Стъпка 7: Изберете име на домейн

Когато ти’завърши създаването на вашия сайт, можете да щракнете “публикувам” в горния десен ъгъл на екрана и вие’Ще получите тази страница:

wix adi публикуване на домейн

Надстройката до платен план е единственият начин да защитите домейн в обичайния формат на “www.mysite.com.” Ако ти’използвате Wix’безплатен план, ти’Ще трябва да използвате домейн с формата www.yourname.wixsite / tvojeite.

Стъпка 8: Публикуване!

Вашият краен продукт вече е готов за публикуване. Кликнете ‘предварителен преглед’ в горната част на екрана ADI, за да има последна проверка, след това просто натиснете иконата X, за да се върнете на страницата за редактиране. Сега, удари ‘публикувам’ на върха.

Съмнявате се в дизайна? Можете да правите редакции след публикуване в Wix ADI по всяко време. Просто влезте в таблото си за управление, след като влезете, щракнете “Моите сайтове,” тогава “редактиране” на вашия уебсайт ADI.

Wix ADI Roundup

Сега, че вие’готови сте да създадете с Wix ADI, нека’s резюме на стъпките:

 1. Регистрирай се
 2. Кажете кой сте
 3. Изберете какви функции се нуждаете
 4. Добавете име и местоположение
 5. Станете стилен с асистента
 6. Проверете дали мобилните и SEO функции са налице
 7. Задайте вашия домейн
 8. предварителен преглед
 9. публикувам

Запознайте се с таблото на Wix

Вие’Ще използвам таблото за управление на Wix почти от първото, независимо дали вашият сайт е създаден с Wix Editor или ADI. След като сайтът ви е на живо, таблото за управление на Wix ще бъде мястото, където можете да правите всякакви актуализации или промени в акаунта си – така е’най-добре да се успокоите с тази страница възможно най-скоро!

обяснение на табло на wix

ние’маркирахме таблото на Wix според трите секции, които смятаме за най-уместни. Раздел 1 е аналитичният център, където можете да контролирате потенциални функции на сайта като онлайн магазин (“Финансови инструменти”), маркетинг и публичност (“Маркетингови инструменти”) и блог (познахте го, “Блог”).

Раздел 2 е вашия портал обратно към редактора на сайта, където можете да направите повече творчески промени. Като кликнете върху “Действия на сайта” меню, ти’Ще ви бъде предоставен този списък от опции:

действия на сайта на таблото на wix

От този раздел можете също да надстроите вашия Wix план и да редактирате името на вашия домейн.

Раздел 3 е превъртащ списък със задачи, през който можете да работите, за да създадете възможно най-ефективния сайт. Когато става въпрос за добавки и идеи, Wix е помислил за всичко за вас, така че можете да отделите време и да изберете кои опции’бих искал да прилагам.

Как да направите уебсайт на Wix: Заключение

Смятаме, че Wix ADI променя света на уебсайтовете. То’s е първият инструмент за изкуствен интелект, създаден да създаде уебсайт за вас, и то’s превърна някога психически изцеждаща задача във ветрец: просто отговаряш на няколко въпроса, избираш любимите си цветове и движиш няколко неща наоколо.

въпреки това, тази липса на творчески контрол мога да бъдеш разочароващ. Wix ADI не е толкова гъвкав като Wix Editor, който предлага плавен дизайн с плъзгане и пускане и лесно редактируеми текстови полета. Така че, докато можете да се наслаждавате на простотата и с двата инструмента на Wix, Wix Editor предлага повече свобода. Той също така създава повече лични сайтове, благодарение на своите надграждания в Premium план и богат избор от приложения.

Как да използвате Wix: Често задавани въпроси

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map