Pregled predložaka Wix predložaka – Kako učiniti da vaša web stranica izgleda dobro!


Pregled predložaka Wix predložaka

Pregled predložaka Wix predložaka


Ocjena

4,5 od 5 zvjezdica

Pogledajte Wix predlošci

Predlošci Wix-a lijepo su izrađeni i spremni za mobilne uređaje. Mi’ponovno sam impresioniran kako ovi dizajni mogu pomoći korisnicima’ web stranice izgledaju profesionalnije.

Wix uvijek uvodi nove dizajne koji su ažurirani na najnovije trendove – ali ih čine jednostavnim za korištenje. Oni’pogodno je za korisnike svih razina vještina.

Recenzija Jeremyja

Ažurirano 16. travnja 2019. godine

Predlošci Wix-a su lijepi. Mi ne’Ne znam o čemu se radi, ali svaki put kada ih pogledamo uključuju i riječi koje nam padnu na pamet “profesionalac”, “stilski”, ili “polirati”.

Postoji puno graditelja web stranica vani, svaki sa svojim snagama i slabostima.

Iako većina njih čini prilično dobar posao u dopuštanju ne-tehničarima da izrađuju web stranice (bez potrebe za učenjem kodova), mnogi od njih stvarno se osjećaju nepotpuno zbog šablona koje vam nude’dovoljno profesionalna.

Naravno, web stranicu možete napuniti sadržajem – gotovo svako može dodati slike i tekst.

Ali magija je stvarno u dizajnu i ovdje Wix predlošci stvarno sjaju.

Njihovi predlošci dizajna ažurirani su na najnovije trendove dizajna i pomažu posjetiteljima vaše web stranice’ dojam da ti’Imao sam vašu web stranicu profesionalno dizajniranu.

Nadalje, Wix uvijek dodaje nove dizajne svojoj kolekciji predložaka što je nešto što stvarno volimo. To je nešto što Wix’natjecatelji ne rade.

Svakako da neki od njihovih predložaka izgledaju pristojno, ali oni obično uvode nove predloške samo jednom ili dva puta godišnje (Wix stvara nove predloške više puta godišnje).

Ovo će vam pokazati da je Wix progresivan i inovativan graditelj web stranica i to’Zato mi vrlo visoko mislimo na njih.

Preko 510 Wix predložaka besplatno

Stvarno ne’Bez obzira na to koju vrstu web stranice kreirate, postoje Wix predlošci za vas.

Sa preko 510 premium predložaka, Wix’Predlošci su jedinstveno dizajnirani za tvrtke, internetske trgovine, glazbu, restorane, ugostiteljstvo, fotografiju, portfelj, maloprodaju, modne, kreativne, itd..

Wix ide još dalje i kategorizira njihove predloške u preko 70 sub-industrija. Razumijeju da nisu svi poslovni obrasci primjenjivi na sva poduzeća.

Uostalom, dizajn web stranice za odvjetnika trebao bi se razlikovati od dizajna vodoinstalatera. Web stranica za glazbeni rock sastav trebala bi se razlikovati od dizajna web stranice za klasične glazbenike. Fotograf za vjenčanja’Web lokacija mora biti drugačija od fotografa koji putuje’s web stranice.

Oni kategoriziraju svoje predloške, tako da vam je lako pronaći predložak koji’s obzirom na vrstu web stranice koju gradite.

Kategorije wix predložaka

Možete se prijaviti za besplatni račun s Wix-om i isprobati njihove predloške i web lokaciju (kliknite ovdje za naš cjeloviti pregled Wixa).

Samo odaberite i odaberite bilo koji od predložaka i možete početi povlačiti i ispuštati slike, prezentacije i drugi sadržaj na web mjesto. Wix vam prilično olakšava početak rada, a njihova pomoćna funkcija stvarno je jedna od boljih među ostalim proizvođačima web stranica.

Najpopularnije Wix predloške

Ako ti’ponovno niste sigurni s kojim Wix predlošcima možete započeti pogledati njihove “Najpopularniji” predlošci. Ovo je sjajno polazište, kao i vi’Vidjet ćemo koje su predloške odmah popularne.

Evo samo nekoliko najbolje ocijenjenih predložaka:

Foto studio
wix predlošci

Hrana & Pića
wix predlošci

Fotografija hrane
wix predlošci

Maloprodaja
wix predlošci

sposobnost
wix predlošci

Savjetnici / savjetnici
wix predlošci

usluge
wix predlošci

Salon
wix predlošci

Da nisi’ne vidite bilo koje predloške iznad vas koji vas zanimaju, postoji puno popularnije Wixove profesionalne predloške za preko 70 različitih industrija – kliknite ovdje kako biste ih vidjeli.

Stvarne web stranice s Wix predlošcima

Ako vam trebaju neke inspiracije o tome kako drugi korisnici koriste Wix predloge, kliknite ovdje.

Vas’Vidjet ćemo širok raspon web lokacija uživo i najbolji dio je taj što jednom kada kliknete na neku od ovih web stranica reći će vam koje predloge web stranice koriste.

wix predlošci

Ova funkcija nam je bila vrlo korisna, posebno ako možemo vidjeti što drugi Wix korisnici rade sa svojim dizajnom web stranica.

pustiti’suoči se s tim’s izazovno je dizajnirati web stranicu od nule. Dakle, biti u mogućnosti nadahnuti gledajući druge ljude’s web-lokacijama i znajući koje Wix predloge koriste, bit će vam vrlo korisno za početak.

Pregled predložaka Wix predložaka

Predlošci HTML5

Predlošci Wix-a su predlošci temeljeni na HTML5, pa oni koriste najsuvremenije kodove kako bi osigurali da su dizajni prilagođeni SEO i da su kompatibilni s mobilnim uređajima (poput iPhona, iPada i iPoda).

Na taj se način osigurava da posjetiteljima pružite najbolja iskustva kada se iskrcaju na vašoj web lokaciji. Posljednje što želite je da posjetitelji vašu web stranicu vide drugačije od načina na koji je pregledavate. Zbog toga je Wix dobar izbor graditelja web stranica, jer njihove predloške nisu samo stilski i profesionalne, već su kreirane i pomoću najnovije tehnologije.

Zaključak pregleda

Našao je ovaj vodič korisnim?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map