Sådan bruges Wix

hvordan man bruger wix artikel featured billedeSådan opretter du et Wix-websted, der skinner

Wix er verden’s mest populære website design platform. Det betjener over 110 millioner mennesker i 190 lande med 45.000 nye tilmeldinger hver dag. Ønsker du at blive medlem af dem? Vores trin-for-trin-guide viser dig, hvordan du bruger Wix, og hvor nemt det er at komme i gang. Så hvis du’spekulerer på, hvordan man opretter et Wix-websted der’Jeg vil imponere enhver besøgende, det’er fuldstændig gennemførligt – som en træk-og-slip-webstededitor er Wix super let at lære og bruge.


Så Wix er populær, så meget er klart. Siden lanceringen i 2006, det’s omdannede det mystiske barn, der var webdesign, til den mest sympatiske studerende på campus. Men hvordan? Enkel – Wix har gjort webdesign hurtigt, nemt og sjovt for alle.

Fremgangen i Wix har også sparet virksomheder tusinder af dollars på webdesignere. Og alle elsker noget de har’har oprettet, ikke? Ligesom din IKEA garderobe.

Så hvorfor elsker vi hos Website Builder Expert Wix? Det’er fleksibel og let at bruge. Træk og slip-funktionen er flydende, du kan nemt tilpasse medier, og du har adgang til hundreder af praktiske apps.

Og det’er ikke kun os, der mener det. Vi fik folk ligesom dig til også at teste Wix. Under vores test sagde en bruger:

Det’er virkelig nem at bruge, også for dem uden designfærdigheder.”

Faktisk kom Wix på toppen i vores brugertest og -forskning som den bedste webstedsbygger med alt, med stærk ydeevne i alle kategorier:

Er der mere end en måde at oprette et websted på Wix?

Design af et websted med Wix kan gøres på to måder.

side om side sammenligning af wix adi og wix editor

Wix Editor er den almindelige webstedsbygger, vi kender og elsker. For at starte, vælger du mellem mere end 500 skabeloner. Når først du’har valgt dit ideelle lærred, kan du trække og slippe forskellige tekst- og billedelementer for at tilpasse det. Den bedste funktion i Wix Editor er den omfattende menu med muligheder at lege med.

wix editor menuMenuen i Wix Editor er nem at navigere og giver et væld af muligheder for tilpasning.

Så hvem er Wix Editor til? Wix Editor giver dig mulighed for at oprette et smukt websted på bare et par timer eller deromkring. Dette gør det ideelt til brugere som:

 • Små virksomheder
 • Restauranter
 • Online butikker
 • Bloggere
 • Fotografer

Den anden Wix-indstilling er den første af sin art: Wix ADI (Artificial Design Intelligence). Ved hjælp af avanceret teknologi opretter det automatisk fantastiske websteder. Sådan bygger du et Wix-websted uden arbejde fra din side.

Så hvordan fungerer Wix ADI? Angiv blot nogle grundlæggende oplysninger, såsom din forretningstype, kontaktoplysninger og online tilstedeværelse, og det gør resten. Du kan endda foretage små designændringer, der passer til din smag, når webstedet er genereret.

wix adi intro spørgsmålAlt hvad du skal gøre er at besvare en række spørgsmål om dit websted, og Wix ADI skaber en imponerende en for dig.

Så i betragtning af dens brugervenlighed og imponerende designhastigheder er Wix ADI bedst til:

 • Mindre teknisk-erfarne brugere
 • Travle virksomhedsejere
 • Tidsbegrænsede bloggere

Med Wix ADI, dig’Jeg har et skræddersyet websted om et par minutter. Fantastisk, isn’t det? Men med sådan enkelhed kommer mindre fleksibilitet. Du kan’t træk og slip problemfrit elementer som billeder, videoer og apps som Wix Editor. Du’er mere begrænset.

Men uanset hvilket værktøj du vælger, du’Jeg finder det hurtigt og enkelt at oprette et smukt websted. Kan’t bestemme, hvilken der er til dig? Nå, vi’Vi har produceret en Wix how-to til hvert værktøj, der viser dig, hvordan du opretter et sted til ømme øjne (undskyld, kunne ikke’t modstå).

Vil du vide mere? Læs vores sammenligning af Wix og Wix ADI her.

Sådan bruges Wix Editor

For at gøre tingene enklere, vi’har opdelt Wix Editor-processen i 12 trin:

 1. Tilmelde
 2. Vælg en skabelon
 3. Opdater tekst og billeder
 4. Tilpas baggrunden
 5. Tilføj sider / webstedsnavigation
 6. Tilføj apps
 7. Opret en blog
 8. Tilføj en online butik
 9. Optimer til søgemaskiner
 10. Få det til at se godt ud på mobil
 11. Vælg et domænenavn
 12. Offentliggøre

Trin 1: Tilmeld dig

hvis du’Vi har sammenlignet de bedste webstedsbyggerne derude og kommet til den konklusion, at Wix er for dig, så er meget af dit arbejde allerede gjort. Men der’s endnu en beslutning endnu, der skal træffes, inden Wix foretager resten af ​​den tunge løft: du skal vælge en prisplan.

Wix tilbyder otte prisplaner, så der er et par forskellige steder, du kan starte. Som med alle abonnementer, jo mere du betaler, jo flere funktioner får du. Du kan også vælge en gratis plan, men du’Jeg bliver nødt til at ofre et professionelt domænenavn og håndtere annoncer på stedet, der giver websteder et mere amatør look.

Vi anbefaler Premium-planerne – de’være overkommelig og åbne flere forretningsmuligheder.

Wix Premium-planerne er:

 1. Combo-plan: $ 17 / måned ($ 13 / måned betales årligt)
 2. Ubegrænset plan: $ 22 / måned ($ 17 / måned betalt årligt)
 3. Pro-plan: $ 27 / måned ($ 22 / måned betales årligt)
 4. VIP-plan: $ 47 / måned ($ 39 / måned betalt årligt)
 5. Forretningsbaseret plan: $ 28 / måned ($ 23 / måned betales årligt)
 6. Business Ubegrænset plan: $ 33 / måned ($ 27 / måned betales årligt)
 7. Forretnings-VIP-plan: $ 56 / måned ($ 49 / måned betalt årligt)
 8. Forretningsplan: $ 750 / måned ($ 500 / måned betales årligt)

Vi anbefaler Combo-planen for små virksomheder. Det’er fri for annoncer, kommer med et personlig domænenavn i et år og giver tilstrækkelig lagerplads til de fleste websteds behov. Det’s også meget rimeligt prissat.

hvis du’Når du starter en online butik, giver Business Unlimited muligheden mulighed for – du gætte det – ubegrænsede produkter. For større onlinebutikker er VIP-planen dog bedst, fordi den tilbyder kundesupport, der er førsteprioriteret.

Læs vores oversigt over Wix’s prisplaner her.

Trin 2: Vælg en skabelon

Vælg for at komme i gang Opret et nyt sted fra rullemenuen i øverste højre hjørne af instrumentbrættet. Når du klikker, spørger Wix, hvilken type websted du ønsker. Der er muligheder for alle, fra online butikker til personlige porteføljer.

Baseret på dit valg, du’Jeg kommer til en side med relevante skabeloner at vælge imellem – og når det kommer til Wix-skabeloner, du’re forkælet efter valg. Der er over 500 skabeloner i alt, så hvis din drømmeskabelon ikke er’t i din valgte kategori, kan du altid bruge søgefeltet til at finde mere.

wix editor hjemmesideWix passer til enhver bruger af websitet

Få mest muligt ud af dit Wix-design med vores gennemgang af Wix-skabeloner.

wix editor skabelonerWix har over 500 skabeloner at vælge imellem

Ulempen med alt dette valg er, at når du først har valgt din skabelon, kan du gøre det’t ændre det. Du’Jeg vil derfor sikre dig’er tilfreds med den skabelon, du vælger, men don’t bekymre dig – Wix’s fleksible redigeringsfunktioner gør det nemt at krydre uanset design du har gøre vælg når som helst.

Trin 3: Opdater tekst og billeder

På dette tidspunkt, dig’Jeg får vist en forhåndsvisningsside af din valgte skabelon. Det er her du kan lege med enkle, men strålende redigeringsfunktioner, såsom træk-og-slip-design og tekstbokse.

For nogle dybtgående hjælp, tjek denne video om bygning med Wix:

Spil

Først dig’Jeg vil opdatere din virksomheds, portefølje eller blogoplysninger. Klik blot på den tekst, du vil ændre, og skriv derefter om – den’så let. Du kan også ændre skriftstørrelse og farve og favoritter til skrifttype som kursiv og fremhævet er også der for noget ekstra font-baseret sjov.

wix tekstbokseditorDet er nemt at redigere tekst på Wix

Hvis din skabelon kommer med billeder, kan disse også ændres. Dette er hvad der gør Wix bedst – du kan virkelig gøre webstedet til dit eget, med et enkelt klik ad gangen. Don’t ligesom et billede? Klik på det, og skift det ud for noget du har gøre synes godt om. Det kan være et gemt foto fra din virksomhed eller et af Wix’s gratis billeder – der er mange designmuligheder, der kan udforskes her.

Trin 4: Tilpas baggrunden

Hvis der er små billeder’t nok, du kan også ændre din skabelonbaggrund. Venstre sidepanel har a ‘Baggrund’ , som du nemt kan klikke på og ændre.

Vi anbefaler, at du tilføjer en video til din baggrund – de’Vi er blevet en af ​​de mest populære UX (User Experience) -trends i 2019 og vil skabe større interesse. Faktisk ser 85% af det amerikanske internetpublikum videoer online!

Læs vores artikel om bedste UX-trends.

Når du redigerer baggrunden på dit Wix-sted – eller en anden del, for den sags skyld – du’Jeg har to værktøjslinjer at arbejde med: et på højre side af skærmen og et på venstre side.

Værktøjslinjen til venstre er til at tilføje ekstramateriale til dit websted, såsom baggrunde, flere sider, billeder eller endda apps (vi’Jeg forklarer apps i trin 7!).

Når først du’har inkluderet alt det, du ønsker, kan du bruge den højre værktøjslinje til at duplikere, rotere eller slette dine forskellige nye tilføjelser.

Du kan også gå uheldigt og røre dine tilføjelser rundt med træk og slip, ved hjælp af de stiplede linjer til at hjælpe med symmetri (hvis det’er din stil).

Trin 5: Tilføj sider

Når først du’Vi har oprettet en fantastisk hjemmeside, der er et par andre sider, du skal tilføje for at sikre, at dit websted har alt, hvad besøgende leder efter. Sørg for eksempel for at medtage en “Om” side og a “Kontakt os” side.

Vi’Vi har lavet en praktisk guide til, hvordan man skriver en “Om os” side.

Hvis du vil tilføje en side til dit websted med Wix Editor, skal du klikke på pil ned ved siden af ​​din nuværende side øverst i editoren og derefter klikke på “Administrer sider.”

eksempel på wix site menu

Fra den resulterende menu, du’Jeg kan tilføje sider og tilpasse dem til forskellige formål.

Trin 6: Tilføj apps

På dette tidspunkt, dig’vi har tilpasset dit websted’s skabelon og tilføjet nogle solide billeder og sider. Men hvis dit websted stadig føles lidt almindeligt, der’det er ikke nødvendigt at bekymre sig – at tilføje nogle spændende klokker og fløjter er meget lettere, end det ser ud til. Wix’s App Market har over 250 fantastiske applikationer til at øge dit websted, og de dækker alt fra restaurantordrer til interaktive quizzer. Apperne don’t ser bare godt ud enten – de giver også dit websted den moderne grænseflade, der er nødvendig for at forblive konkurrencedygtig.

wix app-markedWix App Market har over 250 indstillinger

Tag en virtuel vandring gennem markedet og vælg dine favoritter. Hver app har en miniatureeksempel med en ‘Gratis’ eller ‘Præmie’ prisindstilling (eller begge dele). Og det bedste af alt, i modsætning til de fleste markeder, vandt du’t nødt til at købse for priser.

Vil du vide mere om Wix App Marketplace? Vi’har gennemgået det!

Trin 7: Opret en blog

Hold dit publikum i løkken med en professionel blogside, fuldt integreret med dit websted. Den nye Wix Blog kan findes ved at klikke på den penformede ‘Begynd blogging’ -knappen, som kan findes i bunden af ​​builder-menuen.

wix blog menuAt integrere en Wix-blog er en leg

For at vælge et blog-apps skal du søge i ‘Tilføj apps’ knappen i den samme menu. Du har et valg af blog-apps, men vi anbefaler Wix Blog for sin brugervenlighed og slanke udseende.

Selve appen er også let at håndtere. Klik på den samme penformede knap, derefter ‘Tilføj blogelementer’ at smide nogle praktiske funktioner i, fx et Instagram-feed, begivenheder eller en RSS (Really Simple Syndication) -knap, der bruges til at dele indhold online.

Begynderen’s Vejledning til start af en blog

Trin 8: Tilføj en online butik

hvis du’Jeg vil gerne, at dit websted skal fungere som en online butik, så du’Vi har taget et godt valg ved hjælp af Wix. Faktisk vi’Vi har vurderet det som den bedste webstedsbygger til små virksomheder.

Ved at klikke på “+” ikonet i menuen til venstre, du’Jeg præsenteres med en liste over tilføjelser til dit websted. Fra denne liste skal du klikke på “butik,” og dig’Jeg får vist følgende menu:

wix online butiksfunktioner

Herfra vil Wix automatisk konfigurere e-handelsfunktioner på dit websted for dig, herunder produktgallerier, flere betalingsmetoder og lagerstyring.

wix butikker velkomstside

Wix’s e-handelsfunktioner giver dig mulighed for at læne dig tilbage og begynde at sælge med et øjeblik.

Læs vores Wix E-handelsanmeldelse for mere detaljeret

For tip og tricks, se vores guide til salg online

Trin 9: Optimer til søgemaskiner

Wix Editor gør det let at arbejde med dit websted’s SEO-funktioner (Search Engine Optimization). På venstre side af webstededitoren kan du klikke på “Menuer og sider,” Klik derefter på ellipsen ved siden af ​​en hvilken som helst side, der skal præsenteres med denne liste over indstillinger:

wix seo-indstillinger navigation

Klik derefter på “SEO Google” at komme til denne boks:

wix seo sideindstillinger

Her’har fået kontrol over hele dit websted’s grundlæggende SEO-funktioner, fra de nøgleord, du mærker din side til, til beskrivelsen af ​​webstedet, der vises på SERPs (sider med søgemaskineresultater) – alt dette kan du nemt redigere.

Trin 10: Få det til at se godt ud på mobil

At sikre, at den mobile version af dit websted ser godt ud, er afgørende for dens succes, da mobilen stort set overtager verden – i dag søger 40% af mennesker kun på en smartphone.

Heldigvis, med Wix Editor, er mobiloptimering som let Som det er vigtig. For at starte, skal du holde musen hen over skrivebordsskærmen øverst i editoren.

valgmulighed for wix editor til mobil visning

Klik derefter på mobilikonet for at se, hvordan dit websted vil se ud, når det ses fra en telefonskærm.

Oddserne er, Wix har taget sig af mobilvisning for dig, og dit websted ser allerede fantastisk ud i dette format. Men du kan stadig foretage så mange ændringer, som du vil – og alle ændringer, du foretager i mobilvisning, vil ikke påvirke desktopversionen af ​​dit websted.

Trin 11: Vælg et domænenavn

Før du offentliggør dit Wix-sted, du’Jeg skal indstille dit domænenavn (Wix vil bede dig om at gøre dette, når du klikker på) “Offentliggøre”).

hvis du’igen bruger Wix’s gratis plan, så vandt du’t være i stand til at bruge et almindeligt domænenavn som “www.mysite.com” eller “www.mysite.net” (domæner som dette leveres med Wix’s betalte planer). I stedet følger dit websted formatet www.yourname.wixsite / yoursite, hvilket er nok til at få det i gang. Men hvis du’hvis du vil have et mere professionelt look, anbefaler vi at opgradere til en betalt plan for at sikre et mere poleret domæne!

Trin 12: Publicer!

Nu er dit Wix Editor-sted klar til at gå. Gennem hele Wix-redigeringsprocessen kan du forhåndsvise dit mesterværk med knappen i øverste højre hjørne. Når først du’er tilfreds, skal du blot klikke ‘Offentliggøre’ ved siden af ​​Eksempel og… det’s live!

Du kan altid redigere dit Wix-sted efter publicering, så don’t har lyst til det’er en permanent forpligtelse til de ændringer, du har’har lavet. Bare åbn dit websted’s betjeningspanel, klik “Administrer websted,” derefter “Rediger websted,” og du går. Klik på for at udgive igen ‘Offentliggøre’ igen i øverste højre hjørne.

Wix Editor Roundup

Klar til at komme i gang? Lad os først’s sammenfatt trinnene til brug af Wix Editor:

 1. Vælg en prisplan
 2. Bestem, hvilken type websted du har brug for
 3. Vælg en skabelon
 4. Rediger tekstbokse og navigationsmenuer
 5. Tilpas baggrund
 6. Træk og slip elementer
 7. Tilføj apps
 8. Kontroller, at mobil- og SEO-funktioner er på plads
 9. Eksempel
 10. Offentliggøre

der’det er en grund til, at Wix er vores højst vurderede webstedsbygger (se vores sammenligningstabel). Det’er let, sjovt og lader dig tage kontrol. Følg disse trin for at ende med et websted, som du’er stolt af – uden nogen af ​​hovedpine, du måske har forventet.

Sådan bruges Wix ADI

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) har gjort det lettere end nogensinde at designe et websted. Du’re stillede et par spørgsmål og fik derefter et fantastisk websted, ligesom det. Som om Wix ikke kunne’t bliver lettere, ikke sandt?

Læs mere om kunstig intelligens og fremtiden for webdesign

Mens Wix Editor er ligetil, er Wix ADI for mindre teknisk kyndige brugere, eller dem, der bare don’t har tid til at oprette et websted fra bunden. Så hvis du’er optaget af at jonglere med fakturaer og telefonopkald med Wix ADI, et Wix-websted kan være din i bare 8 nemme trin:

 1. Kom igang
 2. Tilføj funktioner
 3. Indtast dine kontaktoplysninger
 4. Design dit websted
 5. Vælg en stil
 6. Sørg for det’s SEO og mobilvenlig
 7. Vælg et domænenavn
 8. Offentliggøre

Trin 1: Kom godt i gang

Når du er logget ind, skal du klikke på ‘+ Opret nyt sted’ og derefter ‘Start med Wix ADI’.

wix adi valg sideVælg Wix ADI for at spare tid og kreativ indsats

Trin 2: Tilføj funktioner

Du’Så bliver du spurgt, hvilke funktioner du muligvis har brug for. Marker de relevante felter, og klik derefter på ‘Næste’ nederst til højre. Don’t bekymre dig, hvis du skifter mening eller endda din forretningsmodel – du kan redigere Wix ADI når som helst.

wix adi har indstillingerTilpas dit websted med Wix-funktioner

Trin 3: Indtast dine kontaktoplysninger

Wix ADI beder dig om de kontaktoplysninger, du har’d vil gerne medtage på dit websted. Forsøg at give så meget information som muligt, da dette gør det muligt for ADI at oprette detaljerede navigationsmenuer, sidefødder, overskrifter og kontaktsider let.

Og husk – jo mere præcise dine svar, desto mere kan Wix ADI tilpasse det perfekte sted til dig.

wix adi kontaktoplysninger formUdfyld siden med kontaktdetaljer for overskrifter i høj kvalitet, kontaktsider og navigationsmenuer

Trin 4: Design dit websted

Ja, designet er op til ADI, men du kan stadig have nogle input, hvis du vil have det. ADI kan producere milliarder af tekstkombinationer og billeder, så du’re garanteret et websted der’s slankt og unikt.

wix adi farvevalgAt vælge et farvetema med Wix ADI er ligetil

Nu hvor ADI ved, hvad du har brug for, vil det føre dig gennem designprocessen. Når du klikker på “Start,” du’Jeg præsenteres for nogle farveskemaer. Tag dit valg, men don’t stress for meget – du kan ændre disse senere, hvis du vil. Efter dette vil du få en helt ny hjemmeside foreslået inden for få minutter.

wix adi startside forslagWix ADI hjemmeside forslag Sådan vælges et farveskema til dit websted

Trin 5: Vælg en stil

Tilfreds med det samlede udseende? Du kan nu personalisere det yderligere ved at ændre skrifttyper, tilføje medier og introducere en hel række andre funktioner ved hjælp af Wix ADI’s smart assistent. Det’er hurtig, og giver dig en lille mængde kreativ kontrol. Det’er som at give en kunstner det, du maler’d kan godt lide, at de børster med.

Den smarte ADI-assistent er imidlertid langt mere restriktiv end Wix Editor. Så hvis du’har været inspireret til virkelig at sætte dit stempel på dit websted – eller hvis du har det’er simpelthen ikke glad – du kan nemt skifte til Wix Editor-tilstand, når du vil. Men tænk på det, fordi det’er sværere at vende processen; du’d nødt til at gemme din sidste ADI-version, og gendan den derefter.

Wix ADI vil nu give sit endelige forslag. Herfra kan du gå over de foregående trin og foretage nogle ændringer. Dette er vigtigt – hvis du’er du ikke helt glad, så er chancerne for, at dine besøgende er vundet’t være enten.

wix adi editor sideWix ADIs forenklede redigeringsside

Trin 6: Sørg for det’s SEO og mobilvenlig

Hvis du troede, at SEO og mobile funktioner var lette at implementere med Wix Editor, så har vi gode nyheder: det bliver kun lettere med Wix ADI.

For at redigere SEO-funktionerne på enhver side på dit websted skal du klikke på siden i den venstre værktøjslinje og vælge “Side SEO.”

seo-indstillinger wix adi

Du’Jeg ser følgende skærm:

wix adi seo editor

Herfra skal du blot indtaste de nøgleord, titel og sidebeskrivelse, du vil tilføje!

Det kræver jævn at optimere dit Wix ADI-sted til mobil mindre indsats end SEO. Når du klikker på skrivebordsikonet i topmenuen på din sideside, gør du det’Jeg kan skifte til et mobiltelefonikon.

wix adi mobil mulighed

Hvis du klikker på dette, kommer du til mobilvisningen på dit websted, som du vandt’t er nødt til at foretage ændringer til (medmindre du vil). Wix ADI har allerede forberedt dit websted til at se slankt efter seere på farten – hvilket er de fleste seere, da mobiltrafik har været højere end desktop-trafik siden 2015.

Trin 7: Vælg et domænenavn

Når du’Når du er færdig med at oprette dit websted, kan du klikke på “Offentliggøre” i øverste højre hjørne af skærmen, og du’Jeg får denne side:

wix adi domænepublicering

Opgradering til en betalt plan er den eneste måde at sikre et domæne i det almindelige format af “www.mysite.com.” hvis du’igen bruger Wix’s gratis plan, dig’Jeg skal bruge et domæne med formatet www.yourname.wixsite / yoursite.

Trin 8: Publicer!

Dit endelige produkt er nu klar til at offentliggøre. Klik ‘Eksempel’ øverst på ADI-skærmen for at have en sidste kontrol, tryk derefter blot på X-ikonet for at vende tilbage til redigeringssiden. Nu, hit ‘Offentliggøre’ på toppen.

Tvivler på designet? Du kan til enhver tid foretage redigeringer efter offentliggørelse på Wix ADI. Bare gå ind på dit betjeningspanel, når du er logget ind, og klik “Mine sider,” derefter “Redigere” på dit ADI-websted.

Wix ADI Roundup

Nu hvor du’er klar til at oprette med Wix ADI, lad’s sammenfattende trin:

 1. Tilmelde
 2. Sig, hvem du er
 3. Vælg hvilke funktioner, du har brug for
 4. Tilføj navn og placering
 5. Bliv stilfuld med assistenten
 6. Kontroller, at mobil- og SEO-funktioner er på plads
 7. Indstil dit domæne
 8. Eksempel
 9. Offentliggøre

Lær Wix Dashboard at kende

Du’Jeg bruger Wix-betjeningspanelet stort set fra start, uanset om dit websted er bygget med Wix Editor eller ADI. Når dit websted er live, vil Wix-betjeningspanelet være, hvor du kan foretage eventuelle opdateringer eller ændringer til din konto – så det’Det er bedst at blive komfortabel med denne side så snart du kan!

forklaring af wix dashboard

Vi’Vi har mærket Wix-instrumentbrættet i henhold til de tre sektioner, som vi synes er mest relevante. Afsnit 1 er det analytiske hub, hvor du kan kontrollere potentielle webstedsfunktioner som en online butik (“Finansielle værktøjer”), markedsføring og reklame (“Marketingværktøjer”) og en blog (du gætte på det, “Blog”).

Afsnit 2 er din gateway tilbage til webstedets editor, hvor du kan foretage mere kreative ændringer. Ved at klikke på “Webstedshandlinger” menu, du’Denne liste med indstillinger gives:

wix betjeningspanelets handlinger

Fra dette afsnit kan du også opgradere din Wix-plan og redigere dit domænenavn.

Afsnit 3 er en rulle-to-do-liste, som du kan arbejde dig igennem for at skabe et mest mulig effektivt sted. Når det kommer til tilføjelser og ideer, har Wix tænkt på alt det for dig, så du kan tage din tid på at vælge og vælge, hvilke muligheder du’d gerne implementere.

Sådan opretter du et Wix-websted: Konklusion

Vi tror, ​​Wix ADI ændrer webstederne. Det’er det første kunstige intelligensværktøj oprettet til at designe et websted til dig, og det’s forvandlede en gang mentalt dræning af en opgave til en leg: du svarer bare på et par spørgsmål, vælger dine yndlingsfarver og flytter et par ting rundt.

Imidlertid, denne mangel på kreativ kontrol kan være frustrerende. Wix ADI er ikke næsten så fleksibel som Wix Editor, der tilbyder glat træk-og-slip-design og let redigerbare tekstbokse. Så selvom du kan nyde enkelheden med begge Wix-værktøjer, tilbyder Wix Editor mere frihed. Det bygger også mere personlige websteder takket være sine Premium-planopgraderinger og et bredt udvalg af apps.

Sådan bruges Wix: Ofte stillede spørgsmål

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map