Ulasan Templat Wix – Cara Membuat Laman Web Anda Terlihat Baik!


Kajian Templat Wix

Ulasan Templat Wix


Penarafan

4.5 daripada 5 bintang

Lihat Templat Wix

Templat Wix dibuat dengan cantik dan mudah alih. Kami’benar-benar kagum dengan bagaimana reka bentuk ini dapat membantu pengguna’ laman web kelihatan lebih profesional.

Wix sentiasa memperkenalkan reka bentuk baru yang diperbaharui mengikut tren terkini – namun tetap mudah digunakan. Mereka’sesuai untuk pengguna dari semua peringkat kemahiran.

Ulasan oleh Jeremy

Terakhir dikemas kini pada 16 April 2019

Templat Wix cantik. Kami tidak’t tahu apa itu, tetapi setiap kali kita melihatnya, kata-kata yang terlintas dalam fikiran kita merangkumi “profesional”, “bergaya”, atau “digilap”.

Terdapat banyak pembangun laman web di luar sana, masing-masing mempunyai kekuatan dan kelemahan mereka.

Walaupun kebanyakan mereka melakukan pekerjaan yang cukup baik dalam membenarkan orang bukan teknisi membina laman web (tanpa perlu mempelajari kod), banyak dari mereka benar-benar merasa tidak lengkap kerana templat yang mereka tawarkan baru muncul’cukup profesional.

Pasti, anda boleh mengisi laman web dengan kandungan – hampir semua orang dapat menambahkan gambar dan teks.

Tetapi keajaiban sebenarnya ada dalam reka bentuk dan di sinilah templat Wix benar-benar bersinar.

Templat reka bentuk mereka dikemas kini mengikut trend reka bentuk terkini dan membantu memberi pengunjung laman web anda’ kesan bahawa anda’mempunyai laman web anda yang direka secara profesional.

Selanjutnya, Wix selalu menambah rekaan baru pada koleksi templat mereka yang merupakan sesuatu yang sangat kami sukai. Ini adalah sesuatu yang Wix’pesaing tidak berjaya.

Pasti beberapa templat mereka kelihatan cantik, tetapi biasanya memperkenalkan templat baru hanya sekali atau dua kali setahun (Wix membuat templat baru berkali-kali dalam setahun).

Ini menunjukkan kepada anda bahawa Wix adalah pembangun laman web yang progresif dan inovatif, dan itu’mengapa kita berfikir tentang mereka.

Lebih 510 Templat Wix Secara Percuma

Ia benar-benar tidak’Tidak kira jenis laman web yang anda bina, terdapat templat Wix untuk anda.

Dengan lebih daripada 510 templat premium, Wix’templat s direka secara unik untuk perniagaan, kedai dalam talian, muzik, restoran, perhotelan, fotografi, portfolio, runcit, fesyen, kreatif, dll..

Wix melangkah lebih jauh dan mengkategorikan templatnya menjadi lebih daripada 70 sub industri. Mereka memahami bahawa tidak semua templat perniagaan berlaku untuk semua perniagaan.

Lagipun, reka bentuk laman web untuk pengacara harus berbeza dengan reka bentuk untuk tukang paip. Laman web untuk kumpulan muzik rock harus berbeza dengan reka bentuk laman web untuk pemuzik klasik. Jurugambar perkahwinan’laman web harus berbeza daripada jurugambar perjalanan’laman web s.

Mereka mengkategorikan templat mereka jadi ini memudahkan anda mencari templat itu’relevan dengan jenis laman web yang anda bina.

kategori templat wix

Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun percuma dengan Wix untuk mencuba templat dan pembangun laman web mereka (klik di sini untuk ulasan penuh kami mengenai Wix).

Cukup pilih dan pilih mana-mana templat, dan anda boleh mula menyeret dan menjatuhkan gambar, tayangan slaid, dan kandungan lain ke dalam laman web. Wix memudahkan anda memulakannya, dan fungsi Bantuan mereka benar-benar salah satu yang lebih baik di antara pembangun laman web lain.

Templat Wix Paling Popular

Jika awak’anda tidak pasti templat Wix mana untuk dimulakan, anda boleh melihat mereka “Paling popular” templat. Ini adalah titik permulaan yang baik, seperti anda’Saya akan melihat templat mana yang popular.

Berikut adalah beberapa templat yang diberi nilai tertinggi:

Studio gambar
templat wix

Makanan & Minuman
templat wix

Fotografi Makanan
templat wix

Runcit
templat wix

Kecergasan
templat wix

Penasihat / Perunding
templat wix

Perkhidmatan
templat wix

Salun
templat wix

Sekiranya anda tidak’Untuk melihat templat di atas yang menarik minat anda, terdapat lebih banyak templat profesional yang lebih popular oleh Wix untuk lebih daripada 70 industri yang berbeza – klik di sini untuk melihatnya.

Laman Web Contoh Sebenar dengan Templat Wix

Sekiranya anda memerlukan inspirasi mengenai bagaimana pengguna lain menggunakan templat Wix, klik di sini.

Anda’Saya akan melihat pelbagai laman web langsung, dan bahagian yang terbaik adalah apabila anda mengklik beberapa laman web ini, ia akan memberitahu anda templat yang digunakan oleh laman web tersebut.

templat wix

Kami mendapati fungsi ini sangat membantu, terutamanya dapat melihat apa yang pengguna Wix lain lakukan dengan reka bentuk laman web mereka.

Biarkan’s hadapi, itu’mencabar untuk merancang laman web dari awal. Jadi dapat mendapat inspirasi dengan melihat orang lain’laman web, dan mengetahui templat Wix yang mereka gunakan, akan sangat membantu anda memulakannya.

Video Gambaran Keseluruhan Templat Wix

Templat HTML5

Templat Wix adalah templat berasaskan HTML5, jadi mereka menggunakan kod paling terkini untuk memastikan reka bentuknya lebih mesra SEO dan ia juga serasi dengan peranti mudah alih (seperti iPhone, iPad, dan iPod).

Ini membantu memastikan bahawa anda memberikan pengalaman terbaik untuk pengunjung anda ketika mereka tiba di laman web anda. Perkara terakhir yang anda mahukan ialah pelawat anda melihat laman web anda berbeza daripada cara anda melihatnya. Inilah sebabnya mengapa Wix adalah pilihan pembangun laman web yang baik, kerana templat mereka tidak hanya bergaya dan profesional tetapi juga dibuat menggunakan teknologi terkini.

Kesimpulan Kajian

Panduan ini Bermanfaat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me