Wix κάτω από το μικροσκόπιο

Το Wix είναι ο γίγαντας του δημιουργού ιστότοπων. Εσείς’πιθανότατα είδατε τις αγγελίες τους, και εσείς’Πιθανότατα επισκεφτήκαμε ιστότοπους από αυτούς, αλλά αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, εσείς’είσαι στο σωστό μέρος. Εμείς’Θα δούμε το Wix’ιστορία, πώς να το χρησιμοποιήσετε και ποιος’για. Με μια λίστα με Συχνές Ερωτήσεις (FAQ), καθώς και συνδέσμους για τα αναλυτικά άρθρα μας, εσείς’Θα αφήσω αίσθημα φωτισμένο. Λοιπόν, τι είναι το Wix; Και θα μπορούσε απλώς να είναι το τέλειο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για εσάς; Αφήνω’ξεκινήστε…


Τι είναι το Wix?

Το Wix είναι ένας διαδικτυακός δημιουργός ιστότοπων που σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν. Το’είναι διάσημος για τον επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο επιλέγοντας στοιχεία που θέλετε (π.χ. χάρτες, εικόνες ή κουμπιά) και σύροντάς τα στο σημείο που θέλετε στην ιστοσελίδα σας. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο όσο αυτό. Δεν το κάνεις’Χρειάζεστε οποιαδήποτε εμπειρία κωδικοποίησης, τεχνικές δεξιότητες ή λογισμικό υψηλού επιπέδου. το μόνο που χρειάζεται με το Wix είναι μερικά κλικ και λίγο δημιουργικότητα!

Το γεγονός ότι αυτό’Είναι τόσο απλό στη χρήση το καθιστά εξαιρετικά δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Πάνω από 132 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Wix παγκοσμίως! Το 82% των πελατών που εγγράφονται στο Wix μένουν μαζί τους για ένα χρόνο ή περισσότερο, και νέοι χρήστες εγγράφονται συνεχώς, με μέσο όρο 45.000 νέες εγγραφές κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2018, ένα τεράστιο 5,8 εκατομμύρια χρήστες εγγεγραμμένος στο Wix.

Όπως μπορείτε να το δείτε’Έχει σταθερά υψηλές βαθμολογίες και είναι στην πραγματικότητα δική μας ο καλύτερος γενικός δημιουργός ιστότοπων. Όχι μόνο είναι εύκολο στη χρήση, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς καμία τεχνική εμπειρία. Θέλετε απόδειξη; Παρακάτω μπορείτε να δείτε μόνοι σας την ποιότητα του ιστότοπου που μπορεί να δημιουργηθεί στο Wix:

wix ιστότοπος δημιουργίας ιστοσελίδων φωτογραφίαςΟ δημιουργός ιστότοπων Wix δημιουργεί επαγγελματικούς και αισθητικούς ιστότοπους για επαγγελματίες καθώς και προσωπικά έργα – αυτός είναι ένας ιστότοπος φωτογραφίας που ονομάζεται Louise Amelie Whitehouse.

Η παραπάνω φωτογραφία είναι ένας ιστότοπος φωτογραφίας που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Wix. Το’είναι ένας από τους πολλούς επαγγελματικούς ιστότοπους Wix που αναζητούν διαδικτυακά.

Διαβάστε μας σε βάθος κριτική Wix Για περισσότερες πληροφορίες.

Ιστορία του Wix

Το Wix ξεκίνησε το 2006 από τρεις Ισραηλινούς προγραμματιστές, τους Avishai Abrahami, Nadav Abrahami και Giora Kaplan. Όταν προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο για μια επιχειρηματική ιδέα, συνειδητοποίησαν πόσο δύσκολο, χρονοβόρο και δαπανηρό θα μπορούσε να είναι. Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Wix, για να κάνουν τη σύνδεση στο διαδίκτυο εύκολη για όλους ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή την τεχνική σας ικανότητα.

Μέχρι το 2009 το Wix είχε 1 εκατομμύριο χρήστες, που αυξήθηκε σε 10 εκατομμύρια μέχρι το 2011.

wix ενδιαφέρον με την πάροδο του χρόνουΤο Wix έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα και μέγεθος με την πάροδο των ετών, όπως φαίνεται σε αυτό το γράφημα που δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον για το Wix με την πάροδο του χρόνου.

Με τα χρόνια, η Wix κυκλοφόρησε πολλές ενημερώσεις και λογισμικό όπως το Wix ADI, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για εσάς και το App Market που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας προσθέτοντας εφαρμογές στις ιστοσελίδες σας. Αυτοί’Επίσης, κυκλοφόρησαν νέους συντάκτες για να διατηρήσουν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Wix φρέσκο ​​και ενημερωμένο.

Σήμερα έχει πάνω από 132 εκατομμύρια χρήστες σε 190 χώρες παγκοσμίως, με γραφεία στο Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τη Λιθουανία, τη Γερμανία, τη Βραζιλία και την Ουκρανία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Wix

Το Wix εξυπηρετεί όλους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως σας αρέσει. Εάν θέλετε να κωδικοποιήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wix Editor, αλλά μακράν ο πιο συνηθισμένος τρόπος χρήσης του Wix είναι με μεταφορά και απόθεση.

Σύρετε και αποθέστε σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε έναν κομψό ιστότοπο από ένα πρότυπο. Απλώς επιλέγετε το στοιχείο που θέλετε στη σελίδα σας (π.χ. μια εικόνα, μια φόρμα επικοινωνίας), σύρετε το στο σημείο που θέλετε και αφήστε το!

Οταν εσύ’Σχεδιάζοντας έναν ιστότοπο, αυτό που βλέπετε στην οθόνη είναι ακριβώς αυτό που θα μοιάζει με τη φορά’ζωντανά.

Wix’Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου, που σας επιτρέπουν να πουλάτε προϊόντα, να διαχειρίζεστε κρατήσεις και να δέχεστε πληρωμές μέσω του ιστότοπού σας. Wix ADI (Τεχνητή Νοημοσύνη Σχεδιασμού) χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει αυτόματα έναν ιστότοπο για εσάς! Επιπλέον, έχετε μια τεράστια επιλογή από εξαιρετικά κομψά πρότυπα σε μια σειρά βιομηχανιών για να διαλέξετε και την επιλογή προσθήκης βίντεο και πολυμέσων στον ιστότοπό σας – το Wix σημειώνει όλα τα κουτιά.

Πόσο κοστίζει αυτό; Η αλήθεια είναι, δεν είναι’Δεν πρέπει να σας κοστίσω τίποτα! Το Wix έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να μείνετε για πάντα. Αλλά όταν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, ώστε να μπορείτε να πουλήσετε μέσω του ιστότοπού σας ή να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εξατομικευμένο όνομα τομέα, το φθηνότερο πρόγραμμα ξεκινά από 5 $ το μήνα. Υπάρχουν διάφορα σχέδια premium ανάλογα με το τι χρειάζεστε από τον ιστότοπό σας – μπορείτε διαβάστε περισσότερα στην αναθεώρηση τιμολόγησης Wix.

Για ποιον είναι το Wix For?

Με πάνω από 500 προσαρμόσιμα πρότυπα, και οκτώ σχέδια τιμών διαφορετικών επιπέδων (συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν έκδοσης), το Wix στοχεύει να έχει κάτι για όλους. Εδώ είναι μερικά από τα άτομα που χρησιμοποιούν το Wix:

 • Ιδιοκτήτες της επιχείρησης
 • Ηλεκτρονικοί κάτοχοι καταστημάτων
 • Φωτογράφοι
 • Μουσικοί
 • Σχεδιαστές
 • Ιδιοκτήτες εστιατορίων
 • Blogger
 • Καλλιτέχνες
 • Καθηγητές
 • Επιχειρήσεις εκδηλώσεων
 • Ταξίδι & τουριστικές επιχειρήσεις
 • Αισθητικοί

Η κριτική μας για το Wix πηγαίνει σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στο Wix’χαρακτηριστικά, πρότυπα, σχέδια τιμών και άλλα.

Προτείνουμε το Wix?

Σας προτείνουμε το Wix λόγω της εξαιρετικής ευκολίας χρήσης, της τιμής και της δημιουργικής ευελιξίας.

Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση, κατάλληλη για αρχάριους και διαισθητική στο σχεδιασμό. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κομψό, επαγγελματικό ιστότοπο σε λίγες ώρες, χωρίς να απαιτείται καμία κωδικοποίηση ή ξύσιμο κεφαλής!

Η γκάμα προτύπων καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών και προσωπικών στυλ – με πάνω από 500 θέματα για να διαλέξετε, υπάρχει κάτι για όλους. Οι πολυάριθμες διαθέσιμες εφαρμογές και δυνατότητες το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή είτε εσείς’επαναρύθμιση προσωπικού ιστολογίου ή έναρξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Έχετε τόνους δημιουργικού ελέγχου, ώστε να μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας ακριβώς όπως το θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων.

Η χαρά του Wix είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα προσαρμοσμένος ιστότοπος γρήγορα, φθηνά και χωρίς να γνωρίζουμε ούτε μία γραμμή κώδικα.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Wix?

Το Wix είναι ένας διαδικτυακός δημιουργός ιστότοπων που χρησιμοποιεί έναν εύκολο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σελίδα σας όπως εμφανίζεται μόλις δημοσιευθεί. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο χωρίς καμία τεχνική εμπειρία.

Πόσο ακριβό είναι το Wix?

Το Wix έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να μείνετε για όσο θέλετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να καταργήσετε διαφημίσεις Wix, να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εξατομικευμένο όνομα τομέα ή να αποδεχτείτε πληρωμές μέσω του ιστότοπού σας, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση. Το φθηνότερο πρόγραμμα πληρωμής ονομάζεται Connect Domain και ξεκινά από 5 $ το μήνα. Τα άλλα σχέδια αυξάνονται στην τιμή και τα χαρακτηριστικά – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές στην αναθεώρηση τιμολόγησης Wix.

Προσφέρει το Wix δωρεάν δοκιμή?

Ναι, το Wix προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για όλα τα προγράμματα επί πληρωμή. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τις επιπλέον διαθέσιμες λειτουργίες και να δείτε αν είναι’είναι σωστό για εσάς χωρίς οικονομικό κίνδυνο ή δέσμευση. Το δωρεάν πρόγραμμα δεν το κάνει’Έχω ένα χρονικό όριο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον καλύτερο χρόνο για αναβάθμιση χωρίς πίεση.

Πώς λειτουργεί το Wix?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Wix λειτουργεί παρέχοντας προ-σχεδιασμένα πρότυπα από μια σειρά διαφορετικών κατηγοριών και κλάδων για να διαλέξετε. Μόλις εσύ’αποφασίσατε ότι μπορείτε να αλλάξετε όσα ή λιγότερα από αυτό το πρότυπο θέλετε, σύροντας στοιχεία όπως πλαίσια κειμένου και εικόνες γύρω από τη σελίδα, προσθέτοντας εντελώς νέες λειτουργίες ή διαγράφοντας περιεχόμενο που δεν έχετε’θέλω. Διαβάστε την κριτική Wix για μια λεπτομερή ματιά σε αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων.

Μπορώ να έχω δύο ιστότοπους στο Wix?

Ναί! Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους ιστότοπους θέλετε σε έναν λογαριασμό – οπότε πρέπει να εγγραφείτε μόνο μία φορά και μπορείτε να έχετε απεριόριστες τοποθεσίες! Ωστόσο, θυμηθείτε ότι ένα πρόγραμμα Premium ισχύει μόνο για έναν ιστότοπο – οπότε αν θέλετε περισσότερα μπορείτε είτε να πληρώσετε για επιπλέον προγράμματα Premium είτε να δημιουργήσετε περισσότερους δωρεάν ιστότοπους χωρίς τις επιπλέον δυνατότητες.

Το Wix προσφέρει φιλοξενία?

Ναί! Το Wix φιλοξενεί τον ιστότοπό σας για εσάς, λοιπόν’Δεν χρειάζεται να ψάξετε για παρόχους φιλοξενίας ή να πληρώσετε επιπλέον για υπηρεσίες φιλοξενίας. Στην πραγματικότητα, δεν το κάνετε’Πρέπει να το σκεφτώ καθόλου: Το Wix διαχειρίζεται όλες τις ενημερώσεις και την τεχνική πλευρά αυτού για εσάς, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε!

Είναι το Wix καλύτερο από άλλους κατασκευαστές?

Το Wix είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων στην αγορά. Αποδόθηκε πολύ καλά στην έρευνά μας και στις δοκιμές χρηστών και προσφέρει εκπληκτική σχέση ποιότητας / τιμής και δημιουργικό έλεγχο. Αλλά’δεν είναι η μόνη επιλογή εκεί έξω! Μπορείς διαβάστε για τις κορυφαίες 10 εναλλακτικές λύσεις Wix στη σε βάθος σύγκριση μας, για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε τον καλύτερο κατασκευαστή για εσάς.

Το Wix είναι στην κορυφή του παιχνιδιού του, αλλά ανταγωνιστές όπως ο Weebly και ο Squarespace έχουν πολλά να προσφέρουν επίσης. Αν εσύ’αισθάνεστε σχισμένοι, γιατί να μην δείτε το διάγραμμα σύγκρισης για μια παράλληλη ανάλυση των κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων. Μάθετε ποιος κερδίζει την αναθεώρησή μας Wix vs Weebly, ή μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο πιο δημοφιλών κατασκευαστών στο η σύγκριση Wix vs WordPress. Αν εσύ’ψάχνω για κάτι δημιουργικό, διαβάστε Wix εναντίον Squarespace για να βρείτε το τέλειο ταίριασμα.

Ποιοι είμαστε?

Εδώ στο Website Builder Expert, ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε σαφείς, ειλικρινείς και αξιόπιστες πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις απαντήσεις που έχετε’ψάχνω για.

Εμείς’δοκίμασα και δοκιμάσαμε το Wix, και βρήκε ότι είναι ο καλύτερος κατασκευαστής στρογγυλών στην αγορά.

Γιατί να μας ακούσετε; Πραγματοποιούμε έρευνα για τη σύνταξη άρθρων βάσει δεδομένων και ισορροπημένων, έτσι κι αν εσείς’Είστε ένας απόλυτα αρχάριος ή έμπειρος τεχνικός, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να σας δώσουμε υψηλής ποιότητας και ακριβές περιεχόμενο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me