Πώς να χρησιμοποιήσετε το Wix

Contents

πώς να χρησιμοποιήσετε την ειδική εικόνα του wixΠώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο Wix που λάμπει

Το Wix είναι ο κόσμος’Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα σχεδίασης ιστότοπων. Εξυπηρετεί πάνω από 110 εκατομμύρια ανθρώπους σε 190 χώρες, με 45.000 νέες εγγραφές κάθε μέρα. Θέλετε να συμμετάσχετε; Ο αναλυτικός οδηγός μας θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Wix και πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε. Αν λοιπόν εσείς’αναρωτιέμαι πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο Wix που’Θα εντυπωσιάσω κάθε επισκέπτη, αυτό’Είναι απολύτως εφικτό – ως πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, το Wix είναι εξαιρετικά εύκολο να το μάθετε και να το χρησιμοποιήσετε.


Έτσι, το Wix είναι δημοφιλές, είναι πολύ σαφές. Από τότε που ξεκίνησε το 2006, αυτό’μετέτρεψε το μυστηριώδες παιδί που ήταν σχεδιασμός ιστοσελίδων σε έναν πιο συμπαθητικό μαθητή στην πανεπιστημιούπολη. Αλλά πως? Απλός – Η Wix έχει κάνει το web design γρήγορο, εύκολο και διασκεδαστικό για όλους.

Η άνοδος του Wix έχει σώσει επίσης εταιρείες χιλιάδες δολάρια σε σχεδιαστές ιστοσελίδων. Και όλοι αγαπούν κάτι που τους αρέσει’δημιουργήσατε, σωστά; Όπως και η ντουλάπα IKEA.

Γιατί λοιπόν, στο Website Builder Expert, αγαπάμε το Wix; Το’ευέλικτο και εύχρηστο. Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης είναι ρευστή, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε πολυμέσα και έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες εύχρηστες εφαρμογές.

Και αυτό’όχι μόνο εμείς που το πιστεύουμε. Έχουμε ανθρώπους σαν εσάς να δοκιμάσουν και το Wix. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, ένας χρήστης είπε:

Το’Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ακόμη και για όσους δεν έχουν τις δεξιότητες σχεδιασμού.”

Στην πραγματικότητα, το Wix βγήκε στην κορυφή των δοκιμών και των ερευνών των χρηστών μας ως ο καλύτερος κατασκευαστής ιστότοπων, με ισχυρή απόδοση σε κάθε κατηγορία:

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο Wix?

Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου με το Wix μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

παράλληλη σύγκριση του wix adi και του wix editor

Το Wix Editor είναι το τυπικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Για να ξεκινήσετε, επιλέγετε περισσότερα από 500 πρότυπα. Μόλις εσύ’έχετε επιλέξει τον ιδανικό καμβά σας, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε διαφορετικά στοιχεία κειμένου και εικόνας για να το προσαρμόσετε. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Wix Editor είναι το εκτεταμένο μενού επιλογών για να παίξετε.

μενού επεξεργασίας wixΤο μενού στο Wix Editor είναι εύκολο στην πλοήγηση και παρέχει πολλές επιλογές για προσαρμογή.

Για ποιον είναι λοιπόν ο Wix Editor; Το Wix Editor σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο σε λίγες ώρες περίπου. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήστες όπως:

 • Μικρές επιχειρήσεις
 • Εστιατόρια
 • Διαδικτυακά καταστήματα
 • Blogger
 • Φωτογράφοι

Η δεύτερη επιλογή Wix είναι η πρώτη του είδους του: Wix ADI (Artificial Design Intelligence). Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, δημιουργεί αυτόματα εντυπωσιακούς ιστότοπους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο Wix χωρίς να εργάζεστε από την πλευρά σας.

Πώς λειτουργεί λοιπόν το Wix ADI; Απλώς δώστε μερικές βασικές πληροφορίες, όπως τον τύπο της επιχείρησής σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και την παρουσία σας στο διαδίκτυο και τα υπόλοιπα. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό που ταιριάζουν στο γούστο σας μόλις δημιουργηθεί ο ιστότοπος.

wix adi intro ερωτήσειςΤο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τον ιστότοπό σας και το Wix ADI θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό για εσάς.

Λόγω της ευκολίας χρήσης και των εντυπωσιακών ταχυτήτων σχεδίασης, το Wix ADI είναι το καλύτερο για:

 • Χρήστες με λιγότερη τεχνογνωσία
 • Απασχολημένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων
 • Περιορισμένοι στο χρόνο bloggers

Με το Wix ADI, εσείς’Θα έχω έναν ειδικό ιστότοπο σε λίγα λεπτά. Καταπληκτικό, isn’ε; Αλλά με τέτοια απλότητα έρχεται λιγότερη ευελιξία. Μπορείς’t Σύρετε απρόσκοπτα στοιχεία όπως εικόνες, βίντεο και εφαρμογές όπως το Wix Editor. Εσείς’είμαι πιο περιορισμένος.

Όποιο εργαλείο κι αν επιλέξετε, εσείς’Θα το βρείτε γρήγορα και απλό να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο. Μπορώ’να αποφασίσετε ποιο είναι για εσάς; Λοιπόν, εμείς’έχετε δημιουργήσει ένα Wix how-to για κάθε εργαλείο που σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για πονεμένα μάτια (συγγνώμη, δεν μπορούσα’αντίσταση).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε τη σύγκριση των Wix και Wix ADI εδώ.

Τρόπος χρήσης του Wix Editor

Για να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά, εμείς’διαχωρίσατε τη διαδικασία του Wix Editor σε 12 βήματα:

 1. Εγγραφείτε
 2. Επιλέξτε ένα πρότυπο
 3. Ενημέρωση κειμένου και εικόνων
 4. Εξατομικεύστε το φόντο
 5. Προσθήκη σελίδων / πλοήγησης ιστότοπου
 6. Προσθέστε εφαρμογές
 7. Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο
 8. Προσθέστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα
 9. Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης
 10. Κάντε το να φαίνεται καλό σε κινητά
 11. Επιλέξτε ένα όνομα τομέα
 12. Δημοσιεύω

Βήμα 1: Εγγραφείτε

Αν εσύ’συγκρίναμε τους κορυφαίους δημιουργούς ιστότοπων εκεί έξω και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Wix είναι για εσάς, και τότε πολλή δουλειά έχει ήδη γίνει. Αλλά εκεί’Ακόμα μια ακόμη απόφαση να ληφθεί πριν το Wix κάνει το υπόλοιπο της βαριάς ανύψωσης: πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης.

Το Wix προσφέρει οκτώ προγράμματα τιμολόγησης, οπότε υπάρχουν μερικά διαφορετικά μέρη για να ξεκινήσετε. Όπως με όλες τις συνδρομές, όσο περισσότερο πληρώνετε, τόσο περισσότερες δυνατότητες αποκτάτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά εσείς’Θα πρέπει να θυσιάσω ένα επαγγελματικό όνομα τομέα και να ασχοληθούμε με επιτόπιες διαφημίσεις, οι οποίες δίνουν στους ιστότοπους μια πιο ερασιτεχνική εμφάνιση.

Προτείνουμε τα προγράμματα Premium – αυτά’είναι προσιτή και ανοίξτε περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Τα σχέδια Wix Premium είναι:

 1. Πακέτο συνδυασμού: 17 $ / μήνα (13 $ / μήνα που καταβάλλεται ετησίως)
 2. Απεριόριστο πακέτο: 22 $ / μήνα (17 $ / μήνα καταβάλλεται ετησίως)
 3. Pro πρόγραμμα: 27 $ / μήνα (22 $ / μήνα που καταβάλλεται ετησίως)
 4. Πρόγραμμα VIP: 47 $ / μήνα (39 $ / μήνα που καταβάλλεται ετησίως)
 5. Επιχειρηματικό βασικό πρόγραμμα: 28 $ / μήνα (23 $ / μήνα που καταβάλλεται ετησίως)
 6. Επιχειρηματικό απεριόριστο πακέτο: 33 $ / μήνα (27 $ / μήνα καταβάλλεται ετησίως)
 7. Επιχειρηματικό πρόγραμμα VIP: $ 56 / μήνα (49 $ / μήνα που καταβάλλεται ετησίως)
 8. Επιχειρηματικό πρόγραμμα: 750 $ / μήνα (500 $ / μήνα καταβάλλεται ετησίως)

Συνιστούμε το πρόγραμμα Combo για μικρές επιχειρήσεις. Το’Χωρίς διαφημίσεις, συνοδεύεται από εξατομικευμένο όνομα τομέα για ένα έτος και παρέχει αρκετό χώρο αποθήκευσης για τις περισσότερες ανάγκες ιστότοπου. Το’είναι επίσης πολύ λογικές τιμές.

Αν εσύ’Ξαναρχίζοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιλογή Business Unlimited επιτρέπει – το μαντέψατε – απεριόριστα προϊόντα. Ωστόσο, για μεγαλύτερα διαδικτυακά καταστήματα, το πρόγραμμα VIP είναι καλύτερο επειδή προσφέρει υποστήριξη πελατών πρώτης προτεραιότητας.

Διαβάστε την ανάλυση του Wix’τα σχέδια τιμών εδώ.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα πρότυπο

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε Δημιουργήστε έναν νέο ιστότοπο από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία του ταμπλό. Μόλις κάνετε κλικ, το Wix θα ρωτήσει τι τύπο ιστότοπου θέλετε. Υπάρχουν επιλογές για όλους, από διαδικτυακά καταστήματα έως προσωπικά χαρτοφυλάκια.

Με βάση την επιλογή σας, εσείς’Θα μεταφερθώ σε μια σελίδα σχετικών προτύπων για να διαλέξετε – και όταν πρόκειται για πρότυπα Wix, εσείς’χαλασμένο για επιλογή. Υπάρχουν συνολικά πάνω από 500 πρότυπα, οπότε αν το πρότυπο των ονείρων σας δεν είναι’Στην επιλεγμένη κατηγορία, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε περισσότερα.

αρχική σελίδα του προγράμματος επεξεργασίας wixΤο Wix ταιριάζει σε οποιονδήποτε χρήστη ιστότοπου

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη σχεδίαση Wix με την αναθεώρηση προτύπων Wix.

πρότυπα επεξεργαστή wixΤο Wix έχει πάνω από 500 πρότυπα για να διαλέξετε

Το ένα μειονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι μόλις επιλέξετε το πρότυπό σας, μπορείτε’να το αλλάξετε. Εσείς’Θέλω λοιπόν να σας βεβαιώσω’είμαι χαρούμενος με το πρότυπο που επιλέξατε, αλλά μην το κάνετε’μην ανησυχείς – Wix’Οι ευέλικτες δυνατότητες επεξεργασίας διευκολύνουν το άρωμα σε ό, τι σχεδιάζετε κάνω επιλέξτε ανά πάσα στιγμή.

Βήμα 3: Ενημέρωση κειμένου και εικόνων

Σε αυτό το σημείο, εσείς’Θα δείτε μια σελίδα προεπισκόπησης του προτύπου που έχετε επιλέξει. Εδώ μπορείτε να παίξετε με απλές αλλά εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας, όπως το σχέδιο μεταφοράς και απόθεσης και τα πλαίσια κειμένου.

Για κάποια σε βάθος βοήθεια, δείτε αυτό το βίντεο στο κτίριο με το Wix:

Παίζω

Πρώτα εσύ’Θέλω να ενημερώσω τα στοιχεία της εταιρείας, του χαρτοφυλακίου ή του ιστολογίου σας. Απλώς κάντε κλικ στο κείμενο που θέλετε να αλλάξετε και μετά ξαναγράψτε το’είναι τόσο εύκολο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς και τα αγαπημένα της γραμματοσειράς πλάγια γραφή και τολμηρός είναι επίσης εκεί για κάποια επιπλέον διασκέδαση βάσει γραμματοσειράς.

πρόγραμμα επεξεργασίας πλαισίου κειμένου wixΗ επεξεργασία κειμένου στο Wix είναι εύκολη

Εάν το πρότυπό σας συνοδεύεται από εικόνες, αυτές μπορούν επίσης να αλλάξουν. Αυτό είναι που κάνει το Wix το καλύτερο – μπορείτε πραγματικά να κάνετε τον ιστότοπο δικό σας, με ένα κλικ κάθε φορά. Υφηγητής’μου αρέσει μια εικόνα; Κάντε κλικ και σβήστε το για κάτι που εσείς κάνω σαν. Θα μπορούσε να είναι μια αποθηκευμένη φωτογραφία από την επιχείρησή σας ή μία από την Wix’s δωρεάν εικόνες – υπάρχουν τόνοι σχεδιαστικών δυνατοτήτων που μπορείτε να εξερευνήσετε εδώ.

Βήμα 4: Εξατομικεύστε το φόντο

Εάν εμφανίζονται μικρές εικόνες’αρκετά, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φόντο του προτύπου σας. Η αριστερή πλευρική γραμμή διαθέτει α ‘Ιστορικό’ κουμπί, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κλικ και να αλλάξετε με ευκολία.

Σας συνιστούμε να προσθέσετε ένα βίντεο στο παρασκήνιο – αυτά’Έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις UX (User Experience) του 2019 και θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, το 85% του αμερικανικού κοινού στο Διαδίκτυο παρακολουθεί βίντεο στο διαδίκτυο!

Διαβάστε το άρθρο μας στο καλύτερες τάσεις UX.

Όταν επεξεργάζεστε το φόντο του ιστότοπού σας Wix – ή οποιοδήποτε άλλο μέρος, για αυτό το θέμα – εσείς’Θα έχω δύο γραμμές εργαλείων για εργασία: μία στη δεξιά πλευρά της οθόνης και μία στην αριστερή πλευρά.

Η γραμμή εργαλείων στα αριστερά είναι για την προσθήκη επιπλέον στον ιστότοπό σας, όπως φόντο, περισσότερες σελίδες, εικόνες ή ακόμη και εφαρμογές (εμείς’Θα εξηγήσω τις εφαρμογές στο βήμα 7!).

Μόλις εσύ’Περιλάβατε ό, τι θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεξιά γραμμή εργαλείων για να αντιγράψετε, να περιστρέψετε ή να διαγράψετε τις διάφορες νέες προσθήκες σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αδίστακτους και να ανακατέψετε τα πρόσθετα σας με το drag-and-drop, χρησιμοποιώντας τις διακεκομμένες γραμμές για να βοηθήσετε στη συμμετρία (εάν αυτό’το στυλ σου).

Βήμα 5: Προσθήκη σελίδων

Μόλις εσύ’έχετε δημιουργήσει μια εκπληκτική αρχική σελίδα, υπάρχουν μερικές άλλες σελίδες που πρέπει να προσθέσετε για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας έχει όλα όσα αναζητούν οι επισκέπτες. Για παράδειγμα, φροντίστε να συμπεριλάβετε ένα “Σχετικά με” σελίδα και α “Επικοινωνήστε μαζί μας” σελίδα.

Εμείς’φτιάξατε έναν εύχρηστο οδηγό για το πώς να γράψετε ένα “Σχετικά με εμάς” σελίδα.

Για να προσθέσετε μια σελίδα στον ιστότοπό σας με το Wix Editor, κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην τρέχουσα σελίδα σας στο επάνω μέρος του προγράμματος επεξεργασίας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Διαχείριση σελίδων.”

Παράδειγμα μενού ιστότοπου wix

Από το μενού που προκύπτει, εσείς’Θα μπορέσω να προσθέσω σελίδες και να τις προσαρμόσω ώστε να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.

Βήμα 6: Προσθήκη εφαρμογών

Σε αυτό το σημείο, εσείς’έχετε προσαρμόσει τον ιστότοπό σας’s πρότυπο και πρόσθεσε μερικές συμπαγείς εικόνες και σελίδες. Αλλά εάν ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να αισθάνεται λίγο απλός, εκεί’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – η προσθήκη κάποιων συναρπαστικών κουδουνιών και σφυριών είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι φαίνεται. Wix’Το App Market διαθέτει πάνω από 250 εκπληκτικές εφαρμογές για την ενίσχυση του ιστότοπού σας και καλύπτουν τα πάντα, από παραγγελίες εστιατορίων έως διαδραστικά κουίζ. Οι εφαρμογές δεν’Απλώς φαίνονται υπέροχα – παρέχουν επίσης στον ιστότοπό σας τη σύγχρονη διεπαφή που απαιτείται για να παραμείνει ανταγωνιστική.

αγορά εφαρμογών wixΤο Wix App Market έχει πάνω από 250 επιλογές

Κάντε μια εικονική περιήγηση στην αγορά και διαλέξτε τα αγαπημένα σας. Κάθε εφαρμογή έχει μια προεπισκόπηση μικρογραφιών, με ένα ‘Ελεύθερος’ ή ‘Ασφάλιστρο’ επιλογή τιμής (ή και τα δύο). Και το καλύτερο από όλα, σε αντίθεση με τις περισσότερες αγορές, κερδίσατε’Δεν χρειάζεται να παζαρεύω για τις τιμές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Wix App Marketplace; Εμείς’το εξέτασα!

Βήμα 7: Δημιουργία ιστολογίου

Κρατήστε το κοινό σας ενημερωμένο με μια επαγγελματική σελίδα ιστολογίου, πλήρως ενσωματωμένη στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να βρείτε το νέο Wix Blog κάνοντας κλικ στο σχήμα πένας ‘Ξεκινήστε το Blogging’ κουμπί, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος του μενού δημιουργού.

μενού blog wixΗ ενσωμάτωση ενός ιστολογίου Wix είναι πολύ εύκολο

Για μια επιλογή εφαρμογών blogging, αναζητήστε το ‘Προσθήκη εφαρμογών’ κουμπί στο ίδιο μενού. Έχετε μια επιλογή εφαρμογών ιστολογίου, αλλά προτείνουμε το Wix Blog για την ευκολία χρήσης και την κομψή του εμφάνιση.

Η ίδια η εφαρμογή είναι επίσης εύχρηστη. Κάντε κλικ στο ίδιο κουμπί σε σχήμα πένας ‘Προσθήκη στοιχείων ιστολογίου’ για να ρίξετε μερικές εύχρηστες λειτουργίες, όπως μια ροή Instagram, εκδηλώσεις ή ένα κουμπί RSS (Really Simple Syndication) που χρησιμοποιείται για κοινή χρήση περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Ο αρχάριος’s Οδηγός για την έναρξη ενός ιστολογίου

Βήμα 8: Προσθέστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Αν εσύ’σας αρέσει ο ιστότοπός σας να λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε εσείς’κάνατε μια καλή επιλογή χρησιμοποιώντας το Wix. Στην πραγματικότητα, εμείς’το βαθμολόγησαν ως το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις.

Κάνοντας κλικ στο “+” εικονίδιο στο αριστερό μενού, εσείς’Θα παρουσιαστεί μια λίστα πρόσθετων για τον ιστότοπό σας. Από αυτήν τη λίστα, κάντε κλικ στο “Κατάστημα,” και εσύ’Θα δείτε το ακόλουθο μενού:

wix online καταστήματα χαρακτηριστικά

Από εδώ, το Wix θα ρυθμίσει αυτόματα λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας για εσάς, όπως γκαλερί προϊόντων, πολλαπλές μεθόδους πληρωμής και διαχείριση αποθέματος.

σελίδα υποδοχής καταστημάτων wix

Wix’Οι λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπουν να καθίσετε και να αρχίσετε να πουλάτε με ριπή οφθαλμού.

Διαβάστε την κριτική Wix Ecommerce για περισσότερες λεπτομέρειες

Για συμβουλές και κόλπα, ανατρέξτε στον οδηγό μας για πωλήσεις στο διαδίκτυο

Βήμα 9: Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης

Το Wix Editor το καθιστά εύκολο να συνεργαστείτε με τον ιστότοπό σας’s SEO (Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης). Στην αριστερή πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας ιστότοπου, μπορείτε να κάνετε κλικ “Μενού και σελίδες,” στη συνέχεια κάντε κλικ στις ελλείψεις δίπλα σε οποιαδήποτε σελίδα για να εμφανιστεί με αυτήν τη λίστα επιλογών:

πλοήγηση ρυθμίσεων wix seo

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “SEO Google” για να φτάσετε σε αυτό το κουτί:

ρυθμίσεις σελίδας wix seo

Εδώ, εσύ’εκχωρείται έλεγχος σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας’βασικές λειτουργίες SEO, από τις λέξεις-κλειδιά με τις οποίες επισημαίνετε τη σελίδα σας έως την περιγραφή του ιστότοπου που θα εμφανίζεται σε SERPs (Σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) – όλες τις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα.

Βήμα 10: Κάντε το να φαίνεται καλό σε κινητά

Το να βεβαιωθείτε ότι η έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας φαίνεται εξαιρετική, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του, καθώς το κινητό αναλαμβάνει σχεδόν τον κόσμο – αυτές τις μέρες, το 40% των ατόμων πραγματοποιούν αναζήτηση μόνο σε smartphone.

Ευτυχώς, με το Wix Editor, η βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές είναι η ίδια Ανετα ως έχει σπουδαίος. Για να ξεκινήσετε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την οθόνη της επιφάνειας εργασίας στο πάνω μέρος του προγράμματος επεξεργασίας.

επιλογή επεξεργασίας wix view για κινητά

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κινητού για να δείτε πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας όταν προβάλλεται από μια οθόνη τηλεφώνου.

Είναι πιθανό, το Wix έχει φροντίσει για την προβολή του κινητού για εσάς και ο ιστότοπός σας φαίνεται ήδη φοβερός σε αυτήν τη μορφή. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε – και οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε στην προβολή για κινητά δεν επηρεάζουν την έκδοση του ιστότοπού σας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Βήμα 11: Επιλέξτε ένα όνομα τομέα

Πριν δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας Wix, εσείς’Θα πρέπει να ορίσετε το όνομα τομέα σας (το Wix θα σας ζητήσει να το κάνετε αυτό όταν κάνετε κλικ “Δημοσιεύω”).

Αν εσύ’χρησιμοποιώντας ξανά το Wix’δωρεάν σχέδιο, τότε κερδίσατε’να μπορέσω να χρησιμοποιήσω ένα κανονικό όνομα τομέα όπως “www.mysite.com” ή “www.mysite.net” (τομείς όπως αυτό έρχονται με το Wix’πληρωμένα προγράμματα). Αντ ‘αυτού, ο ιστότοπός σας θα ακολουθήσει τη μορφή www.yourname.wixsite / yoursite, η οποία είναι αρκετή για να την ενεργοποιήσετε. Αλλά αν εσύ’πηγαίνετε για μια πιο επαγγελματική εμφάνιση, τότε προτείνουμε την αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να εξασφαλίσετε έναν πιο στιλβωμένο τομέα!

Βήμα 12: Δημοσίευση!

Μέχρι τώρα, ο ιστότοπος του Wix Editor θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Καθ ‘όλη τη διαδικασία επεξεργασίας Wix, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του αριστούργησής σας με το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία. Μόλις εσύ’είμαι ικανοποιημένος, απλά κάντε κλικ ‘Δημοσιεύω’ δίπλα στην προεπισκόπηση και… το’ζωντανά!

Μπορείτε πάντα να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας Wix μετά τη δημοσίευση, οπότε μην το κάνετε’Νιώθω σαν αυτό’είναι μια μόνιμη δέσμευση για τις αλλαγές σας’φτιάχτηκα. Απλώς ανοίξτε τον ιστότοπό σας’Πίνακας ελέγχου, κάντε κλικ στο “Διαχείριση ιστότοπου,” τότε “Επεξεργασία ιστότοπου,” και φύγε. Για εκ νέου δημοσίευση, απλώς κάντε κλικ ‘Δημοσιεύω’ και πάλι στην επάνω δεξιά γωνία.

Ενημέρωση Wix Editor

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Πρώτα, αφήστε’ανακεφαλαιώστε τα βήματα για τη χρήση του Wix Editor:

 1. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα τιμών
 2. Αποφασίστε τι είδους ιστότοπο χρειάζεστε
 3. Επιλέξτε ένα πρότυπο
 4. Επεξεργασία πλαισίων κειμένου και μενού πλοήγησης
 5. Προσαρμογή φόντου
 6. Σύρετε και αποθέστε στοιχεία
 7. Προσθήκη εφαρμογών
 8. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν λειτουργίες για κινητά και SEO
 9. Προεπισκόπηση
 10. Δημοσιεύω

Εκεί’είναι ένας λόγος για τον οποίο η Wix είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής ιστοτόπων (δείτε τον πίνακα σύγκρισης). Το’Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και σας επιτρέπει να ελέγχετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καταλήξετε σε έναν ιστότοπο που εσείς’είμαι περήφανος – χωρίς κανέναν από τον πονοκέφαλο που μπορεί να έχετε προβλέψει.

Τρόπος χρήσης του Wix ADI

Το Wix ADI (Artificial Design Intelligence) έχει καταστήσει ευκολότερο από ποτέ να σχεδιάσει έναν ιστότοπο. Εσείς’μου έθεσαν μερικές ερωτήσεις και μετά έδωσαν έναν εντυπωσιακό ιστότοπο, ακριβώς έτσι. Λες και ο Wix δεν μπορούσε’να γίνει ευκολότερο, σωστά?

Διαβάστε περισσότερα για την τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον του σχεδιασμού ιστοσελίδων

Ενώ το Wix Editor είναι απλό, το Wix ADI προορίζεται για χρήστες με λιγότερη γνώση της τεχνολογίας ή για εκείνους που απλά δεν το κάνουν’Έχω το χρόνο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν. Αν λοιπόν εσείς’είστε απασχολημένοι με ζογκλέρ τιμολόγια και τηλεφωνικές κλήσεις, με το Wix ADI, ένας ιστότοπος Wix μπορεί να είναι δικός σας σε μόλις 8 εύκολα βήματα:

 1. Ξεκίνα
 2. Προσθέστε χαρακτηριστικά
 3. Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας
 4. Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας
 5. Επιλέξτε ένα στυλ
 6. Σιγουρευτείτε’s SEO και φιλικό προς κινητά
 7. Επιλέξτε ένα όνομα τομέα
 8. Δημοσιεύω

Βήμα 1: Ξεκινώντας

Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο ‘+ Δημιουργία νέου ιστότοπου’ κουμπί και μετά ‘Ξεκινήστε με το Wix ADI’.

σελίδα επιλογής wix adiΕπιλέξτε Wix ADI για εξοικονόμηση χρόνου και δημιουργικής προσπάθειας

Βήμα 2: Προσθήκη δυνατοτήτων

Εσείς’Τότε θα ερωτηθώ ποιες δυνατότητες μπορεί να χρειαστείτε. Επιλέξτε τα σχετικά πλαίσια και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Επόμενο’ στην κάτω δεξιά πλευρά. Υφηγητής’Μην ανησυχείτε αν αλλάξετε γνώμη ή ακόμα και το επιχειρηματικό σας μοντέλο – μπορείτε να επεξεργαστείτε το Wix ADI ανά πάσα στιγμή.

Επιλογές λειτουργιών wix adiΕξατομικεύστε τον ιστότοπό σας με δυνατότητες Wix

Βήμα 3: Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Το Wix ADI θα σας ζητήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας’θέλω να συμπεριλάβω στον ιστότοπό σας. Προσπαθήστε να παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, καθώς αυτό επιτρέπει στο ADI να δημιουργεί λεπτομερή μενού πλοήγησης, υποσέλιδα, κεφαλίδες και σελίδες επαφών με ευκολία.

Και θυμηθείτε – όσο πιο ακριβείς είναι οι απαντήσεις σας, τόσο περισσότερο το Wix ADI μπορεί να προσαρμόσει τον ιδανικό ιστότοπο για εσάς.

φόρμα στοιχείων επικοινωνίας wix adiΣυμπληρώστε τη σελίδα λεπτομερειών επαφής για κεφαλίδες υψηλής ποιότητας, σελίδες επαφών και μενού πλοήγησης

Βήμα 4: Σχεδιάστε τον ιστότοπό σας

Ναι, ο σχεδιασμός εξαρτάται από το ADI, αλλά μπορείτε ακόμα να έχετε κάποια είσοδο εάν το θέλετε. Το ADI μπορεί να παράγει δισεκατομμύρια συνδυασμούς κειμένων και εικόνες, έτσι και εσείς’εγγυημένη μια ιστοσελίδα που’κομψό και μοναδικό.

επιλογή χρώματος wix adiΗ επιλογή ενός έγχρωμου θέματος με το Wix ADI είναι απλή

Τώρα που το ADI γνωρίζει τι χρειάζεστε, θα σας οδηγήσει στη διαδικασία σχεδιασμού. Μόλις κάνετε κλικ “Αρχή,” εσείς’Θα παρουσιαστούν μερικά σχέδια χρωμάτων. Διαλέξτε, αλλά μη’το άγχος πάρα πολύ – μπορείτε να τα αλλάξετε αργότερα αν θέλετε. Μετά από αυτό, θα προτείνετε μια ολοκαίνουργια αρχική σελίδα μέσα σε λίγα λεπτά.

προτάσεις wix adi αρχικής σελίδαςΠροτάσεις αρχικής σελίδας Wix ADI Πώς να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων για τον ιστότοπό σας

Βήμα 5: Επιλέξτε ένα στυλ

Είστε ευχαριστημένοι με τη συνολική εμφάνιση; Τώρα μπορείτε να το εξατομικεύσετε περαιτέρω αλλάζοντας γραμματοσειρές, προσθέτοντας πολυμέσα και εισάγοντας ένα πλήθος άλλων λειτουργιών με τη βοήθεια του Wix ADI’έξυπνος βοηθός. Το’γρήγορα, και σας δίνει ένα μικρό ποσό δημιουργικού ελέγχου. Το’σαν να παραδίδεις έναν καλλιτέχνη που σε ζωγραφίζει’μου αρέσει να βουρτσίζουν.

Ωστόσο, ο έξυπνος βοηθός ADI είναι πολύ πιο περιοριστικός από το Wix Editor. Αν λοιπόν εσείς’εμπνεύστηκα πραγματικά να βάλεις τη σφραγίδα σου στον ιστότοπό σου – ή αν εσύ’απλά δεν είναι χαρούμενος – μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στη λειτουργία Wix Editor όποτε θέλετε. Σκεφτείτε το, όμως, γιατί’Είναι πιο δύσκολο να αντιστραφεί η διαδικασία. εσείς’Πρέπει να αποθηκεύσετε την τελευταία έκδοση ADI και, στη συνέχεια, να την επαναφέρετε.

Το Wix ADI θα δώσει τώρα την τελική του πρόταση. Από εδώ, μπορείτε να ακολουθήσετε τα προηγούμενα βήματα και να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αυτό είναι σημαντικό – αν εσείς’δεν είστε απολύτως χαρούμενοι, τότε οι πιθανότητες κερδίζουν οι επισκέπτες σας’είτε να είσαι.

σελίδα επεξεργασίας wix adiΗ απλοϊκή σελίδα επεξεργασίας του Wix ADI

Βήμα 6: Βεβαιωθείτε’s SEO και φιλικό προς κινητά

Αν νομίζατε ότι οι λειτουργίες SEO και φορητών συσκευών ήταν εύκολο να εφαρμοστούν με το Wix Editor, τότε έχουμε καλά νέα: γίνεται πιο εύκολο μόνο με το Wix ADI.

Για να επεξεργαστείτε τις λειτουργίες SEO οποιασδήποτε σελίδας στον ιστότοπό σας, κάντε κλικ στη σελίδα στην αριστερή γραμμή εργαλείων και επιλέξτε “Σελίδα SEO.”

seo ρυθμίσεις wix adi

Εσείς’Θα δείτε την ακόλουθη οθόνη:

συντάκτης wix adi seo

Από εδώ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά, τον τίτλο και την περιγραφή σελίδας που θέλετε να προσθέσετε!

Η βελτιστοποίηση του ιστότοπου Wix ADI για κινητά απαιτεί ομοιόμορφο πιο λιγο προσπάθεια από το SEO. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας στο επάνω μενού της σελίδας του ιστότοπού σας, εσείς’Θα μπορέσω να μεταβείτε σε ένα εικονίδιο κινητού τηλεφώνου.

wix adi επιλογή για κινητά

Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα μεταβείτε στην προβολή για κινητά του ιστότοπού σας, τον οποίο κερδίσατε’Πρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο (εκτός αν θέλετε). Το Wix ADI έχει ήδη προετοιμάσει τον ιστότοπό σας για να φαίνεται κομψός για τους θεατές εν κινήσει – που είναι οι περισσότεροι θεατές, καθώς η επισκεψιμότητα από κινητά ήταν υψηλότερη από την επισκεψιμότητα από επιτραπέζιους υπολογιστές από το 2015.

Βήμα 7: Επιλέξτε ένα όνομα τομέα

Οταν εσύ’ολοκληρώσατε τη δημιουργία του ιστότοπού σας, μπορείτε να κάνετε κλικ “Δημοσιεύω” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, και εσείς’Θα λάβω αυτήν τη σελίδα:

δημοσίευση τομέα wix adi

Η αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε έναν τομέα με την κανονική μορφή του “www.mysite.com.” Αν εσύ’χρησιμοποιώντας ξανά το Wix’δωρεάν σχέδιο, εσύ’Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω έναν τομέα με τη μορφή www.yourname.wixsite / yoursite.

Βήμα 8: Δημοσίευση!

Το τελικό προϊόν σας είναι τώρα έτοιμο για δημοσίευση. Κάντε κλικ ‘Προεπισκόπηση’ στο επάνω μέρος της οθόνης ADI για να πραγματοποιήσετε έναν τελευταίο έλεγχο και, στη συνέχεια, απλώς πατήστε το εικονίδιο X για να επιστρέψετε στη σελίδα επεξεργασίας. Τώρα, χτύπησε ‘Δημοσιεύω’ στην κορυφή.

Αμφιβάλλετε για το σχέδιο; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές μετά τη δημοσίευση στο Wix ADI ανά πάσα στιγμή. Απλώς μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ “Οι ιστότοποί μου,” τότε “Επεξεργασία” στον ιστότοπό σας ADI.

Ενημέρωση Wix ADI

Τώρα που εσύ’είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε με το Wix ADI, ας’ανακεφαλαιώστε τα βήματα:

 1. Εγγραφείτε
 2. Πες ποιοι είσαι
 3. Επιλέξτε ποιες δυνατότητες χρειάζεστε
 4. Προσθέστε όνομα και τοποθεσία
 5. Γίνετε κομψός με τον βοηθό
 6. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν λειτουργίες για κινητά και SEO
 7. Ορίστε τον τομέα σας
 8. Προεπισκόπηση
 9. Δημοσιεύω

Γνωρίστε τον Πίνακα ελέγχου Wix

Εσείς’Θα χρησιμοποιώ τον πίνακα ελέγχου Wix σχεδόν από το ξεκίνημα, είτε ο ιστότοπός σας δημιουργήθηκε με Wix Editor είτε ADI. Μόλις ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός, ο πίνακας ελέγχου Wix θα είναι όπου μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε ενημερώσεις ή αλλαγές στον λογαριασμό σας – έτσι’Καλύτερα να νιώσετε άνετα με αυτήν τη σελίδα το συντομότερο δυνατό!

εξήγηση ταμπλό wix

Εμείς’έχουμε επισημάνει τον πίνακα ελέγχου Wix σύμφωνα με τις τρεις ενότητες που πιστεύουμε ότι είναι πιο σχετικές. Η ενότητα 1 είναι ο αναλυτικός κόμβος, όπου μπορείτε να ελέγξετε πιθανές λειτουργίες ιστότοπου, όπως ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (“Οικονομικά εργαλεία”), μάρκετινγκ και δημοσιότητα (“Εργαλεία μάρκετινγκ”), και ένα blog (το μαντέψατε, “Ιστολόγιο”).

Η ενότητα 2 είναι η πύλη σας για επιστροφή στον επεξεργαστή ιστότοπου, όπου μπορείτε να κάνετε πιο δημιουργικές αλλαγές. Κάνοντας κλικ στο “Ενέργειες ιστότοπου” μενού, εσύ’Θα μου δοθεί αυτή η λίστα επιλογών:

ενέργειες ιστότοπου πίνακα ελέγχου wix

Από αυτήν την ενότητα, μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα Wix και να επεξεργαστείτε το όνομα τομέα σας.

Το Τμήμα 3 είναι μια λίστα κυλιόμενων υποχρεώσεων που μπορείτε να επεξεργαστείτε για να δημιουργήσετε τον πιο αποτελεσματικό δυνατό ιστότοπο. Όσον αφορά τα πρόσθετα και τις ιδέες, η Wix έχει σκεφτεί τα πάντα για εσάς, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο σας επιλέγοντας και επιλέγοντας ποιες επιλογές εσείς’θέλω να εφαρμόσω.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο Wix: Συμπέρασμα

Πιστεύουμε ότι το Wix ADI αλλάζει τον κόσμο των ιστότοπων. Το’είναι το πρώτο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργήθηκε για να σχεδιάσει έναν ιστότοπο για εσάς και αυτό’στρίψαμε μια κάποτε ψυχικά αποστραγγιστική εργασία: απλώς απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις, διαλέγετε τα αγαπημένα σας χρώματα και μετακινείτε μερικά πράγματα.

Ωστόσο, αυτή η έλλειψη δημιουργικού ελέγχου μπορώ να είναι απογοητευτικό. Το Wix ADI δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο το Wix Editor, το οποίο προσφέρει ομαλή σχεδίαση μεταφοράς και απόθεσης και εύκολα επεξεργάσιμα πλαίσια κειμένου. Έτσι, ενώ μπορείτε να απολαύσετε την απλότητα και με τα δύο εργαλεία Wix, το Wix Editor προσφέρει περισσότερη ελευθερία. Δημιουργεί επίσης περισσότερους προσωπικούς ιστότοπους, χάρη στις αναβαθμίσεις του Premium προγράμματος και τη μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Τρόπος χρήσης του Wix: Συχνές ερωτήσεις

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map