Wix a mikroszkóp alatt

A Wix a weboldal készítő óriás. te’valószínűleg láttam hirdetéseiket, és te is’valószínűleg már az általuk készített weboldalakon is volt, de ha többet szeretne tudni, akkor te is’újra a megfelelő helyen. Mi’Megnézem Wix-et’története, hogyan kell használni és ki’s érte. A gyakran feltett kérdések listájával, valamint a mélyebb cikkekre mutató linkekkel, Ön’Megvilágosodott érzés marad. Szóval, mi a Wix? És lehet, hogy tökéletes weboldal-készítő az Ön számára? enged’s kezdjen…


Mi az a Wix??

A Wix egy online weboldal készítő, amely segít a webhely létrehozásában a semmiből. Azt’híres a drag and drop szerkesztőjéről, ami azt jelenti, hogy weboldalt építhet úgy, hogy kiválasztja a kívánt elemeket (pl. térképeket, képeket vagy gombokat), és odahúzza őket a kívánt weboldalra. Valóban ennyire egyszerű. Te nem’nincs szüksége bármilyen kódolási tapasztalatra, műszaki ismeretekre vagy csúcskategóriás szoftverre; csak néhány kattintás és egy kreativitás igényel Wix-et!

Az a tény, hogy ez’Olyan egyszerűen használható, hogy rendkívül népszerű weboldal-készítővé teszi. Több mint 132 millió ember használja a Wix-et világszerte! A Wix-et előfizető ügyfelek 82% -a egy évig vagy annál tovább marad velük, és az új felhasználók folyamatosan regisztrálnak, átlagosan Napi 45 000 új feliratkozás. Valójában 2018. április és június között óriási 5,8 millió felhasználó regisztrált a Wix-nél.

Mint láthatja’állandóan magas pontszámokat kapott, és valójában mi is legjobb weboldal-készítő. Nem csak egyszerűen használható, de professzionális megjelenésű webhelyeket is létrehozhat technikai tapasztalat nélkül. Szeretne bizonyítékot? Az alábbiakban láthatod magad a Wix weboldalának minõségét:

wix weboldal készítő fotós webhelyA Wix weboldal készítője professzionális és esztétikai webhelyeket hoz létre a szakemberek számára, valamint személyes projekteket – ez egy Louise Amelie Whitehouse nevű fotós webhely.

A fenti képen egy fényképészeti webhely készült, amelyet a Wix weboldal készítője készített. Azt’ez csak egy a sok professzionális megjelenésű Wix webhelyről az interneten.

Olvassa el mélyreható Wix áttekintés további információért.

Wix története

A Wix-et 2006-ban három izraeli fejlesztő, Avishai Abrahami, Nadav Abrahami és Giora Kaplan indította el. Amikor megpróbálták létrehozni saját weboldalt egy üzleti ötletre, rájöttek, milyen nehéz, időigényes és költséges lehet. Ezért úgy döntöttek, hogy felépítik a Wix-et, hogy mindenki számára egyszerűvé tegyék az online hozzáférést, függetlenül a költségvetéstől és a műszaki képességektől.

2009-re a Wix-nek 1 millió felhasználója volt, amely 2011-re 10 millióra nőtt.

wix kamat időbeli gráfA Wix népszerűsége és mérete az évek során nőtt, ahogy ez a grafikon is mutatja, amely az idővel növekvő érdeklődést mutat a Wix iránt.

Az évek során a Wix számos frissítést és szoftvert adott ki, például a Wix ADI-t, amely mesterséges intelligenciát használ egy weboldal létrehozásához az Ön számára, és az App Market-et, amely lehetővé teszi webhelye növekedését azáltal, hogy alkalmazásokat ad hozzá a weboldalaihoz. Ők’A ve új szerkesztõket is indított, hogy a Wix weboldal készítõje friss és naprakész legyen.

Ma van több mint 132 millió felhasználó 190 országban világszerte, irodákkal Izraelben, az Egyesült Államokban, Litvániában, Németországban, Brazíliában és Ukrajnában.

Hogyan kell használni a Wix-et

A Wix mindenki számára elérhető. Használhatja, ahogy tetszik. Kódoláshoz használhatja a Wix Editor alkalmazást, de a Wix használatának messze leggyakoribb módja a drag and drop..

Húzza és vidd megadja a szabadságot, hogy egy sablonból elegáns weboldalt hozzon létre. Egyszerűen kiválasztja az oldalon kívánt elemet (pl. Egy képet, egy kapcsolattartási űrlapot), húzza oda, ahová szeretné, és dobja el!

Amikor te’Új weboldal tervezésekor a képernyőn látott pontosan pontosan fog kinézni’élnek.

Wix’További funkciói közé tartozik e-kereskedelem tervek, amelyek lehetővé teszik a termékek eladását, a foglalások kezelését és a fizetés elfogadását a webhelyen keresztül. Wix ADI (Mesterséges tervezési intelligencia) a mesterséges intelligenciával automatikusan létrehoz egy weboldalt az Ön számára! Ezenkívül széles választéka van szuper stílusos sablonok közül az iparágak széles választékában, és lehetősége van videót és multimédiát hozzáadni a webhelyére – a Wix megjelöl minden négyzetet.

Mennyibe kerül ez? Az igazság az, hogy nem’semmit sem kell fizetned! A Wix-nek van egy ingyenes terve, amely örökre maradhat. De amikor frissíteni akarja, hogy eladhasson a webhelyén vagy használja a saját személyre szabott domain nevét, a legolcsóbb terv csak Havonta 5 dollár. Különböző prémium tervek vannak, attól függően, hogy mire van szüksége a webhelyén – megteheti olvassa el a Wix árképzési áttekintésünket.

Ki a Wix??

Val vel több mint 500 testreszabható sablon, és nyolc különféle szintű árat (beleértve az ingyenes verziót), a Wix célja, hogy mindenki számára biztosítson valamit. Íme néhány a Wix-et használó emberek közül:

 • Üzlettulajdonosok
 • Online áruház-tulajdonosok
 • fotósok
 • zenészek
 • A tervezők
 • Étteremtulajdonosok
 • Bloggerek
 • művészek
 • Tanárok
 • Események vállalkozások
 • Utazás & turisztikai vállalkozások
 • kozmetikus

A Wix áttekintés sokkal részletesebben belemegy a Wix-be’szolgáltatások, sablonok, ártervek és még sok más.

Ajánljuk a Wix-et?

A Wix-et ajánljuk kiváló egyszerű használatának, ár-érték arányának és kreatív rugalmassága miatt.

A drag and drop funkció hihetetlenül egyszerűen használható, kezdőknek megfelelő és intuitív kialakítású. Néhány órán belül létrehozhat egy stílusos, professzionális megjelenésű weboldalt, teljesen kódolással vagy fejkarcolás nélkül!

A sablonok széles választéka szolgálja az iparágak és a személyes stílusok széles skáláját – a több mint 500 téma közül lehet választani, mindenkinek van valami. A rendelkezésre álló számos alkalmazás és szolgáltatás nagyszerű választást jelent Önnek’személyes blog felállítása vagy vállalkozásának online indítása. Rengeteg kreatív irányítással rendelkezik, így pontosan úgy alakíthatja webhelyét, ahogyan azt szeretné, anélkül, hogy aggódnia kellene a technikai problémákba kerülése miatt.

Wix öröme, hogy létrehozhat egy nagyon testreszabott oldal gyorsan, olcsón és egyetlen kódsor ismerete nélkül.

GYIK

Mi az a Wix??

A Wix egy online weboldal-készítő, amely egy egyszerű drag and drop szerkesztőt használ, így szerkesztheti oldalt, amint megjelenik. Saját weboldalt hozhat létre technikai tapasztalat nélkül.

Mennyire drága Wix?

Wix rendelkezik egy szabad terv amelyen maradhat, amíg csak akarja. Ha azonban el szeretné távolítani a Wix-hirdetéseket, használni szeretné saját személyre szabott domain nevét, vagy elfogadna fizetéseket a webhelyén, akkor frissítenie kell. A legolcsóbb fizetett csomag neve Connect Domain, és innen indul Havonta 5 dollár. A többi terv ár- és jellemzői szerint növekszik – az árakról bővebben a Wix árazási áttekintésben olvashat.

A Wix kínál ingyenes próbaverziót??

Igen, a Wix a 14 napos ingyenes próbaverzió az összes fizetett tervnél. Ez egy nagyszerű lehetőség a rendelkezésre álló kiegészítő szolgáltatások kipróbálására és megnézésére’Ez az ön számára pénzügyi kockázat vagy kötelezettségvállalás nélkül. Az ingyenes terv nem’t nincs időkorlátja, így nyomás nélkül kiválaszthatja a frissítés idejét.

Hogyan működik a Wix??

A Wix weboldal készítője úgy működik, hogy előre tervezett sablonokat kínál különféle kategóriákból és iparágakból, amelyek közül választhat. Ha egyszer’Úgy döntött, hogy a sablont annyira vagy kevés formában változtathatja meg, ha elemeket, például szövegmezőket és képeket húz az oldal körül, teljesen új funkciókat ad hozzá, vagy törli az általa meg nem adott tartalmat’nem akarom. Olvassa el a Wix áttekintést a weboldal-készítőről.

Van két webhelyem a Wix-en?

Igen! Egy fiók alatt annyi webhelyet hozhat létre, amennyit csak akar – tehát csak egyszer kell regisztrálnia, és megteheti korlátlan helyek! De ne feledje, hogy a prémium csomag csak egy webhelyre vonatkozik – tehát ha többet szeretne fizetni, akkor fizethet extra prémium csomagokért, vagy létrehozhat további ingyenes webhelyeket kiegészítő szolgáltatások nélkül.

A Wix kínál otthont??

Igen! A Wix az Ön webhelyét tárolja Önnek, tehát nem’Nem kell keresnie a tárhely szolgáltatóit, vagy külön fizetnie kell a hosting szolgáltatásokért. Valójában te nem’egyáltalán nem kell ezen gondolkodnia: A Wix kezeli az Ön összes frissítését és műszaki oldalát, így pihenhet!

A Wix jobb, mint más építők?

A Wix a legjobb mindenoldalú weboldal készítő a piacon. Nagyon jól teljesített kutatásunkban és felhasználói tesztelésünkben, lenyűgöző ár-érték arányt és kreatív irányítást kínál. De’Nem ez az egyetlen lehetőség odakint! tudsz olvassa el a 10 legjobb Wix alternatívát a mélyreható összehasonlításunkban, hogy megtalálja az Ön számára a legjobb építőt.

A Wix a játék csúcsán helyezkedik el, de a versenytársak, mint például a Weebly és a Squarespace, szintén sokat kínálnak. Ha te’újra szakadtnak érzi magát, miért ne nézd meg összehasonlító táblázatunkat a weboldalon a legnépszerűbb építők egymás mellé sorolására. Tudja meg, ki nyer a Wix vs Weebly áttekintésünk, vagy tudjon meg többet a két legnépszerűbb építő előnyeiről és hátrányairól a Wix vs WordPress összehasonlítás. Ha te’valami kreatívat keres, olvassa el a Wix vs Squarespace oldalt hogy megtalálja a tökéletes meccset.

Kik vagyunk mi?

Itt a Weboldal-készítő szakértőnk célja, hogy egyértelmű, őszinte és megbízható információkat nyújtson Önnek, hogy segítsen megtalálni az Ön számára választ’újra keresi.

Mi’kipróbálta és bebizonyította a Wix-et, és úgy találta, hogy a piacon a legjobb kör alakú építő.

Miért figyeljen ránk? Kutatásokat végezünk adatközpontú és kiegyensúlyozott cikkek írása céljából, tehát Ön is’Teljesen kezdő vagy tech-hozzáértő guru, akkor bízhat benne, hogy kiváló minőségű és pontos tartalmat nyújt Önnek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me